Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
A rendszer hibája, hogy támogatja ezt a tolvajféreg nemdolgozó életmódot, meghogy nem basszák ki innen őket a picsába. Aki nem tud/akar alkalmazkodni annak viszontnemlátás.Innen nézve úgy tűnik, hogy te nem tudsz/akarsz alkalmazkodni.
Én egy dolgot szeretnék, biztonságban élni.Bazzani
Nem tudsz alkalmazkodni ahhoz a tényhez, hogy 1-2-100, de még 500 esetből sem fogsz tudni helyesen általánosítani 500.000-800.000 emberre nézve.
Nem tudsz alkalmazkodni ahhoz, hogy az EU-ban élünk, és 2012-ben, és vannak bizonyos emberi, emberijogi, törvényi normák, melyekkel - akár sajnálod, akár nem - nem lehetséges senkit se kibaszni a picsába, és melyekkel kénytelen vagy azonosulni, ha Magyarország törvénytisztelő állampolgára akarsz lenni, és nem pedig bűnöző, aki megkérdőjelezi a törvényes eljárásokat, metódusokat. (Itt jegyzem meg, hogy azért ilyen az országunk államformája, berendezkedése, azért vagyunk az EU tagjai, köztársaság, azért nincs halálbüntetés, statáriális bíráskodás, stb. mert az ország többsége, törvényes keretek között így döntött. Úgy is mondhatnám, hogy így akartad, így akartuk.)
Nem tudsz alkalmazkodni a valóság azon szegmenséhez sem, hogy nem a kurucinfóhoz, Jobbikhoz hasonló agyhalottak manipulatív, gyűlölködő kommunikációja a többség hangja, ők csak egy nagyon harsány kisebbség.
Valójában te nem tudsz alkalmazkodni a többséghez, miközben ezt kéred számon a cigányoktól. Igen, a többséghez, ahhoz a többséghez, mely mint tömeg lehet nem túl okos szerinted, és egy felmérés szerint azt hiszi 1 millió zsidó, és duplaannyi cigány él közöttünk, mégsem akarja kiírtani, kibaszni, kizavarni őket, hiszen ha ezt akarná, akkor nem a Fidesznek lenne kétharmada, lenne Magyar Gárda, csendőrség, vagy Cigányvadász Kommandó is akár. De a többség ezt nem akarja, és ezt 4 évente egyértelműen ki is fejezi.
És végül: azt írod, hogy biztonságban szeretnél élni, miközben te fenyegetsz százezreket pusztán származásuk - és nem tetteik!- okán kibaszással.
Gondolom ez az ellentmondás nem zavar, mivel nem is látod, és egy teljesen iskolázatlan, agresszív, hülye ember (aki ugyan cigány származású, de ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy épp aznap este dugni akart egy random nővel, aki szembejött vele az utcán, és aki nem akart vele, ezért megölte) brutális tettében is csak egy jó ürügyet látsz egy jó kis cigányozásra, aminek a tett indítékaihoz semmi köze sincs.
De biztosan ez az önként válallt dacos ellenállásod a valósággal szemben, alkalmazkodásképtelenséged a többségi társadalomhoz ad neked biztonságéerzetet, mert más magyarázat nem nagyon van, hogy mi egyéb hasznod származik belőle.
több mint 13 éve
A rendszer hibája, hogy támogatja ezt a tolvajféreg nemdolgozó életmódot, meghogy nem basszák ki innen őket a picsába. Aki nem tud/akar alkalmazkodni annak viszontnemlátás.Azért kíváncsi vagyok, hogy hányan engednétek át nyugodt szívvel a gyereketeket egy cigánytelepen? Pedig minden tízezredik rendes.Jó, de nyilván a normális cigányok nagy része nem a telepen él. Az, hogy törvényen kívüliek - mert sajnos azok -, az meg legalább annyira a rendszer hibája, mint az övék.szaba
Ez csak egy álom. Mi integrálni akarjuk őket de ők nem akarnak a mi normáink szerint élni. És erre nem válasz, hogy a "magyarok között is van rossz ember". Nézz meg egy cigány bandát az utcán, diszkóban vagy akárcsak a strandon. Én láttam sajnos eleget, köszönöm nem kérek többet belőlük. Bazzani
Én egy dolgot szeretnék, biztonságban élni.
több mint 13 éve
Azért kíváncsi vagyok, hogy hányan engednétek át nyugodt szívvel a gyereketeket egy cigánytelepen? Pedig minden tízezredik rendes.Jó, de nyilván a normális cigányok nagy része nem a telepen él. Az, hogy törvényen kívüliek - mert sajnos azok -, az meg legalább annyira a rendszer hibája, mint az övék.
Ez csak egy álom. Mi integrálni akarjuk őket de ők nem akarnak a mi normáink szerint élni. És erre nem válasz, hogy a "magyarok között is van rossz ember". Nézz meg egy cigány bandát az utcán, diszkóban vagy akárcsak a strandon. Én láttam sajnos eleget, köszönöm nem kérek többet belőlük. Bazzani
több mint 13 éve
"A Halas Média riporterei hétfőn felkutatták Kelebián P. László anyjának a házát. Megmutatta a riportereknek férfi szobáját is, ott szexlapokat és rendőrségi behívókat is találtak. Az egyik papír alapján P. Lászlónak 2012. július 2-án kellett volna bevonulnia a kecskeméti börtönbe egy szabálysértési eljárás miatt. 20 napig lett volna elzárva, tehát a gyilkosság idején is bent kellett volna lennie. A Halas Média azt is megtudta, hogy a férfi novemberben szabadult legutóbb, előtte egy évig ült gépkocsi-feltörés miatt, azelőtt pedig 6 évig volt elzárva rablás miatt."és mi, senki nem ment érte? nem keresték? Ez azért elég abszurd.... "majd bejön magától" vagy nem értem most...
több mint 13 éve
Azért kíváncsi vagyok, hogy hányan engednétek át nyugodt szívvel a gyereketeket egy cigánytelepen? Pedig minden tízezredik rendes.Ez csak egy álom. Mi integrálni akarjuk őket de ők nem akarnak a mi normáink szerint élni. És erre nem válasz, hogy a "magyarok között is van rossz ember". Nézz meg egy cigány bandát az utcán, diszkóban vagy akárcsak a strandon. Én láttam sajnos eleget, köszönöm nem kérek többet belőlük.
több mint 13 éve
Van itt még valaki 100 kiló felett? Emberek?sutianap114. de szerintem az elmúlt 20 évben én szedtem fel a legtöbbet, mivel kb 14 kiló voltam 😊
több mint 13 éve
Nyílván vannak normális romák (mert ugye a cigány az sértő), de a nagy többség (over 80%) nem éppen az. Előbb-utóbb ebben az országban ki..szott nagy problémák lesznek, amit demokratikus eszközökkel igencsak problémás lesz megoldani.
több mint 13 éve
nem de általánosítani sem kell, hogy na de biztos az összes olyan...Persze ez is a szélsőjobb hibája.Na elkapták a pszichológus lány gyilkosát. Természetesen tetves cigány, mondjuk a környékből meg a piszkos munkából már előre lehetett sejteni. Természetesen a "független" média elfelejti közölni ezt az apró részletet, megnéztem az origót meg az indexet, még kitakart képet se, mert abból is látszana egyből. Index nagyvonalúan nem foglalkozik a kérdésről, az origó meg "Egy huszonhat éves magyar férfit gyanúsítanak"-al kezd....magyar ám a rühes kurva anyád... Bezzeg ha fordítva történne és adott esetben cigány lett volna az áldozat és magyar az elkövető... még New Yorkban is az újabb rasszista gyilkosságról írnának... felháborítónak tartom ezt a kettős mércét, jó lenne ha valahogy egyszer eltűnnének már ezek az újságírónak meg szerkesztőnek nevezett megélhetési szemetek a tömegtájékoztatás közeléből.Dubez sajnos olaj a tűzre, hogy cigány, mellesleg a retkesebb fajtából; se meló, se otthon, prostituált barátnő, büntetett előélet. Megint lesz mibe kapaszkodnia a szélsőjobbnak és lesz táptalaja a gyűlöletnek. Amadeus91
Nem ezeké az állatoké akiket eltartunk ahelyett, hogy kiírtanánk őket vagy kizavarnánk mindet az országból. Persze mi szépen csendben tűrjük és rendes cigányokról álmodozunk.Bazzani
több mint 13 éve

www.youtube.com/watch?v=AYIgk-yLulI
Ez a szám abból az időből, amikor naponta vertek össze a cigányok Pécsett. Azóta sokkal több a joguk. Sokkal többen vannak. És most már a gyerekeim nincsenek biztonságban.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Szerintetek akkor is ilyen felkapott lenne az ügy, ha nem ment volna facebookon a megosztó mozgalom?szabaNyilván nem, meg gondolom az is sokat nyomott a latban, hogy félig-meddig a rendőröknek kollégáról volt szó. Minden ilyen esetben ilyen intenzitással kellene eljárni, de őszintén szólva a mi agyonképzett rendőreinkről ezt nehezen tudom elképzelni.
kuruc ide vagy oda, ezt érdemes megnézni:
http://kuruc.info/r/6/98784/
Szvsz ez már mindennek a legalja. Eddig is tudtam, hogy egy alja szenny lap a Dunántúli napló és a hozzá tartozó bama.hu is, de ez még engem is meglepett. Azért szórakoznak az eredeti kép fényerejével, hogy ne látszódjon már messziről egyértelműen az elkövető származása (amit kb már mindenki tud). Ráadásul ilyen amatőr, balfasz módon. Inkább ne raktak volna ki semmit, mint origós vagy indexes elvbarátaik. Pontosan az ehhez hasonló "újságírói" dolgokon háborodtam fel a korábbi hsz-emben. Ráadásul szánalmas is, mert a menthetetlen próbálja menteni.
több mint 13 éve
Szerintetek akkor is ilyen felkapott lenne az ügy, ha nem ment volna facebookon a megosztó mozgalom?
több mint 13 éve
... akiket eltartunk ahelyett, hogy kiírtanánk őket vagy kizavarnánk mindet az országból. Persze mi szépen csendben tűrjük és rendes cigányokról álmodozunk.BazzaniAzért álmodozunk integrálódott, rendes cigányokról, mert ez reménységünk a jövőt illetően. Lakóhelyemen van egy nagy általános iskola. 4 éve 1300 diákja volt, most 900. A most születettek több mint fele cigány.
Vaaagy... mindenki úgy fog élni, mint most egyes cigányok: munka nélkül, segélyen, mindent ellopva amire lehetőség adódik.
A szerencsések gyerekei meg külföldön.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Persze ez is a szélsőjobb hibája.Na elkapták a pszichológus lány gyilkosát. Természetesen tetves cigány, mondjuk a környékből meg a piszkos munkából már előre lehetett sejteni. Természetesen a "független" média elfelejti közölni ezt az apró részletet, megnéztem az origót meg az indexet, még kitakart képet se, mert abból is látszana egyből. Index nagyvonalúan nem foglalkozik a kérdésről, az origó meg "Egy huszonhat éves magyar férfit gyanúsítanak"-al kezd....magyar ám a rühes kurva anyád... Bezzeg ha fordítva történne és adott esetben cigány lett volna az áldozat és magyar az elkövető... még New Yorkban is az újabb rasszista gyilkosságról írnának... felháborítónak tartom ezt a kettős mércét, jó lenne ha valahogy egyszer eltűnnének már ezek az újságírónak meg szerkesztőnek nevezett megélhetési szemetek a tömegtájékoztatás közeléből.Dubez sajnos olaj a tűzre, hogy cigány, mellesleg a retkesebb fajtából; se meló, se otthon, prostituált barátnő, büntetett előélet. Megint lesz mibe kapaszkodnia a szélsőjobbnak és lesz táptalaja a gyűlöletnek. Amadeus91
Nem ezeké az állatoké akiket eltartunk ahelyett, hogy kiírtanánk őket vagy kizavarnánk mindet az országból. Persze mi szépen csendben tűrjük és rendes cigányokról álmodozunk.
több mint 13 éve
Na elkapták a pszichológus lány gyilkosát. Természetesen tetves cigány, mondjuk a környékből meg a piszkos munkából már előre lehetett sejteni. Természetesen a "független" média elfelejti közölni ezt az apró részletet, megnéztem az origót meg az indexet, még kitakart képet se, mert abból is látszana egyből. Index nagyvonalúan nem foglalkozik a kérdésről, az origó meg "Egy huszonhat éves magyar férfit gyanúsítanak"-al kezd....magyar ám a rühes kurva anyád... Bezzeg ha fordítva történne és adott esetben cigány lett volna az áldozat és magyar az elkövető... még New Yorkban is az újabb rasszista gyilkosságról írnának... felháborítónak tartom ezt a kettős mércét, jó lenne ha valahogy egyszer eltűnnének már ezek az újságírónak meg szerkesztőnek nevezett megélhetési szemetek a tömegtájékoztatás közeléből.DubVelem van a baj, hogy telibeszarom, hogy cigány volt, albínó, esetleg elektromos rája? Az minősíti, amit tett, és az megbocsáthatatlan így is, úgy is.
de értem a problémát egyrészt, másrészt szvsz az, hogy cigány, nem olyasmi, mint az, hogyha mondjuk szélsőjobbos/balos/közepes
több mint 13 éve
Na elkapták a pszichológus lány gyilkosát. Természetesen tetves cigány, mondjuk a környékből meg a piszkos munkából már előre lehetett sejteni. Természetesen a "független" média elfelejti közölni ezt az apró részletet, megnéztem az origót meg az indexet, még kitakart képet se, mert abból is látszana egyből. Index nagyvonalúan nem foglalkozik a kérdésről, az origó meg "Egy huszonhat éves magyar férfit gyanúsítanak"-al kezd....magyar ám a rühes kurva anyád... Bezzeg ha fordítva történne és adott esetben cigány lett volna az áldozat és magyar az elkövető... még New Yorkban is az újabb rasszista gyilkosságról írnának... felháborítónak tartom ezt a kettős mércét, jó lenne ha valahogy egyszer eltűnnének már ezek az újságírónak meg szerkesztőnek nevezett megélhetési szemetek a tömegtájékoztatás közeléből.Dubez sajnos olaj a tűzre, hogy cigány, mellesleg a retkesebb fajtából; se meló, se otthon, prostituált barátnő, büntetett előélet. Megint lesz mibe kapaszkodnia a szélsőjobbnak és lesz táptalaja a gyűlöletnek.
több mint 13 éve
Szegények a szívem szakad meg értük. Aki tényleges életfogytot kap Magyarországon, azért elég rendesen "meg kell dolgozni". A Natgeon volt nemrég az orosz Delfinről, na az ilyen állatokat olyan körülmények közt tartanám életük végéig. Még véletlenül sem végezném ki őket, szerintem az sokkal nagyobb büntetés, hogy tudja, hogy ott fog megrohadni egész életében. Másrészt esetleges tévedés esetén (lásd Mór), a halálbüntetést nem lehet orvosolni.
több mint 13 éve
Ha igazán azt szeretnéd, hogy felmenjen benned a pumpa, akkor ezt a cikket olvasd el mindenképphttp://www.origo.hu/itthon/20120713-tenyleges-eletfogytigalnra-itelt-rabok-irasai-remenytelensegrol-bortoneletrol-bunrol.html
"Sétálni, foglalkozásra és fürödni akkor mehetek, amikor megengedik. A munkámmal megadott időre kell elkészülnöm és a tévét is csak meghatározott ideig nézhetem, aztán aludnom kell
(...)
Ha lenne egy cél, egy szabadulási lehetőség, akkor minden értelmet nyerne. Terveket készítenék, rövid távú, néhány éves célokat tűznék ki, mint például egy főiskola elvégzése, magas fokú nyelvvizsga vagy nyelvvizsgák megszerzése, még több szakma elsajátítása, stb. hogy a szabadulásom utáni boldogulásom, visszailleszkedésem minél gyorsabban és minél magasabb színvonalon realizálódjon.
és ezt nem egy szobafogságra ítélt kisfiú írta, hanem egy többszörös gyilkos...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Na elkapták a pszichológus lány gyilkosát. Természetesen tetves cigány, mondjuk a környékből meg a piszkos munkából már előre lehetett sejteni. Természetesen a "független" média elfelejti közölni ezt az apró részletet, megnéztem az origót meg az indexet, még kitakart képet se, mert abból is látszana egyből. Index nagyvonalúan nem foglalkozik a kérdésről, az origó meg "Egy huszonhat éves magyar férfit gyanúsítanak"-al kezd....magyar ám a rühes kurva anyád... Bezzeg ha fordítva történne és adott esetben cigány lett volna az áldozat és magyar az elkövető... még New Yorkban is az újabb rasszista gyilkosságról írnának... felháborítónak tartom ezt a kettős mércét, jó lenne ha valahogy egyszer eltűnnének már ezek az újságírónak meg szerkesztőnek nevezett megélhetési szemetek a tömegtájékoztatás közeléből.
több mint 13 éve
shwanka: focit abbahagytad vagy csak offseason van?kristofKaposváron hagytam abba, mivel ugye megyek fel Pestre. Úgy tervezem, hogy ott folytatom majd szeptembertől 😊 FA vagyok 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én a 184 centimhez alig vagyok több 60 kilónál, de igazából egyáltalán nem zavar, jól érzem magam a bőrömben és kurva sokat is ehetek, úgyse látszik meg (még) rajtam. 😀 pedig a sportolás se áll tőlem messze, heti több alkalommal pár órás soccer, biciklivel közlekedem ha tehetem és suli alatt is heti 2x úsztam. ezvan.shwanka: focit abbahagytad vagy csak offseason van?
több mint 13 éve
Szép kis lavinát indítottam el! 😀én a 195 centimhez vagyok 95 kiló. a jelenlegi testmozgásom kimerül annyiban, hogy elkocogok a másfél km-re lévő kosárpályára, ott dobálgatok 1-1,5 órát, majd hazafutok. kivéve ha konquerort el kell kísérni a buszmegállóig, akkor hazafelé kevesebbet tudok futni 😀
Én most 33évesen 178cm és 80kg vagyok.
Még 3-4kg kell és elégedett leszek.
Imádom amikor futás közben hülyének néznek.
Pedig a sok mosolygó felére símán ráférne egy kis mozgás.
Bazzani
több mint 13 éve
Szép kis lavinát indítottam el! 😀Nevetni könnyebb, mint futni. 😊 😊
Én most 33évesen 178cm és 80kg vagyok.
Bazzani
több mint 13 éve
Szép kis lavinát indítottam el! 😀Én most 33évesen 178cm és 80kg vagyok.
több mint 13 éve
Én is 100 körül vagyok, de veletek ellentétben nem vagyok zsiráf, csak 174 cm vagyok....😊 A 2 gyerek nálam is stimmel, ,nekem a cigi elhagyása (többször is) 8-10 kilót jelentett 😕Ezér irtam a gyerekfaktort bele, növeli a küszöbértéket 😊 ezek csak álstresszek, a legfontosabb dolgaidat letudtad.sutianapDehát nemcsakám a genetikai állományromlás mega házaséletes kajáhozjutás, mer pölö nálunk én főzök, egyemista koromtól főzök. Nameg nehogymá a mamafőztjétől ne csöpögött volna a szánkról zsír : D ami szerintem meghatározós a vendéglátós ételek tartalmi összetétele, illetve a sok műhanyag, amit élelmiszer néven forgalmazni engedtek, az utsó húsz évben. S ami a legfontosabb fogyasztó, az állandó nyomás alatt teljesíteni, mint fiatal hím, a strecc, fiaim, hamár egykét gyereket guringacc magad előtt, akkor már igen magas bódogsági szintküszöb emelkedést értél el. Nopara csak minden a raktárbabe.sutianapHát ha a az állandó nyomás és a stressz fogyasztana, 20 kilo lennék 😀diverdoc
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Ezér irtam a gyerekfaktort bele, növeli a küszöbértéket 😊 ezek csak álstresszek, a legfontosabb dolgaidat letudtad.Dehát nemcsakám a genetikai állományromlás mega házaséletes kajáhozjutás, mer pölö nálunk én főzök, egyemista koromtól főzök. Nameg nehogymá a mamafőztjétől ne csöpögött volna a szánkról zsír : D ami szerintem meghatározós a vendéglátós ételek tartalmi összetétele, illetve a sok műhanyag, amit élelmiszer néven forgalmazni engedtek, az utsó húsz évben. S ami a legfontosabb fogyasztó, az állandó nyomás alatt teljesíteni, mint fiatal hím, a strecc, fiaim, hamár egykét gyereket guringacc magad előtt, akkor már igen magas bódogsági szintküszöb emelkedést értél el. Nopara csak minden a raktárbabe.sutianapHát ha a az állandó nyomás és a stressz fogyasztana, 20 kilo lennék 😀diverdoc

Aki nem hiszi, annak utánajárnak