Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Dehát nemcsakám a genetikai állományromlás mega házaséletes kajáhozjutás, mer pölö nálunk én főzök, egyemista koromtól főzök. Nameg nehogymá a mamafőztjétől ne csöpögött volna a szánkról zsír : D ami szerintem meghatározós a vendéglátós ételek tartalmi összetétele, illetve a sok műhanyag, amit élelmiszer néven forgalmazni engedtek, az utsó húsz évben. S ami a legfontosabb fogyasztó, az állandó nyomás alatt teljesíteni, mint fiatal hím, a strecc, fiaim, hamár egykét gyereket guringacc magad előtt, akkor már igen magas bódogsági szintküszöb emelkedést értél el. Nopara csak minden a raktárbabe.sutianap
Hát ha a az állandó nyomás és a stressz fogyasztana, 20 kilo lennék 😀

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 285
Attól függ. Ez teljesen alkatfüggő. Csontozat, testtömeg összetétel, ilyenek számítanak. Én 176/69 körül mozgok, kérdezd meg Rajnát, vékony vagyok-e.szaba
A sprintermezőnyben satnyának tűntél 😛Rajna
Ezt aláírom. 😊 De attól függetlenül csak mamám szerint vagyok sovány. 😀
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
Dehát nemcsakám a genetikai állományromlás mega házaséletes kajáhozjutás, mer pölö nálunk én főzök, egyemista koromtól főzök. Nameg nehogymá a mamafőztjétől ne csöpögött volna a szánkról zsír : D ami szerintem meghatározós a vendéglátós ételek tartalmi összetétele, illetve a sok műhanyag, amit élelmiszer néven forgalmazni engedtek, az utsó húsz évben. S ami a legfontosabb fogyasztó, az állandó nyomás alatt teljesíteni, mint fiatal hím, a strecc, fiaim, hamár egykét gyereket guringacc magad előtt, akkor már igen magas bódogsági szintküszöb emelkedést értél el. Nopara csak minden a raktárbabe.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Van itt még valaki 100 kiló felett? Emberek?sutianap
183 cm, 105 kilo. Sajnos. És, ahogy nézem "huszonévelötti" képedet, az is mehetne mindkettőnktől ebbe a topikba, hogy elmúlt az a 20 év!
Nekem is 70 pár kiló volt a versenysúlyom. Hetente 5-6 edzés, hétvégén meccs. 30 éves koromban kimentem Ausztriába dolgozni. Itt 3 fogásos szuper ebéd a kórházi menzán, nejem otthon főzött mindennap, edzés 3-4 hónapig szinte semmi. Na ekkor indultam meg a lejtőn. Ez genetika, hormonstátusz függvénye is, az "aging male" részjelensége.Hetente 3-4x 1-2 órát intenzíven sportolok, cuklros italt nem iszok, fehér kenyeret nem eszek, mégis dagadok.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 839 — Steelers fan
100 kiló alatt csak karácsonyfadísz a férfi. 😀kittli
Minden relatív. Szerintem 100kg felett disznó. 😛Mikey
100 kiló felett a férfi tekintélyes, a nő tehén.
Fujj de himsiviniszta duma. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 155
szerintem meg minden attól függ, hogy miből van az a 100 kiló 😊Zorddd
Ha izomból, nyilván nem disznó, de azt gondoltam ez evidens.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
szerintem meg minden attól függ, hogy miből van az a 100 kiló 😊Zorddd
A szürkeállomány es zsírszövetnek számít?

több mint 13 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
szerintem meg minden attól függ, hogy miből van az a 100 kiló 😊

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 155
Minden relatív. Szerintem 100kg felett disznó. 😛

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 839 — Steelers fan
Vannak még emberek. 100 kiló alatt csak karácsonyfadísz a férfi. 😀
Egyébként most 10 éve egyszer lefogytam 80 kilóra a 183 centimhez és egy csontvázhoz kezdtem hasonlítani.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Arról nem beszélve, hogy ha megnézed, ez nem egy mentőautó, hanem egy betegszállító. Nem mondom, hogy én rátenném, ha ez lenne a munkám, de nem egy megkülönböztető jelzést használó mentő van a képen. A KRESZ meg mindenkire vonatkozik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Látom Münchenbe pár héttel később jutnak el a hírek 😀
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 527

wtf...
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
1 perc megyek a sárga trikóért tempó, 1 perc örülök hogy élek tempó.
ez állítólag hatékonyan égeti a zsírt, bár olyan 7-8 párnál többet biztos ne csinálj első alkalmak soránHabi
Erről hol hallottál?
Mert én mindenhol azt olvastam eddig, hogy zsírégetésre hosszú, 30 perc fölötti egyenletes tempójú edzés szükséges közepes intenzitással.Schleck
jó az kezdésnek 7-8 pár az már egy negyed óra. szépen fokozatosan megvan az a félóra 😀
de amúgy igazad van, fasznak sem kell a kötött izomzat 😛
eaglesmcnabb
Szerintem interval-jellegű edzéssel (mint amit eaglesmcnabb írt) is lehet zsírt veszíteni, az a lényeg, hogy annyit mozogj, amivel több kalóriát használj fel, mint amit beviszel.

[Egyébiránt nem negyedóra kellene hogy legyen az a 7-8 pár sem (bemelegítés nélkül vagy egy perc bemelegítéssel kezded a "sárga trikós" tempót?)].

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 122 — je suis poloska
ez állítólag hatékonyan égeti a zsírt, bár olyan 7-8 párnál többet biztos ne csinálj első alkalmak soránHabi
Erről hol hallottál?
Mert én mindenhol azt olvastam eddig, hogy zsírégetésre hosszú, 30 perc fölötti egyenletes tempójú edzés szükséges közepes intenzitással.Schleck
jó az kezdésnek 7-8 pár az már egy negyed óra. szépen fokozatosan megvan az a félóra 😀
de amúgy igazad van, fasznak sem kell a kötött izomzat 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 8 007 — Nega Scott
Attól függ. Ez teljesen alkatfüggő. Csontozat, testtömeg összetétel, ilyenek számítanak. Én 176/69 körül mozgok, kérdezd meg Rajnát, vékony vagyok-e.szaba
A sprintermezőnyben satnyának tűntél 😛

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Erről hol hallottál?
Mert én mindenhol azt olvastam eddig, hogy zsírégetésre hosszú, 30 perc fölötti egyenletes tempójú edzés szükséges közepes intenzitással.

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Akkor ide most szemétség beírni az én 186cm/67kilóm?Matthew99
Az hát... 😀 😀
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
187 cm mellé 71-73 kg. S vékony vagyok. 😀. De fater is ilyen volt, meg még páran az ősök közül 😀.
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 280 — Invisible man
Akkor ide most szemétség beírni az én 186cm/67kilóm?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 244 — NFL bracket champion '26
105 vagyok a 188 centimhez, de dolgozok az ügyön h leadjak belőle 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
éppenhogynem, 95-nél megálltam.shawnka
Én is 98-nál tartok /182 cm. Annó a verseny súlyom (kb. 30 éve) 65 kg volt...
több mint 13 éve

Csikosbe

több mint 13 éve
Ippeg most néztem be a huszévekori képemet, alig ütöttem a hetvenet, és sokkal többet zabáltam. Ám a nők hajkurászása meg a kocsimentes élet és a rúpótlanság kidob egy másfeles szorzót. S emlékszem simán begyűrtem egy kacsát, mostmeg elvagyok a combjával.

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Én jelenleg 103 vagyok a 183 centimhez, de én is épp súlycsökkentéssel próbálkozom. 108-ról kezdtem május közepe tájékán. Az ideális 80-85-től még igen messze vagyok, talán majd jövőre 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)