Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 291
ilyen alapon barmilyen futas ami nem megy vegig kokszon (tehat tobb mint 150-200 meter) eszjatek 😀Fake
Szerintem a szintekhez egy jó 500 métert hozzá kellene csapni, és menten másabb lenne 😊eaglesmcnabb
Mennyi kell az 5-öshöz? 3000?
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 129 — je suis poloska
ilyen alapon barmilyen futas ami nem megy vegig kokszon (tehat tobb mint 150-200 meter) eszjatek 😀Fake
Szerintem a szintekhez egy jó 500 métert hozzá kellene csapni, és menten másabb lenne 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ilyen alapon barmilyen futas ami nem megy vegig kokszon (tehat tobb mint 150-200 meter) eszjatek 😀
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 129 — je suis poloska
tesiórai temetőkör FTWkonqueror
legalább nem kell messzire vinni azt aki kidől a Q/ alatt... vicc, de nálunk volt aki levegőt nem kapott 3 perc után...Amadeus91
Btw, a cooper teszt nem fejlesztésre, hanem állapotfelmérésre szolgál, azaz, nem a tesztnek hibája, hogy valaki megfullad, hanem a teljes edzettségi állapotának (=gondolom a tesitanár)pc_x
jó mondjuk szerintem a Cooper teszt valamilyen szinten észjáték. Világ életemben 5-öst futottam, pedig a 3-asok között is voltak nálam sokkal jobb edzettségi állapotban levők, csak hát sokak az első percben akarták megfutni az ötöst, aztán csodálkoztak hogy 800 méter után beszúrt. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
legalább nem kell messzire vinni azt aki kidől a Q/ alatt... vicc, de nálunk volt aki levegőt nem kapott 3 perc után...Amadeus91
Btw, a cooper teszt nem fejlesztésre, hanem állapotfelmérésre szolgál, azaz, nem a tesztnek hibája, hogy valaki megfullad, hanem a teljes edzettségi állapotának (=gondolom a tesitanár)pc_x
a temetőkörben az is szép, hogy kb 400 méter, 100 méter szintkülönbséggel 😀 állapotfejlesztésre a Gulya-kör szolgált, majdnem 5 km, abból 1 km erdei ösvény, sok sikert a bozóthoz 😀
bár ebben az esetben inkább anyám gyűlölködött a szakadt nadrágok miatt 😊

több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
a mi sulink (Konq+én) ablakai egy temetőre néztek... csodás jövőképJSanyo
Btw, a cooper teszt nem fejlesztésre, hanem állapotfelmérésre szolgál, azaz, nem a tesztnek hibája, hogy valaki megfullad, hanem a teljes edzettségi állapotának (=gondolom a tesitanár)

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
legalább nem kell messzire vinni azt aki kidől a Q/ alatt... vicc, de nálunk volt aki levegőt nem kapott 3 perc után...
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
tesiórai temetőkör FTW
több mint 14 éve
a mi sulink (Konq+én) ablakai egy temetőre néztek... csodás jövőkép

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
en 9. felevtol egy igazi retkes ghettosuliba jartam. classy style a panelok kozott ujpest es angyalfold hataran. az evfolyamom egyik osztalyanak fiui kb mind egytol egyig vasasos boxpalanta volt 😀 vmint az iskola cirka 80%a minden hetvegejet a bankban v az eklubban mulatta el aminek folyomanyakeppen hetkoznapjainkat atitatta a ket klub hodoloi kozti feszultseg. aki hyperspacere jart az mar ertelmiseginek szamitott 😀 hat nem kifejezetten voltak ugyanazok a tanaraink hetkoznapi problemai mint az azelotti sulim ahol a 3.8as atlagomtol ugy kiakadt az osztalyfonokom h az oltogatasomra szentelt egy teljes osztalyfonoki orat a daily basztatas melle ... 😊

ja es persze ha mar gyulolkodes van. :o
hnap delelottig nemtudok hazamenni mert beletort a kulcs a zarba.
es nem csak vmi egyszeru szar zarba h esetleg bezuzzam az ajtot ha nagyon para van hanem 6 pontos biztonsagi ajto magneskulccsal. alig varom h meghalljam az osszeget ... :rolleyes:
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én az ország ötödik legjobb iskolájába járok (pont most volt egy kimutatás) de még itt is vannak durva arcok, szal tényleg csak sajnálni tudom akiknek még ilyen szint se jut. :/kristof
biztos csak azért vagytok #5 mert korrupt a BCS bizottság.Höri
Az, mert mi meg harmadikak vagyunk. 😀vassadi
gondolom az igazgató szavazólapja nagy vitákat szült.

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 821
én az ország ötödik legjobb iskolájába járok (pont most volt egy kimutatás) de még itt is vannak durva arcok, szal tényleg csak sajnálni tudom akiknek még ilyen szint se jut. :/kristof
biztos csak azért vagytok #5 mert korrupt a BCS bizottság.Höri
Az, mert mi meg harmadikak vagyunk. 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
biztos csak azért vagytok #5 mert korrupt a BCS bizottság.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én az ország ötödik legjobb iskolájába járok (pont most volt egy kimutatás) de még itt is vannak durva arcok, szal tényleg csak sajnálni tudom akiknek még ilyen szint se jut. :/
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 900
Én Budapest top10-es szakközépiskolájába jártam, nem merem elképzelni mi folyhat akkor egy jó kis ghetto szakmunkásban...
több mint 14 éve
Egyébként kb. a 2. félévünk az ilyen volt mint ah leírtam. Volt olyan napom, Isten látja lelkem, bementem reggel 7:45-re és az első óra ami megvolt tartva az az 5. óra volt. 😀 😀 😀 Volt olyan emberünk érted, aki a felvi leadás előtt 2 hétig a város közelében nem járt. Teló kikapcs, nyom nélkül lelécelt.Amadeus91
Minden komoly piszkálás nélkül, de színvonalas iskola lehetett 😂Hanni
Konkrétan Békéscsaba legjobb iskolája. (minden mutató szerint: tanulmányi, közösségi, gazdasági)

de most komolyan.
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
én vagyok a hülye, hogy felbaszom az agyam. megint ugyanazon

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 645 — Poloska confirmed
Egyébként kb. a 2. félévünk az ilyen volt mint ah leírtam. Volt olyan napom, Isten látja lelkem, bementem reggel 7:45-re és az első óra ami megvolt tartva az az 5. óra volt. 😀 😀 😀 Volt olyan emberünk érted, aki a felvi leadás előtt 2 hétig a város közelében nem járt. Teló kikapcs, nyom nélkül lelécelt.Amadeus91
Minden komoly piszkálás nélkül, de színvonalas iskola lehetett 😂
több mint 14 éve
Végzős vagyok és az érettségi tantárgyakból 3-as, 4-es vagyok, de ebből a kurva retek tanirodából meg meg fogok bukni...Ráadásul rohadtul nem értem az egészet. A tanárt meg ki nem állhatom. Fuck.bfrenk
szard már le, hasalj rá az 5 érettségi tantárgya, arra a kettőre amelyik kell a felvételihez főleg, a többiből meg elég ha görbül. Senkit nem fog érdekelni, hogy 2-s vagy 5-s voltál tanirodábából (bármi is az).

mi pl anno utolsó évben Fizika órán a könyvet nem nyitottuk ki, szvsz 1 dogát nem írtunk, full fiktív volt az egész. Ettünk, ittunk, dumáltunk a tanárral, senkinek nem kellett a fizika. Ne idegeskedj.Amadeus91
Mindenki bölcsésznek ment? 😀4dam
Egyébként nem. Közgáz/infós feles osztály voltunk. (én közgázt tanultam) Páran továbbmentek infósnak (oda minek a fizika?) 1-2 ember elment no name egyetemek no name szakára, a többség meg nem tanult tovább, mert vagy felvették és nem volt pénze albérletre, vagy nem is akart továbbmenni, vagy nem tudott, vagy mint én úgy gondolta, hogy kívül tágasabb. Persze volt tőlünk is bölcsész. Kettő ugrik be elsőre... ja nem, pedagógusnak mentek.

Egyébként kb. a 2. félévünk az ilyen volt mint ah leírtam. Volt olyan napom, Isten látja lelkem, bementem reggel 7:45-re és az első óra ami megvolt tartva az az 5. óra volt. 😀 😀 😀 Volt olyan emberünk érted, aki a felvi leadás előtt 2 hétig a város közelében nem járt. Teló kikapcs, nyom nélkül lelécelt.
több mint 14 éve
4dam Philadelphia Eagles 155
Végzős vagyok és az érettségi tantárgyakból 3-as, 4-es vagyok, de ebből a kurva retek tanirodából meg meg fogok bukni...Ráadásul rohadtul nem értem az egészet. A tanárt meg ki nem állhatom. Fuck.bfrenk
szard már le, hasalj rá az 5 érettségi tantárgya, arra a kettőre amelyik kell a felvételihez főleg, a többiből meg elég ha görbül. Senkit nem fog érdekelni, hogy 2-s vagy 5-s voltál tanirodábából (bármi is az).

mi pl anno utolsó évben Fizika órán a könyvet nem nyitottuk ki, szvsz 1 dogát nem írtunk, full fiktív volt az egész. Ettünk, ittunk, dumáltunk a tanárral, senkinek nem kellett a fizika. Ne idegeskedj.Amadeus91
Mindenki bölcsésznek ment? 😀

Fly Eagles Fly!
több mint 14 éve

mi pl anno utolsó évben Fizika órán a könyvet nem nyitottuk ki, szvsz 1 dogát nem írtunk, full fiktív volt az egész. Ettünk, ittunk, dumáltunk a tanárral, senkinek nem kellett a fizika. Ne idegeskedj.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 291
Régen volt ekkora fail napom. Epic hétfő.
több mint 14 éve
catattack 3 520
Családos parkolóban kriptaszökevény kurva zsír új golffal. A család miatt nem szólítottam meg...
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 283 — Invisible man
Hát persze, hogy így karácsony előtt kell beletolatni a kocsimba...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Namost az elöbbi mondjuk 100 rugó, az utóbbit egy lőtéren szerintem 20 ezerből egy délután elsajátíthatod.
Ez így összeségében nem ér meg 1 évet az életedből.
(Egyébként a sorkatonaság alatt tanulhatsz persze más hasznos dolgokat is, de azok zusammen beleférnek egy másik délutánba 😊 )Sobri Jóska
jó mondjuk, nem is sírtam éjszakákon át a párnámba 😊