Filmek
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Úgy látszik ez a 300 olyan mint az átkos rendszer mindig felbukkan valahogy...
több mint 10 éve
The Conjuring.Utánanézve, hogy mi az alapsztori, ami a valóságban is megtörtént, így már elég para. Korrekt film 😀
James Wan meg egy jó rendező. 😀
több mint 10 éve
Na most végeztem vele szinkronosan is(elég ó kamerás hang)!Hát igen!Állat jó volt megint csak! 😊Mondjuk a kötelező félre fordítások nem maradtak el....
Még a végén a képregényes animáció a zenével is kötelező végignézés! 😊
több mint 10 éve
elírtam...😀 1óra40perc na! 😊
több mint 10 éve
Szeretem a történelmi ill. fantasy filmeket is!A 600 az nem 1óra 40 perc? Vagy én néztem meg vmi rövidített verziót? 😀
Így kettő az egyben meg pláne bejön! 😊
140 perc...(hosszú filmeket utálom,80-90 perc nekem elég) de ez a 140 perc végig pörög,úgy elrepült,hogy csak pislogtam....(legszívesebben most azonnal megnézném újra) 😊
Látványos is! (most ez a trend) De mellette a történet is jó!
Szóval engem nagyon bevonzott ez a 2 film! A két rész 10/20! 😊
ZoliZoltán
több mint 10 éve
Szeretem a történelmi ill. fantasy filmeket is!Így kettő az egyben meg pláne bejön! 😊
140 perc...(hosszú filmeket utálom,80-90 perc nekem elég) de ez a 140 perc végig pörög,úgy elrepült,hogy csak pislogtam....(legszívesebben most azonnal megnézném újra) 😊
Látványos is! (most ez a trend) De mellette a történet is jó!
Szóval engem nagyon bevonzott ez a 2 film! A két rész 10/20! 😊
az eredeti 300 2007-ben világszerte 455 millió dollárt termelt, ebből 210 milliót Amerikában, 245 milliót pedig a többi országban. A folytatás egy hét alatt több, mint 235 millió dollárt hozott a konyhára - 78 milliót Amerikában, 158 milliót pedig a világ más részein. A két film között annyi a különbség, hogy míg az eredeti 65 milliós költségvetés mellett készült, addig a folytatás 110 millió dollárból
több mint 10 éve
Most néztem meg a 300 - Rise of an empire-t!Mesélj róla, mivel fogott meg?
Óriási ovlt!
Nagyon tetszett!
az elsőt is megnéztem párszor(azt hiszem 7-szer) 😀 De ezt is alig várom,hogy szinkronosban újra megnézhessem!
Ez tényleg 10/10 (NEKEM)ZoliZoltán
Itt szoktunk írni részletesen egy filmről, ha valakinek 10/10. Írj pár sort kedvcsinálónak, pár konkrétummal ha megoldható.
Köszi.
több mint 10 éve
Most néztem meg a 300 - Rise of an empire-t!Óriási ovlt!
Nagyon tetszett!
az elsőt is megnéztem párszor(azt hiszem 7-szer) 😀 De ezt is alig várom,hogy szinkronosban újra megnézhessem!
Ez tényleg 10/10 (NEKEM)
több mint 10 éve
Megnéztem ezt a 300 episode two-t.Már az elsőt is ki kellett volna irtani minden elérhető változatában...
Nem kellett volna.JC6
több mint 10 éve
Megnéztem ezt a 300 episode two-t.Én is pont ma fejeztem be. Elég gyenge lett.
Nem kellett volna.JC6
De legalább a csajnak jó teste volt.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Megnéztem ezt a 300 episode two-t.Nem kellett volna.
több mint 10 éve
Gondolom kedvcsináló a következő részhez...JanekNyilván. 😊 De nagy királyság volt.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
Non-Stop (minimális spoiler)Az arab orvosnak mi volt a szerepe a filmben vagy ki volt Ő vagy a rendező mit akart vele?
Csak mert amikor helyrerakja egy tag orrát, akkor utána elfordul és van egy félmosoly az arcán valamint leszállás után mikor lecsúsznak, mutatják, hogy elfut.
