NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
1
1
2:15, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Edge of Tomorrow! Nézzétek, sokkal szórakoztatóbb volt, mint az X-Godzilla páros, pedig elvoltam mindkettővel. Cruise kurvajó benne, a sztori is okosan van - egy ideig - kezelve, a látványra meg nincsen panasz.
több mint 10 éve
hungarian.imdb.com/title/tt1684226/?ref_=ttmd_md_nmNem tűnik rossznak. Bár a Taylorok Kitsch fanok nem tudom mit szólnak a szerepéhez. 😀
több mint 10 éve
a gyors srác, szerintem is a film legjobbja volt kb 😊Ki a higanyszál?Monumentális.x-men kinek volt meg ?Janekmár csütörtökön. hejjdejóvolt!shawnka
Higanyszálról az előzetes képek alapján azt hittem, hogy nagyon mellélőttek, de nagyon ellopta a show-t. 😊
A stáblista utáni jelenet meg <3Darksun3
Az őrszemek?Janek
több mint 10 éve
Ki a higanyszál?Monumentális.x-men kinek volt meg ?Janekmár csütörtökön. hejjdejóvolt!shawnka
Higanyszálról az előzetes képek alapján azt hittem, hogy nagyon mellélőttek, de nagyon ellopta a show-t. 😊
A stáblista utáni jelenet meg <3Darksun3
Az őrszemek?
több mint 10 éve
Jó volt csak sajnos az elejére nem figyeltem...Igy még egyszer meg kell nézni!
😊
több mint 10 éve
elképesztően jó horror Juno Mak-tól: Rigor Mortis
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Monumentális.x-men kinek volt meg ?Janekmár csütörtökön. hejjdejóvolt!shawnka
A stáblista utáni jelenet meg <3
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
x-men kinek volt meg ?Janekmár csütörtökön. hejjdejóvolt!
több mint 10 éve
Ha egy ekkora böhöm nagy állat becsapódik, akkor azért illene darabokra szakadnia, nem pedig kikopott sorozatszínészeket zaklatnia.
több mint 10 éve
Man of Dawn of Steel of Dark of Justice of Knight of League
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Valaki volt meg olyan szerencsétlen, hogy végigszenvedte ezt a touchback cìmű szart? A legunalmasabb foci témájú film szvsz, mesterkélt, annyira az arcodba tolja a mondanivalóját, hogy már kìnos, a főszereplő csóka 18 és 38 éves önmaga között annyi a difi h 18 éves korában még borotválkozott...a végén meg ahogy kivonul az egész falu kézzel leszedni a kölest vagy mi a szart termesztett az maga a katarzis... 😀 amúgy azert szurkoltam, hogy szerencsétlennek jobbra forduljon a sorsa... 😊peachjelen! 😊
szójabab volt az a sz@r... egyébként szerintem így uborkaszezonban szódával elmegy 😉
továbbmegyek, én kevésbé szenvedtem, mint a Draft Day alatt...
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
szerintem ahhoz nem fognak addig csinálni magyart amíg nem adják ki. www.subtitleseeker.com/2223990/Draft+Day/Subtitles/
több mint 10 éve
A Draft Day-hez nem tudtok véletlenül magyar feliratot?
több mint 10 éve
Hát ennek az új robotzsarunak elég gyér bitrétje van blu-ray discen. ~26 Mbps... De a 448 kbps magyar szinkront sem erőltették túl. Lehetett volna 768 kbps xD
több mint 10 éve
Ez a Godzi most folytatása a réginek vagy megint egy remake???ZoliZoltánSzerencsére semmi köze hozzá.
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
Ez a Godzi most folytatása a réginek vagy megint egy remake???
több mint 10 éve
én azon feküdtem ki, hogy háromszor kellett találkozniuk, mire ténylegesen láttuk is a bunyót. 😀Másnak lehet SPOILER !!
ezek meg az instant élmények, amint kijöttem a teremből:
shawnka
Én inkább azon, hogy Aaron Taylor-Johnson minden konfrontációnál az egyedüli túlélő volt 😀 Majd leszarva az egészet ment a következőbe 😀
Kérdésedre pedig az én (lehet buta) válaszom: Szerintem Godzilla bőven beéri a Föld magjából jövő sugárzással, gondolom nem kis dózisba kapja. Illetve nem hinném, hogy a népet jött megmenteni egyszerűen a MUTO-k kommunikációja felzavarta aztán jött rendet rakni, hadd aludjon már még egy kicsit.
SPOILER OFF !!
IMAX-be milyen volt amúgy ?
több mint 10 éve
én azon feküdtem ki, hogy háromszor kellett találkozniuk, mire ténylegesen láttuk is a bunyót. 😀Tegnap voltam a Godzilla a vetítésen.Jó volt, bár kicsit lehetett volna kevesebb drámázás és több szörnyharc. Amikor a kamera először mutatja lentről felfelé végig Godzillát, az kva nagy volt.
Alapból elfogult vagyok, mert imádom Godzillát, szóval ez lehet közrejátszik, meg az is, hogy ritkán járok moziba, de valami kurva jó volt 😀 Tetszett, hogy merítettek ötletet a régebbi klasszik filmekből ( | Godzillának van ellenfele ez esetben a MUTO , Godzilla a régi filmekben megszokott kiegyenesedett formát hozzá stb | ) A méretek baromi nagyok... azaz baromi nagyok 😮 A látvány is ül rendesen, egyszer kétszer izgalmamban el is felejtettem a popcornt evést 😀 Mondjuk a 3d itt is felesleges volt szerintem, legalábbis mikor végre Godzilla epic bevonulója volt a fél perces üvöltésnél elvártam volna, hogy minimum azt érezzem, hogy egybe lenyel vagy valami.
Szórakozni mentem be és engem szórakoztatott is 😊Drip
Második részben egy King Ghidorah és Gigan párost el tudnék viselni. 😀Darksun3
ezek meg az instant élmények, amint kijöttem a teremből:
több mint 10 éve
Tegnap voltam a Godzilla a vetítésen.Jó volt, bár kicsit lehetett volna kevesebb drámázás és több szörnyharc. Amikor a kamera először mutatja lentről felfelé végig Godzillát, az kva nagy volt.
Alapból elfogult vagyok, mert imádom Godzillát, szóval ez lehet közrejátszik, meg az is, hogy ritkán járok moziba, de valami kurva jó volt 😀 Tetszett, hogy merítettek ötletet a régebbi klasszik filmekből ( | Godzillának van ellenfele ez esetben a MUTO , Godzilla a régi filmekben megszokott kiegyenesedett formát hozzá stb | ) A méretek baromi nagyok... azaz baromi nagyok 😮 A látvány is ül rendesen, egyszer kétszer izgalmamban el is felejtettem a popcornt evést 😀 Mondjuk a 3d itt is felesleges volt szerintem, legalábbis mikor végre Godzilla epic bevonulója volt a fél perces üvöltésnél elvártam volna, hogy minimum azt érezzem, hogy egybe lenyel vagy valami.
Szórakozni mentem be és engem szórakoztatott is 😊Drip
Második részben egy King Ghidorah és Gigan párost el tudnék viselni. 😀
DS!
több mint 10 éve
Tegnap voltam a Godzilla a vetítésen.Alapból elfogult vagyok, mert imádom Godzillát, szóval ez lehet közrejátszik, meg az is, hogy ritkán járok moziba, de valami kurva jó volt 😀 Tetszett, hogy merítettek ötletet a régebbi klasszik filmekből ( | Godzillának van ellenfele ez esetben a MUTO , Godzilla a régi filmekben megszokott kiegyenesedett formát hozzá stb | ) A méretek baromi nagyok... azaz baromi nagyok 😮 A látvány is ül rendesen, egyszer kétszer izgalmamban el is felejtettem a popcornt evést 😀 Mondjuk a 3d itt is felesleges volt szerintem, legalábbis mikor végre Godzilla epic bevonulója volt a fél perces üvöltésnél elvártam volna, hogy minimum azt érezzem, hogy egybe lenyel vagy valami.
Szórakozni mentem be és engem szórakoztatott is 😊
több mint 10 éve
Valaki volt meg olyan szerencsétlen, hogy végigszenvedte ezt a touchback cìmű szart? A legunalmasabb foci témájú film szvsz, mesterkélt, annyira az arcodba tolja a mondanivalóját, hogy már kìnos, a főszereplő csóka 18 és 38 éves önmaga között annyi a difi h 18 éves korában még borotválkozott...a végén meg ahogy kivonul az egész falu kézzel leszedni a kölest vagy mi a szart termesztett az maga a katarzis... 😀 amúgy azert szurkoltam, hogy szerencsétlennek jobbra forduljon a sorsa... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Olyan ez mint a Vasember. Én és szerintem az emberek többsége Robert Downey Juniort akarja látni, nem egy 30 éves Tony Starkot. A Jackman-Wolverine eset ugyanez.
több mint 10 éve
www.ign.com/articles/2014/02/28/hugh-jackman-recasting-wolverine-is-ainevitableaArnold most gyúr az új Terminator filmre így 70+-osan, szóval szerintem ez nem lenne nagy probléma. 😀Tudtommal még egyszer.A farkas 2. része hasonlóan sikerült mint az első, két hét múlva már erre sem fogok emlékezni. A történet túlbonyolìtott szvsz, tele tök fölösleges "karakterekkel" ìgy felesleges részekkel is. Jackmant sem értem minek vállalja mert látszik rajta h szarik az egészre. Amennyire szeressem az x-men filmeket, ezeket a farkasos izéket annyira utálom...nagyon 😀peachBiztos valami k..va izgalmas és szövevényes dolgot akartak volna ebből kihozni, csak épp nem sikerült. Így lett ez a kusza hablaty. Biztosra veszem, hogyRozsomákFarkas barkóját, még párszor borzolni fogja a szél, a filmvásznon. 😀Tony
50 évesen már nehéz 31-nek kinézni.Sobri Jóska
Szerződése még egy filmre van, de szvsz nem fogja feladni a karaktert.
Mondjuk a Kezdetek szerintem teljesen jó lett, az egyik kedvenc filmem, de a második rész az valóban annyira gány, hogy X-Men fanként már a felénél ki akartam kapcsolni.
Az elsőben szerintem nincsen nagyon fölösleges karakter, jó volt megismerni pár olyat is, aki a képregények folyamatos szereplője, de a filmekből eddig kimaradtak. Maga a történet sem volt szerintem rossz, szórakoztató popcorn mozi, pont mint a legtöbb képregény adaptáció. Csak a 2. rész már ezt a szintet sem érte el ugyebár.Stez