Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 291
De akkor se jönnek rá, hogy ki volt.szaba
hacsak be nem jelenti valaki a fórumrólHöri
Na az lenne ám troll 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
De akkor se jönnek rá, hogy ki volt.szaba
hacsak be nem jelenti valaki a fórumról

több mint 14 éve
A sasért elvileg fizetned is kéne, nem?szaba
Még azt sem láttam hova "keveredett"... Jelentsem?JC6
Ne, sztem nem fog hiányozni, max ha jelölt volt. De akkor se jönnek rá, hogy ki volt.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A sasért elvileg fizetned is kéne, nem?szaba
Még azt sem láttam hova "keveredett"... Jelentsem?
több mint 14 éve
marha vicces poénkodni más kárával, nem tudom, hogy az itteni fórumozók közül holnap hányan tudnának 150 000+-t kiperkálni zsebből. mivel kell a kocsi, melóhoz, minél előbb viszem a kia motors-hoz.

bocs, hogy most nem vagyok poénos kedvemben, strucc meg minden, de azt hiszem érthető. nem akartam trollkodni, meg nyafogni, mint sok más sorstársam fészbúkon, vagy itt, akikkel ennél sokkal kisebb "szerencsétlenség", ha történik...sem elhordani mindennek a sast, stb.

BMG: akkor biztos én repültem túl alacsonyan... az út mellett sok a fa, nem tudom mit keresett a felszín felett 50-60 cm-el eme kedves állat...JC6
A sasért elvileg fizetned is kéne, nem?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
marha vicces poénkodni más kárával, nem tudom, hogy az itteni fórumozók közül holnap hányan tudnának 150 000+-t kiperkálni zsebből. mivel kell a kocsi, melóhoz, minél előbb viszem a kia motors-hoz.

bocs, hogy most nem vagyok poénos kedvemben, strucc meg minden, de azt hiszem érthető. nem akartam trollkodni, meg nyafogni, mint sok más sorstársam fészbúkon, vagy itt, akikkel ennél sokkal kisebb "szerencsétlenség", ha történik...sem elhordani mindennek a sast, stb.

BMG: akkor biztos én repültem túl alacsonyan... az út mellett sok a fa, nem tudom mit keresett a felszín felett 50-60 cm-el eme kedves állat...
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
2 hete lett kész a kocsim új lökhárítója.
rá egy hétre 2 csekkel gazdagodtam (persze októberiek).
ma meg direkt a gyorsan leszálló köd miatt, 4 órakor, 70km/h-val "száguldottam" lakott területen kívül, erre nem elcsaptam egy sast? leszakadt a zsír új lökhárító fele, kb. 150 a kár...még most...hallelujahJC6
Monster truckkal, vagy hogy?!
A sasok csak vadászni járnak alacsonyan, azt se közúton 😊BMG
eagles drukker voltHöri
korhazban vagyok, heten ne irjatok fel szerkesztoi dolgokra
kocsid karat megteritem jc
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 116 — Axel Foley
ma meg direkt a gyorsan leszálló köd miatt, 4 órakor, 70km/h-val "száguldottam" lakott területen kívül, erre nem elcsaptam egy sast? leszakadt a zsír új lökhárító fele, kb. 150 a kár...még most...hallelujahJC6
Lehet,hogy strucc volt.

több mint 14 éve
Gyűlölöm amikor valaki kikéri a véleményedet egy dologban és nem a neki tetsző választ adod,akkor megharagszik rád mert szándékosan bántod.
Külön pikantéria ha az illető a saját anyád.Bazzani
ismerős. Bár ilyen esetekben nálam nem harag jön elő, hanem hogy mit tudhatom én.fetomy
Anyám testvérét már 5 évvel ezelőtt el kellett volna vinni orvoshoz,sejthető volt,hogy van valami gond. Magától nem akart elmenni,én már akkor mondtam,hogy erőltessék a dolgot.
5év alatt sikerült neki teljesen leépülni. Anyum feltette a kérdést,hogy most mit csináljanak?
Én annyit mondtam,hogy mostmár sajnos semmit nem tehet,talán 5évvel ezelőtt lehetett volna segíteni.
Erre én vagyok a szemét,aki őt szándékosan megbántja.
Gondolom azt kellett volna mondanom,hogy tuti felépül,talán még járni is megtanul újra. Áhh.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
eagles drukker volt

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Gyűlölöm amikor valaki kikéri a véleményedet egy dologban és nem a neki tetsző választ adod,akkor megharagszik rád mert szándékosan bántod.
Külön pikantéria ha az illető a saját anyád.Bazzani
ismerős. Bár ilyen esetekben nálam nem harag jön elő, hanem hogy mit tudhatom én.
több mint 14 éve
Külön pikantéria ha az illető a saját anyád.

több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
A sasok csak vadászni járnak alacsonyan, azt se közúton 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ma meg direkt a gyorsan leszálló köd miatt, 4 órakor, 70km/h-val "száguldottam" lakott területen kívül, erre nem elcsaptam egy sast? leszakadt a zsír új lökhárító fele, kb. 150 a kár...még most...hallelujah
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
Mivel senki sem tette be: http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOA

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
adyno12 Atlanta Falcons 294 — Falcons fan
"Szeretem", amikor a nő(k) totál idiótának néznék és úgy hiszik, hogy valami elementáris hazugsággal át tudják húzni a fejem. Még szerencse, hogy az igazság előbb, utóbb úgyis kiderül. Na persze a véletlenül elejtett félmondatokról se feledkezzünk meg.

Tényleg azon embereké a világ akik hazudnak, mintha könyvből olvasnák. Érdekelne már baromira, hogy merre is van a normális nők lelőhelye...adyno12
Sebii
Thumbs up! 😊

Kezdő5 - Öt szakág, egy helyen! : http://www.kezdo5.hu

Think about first ever victory! - BTK Boys!
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 954
"Szeretem", amikor a nő(k) totál idiótának néznék és úgy hiszik, hogy valami elementáris hazugsággal át tudják húzni a fejem. Még szerencse, hogy az igazság előbb, utóbb úgyis kiderül. Na persze a véletlenül elejtett félmondatokról se feledkezzünk meg.

Tényleg azon embereké a világ akik hazudnak, mintha könyvből olvasnák. Érdekelne már baromira, hogy merre is van a normális nők lelőhelye...adyno12
több mint 14 éve
adyno12 Atlanta Falcons 294 — Falcons fan

Tényleg azon embereké a világ akik hazudnak, mintha könyvből olvasnák. Érdekelne már baromira, hogy merre is van a normális nők lelőhelye...

Kezdő5 - Öt szakág, egy helyen! : http://www.kezdo5.hu

Think about first ever victory! - BTK Boys!
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ezt az elbaszott estét. :/

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 202 — #NoStress
Óh, hát utólag én is átrendezném az életemet. 😊szaba
Pl. csak egy héttel mehetnék vissza, már minden más lenne: 4, 34, 48, 66, 83.Sobri Jóska
jobban járnál ha két héttel mennél vissza és az akkori számokat játszanád meg 😛briareos
Nem, mert befektetnék 225.000 forintot, és lenne 1000 db 2 milliósom.
A 1001-et birtokló embert viszont megütné a guta, úgy hiszem. 😊

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Annak idején egyet sem lett volna szabad beengedni és akkor most nem lenne ilyen probléma.Dub
Pl. csak egy héttel mehetnék vissza, már minden más lenne: 4, 34, 48, 66, 83.Sobri Jóska
jobban járnál ha két héttel mennél vissza és az akkori számokat játszanád meg 😛

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 202 — #NoStress
Annak idején egyet sem lett volna szabad beengedni és akkor most nem lenne ilyen probléma.Dub
Pl. csak egy héttel mehetnék vissza, már minden más lenne: 4, 34, 48, 66, 83.

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
Visszás dolog ez, az aljább munkát nem vállalja el a német, azt csinálják meg a bevándorlók, ugyanakkor be nem áll mögé egy holmi mozgólépcsőn...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Óh, hát utólag én is átrendezném az életemet. 😊
több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Annak idején egyet sem lett volna szabad beengedni és akkor most nem lenne ilyen probléma.