Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Van itt még valaki 100 kiló felett? Emberek?sutianapbőven, és nem is vagyok hozzá 210 cm 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Van itt még valaki 100 kiló felett? Emberek?sutianapéppenhogynem, 95-nél megálltam.
több mint 13 éve
Van itt még valaki 100 kiló felett? Emberek?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
ha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊Hali! Szerintem nem. Bár nyilván most magamból indulok ki, én 192 cm vagyok és 80 kg, és szerintem nem vagyok vékony. 😀 Bár most azon talpalok, hogy egy kis izom feljöjjön. 😀
Szerintetek 187-188 centis magassághoz nagyon vékony a 80 kg? Hurka
több mint 13 éve
jó tudni, hogy oda is szoktam írogatni 😊problema egy szal se. remelem nem gazoltam azert nagyon a lelkedbe mr. nb1.hu 😉Fakebocs király 😉Hurkaolyan ember aki keptelen megerteni, hogy miert egyszerubb hulyesegeket kerdezgetni, ahelyett h hasznalnank a google-keresot, amely segitsegevel szakerto emberek tomkelege adna valaszt felmerulo kerdesunkre. FakeEz nem jó megközelítés. Tudhatnád, hogy fake milyen. 😀szabaazért, mert egy ilyet megkérdeztem? 😊 szaba miért tudott mégis normálisan válaszolni? 😉 Hurkaszerintem inkabb orientalodj a gyakorikerdesek fele, ott tapasztalni ilyen szinvonalas kerdeseket 😀Fakemaradok is az nba1.hun, oké 😊Hurkaha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊szerintem gecidagadtnak szamit.Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sikerult rajonnod ? gratulalok 😀problema egy szal se. remelem nem gazoltam azert nagyon a lelkedbe mr. nb1.hu 😉FakeAkkor kijelenthető, hogy nincs szükség a kérdések topikra sem.szaba
több mint 13 éve
problema egy szal se. remelem nem gazoltam azert nagyon a lelkedbe mr. nb1.hu 😉FakeAkkor kijelenthető, hogy nincs szükség a kérdések topikra sem.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
problema egy szal se. remelem nem gazoltam azert nagyon a lelkedbe mr. nb1.hu 😉bocs király 😉Hurkaolyan ember aki keptelen megerteni, hogy miert egyszerubb hulyesegeket kerdezgetni, ahelyett h hasznalnank a google-keresot, amely segitsegevel szakerto emberek tomkelege adna valaszt felmerulo kerdesunkre. FakeEz nem jó megközelítés. Tudhatnád, hogy fake milyen. 😀szabaazért, mert egy ilyet megkérdeztem? 😊 szaba miért tudott mégis normálisan válaszolni? 😉 Hurkaszerintem inkabb orientalodj a gyakorikerdesek fele, ott tapasztalni ilyen szinvonalas kerdeseket 😀Fakemaradok is az nba1.hun, oké 😊Hurkaha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊szerintem gecidagadtnak szamit.Fake
több mint 13 éve
bocs király 😉olyan ember aki keptelen megerteni, hogy miert egyszerubb hulyesegeket kerdezgetni, ahelyett h hasznalnank a google-keresot, amely segitsegevel szakerto emberek tomkelege adna valaszt felmerulo kerdesunkre. FakeEz nem jó megközelítés. Tudhatnád, hogy fake milyen. 😀szabaazért, mert egy ilyet megkérdeztem? 😊 szaba miért tudott mégis normálisan válaszolni? 😉 Hurkaszerintem inkabb orientalodj a gyakorikerdesek fele, ott tapasztalni ilyen szinvonalas kerdeseket 😀Fakemaradok is az nba1.hun, oké 😊Hurkaha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊szerintem gecidagadtnak szamit.Fake
több mint 13 éve
ha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊én 183-hoz 70 vagyok és pont fasza. 😛
na jó nem, de lassan az lesz 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
olyan ember aki keptelen megerteni, hogy miert egyszerubb hulyesegeket kerdezgetni, ahelyett h hasznalnank a google-keresot, amely segitsegevel szakerto emberek tomkelege adna valaszt felmerulo kerdesunkre.Ez nem jó megközelítés. Tudhatnád, hogy fake milyen. 😀szabaazért, mert egy ilyet megkérdeztem? 😊 szaba miért tudott mégis normálisan válaszolni? 😉 Hurkaszerintem inkabb orientalodj a gyakorikerdesek fele, ott tapasztalni ilyen szinvonalas kerdeseket 😀Fakemaradok is az nba1.hun, oké 😊Hurkaha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊szerintem gecidagadtnak szamit.Fake
több mint 13 éve
A múltkor írtam ezzel kapcsolatban a fórumra. Ha érdekel a dolog keress meg. Barátnőm dietetikus és foglalkozik ilyennel, mivel HMVHről származik, ezért néha jár is arra, ha gondolod egy tanácsadásra biztos ráér 😊Pár nap és újra megindul majd. A távot nem kell növelni, csak minden nap mozogj ugye. Ha növelnéd az csak az állóképességed fejlesztené, a kilók nem mennének le gyorsabban.3-4óra körül ebédelek, onnantól csak müzlit eszek. Heti hatszor futok, egy teljes délután a kiscsajszié (a többi csak részben). Tudom, hogy megy majd lefelé, csak sok türelem kell hozzá.
