Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
nyomorult rohadt geci faszszopó köcsög szemét tetves rühes buzi UPC hogy 3 órára elment a tv a telefon és az internet. Lemaradtam a gyaloggalopról és veszett az interneten végzett munkám.És én ezért a szarért fizetek, ha a dagiTV nem lenne ennyire gusztustalan már váltanék
elegem van, utálom őket és mindenkit
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=781qwdrzpoQ&feature=player_embedded#! undorító szar világban élünk :/eaglesmcnabbEz borzasztó, hogy lehet ilyet tenni?! 😕
több mint 14 éve
catattack
3 520
http://www.youtube.com/watch?v=781qwdrzpoQ&feature=player_embedded#! undorító szar világban élünk :/eaglesmcnabbBazmeg! Szó szerint az ájulás kerülgetett, amikor elütötte. Nem is tudtam tovább nézni. Az ilyet ki kell végezni!
több mint 14 éve
Rápacsáltál mert rossz napra és rossz lóra tettél. 😀akkor szar nap...kirúgták, félre kúrt az asszony, felmondták a hitelkeretet...talán mind3 egyszerre...van ez így.Amadeus91be volt baszva nem?Amadeus91Szerintem nem. Nem éreztem piaszagot áradni belőle, a szeme sem állt keresztbe, nem dülöngélt, érthetően mocskolódott.Vrijbloed
http://www.youtube.com/watch?v=0lkOjjlhwSA
több mint 14 éve
akkor szar nap...kirúgták, félre kúrt az asszony, felmondták a hitelkeretet...talán mind3 egyszerre...van ez így.Szerintem nem. Nem éreztem piaszagot áradni belőle, a szeme sem állt keresztbe, nem dülöngélt, érthetően mocskolódott.VrijbloedKínában ennyit ér az ember élete. 😕 Borzasztó. :/be volt baszva nem?Amadeus91
Más: Ma utaztam az 1-es villamossal a Rákóczi híd felé, és Zuglónál szállt fel egy tajparaszt állat, aki bepofázott nekem, hogy egy kettes ülésre miért ülök egyedül, meg hogy utálja Magyarországot, reméli háború lesz, méghozzá nagy, ölje a magyar egymást, persze a zsidókat is irtsuk ki, káromkodott össze-vissza, így szar meg úgy szar, rohadjon meg mindenki, mindenkinek a kurva anyját, stb. Hiába volt fülesem, ezt nyomta majd 25 percig. Úgy felment bennem a pumpa, hogy az nem igaz. A faszért kell nekem ilyen szerencsétlen parasztot hallgatnom, élni se volt kedvem, annyira negatív volt...Vrijbloed
több mint 14 éve
Szerintem nem. Nem éreztem piaszagot áradni belőle, a szeme sem állt keresztbe, nem dülöngélt, érthetően mocskolódott.be volt baszva nem?Amadeus91http://www.youtube.com/watch?v=781qwdrzpoQ&feature=player_embedded#! undorító szar világban élünk :/eaglesmcnabbKínában ennyit ér az ember élete. 😕 Borzasztó. :/
Más: Ma utaztam az 1-es villamossal a Rákóczi híd felé, és Zuglónál szállt fel egy tajparaszt állat, aki bepofázott nekem, hogy egy kettes ülésre miért ülök egyedül, meg hogy utálja Magyarországot, reméli háború lesz, méghozzá nagy, ölje a magyar egymást, persze a zsidókat is irtsuk ki, káromkodott össze-vissza, így szar meg úgy szar, rohadjon meg mindenki, mindenkinek a kurva anyját, stb. Hiába volt fülesem, ezt nyomta majd 25 percig. Úgy felment bennem a pumpa, hogy az nem igaz. A faszért kell nekem ilyen szerencsétlen parasztot hallgatnom, élni se volt kedvem, annyira negatív volt...Vrijbloed
több mint 14 éve
be volt baszva nem?http://www.youtube.com/watch?v=781qwdrzpoQ&feature=player_embedded#! undorító szar világban élünk :/eaglesmcnabbKínában ennyit ér az ember élete. 😕 Borzasztó. :/
több mint 14 éve
Megfordult a fejemben egy pillanatra, hogy előkap egy kést, és mészárlást rendez...Más...Vrijbloedaz ilyen típusú emberek csak az első pofonig elégedetlenek, utána csöndben szotyiznak. 😛sapka
több mint 14 éve
Más...Vrijbloedaz ilyen típusú emberek csak az első pofonig elégedetlenek, utána csöndben szotyiznak. 😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=781qwdrzpoQ&feature=player_embedded#! undorító szar világban élünk :/eaglesmcnabbKínában ennyit ér az ember élete. 😕 Borzasztó. :/
Más: Ma utaztam az 1-es villamossal a Rákóczi híd felé, és Zuglónál szállt fel egy tajparaszt állat, aki bepofázott nekem, hogy egy kettes ülésre miért ülök egyedül, meg hogy utálja Magyarországot, reméli háború lesz, méghozzá nagy, ölje a magyar egymást, persze a zsidókat is irtsuk ki, káromkodott össze-vissza, így szar meg úgy szar, rohadjon meg mindenki, mindenkinek a kurva anyját, stb. Hiába volt fülesem, ezt nyomta majd 25 percig. Úgy felment bennem a pumpa, hogy az nem igaz. A faszért kell nekem ilyen szerencsétlen parasztot hallgatnom, élni se volt kedvem, annyira negatív volt...
több mint 14 éve
Igazából nem tudom mi a durvább. Hogy full leszarják az emberek, vagy hogy aki elütötte, megáll, majd szépen átmegy rajta a hátsó kerékkel is, vagy a másik autós aki minden probléma nélkül áthajt a testen..
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=781qwdrzpoQ&feature=player_embedded#! undorító szar világban élünk :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Na de kinek? 😊Én azt mondtam, miután becsöngetett, és ajtót nyitottam, hogy most nem alkalmas, mert nem vagyok itthon... töprengett... majd mondtam, jöjjön amikor itthon leszek, ajtót becsuktam, és ennyiben maradtunk.Sobri JóskaSzabálysértés 50.000... 😀apeszos
Tehetek én róla, hogy nem voltam otthon a lakásban, ami nincs is a nevemen? 😊
több mint 14 éve
Én azt mondtam, miután becsöngetett, és ajtót nyitottam, hogy most nem alkalmas, mert nem vagyok itthon... töprengett... majd mondtam, jöjjön amikor itthon leszek, ajtót becsuktam, és ennyiben maradtunk.Sobri JóskaSzabálysértés 50.000... 😀
több mint 14 éve
Én azt mondtam, miután becsöngetett, és ajtót nyitottam, hogy most nem alkalmas, mert nem vagyok itthon... töprengett... majd mondtam, jöjjön amikor itthon leszek, ajtót becsuktam, és ennyiben maradtunk.Sobri JóskaAz együttműködő állampolgár 😀, különben kiváncsi leszek, hogy a lakásadatok alapján milyen ingatlanadó-tervezetet nyújt be majd a kormány.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Én azt mondtam, miután becsöngetett, és ajtót nyitottam, hogy most nem alkalmas, mert nem vagyok itthon... töprengett... majd mondtam, jöjjön amikor itthon leszek, ajtót becsuktam, és ennyiben maradtunk.
több mint 14 éve
Megcsináltam neten, idejön tegnap a nő, hogy ki kéne tölteni. Mondom neten megoldottuk. De ő kéri az igazolószámot. Fél óráig keresem a gépen, megmutatom. Ja jó, mégsem kell, csak hogy kitől kaptuk. Megmondom, hogy a Fehérvári Alkoholisták SZövetségének Ortopéd Mellékágától, röviden a FASZOMtól. Erre tegnap egész nap hívogat, hogy nem érzékelte a rencer a kitöltést, jön ma a néni kitölteni megint.Én nem fáradtam. Ültem a számítógép előtt, és lövöldöztem onlájn (WoT), míg mellettem a srác töltötte a családom űrlapjait a válaszaim alapján.
De szerencsére volt itthon egy lakás meg 2 személyi lap, azt kitöltöttem, tesóm ugyan lemarad, de mostmár leszarom. Pont az hiányzik, hogy itt üldögéljek egy órát ezzel a nővel.fetomy

több mint 14 éve
Megcsináltam neten, idejön tegnap a nő, hogy ki kéne tölteni. Mondom neten megoldottuk. De ő kéri az igazolószámot. Fél óráig keresem a gépen, megmutatom. Ja jó, mégsem kell, csak hogy kitől kaptuk. Megmondom, hogy a Fehérvári Alkoholisták SZövetségének Ortopéd Mellékágától, röviden a FASZOMtól. Erre tegnap egész nap hívogat, hogy nem érzékelte a rencer a kitöltést, jön ma a néni kitölteni megint.De szerencsére volt itthon egy lakás meg 2 személyi lap, azt kitöltöttem, tesóm ugyan lemarad, de mostmár leszarom. Pont az hiányzik, hogy itt üldögéljek egy órát ezzel a nővel.
több mint 14 éve
Ezek a népszámlálós emberek rosszabbak mint a zepteresek bakker...Miért nem? 5 perc alatt megvolt az egész, így az emberkének más semmi dolga nálunk.
btw az online kitöltés csodálatos lehetőség, szerencse, hogy szart nem ér.fetomy
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Ezek a népszámlálós emberek rosszabbak mint a zepteresek bakker...btw az online kitöltés csodálatos lehetőség, szerencse, hogy szart nem ér.
több mint 14 éve
Az király, hogy NSO-n bejön a hirdetés (BWIN) rámegyek h tovább az oldalra és megint a hirdetés jön be, és így sorozatosan 😀Amadeus91éjfél körül mindig ezt csinálja, várj pár percet és jó, már én is jártam így
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Az király, hogy NSO-n bejön a hirdetés (BWIN) rámegyek h tovább az oldalra és megint a hirdetés jön be, és így sorozatosan 😀
több mint 14 éve
http://kuruc.info/r/35/86835/én az ilyen különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságokért, nem egyszerű halálbüntetést ítélnék, hanem pontosan olyan halált, ahogy ők gyilkoltak. Pontosan ugyanúgy kínoznám őket hónapokig, ahogy ők tették. Kár hogy normális embernek nem lenne gyomra hozzá. Persze úgy is jönne a sok liberális, h még az életfogytig is túl szigorú büntetés pl az ilyeneknek...
Tökmindegy, hogy azok voltak-e vagy sem. Ezért halálbüntetés jár és pont.
Egyszerűen nem tudom felfogni ép ésszel...Vrijbloed
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear