NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 587
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Filmek
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Ez teljesen igaz de ha csak mosolygok rajta akkor azert tul van jatszva.Joker meg vicces inkabb de ez ugye ízlés dolga.A vicces nem ellentéte a gonosznak.
Janek
peach
több mint 9 éve
Joker meg vicces inkabb de ez ugye ízlés dolga.A vicces nem ellentéte a gonosznak.
Janek
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Este voltunk a BvS-en....huha.Nagy volt az elvárásom...annak persze nem felelt meg de ha azt félreteszem egy iszonyat jó szuperhírómúvi lett!!!
A Batmobil eszméletlen jó volt,a Batwing állat jó volt ,a hangja...még mindig hallom....
Jól fel volt építve,nem egy tizenéveseknek szóló Marvel film.Figyelni kell!
Szóval.....áááh,még üllepszik.
több mint 9 éve
Nekem ő nem gonosz.Az a szakma ezt kívánja ,rengetegen keresik a kiskapukat...
Bennem semmi felelmet nem ebresztett az a karakter.
Joker meg vicces inkabb de ez ugye ízlés dolga.
több mint 9 éve
Gekko? Gonosz??az. miért ne lenne gonosz? egy amorális, manipulatív Wall Street-i pszichopata aki az anyját is eladná, ha abból haszna származna. nem kell ahhoz valakinek embereket ölnie, vagy kínoznia, hogy gonosz legyen. elég, ha semmiféle erkölcsi értékrenddel nem rendelkezik, és ott ver át embereket, ott hazudik, csal, ahol csak tud. Gekkót azért írtam a listára, mert meglehetősen valóságos figura.
Sobri Jóska
buhloone mindstate
több mint 9 éve
Nolan féle jokerJigsawJigsaw nem gonosz, csak túl markáns módszerei vannak.
Mickey és Mallory Knox
John Doe
Hannibal Lecter
Vrij6
Knoxék szimplán buták, Doe meg egy pszichopata népnevelő.
A filmes Hannibal pedig szabályok nélkül él, de gonosznak egyiket se mondanám.
Aki most így eszembe jut, hogy igazán gonosz karakter, az mondjuk Milton (Al Pacino) az Ördög ügyvédjében, mondjuk ő az ördög, így ez érthető, vagy Tarantino Djangojában a DiCapro - Samuel L. Jackson páros, esetleg a Domb-ban Williams.
Ők valóban akceptálható ok és cél nélkül gonoszkodtak.
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Van olyan hasonló film mint az Egyenesen Comptonból? Bármit meghallgatok, nagyon érdekelnek az ilyen típusú filmek.Notorious
Coolearie
több mint 9 éve
JigsawJigsaw nem gonosz, csak túl markáns módszerei vannak.
Mickey és Mallory Knox
John Doe
Hannibal Lecter
Vrij6
Knoxék szimplán buták, Doe meg egy pszichopata népnevelő.
A filmes Hannibal pedig szabályok nélkül él, de gonosznak egyiket se mondanám.
Aki most így eszembe jut, hogy igazán gonosz karakter, az mondjuk Milton (Al Pacino) az Ördög ügyvédjében, mondjuk ő az ördög, így ez érthető, vagy Tarantino Djangojában a DiCapro - Samuel L. Jackson páros, esetleg a Domb-ban Williams.
Ők valóban akceptálható ok és cél nélkül gonoszkodtak.
több mint 9 éve
Van olyan hasonló film mint az Egyenesen Comptonból? Bármit meghallgatok, nagyon érdekelnek az ilyen típusú filmek.
több mint 9 éve
nagyon ritkán van olyan az életemben, hogy mérgesen jövök ki egy filmről moziban. Zack Snyder tegnap elérte, hogy ez megtörténjen.
több mint 9 éve
Coherence:Az egyik legjobb film amit a 'témában' láttam.
Láttam már pár filmet a témában. Ez jobban tetszett, mint a Háromszög vagy az Időbűnök, amik igen hasonlóak. El lehet benne veszteni a fonalat néha-néha, de azért a végére nagyjából kitisztul.
Mindenképp ajánlom azoknak, akik szeretik az agyalós sci-fiket. 7/10
Ja és az Időhuroknál mindenképp jobb. | Itt legalább senki nem dugja meg önmagát... 😀 |
dugo93
Kétszer vagy háromszor megnéztem, de még legalább egyszer meg kellene néznem, hogy minden apró részlet világos legyen.
Ezen az oldalon tisztázzák a dolgokat, és a rendező is ad pár tippet a teljes képre: taylorholmes.com/2015/06/19/movie-coherence-explained-and-interview-with-director-james-ward-byrkit/
több mint 9 éve
Coherence:Láttam már pár filmet a témában. Ez jobban tetszett, mint a Háromszög vagy az Időbűnök, amik igen hasonlóak. El lehet benne veszteni a fonalat néha-néha, de azért a végére nagyjából kitisztul.
Mindenképp ajánlom azoknak, akik szeretik az agyalós sci-fiket. 7/10
Ja és az Időhuroknál mindenképp jobb. | Itt legalább senki nem dugja meg önmagát... 😀 |
több mint 9 éve
Csomó jót ellőttetek. 😀Akkor soroljunk pár igazán gonosz karaktert.Patrick Bateman
Nem olcsó horror figurákra gondoltam.
Max Cady
Bobby Peru
Mildred nővér
Vidal kapitány
Janek
Annie Wilkes
Gordon Gekko
Norman Stansfield
deyell
Ami eszembe jutott:
Jigsaw
Mickey és Mallory Knox
John Doe
Hannibal Lecter
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
nekem Gekko nem volt gonosz csak ravasz inkább:
Jack Torrance
vagy Giliszta
több mint 9 éve
Akkor soroljunk pár igazán gonosz karaktert.Patrick Bateman
Nem olcsó horror figurákra gondoltam.
Max Cady
Bobby Peru
Mildred nővér
Vidal kapitány
Janek
Annie Wilkes
Gordon Gekko
Norman Stansfield
buhloone mindstate
több mint 9 éve
Akkor soroljunk pár igazán gonosz karaktert.Nem olcsó horror figurákra gondoltam.
Max Cady
Bobby Peru
Mildred nővér
Vidal kapitány
....
több mint 9 éve
Nem is lattam a mostani filmek közt olyat ami eszembe jutna...
több mint 9 éve
Igen valahogy az embernek kell a szenvedés megmondta Smith ügynök is.Igen, valószínűleg ez így van. Amerikai szépség is top20-as. 😊 Korcs szerelmek is nagyon-nagyon erős.
ha 20 ig mentem volna biztos benne lett volna még pár léleknyomorgató film mint pl az amerikai szépség,a faun labirintusa,korcs szerelmek....
Janek
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Igen valahogy az embernek kell a szenvedés megmondta Smith ügynök is.ha 20 ig mentem volna biztos benne lett volna még pár léleknyomorgató film mint pl az amerikai szépség,a faun labirintusa,korcs szerelmek....
több mint 9 éve
Nekem pár film ami fontos volt ,sokszor megnéztem és azért mert járt rajta az agyam,kerestem válaszokat ,elméleteket,vagy az érzést amit kiváltott belőlem:A Requiem, a Száll a kakukk vagy a Krisztus utolsó megkísértése is éppen lecsúszott nálam a top 10-ből de a top20-ból már nem. 😊 Utolsó éjjel is zseniális.
Matrix
Requiem for a dream
Gran Torino
Hetedik
Trainspotting
InBruges
Száll a kakukk fészkére
Az utolsó éjjel
The Big Blue
Krisztus utolsó megkísértése
Hogy épp melyik miért volt fontos azt talán pár szóban mögé tehetném de akkor szerintem elkezdenék egy bitang hosszú leírást....
Az talán látszik,hogy jó része nem vidám film....
Janek
Már észrevettem, hogy te többnyire a nem vidám filmeket részesíted előnyben. 😊 Én is.
több mint 9 éve
Nekem pár film ami fontos volt ,sokszor megnéztem és azért mert járt rajta az agyam,kerestem válaszokat ,elméleteket,vagy az érzést amit kiváltott belőlem:Matrix
Requiem for a dream
Gran Torino
Hetedik
Trainspotting
InBruges
Száll a kakukk fészkére
Az utolsó éjjel
The Big Blue
Krisztus utolsó megkísértése
Hogy épp melyik miért volt fontos azt talán pár szóban mögé tehetném de akkor szerintem elkezdenék egy bitang hosszú leírást....
Az talán látszik,hogy jó része nem vidám film....
több mint 9 éve
Akkor nézzétek meg az everestet! Olyan hollywoodi film ami nem akart az lenni, aztán kicsit mégis muszáj volt. A látvány meg elkpesztő és a storyt is úgy ahogy sikerült összerakni a két órás időkorlát ellenére. És még jellemfejlődés vagy karakter ábrázolással sem terhel. Tipik lazulós mozi 😉Meg is néztük a héten!A látvány laptopon nem ütött akkorát 😊 , de felkeltette az érdeklődésemet a téma iránt , azóta elég sok cikket olvastam el az egész esetről!
peach
Meg is próbálom valahonnan felhajtani valahonnan Krakauer (igencsak részletes leíró és elemző ) könyvét az expedícióról ami Ég és Jég címmel jelent meg nemsokkal az eset után, de sajnos már nem kapni...😕
Másik nagyon jó film ebben a témában amit régebben láttam a Zuhanás a csendbe!
elképesztő , hihetetlen sztori , szintén megtörtént események alapján! ütős😊
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Teljesség igénye nélkülWatchmen
Pi
The Seventh Seal
The Big Short
Fight Club
Apocalypse Now
Midnight in Paris
The Royal Tenenbaums
Clockwork Orange