NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
olyan fasz vagyok,miért nem tudom úgy felfogni a dolgokat mint a többi,miért kell nekem napokat forogni olyan dolgokon amit csak egyszerűen le kéne szarni és tovább lépni...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
működő stream-el tudok szolgálni esetleg: http://www.ltv7.lv/video_streams/FucuKöszi, ismétlésben meg tudtam nézni.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
upcn a vevőszar nélkül, sima analóg kábellel is van sport m 😊 Szerintem annyira nem kicsi a lefedettsége, de az kétségkívül igaz, hogy manapság egyre több, sokakat érdeklő sporteseményt tesznek olyan csatornára, amit a fél ország nem is tud nézni (jobb esetben csak a fél...)Vmi városi kábeles alap van itt (konzumkábel talán).Mivel a sport m közvetíti a hoki vb-t nem tudom nézni :mad: :mad:diverdocmilyen tv szolgáltatód van? és kábeles-e vagy tányéros?fetomy
A baj az, hogy sok helyen nincs szerintrem sport m és ez a hoki vb megérdemelne nagyobb teret.diverdoc
több mint 13 éve
működő stream-el tudok szolgálni esetleg: http://www.ltv7.lv/video_streams/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Este 10-től ismétlik a Sport2-n. Sajnos a harmadik félidő fontosabb mint a jégkorong Div1-es VB. 😕 A többi meccs már a normál Sport1-2-n lesz.Vmi városi kábeles alap van itt (konzumkábel talán).Mivel a sport m közvetíti a hoki vb-t nem tudom nézni :mad: :mad:diverdocmilyen tv szolgáltatód van? és kábeles-e vagy tányéros?fetomy
A baj az, hogy sok helyen nincs szerintrem sport m és ez a hoki vb megérdemelne nagyobb teret.diverdoc
több mint 13 éve
Vmi városi kábeles alap van itt (konzumkábel talán).Mivel a sport m közvetíti a hoki vb-t nem tudom nézni :mad: :mad:diverdocmilyen tv szolgáltatód van? és kábeles-e vagy tányéros?fetomy
A baj az, hogy sok helyen nincs szerintrem sport m és ez a hoki vb megérdemelne nagyobb teret.
több mint 13 éve
Mivel a sport m közvetíti a hoki vb-t nem tudom nézni :mad: :mad:diverdocmilyen tv szolgáltatód van? és kábeles-e vagy tányéros?
több mint 13 éve
Mivel a sport m közvetíti a hoki vb-t nem tudom nézni :mad: :mad:diverdocCsak a mai meccs lesz ott élőben.
A többi asszem sport1.
több mint 13 éve
Mivel a sport m közvetíti a hoki vb-t nem tudom nézni :mad: :mad:
több mint 13 éve
Sobri: Gyerekkoromban láttam, hogy egy parkban, pórázon lévő kiskutyát hasba rúgott egy fasz, mert "sokat" ugatott.Igen. Az valóban egy fasz lehetett.
A póráz tényleg alap, de egy kiegyensúlyozott, nyugodt, szófogadó kutyát nyugodtan el lehet engedni parkba, utcán, semmilyen veszélyt nem fog jelenteni senkire és ehhez, hogy ezt lásd nem kell érteni a kutyákhoz.
Nagyvárosban én sem engedném el, mert sok a paraszt.catattack
Az elmebetegekkel nem lehet mit kezdeni.
több mint 13 éve
minden szart,pedig már megtanultam a leckét és nem keverem,de ebbe most mégis nagyon beleszaladtam
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
http://www.demotivalo.com/terdelj-le-szepen/mit sikerült innod?😀
sajnos én hajnal óta egyfolytában gyónom a bűneimet...Cowboykarcsi
több mint 13 éve
http://www.demotivalo.com/terdelj-le-szepen/sajnos én hajnal óta egyfolytában gyónom a bűneimet...
több mint 13 éve
catattack
3 520
catattack: ne haragudj, nem szeretnék személyeskedni, de értetted egyáltalán, hogy mit írtam? öcsém, itt mindenki vette a lapot, csak te nem. ráadásul nem pár óra elteltével, hanem, majdhogynem pár nap elteltével. nem értem én ezt. senki nem kötekedett, csak te.1. Bocsi. Hajnalban teljesen mást olvastam. :rolleyes:
szerintem indokolatlanul.
