Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Az elso korbol siman tovabb lehet jutni atlagos toritudassal is, ha bevagod szorol szora a feladott szakirodalmat, mert az eleg sok pontot hoz, akkor a masik felen eleg kb. 60%-ot hozni. A masodik fordulo meg lutri.

En egyebkent egyik evben sem kezdtem el meg olvasni se januarig. A masodik fordulo utan mentem eloszor konzvtarba, hatarido elott nyolc nappal utottem le az elso betut. Amit most irsz, azt februarra ugyis megbanod 😊

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Van igazság abban amit mondasz. Viszont amennyire tudom (lehet rosszul) az egész deviza hitelezés alapja az árfolyamon van, itt ergo a bank ugyanúgy kockáztatott mint az aki felvette. Ez gyakorlatilag hazárdjáték. Most azért lóg ki a lóláb mert sokan buktak rajta. Ha korrektek akarunk lenni, akkor utólag egyet tudunk tenni, sajnálni őket. Minden más intézkedés, bank szívatás stb..., szembe megy a gazdasági törvényekkel, az pedig előbb utóbb megbosszulja ezt.Amadeus91
Abban szerintem biztosak lehetünk hogy a bank kőkeményen beárazta a saját árfolyamkockázatát a hitel kamataiba (asszem olvastam is erről statisztikát, hogy Magyarországon volt a legnagyobb profitjuk a bankoknak a térségben). Ha olyan irányban alakult volna az árfolyam akkor Bazzani nem "hirdetési költségek miatt kamatot emelünk", hanem "piaci körülmények változása miatt kamatot emelünk" levelet kapott volna, a bank veszteségét is az ügyfél fizette volna meg. Szerintem bevédték Ők magukat úgy hogy semmiképp se járjanak rosszul - ezen próbálnak változtatni most, hogy ne csak a nép szívjon hanem a pénzintézet is vállalja be a maga részét a helyzetből.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
a mocskos kibaszott retkes kurva életbe..... csak 17 oldal egész napi munkám veszett el a töri OKTV-re, fasza.... köcsög laptop.........Hurka
17 oldalt irtal egy nap alatt? November elsejen? Teljesen felesleges, ugysem eri meg az egesz, ha nem jutsz el a harmadik kanyarig. 17 oldal egy nap alatt meg csak fercmunka lehet, mar tiz is soknak hangzik, plane, hogy a limit 30 oldal - legalabbis nekem meg annyi volt.

Vagy az elso fordulora keszulsz, amit meg nem ertek, mert ahhoz nem kell irni... sot, igazabol arra felesleges is nagyon keszulni, a feladott szakirodalmat be kell magolni, az alapveto reszen meg siman elersz elegendo (kb. 55) pontot, ha tisztaban vagy az anyaggal, ha nem, akkor meg nem most fogod kitanulni az egeszet. A masodik fordulo mar huzosabb, oda kell az igazi mak.

Egyebkent melyik temat valasztottad? Nekem az ideiek egyedul a kettes szimpatikus, R. Varkonyi amugyis eleg korrekt szokott lenni, bar en csak XVII. szazadrol szolo munkait olvastam. A lokalpatriota tema mindig a legnepszerubb, azzal nehez ervenyesulni meg sztem unalmas is, az udvari elet meg nem az en mufajom, bar ahhoz meg lehet jo kis Eliast felhasznalni a kesobbiekben, a Hofliche Gesellschaft az egzik kedvenc tortenelmi temaju konyvem, pedig a tema alapvetoen unalmas sztem. Mondjuk olyan makod latom nem volt, mint nekem anno tizenegyedikben, amikor a magyar sport tortenete volt az egyik tema `45-`89-ig, kar, hogy akkor nem kerultem be a harmadik forduloba egy pont hijan.Rajna
én az Udvari életet, azon belül is Mátyásról írtam (tehát az 1-est), főleg másoltam máshonnan, de ha nem lesz meg a 75 % az írásbelin, akkor meg ugye eleve felesleges is az egész. Lehet nem kellett volna jelentkeznem, annyira jó azért nem vagyok

de egyébként köszi a tanácsokat

valamint főleg melyik részek vannak bent. Mert nekem ennyit mondott a töritanárom, hogy nézzük végig a 2,5 éves anyagot..
több mint 14 éve
a mocskos kibaszott retkes kurva életbe..... csak 17 oldal egész napi munkám veszett el a töri OKTV-re, fasza.... köcsög laptop.........Hurka
17 oldalt irtal egy nap alatt? November elsejen? Teljesen felesleges, ugysem eri meg az egesz, ha nem jutsz el a harmadik kanyarig. 17 oldal egy nap alatt meg csak fercmunka lehet, mar tiz is soknak hangzik, plane, hogy a limit 30 oldal - legalabbis nekem meg annyi volt.

Vagy az elso fordulora keszulsz, amit meg nem ertek, mert ahhoz nem kell irni... sot, igazabol arra felesleges is nagyon keszulni, a feladott szakirodalmat be kell magolni, az alapveto reszen meg siman elersz elegendo (kb. 55) pontot, ha tisztaban vagy az anyaggal, ha nem, akkor meg nem most fogod kitanulni az egeszet. A masodik fordulo mar huzosabb, oda kell az igazi mak.

Egyebkent melyik temat valasztottad? Nekem az ideiek egyedul a kettes szimpatikus, R. Varkonyi amugyis eleg korrekt szokott lenni, bar en csak XVII. szazadrol szolo munkait olvastam. A lokalpatriota tema mindig a legnepszerubb, azzal nehez ervenyesulni meg sztem unalmas is, az udvari elet meg nem az en mufajom, bar ahhoz meg lehet jo kis Eliast felhasznalni a kesobbiekben, a Hofliche Gesellschaft az egzik kedvenc tortenelmi temaju konyvem, pedig a tema alapvetoen unalmas sztem. Mondjuk olyan makod latom nem volt, mint nekem anno tizenegyedikben, amikor a magyar sport tortenete volt az egyik tema `45-`89-ig, kar, hogy akkor nem kerultem be a harmadik forduloba egy pont hijan.

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Sobrinak egyre több követője van... 😀

|
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Meggyőztél.
Bazzani jelenlegi problémájáról valóban a zsidók tehetnek, főleg a bankárzsidók, és nem ő maga, a válság, a kormány, csakis a rút zsidók.
Bár ő legaláb korrektül elismerte, hogy nem állt mögötte egy zsidó se kaftánban és pajesszal, hogy izibe ugorjon bele egy csak a zsidók számára előnyös hitelszerződésbe.
De a lényeg, bármi a probléma a zsidók kéznél vannak, hiszen azért léteznek csak, hogy minékünk rossz legyen. Bármit rájuk foghatsz egyből, talán a fitymaszűkület kivételével. De a magyarság összes többi gondjáról ők tehetnek, vagy az őket kiszolgáló zsidóbérencek.Sobri Jóska
+1

Teljesen így gondolom én is! 😊
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egyébként én ekkora hatalmas zsidózást bazzani részéről nem láttam, de lényegtelen...😊
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Neked kötelező volt kölcsönt felvenned?! Úgy eröltették rád akaratod ellenére? Ráadásul pont a zsidók?
Kemény...Sobri Jóska
rettegve a következményektől, de +1.Amadeus91
Hát azért mindig öröm az ilyen okosakat meghallgatni. Ha az ember dolgozik, megismerkedik egy nővel, aztán még össze is házasodnak, van egy kis lóvéjuk, anyukám, feccöljünk egy lakásba felkiáltással elmennek néhány bankhoz, számolgatnak, egye fene, még 190 forint/ franknál is jobban járok alapon ebben veszi fel a kölcsönt. Aztán bevállalnak egy gyereket is, hamár lakás van. Ejj, mekkora hülyék. Ilyenkor kellene az ilyen okos embeeknek, mint ti vagytok, közbelépni. Kimondani, hogy elbasztad az életedet, mert néhány év múlva Amerikában néhány ún. hitelminősítő, vagy mifene miatt egy rakás bank becsődöl, egyre magasabb lesz az államadósság, jönnek majd a megszorító intézkedések, meg besorolási kockázat. Mert ha jobban megnézzük, Bazza rontotta el, hogy a családját saját fészekbe akarta elhelyezni. A pöcs.füligjimmy
Meggyőztél.
Bazzani jelenlegi problémájáról valóban a zsidók tehetnek, főleg a bankárzsidók, és nem ő maga, a válság, a kormány, csakis a rút zsidók.
Bár ő legaláb korrektül elismerte, hogy nem állt mögötte egy zsidó se kaftánban és pajesszal, hogy izibe ugorjon bele egy csak a zsidók számára előnyös hitelszerződésbe.
De a lényeg, bármi a probléma a zsidók kéznél vannak, hiszen azért léteznek csak, hogy minékünk rossz legyen. Bármit rájuk foghatsz egyből, talán a fitymaszűkület kivételével. De a magyarság összes többi gondjáról ők tehetnek, vagy az őket kiszolgáló zsidóbérencek.

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Ja, csak ezzel az a baj hogy a devizahitelek kockázatainak feltárása/kihangsúlyozása az utóbbi 2 évben lett csak divat. Azelőtt ha bementél a bankba akkor max. mutatott egy szép kis grafikont a "szakértő", hogy nézd már, x éve stabil a forint a svájci frankhoz képest, biztos ezután is az lesz, meg egyébként is a forinthitel (ha volt ilyen termék egyáltalán) törlesztője kétszer annyi, úgyhogy vedd csak fel a CHF-hitelt gyorsan. Az átlagember meg ugye elhitte a szakértőnek, mert miért ne tenné, csak jobban ért hozzá.Rataxes
Van igazság abban amit mondasz. Viszont amennyire tudom (lehet rosszul) az egész deviza hitelezés alapja az árfolyamon van, itt ergo a bank ugyanúgy kockáztatott mint az aki felvette. Ez gyakorlatilag hazárdjáték. Most azért lóg ki a lóláb mert sokan buktak rajta. Ha korrektek akarunk lenni, akkor utólag egyet tudunk tenni, sajnálni őket. Minden más intézkedés, bank szívatás stb..., szembe megy a gazdasági törvényekkel, az pedig előbb utóbb megbosszulja ezt.
több mint 14 éve
Ja, csak ezzel az a baj hogy a devizahitelek kockázatainak feltárása/kihangsúlyozása az utóbbi 2 évben lett csak divat. Azelőtt ha bementél a bankba akkor max. mutatott egy szép kis grafikont a "szakértő", hogy nézd már, x éve stabil a forint a svájci frankhoz képest, biztos ezután is az lesz, meg egyébként is a forinthitel (ha volt ilyen termék egyáltalán) törlesztője kétszer annyi, úgyhogy vedd csak fel a CHF-hitelt gyorsan. Az átlagember meg ugye elhitte a szakértőnek, mert miért ne tenné, csak jobban ért hozzá.Rataxes
Es jobban is jart, mint a forinthitel felvevoje, legalabbis a mi lakashitelunk forintban lett felveve ot eve, es a reszlet igz is masfelszerezodott, amugz meg a duplaja volt, szoval a frankosok meg most is kevesebbet fizetnek, de ha picit tobbet is torlesztenenek is ott lenne az az elony, hogy evekig ok kevesebbet tejeltek.

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
a mocskos kibaszott retkes kurva életbe..... csak 17 oldal egész napi munkám veszett el a töri OKTV-re, fasza.... köcsög laptop.........
több mint 14 éve
Ja, csak ezzel az a baj hogy a devizahitelek kockázatainak feltárása/kihangsúlyozása az utóbbi 2 évben lett csak divat. Azelőtt ha bementél a bankba akkor max. mutatott egy szép kis grafikont a "szakértő", hogy nézd már, x éve stabil a forint a svájci frankhoz képest, biztos ezután is az lesz, meg egyébként is a forinthitel (ha volt ilyen termék egyáltalán) törlesztője kétszer annyi, úgyhogy vedd csak fel a CHF-hitelt gyorsan. Az átlagember meg ugye elhitte a szakértőnek, mert miért ne tenné, csak jobban ért hozzá.

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Neked kötelező volt kölcsönt felvenned?! Úgy eröltették rád akaratod ellenére? Ráadásul pont a zsidók?
Kemény...Sobri Jóska
Hát azért mindig öröm az ilyen okosakat meghallgatni. Ha az ember dolgozik, megismerkedik egy nővel, aztán még össze is házasodnak, van egy kis lóvéjuk, anyukám, feccöljünk egy lakásba felkiáltással elmennek néhány bankhoz, számolgatnak, egye fene, még 190 forint/ franknál is jobban járok alapon ebben veszi fel a kölcsönt. Aztán bevállalnak egy gyereket is, hamár lakás van. Ejj, mekkora hülyék. Ilyenkor kellene az ilyen okos embeeknek, mint ti vagytok, közbelépni. Kimondani, hogy elbasztad az életedet, mert néhány év múlva Amerikában néhány ún. hitelminősítő, vagy mifene miatt egy rakás bank becsődöl, egyre magasabb lesz az államadósság, jönnek majd a megszorító intézkedések, meg besorolási kockázat. Mert ha jobban megnézzük, Bazza rontotta el, hogy a családját saját fészekbe akarta elhelyezni. A pöcs.füligjimmy
Szóval nem mondtam, hogy Bazza elrontotta azzal, hogy saját családi fészket akart, de! a deviza hiteleknek mindig is megvolt a kockázata. Tipikusan, vagy bejön, vagy nem. De attól, hogy nem jött be, nem kéne zsidózni meg a félvilág ellen szabadságharcolni. (ez utóbbi nem konkrétan Bazza)
több mint 14 éve
És amikor kapok a banktól egy levelet,melyben leírják,hogy "Megnövekedett hirdetési költségeink miatt növekszik az ön törlesztőrészlete." (nem szó szerint idéztem,csak a lényeget),akkor kicsit talán lehetek dühös.Bazzani
Ha nem hirdetnek kevés a hitelfelvevő, ha nem vesznek fel hitelt nincs profit, ha nincs profit akkor meg azért emelik a kamatodat 😀 Szóval igazából Ők csak megelőzik a kamatemelést a kamatemeléssel 😛

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Basszus három ház van ott,meg valami ólféle. 😀Bazzani
Többre kellene becsülnöd a magyar földet. Nem is vagy igazi magyar, ezért teljes mértékben megérdemled, ha a bank elveszi a házad 😛 😀fetomy
Bár házam lenne,sajnos csak lakás.
Most amúgy minden viccet félretéve,sokan nem hiszik el/nem akarják elhinni,hogy vannak olyan élethelyzetek amibe belekényszerül az ember.
Én választhattam a hitel/albérlet/utcán lakás között.
Ez jött ki belőle.

És amikor kapok a banktól egy levelet,melyben leírják,hogy "Megnövekedett hirdetési költségeink miatt növekszik az ön törlesztőrészlete." (nem szó szerint idéztem,csak a lényeget),akkor kicsit talán lehetek dühös.

több mint 14 éve
Basszus három ház van ott,meg valami ólféle. 😀Bazzani
Többre kellene becsülnöd a magyar földet. Nem is vagy igazi magyar, ezért teljes mértékben megérdemled, ha a bank elveszi a házad 😛 😀
több mint 14 éve
Na jó,akkor legyen mondjuk a Békés megyei Tatársánc vagy mi.
Tegnap utaztam át rajta.
Sztem az egész települést megvehettem volna másfél milláért. 😀Bazzani
Viccelsz? A többek között macskaherében, Csuklyás Ibolyában és csattogó heré..izé eperben gazdag, európai hírű ősgyep lelőhelyét? Megfizethetetlen lenne azt megvenni, igaz a mai Magyarországon pár év kemény munkával valóban megvehetnéd 😛fetomy
Basszus három ház van ott,meg valami ólféle. 😀

több mint 14 éve
Tegnap utaztam át rajta.
Sztem az egész települést megvehettem volna másfél milláért. 😀Bazzani
Viccelsz? A többek között macskaherében, Csuklyás Ibolyában és csattogó heré..izé eperben gazdag, európai hírű ősgyep lelőhelyét? Megfizethetetlen lenne azt megvenni, igaz a mai Magyarországon pár év kemény munkával valóban megvehetnéd 😛
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Kemény...Sobri Jóska
Végre egymásra találtatok.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Nem értelek titeket, Magyarország pontosan az a hely, ahol pusztán a fizetésből és a spórolásból 1-2 év alatt lazán megveszek egy házat.fetomy
Te politikus vagy? Vagy bankár? 😀
Mondjuk nekem sem kellett volna hitelt felvennem,hanem a meglévő másfél millámból venni egy házat mondjuk Gyöngyöspata külsőn.Bazzani
Na jóóó azért pontosítok.. Csak az utolsó választások óta ilyen Magyarország.

Gyöngyöspata pedig fasza hely, szabályosan lopás lenne olyan olcsón szerezni ott házat.fetomy
Tegnap utaztam át rajta.
Sztem az egész települést megvehettem volna másfél milláért. 😀

több mint 14 éve
Nem értelek titeket, Magyarország pontosan az a hely, ahol pusztán a fizetésből és a spórolásból 1-2 év alatt lazán megveszek egy házat.fetomy
Mondjuk nekem sem kellett volna hitelt felvennem,hanem a meglévő másfél millámból venni egy házat mondjuk Gyöngyöspata külsőn.Bazzani
Na jóóó azért pontosítok.. Csak az utolsó választások óta ilyen Magyarország.

Gyöngyöspata pedig fasza hely, szabályosan lopás lenne olyan olcsón szerezni ott házat.
több mint 14 éve
Mondjuk nekem sem kellett volna hitelt felvennem,hanem a meglévő másfél millámból venni egy házat mondjuk Gyöngyöspata külsőn.

több mint 14 éve
Nem értelek titeket, Magyarország pontosan az a hely, ahol pusztán a fizetésből és a spórolásból 1-2 év alatt lazán megveszek egy házat.
több mint 14 éve
Kemény...Sobri Jóska
Szerintem kár magyaráznod nekik.
Főleg Amadeusnak aki Németországból okosítja ki az embereket az itteni helyzetről.
Amúgy én egy szóval nem említettem,hogy rámerőltette volna valaki a hitelt.

több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
A garázs meg jó lesz arra,hogy odaköltözzünk ha elviszi a házat a fejünk fölül a Judapest Bank. :/Bazzani
Kemény...Sobri Jóska
Hát azért mindig öröm az ilyen okosakat meghallgatni. Ha az ember dolgozik, megismerkedik egy nővel, aztán még össze is házasodnak, van egy kis lóvéjuk, anyukám, feccöljünk egy lakásba felkiáltással elmennek néhány bankhoz, számolgatnak, egye fene, még 190 forint/ franknál is jobban járok alapon ebben veszi fel a kölcsönt. Aztán bevállalnak egy gyereket is, hamár lakás van. Ejj, mekkora hülyék. Ilyenkor kellene az ilyen okos embeeknek, mint ti vagytok, közbelépni. Kimondani, hogy elbasztad az életedet, mert néhány év múlva Amerikában néhány ún. hitelminősítő, vagy mifene miatt egy rakás bank becsődöl, egyre magasabb lesz az államadósság, jönnek majd a megszorító intézkedések, meg besorolási kockázat. Mert ha jobban megnézzük, Bazza rontotta el, hogy a családját saját fészekbe akarta elhelyezni. A pöcs.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson