Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Bassza meg, ma meg kell ismernem a "vőmet". Még vártam volna vele.... :rolleyes:apeszos
És milyen lesz az imidzs? Terror vagy barátkozó?
http://www.youtube.com/watch?v=wTzc72VwInI

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szuper, a Comedy Central bekattant...fetomy
Facebookon:

Comedy Central Magyarország
Kedves nézők! Egyelőre műszaki hiba miatt csak rövid filmeket tudunk sugározni, reméljük, hamarosan helyreáll a normál adás.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Bassza meg, ma meg kell ismernem a "vőmet". Még vártam volna vele.... :rolleyes:
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Clarkal semmi bajom, némelyik egész poén is. De a másik kettő olyan szinten ultraszar, hogy eszméletlen. :/ Igaz a Jimes cucc elsőre nem volt rossz, de az a M.Adams már első körben is csak idegesített..😀
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Szuper, a Comedy Central bekattant. A logó, meg az animáció beállt a 2007-es verzióra. Ezen kívül pedig egy kb. 10 perces műsor ismétlődik az elmúlt egy órában, így könnyen kiszámítható, hogy nagyjából 234567 alkalommal láttam az alábbi műsorokat ezalatt az idő alatt:

Dan Clark: 10 ember akivel nem akarsz együtt dolgozni. 1-1.5 perc
Mike Adams kaszkadőr/nemtommilyen Akadémiája kb. 5 perc összesen
Jim Jerrfeysnek nem való munkák: szexrabszolga/katolikus pap 1perc kb mindegyik

Kurvajó, pedig legjobb csatorna...fetomy
Csak a háttérben megy de úgy a harmadik alkalom után nekem is feltűnt 😀 Ez a Dan Clark amúgy is a legrosszabb műsor, nemhogy egy jó kis Litka stand up ragadt volna be.
több mint 13 éve
Szuper, a Comedy Central bekattant. A logó, meg az animáció beállt a 2007-es verzióra. Ezen kívül pedig egy kb. 10 perces műsor ismétlődik az elmúlt egy órában, így könnyen kiszámítható, hogy nagyjából 234567 alkalommal láttam az alábbi műsorokat ezalatt az idő alatt:

Dan Clark: 10 ember akivel nem akarsz együtt dolgozni. 1-1.5 perc
Mike Adams kaszkadőr/nemtommilyen Akadémiája kb. 5 perc összesen
Jim Jerrfeysnek nem való munkák: szexrabszolga/katolikus pap 1perc kb mindegyik

Kurvajó, pedig legjobb csatorna...
több mint 13 éve
na mi van? már nincs hébe-hóba katy-maty? 😛haromt
😂 de, az van 😛fetomy
csak te vagy a rossz végén?
képletesen értve 😊briareos
hát szerinted? 😀 Ha nem azt mondom, hogy igen, szerintem nem hinnéd el.. 😀 Nem véletlenül kértem rangmódosítást 😛

haromt: Bocs, de igaz magyar vagyok, tehát ha már nekem szar, legyen másnak is 😂 😛
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
de bazmeg miért kellett ezt felhozni? most nem megy ki a fejemből megint ez a szám 😛

aki nem ismerné
http://www.youtube.com/watch?v=OY5Y271ijFkharomt
Majd ez kitörli onnan:

http://www.youtube.com/watch?v=U2wtIIT9hMU

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de bazmeg miért kellett ezt felhozni? most nem megy ki a fejemből megint ez a szám 😛

aki nem ismerné
http://www.youtube.com/watch?v=OY5Y271ijFk
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 770 — StuG Life
haba haba zuty zutyfetomy
😂 de, az van 😛fetomy
csak te vagy a rossz végén?
képletesen értve 😊

több mint 13 éve
😂 de, az van 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na mi van? már nincs hébe-hóba katy-maty? 😛
több mint 13 éve
haba haba zuty zuty
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
😕

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 283 — Saturday Night Lights
...az ismert háborús fényképész Tim Hetherington ma életét vesztette Líbiában...JJ
a Getty Images fotósa, Chris Hondros is meghalt 😕
http://online.wsj.com/article/SB10001424052748704658704576275641686570236.htmlJJ
RIP. Szárazföldi NATO-csapatok nélkül a felkelők gyülevész hada nehezen védi meg őket Kadhafi profi mesterlövészeitől. A légicsapások prezíciós bombái meg kifogyóban.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 490 — no es importante
...az ismert háborús fényképész Tim Hetherington ma életét vesztette Líbiában...JJ
a Getty Images fotósa, Chris Hondros is meghalt 😕
http://online.wsj.com/article/SB10001424052748704658704576275641686570236.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Én is úgy tudom, főleg, mert rtl már nem annyira használja (tv2-t ritkábban nézek).Viszont tegnap este a viasaton majd magam alá szartam, amikor a kurvahangos tv-animáció bejött..fetomy
A közvélemény úgy tudja hogy már tilos, hoztak is rá egy rendeletet de abban rossz a szabályozás ill. megkerülhető.
Olvastam erről egy cikket és ha jól értettem az ilyen reklámoknál a hangerő és a hangosság(zajkeltés) 2 külön dolognak számít és a rendelet csak a hangerőre vonatkozik. Ezt kerülték meg olyan elemekkel hogy ugyan a hangereje megfelelő de a zajkeltése a régi - tehát semmit sem ért az egész sajnos, az érzés ugyanaz...davemayer
Vizsgálja az üvöltő reklámokat az NMHH
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 771 — "Grammar maci"
Én is úgy tudom, főleg, mert rtl már nem annyira használja (tv2-t ritkábban nézek).Viszont tegnap este a viasaton majd magam alá szartam, amikor a kurvahangos tv-animáció bejött..fetomy
A közvélemény úgy tudja hogy már tilos, hoztak is rá egy rendeletet de abban rossz a szabályozás ill. megkerülhető.
Olvastam erről egy cikket és ha jól értettem az ilyen reklámoknál a hangerő és a hangosság(zajkeltés) 2 külön dolognak számít és a rendelet csak a hangerőre vonatkozik. Ezt kerülték meg olyan elemekkel hogy ugyan a hangereje megfelelő de a zajkeltése a régi - tehát semmit sem ért az egész sajnos, az érzés ugyanaz...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Hjajj Istenem, hogy én mennyire rettentően imádom, hogy a reklám 1234szer hangosabb, mint a film :mad: Egyfolytában hangosítsak-halkítsak, mert gecik. Ráadásul az üvöltő reklám után még halkabbnak is érződik a kurva film...
Ennél már csak az még nagyobb geciség, amikor valami irdatlan irritáló "zene" megy... Nem is zene, csak hang. Monoton, kurva hangos zaj fél percen keresztül..imádom!fetomy
Engem az szokott zavarni,hogy mikor kapcsolgatom az adókat egyik hangosabb mint a másik 😐

több mint 13 éve
Én is úgy tudom, főleg, mert rtl már nem annyira használja (tv2-t ritkábban nézek).Viszont tegnap este a viasaton majd magam alá szartam, amikor a kurvahangos tv-animáció bejött..
több mint 13 éve
Ez elvileg már tilos nem?
több mint 13 éve
Hjajj Istenem, hogy én mennyire rettentően imádom, hogy a reklám 1234szer hangosabb, mint a film :mad: Egyfolytában hangosítsak-halkítsak, mert gecik. Ráadásul az üvöltő reklám után még halkabbnak is érződik a kurva film...
Ennél már csak az még nagyobb geciség, amikor valami irdatlan irritáló "zene" megy... Nem is zene, csak hang. Monoton, kurva hangos zaj fél percen keresztül..imádom!
több mint 13 éve
Szív és érrendszer, légzőszervi betegség nem mindíg jár külső jegyekkel.apeszos
Ez igaz.

Mondjuk az ilyennek szvsz nem kéne kapnia rokkant papírt, már ami az autóvezetést illeti.
Hogy egy mozgáskorlátozott kap, az természetesen oké, de egy ilyen miért?

Lehet hülye vagyok, vagy még inkább érzéketlen (ez tuti), de nem értem.Mikey
Egy "ilyen" azért, mert a súlyosabb esetek (és aki rokkant papírt kap az bizony súlyos eset) kb. 150 métert sem nagyon tud gyalog megtenni. Ha elégtelen a vérkeringésed nehéz teljesíteni....
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Buzz egg dolgoznék erre nem bedöglik a honlap amin keresztül kéne...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 757
Szív és érrendszer, légzőszervi betegség nem mindíg jár külső jegyekkel.apeszos
Ez igaz.

Mondjuk az ilyennek szvsz nem kéne kapnia rokkant papírt, már ami az autóvezetést illeti.
Hogy egy mozgáskorlátozott kap, az természetesen oké, de egy ilyen miért?

Lehet hülye vagyok, vagy még inkább érzéketlen (ez tuti), de nem értem.