de nem baj, elnézem a fiatal korodra való tekintettel.
szerk.: egyébként ismerem fetomy-t, és úgy gondolom nem szorul mások védelmére...JC6
2. Pár óra, pár nap, tök mindegy. Akkor jöttem fel a fórumra, nekem új volt.
3. Nem kötözködtem. Te ütsz meg olyan hangnemet, amelyet veled szemben én nem engedtem meg.
4. Fiatal korodra való tekintettel? Nem ismerlek, nem tudom hány éves vagy, de szerintem ezt ne is feszegessük, ahol fórumozók nagy része még az iskolapadot koptatja.
több mint 13 éve
ráadásul nem pár óra elteltével, hanem, majdhogynem pár nap elteltévelJC6arra nem gondolsz, hogy nem olvassa minden nap a fórumot?
több mint 13 éve
(10+1)x(10-1)adam8😂
(természetesen az ötletes megoldásnak szólt 😊)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
catattack: ne haragudj, nem szeretnék személyeskedni, de értetted egyáltalán, hogy mit írtam? öcsém, itt mindenki vette a lapot, csak te nem. ráadásul nem pár óra elteltével, hanem, majdhogynem pár nap elteltével. nem értem én ezt. senki nem kötekedett, csak te.szerintem indokolatlanul.
de nem baj, elnézem a fiatal korodra való tekintettel.
szerk.: egyébként ismerem fetomy-t, és úgy gondolom nem szorul mások védelmére...
több mint 13 éve
catattack
3 520
Sobri: Gyerekkoromban láttam, hogy egy parkban, pórázon lévő kiskutyát hasba rúgott egy fasz, mert "sokat" ugatott.A póráz tényleg alap, de egy kiegyensúlyozott, nyugodt, szófogadó kutyát nyugodtan el lehet engedni parkba, utcán, semmilyen veszélyt nem fog jelenteni senkire és ehhez, hogy ezt lásd nem kell érteni a kutyákhoz.
Nagyvárosban én sem engedném el, mert sok a paraszt.
JC6: Tudtommal nincs limitálva, hogy egy témát hány hozzászóláson keresztül lehet kommentálni. Ha zavar a téma, akkor ugord át Fetomy mondatait.
több mint 13 éve
sajtreszelővel rejszolni.Sebii"... enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas."
Amúgy meg nem értem minek kell bedőlni ilyen nyilvánvaló trollkodásnak. 😛
Moral of the story:
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
ó bazz milyen szar már, 3 hónappal szakítás után most elkezdett kurvára hiányozni volt bnő... kiröhögném magamat legszívesebben, de wháá. felejtős randik meg csajok nem jöttek be, szánalmasnak is érzem ezt az egészet... jó azért ide leírni 😂.brkkitartás bró',sajnos vágom miről beszélsz,de hallgass Hall of Green-re,szard le és rúgj be mint az albán szamár 😉
több mint 13 éve
ó bazz milyen szar már, 3 hónappal szakítás után most elkezdett kurvára hiányozni volt bnő... kiröhögném magamat legszívesebben, de wháá. felejtős randik meg csajok nem jöttek be, szánalmasnak is érzem ezt az egészet... jó azért ide leírni 😂.brkez jó indok egy bebaszásra. én kihasználnám 😀
több mint 13 éve
Mikey
18 757
Na most kivételesen gyűlölöm az esőt.Egyszer kelek fel éjjel 2-kor Sox-meccset nézni, azt is félbeszakítják mert leesik az ég.
:mad:
több mint 13 éve
.brk
1 890
ó bazz milyen szar már, 3 hónappal szakítás után most elkezdett kurvára hiányozni volt bnő... kiröhögném magamat legszívesebben, de wháá. felejtős randik meg csajok nem jöttek be, szánalmasnak is érzem ezt az egészet... jó azért ide leírni 😂
több mint 13 éve
őt nemhiszem hogy látjuk ebben a topicben egy ideig 😀remélem azért nem én vagyok az első aki magát szidja ebben a topicban 😛Hall Of Greennem, de ha véletlenül fetomy-nak néz valaki, ne lepődj megJJ