Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Olvasgatom itt az okfejtéseket és egyesek bicskanyitogató érvelése után felmerül bennem a kérdés, hogy vajon a közgazdaságtan, a pénzügy és a számvitel mellett a gazdasági főiskolákon nem kellene-e nagyobb hangsúlyt fektetni az üzleti etikára, mert úgy látszik az ott elhangzottak hamar kimásznak az emberke fejéből.A legtöbb bank/multi nem látja mert amíg x-szel több ügyfele/pénze/bevétele van addig a legtöbb ügyfél csak egy rekord aki ha elveszik majd lesz helyette más. Bankoknál hatványozottan igaz mert ők kamat/díjak egyoldalú növelésével simán megoldják maguknak. A zsidózás mint olyan én itt tartom helytállónak Sobrinak ha tetszik ha nem.
Gazdasági végzettségem van, a szakmámban is dolgozok, de az a véleményem, hogy aki a számok mögött nem látja az embereket, az hatalmas hibát követ el. Legalább is azt hiszem, a svájci frank hiteltől eladósodott lakosság esete az a téma, amire ez feltétlenül igaz.Szokol
Főleg Magyarországon ahol a jogi kiskapuk miatt bármit meg lehet tenni.
több mint 14 éve
Szilveszterkor a munkáspárt buliján 2 ős-kommer arc azon veszett össze h a magyar himnusz után miért nem éneklik el a székelyhimnuszt 😊empty taxiNem pont idevaló, de erről azonnal Hofi jutott eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=knYwa_cOMV0
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Olvasgatom itt az okfejtéseket és egyesek bicskanyitogató érvelése után felmerül bennem a kérdés, hogy vajon a közgazdaságtan, a pénzügy és a számvitel mellett a gazdasági főiskolákon nem kellene-e nagyobb hangsúlyt fektetni az üzleti etikára, mert úgy látszik az ott elhangzottak hamar kimásznak az emberke fejéből.Gazdasági végzettségem van, a szakmámban is dolgozok, de az a véleményem, hogy aki a számok mögött nem látja az embereket, az hatalmas hibát követ el. Legalább is azt hiszem, a svájci frank hiteltől eladósodott lakosság esete az a téma, amire ez feltétlenül igaz.
több mint 14 éve
Azért a legtöbb ember eleve nem azért veszi fel a hitelt, mert "ingyen pénz", és utána rinyál, bár valóban van ilyen is szép számmal.értem, köszi. kár, hogy nem akkora zsidó minden hitelfelvevő, mint a bankok így nem tudják máshonnan előkeríteni a törlesztőrészletre valót 😕kristofAz a kár, hogy csak visszaadáskor lesz zsidó a bank, de amikor odaadja a fasza kis hiteleket, akkor még nincs fajilag így elköteleződve.Sobri Jóska
De alapvetően egy nagyobb vállalkozás elkezdéséhez/lakásvásárláshoz/autóvásárláshoz tőkére van szükség, amit nincs időd munkával megkeresni, mert az első és utolsó esetben ez szükséges a későbbi keresetedhez, míg a második esetben az utcán/albérletben lakhatsz, utóbbira meg hosszútávon mindenképp ráfizetsz, meg talán kevésbé stabil is, mintha saját lakásod van.
Teszem azt két tanár a maguk százezres fizujukkal önerőből akarnak lakást venni, az ugye évi 2,4 milliós keresettel alsó hangon négy év, és akkor semmi másra nem költöttek, ami ugye nemkicsit abszurd, tehát ha a feléből albérletestül/megélhetésestül megvannak, akkor is nyolc év, és ez a forgatókönyv is irreális. A tízmilliós lakás pedig azért nem egy összkomfort. Egyszerűen rá vannak kényszerítve a hitelre, ez majdhogynem nem döntés kérdése, illetve az a döntés, hogy aláírsz-e egy átverésgyanús szerződést/egy évtizedet csövezel, akkor azért az első kecsegtetőbb. Ettől még sírhat, hogy bejött, amitől félt, ez legalább járjon neki, a zsidózás pedig teljesen irreleváns ilyen szempontból, idióta dolog, de a probléma itt alapvetően a bankokkal van, akit sok ember azonosít a zsidókkal, holott ha ő maga lenne a bankvezér, feltehetően ő is úgy viselkedne, mint a zsidó főnök, ha nem mohóbban. Csak ezt a viselkedést valahogy jobban szabályozni kéne sztem, ez pedig már - a bankok által korrumpált - országgyűlés feladata volna.
több mint 14 éve
Nem tudom megállni, hogy ne szóljak hozzá... Azért nem kell félteni a bankokat, kétségem sincs afelől, hogy minden esetleges kiesést majd behajtanak szép lassan, ilyen-olyan költségek címén az ügyfeleken. Nem vagyok egy pénzügyi szakember, de hogyan lehetséges az, hogy a nagy válság idején, 2008 körül, ha jól emlékszem a bankok rekord nyereségeket raktak el ? Bele se merek gondolni, hogy az ilyen bankoknak (és a mögöttük álló csoportoknak) milyen erős lobbierejük van. Biztos vagyok benne hogy ezek mind zsidó csoportok, mint ahogy a hitelminősítők és az összes többi ilyen szenny szervezet mögött ők állnak. Abban az egyben viszont Sobrinak is igaza van, hogy aki tudja/tudta ezt, az minek vesz fel ezektől hitelt? Én személy szerint sosem vettem fel egy ft-ot se ezektől, sőt a pénzügyeimnek is csak a lehető legminimálisabb részét intézem bankokon keresztül. Nagyon szar helyzetbe kéne, hogy kerüljek ahhoz, hogy ezektől én bármiféle hitelt kérjek, remélem sosem leszek rászorulva... Arra is a nyakamat merném tenni, hogy ezeket az árfolyamtörlesztő részleteket sem tisztességesen számolják, nem is ők lennének, ha nem húznának hasznot azon is. Davemayerrel értek egyet, megérdemelné az összes, hogy beledögöljön a saját mocskába, kár hogy ez nem fog előfordulni. Igazából szerintem az lenne hosszú távon a legjobb, ha ez az egész retek rendszer az EU-val együtt bedőlne a fenébe, lehet egy ideig káosz lenne kicsit, de utánna legalább tiszta lappal lehetne kezdeni.
több mint 14 éve
persze hiszen általában amúgyis örömükben veszik fel a zemberek a hiteltértem, köszi. kár, hogy nem akkora zsidó minden hitelfelvevő, mint a bankok így nem tudják máshonnan előkeríteni a törlesztőrészletre valót 😕kristofAz a kár, hogy csak visszaadáskor lesz zsidó a bank, de amikor odaadja a fasza kis hiteleket, akkor még nincs fajilag így elköteleződve.Sobri Jóska
több mint 14 éve
értem, köszi. kár, hogy nem akkora zsidó minden hitelfelvevő, mint a bankok így nem tudják máshonnan előkeríteni a törlesztőrészletre valót 😕kristofAz a kár, hogy csak visszaadáskor lesz zsidó a bank, de amikor odaadja a fasza kis hiteleket, akkor még nincs fajilag így elköteleződve.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
értem, köszi. kár, hogy nem akkora zsidó minden hitelfelvevő, mint a bankok így nem tudják máshonnan előkeríteni a törlesztőrészletre valót 😕
több mint 14 éve
Nem lett volna. Ez a bank üzleti kockázata. Behozta volna máshogy.Egyébként egy esetleges radikális forinterősödésnél lett volna bankkárpótlás?Rajnanem akartam belefolyni ebbe, mert véleményem szerint a bank és a hitelfelvevő ugyanúgy hibás, mint ahogy ugyanúgy jogosan anyáz/zsidóz a törlesztő, mint ahogy Sobri ahelyett, hogy kurvázna itt osztja az észt DE
erre a kérdésedre én is várom a felek válaszát 😀kristof
Ha egy pénznem romlik, egy másik erősödik. Ezeknek a nagy zsidó bankoknak messze ér karmos mancsuk, és kikalkulálják rút hasznukat mindenképpen.
Hiszen ezért éri meg bankot csinálni.
Kaszinót meg azért, mert mindig a ház nyer. Ilyen a matematikája.
Aki mondjuk rulettezik, annak ezt tudnia kell.
Mégis, milliók ruletteznek.
El is veszítenek amit csak bírnak.
Mégse sírnak, hogy aljas, szemét, mocskos zsidó kaszinók, és kérik vissza a pénzüket.
Vagy ha mégis, senki nem veszi őket komolyan.
több mint 14 éve
...Sobri JóskaMint mondtam, tökéletesen igazad van.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyébként egy esetleges radikális forinterősödésnél lett volna bankkárpótlás?Rajnanem akartam belefolyni ebbe, mert véleményem szerint a bank és a hitelfelvevő ugyanúgy hibás, mint ahogy ugyanúgy jogosan anyáz/zsidóz a törlesztő, mint ahogy Sobri ahelyett, hogy kurvázna itt osztja az észt DE
erre a kérdésedre én is várom a felek válaszát 😀
több mint 14 éve
Feltehetőleg ha azt mondom, hogy pl. 4 %-os kamatot fizetsz, akkor amikor sokkal többet kell az árfolyam miatt fizetni, nem mondom bónuszba, hogy legyen az a 4% 8 %.Ha kaphatsz 8-at, és kapitalista bank vagy, miért mondanál 4-et?
fetomy
Valamint egy banknál nem egy ember dönt, nem egy szempont alapján.
Ha egy banknál úgy ítélik meg, hogy megy a 8, akkor megpróbálják.
Ez az ő üzleti kockázatuk, és felelősségük a tulajdonosaik felé, hogy kihozzák belőle a maximumot.
Hiszen ugye a profitmaximalizálás a cél.
Mint fociban, a cél a győzelem, ezt úgy lehet elérni, hogy minden alkalommal, amikor lehetőséged van próbálsz pontot szerezni.
Mivel ez nem sikerül mindig nem evidens, hogy 10 labdabirtoklás egyenlő 80 pont.
Ezért kell mindent megtenni, hogy a lehető legtöbb legyen.
Idétlen lenne, ha egy erős csapat az első driveban letérdelgetne, hogy majd késöbb úgyis begyűjti a pontokat, vagy 14-0-nál térdelgetne, hogy neki ennyi így elég is.
több mint 14 éve
Feltehetőleg ha azt mondom, hogy pl. 4 %-os kamatot fizetsz, akkor amikor sokkal többet kell az árfolyam miatt fizetni, nem mondom bónuszba, hogy legyen az a 4% 8 %.De nem megyek bele, tökéletesen igazad van.
több mint 14 éve
Nem akartam túl hosszú hszt írni, de ezt természetesen én is így gondolom, amire az átbaszós dologgal utaltam is. Alapvetően vagy úgymond "papíron" az a hibás aki felvette, de ettől még a bank a köcsög, aki kihasználta a hitelfelvevő hozzá nem értését illetve naivitását. Hiszen a legtöbben úgy vannak vele, hogy ő a bankos, csak tudja át meg úgysem verhet, arra meg a hozzá nem értőknek nem feltétlen van ideje és pénze, hogy kívülállóval végigolvastassa.fetomyEgy étterem köcsög, ahol 5 rugó az a kaja, aminek az anyagára 700 ft, és kihasználja a hozzánemértésemet az elkészítésével kapcsolatban?
Egy ügyvéd köcsög, hogy 30 rugót kér 1 órai melóért, csak mert kihasználja a hozzánemértést, vagy hogy nem jártál jogi egyetemre?
A kurva köcsög, mert 5 rugót elkér egy szopásért, kihasználva, hogy nem vagyok elég hajlékony, és a melleim se olyan kívánatosak?
Egy mosógépszerelő köcsög, mert kihasználja a hozzá nem értésemet, és levág 10 rugóra, 20 percnyi csavarozásért, és egyéb matatásért?
A Dell köcsög, mert eladnak fél kilo fémet, és 2 kilo műanyagot 170ezer forintért, kihasználva, hogy én nem tudok chipeket, monitort, billentyűket, stb. készíteni, majd összerakni számítógéppé?
Robert deNiro köcsög, mert 10 milát kap dollárban egy filmjéért, és kihasználja, hogy csak ő egyedül Robert deNiro?
Senki sem köteles egy adott banktól hitelt felvenni.
Senki sem köteles hagyni, hogy kihasználják a hozzá nem értését, és a naivitását.
Aki ide beírt eddig, és az emberek 90%-ának ez a saját döntése volt, nem egy lehetőségből tudott választani, több alternatíva volt, ezt választotta. A hitelt, és az adott bankot.
Most minek kéne történnie szerinted amúgy?
A pénzt megkapták az emberek, és vállalták, ha nem tudnak fizetni, akkor a lakásukkal vállalnak fedezetet, kvázi azt adták zálogba, ráadásul úgy, hogy lakhatnak benne továbbra is. (Próbálj zálogba adni egy karórát, vagy aranyláncot úgy, hogy közben nálad marad. Nem igazán fog sikerülni.)
És most nem tudnak fizetni.
Minek kéne történnie?
A kölcsönadó azt mondja: oké, akkor hagyjuk, ne fizess?
Te mit tennél, ha te adtál volna kölcsön valakinek mondjuk 10 milát, és nem tudna fizetni, de lenne egy kecója?
Nem adatnád el vele, hogy fizessen?
Vagy neked mindegy, csak oldja meg, nem?
Vagy hagynád veszni a pénzed?
több mint 14 éve
Akkor a fórum többi jó néhány tagjával együtt én is lényegében zsidóztam illetve támogattam a zsidózást. Éppen ezért elnézést kérek mindenki nevében az összes zsidótól, hogy Bazzani volt olyan szarházi, hogy Judapest Bankot írt.
több mint 14 éve
Nem mondja senki, hiszen kötnek, majd rinyálnak, hogy mégsem ingyen kapták a pénzt, hanem most vissza kell fizetni, ráadásul durva részletekben.Speciel úgy gondolom, hogy igen az a hibás, aki felvette, nem olvasta át, stb... én is megtanultam az ingatlanközvetítőknél, hogy betűről betűre el kell olvasni. Meg is teszem azóta. Ez egy olyan világ, ahol érteni kell a dolgokhoz, különben átbasznak. És akit átbasznak, az tehet róla, hiszen át lehetett baszni. Ettől még az átbaszó fél köcsög, és nem kell megköszönni neki, hogy kinyitotta a szemünket.Mondjuk ennek is vannak határai. Ha pl. eléd tolok egy szerződést, amiben pénzt adok neked, de jövőre a rabszolgám leszel, azt hiába nem olvasod el, érvénytelen lesz, mert alkotmányellenes. Nem mondom, hogy a frankhitelek ez a kategória, de azért a végtelenségig ne szidjuk a képzetleneket, az ország nagy része gyakorlati analfabéta, de egy szerződés szövege tuti magas neki, ne mondjuk már azt, hogy egy ilyen nem köthet szerződést... pénz meg tévé neki is jár, ha megdolgozik érte, semmivel sem ér kevesebbet, mint egy dörzsölt jogász, akit nem tudsz átverni.
Ettől függetlenül ahogyan Te Sobri nem érted az emberek miért másokban keresik a hibát, én nem értem, hogy a gyűlölködjünk topic miért nem szolgálhat valamilyen szintű feszültséglevezetésre, amire ugye kitaláltatott. Mert ha valaki pl. beírja, hogy a kurva autós aki elütötte anyámat, aki belehalt, akkor csak ne írjuk már rá, hogy igazából az anyja volt a gyökér, hogy lelépett elé, nem pedig a sofőr 😊fetomy
Egyébként egy esetleges radikális forinterősödésnél lett volna bankkárpótlás?Rajna
Valamint fetomy, - és erről volt már szó - tőlem aztán anyázhat mindenki, de a zsidózás, cigányozás mellett nem megyek el szótlanul.
Tudod: vétkesek közt cinkos aki néma...
Vedd úgy, hogy minden ilyen bejegyzés után üzemszerűen használom a topicot, és beírom, hogy: Gyűlölöm az agyhalottakat, akik azt hiszik, hogy a zsidók/cigányok a hibásak az ő lúzerségük miatt. De ez így unalmas lenne, ezért mindig mást írok, bár technikailag ezt jelenti.
Akkor ez nem volt jó tipp.Ha elég embernek lesz tele vele a töke, akkor majd tegye 2014-ben az x-ét Thürmer Gyula neve mellé (ha van még egyáltalán), és akkor lehet más rendszert próbálni.Sobri JóskaSzilveszterkor a munkáspárt buliján 2 ős-kommer arc azon veszett össze h a magyar himnusz után miért nem éneklik el a székelyhimnuszt 😊empty taxi
Akkor nem tudom, hogy lehet elintézni, hogy ne legyen kapitalizmus. Engem nem zavar, találja ki más. 😊
több mint 14 éve
Ha elég embernek lesz tele vele a töke, akkor majd tegye 2014-ben az x-ét Thürmer Gyula neve mellé (ha van még egyáltalán), és akkor lehet más rendszert próbálni.Sobri JóskaSzilveszterkor a munkáspárt buliján 2 ős-kommer arc azon veszett össze h a magyar himnusz után miért nem éneklik el a székelyhimnuszt 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Nem akartam túl hosszú hszt írni, de ezt természetesen én is így gondolom, amire az átbaszós dologgal utaltam is. Alapvetően vagy úgymond "papíron" az a hibás aki felvette, de ettől még a bank a köcsög, aki kihasználta a hitelfelvevő hozzá nem értését illetve naivitását. Hiszen a legtöbben úgy vannak vele, hogy ő a bankos, csak tudja át meg úgysem verhet, arra meg a hozzá nem értőknek nem feltétlen van ideje és pénze, hogy kívülállóval végigolvastassa.
több mint 14 éve
Speciel úgy gondolom, hogy igen az a hibás, aki felvette, nem olvasta át, stb... én is megtanultam az ingatlanközvetítőknél, hogy betűről betűre el kell olvasni. Meg is teszem azóta. Ez egy olyan világ, ahol érteni kell a dolgokhoz, különben átbasznak. És akit átbasznak, az tehet róla, hiszen át lehetett baszni. Ettől még az átbaszó fél köcsög, és nem kell megköszönni neki, hogy kinyitotta a szemünket.Mondjuk ennek is vannak határai. Ha pl. eléd tolok egy szerződést, amiben pénzt adok neked, de jövőre a rabszolgám leszel, azt hiába nem olvasod el, érvénytelen lesz, mert alkotmányellenes. Nem mondom, hogy a frankhitelek ez a kategória, de azért a végtelenségig ne szidjuk a képzetleneket, az ország nagy része gyakorlati analfabéta, de egy szerződés szövege tuti magas neki, ne mondjuk már azt, hogy egy ilyen nem köthet szerződést... pénz meg tévé neki is jár, ha megdolgozik érte, semmivel sem ér kevesebbet, mint egy dörzsölt jogász, akit nem tudsz átverni.
Ettől függetlenül ahogyan Te Sobri nem érted az emberek miért másokban keresik a hibát, én nem értem, hogy a gyűlölködjünk topic miért nem szolgálhat valamilyen szintű feszültséglevezetésre, amire ugye kitaláltatott. Mert ha valaki pl. beírja, hogy a kurva autós aki elütötte anyámat, aki belehalt, akkor csak ne írjuk már rá, hogy igazából az anyja volt a gyökér, hogy lelépett elé, nem pedig a sofőr 😊fetomy
Egyébként egy esetleges radikális forinterősödésnél lett volna bankkárpótlás?
több mint 14 éve
Csodálom hogy a Citigroup-é ilyen alacsony lett.davemayerAz nem annyira meglepő, a Citi más jellegű "befektetési" bank. Az hogy a Goldmans ilyen "alacsony" az érdekesebb.. ahhoz képest, hogy Corzine milyen ügyesen bedöntötte az MF Globalt például.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Egyébként az előtörlesztés többször azt jelenti, hogy egy szép összeget (pár milliónál pár százezer) rádvágnak, ha előtörlesztesz. Legalábbis jó néhány évvel ezelőtt volt ilyen nem tudom azóta változott-e.Ha jól emlékszem ezt 2010. márciusában maximalizálták 2%-ban (tehát az elő/végtörlesztett összeg 2%-a lehet max. a díj), de visszamenőleg nem érvényes, tehát a korábban köttetett szerződésekre nem vonatkozik. Az AXA pl. a korábbi szerződéseknél 4%-os előtörlesztési díjat kér, az azért nem csekély ha belegondolunk, egy 10 millás hitelnél 400.000 forint.