Mire gondolt a költő?
több mint 10 éve
Gondolom kedvcsináló a következő részhez...| Mutatták, ahogy a fiatal Apokalipszis összeállítja a piramisokat Egyiptomban, miközben a nép hajlong előtte és kántálják a nevét "En Sabah Nur". És ahogy a kamera megkerülte őt, oldalt lehetett látni a 4 lovasát. | Darksun3Mi volt a stáblista után még?😀 majd behugyáltam, muszáj volt kihagynom.BorbinhoMonumentális.x-men kinek volt meg ?Janekmár csütörtökön. hejjdejóvolt!shawnka
Higanyszálról az előzetes képek alapján azt hittem, hogy nagyon mellélőttek, de nagyon ellopta a show-t. 😊
A stáblista utáni jelenet meg <3Darksun3
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Ma 21:15-től a Viasat3-on Friday Night Lights egész estés filmváltozata. 😊www.imdb.com/title/tt0390022/
több mint 10 éve
| Mutatták, ahogy a fiatal Apokalipszis összeállítja a piramisokat Egyiptomban, miközben a nép hajlong előtte és kántálják a nevét "En Sabah Nur". És ahogy a kamera megkerülte őt, oldalt lehetett látni a 4 lovasát. |Mi volt a stáblista után még?😀 majd behugyáltam, muszáj volt kihagynom.BorbinhoMonumentális.x-men kinek volt meg ?Janekmár csütörtökön. hejjdejóvolt!shawnka
Higanyszálról az előzetes képek alapján azt hittem, hogy nagyon mellélőttek, de nagyon ellopta a show-t. 😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
Mi volt a stáblista után még?😀 majd behugyáltam, muszáj volt kihagynom.Monumentális.x-men kinek volt meg ?Janekmár csütörtökön. hejjdejóvolt!shawnka
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
| ja azt passzolom, én simán csak arra gondoltam, hogy az volt a legutolsó ébredése a Heathrow előtt, és mivel másodjára került a szervezetébe a cucc, eggyel korábbra ment vissza. 😀 nekem igazából az sem volt egyértelmű, hogy ha visszakerültek az időben, akkor ki pusztította el az omegát, amit a híradóban mondtak a tévében a végén || helikopter. | shawnkamire gondolsz, mennyire a végéről?kaszojöhetnek a teóriák a végéről.shawnkaEdge of Tomorrow! Nézzétek, sokkal szórakoztatóbb volt, mint az X-Godzilla páros, pedig elvoltam mindkettővel. Cruise kurvajó benne, a sztori is okosan van - egy ideig - kezelve, a látványra meg nincsen panasz.shawnkaén is épp ma este néztem, tényleg király volt 😊kaszo
több mint 10 éve
| helikopter. |mire gondolsz, mennyire a végéről?kaszojöhetnek a teóriák a végéről.shawnkaEdge of Tomorrow! Nézzétek, sokkal szórakoztatóbb volt, mint az X-Godzilla páros, pedig elvoltam mindkettővel. Cruise kurvajó benne, a sztori is okosan van - egy ideig - kezelve, a látványra meg nincsen panasz.shawnkaén is épp ma este néztem, tényleg király volt 😊kaszo
több mint 10 éve
Stáblista.jöhetnek a teóriák a végéről.shawnkaEdge of Tomorrow! Nézzétek, sokkal szórakoztatóbb volt, mint az X-Godzilla páros, pedig elvoltam mindkettővel. Cruise kurvajó benne, a sztori is okosan van - egy ideig - kezelve, a látványra meg nincsen panasz.shawnkaén is épp ma este néztem, tényleg király volt 😊kaszo
több mint 10 éve
mire gondolsz, mennyire a végéről?jöhetnek a teóriák a végéről.shawnkaEdge of Tomorrow! Nézzétek, sokkal szórakoztatóbb volt, mint az X-Godzilla páros, pedig elvoltam mindkettővel. Cruise kurvajó benne, a sztori is okosan van - egy ideig - kezelve, a látványra meg nincsen panasz.shawnkaén is épp ma este néztem, tényleg király volt 😊kaszo
több mint 10 éve
jöhetnek a teóriák a végéről.Edge of Tomorrow! Nézzétek, sokkal szórakoztatóbb volt, mint az X-Godzilla páros, pedig elvoltam mindkettővel. Cruise kurvajó benne, a sztori is okosan van - egy ideig - kezelve, a látványra meg nincsen panasz.shawnkaén is épp ma este néztem, tényleg király volt 😊kaszo
több mint 10 éve
Edge of Tomorrow! Nézzétek, sokkal szórakoztatóbb volt, mint az X-Godzilla páros, pedig elvoltam mindkettővel. Cruise kurvajó benne, a sztori is okosan van - egy ideig - kezelve, a látványra meg nincsen panasz.shawnkaén is épp ma este néztem, tényleg király volt 😊