Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hiszen ha 1 db kivétel is van, márpedig még számodra is van, akkor már nem jó az általánosítás. A "minden"-nel kezdődő mondatok értelmüket vesztik, ha csak 1 kivétel is akad.
...
Akiket ismerek, ott nem az 1 norális 19 szarházigeci az arány.
De feltéve, ha így is lenne, már akkor se írhatnám le, hogy "minden cigány szarházigeci". Amiatt az 1 miatt.
Sobri Jóska
Asszem erre mondják hogy "a kivétel erősíti a szabályt" 😊Rataxes
Nem, nem erre mondják. 😊Sobri Jóska
Pedig de...Nem hiszem, hogy a kokerókat kellene védeni. Ha úgy viselkednének ahogyan kellene, semmi gond nem lenne. Nem csoda, hogy járjon akárhol az ember zsigerből utálják őket...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Hiszen ha 1 db kivétel is van, márpedig még számodra is van, akkor már nem jó az általánosítás. A "minden"-nel kezdődő mondatok értelmüket vesztik, ha csak 1 kivétel is akad.
...
De feltéve, ha így is lenne, már akkor se írhatnám le, hogy "minden cigány szarházigeci". Amiatt az 1 miatt.
Sobri Jóska
Asszem erre mondják hogy "a kivétel erősíti a szabályt" 😊Rataxes
Nem, nem erre mondják. 😊

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
...
Sobri Jóska
Asszem erre mondják hogy "a kivétel erősíti a szabályt" 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Rohadt Windows meg a Ws-management. Nem igaz, h 4 különböző virtuális gépen + a saját gépemen mindegyiken más-más hiba miatt nem megy. Áh túl hülye vagyok ehhez.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
De nem véletlen, h a cigányokkal azonosítjuk ezt a viselkedésformát.Black_Adder
Nem, nem véletlen. Hanem előítélet, és hibás általánosítás.

kristófnak meg:
Ha helyes lenne amit leírtál, igazad is lenne.
De csak beleesel abba a hibába, hogy téves adatokból bármit le lehet vezetni, be lehet bizonyítani.
Én nem ismerek kevesebb cigányt, mint te, vagy a legtöbbünk, aki effektíve nem feszt cigányok közt él.
Mivel van szókincsem, olvastam is 1-2 könyvet, írhatnám, hogy jelentős hányaduk, vagy nagy részük, esetleg többségük, meghatározó, meglepő, megdöbbentő vagy számottevő mennyiségben szarházigecik. de nem mindenezhetnék. Ha valóban 20ból 1 normális lenne.
Valamint te is válaszolj 2 kérdésre:
A 20ezer köcsög belga miatt miért utálnád a 205 jófejt is?
Most a te logikád szerint nekem minden németet utálnom kéne, mert 70 éve családom egyik ágát megpróbálták faji alapon kiírtani?
Ezért én utáljak olyan embereket akiknek semmi közük nem volt ehhez? Csak mert pár elmeháborodott -és nem is kevés- szerint az embej különböző fajokba oszlik szét?

több mint 13 éve
Black, nekem szerencsém volt, mert itt a környéken volt 10 roma gyerek, gyerekkoromban, abból 7 normális volt, 3 köcsög. Korán összehaverkodtam pár normálissal, aztán a későbbi években sose volt gondom velük. De az én esetem tényleg olyan, mint a "fehér holló"...JC6
Persze, h vannak normális cigányok, őket nem is utálom, és úgy általában a többség se, csak nagyon kevesen vannak. Amikor a cigányokat gyűlöljük elsősorban a cigány viselkedést gyűlöljük. Ez pedig jellemző majdnem minden cigányra és egyre több fehérre is, akiket ugyanúgy gyűlölök...

De nem véletlen, h a cigányokkal azonosítjuk ezt a viselkedésformát.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Black, nekem szerencsém volt, mert itt a környéken volt 10 roma gyerek, gyerekkoromban, abból 7 normális volt, 3 köcsög. Korán összehaverkodtam pár normálissal, aztán a későbbi években sose volt gondom velük. De az én esetem tényleg olyan, mint a "fehér holló"...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na látod ez a nagy és lényeges tévedés.
Mert nem azt írja be, hogy geci cigány, ami érthető egy személyes sérelem után.
Hanem azt, hogy geci cigányok, mindet gettóba, kiírtani, villamosszékbe, stb.
Ezt nem nyelem be századjára sem.
Ha engem beszopat egy belga, mert nem fizeti ki a számláját -ami ugyanolyan lopás, rablás, akármi, csak nagyobb értékben- akkor nem fogom azt mondani, hogy minden belgát kiírtani, szarházi tetű mind, hanem azt mondom, hogy ez a belga mekkora egy köcsög volt.
De én nem belgáknak állítok ki számlát, hanem magyaroknak. És ha egy magyarral járok így, se fogom azt mondani, hogy mocskos geci magyarok, mindet a Dunába, mert akkor mehetnék én is ugyebár.
Azt nem értem, miért a cigányoknál kell pont általánosítani?
Logikailag semmi ok nincs rá.
De az emberi butaság, általánoítás, előítéletek ugyebár elég erősek.
Én meg remélem erősebb vagyok, még ha tudom is, hogy nem.
Hát ezért nem tudok se az élőbeszédben, se itt a fórumon elmenni emellett.
Elnézést érte.Sobri Jóska
pár kérdés, ez után nem kívánok ezzel a témával semmilyen formában foglalkozni
ha téged beszopat egy belga akkor azt mondod köcsög az a belga. de mi van ha 20 belga szopat be? akkor köcsög az a 20 belga? és mivan ha találkozol 100 belgával 99 beszopat egy meg csak úgy megver? akkor az a 100 belga köcsög de az összes többi király? v téged beszopat 20 belga 5 viszont spanod lesz majd itt a fórumon 1000 embert beszopat fejenként 30 külön belga, de mondjuk minden ötödik talál egy havert köztük magának. ezután te ismersz 20 köcsög belgát 5 jóarcot meg a fórum 30ezer másik köcsögöt és 200 másik jófejet, de te akkor amiatt az 205 miatt azt gondolod h a belgák jók?
mert h én ezután csúnyán utálnám a belgákat, és bizony az összeset
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 770 — StuG Life
a faszomat a:
negyedéves bevallási időszakba
a strykerbe és minden dolgozójába de úgy rendesen tövig
és amúgyis mindenkibe.
meghalni sincs időm