fetomy
Ahogyan a frank hitelt ha valahonnan szerzel is frankot nagyon nem biztos, hogy fizetheted frankban. Konkrétan egyik ismerősöm Frankban akart fizetni, amit úgy oldottak meg hogy felrakták a számlájára (->forint-hasznuk) majd elutalták (->frank-hasznuk). És igen szólt, hogy úgy szeretne, így oldották meg. Mi egy korábbi kölcsönt tudtunk euróban törleszteni, mivel a szerződésünk az osztrák bankkal volt, de ha magyar banktól veszel fel pl. frankhitelt, ez nem -mindig- ilyen egyszerű.fetomyA magatartási kódexet aláíró pénzintézetek (a legtöbb számottevő bank aláírta, az AXA pl. nem 😊 ) vállalták hogy lehetővé teszik a deviza alapú hitelek devizában történő végtörlesztését.
Ettől függetlenül ahogyan Te Sobri nem érted az emberek miért másokban keresik a hibát, én nem értem, hogy a gyűlölködjünk topic miért nem szolgálhat valamilyen szintű feszültséglevezetésre, amire ugye kitaláltatott. Mert ha valaki pl. beírja, hogy a kurva autós aki elütötte anyámat, aki belehalt, akkor csak ne írjuk már rá, hogy igazából az anyja volt a gyökér, hogy lelépett elé, nem pedig a sofőr 😊fetomy😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Egyébként az előtörlesztés többször azt jelenti, hogy egy szép összeget (pár milliónál pár százezer) rádvágnak, ha előtörlesztesz. Legalábbis jó néhány évvel ezelőtt volt ilyen nem tudom azóta változott-e.Ahogyan a frank hitelt ha valahonnan szerzel is frankot nagyon nem biztos, hogy fizetheted frankban. Konkrétan egyik ismerősöm Frankban akart fizetni, amit úgy oldottak meg hogy felrakták a számlájára (->forint-hasznuk) majd elutalták (->frank-hasznuk). És igen szólt, hogy úgy szeretne, így oldották meg. Mi egy korábbi kölcsönt tudtunk euróban törleszteni, mivel a szerződésünk az osztrák bankkal volt, de ha magyar banktól veszel fel pl. frankhitelt, ez nem -mindig- ilyen egyszerű.
Speciel úgy gondolom, hogy igen az a hibás, aki felvette, nem olvasta át, stb... én is megtanultam az ingatlanközvetítőknél, hogy betűről betűre el kell olvasni. Meg is teszem azóta. Ez egy olyan világ, ahol érteni kell a dolgokhoz, különben átbasznak. És akit átbasznak, az tehet róla, hiszen át lehetett baszni. Ettől még az átbaszó fél köcsög, és nem kell megköszönni neki, hogy kinyitotta a szemünket.
Ettől függetlenül ahogyan Te Sobri nem érted az emberek miért másokban keresik a hibát, én nem értem, hogy a gyűlölködjünk topic miért nem szolgálhat valamilyen szintű feszültséglevezetésre, amire ugye kitaláltatott. Mert ha valaki pl. beírja, hogy a kurva autós aki elütötte anyámat, aki belehalt, akkor csak ne írjuk már rá, hogy igazából az anyja volt a gyökér, hogy lelépett elé, nem pedig a sofőr 😊
több mint 14 éve
Persze ez sem igaz, csak a zsidó média így mosdatja a zsidó bankokat zsidóul. Magyarra fordítva:Arra szerintem ne vegyél mérget hogy ezt nem megint a mezei ügyfél fogja megfizetni 😊
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/11/02/akar_200_milliard_forint_is_hianyozhat_a_bankrendszerbol/Sobri Jóska
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Csodálom hogy a Citigroup-é ilyen alacsony lett.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Persze ez sem igaz, csak a zsidó média így mosdatja a zsidó bankokat zsidóul. Magyarra fordítva:itt meg a ...amerika perli a ...bankokat, mert az utóbbiak csak jófiúk lehetnek
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/11/02/akar_200_milliard_forint_is_hianyozhat_a_bankrendszerbol/Sobri Jóska
http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/09/05/bunos_bankokat_perel_az_usa/
Amúgy mellőzzük már a zsidózást, cigányozást, ironizálás esetére is.