Filmek

40 feliratkozó

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
 www.imdb.com/title/tt3011894/
mintha egy argentin Roald Dahl novelláskötet lenne megfilmesítve, zseniális mindegyik

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
2017 december 15-én mutatják be a SW VIII-at május helyett

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Waltz, a karakterszínész 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 310 — Je suis kobranadrág
Az 5. Hullám

Ha van olyan film amire ki kellene írni, hogy csak 18 év alattiaknak akkor ez az. Az Alleeban a közönség tapsolt a film végén, hogy végre végen van....
Nomac
Négy napig fűtött húgom, hogy menjek el vele a moziba, aztán szerencsére beszerveztem anyámat helyette. Mekkora win volt istenem.
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
igazából ez a young adult téma eléggé olyasmi nekem mintha a japán mangákat vegyítenék a nyugati világgal csak szarul

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Nomac New England Patriots 3 110 — balazs.t85@gmail.com
Az 5. Hullám

Ha van olyan film amire ki kellene írni, hogy csak 18 év alattiaknak akkor ez az. Az Alleeban a közönség tapsolt a film végén, hogy végre végen van....
több mint 8 éve
pesten voltam a Toldi moziban, és megnéztem a Fiú és a Szörnyeteg című animét
nagyon jó élmény volt, és hálisten felirattal tolták

remélem lesz még hasonló
Negritis
Áhh, szólhattál volna.. én pénteken/hétvégén megyek.
Kiváncsi vagyok, mert a Wolf Childrent azért nehéz lesz felülmúlni.

Amúgy japán filmnél (nemcsak anime, sima is) én még nem láttam szinkront 😊 Nem hiszem hogy van rá ember/kereslet hogy megérje.
Igor
kollégámmal mentünk 2en 😀
haveroknál mikor voltam egy csomó anime film szinkronosan volt, de akkor moziba lehet nem úgy jön be csak dvd-n

több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
én valahogy erről maradtam le korábban, pedig nagy kár kihagyni, elég jól sikerült

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan

remélem lesz még hasonló
Negritis
Áhh, szólhattál volna.. én pénteken/hétvégén megyek.
Kiváncsi vagyok, mert a Wolf Childrent azért nehéz lesz felülmúlni.

Amúgy japán filmnél (nemcsak anime, sima is) én még nem láttam szinkront 😊 Nem hiszem hogy van rá ember/kereslet hogy megérje.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve

remélem lesz még hasonló

több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
Ki kér kávét? 😊

www.youtube.com/watch?v=w9_yNuPIWEU

Újranézős lesz mind a két film hétvégén. 😀

Szerkesztette: Zsellér van de Vrij

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
ma megnéztem a Lovakat lelövik ugye?-t.
Kegyetlen a film,nagyon régi de remekül bemutatja mit akar a média és milyen nyomorult az emberi lélek.

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Lehet befejezi ?
Janek
Állítása szerint 10 filmes karriert tervez magának, szal 2 még hátra van.
empty taxi
A Kill Bill 3 még tuti hátra van a kis fekete lány bosszújával.
Sobri Jóska
valami olyasmit tudok elképzelni sztorinak, hogy Uma Thurman volt 'a rossz' legvégül
sapka
Nincs jó vagy rossz.
A kiscsajnak ugye megölte az anyját, ő meg ennekérthetően nem örült, és ha felnő, akkor megy bosszulni.
Ennyi a sztori.

több mint 8 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Lehet befejezi ?
Janek
empty taxi
Sobri Jóska
valami olyasmit tudok elképzelni sztorinak, hogy Uma Thurman volt 'a rossz' legvégül

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Sztem meg mondhat most bármit nem fog ott megállni. Leforgatja a 10.et is, utána megcsinál néhány dédelgetett projektet ( gondolok itt akár színdarabra vagy sorozatra stb... ) de az ilyen zseniknek folyamatosan kattog az agya, jönnek a jobbnál jobb ötletek, így 5-10 év múlva bemutatják a 11. , majd a 12. filmjét is... és így tovább míg nyugdíjba nem vonul.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Lehet befejezi ?
Janek
empty taxi

több mint 8 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Revenant

nem szeretem ha egy filmet csak a látvány visz el, és ezen az se segít, ha épp nem CGI-ról van szó, hanem tényleg gyönyörű tájról és operatőri munkáról. a story az harmatgyenge és csatlakozom azokhoz, akik szerint Hardy jobb volt, mint Leo, de erről talán a forgatókönyvírók is tehetnek. nem volt egy túlkomplikált karakter.

kicsit hosszú, néha unalmas, néha viszont a fotelhez szögezett, többet vártam, egynek jó volt azért. 6.8/10

ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Lehet befejezi ?
Janek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Aljas 8as

Nagyon tetszett ,bár egy kicsit lassan indult,és zavaróan tömve is volt a mozi,de utána én élveztem az egészet a végéig is(pedig a KC meccsről is lemaradtam miatta).