30% edzés, 70% kaja. Csak arra figyelj, bármily nehéz is. Meglesz simán még a 75 is, az meg tökéletes. 6 után ne egyél nehezet, nekem így ment le régen.JC6
De köszi a tanácsot.Bazzani

több mint 13 éve
Ez nem jó megközelítés. Tudhatnád, hogy fake milyen. 😀azért, mert egy ilyet megkérdeztem? 😊 szaba miért tudott mégis normálisan válaszolni? 😉 Hurkaszerintem inkabb orientalodj a gyakorikerdesek fele, ott tapasztalni ilyen szinvonalas kerdeseket 😀Fakemaradok is az nba1.hun, oké 😊Hurkaha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊szerintem gecidagadtnak szamit.Fake
több mint 13 éve
azért, mert egy ilyet megkérdeztem? 😊 szaba miért tudott mégis normálisan válaszolni? 😉szerintem inkabb orientalodj a gyakorikerdesek fele, ott tapasztalni ilyen szinvonalas kerdeseket 😀Fakemaradok is az nba1.hun, oké 😊Hurkaha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊szerintem gecidagadtnak szamit.Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szerintem inkabb orientalodj a gyakorikerdesek fele, ott tapasztalni ilyen szinvonalas kerdeseket 😀maradok is az nba1.hun, oké 😊Hurkaha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊szerintem gecidagadtnak szamit.Fake
több mint 13 éve
ha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊Attól függ. Ez teljesen alkatfüggő. Csontozat, testtömeg összetétel, ilyenek számítanak. Én 176/69 körül mozgok, kérdezd meg Rajnát, vékony vagyok-e.
több mint 13 éve
maradok is az nba1.hun, oké 😊ha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊szerintem gecidagadtnak szamit.Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊szerintem gecidagadtnak szamit.
több mint 13 éve
ha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊Szerintetek 187-188 centis magassághoz nagyon vékony a 80 kg?
több mint 13 éve
(szoba)bicikliÚgy 25éves koromig én is olyan voltam.Grat.Mennyit futsz Bazza? Naponta?JC6Úgy 5km-t. Meló mellett bőven elég, ott is talpalok bőven.Bazzani
Én pont a másik véglet vagyok. Ha megennék egy lovat, akkor sem jönnének a kilók 😀.tüsi91
Aztán szépen jöttek fel a kilók.
Amikor már túl sok volt a basztatásból (haverok, muterom) akkor kezdtem el dolgozni az ügyön.
Csináltam egy kis mini edzőtermet a garázsomban + futok minden nap.
Nagy eredménye nem lesz izmokban de lejött 9kiló három hónap alatt kb. Azóta stagnál fene egye meg. 😊Bazzani
1 perc megyek a sárga trikóért tempó, 1 perc örülök hogy élek tempó.
ez állítólag hatékonyan égeti a zsírt, bár olyan 7-8 párnál többet biztos ne csinálj első alkalmak során

JT Daniels fan
több mint 13 éve
nemcsak, +10év = +10 kiló, kábé ilyenre számíthatsz, normál esetben ennyit romlik az anyagcsere hatékonysága.Azt mondják, házasság után könnyű hízni. Kíváncsi leszek majd, mi igaz ebből. 😀szabaElkényelmesedik az ember az biztos.
Meg nem is adsz annyira a külsődre, mint előtte amikor "jól kellett kinézni" a csajozáshoz.
Én is a házasság után kezdtem el drasztikusan hízni.
Anyósom és apósom nem mellesleg konyhazseni.Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Azt mondják, házasság után könnyű hízni. Kíváncsi leszek majd, mi igaz ebből. 😀szabaElkényelmesedik az ember az biztos.
Meg nem is adsz annyira a külsődre, mint előtte amikor "jól kellett kinézni" a csajozáshoz.
Én is a házasság után kezdtem el drasztikusan hízni.
Anyósom és apósom nem mellesleg konyhazseni.
több mint 13 éve
Azt mondják, házasság után könnyű hízni. Kíváncsi leszek majd, mi igaz ebből. 😀szabaMinden... 😀 😀
több mint 13 éve
Pár nap és újra megindul majd. A távot nem kell növelni, csak minden nap mozogj ugye. Ha növelnéd az csak az állóképességed fejlesztené, a kilók nem mennének le gyorsabban.3-4óra körül ebédelek, onnantól csak müzlit eszek. Heti hatszor futok, egy teljes délután a kiscsajszié (a többi csak részben). Tudom, hogy megy majd lefelé, csak sok türelem kell hozzá.
30% edzés, 70% kaja. Csak arra figyelj, bármily nehéz is. Meglesz simán még a 75 is, az meg tökéletes. 6 után ne egyél nehezet, nekem így ment le régen.JC6
De köszi a tanácsot.
több mint 13 éve
Azt mondják, házasság után könnyű hízni. Kíváncsi leszek majd, mi igaz ebből. 😀