Filmek
40 feliratkozó
több mint 10 éve
catattack
3 520
Megnéztem a Prisonerst... elég kába voltam, lehet megnézem másodjára is, de most egyszerűen nem tudok rájönni, hogy | A faszi akinek a házában a ládákat találta a zsaru az hogy jön a képbe és hogyan kapcsolódik a történetbe? Miért nyírta ki magát? Köze nem volt az elrabláshoz.... Nem vágom! | Jake Gyllenhaalt eddig nem bírtam különösebben, de szerintem itt elég faszát alakított!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Én mondtam hogy jó.
több mint 10 éve
Igen, csak konkrétan nem mindegy, hogy mitől, speciel nem esett jól, hogy arra ébredek ez vana fejemben, meg ha én lennék ott... Sok olyan film van, ami "ütős", de ez eléggé lerongyolt. Elég komoly dilemma arról, hogy mit meddig szabad, kinek mi a határ, arról nem beszélve, hogy mi az eredménye, következménye.a remekművek már csak ilyenek 😊, az nem is jó film, minek a megnézése után simán elalszok!gamerkrAkkor nem csak nekem volt nehézJanekOlyannyira, hogy konkrétan nem aludtam jól. Ilyen nem tudom mikor volt utoljára film miatt. Szerintem gyerekkoromban 20on éve...kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Azért ennyire egyáltalán nem kemény a Prisoners, csak hangulatos a cucc. Meg közben túlságosan hosszú is amitől egyre jobban elkezdtem unni. 30 percet úgy ki lehet vágni belőle hogy kb. észre sem vennéd mi maradt ki. Ha rövidebb lenne sokkal ütősebb lehetne. De így sem rossz.na most már rohadt kíváncsi lettem mit is tud ez a film!Akkor nem csak nekem volt nehézJanekOlyannyira, hogy konkrétan nem aludtam jól. Ilyen nem tudom mikor volt utoljára film miatt. Szerintem gyerekkoromban 20on éve...kishaszi
mert azért 1-2 felkavaró alkotás azért született az elmúlt 20 évben ami rosszul alváshoz vezethet.... 😊 (8mm, Srpski,nemrég itt ajánlott Butiful, csak így hirtelen...)
kritikában írják hogy a hideg nyomon című film is nagyon rendben van ebben a témában... !yooker
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Próbáltam visszakeresni, hogy mit írtatok a 12 év rabszolgaságról az elmúlt hetekben, messzire nem jutottam.A film viszont nagyon tetszett, percekig nem tudtam utána szólni.
több mint 10 éve
hu.axn.com/friss/legjobb-magyar-es-szinkronos-karomkodasok
több mint 10 éve
a remekművek már csak ilyenek 😊, az nem is jó film, minek a megnézése után simán elalszok!Akkor nem csak nekem volt nehézJanekOlyannyira, hogy konkrétan nem aludtam jól. Ilyen nem tudom mikor volt utoljára film miatt. Szerintem gyerekkoromban 20on éve...kishaszi
több mint 10 éve
na most már rohadt kíváncsi lettem mit is tud ez a film!Akkor nem csak nekem volt nehézJanekOlyannyira, hogy konkrétan nem aludtam jól. Ilyen nem tudom mikor volt utoljára film miatt. Szerintem gyerekkoromban 20on éve...kishaszi
mert azért 1-2 felkavaró alkotás azért született az elmúlt 20 évben ami rosszul alváshoz vezethet.... 😊 (8mm, Srpski,nemrég itt ajánlott Butiful, csak így hirtelen...)
kritikában írják hogy a hideg nyomon című film is nagyon rendben van ebben a témában... !
több mint 10 éve
Akkor nem csak nekem volt nehézJanekOlyannyira, hogy konkrétan nem aludtam jól. Ilyen nem tudom mikor volt utoljára film miatt. Szerintem gyerekkoromban 20on éve...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Most lett vége. Egy ideig nem fogom újra megnézni az biztos.
több mint 10 éve
Nem volt meg😊na?JC6Megvolt a Prisoners...Nekem ma lesz, terv szerint.kishaszi
Most egy kicsit nyomott a hangulatomJanek
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
na?Megvolt a Prisoners...Nekem ma lesz, terv szerint.kishaszi
több mint 10 éve
ma olvastam origon Roman Polanski : Iszonyat címú filmjérőlDeneuve-vel az egyik főszerepben? Kötelező 😊
www.port.hu/iszonyat_repulsion/pls/w/films.film_page?i_film_id=1182
elég jól hangzott és a témában ilyen régi alkotást még nem is láttam...
valakinek vélemény?yooker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ma olvastam origon Roman Polanski : Iszonyat címú filmjérőlwww.port.hu/iszonyat_repulsion/pls/w/films.film_page?i_film_id=1182
elég jól hangzott és a témában ilyen régi alkotást még nem is láttam...
valakinek vélemény?
több mint 10 éve
Megvolt a Prisoners...Nekem ma lesz, terv szerint.
több mint 10 éve
Megvolt a Prisoners...Most egy kicsit nyomott a hangulatom
több mint 10 éve
A Marvel továbbra sem szarral gurigáziktöbb mint 10 éve
De jól tettem, hogy végül erre ültem be:Imádtam minden egyes jelenetét, Spike Jones neve mondjuk alapból garantálta ezt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
jóvanna, poén vót 😛
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
De ha az nem is, az első 2 perc tuti 😊elnézést érte bár én nem érzem spoilernek hisz semmit nem írtam le amit ne tudnál meg ha ránézel a film 1 mondatos ismertetőjére...JanekVagy a címére 😊 (ilyen szempontból a Lone survivor is igen spoileres volt)Rataxes