NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
a yorkshire nem kutya ezt azért szögezzük le...haromtnem hát. tömegpusztító fegyver.
több mint 13 éve
Így igaz.ha a törvény szerint lopni tilos, akkor megélhetési bűnözés is annyit ér mint a sima.haromta yorkshire nem kutya ezt azért szögezzük le...haromtMondom, hogy nem ismerem a kutyafajtákat. Ha törvény meghatározása alapján ha kutya, akkor póráz kell rá. Ha nem az, akkor nem kell.
Az eredeti beírásban kutyáról volt szó.Sobri Jóska
És olyanról nem is hallottam, hogy BEBIZONYOSODOTT hogy valaki lopott, és mégsem kapott büntetést.
több mint 13 éve
Minden érthető. Mint tudjuk, ha sétálok az utcán, és agyonlőnek, szerinted akkor is az én hibám. Kivéve, ha cigány vagyok, mert akkor azé aki lőtt.Nem kell leírni ugyanazt mégegyszer, felfogtam, hogy a testvérem volt a hibás. Tökéletesen igazad van, mint mindig.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha a törvény szerint lopni tilos, akkor megélhetési bűnözés is annyit ér mint a sima.a yorkshire nem kutya ezt azért szögezzük le...haromtMondom, hogy nem ismerem a kutyafajtákat. Ha törvény meghatározása alapján ha kutya, akkor póráz kell rá. Ha nem az, akkor nem kell.
Az eredeti beírásban kutyáról volt szó.Sobri Jóska
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ők ketten együtt maga az apokalipszis 😀Sobri ezen nem érdemes vitázni. Felfogtuk, hogy mindig neked van igazad.FViktor93tévedés. mindig soldinak van igaza. még ha be sem száll egy vitába, akkor is 😛haromt
több mint 13 éve
a yorkshire nem kutya ezt azért szögezzük le...haromtMondom, hogy nem ismerem a kutyafajtákat. A törvény meghatározása alapján ha kutya, akkor póráz kell rá. Ha nem az, akkor nem kell.
Az eredeti beírásban kutyáról volt szó.
Sobri ezen nem érdemes vitázni. Felfogtuk, hogy mindig neked van igazad.FViktor93Te igen, de ez még kevés, nagyon kevés.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sobri ezen nem érdemes vitázni. Felfogtuk, hogy mindig neked van igazad.FViktor93tévedés. mindig soldinak van igaza. még ha be sem száll egy vitába, akkor is 😛
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Sobri ezen nem érdemes vitázni. Felfogtuk, hogy mindig neked van igazad.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a yorkshire nem kutya ezt azért szögezzük le...
több mint 13 éve
Igen, és akkor ilyen alapon ezentúl bukósisakban sétálok, hátha egy elmebeteg fejbedob a 4.ről egy késsel...fetomyEz nem tudom hogy kapcsolódik ide.
A kutyát lakott területen, közterületen etc. pórázon kell vezetni.
Ez a szabály. És nem csak azért, hogy ne büntessenek meg, se nem azért, hogy másokat a nem pórázon vezetett kutya ne inzultálhasson, hanem többek közt azért is, hogy ne essen baja.
Ha lenne egy kutyám, nem engedném, hogy csatangoljon, minden szart összeegyen, összegányolja magát, vagy ki legyen téve az általad is írt hülyék attrocitásainak.
Mi nem érthető ezen? 😊
több mint 13 éve
Igen, és akkor ilyen alapon ezentúl bukósisakban sétálok, hátha egy elmebeteg fejbedob a 4.ről egy késsel...
több mint 13 éve
Miért nem mész autóval 120-al városban?Hogy ne büntessenek meg?
Hogy ne okoss másnak sérülést?
Hogy téged ne érjen baleset?
Ha szarsz is az első kettőre, beláthatod, hogy a saját érdeked is azt diktálja, hogy légy elővigyázatos.
Ugyanez van a kutya és a póráz esetében is.
Ha rajta van a póráz kontrollálod, ha nincs, csak reménykedhetsz, hogy ne fogsz ki egy gondnokot mondjuk, aki Bruce Lee-nak képzeli magát.
több mint 13 éve
a cigány jó, a yorkshire rossz.tényleg!! köszi:
világos 😛haromt
A yorkink anyját egy cigány kúrta meg, tehát félig cigány a kutya is, illetve épp a szögesdrótot akarta ellopni, és szaladni vele a méhbe, mikor lefülelte a gondnok 😂
több mint 13 éve
az kéne még 😀ász párral kiszopni király 3-tól..kibaszott kurva életbe :o :oHall Of Greenirány a sportfogodás 😀Gabesz92
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
ász párral kiszopni király 3-tól..kibaszott kurva életbe :o :oHall Of Greenirány a sportfogodás 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a cigány jó, a yorkshire rossz.világos 😛
több mint 13 éve
ász párral kiszopni király 3-tól..kibaszott kurva életbe :o :o
több mint 13 éve
biztos a gazdájáról is azt hitte, meg akarja támadni, azért baszott rá a szögesdróttal, nem? ezt már komolyan te se gondolhatod komolyan
több mint 13 éve
Nem ilyen volt, amelyiket meg kellett rendszabályozni. 😊Vick is ilyenekkel nyomult 😀Elképzelem ahogy habzó szájjal vérző karommal támad Sobri felé, hogy leharapja a fél karját 😛FViktor93
JayB
Némileg vérmesebb.
De igazán tudhatnád, hogy a Vérnyúl se tűnt veszedelmesnek, aztán mégis szedte az áldozatokat tucatszám.
több mint 13 éve
Mondom Sobri tökéletesen igazad van, és nagyon sajnálom, hogy eddig is állandó életveszélyben éltél a véryorkink miatt. Így mostmár a gondnokot is megértem. Hogy idézzem Brandont: "Szerintem teljesen igaza volt abban, hogy meg kellett verni a kissrácot. A parkban állni ilyen korban nem illik. Úgyhogy az ilyeneket mind meg kell ütni. Folyjon a vére. Én is ezt tenném. Sőt, üssön meg engem is elvégre én vagyok az apja. Vagy verjem meg én magam? Vagy fussak neki a falnak?"Nekem is első gondolatom, mikor ágaskodik, hogy jól belerúgnék
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Én sem szeretem mikor a telepi arc sétáltatja a péniszhosszabító rotveilerrét, azt kösse csak pórázra de a kutyasétáltatók nagyrésze kis ölebbel közlekedik, aki ilyenektől beijed és támad annak csak gratulálni tudok..
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem fáj is az öklöm, mert ahogy megláttam a képet már ütöttem is a monitort, ki tudja mit akar ezzel a vérző tekintettelVick is ilyenekkel nyomult 😀Elképzelem ahogy habzó szájjal vérző karommal támad Sobri felé, hogy leharapja a fél karját 😛FViktor93
JayB
több mint 13 éve
-Kié az a pitbull amelyik ki volt kötve a bár elé?-Az enyém.
-Hát haver úgy tűnik a yorkshire terrierrem megölte.
-Hát hogy faszba?
-Fennakadt a torkán
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Vick is ilyenekkel nyomult 😀Elképzelem ahogy habzó szájjal vérző karommal támad Sobri felé, hogy leharapja a fél karját 😛
JayB