Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Srácok sajnálom, hogy a győztes meccs utáni örömbe, ennyi üröm vegyült. Viszont csodálkozom, hogy mindez nem történ meg még korábban. Az a környék valami nagyon durva. A Sportteleptől a Blaháig tartó úton kb. úgy éreztem magam, mintha Harlem utcáin kellett volna keresztűl menni. Cigány, cigány hátán. És nem a becsületesebb fajtából való.Ismerős környék 😀 Ott laktam 15 évig, bár ezek szerint mióta elköltöztünk onnan szarabb lett a környék.
Mondjuk JJ biztos örült volna neki, mert az egyik tuti nagy NCAA fan lehetett. Iszonyat komoly Razorbacks bőrkabátban nyomult. 😀GRAFI
több mint 13 éve
Srácok sajnálom, hogy a győztes meccs utáni örömbe, ennyi üröm vegyült. Viszont csodálkozom, hogy mindez nem történ meg még korábban. Az a környék valami nagyon durva. A Sportteleptől a Blaháig tartó úton kb. úgy éreztem magam, mintha Harlem utcáin kellett volna keresztűl menni. Cigány, cigány hátán. És nem a becsületesebb fajtából való.Mondjuk JJ biztos örült volna neki, mert az egyik tuti nagy NCAA fan lehetett. Iszonyat komoly Razorbacks bőrkabátban nyomult. 😀
több mint 13 éve
szaba
10 556
Aaaaa. Péntek éjszaka dolgoztam, hazaértem, egész nap fát vágtam (csüngtem, mint egy kismajom), este berúgtam, ma ismét dolgozok este 6-ig.catattackElég darálós.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Aaaaa. Péntek éjszaka dolgoztam, hazaértem, egész nap fát vágtam (csüngtem, mint egy kismajom), este berúgtam, ma ismét dolgozok este 6-ig.
több mint 13 éve
Ó hogy a rohadt qrva élet!Faszért van egy innsbrucki hotelnek olyan hosszú bemutatkozó szövege h mire lefordítom és rányomom a mentést a rendszer kiléptet tétlenség miatt :mad: Így most kezdhetem elölről az egészet...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Szeretem a labdarúgást, de a honit inkább csak suckernek hívnám...Attól, hogy valaki szereti a futballt, még szeretheti a soccert is...AsbeeSoccerország. Úgy kell nekik.Sobri Jóskavagy inkább sucker..😛fetomy
több mint 13 éve
Attól, hogy valaki szereti a futballt, még szeretheti a soccert is...Soccerország. Úgy kell nekik.Sobri Jóskavagy inkább sucker..😛fetomy
több mint 13 éve
nagyon sok Zelig van ebben az országbanfluort is majdnem 120 ezrenhát nem azért, de az nsot likeolni... 😛fetomymajdnem 80 ezren tették már meg ezt, nagyon durva...JJ
: |kristof
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Rohadék Muzsla...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fluort is majdnem 120 ezrenhát nem azért, de az nsot likeolni... 😛fetomymajdnem 80 ezren tették már meg ezt, nagyon durva...JJ
: |
több mint 13 éve
Soccerország. Úgy kell nekik.Sobri Jóskavagy inkább sucker..😛
több mint 13 éve
Soccerország. Úgy kell nekik.majdnem 80 ezren tették már meg ezt, nagyon durva...JJUtálom, hogy likeoltam a nemzeti sportot facebookon. Megakartam esne nézni a Real meccset, de úgy, hogy nem tudom az eredményt. Felmegyek facere erre mi fogad rögtön persze, hogy a meccs eredménye 😛FViktor93hát nem azért, de az nsot likeolni... 😛fetomy
több mint 13 éve
majdnem 80 ezren tették már meg ezt, nagyon durva...Utálom, hogy likeoltam a nemzeti sportot facebookon. Megakartam esne nézni a Real meccset, de úgy, hogy nem tudom az eredményt. Felmegyek facere erre mi fogad rögtön persze, hogy a meccs eredménye 😛FViktor93hát nem azért, de az nsot likeolni... 😛fetomy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Utálom, hogy likeoltam a nemzeti sportot facebookon. Megakartam esne nézni a Real meccset, de úgy, hogy nem tudom az eredményt. Felmegyek facere erre mi fogad rögtön persze, hogy a meccs eredménye 😛FViktor93hát nem azért, de az nsot likeolni... 😛
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Utálom, hogy likeoltam a nemzeti sportot facebookon. Megakartam esne nézni a Real meccset, de úgy, hogy nem tudom az eredményt. Felmegyek facere erre mi fogad rögtön persze, hogy a meccs eredménye 😛
több mint 13 éve
szaba
10 556
Jólvan, remélemtem h nem csinálsz belőle személyes ügyet. 😊 Kívánom, hogy az élet kárpótoljon.szaba: sztem ezt ilyenkor ne!Lakidehogyis, jót röhögtem 😊
amúgy meg köszi, tenorx 😊Szobi22
több mint 13 éve
szaba: sztem ezt ilyenkor ne!Lakidehogyis, jót röhögtem 😊
amúgy meg köszi, tenorx 😊
több mint 13 éve
Már látom előre hogy a Dexter lesz az egyetlen pozitív dolog a mai napomban...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
szaba: sztem ezt ilyenkor ne!
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Bazdmeg.... Sajnálom srácok...
több mint 13 éve
A mocskos retkes kurva anyját azoknak a büdös rohadék (és akkor itt az a pillanat, amikor cigányozni fogok) cigányoknak, akik a meccs alatt kipakolták az öltözőt. remélem, hogy lassú kínhaláluk lesz, amit látok.Szobi22részvétem szobi meg a többieknek is.a mocskos büdös retkes kurva anyjukat bassza teherbe az összes.tirpinek ha jól tudom vitték a forgalmiját és a kulcsát is..dögöljön meg az összes
több mint 13 éve
A mocskos retkes kurva anyját azoknak a büdös rohadék (és akkor itt az a pillanat, amikor cigányozni fogok) cigányoknak, akik a meccs alatt kipakolták az öltözőt. remélem, hogy lassú kínhaláluk lesz, amit látok.
több mint 13 éve
az emberi butaságnak és naívságnak nincsenek határai..szánalmas emberek léteznek..ennyire rég baszott fel valami :mad: