Filmek
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Akkor háborús top5:Tizedes meg a többiek..........
A halál 50 órája
A piszkos tizenkettő
A tábornok
Kelly hősei
Híd a Kwai folyón
+1
Jó reggelt VietnámSobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Akkor háborús top5:A halál 50 órája
A piszkos tizenkettő
A tábornok
Kelly hősei
Híd a Kwai folyón
+1
Jó reggelt Vietnám
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Nemrég láttam és csalódtam benne. Az első fele a kiképzés az zseniális, de a második rész Vietnam az gyenge. alig történik valami. Sokkal több mindent ki lehetett volna hozni belőle. A legjobb egyébként is az Apokalipszis Most. 😊Legjobb háborús film.Mindent ver,kishasziNálam csak 2. !
Kubrick: Acéllövedék a nyerő! 😉yooker
több mint 10 éve
Legjobb háborús film.Mindent ver,kishasziNálam csak 2. !
Kubrick: Acéllövedék a nyerő! 😉
több mint 10 éve
Legjobb háborús film.Mindent ver,
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
A szakasz még 100-adjára megnézve is kibaszott nagy film. 😀
több mint 10 éve
ervinator
1 701
Ajánlom a Mr Nobody-t.Kell egy bizonyos hangulat a megnézéshez és a film után is lesz egy hangulata az embernek, de tipikusan olyan film, ami után még jó pár percig/óráig kattog az agy.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Out of the furnace:: ezt a filmet sokkal inkább jelöltem volna Oscarra mint a Nebraskát, American Hustlet, vagy a Hert. Feszült, jó színészek, jól játszanak. A hangulata nagyon elkap, és végre van egy film megint ami nem a folytonos nyálverés és dögunalom. meg szerelmi szálak. Lassan megcsömörlök tőle. Vagy csak én futottam bele mostanában túl sok ilyenbe.
több mint 10 éve
Marvel univerzum szakértőktől kérdezném : jól látom , hogy lesz valamilyen összefüggés a Guardians of the Galaxy és az Avengers között ? Vagy csak félrevezető/véletlen, hogy mind2 történetben felbukkan a Collector ?GreengoElméletileg ez is a Phase 2 része lesz, valószínűleg itt is lesz majd | infinity gem | , és lehet, hogy | Thanos | is felbukkan. A Phase 3-ban pedig még nem tudni mit hoznak össze, de valószínűleg az előbb említett akkor fogja majd nagyon megkavarni, mert a második Avengers film alcíme ugye Age of Ultron. Megláttyuk' .. várós mindenesetre. 😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
Marvel univerzum szakértőktől kérdezném : jól látom , hogy lesz valamilyen összefüggés a Guardians of the Galaxy és az Avengers között ? Vagy csak félrevezető/véletlen, hogy mind2 történetben felbukkan a Collector ?
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
| kvázi eljátszotta ő is a kegyetlenkedéseket... bezárta elásta stb |😀 Azért nem aludtam át a filmet... de miért pont oda ment? Ezt nem vágom!catattackVágom... | De miért járt bent a Farkas családnál? | catattack| Gyerekruhákért. Csokiéknál is volt, pont fürdött a nagylány. Ott a megemlékezéskor is jelen volt a ház előtt, ki is szúrta a mi rendőrünk. | JC6
szerintem
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Végre, végre, végre, végre volt ma időm megnézni a Dallas Buyers Clubot.Most láttam csak, hogy 5,5 millió dollárból hozták össze. Nem kicsit meglepődtem. A jó film ugye nem a ráköltött pénzen múlik, hanem a készítők szaktudásán és fantáziáján. Ez most bebizonyosodott. Mondjuk a mozikban nem hozott túl nagy bevételt, de így is megötszörözte a ráköltött pénzt. Hátha még McConaughey Oscart is kap.
Nagyon nagy film. Nagyon nagy. Matthew tényleg zseniális színész lett.Maximális elismerés a zseniális alakításáért.Vrijbloed
több mint 10 éve
Végre, végre, végre, végre volt ma időm megnézni a Dallas Buyers Clubot.Nagyon nagy film. Nagyon nagy. Matthew tényleg zseniális színész lett.Maximális elismerés a zseniális alakításáért.
több mint 10 éve
catattack
3 520
😀 Azért nem aludtam át a filmet... de miért pont oda ment? Ezt nem vágom!Vágom... | De miért járt bent a Farkas családnál? | catattack| Gyerekruhákért. Csokiéknál is volt, pont fürdött a nagylány. Ott a megemlékezéskor is jelen volt a ház előtt, ki is szúrta a mi rendőrünk. | JC6
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Vágom... | De miért járt bent a Farkas családnál? | catattack| Gyerekruhákért. Csokiéknál is volt, pont fürdött a nagylány. Ott a megemlékezéskor is jelen volt a ház előtt, ki is szúrta a mi rendőrünk. |
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
ha már elgondolkodtató filmek, akkor Detachment (A mintatanár)! Nekem jobban átjött a hangulata mint a Biutifulnak, abban túl volt erőltetve a színészi játék/zene, üresjárat, pedig az alapötlet/sztori ott jobban tetszett.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
catattack
3 520
Vágom... | De miért járt bent a Farkas családnál? |Megnéztem a Prisonerst... elég kába voltam, lehet megnézem másodjára is, de most egyszerűen nem tudok rájönni, hogy | A faszi akinek a házában a ládákat találta a zsaru az hogy jön a képbe és hogyan kapcsolódik a történetbe? Miért nyírta ki magát? Köze nem volt az elrabláshoz.... Nem vágom! |Csak röviden:
Jake Gyllenhaalt eddig nem bírtam különösebben, de szerintem itt elég faszát alakított!catattack
| A filmben utalást tesz a férjére a nő, hogy mennyire imádta a kígyókat. Mivel a házaspár több, mint 20 éven keresztül gyerekeket rabolt el és ölt meg, 1-2 kivétellel, sejthető, hogy az egyik "túlélő" pont az, akit Jake bátyó elkap s letartóztat. De mivel a gyerekek agya attól a "kólától" totál megzápult az évek alatt, így bekattantak, lásd azt, akit Fakas kapott el. Gondolom a nő levette a kezét a kígyós gyerekről, így az szabadon garázdálkodhatott a városban. Gyerekruhák, disznóvér, kígyók, headshot. | JC6
több mint 10 éve
A Prisoners eszelősen jó film volt, a barátnőmmel néztük végig, pedig ő nagyon nem komálja az ilyen filmeket, mégis fent maradt velem éjszaka, hogy végig nézze. Ez sokat elmond szerintem...
@KJuraszik
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Megnéztem a Prisonerst... elég kába voltam, lehet megnézem másodjára is, de most egyszerűen nem tudok rájönni, hogy | A faszi akinek a házában a ládákat találta a zsaru az hogy jön a képbe és hogyan kapcsolódik a történetbe? Miért nyírta ki magát? Köze nem volt az elrabláshoz.... Nem vágom! |Csak röviden:
Jake Gyllenhaalt eddig nem bírtam különösebben, de szerintem itt elég faszát alakított!catattack
| A filmben utalást tesz a férjére a nő, hogy mennyire imádta a kígyókat. Mivel a házaspár több, mint 20 éven keresztül gyerekeket rabolt el és ölt meg, 1-2 kivétellel, sejthető, hogy az egyik "túlélő" pont az, akit Jake bátyó elkap s letartóztat. De mivel a gyerekek agya attól a "kólától" totál megzápult az évek alatt, így bekattantak, lásd azt, akit Fakas kapott el. Gondolom a nő levette a kezét a kígyós gyerekről, így az szabadon garázdálkodhatott a városban. Gyerekruhák, disznóvér, kígyók, headshot. |
több mint 10 éve
Jó kis hétvégi családi mozi.Belushi, Durant, Shaq, Miller, Barkley...
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
dugo93
4 225
íííí bocsi, véletlen lemaradt. Köszi, hogy szóltál.spoiler?Megnéztem a Prisonerst... elég kába voltam, lehet megnézem másodjára is, de most egyszerűen nem tudok rájönni, hogy | A faszi akinek a házában a ládákat találta a zsaru az hogy jön a képbe és hogyan kapcsolódik a történetbe? Miért nyírta ki magát? Köze nem volt az elrabláshoz.... Nem vágom! || Ugyan már pár hónapja láttam, de ha jól emlékszem ő is egy áldozat volt, akit gyerek korában raboltak el és így eléggé megkattant. | dugo1993
Spoileresítve. R.zinedine5
több mint 10 éve
spoiler?Megnéztem a Prisonerst... elég kába voltam, lehet megnézem másodjára is, de most egyszerűen nem tudok rájönni, hogy | A faszi akinek a házában a ládákat találta a zsaru az hogy jön a képbe és hogyan kapcsolódik a történetbe? Miért nyírta ki magát? Köze nem volt az elrabláshoz.... Nem vágom! || Ugyan már pár hónapja láttam, de ha jól emlékszem ő is egy áldozat volt, akit gyerek korában raboltak el és így eléggé megkattant. | dugo1993
Spoileresítve. R.
több mint 10 éve
dugo93
4 225
Megnéztem a Prisonerst... elég kába voltam, lehet megnézem másodjára is, de most egyszerűen nem tudok rájönni, hogy | A faszi akinek a házában a ládákat találta a zsaru az hogy jön a képbe és hogyan kapcsolódik a történetbe? Miért nyírta ki magát? Köze nem volt az elrabláshoz.... Nem vágom! || Ugyan már pár hónapja láttam, de ha jól emlékszem ő is egy áldozat volt, akit gyerek korában raboltak el és így eléggé megkattant. |
több mint 10 éve
Jake Gyllenhaalt eddig nem bírtam különösebben, de szerintem itt elég faszát alakított!catattackakkor gondolom ezt
www.port.hu/donnie_darko/pls/w/films.film_page?i_film_id=46633 Donnie Darko ! nem láttad tőle.....
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Megnéztem a Prisonerst... elég kába voltam, lehet megnézem másodjára is, de most egyszerűen nem tudok rájönni, hogy | A faszi akinek a házában a ládákat találta a zsaru az hogy jön a képbe és hogyan kapcsolódik a történetbe? Miért nyírta ki magát? Köze nem volt az elrabláshoz.... Nem vágom! |Végre normálisan nézett ki 😀