Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Végzős vagyok és az érettségi tantárgyakból 3-as, 4-es vagyok, de ebből a kurva retek tanirodából meg meg fogok bukni...Ráadásul rohadtul nem értem az egészet. A tanárt meg ki nem állhatom. Fuck.
több mint 14 éve
nem tudom melyikőtök írta, hogy gyorsba be kell szerezni egy újat. Kurvára csak ez az egy gyógymód.csak a hétvégére valaki kapcsolja ki az agyam, mennyire jó lenne, te jó ég :rolleyes:kristofhát nem jött össze szal: http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOAkristof
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak a hétvégére valaki kapcsolja ki az agyam, mennyire jó lenne, te jó ég :rolleyes:kristofhát nem jött össze szal: http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOA
több mint 14 éve
Reggeli torna 5:45-kor, 5:30-as ébresztőt követően nem hat pozitívan az erőnlétre. 😊Sobri JóskaNa persze, kimondottan rombolja.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
No Cincy, no toys R us...Elég volt már a kellemetlen meglepetésekből....

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Én nem is a reggeli tornáról beszéltem... Csak példaként: Siklóson, a Határőrségnél divat volt egyes szakaszoknál (én sajnos ilyenben voltam) a kiképzés kezdetén az 5km-es futás szántóföldön, majd levezetésképpen a nap végén újra. A kettő között volt falmászástól kezdve a kúszás-mászásig minden, alaki kiképzéssel spékelve, de az elméleti kiképzésünk kimerült az AK47-es szét és összeszerelésében, tisztításában. Ugyanez a soha semmit el nem találó "csodafegyver", a PP pisztoly esetében is. Nem véletlenül hívták gladiátor képzőnek...Azoknak, akik nem voltak elég ügyesek ahhoz, hogy beszerezzék a szükséges dokumentumokat a nyugalomhoz és békességhez.Fogalmazzunk úgy, hogy próbálkozhat...GogoAkinek a légkör hiányzik, bármikor csatlakozhat -komolyabb kötöttségek nélkül- a gárdaféleségekhez, oszt masírozhat kedvére. Én szívesen visszamennék katonának, ha újra annyi idős lehetnék. 😀 De szvsz amit mi sorkatonai kiképzésnek hívunk, az inkább volt egy jobb erőnléti edzés.apeszos
Reggeli torna 5:45-kor, 5:30-as ébresztőt követően nem hat pozitívan az erőnlétre. 😊Sobri Jóska
több mint 14 éve
Azoknak, akik nem voltak elég ügyesek ahhoz, hogy beszerezzék a szükséges dokumentumokat a nyugalomhoz és békességhez.Akinek a légkör hiányzik, bármikor csatlakozhat -komolyabb kötöttségek nélkül- a gárdaféleségekhez, oszt masírozhat kedvére. Én szívesen visszamennék katonának, ha újra annyi idős lehetnék. 😀 De szvsz amit mi sorkatonai kiképzésnek hívunk, az inkább volt egy jobb erőnléti edzés.apeszosAkinek meg mondjuk a katonai légkör hiányzik, bármikor mehet. 😊fetomyFogalmazzunk úgy, hogy próbálkozhat...Gogo
Reggeli torna 5:45-kor, 5:30-as ébresztőt követően nem hat pozitívan az erőnlétre. 😊
több mint 14 éve
Akinek a légkör hiányzik, bármikor csatlakozhat -komolyabb kötöttségek nélkül- a gárdaféleségekhez, oszt masírozhat kedvére. Én szívesen visszamennék katonának, ha újra annyi idős lehetnék. 😀 De szvsz amit mi sorkatonai kiképzésnek hívunk, az inkább volt egy jobb erőnléti edzés.Akinek meg mondjuk a katonai légkör hiányzik, bármikor mehet. 😊fetomyFogalmazzunk úgy, hogy próbálkozhat...Gogo
több mint 14 éve
Akinek meg mondjuk a katonai légkör hiányzik, bármikor mehet. 😊fetomyFogalmazzunk úgy, hogy próbálkozhat...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Nemrég voltam bizt.őr tanfolyamon, ott mondták, hogy a fegyveres része az 1darab délelőtt, aminek a végén vizsgázol...Viszont most ajánlottak a katonaságnál hasonlót, ahol bő egy hét alatt (napi pár óra) kap aki megy tartalékos katonai kiképzést, biztonságiőr képzést és a végén fegyvervizsgája is lesz. S mindez mindennel együtt 15e.
És egyetértek, az ingyen jogsi és a fegyverhasználat nekem sem érne meg 1 év katonaságot. Akinek meg mondjuk a katonai légkör hiányzik, bármikor mehet. 😊
több mint 14 éve
Namost az elöbbi mondjuk 100 rugó, az utóbbit egy lőtéren szerintem 20 ezerből egy délután elsajátíthatod.két dolog miatt voltam szomorú, hogy pont eltörölték a sorkatonaságot, egyik az 'ingyen' jogsi, a másik a fegyverhasználat megtanulása. ki tudja, hogy utóbbi mikor jöhet jól.JSanyoAz enyém is ingyenes... 😀 😀 1982 Pécs Szalai András útja MHSZ székház...apeszosMondjuk ha belegondolok inkább fizettem volna érte 1990es áron is akár százezret is...
Dehát mindig az kerül a legtöbbe, ami ingyenes.Sobri Jóska
Ez így összeségében nem ér meg 1 évet az életedből.
(Egyébként a sorkatonaság alatt tanulhatsz persze más hasznos dolgokat is, de azok zusammen beleférnek egy másik délutánba 😊 )
több mint 14 éve
Mocskos magasépítési tanszék, sálálálálá!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak a hétvégére valaki kapcsolja ki az agyam, mennyire jó lenne, te jó ég :rolleyes:
több mint 14 éve
két dolog miatt voltam szomorú, hogy pont eltörölték a sorkatonaságot, egyik az 'ingyen' jogsi, a másik a fegyverhasználat megtanulása. ki tudja, hogy utóbbi mikor jöhet jól.Mondjuk ha belegondolok inkább fizettem volna érte 1990es áron is akár százezret is...Én ehhez tudok csatlakozni. És nem csak B kat., hanem IFA, Avia, majd késöbb Csepel, DAC, stb. tehergépjárművek abszolválása. Valóban mókás.Sobri JóskaAz enyém is ingyenes... 😀 😀 1982 Pécs Szalai András útja MHSZ székház...apeszos
Dehát mindig az kerül a legtöbbe, ami ingyenes.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Hajrá UPc ennél szarabbak már úgyse nagyon lehettek!
több mint 14 éve
Mondjuk ha belegondolok inkább fizettem volna érte 1990es áron is akár százezret is...Az enyém is ingyenes... 😀 😀 1982 Pécs Szalai András útja MHSZ székház...apeszosAz MHSZ-nél meg ingyen volt 😀 már akinek ez mond vmitdiverdocÉn ehhez tudok csatlakozni. És nem csak B kat., hanem IFA, Avia, majd késöbb Csepel, DAC, stb. tehergépjárművek abszolválása. Valóban mókás.Sobri Jóska
Dehát mindig az kerül a legtöbbe, ami ingyenes.
több mint 14 éve
Végre elfogadtak egy értelmes ötletet. 😀 http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2011/12/02/atment_a_totalcar_nepi_kezdemenyezese/
több mint 14 éve
Az enyém is ingyenes... 😀 😀 1982 Pécs Szalai András útja MHSZ székház...Az MHSZ-nél meg ingyen volt 😀 már akinek ez mond vmitdiverdocÉn ehhez tudok csatlakozni. És nem csak B kat., hanem IFA, Avia, majd késöbb Csepel, DAC, stb. tehergépjárművek abszolválása. Valóban mókás.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Az MHSZ-nél meg ingyen volt 😀 már akinek ez mond vmitdiverdocÉn ehhez tudok csatlakozni. És nem csak B kat., hanem IFA, Avia, majd késöbb Csepel, DAC, stb. tehergépjárművek abszolválása. Valóban mókás.
több mint 14 éve
úgy legyenTudom, de elvileg akiknek már meg van a rutin azok régi rendszerben befejezhetikTocaHoho de majd ha bejön a törvénytervezet miszerint nem lesz rutin csak 1 ngay vizsga kurvadrágán mnit a németeknél nah akkor lesz a jogsi még viccesebb.Tocapontosan ez lesz jan 1-től. ráadásul nekem már van rutinom, szóval valószínűleg duplán szopok 😀Szobi22
több mint 14 éve
Tudom, de elvileg akiknek már meg van a rutin azok régi rendszerben befejezhetik (ha nem és hétfőn megbasznak forgalomban valaki elfog pusztulni 😀)pontosan ez lesz jan 1-től. ráadásul nekem már van rutinom, szóval valószínűleg duplán szopok 😀Szobi22Én annó kereken 35.000Ft-ért csináltam meg a jogsit. 😊GRAFIHoho de majd ha bejön a törvénytervezet miszerint nem lesz rutin csak 1 ngay vizsga kurvadrágán mnit a németeknél nah akkor lesz a jogsi még viccesebb.Toca
több mint 14 éve
pontosan ez lesz jan 1-től. ráadásul nekem már van rutinom, szóval valószínűleg duplán szopok 😀Én annó kereken 35.000Ft-ért csináltam meg a jogsit. 😊GRAFIHoho de majd ha bejön a törvénytervezet miszerint nem lesz rutin csak 1 ngay vizsga kurvadrágán mnit a németeknél nah akkor lesz a jogsi még viccesebb.Toca
több mint 14 éve
én szívesen eladom az enyémet 😀jövőre még drágább lesz a jogsi. örülök, hogy halogattam eddigSzobi222006-ban még olcsóbb volt 3000-rel 😊HöriA benzin is 250 ft körül volt 😊szaba
több mint 14 éve
Van autósulit üzemeltető ismerősöm, állítólag januártól már ez van.Én annó kereken 35.000Ft-ért csináltam meg a jogsit. 😊GRAFIHoho de majd ha bejön a törvénytervezet miszerint nem lesz rutin csak 1 ngay vizsga kurvadrágán mnit a németeknél nah akkor lesz a jogsi még viccesebb.Toca

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Én annó kereken 35.000Ft-ért csináltam meg a jogsit. 😊GRAFIHoho de majd ha bejön a törvénytervezet miszerint nem lesz rutin csak 1 ngay vizsga kurvadrágán mnit a németeknél nah akkor lesz a jogsi még viccesebb.