Filmek

40 feliratkozó

több mint 10 éve
catattack 3 520
Megnéztem a Prisonerst... elég kába voltam, lehet megnézem másodjára is, de most egyszerűen nem tudok rájönni, hogy | A faszi akinek a házában a ládákat találta a zsaru az hogy jön a képbe és hogyan kapcsolódik a történetbe? Miért nyírta ki magát? Köze nem volt az elrabláshoz.... Nem vágom! |
Jake Gyllenhaalt eddig nem bírtam különösebben, de szerintem itt elég faszát alakított!
több mint 10 éve
HanSolo New England Patriots 642 — Watson
 www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/toplista/20140219-udvozoljuk-a-halalba-menoket-gladiator-ben-hur-agora-quo-vadis-kleopatra-spartacus-a-romai.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-6&utm_campaign=sec
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Én mondtam hogy jó.
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Akkor nem csak nekem volt nehézJanek
Olyannyira, hogy konkrétan nem aludtam jól. Ilyen nem tudom mikor volt utoljára film miatt. Szerintem gyerekkoromban 20on éve...kishaszi
a remekművek már csak ilyenek 😊, az nem is jó film, minek a megnézése után simán elalszok!gamerkr
Igen, csak konkrétan nem mindegy, hogy mitől, speciel nem esett jól, hogy arra ébredek ez vana fejemben, meg ha én lennék ott... Sok olyan film van, ami "ütős", de ez eléggé lerongyolt. Elég komoly dilemma arról, hogy mit meddig szabad, kinek mi a határ, arról nem beszélve, hogy mi az eredménye, következménye.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Olyannyira, hogy konkrétan nem aludtam jól. Ilyen nem tudom mikor volt utoljára film miatt. Szerintem gyerekkoromban 20on éve...kishaszi
na most már rohadt kíváncsi lettem mit is tud ez a film!
mert azért 1-2 felkavaró alkotás azért született az elmúlt 20 évben ami rosszul alváshoz vezethet.... 😊 (8mm, Srpski,nemrég itt ajánlott Butiful, csak így hirtelen...)
kritikában írják hogy a hideg nyomon című film is nagyon rendben van ebben a témában... !yooker
Azért ennyire egyáltalán nem kemény a Prisoners, csak hangulatos a cucc. Meg közben túlságosan hosszú is amitől egyre jobban elkezdtem unni. 30 percet úgy ki lehet vágni belőle hogy kb. észre sem vennéd mi maradt ki. Ha rövidebb lenne sokkal ütősebb lehetne. De így sem rossz.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Én megspoilereztem,hogy jó 😊

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Próbáltam visszakeresni, hogy mit írtatok a 12 év rabszolgaságról az elmúlt hetekben, messzire nem jutottam.
A film viszont nagyon tetszett, percekig nem tudtam utána szólni.
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 hu.axn.com/friss/legjobb-magyar-es-szinkronos-karomkodasok
több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
a remekművek már csak ilyenek 😊, az nem is jó film, minek a megnézése után simán elalszok!

több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
na most már rohadt kíváncsi lettem mit is tud ez a film!
mert azért 1-2 felkavaró alkotás azért született az elmúlt 20 évben ami rosszul alváshoz vezethet.... 😊 (8mm, Srpski,nemrég itt ajánlott Butiful, csak így hirtelen...)
kritikában írják hogy a hideg nyomon című film is nagyon rendben van ebben a témában... !
több mint 10 éve
Olyannyira, hogy konkrétan nem aludtam jól. Ilyen nem tudom mikor volt utoljára film miatt. Szerintem gyerekkoromban 20on éve...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
 www.cbssports.com/nba/eye-on-basketball/24451685/report-space-jam-2-on-the-way-with-lebron-james

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
Akkor nem csak nekem volt nehéz

több mint 10 éve
Most lett vége. Egy ideig nem fogom újra megnézni az biztos.

több mint 10 éve
hajrá

több mint 10 éve
Megvolt a Prisoners...
Most egy kicsit nyomott a hangulatomJanek
Nekem ma lesz, terv szerint.kishaszi
na?JC6
Nem volt meg😊

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Megvolt a Prisoners...
Nekem ma lesz, terv szerint.kishaszi
na?
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
ma olvastam origon Roman Polanski : Iszonyat címú filmjéről

www.port.hu/iszonyat_repulsion/pls/w/films.film_page?i_film_id=1182

elég jól hangzott és a témában ilyen régi alkotást még nem is láttam...

valakinek vélemény?yooker
Deneuve-vel az egyik főszerepben? Kötelező 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
ma olvastam origon Roman Polanski : Iszonyat címú filmjéről

www.port.hu/iszonyat_repulsion/pls/w/films.film_page?i_film_id=1182

elég jól hangzott és a témában ilyen régi alkotást még nem is láttam...

valakinek vélemény?
több mint 10 éve
Megvolt a Prisoners...
Nekem ma lesz, terv szerint.

több mint 10 éve
Megvolt a Prisoners...
Most egy kicsit nyomott a hangulatom

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Marvel továbbra sem szarral gurigázik
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
De jól tettem, hogy végül erre ültem be:

Imádtam minden egyes jelenetét, Spike Jones neve mondjuk alapból garantálta ezt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
jóvanna, poén vót 😛
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
elnézést érte bár én nem érzem spoilernek hisz semmit nem írtam le amit ne tudnál meg ha ránézel a film 1 mondatos ismertetőjére...Janek
Vagy a címére 😊 (ilyen szempontból a Lone survivor is igen spoileres volt)Rataxes
De ha az nem is, az első 2 perc tuti 😊