Nem tudom ki volt jobb karakter Mannix,az Őrnagy vagy Ruth....

Mint film a maga nemében nem túl látványos,mégis végig feszült,szándékosan lassan terjeng mint a bizalmatlanság 😊

Van benne némi vér de ez kell is,elvégre QT nem fordult ki magából inkább mintegy keretbe foglalta eddigi filmjeit a Kutyaszoritóban és ezzel.

Lehet befejezi ?

több mint 8 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
The Revenant
Erős moziélmény volt, nyers, brutális, elborzasztó ugyanakkor gyönyörű. Kicsit művészfilmes, de nagyon durván beemel a hangulata. A képek annak ismeretében hogy csak természetes fényviszonyokat használtak elképesztőek. DiCaprio jó volt, mi más lenne de nekem kicsit nehéz volt elvonatkoztatni a Gatsby/Belfort vonaltól, utóbbit pont két napja néztem újra, hiba volt mert ennél nagyobb kontraszt nem is létezhet. Nem Leo hibája, de talán ütősebb lett volna egy kevésbé ismert színésszel. Nem volt ez egy nehéz szerep, ha megkapja az egyértelműen életműdíj lesz. Hardy szerepében több volt, bár eléggé rá lett írva, nem is nagyon lehet belekötni. Eszméletlen akcentust nyom, egy szót nem értettem volna belőle felirat nélkül 😀
több mint 8 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy az Undefeated című dokumentum filmhez nem tud valaki magyar feliratot? Van egyáltalán hozzá?
MirrMurr
nincs, én terveztem, hogy majd megcsinálom, de mivel nagy csalódás volt az oscar-díj ellenére a film, nem erőlködtem vele
baggio
Értem, akkor nem "veszem meg" a filmet, ha ennyire nagy csalódás volt 😕
több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy az Undefeated című dokumentum filmhez nem tud valaki magyar feliratot? Van egyáltalán hozzá?
MirrMurr
nincs, én terveztem, hogy majd megcsinálom, de mivel nagy csalódás volt az oscar-díj ellenére a film, nem erőlködtem vele

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Sziasztok!

több mint 8 éve
PS: a pénzt mikor adod meg? 😊 Vagy meg akarod várni vele Dec 31-et? 😊
Igor
De persze, ha kenyérre kell, vagy hasonló, akkor kifizethetem most, max. ha fordul a kocka év végére, akkor duplán adod vissza. 😊
Sobri Jóska
Mekkora gyökér vagy ( és még szalonképes voltam)
davemayer
Na 😊

A tisztánlátás kedvéért, a fogadásunk 2016 dec 31-ig szólt, igy Balázsnak természetesen de jure igaza van, és joga van megvàrni az idöpontot.. az én kérésem volt jogtalan.
Más tészta, hogy de facto, tehát gyakorlatilag már megnyertem a dolgot, és ezért gondoltam odaszùrok a betyár ùrnak, amire ö megfelelö módon válaszolt. 😊 (mégha az 1 hónapos hasonlat nem is müködik, dehát ez megint csak a tudatlanságot mutatja a témában 😛)

Úgy hogy peace&love emberek + nincs itt semmi látnivaló 😊
Igor
A szivatáson felül is az a felajánlás amit kiemeltem elég khm...cinkes volt.
davemayer
Pedig ha fordul a végeredmény, akkor matematikailag így jön ki.

több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
PS: a pénzt mikor adod meg? 😊 Vagy meg akarod várni vele Dec 31-et? 😊
Igor
De persze, ha kenyérre kell, vagy hasonló, akkor kifizethetem most, max. ha fordul a kocka év végére, akkor duplán adod vissza. 😊
Sobri Jóska
Mekkora gyökér vagy ( és még szalonképes voltam)
davemayer
Na 😊

A tisztánlátás kedvéért, a fogadásunk 2016 dec 31-ig szólt, igy Balázsnak természetesen de jure igaza van, és joga van megvàrni az idöpontot.. az én kérésem volt jogtalan.
Más tészta, hogy de facto, tehát gyakorlatilag már megnyertem a dolgot, és ezért gondoltam odaszùrok a betyár ùrnak, amire ö megfelelö módon válaszolt. 😊 (mégha az 1 hónapos hasonlat nem is müködik, dehát ez megint csak a tudatlanságot mutatja a témában 😛)

Úgy hogy peace&love emberek + nincs itt semmi látnivaló 😊
Igor
A szivatáson felül is az a felajánlás amit kiemeltem elég khm...cinkes volt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal