Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Juhé 😊18 gondolom elmúltál, ha évekig valamiért nem kaptál, egy évtizedig biztos járt.Állami óvodába, majd állami iskolába jártál Magyarországon? A családod kapott utánad családi pótlékot, gyedet, gyest? Közösségi utazást vettél igénybe (már a teljes árú jegy se fedezi a teljes költségeket, nemhogy a feltételezhető diákbérleted)? Voltál állami/önkormányzati pénzből fenntartott színházban, múzeumban? A közvilágítás neked is segített, hogy hazatalálj éjjel? Felétek is elkotorták a havat közúton? És még sorolhatnám a kérdéseket, amelyekre a válaszod valószínűleg igen lenne.atapapaÁllami óvodát, iskolát az adóból tartják fenn, amit fizetett anyukám utánam, ahogy azt kell. Családi pótlékot évekig nem kaptunk. Ha múzeumban jártam, akkor pedig mindig vettem belépőt. (teljesen logikus azt hiszem) Éjjel nem mászkálok. Emeletes házban laktunk..megbirkóztunk a hóval. Diákbérlet.... már óvodába is gyalog jártam, nem hogy iskolába. 😀
Azt a részét, amit nekünk be kellett dobni a közösbe, bedobtuk. (épp ezért nem értem a havas kérdést)Amadeus91
A múzeumot, színházat azért írtam, mert a belépőből jellemzően nem tudják fenntartani magukat, szinte mind kap állami/önkormányzati támogatást.
"diákbérlet.... már óvodába is gyalog jártam, nem hogy iskolába" az előző hsz-be azt írtad, hogy mávon, bkv-n fizettél. Ha fizettél, utaztál, és mint mondtam, már a teljes árú jegy is dotálva van.
"Emeletes házban laktunk..megbirkóztunk a hóval." Az utcán is te lapátolod el, hogy a kocsi, busz járni tudjon?
"Éjjel nem mászkálok"
Büszkék vagyunk rád. És télen este 4 után?atapapa
Tekintve, hogy egyke vagyok, ezért elég sokáig abszte nem járt semmi. Utána, mivel a családunk 1szem keresője jól keresett, nem járt kedvezmény/juttatás semmire, mert az egy főre jutó kereset magasabb volt a normánál. Ha van gyereked, akkor eszedbe jut, hogy ezt mindig megkérdezik pl. suliban is tankönyvrendelésnél, menzánál stb....
BKV-hoz; Nem Pesten éltem. Napi szinten sohasem kellett igénybe vennem semmilyen közlekedési eszközt, hogy eljussak A-ból B-be. Ha valamiért megfordulok Magyarországon és feltétlen BKV-ra kell szállni, akkor pedig becsületesen jegyet veszek, mint minden kulturált ember. Minek olyan mozi, múzeum, színház, melyet nem tart el a saját közönsége? Utcát miért sepernék? Nem az én dolgom. Azért fizetik a közmunkást, adóból, hogy ő söpörje.
Ha a beszedett adó/jegyár nem elég a működtetésre, akkor ad1, nyirbálják meg a kiadásokat ad2, (a nem populista verzió) emeljenek adót. Na, MO esetében az utóbbi már nem opció (egyszerűen az emberek nem tudnak többet fizetni). Akkor marad az ad1. Nem? S, akkor az 1-s opcióba mehet minden, politikusok fizetésének a megvágása, tiszteletdíjak megvágása, extra nyugdíjaké (ha már gond van). Vagy mit vártok, majd a kalapból húzzák ki a milliárdokat? Őszintén megmondom, nem értem az álláspontotok azon részét, hogy miért fontosabb nektek még mindig egy kis csoport jó léte, mikor az átlag ember már elérte a teljesítőképességének a határát. Erre komolyan kíváncsi vagyok, és normális stílusú választ kérek.
több mint 14 éve
18 gondolom elmúltál, ha évekig valamiért nem kaptál, egy évtizedig biztos járt.Állami óvodát, iskolát az adóból tartják fenn, amit fizetett anyukám utánam, ahogy azt kell. Családi pótlékot évekig nem kaptunk. Ha múzeumban jártam, akkor pedig mindig vettem belépőt. (teljesen logikus azt hiszem) Éjjel nem mászkálok. Emeletes házban laktunk..megbirkóztunk a hóval. Diákbérlet.... már óvodába is gyalog jártam, nem hogy iskolába. 😀Sehogy. Nem teszek bele a kosárba, de nem is veszek ki belőle. Semmilyen szociális juttatást nem kapok. Semmit nem veszek ingyen igénybe. Ha Magyarországon járok mindenért fizetek amit igénybe veszek. Jegyek (BKV,MÁV), magánorvos (aminek az áráért megdolgozok+ Németországban biztosító fizetés). Amíg Magyarországon éltem életvitelszerűen addig is minden be volt utánam fizetve. (nyilván kiskorúként anyukám fizette, aki felnevelt egyedül). Egy kurva fillér elszámolni valóm nincs a magyar állam/nép felé.Amadeus91Állami óvodába, majd állami iskolába jártál Magyarországon? A családod kapott utánad családi pótlékot, gyedet, gyest? Közösségi utazást vettél igénybe (már a teljes árú jegy se fedezi a teljes költségeket, nemhogy a feltételezhető diákbérleted)? Voltál állami/önkormányzati pénzből fenntartott színházban, múzeumban? A közvilágítás neked is segített, hogy hazatalálj éjjel? Felétek is elkotorták a havat közúton? És még sorolhatnám a kérdéseket, amelyekre a válaszod valószínűleg igen lenne.atapapa
Azt a részét, amit nekünk be kellett dobni a közösbe, bedobtuk. (épp ezért nem értem a havas kérdést)Amadeus91
A múzeumot, színházat azért írtam, mert a belépőből jellemzően nem tudják fenntartani magukat, szinte mind kap állami/önkormányzati támogatást.
"diákbérlet.... már óvodába is gyalog jártam, nem hogy iskolába" az előző hsz-be azt írtad, hogy mávon, bkv-n fizettél. Ha fizettél, utaztál, és mint mondtam, már a teljes árú jegy is dotálva van.
"Emeletes házban laktunk..megbirkóztunk a hóval." Az utcán is te lapátolod el, hogy a kocsi, busz járni tudjon?
"Éjjel nem mászkálok"
Büszkék vagyunk rád. És télen este 4 után?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😂
több mint 14 éve
Állami óvodát, iskolát az adóból tartják fenn, amit fizetett anyukám utánam, ahogy azt kell. Családi pótlékot évekig nem kaptunk. Ha múzeumban jártam, akkor pedig mindig vettem belépőt. (teljesen logikus azt hiszem) Éjjel nem mászkálok. Emeletes házban laktunk..megbirkóztunk a hóval. Diákbérlet.... már óvodába is gyalog jártam, nem hogy iskolába. 😀😀 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Állami óvodát, iskolát az adóból tartják fenn, amit fizetett anyukám utánam, ahogy azt kell. Családi pótlékot évekig nem kaptunk. Ha múzeumban jártam, akkor pedig mindig vettem belépőt. (teljesen logikus azt hiszem) Éjjel nem mászkálok. Emeletes házban laktunk..megbirkóztunk a hóval. Diákbérlet.... már óvodába is gyalog jártam, nem hogy iskolába. 😀Sehogy. Nem teszek bele a kosárba, de nem is veszek ki belőle. Semmilyen szociális juttatást nem kapok. Semmit nem veszek ingyen igénybe. Ha Magyarországon járok mindenért fizetek amit igénybe veszek. Jegyek (BKV,MÁV), magánorvos (aminek az áráért megdolgozok+ Németországban biztosító fizetés). Amíg Magyarországon éltem életvitelszerűen addig is minden be volt utánam fizetve. (nyilván kiskorúként anyukám fizette, aki felnevelt egyedül). Egy kurva fillér elszámolni valóm nincs a magyar állam/nép felé.Amadeus91Állami óvodába, majd állami iskolába jártál Magyarországon? A családod kapott utánad családi pótlékot, gyedet, gyest? Közösségi utazást vettél igénybe (már a teljes árú jegy se fedezi a teljes költségeket, nemhogy a feltételezhető diákbérleted)? Voltál állami/önkormányzati pénzből fenntartott színházban, múzeumban? A közvilágítás neked is segített, hogy hazatalálj éjjel? Felétek is elkotorták a havat közúton? És még sorolhatnám a kérdéseket, amelyekre a válaszod valószínűleg igen lenne.atapapa
Azt a részét, amit nekünk be kellett dobni a közösbe, bedobtuk. (épp ezért nem értem a havas kérdést)
több mint 14 éve
Nemzetszínészei havi 500ezer/fő, olimpikonok...BKV, MÁV... mostanság 1-2 stadion. Ment itt a lóvé fosásig, csak nem az átlagemberre.Amadeus91Szeretnék gratulálni.
Komolyan.
több mint 14 éve
Sehogy. Nem teszek bele a kosárba, de nem is veszek ki belőle. Semmilyen szociális juttatást nem kapok. Semmit nem veszek ingyen igénybe. Ha Magyarországon járok mindenért fizetek amit igénybe veszek. Jegyek (BKV,MÁV), magánorvos (aminek az áráért megdolgozok+ Németországban biztosító fizetés). Amíg Magyarországon éltem életvitelszerűen addig is minden be volt utánam fizetve. (nyilván kiskorúként anyukám fizette, aki felnevelt egyedül). Egy kurva fillér elszámolni valóm nincs a magyar állam/nép felé.Amadeus91Állami óvodába, majd állami iskolába jártál Magyarországon? A családod kapott utánad családi pótlékot, gyedet, gyest? Közösségi utazást vettél igénybe (már a teljes árú jegy se fedezi a teljes költségeket, nemhogy a feltételezhető diákbérleted)? Voltál állami/önkormányzati pénzből fenntartott színházban, múzeumban? A közvilágítás neked is segített, hogy hazatalálj éjjel? Felétek is elkotorták a havat közúton? És még sorolhatnám a kérdéseket, amelyekre a válaszod valószínűleg igen lenne.
több mint 14 éve
Felesleges volt válaszolnod, ez csak Höri szokásos, a trollkodás határát súroló irónikus hsz-e volt 😊Ennek egy egyszerű oka van. Németországban egyetlen olyan oldal van (amelyiket eddig megtaláltam), amelyik ehhez mérhető, de az elsősorban a német amerikai foci ligával foglalkozik. Amelyben nem vagyok otthon, nem is nagyon érdekel. Ez a legjobb amerikai focis oldal.Amadeus91Ui: Münchenből Te hogyan járulsz hozzá a közös ügyhöz? Már ha megkérdezhetem.kittlimagyar focis oldalon ad segítséget az élethez, nem németen.Höri
több mint 14 éve
Ennek egy egyszerű oka van. Németországban egyetlen olyan oldal van (amelyiket eddig megtaláltam), amelyik ehhez mérhető, de az elsősorban a német amerikai foci ligával foglalkozik. Amelyben nem vagyok otthon, nem is nagyon érdekel. Ez a legjobb amerikai focis oldal.Ui: Münchenből Te hogyan járulsz hozzá a közös ügyhöz? Már ha megkérdezhetem.kittlimagyar focis oldalon ad segítséget az élethez, nem németen.Höri
több mint 14 éve
Sehogy. Nem teszek bele a kosárba, de nem is veszek ki belőle. Semmilyen szociális juttatást nem kapok. Semmit nem veszek ingyen igénybe. Ha Magyarországon járok mindenért fizetek amit igénybe veszek. Jegyek (BKV,MÁV), magánorvos (aminek az áráért megdolgozok+ Németországban biztosító fizetés). Amíg Magyarországon éltem életvitelszerűen addig is minden be volt utánam fizetve. (nyilván kiskorúként anyukám fizette, aki felnevelt egyedül). Egy kurva fillér elszámolni valóm nincs a magyar állam/nép felé. Hova tovább, soha semmilyen anyagi kárt nem okoztam az állam számára, még egy kukát sem rúgtam/gyújtottam fel. Tettem a dolgom becsületesen. Leérettségiztem faszán, legjobbként az évfolyamon.Kiszervezték az egyetemi szakot ahova felvettek. Munkát kerestem, becsületesen (nem kiskapukon keresztül, nem urambátyám módjára), nem kaptam.Magyarországon élek, itt fogyasztok, (lehetőleg magyar termékeket) itt nevelem a gyermekeimet, itt dolgozok és itt adózok. Én ezzel járulok a közös ügyhöz.És ezt a sok okosságot mind Münchenből osztod nekünk?kittlimagánvélemény.
Melyik részével nem értesz egyet?Amadeus91
Ha valamire nem sajnálom az adóforintjaimat, akkor az az, hogy egy Garas Dezső, egy Törőcsik Mari, Haumann Péter stb... járadékot kap belőle. Sajnos nagyot fordult a világ, semmirekellő celebek tömkelege keres többet mint azok akik egy életen át szórakoztatták minőségi előadásokkal a közönséget. Ez is egy magánvélemény.
Ui: Münchenből Te hogyan járulsz hozzá a közös ügyhöz? Már ha megkérdezhetem.kittli
Ui. Megkérdezheted. Nincs mit titkolnom.
több mint 14 éve
Ui: Münchenből Te hogyan járulsz hozzá a közös ügyhöz? Már ha megkérdezhetem.kittlimagyar focis oldalon ad segítséget az élethez, nem németen.
több mint 14 éve
Igen, magas. Tudnék mondani 5-6 milliárd embert, aki a mi életszínvonalunk alatt éldegél. Aztán mégsem sír annyit mint mi.nem senkiztem le őket. (távolról sem), de annak a pénznek szerintem máshol is bőven helye lenne. De, ha ilyen magas Magyarországon az életszínvonal, akkor nem mondok semmit. 😊Amadeus91Miért is? Szarban van az ország nem? Itt már rég nem ezen kéne gondolkodni ember, hogy ki mit érdemel, hanem mindenkinek az ország érdekének megfelelően kéne cselekedni. Látod ezért nem jut sehova a magyar nép, mert képtelen a magyar egyén alárendelni magát egy közös ügynek. Csak a duma, hogy kinek mi jár.Amadeus91ezek az emberek akiket te lesenkizel, nem csak hogy kiérdemelték ezt hanem meg is dolgoztak érte. olimpiai bajnokságot ritkán adnak ingyen, abban olyan kőkemény munka van, amilyet te az életben nem fogsz látni.
btw, kiszámolhatod, hogy ezek az emberek mekkora marketing értékkel bírnak, kifizetés után is masszív mínuszban vannak.gabtsi
több mint 14 éve
Magyarországon élek, itt fogyasztok, (lehetőleg magyar termékeket) itt nevelem a gyermekeimet, itt dolgozok és itt adózok. Én ezzel járulok a közös ügyhöz.magánvélemény.Miért is? Szarban van az ország nem? Itt már rég nem ezen kéne gondolkodni ember, hogy ki mit érdemel, hanem mindenkinek az ország érdekének megfelelően kéne cselekedni. Látod ezért nem jut sehova a magyar nép, mert képtelen a magyar egyén alárendelni magát egy közös ügynek. Csak a duma, hogy kinek mi jár.És ezt a sok okosságot mind Münchenből osztod nekünk?kittli
Egyébként ha te így gondolkodsz, hogy "nekik ez jár höö" akkor milyen alapon várod el, hogy az országod vezetői másképp gondolkodjanak?Amadeus91
Melyik részével nem értesz egyet?Amadeus91
Ha valamire nem sajnálom az adóforintjaimat, akkor az az, hogy egy Garas Dezső, egy Törőcsik Mari, Haumann Péter stb... járadékot kap belőle. Sajnos nagyot fordult a világ, semmirekellő celebek tömkelege keres többet mint azok akik egy életen át szórakoztatták minőségi előadásokkal a közönséget. Ez is egy magánvélemény.
Ui: Münchenből Te hogyan járulsz hozzá a közös ügyhöz? Már ha megkérdezhetem.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
nem senkiztem le őket. (távolról sem), de annak a pénznek szerintem máshol is bőven helye lenne. De, ha ilyen magas Magyarországon az életszínvonal, akkor nem mondok semmit. 😊Miért is? Szarban van az ország nem? Itt már rég nem ezen kéne gondolkodni ember, hogy ki mit érdemel, hanem mindenkinek az ország érdekének megfelelően kéne cselekedni. Látod ezért nem jut sehova a magyar nép, mert képtelen a magyar egyén alárendelni magát egy közös ügynek. Csak a duma, hogy kinek mi jár.Amadeus91ezek az emberek akiket te lesenkizel, nem csak hogy kiérdemelték ezt hanem meg is dolgoztak érte. olimpiai bajnokságot ritkán adnak ingyen, abban olyan kőkemény munka van, amilyet te az életben nem fogsz látni.
btw, kiszámolhatod, hogy ezek az emberek mekkora marketing értékkel bírnak, kifizetés után is masszív mínuszban vannak.gabtsi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem azt mondja már meg valaki, hogy az autósokkal mi baja a "vezéreinknek"? Ilyen adó, olyan külön adó, kötelező, stb. Arról nem is beszélek, hogy hetente (!!) emelik vagy a benzin vagy a gázolaj árát, de indok nincs. Például olajkatasztrófa meg a tökömtudja mi. 30 ezer forintból tankoltam tele az autóm, mert már alig volt benne...Dolgozok vele 2 hetet, aztán megint 30? Hát elmehetnek a büdös....
több mint 14 éve
Miért is? Szarban van az ország nem? Itt már rég nem ezen kéne gondolkodni ember, hogy ki mit érdemel, hanem mindenkinek az ország érdekének megfelelően kéne cselekedni. Látod ezért nem jut sehova a magyar nép, mert képtelen a magyar egyén alárendelni magát egy közös ügynek. Csak a duma, hogy kinek mi jár.Amadeus91ezek az emberek akiket te lesenkizel, nem csak hogy kiérdemelték ezt hanem meg is dolgoztak érte. olimpiai bajnokságot ritkán adnak ingyen, abban olyan kőkemény munka van, amilyet te az életben nem fogsz látni.
btw, kiszámolhatod, hogy ezek az emberek mekkora marketing értékkel bírnak, kifizetés után is masszív mínuszban vannak.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
magánvélemény.És ezt a sok okosságot mind Münchenből osztod nekünk?kittliBeteg vagy Te.Miért is? Szarban van az ország nem? Itt már rég nem ezen kéne gondolkodni ember, hogy ki mit érdemel, hanem mindenkinek az ország érdekének megfelelően kéne cselekedni. Látod ezért nem jut sehova a magyar nép, mert képtelen a magyar egyén alárendelni magát egy közös ügynek. Csak a duma, hogy kinek mi jár.
63 ezer olyan embert, "beosztást" mondhattál volna amely jóval kevésbé érdemli meg és jóval többet kap....kittli
Egyébként ha te így gondolkodsz, hogy "nekik ez jár höö" akkor milyen alapon várod el, hogy az országod vezetői másképp gondolkodjanak?Amadeus91
Melyik részével nem értesz egyet?
több mint 14 éve
És ezt a sok okosságot mind Münchenből osztod nekünk?Miért is? Szarban van az ország nem? Itt már rég nem ezen kéne gondolkodni ember, hogy ki mit érdemel, hanem mindenkinek az ország érdekének megfelelően kéne cselekedni. Látod ezért nem jut sehova a magyar nép, mert képtelen a magyar egyén alárendelni magát egy közös ügynek. Csak a duma, hogy kinek mi jár.az lehet, de ha utána számolsz akkor csak a nemzet színészek súlyos milliókat jelentenek egy olyan országban, ahol minden túl dramatizálás nélkül állíthatjuk, sok olyan gyerek van, amelyik örül ha naponta tud enni. Ha csak egyik "művész úr" lemondana a "tiszteletdíjáról" 1 hónap erejéig akkor már több gyereknek jutna kaja, ruha stb...Amadeus91Beteg vagy Te.
63 ezer olyan embert, "beosztást" mondhattál volna amely jóval kevésbé érdemli meg és jóval többet kap....kittli
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Miért is? Szarban van az ország nem? Itt már rég nem ezen kéne gondolkodni ember, hogy ki mit érdemel, hanem mindenkinek az ország érdekének megfelelően kéne cselekedni. Látod ezért nem jut sehova a magyar nép, mert képtelen a magyar egyén alárendelni magát egy közös ügynek. Csak a duma, hogy kinek mi jár.Beteg vagy Te.Nemzet színészei, olimpikonok fizetése a töredéknek a töredéke az államháztartásból...tenorxaz lehet, de ha utána számolsz akkor csak a nemzet színészek súlyos milliókat jelentenek egy olyan országban, ahol minden túl dramatizálás nélkül állíthatjuk, sok olyan gyerek van, amelyik örül ha naponta tud enni. Ha csak egyik "művész úr" lemondana a "tiszteletdíjáról" 1 hónap erejéig akkor már több gyereknek jutna kaja, ruha stb...Amadeus91
Egyébként ha te így gondolkodsz, hogy "nekik ez jár höö" akkor milyen alapon várod el, hogy az országod vezetői másképp gondolkodjanak?
több mint 14 éve
Ez ugyanolyan demagógia, mint a kommer nyugdíjak, bár annak legalább van valami jogosultsága, elvégre egy elnyomó rendszer fő funkcionáriusairól beszélünk, az olimpikonok meg színészek meg elértek valamit, örömet szereztek az országnak, stb. Egy adónemen való apró változtatás sokkal több bevételt generál, mint az olimpikonok életjáradéka, ami azért mégiscsak valami motiváló erő, egy olimpiai bajnok általában nem nagyon tud elhelyezkedni a visszavonulás után... Martinek Jánost pl. 4-5 éve láttam a zuglói önkormányzatnak dolgozni utcaseprőként, illetve nekünk pakolgatta a kapukat a Zugló Kupához, amikor nyolcadikosok voltunk. Nem azt mondom, hogy el kell tartani őket életük végéig, de ezen spórolni hatalmas demagógia.Nemzet színészei, olimpikonok fizetése a töredéknek a töredéke az államháztartásból...tenorxaz lehet, de ha utána számolsz akkor csak a nemzet színészek súlyos milliókat jelentenek egy olyan országban, ahol minden túl dramatizálás nélkül állíthatjuk, sok olyan gyerek van, amelyik örül ha naponta tud enni. Ha csak egyik "művész úr" lemondana a "tiszteletdíjáról" 1 hónap erejéig akkor már több gyereknek jutna kaja, ruha stb...
ilyen dolgokon kéne kezdeni a spórolást, nem a 21856dik adónemnél.
Olimpikont meg tudok mondani baráti körből is, aki kiment, elért egy semmilyen helyezést kapja a pénzt meg a kedvezményt az egyetemi felvételinél aztán kb lófaszt sem csinál. Faszán elfurikázik a cabriojában, játssza a sztárt.Amadeus91
több mint 14 éve
Beteg vagy Te.Nemzet színészei, olimpikonok fizetése a töredéknek a töredéke az államháztartásból...tenorxaz lehet, de ha utána számolsz akkor csak a nemzet színészek súlyos milliókat jelentenek egy olyan országban, ahol minden túl dramatizálás nélkül állíthatjuk, sok olyan gyerek van, amelyik örül ha naponta tud enni. Ha csak egyik "művész úr" lemondana a "tiszteletdíjáról" 1 hónap erejéig akkor már több gyereknek jutna kaja, ruha stb...Amadeus91
63 ezer olyan embert, "beosztást" mondhattál volna amely jóval kevésbé érdemli meg és jóval többet kap....
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Nemzet színészei, olimpikonok fizetése a töredéknek a töredéke az államháztartásból...tenorxaz lehet, de ha utána számolsz akkor csak a nemzet színészek súlyos milliókat jelentenek egy olyan országban, ahol minden túl dramatizálás nélkül állíthatjuk, sok olyan gyerek van, amelyik örül ha naponta tud enni. Ha csak egyik "művész úr" lemondana a "tiszteletdíjáról" 1 hónap erejéig akkor már több gyereknek jutna kaja, ruha stb...
ilyen dolgokon kéne kezdeni a spórolást, nem a 21856dik adónemnél.
Olimpikont meg tudok mondani baráti körből is, aki kiment, elért egy semmilyen helyezést kapja a pénzt meg a kedvezményt az egyetemi felvételinél aztán kb lófaszt sem csinál. Faszán elfurikázik a cabriojában, játssza a sztárt.
több mint 14 éve
Nem bírom felfogni, hogy hogy merülhetett fel bárkiben az, hogy a nemzet színészei és az olimpikonok azok, akik miatt nem áll túl jól a magyar államháztartás.....Nemzet színészei, olimpikonok fizetése a töredéknek a töredéke az államháztartásból...tenorxLegalább Ők olyan dolgokat tettek ami a mi örömünkre is szolgált.
Tőlük nem sajnálom.kittli
Egyébként nem túl hasznos adat, de a nemzet színészeinek 10 évi juttatása annyiba kerül mint a 4-es metró építésének 17 méterje.
több mint 14 éve
Nemzet színészei, olimpikonok fizetése a töredéknek a töredéke az államháztartásból...tenorxLegalább Ők olyan dolgokat tettek ami a mi örömünkre is szolgált.
Tőlük nem sajnálom.
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Nemzet színészei, olimpikonok fizetése a töredéknek a töredéke az államháztartásból...