NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Edge of Tomorrow! Nézzétek, sokkal szórakoztatóbb volt, mint az X-Godzilla páros, pedig elvoltam mindkettővel. Cruise kurvajó benne, a sztori is okosan van - egy ideig - kezelve, a látványra meg nincsen panasz.
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 hungarian.imdb.com/title/tt1684226/?ref_=ttmd_md_nm
Nem tűnik rossznak. Bár a Taylorok Kitsch fanok nem tudom mit szólnak a szerepéhez. 😀

több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
x-men kinek volt meg ?Janek
már csütörtökön. hejjdejóvolt!shawnka
Monumentális.
Higanyszálról az előzetes képek alapján azt hittem, hogy nagyon mellélőttek, de nagyon ellopta a show-t. 😊
A stáblista utáni jelenet meg <3Darksun3
Ki a higanyszál?
Az őrszemek?Janek
a gyors srác, szerintem is a film legjobbja volt kb 😊
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Monumentális.
Higanyszálról az előzetes képek alapján azt hittem, hogy nagyon mellélőttek, de nagyon ellopta a show-t. 😊
A stáblista utáni jelenet meg <3Darksun3
Ki a higanyszál?
Az őrszemek?

több mint 10 éve
Jó volt csak sajnos az elejére nem figyeltem...
Igy még egyszer meg kell nézni!
😊

több mint 10 éve
Danke!

Akkor ma benevezünk rá!

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
elképesztően jó horror Juno Mak-tól: Rigor Mortis

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
Monumentális.
A stáblista utáni jelenet meg <3

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 10 éve
már csütörtökön. hejjdejóvolt!
több mint 10 éve
x-men kinek volt meg ?

több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Ha egy ekkora böhöm nagy állat becsapódik, akkor azért illene darabokra szakadnia, nem pedig kikopott sorozatszínészeket zaklatnia.
több mint 10 éve

Man of Dawn of Steel of Dark of Justice of Knight of League
több mint 10 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
Valaki volt meg olyan szerencsétlen, hogy végigszenvedte ezt a touchback cìmű szart? A legunalmasabb foci témájú film szvsz, mesterkélt, annyira az arcodba tolja a mondanivalóját, hogy már kìnos, a főszereplő csóka 18 és 38 éves önmaga között annyi a difi h 18 éves korában még borotválkozott...a végén meg ahogy kivonul az egész falu kézzel leszedni a kölest vagy mi a szart termesztett az maga a katarzis... 😀 amúgy azert szurkoltam, hogy szerencsétlennek jobbra forduljon a sorsa... 😊peach
jelen! 😊
szójabab volt az a sz@r... egyébként szerintem így uborkaszezonban szódával elmegy 😉
továbbmegyek, én kevésbé szenvedtem, mint a Draft Day alatt...

THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
szerintem ahhoz nem fognak addig csinálni magyart amíg nem adják ki.
 www.subtitleseeker.com/2223990/Draft+Day/Subtitles/

több mint 10 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
A Draft Day-hez nem tudtok véletlenül magyar feliratot?
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Hát ennek az új robotzsarunak elég gyér bitrétje van blu-ray discen. ~26 Mbps...

De a 448 kbps magyar szinkront sem erőltették túl. Lehetett volna 768 kbps xD

több mint 10 éve
Ez a Godzi most folytatása a réginek vagy megint egy remake???ZoliZoltán
Szerencsére semmi köze hozzá.

DS!

/Yogi Berra/
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Ez a Godzi most folytatása a réginek vagy megint egy remake???
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
én azon feküdtem ki, hogy háromszor kellett találkozniuk, mire ténylegesen láttuk is a bunyót. 😀

ezek meg az instant élmények, amint kijöttem a teremből:
shawnka
Másnak lehet SPOILER !!
Én inkább azon, hogy Aaron Taylor-Johnson minden konfrontációnál az egyedüli túlélő volt 😀 Majd leszarva az egészet ment a következőbe 😀

Kérdésedre pedig az én (lehet buta) válaszom: Szerintem Godzilla bőven beéri a Föld magjából jövő sugárzással, gondolom nem kis dózisba kapja. Illetve nem hinném, hogy a népet jött megmenteni egyszerűen a MUTO-k kommunikációja felzavarta aztán jött rendet rakni, hadd aludjon már még egy kicsit.
SPOILER OFF !!
IMAX-be milyen volt amúgy ?

több mint 10 éve
Tegnap voltam a Godzilla a vetítésen.
Alapból elfogult vagyok, mert imádom Godzillát, szóval ez lehet közrejátszik, meg az is, hogy ritkán járok moziba, de valami kurva jó volt 😀 Tetszett, hogy merítettek ötletet a régebbi klasszik filmekből ( | Godzillának van ellenfele ez esetben a MUTO , Godzilla a régi filmekben megszokott kiegyenesedett formát hozzá stb | ) A méretek baromi nagyok... azaz baromi nagyok 😮 A látvány is ül rendesen, egyszer kétszer izgalmamban el is felejtettem a popcornt evést 😀 Mondjuk a 3d itt is felesleges volt szerintem, legalábbis mikor végre Godzilla epic bevonulója volt a fél perces üvöltésnél elvártam volna, hogy minimum azt érezzem, hogy egybe lenyel vagy valami.
Szórakozni mentem be és engem szórakoztatott is 😊Drip
Jó volt, bár kicsit lehetett volna kevesebb drámázás és több szörnyharc. Amikor a kamera először mutatja lentről felfelé végig Godzillát, az kva nagy volt.
Második részben egy King Ghidorah és Gigan párost el tudnék viselni. 😀Darksun3
én azon feküdtem ki, hogy háromszor kellett találkozniuk, mire ténylegesen láttuk is a bunyót. 😀

ezek meg az instant élmények, amint kijöttem a teremből:
több mint 10 éve
Alapból elfogult vagyok, mert imádom Godzillát, szóval ez lehet közrejátszik, meg az is, hogy ritkán járok moziba, de valami kurva jó volt 😀 Tetszett, hogy merítettek ötletet a régebbi klasszik filmekből ( | Godzillának van ellenfele ez esetben a MUTO , Godzilla a régi filmekben megszokott kiegyenesedett formát hozzá stb | ) A méretek baromi nagyok... azaz baromi nagyok 😮 A látvány is ül rendesen, egyszer kétszer izgalmamban el is felejtettem a popcornt evést 😀 Mondjuk a 3d itt is felesleges volt szerintem, legalábbis mikor végre Godzilla epic bevonulója volt a fél perces üvöltésnél elvártam volna, hogy minimum azt érezzem, hogy egybe lenyel vagy valami.
Szórakozni mentem be és engem szórakoztatott is 😊Drip
Jó volt, bár kicsit lehetett volna kevesebb drámázás és több szörnyharc. Amikor a kamera először mutatja lentről felfelé végig Godzillát, az kva nagy volt.
Második részben egy King Ghidorah és Gigan párost el tudnék viselni. 😀

DS!

/Yogi Berra/
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Szórakozni mentem be és engem szórakoztatott is 😊

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 858 — a new hope (again)
Valaki volt meg olyan szerencsétlen, hogy végigszenvedte ezt a touchback cìmű szart? A legunalmasabb foci témájú film szvsz, mesterkélt, annyira az arcodba tolja a mondanivalóját, hogy már kìnos, a főszereplő csóka 18 és 38 éves önmaga között annyi a difi h 18 éves korában még borotválkozott...a végén meg ahogy kivonul az egész falu kézzel leszedni a kölest vagy mi a szart termesztett az maga a katarzis... 😀 amúgy azert szurkoltam, hogy szerencsétlennek jobbra forduljon a sorsa... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Olyan ez mint a Vasember. Én és szerintem az emberek többsége Robert Downey Juniort akarja látni, nem egy 30 éves Tony Starkot. A Jackman-Wolverine eset ugyanez.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 437 — #NoStress
A farkas 2. része hasonlóan sikerült mint az első, két hét múlva már erre sem fogok emlékezni. A történet túlbonyolìtott szvsz, tele tök fölösleges "karakterekkel" ìgy felesleges részekkel is. Jackmant sem értem minek vállalja mert látszik rajta h szarik az egészre. Amennyire szeressem az x-men filmeket, ezeket a farkasos izéket annyira utálom...nagyon 😀peach
Biztos valami k..va izgalmas és szövevényes dolgot akartak volna ebből kihozni, csak épp nem sikerült. Így lett ez a kusza hablaty. Biztosra veszem, hogy Rozsomák Farkas barkóját, még párszor borzolni fogja a szél, a filmvásznon. 😀Tony
Tudtommal még egyszer.
50 évesen már nehéz 31-nek kinézni.Sobri Jóska
Arnold most gyúr az új Terminator filmre így 70+-osan, szóval szerintem ez nem lenne nagy probléma. 😀
Szerződése még egy filmre van, de szvsz nem fogja feladni a karaktert.
Mondjuk a Kezdetek szerintem teljesen jó lett, az egyik kedvenc filmem, de a második rész az valóban annyira gány, hogy X-Men fanként már a felénél ki akartam kapcsolni.
Az elsőben szerintem nincsen nagyon fölösleges karakter, jó volt megismerni pár olyat is, aki a képregények folyamatos szereplője, de a filmekből eddig kimaradtak. Maga a történet sem volt szerintem rossz, szórakoztató popcorn mozi, pont mint a legtöbb képregény adaptáció. Csak a 2. rész már ezt a szintet sem érte el ugyebár.Stez
 www.ign.com/articles/2014/02/28/hugh-jackman-recasting-wolverine-is-ainevitablea