Filmek

40 feliratkozó

több mint 10 éve
YoungZeeZee 8 561
volt szerencsem a filmhez.
Csak azert neztem, mert erdekelt a "megfejtes"!
Egyszer siman meg lehet nezni foleg annak aki szerti az ilyen filmeket.
A temaba fuzott tarsadalomkritika nekem ebben a formaban nem tetszett.
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Tegnap tv-be adták az Eden Lake-t. Hát mit ne mondjak eléggé nyomasztó hangulatot teremtett ,a film vége pedig teljes a lelkinyomorba taszított... Nagyon tetszett, a feszültsget is végig fenn tudták tartani és végre tudtam szurkolni a főszereplőnek is. Igazából nem tudom senkinek ajánlani mert garantáltan elbassza a kedved...Drip
Egyik kedvenc filmem. 😀

Én tudom sokaknak: akik a végén szét akarják verni a monitort, vagy azoknak, akik túl nyugodtak és alacsony a vérnyomásuk. 😀

Nagyon jó kis film, társadalomkritikával.Vrijbloed
| De vajon mi lett a csajjal? 😕 | Hanni
A nézők fantáziájára van bízva. Kiráz tőle a hideg...
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
ma 22.05-kor az m2-n lesz a United.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Tegnap tv-be adták az Eden Lake-t. Hát mit ne mondjak eléggé nyomasztó hangulatot teremtett ,a film vége pedig teljes a lelkinyomorba taszított... Nagyon tetszett, a feszültsget is végig fenn tudták tartani és végre tudtam szurkolni a főszereplőnek is. Igazából nem tudom senkinek ajánlani mert garantáltan elbassza a kedved...Drip
Egyik kedvenc filmem. 😀

Én tudom sokaknak: akik a végén szét akarják verni a monitort, vagy azoknak, akik túl nyugodtak és alacsony a vérnyomásuk. 😀

Nagyon jó kis film, társadalomkritikával.Vrijbloed
| De vajon mi lett a csajjal? 😕 |
több mint 10 éve
Egyik kedvenc filmem. 😀

Nagyon jó kis film, társadalomkritikával.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 436 — #NoStress
Prisoners

Amikor bejött moziba, lemaradtam róla.
De azóta csak jókat hallottam, így tegnap abszolváltam.
Lehet én vagyok túl öreg, és ez egy másik generáció "nagy film"-je lesz, de engem nem nyűgözött le.
Szó se róla, jól össze van rakva, kerek is a történet, a sejtetések nem illogikusak, a sztoriszálak szépen összefésülődnek, bár pár kérdés nem kerül megválaszolásra, pár indíték eröltetett, dehát ilyen az élet, nem lehet mindig minden tökéletes.
Vagyis összességében nem rossz film, nem is kiemelkedő, olyan 7/10.
Viszont két kérdés nem hagy nyugodni, lehet én nem figyeltem eléggé, de | a pedofil pap miért ölte meg az öregasszony férjét, hisz tudta, hogy van társa, és gyerekek vannak veszélyben? Miért nem rendőrség, vagy bármi, ami valóban megoldás lett volna? Valamint a csóka minek gyón, ha isten ellen fordultak, és ezért rabolgatják a gyerekeket? | Ezekről nem olvastam semmit, hátha valaki fel tud világosítani.

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Tegnap tv-be adták az Eden Lake-t. Hát mit ne mondjak eléggé nyomasztó hangulatot teremtett ,a film vége pedig teljes a lelkinyomorba taszított... Nagyon tetszett, a feszültsget is végig fenn tudták tartani és végre tudtam szurkolni a főszereplőnek is. Igazából nem tudom senkinek ajánlani mert garantáltan elbassza a kedved...

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Ha igaz, akkor remélem, nagyon lassú és fájdalmas kínhalála lesz.

velvet.hu/celeb/2014/04/19/bryan_singer_molesztalasi_ugye/

Mindig jövőre
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Még csak a héten néztük meg a Vasember 3-at...nem tudom,valamiért kimaradt.
Pedig az első kettőt szeretem ,nagyon is!
De ez a 3...ez beszarás,hogy miylen jó volt!Végig pörög,látványos,jó story!
10/10

.....és így az egész trilógia nagyon top 5!!! 😊
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Az elmúlt hetek termése 4 film volt részemről:

47 Ronin - Ha nem lett volna televágva mágiával meg sárkánnyal akkor még tetszett is volna. Na meg minek kellett bele egy fehér KR ?

The wolf of the wall street - Egynek nem volt rossz. A film felénél elfogott az "ezt már láttam valahol" érzés , de a film hangulata és a színészek játéka élvezhetővé tette ezt az alkotást.

The secret life of Walter Mitty - Ben Stiller nem tartozik a kedvenceim közé, de a trailer alapján úgy éreztem, hogy meg kell nézzem ezt a filmet ....és nem csalódtam. Nem egy túlbonyolított történet, de megvan a hangulata. A humor sincs túlerőltetve benne...szval kellemes kikapcsolódást nyújtott ez a 2 óra. Zenék nagyon passzolnak hozzá.

The Hobbit The Desolation Of Smaug - Hozza a kötelezőt. Persze eltér a könyvtől ahogy ezt a környezetemben megállapították, de lehet nem is baj. A történet rendben van annak ellenére, hogy néha érezni lehetett, hogy egyes jelenetek csak töltelékként kaptak helyet a filmben, az akciók és a látvány kitűnő, Bilbo karaktere is jól változik. Hátradőlős popcorn mozinak nagyon jó.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hú ez a Coming Out bazz, de rossz volt...olyan 30 perc körül már erősen tekertem...
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
megnéztem a draft a dayt, nekem tetszett 😊
de ez nem egy focis film 😀, hanem egy fantáziafilm ami focis dolgokon alapul; és ilyen szempontból izgalmas volt

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Én nem a kislànyra gondoltam hanem a befejező kockakra...
A film jó a zene is kellően eltalált.

több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Nagyon rég óta próbáltam rávenni magam a Schindler Listájára, sok témába illő nyál filmet láttam, egyik sem tetszett, nem éreztem szükségét egy újabbnak. Hiba volt. Ez Spielberg legzseniálisabb műve, felülmúlhatatlan, megugarhatatlan léc, minden további próbálkozás a témában kidobott pénz és idő. Ez a film megvett magának kilóra, és ez nálam hatalmas szó. Bármennyire szeretnék belekötni, nem tudok.JayB
Ha nagyon szeretnék akkor találnék benne hibát főleg ha a végére gondolok.(a színes rész felesleges szerintem)
De azért egy erős film nagyon a párbaj utáni legjobb filmje.
Épp a napokban néztem meg újra.
Maga a téma ugye elég súlyos és elég valósághűre sikerült.
Voltak igen nehéz jelenetek,melyek tényleg közel állhattak a valósághoz.
Kedvenceim :mikor keresi a vonaton Sternt,Goeth mikor nem akarja,hogy elkapják a nátháját,az összeírások már már robotizáltsága,és drámaiságaJanek
A piros kabátos lány valós személy de a filmmel ellentétben túlélte. Sokaknál ott kiakadt a giccsmérő, pedig szerintem iszonyat erős képsor. Nem a kislány sajnálata a lényeg, hanem hogy Schindlerben és a nézőben is megerősíti azt hogy basszus ez dolog mennyire valós.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jön amúgy a nyáron még egy focis film

Igaz történet alapján, az azonos című könyv nyomán, bár a trailere nem tetszikbaggio
Pár hsz-szel lejjebb 😊
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Jön amúgy a nyáron még egy focis film

Igaz történet alapján, az azonos című könyv nyomán, bár a trailere nem tetszik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Nagyon rég óta próbáltam rávenni magam a Schindler Listájára, sok témába illő nyál filmet láttam, egyik sem tetszett, nem éreztem szükségét egy újabbnak. Hiba volt. Ez Spielberg legzseniálisabb műve, felülmúlhatatlan, megugarhatatlan léc, minden további próbálkozás a témában kidobott pénz és idő. Ez a film megvett magának kilóra, és ez nálam hatalmas szó. Bármennyire szeretnék belekötni, nem tudok.JayB
Ha nagyon szeretnék akkor találnék benne hibát főleg ha a végére gondolok.(a színes rész felesleges szerintem)
De azért egy erős film nagyon a párbaj utáni legjobb filmje.
Épp a napokban néztem meg újra.
Maga a téma ugye elég súlyos és elég valósághűre sikerült.
Voltak igen nehéz jelenetek,melyek tényleg közel állhattak a valósághoz.
Kedvenceim :mikor keresi a vonaton Sternt,Goeth mikor nem akarja,hogy elkapják a nátháját,az összeírások már már robotizáltsága,és drámaisága

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ezt a draft dayt nem akarjátok látni... pláne nem iktriad 😊

Milyen vétós cserék voltak benne, tejóégbaggio
Miért, mit csinált a Jags benne? 😀😀iktriad
| elpasszolták az 1/6-ot a draft közben az idei 2/7-ért, illetve egy-egy 2015-ös és '16-os 2. körös pickért, mert bepánikolt a gm... És még nem is ez volt a leghülyébb csere benne 😊 | baggio
Még biztos Gene Smith GMsége idején íródott a forgatókönyv. 😀😀
több mint 10 éve

Miért, mit csinált a Jags benne? 😀😀iktriad
| elpasszolták az 1/6-ot a draft közben az idei 2/7-ért, illetve egy-egy 2015-ös és '16-os 2. körös pickért, mert bepánikolt a gm... És még nem is ez volt a leghülyébb csere benne 😊 |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Miért, mit csinált a Jags benne? 😀😀
több mint 10 éve

Milyen vétós cserék voltak benne, tejóég

---
több mint 10 éve
elég fiatal kora óta benne volt, hogy erről egy kivételes filmet alkosson.
több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Nagyon rég óta próbáltam rávenni magam a Schindler Listájára, sok témába illő nyál filmet láttam, egyik sem tetszett, nem éreztem szükségét egy újabbnak. Hiba volt. Ez Spielberg legzseniálisabb műve, felülmúlhatatlan, megugarhatatlan léc, minden további próbálkozás a témában kidobott pénz és idő. Ez a film megvett magának kilóra, és ez nálam hatalmas szó. Bármennyire szeretnék belekötni, nem tudok.
több mint 10 éve
Duckinator Green Bay Packers Charlotte 49ers 14 — You open up the gates of hell and make them stare
Ezt várom már nagyon...

premierfilmek.blog.hu/2014/04/11/when_the_game_stands_tall_trailer

"Football is the ballet of the masses." by Dmitri Shostakovich
több mint 10 éve
Na holnap lecsekkolom a draft dayt a moziban, bár én erősen szkeptikusan ülök majd be (remélem legalább annyira meglep majd, mint a lego movie)

---