Filmek
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Arnold most gyúr az új Terminator filmre így 70+-osan, szóval szerintem ez nem lenne nagy probléma. 😀Tudtommal még egyszer.A farkas 2. része hasonlóan sikerült mint az első, két hét múlva már erre sem fogok emlékezni. A történet túlbonyolìtott szvsz, tele tök fölösleges "karakterekkel" ìgy felesleges részekkel is. Jackmant sem értem minek vállalja mert látszik rajta h szarik az egészre. Amennyire szeressem az x-men filmeket, ezeket a farkasos izéket annyira utálom...nagyon 😀peachBiztos valami k..va izgalmas és szövevényes dolgot akartak volna ebből kihozni, csak épp nem sikerült. Így lett ez a kusza hablaty. Biztosra veszem, hogyRozsomákFarkas barkóját, még párszor borzolni fogja a szél, a filmvásznon. 😀Tony
50 évesen már nehéz 31-nek kinézni.Sobri Jóska
Szerződése még egy filmre van, de szvsz nem fogja feladni a karaktert.
Mondjuk a Kezdetek szerintem teljesen jó lett, az egyik kedvenc filmem, de a második rész az valóban annyira gány, hogy X-Men fanként már a felénél ki akartam kapcsolni.
Az elsőben szerintem nincsen nagyon fölösleges karakter, jó volt megismerni pár olyat is, aki a képregények folyamatos szereplője, de a filmekből eddig kimaradtak. Maga a történet sem volt szerintem rossz, szórakoztató popcorn mozi, pont mint a legtöbb képregény adaptáció. Csak a 2. rész már ezt a szintet sem érte el ugyebár.
több mint 10 éve
Tudtommal még egyszer.A farkas 2. része hasonlóan sikerült mint az első, két hét múlva már erre sem fogok emlékezni. A történet túlbonyolìtott szvsz, tele tök fölösleges "karakterekkel" ìgy felesleges részekkel is. Jackmant sem értem minek vállalja mert látszik rajta h szarik az egészre. Amennyire szeressem az x-men filmeket, ezeket a farkasos izéket annyira utálom...nagyon 😀peachBiztos valami k..va izgalmas és szövevényes dolgot akartak volna ebből kihozni, csak épp nem sikerült. Így lett ez a kusza hablaty. Biztosra veszem, hogyRozsomákFarkas barkóját, még párszor borzolni fogja a szél, a filmvásznon. 😀Tony
50 évesen már nehéz 31-nek kinézni.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A farkas 2. része hasonlóan sikerült mint az első, két hét múlva már erre sem fogok emlékezni. A történet túlbonyolìtott szvsz, tele tök fölösleges "karakterekkel" ìgy felesleges részekkel is. Jackmant sem értem minek vállalja mert látszik rajta h szarik az egészre. Amennyire szeressem az x-men filmeket, ezeket a farkasos izéket annyira utálom...nagyon 😀peachBiztos valami k..va izgalmas és szövevényes dolgot akartak volna ebből kihozni, csak épp nem sikerült. Így lett ez a kusza hablaty. Biztosra veszem, hogy
több mint 10 éve
A farkas 2. része hasonlóan sikerült mint az első, két hét múlva már erre sem fogok emlékezni. A történet túlbonyolìtott szvsz, tele tök fölösleges "karakterekkel" ìgy felesleges részekkel is. Jackmant sem értem minek vállalja mert látszik rajta h szarik az egészre. Amennyire szeressem az x-men filmeket, ezeket a farkasos izéket annyira utálom...nagyon 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Cidade de Deus - Tetszett | kicsit túl van erőltetve szerintem, hogy hány évesek is a gengszterek, és komolyan egyikük se lesz több - talán Répa kivételével - mint 20? | Jól mutatja a helyzetet ott, ahol a bandák irányítanak a nyomorban. EDIT: Két jelenet viszont nagyon bejött, letaglózott: | az, ahogyan Csirke (?) meghal és az ahogyan a kissráccal Zé kinyíratja az egyik gyereket, na az nagyon kemény... és el is hiszem, hogy ha be akar kerülni, meg kell tennie... | 7.3/10
Lone Ranger - Végülis vicces | Depp mint indián, még jó hogy kifestették fekete-fehérre, így nem tűnt anniyra ki | de kiszámítható, ráadásul az nagyon Limonádémozi, westernnel ötvözve. 6.8/10
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Animált filmplakátok
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Monuments men vagy mi.Meg ne nézzétek... óriási csalódás.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Ez kicsit off, de bőven kiérdemelték ezeket a támadásokat a fejlett országok.Szomáliában nincs gyakorlatilag semmilyen hatalom, az országban mindent szabad, nincs felügyelet a halászatra, a partokra. Ezt a nagy igazságos fejlett országok úgy értelmezték hogy szabad a rablás. Kontroll nélkül halásznak és öntik ki a toxikus mocskukat Szomália partjaira. A kalózok elkeseredett halászokból alakultak, és afféle szabadságharcként tekintenek a dologra. Nincstelenek, még azt a kicsit is ami volt elvették tőlük, teljesen érthető részükről a dolog.
több mint 10 éve
igen a túszokért akiket ejtenek, de én olyanról még nem hallottam egy elvittek volna egy ekkora b*szott nagy monstrumot....Igen, de bivaly motor van rajtuk, ellenben a somiknak nemhiszem, hogy van ilyen technológiájuk 😀peachHiszed, hogy nem hiszed, van. Vagy szerinted szórakozásból fizetnek millió dollárokat a különböző országok nekik váltságdíjként?Schleck
több mint 10 éve
Igen, de bivaly motor van rajtuk, ellenben a somiknak nemhiszem, hogy van ilyen technológiájuk 😀peachHiszed, hogy nem hiszed, van. Vagy szerinted szórakozásból fizetnek millió dollárokat a különböző országok nekik váltságdíjként?
több mint 10 éve
Igen, de bivaly motor van rajtuk, ellenben a somiknak nemhiszem, hogy van ilyen technológiájuk 😀
több mint 10 éve
Baszhatják a kalózok, mivel képtelenek egy métert is megtenni a hajóval maguktól ìgy egy helyben álldogálhatnak a hatalmas zsákmánnyal megvárva amìg megérkezik a partiőrség és szépen agyonlövik őket...peachEgy kis ergya hajóval is lehet vontatni 6000ezer tonnás hajókat.
Így mozgatják őket a kikötőkben.
több mint 10 éve
Tudom, lőfegyvert nem.Először persze megpróbálják szép szóval, vagy partvisnyéllel, és egy 10 fős biztonsági szolgálat megvédheti a hajót, ahol elzártan a fegyverszekrényben a tulajdonos tarthat fegyvereket.
Tehát a nem felfegyverzett szolgálat ha gebasz adódik alakulhat úgy, hogy hozzáfér a fegyverekhez, és önvédelemből azok használatára kényszerülhet.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Akkor még nem lehetett nemzetközi vizeken fegyvert viselni. 2011 óta meg kötelező, legalábbis amerikai hajóknak. Tényleg abszurd hogy egy szakadt bárkáról pár nyikhaj nigger ezt meg tudta tenni, de tényleg megtudta, ez nem a film hibája. Szerintem szenzációs.Captain Phillips: néhány bosszantó dologtól eltekintve ez egy nagyon jól sikerült film, a végén az epilógusban nyújtott alakítás Hankstől nagyon üt, elhittem, hogy egy ilyen helyzet után így viselkednék... érdekes, bár nem túlságosan kibontott karakterfejlődések vannak benne, néhány apróság igen nagy hatással van a szereplőkre és ez jó. 8,2/10CollapoNekem ezzel a filmmel az a standard problémám, hogy egy többmilliárd dolláros, piacvezető cég (Maersk), egy többszáz millió dolláros rakomány mozgatásához nem párosít 10 nappal, 10 emberrel számolva kb. 2 millió forintnyi biztonsági szolgálatot.
Ha én rendezvényt csinálok 5-600ezer forintból, akkoris ott van 6-8 fő, mert ugye a biztonság az első. (Egy ilyen csapat egy fél napra 40-50ezer forint számlával, áfával.)
Szóval oké, hogy megtörtént eseten alapul, de onnantól, hogy 4 szakadt szomáliai akár a 30ezer dollárnyi készpénzhez (6millió forint) hozzáférhet életszerűtlen az egész.
Már nem emlékszem a pontos számokra, de mintha 3000 tonna rakományt és ugyanennyi üzemanyagot mondanának a hajóról. Ha csak kiengednék ezt az üzemanyagot a tengerre, azzal többszázmillió dolláros ökológiai katasztrófát okoznának, ha meg egyszerűen hajóstul elvinnék, az 0.1! dolláros literenként árral számolva is 300ezer dollárnyi elorozott üzemanyag. És nincs egy fegyveres biztonsági ember se...Sobri Jóska
több mint 10 éve
Baszhatják a kalózok, mivel képtelenek egy métert is megtenni a hajóval maguktól ìgy egy helyben álldogálhatnak a hatalmas zsákmánnyal megvárva amìg megérkezik a partiőrség és szépen agyonlövik őket...
több mint 10 éve
Captain Phillips: néhány bosszantó dologtól eltekintve ez egy nagyon jól sikerült film, a végén az epilógusban nyújtott alakítás Hankstől nagyon üt, elhittem, hogy egy ilyen helyzet után így viselkednék... érdekes, bár nem túlságosan kibontott karakterfejlődések vannak benne, néhány apróság igen nagy hatással van a szereplőkre és ez jó. 8,2/10CollapoNekem ezzel a filmmel az a standard problémám, hogy egy többmilliárd dolláros, piacvezető cég (Maersk), egy többszáz millió dolláros rakomány mozgatásához nem párosít 10 nappal, 10 emberrel számolva kb. 2 millió forintnyi biztonsági szolgálatot.
Ha én rendezvényt csinálok 5-600ezer forintból, akkoris ott van 6-8 fő, mert ugye a biztonság az első. (Egy ilyen csapat egy fél napra 40-50ezer forint számlával, áfával.)
Szóval oké, hogy megtörtént eseten alapul, de onnantól, hogy 4 szakadt szomáliai akár a 30ezer dollárnyi készpénzhez (6millió forint) hozzáférhet életszerűtlen az egész.
Már nem emlékszem a pontos számokra, de mintha 3000 tonna rakományt és ugyanennyi üzemanyagot mondanának a hajóról. Ha csak kiengednék ezt az üzemanyagot a tengerre, azzal többszázmillió dolláros ökológiai katasztrófát okoznának, ha meg egyszerűen hajóstul elvinnék, az 0.1! dolláros literenként árral számolva is 300ezer dollárnyi elorozott üzemanyag. És nincs egy fegyveres biztonsági ember se...
több mint 10 éve
Captain Phillips: néhány bosszantó dologtól eltekintve ez egy nagyon jól sikerült film, a végén az epilógusban nyújtott alakítás Hankstől nagyon üt, elhittem, hogy egy ilyen helyzet után így viselkednék... érdekes, bár nem túlságosan kibontott karakterfejlődések vannak benne, néhány apróság igen nagy hatással van a szereplőkre és ez jó. 8,2/10
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Tegnap láttam a Krízispont (Margin call) c filmet. Alapból nem vagyok ráizgulva az ilyen brókeres-bankáros-tőzsdecápás sztorikra, de ez eléggé bejött. Szeretem az ilyen filmeket, amin utána lehet gondolkodni egy kicsit.
több mint 10 éve
szaba
10 547
Bondként annyi a hiba benne, hogy ami korábban "charme" volt, az nála flegmaságnak tűnik. Másik oldalról róla viszont el lehet hinni, hogy valóban a nőkre bukik. 😀TonyPierce Brosnanről nem lehetett?
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Bondként annyi a hiba benne, hogy ami korábban "charme" volt, az nála flegmaságnak tűnik. Másik oldalról róla viszont el lehet hinni, hogy valóban a nőkre bukik. 😀
több mint 10 éve
Craig is jó, igen, bár én pont a Bondért nem bántom, legalább elhiszem, hogy tökös - értem, hogy őfelsége ügynöke meg elegancia meg tradíció, de akkro se tudom összeegyeztetni a szuperügynök státuszt, ha valaki nem "fitt" 😀 Tudom, bennem a hiba, de ez van. 😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
szaba
10 547
Nekem is tetszett, szerintem is jól sikerült darab a témában.Ja, én is bírom Schreibert, de Craig is szerintem óriásit hozott, pedig nem vagyok annak a híve, hogy ő jó Bond, kifejezetten szkeptikus voltam vele, viszont ez a film átírtam a véleményem róla.
Liv Schreiber amúgy is nagy kedvencem.kishaszi
több mint 10 éve
Nekem is tetszett, szerintem is jól sikerült darab a témában.Liv Schreiber amúgy is nagy kedvencem.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
szaba
10 547
Ellenállók (Defiance /2008/) c. filmről mi a vélemény? Megnéztem, főleg mert true story, nekem tetszett.