több mint 13 éve
DE ez a GYŰLÖLKÖDJÜNK topic, ITT lehet gyűlölni őket, azért van.Black_Adder
Persze.
Egy beírásomban se szerepel, hogy bárkit is arra kértm volna, hogy ne tegye.
Vedd úgy, hogy én meg gyűlölködök a rasszizmuson, általánosításon, előítéleteken.

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Amúgy ennek tényleg nem sok értelme van szerintem se,valaki beírja hogy geci cigány,sobri erre bevédi,aztán erről megy a hsz lavina 3 oldalon keresztül,egymást úgysem győzitek meg,az elején poén volt de két naponta ezt olvasni már kicsit unalmas.Cowboykarcsi
Ha engem beszopat egy belga, mert nem fizeti ki a számláját -ami ugyanolyan lopás, rablás, akármi, csak nagyobb értékben- akkor nem fogom azt mondani, hogy minden belgát kiírtani, szarházi tetű mind, hanem azt mondom, hogy ez a belga mekkora egy köcsög volt.
De én nem belgáknak állítok ki számlát, hanem magyaroknak. És ha egy magyarral járok így, se fogom azt mondani, hogy mocskos geci magyarok, mindet a Dunába, mert akkor mehetnék én is ugyebár.
Elnézést érte.Sobri Jóska
Akkor helyesbítek"valaki beírja hogy geci az összes cigány,Sobri erre fellép a gaz általánosítás ellen,aztán erről megy a hsz lavina 3 oldalon keresztül,egymást úgysem győzitek meg,az elején poén volt de két naponta ezt olvasni már kicsit unalmas." Bár a hszem mondani valójának szempontjából lényegtelen de átjavítottam akkor.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
DE ez a GYŰLÖLKÖDJÜNK topic, ITT lehet gyűlölni őket, azért van.

több mint 13 éve
Amúgy ennek tényleg nem sok értelme van szerintem se,valaki beírja hogy geci cigány,sobri erre bevédi,aztán erről megy a hsz lavina 3 oldalon keresztül,egymást úgysem győzitek meg,az elején poén volt de két naponta ezt olvasni már kicsit unalmas.Cowboykarcsi
Elnézést érte.

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
szerintem ez nem ettől függ... mondjuk utoljára nekem atrocitásom dzsipszikkel még általánosban lehetett, pedig egy évig józsefváros közepén is laktam 😊JJ
tavaly nyáron olyan jól lebarnultam a horvát nyaraláson, hogy ki se néznek a 99es buszon 😊 mondjuk lehet a DT testméret is számít 😉JSanyo
Az a busz bazzeg 😂 2x utaztam eddig rajta, másodjára már vittem elemlámpát.
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
akkor szólni kéne a svédeknek hogy álljanak le,és akkor nem lenne ez a téma minden nap 😉

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Amúgy ennek tényleg nem sok értelme van szerintem se,valaki beírja hogy geci cigány,sobri erre bevédi,aztán erről megy a hsz lavina 3 oldalon keresztül,egymást úgysem győzitek meg,az elején poén volt de két naponta ezt olvasni már kicsit unalmas.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Ha valahol 1 cigány jut 100 emberre /*NEM Pest, esetleg a Paradicsom*/, az az 1 meghúzza magát, ha egy utcában max, 3 család jut 30 cigány családra, amik teljesen véletlenül jóval népesebb családok, akkor kijön belőlük a cigány. Bp-n belvárosában ha ügyes vagy elkerülöd őket, azokon a helyeken amiket említettem nem tudod. Az egyetem környékén valahogy egyet nem láttam még belóle

Ha egy 5 éves gyerek nem mehet le a játszótérre, meg nem is merne lemenni, akkor ott komoly gondok vannak, de szerencsére te 130km távolságból meg tudod mondani, h nem azokkal van a baj, akik kiraboltak, megvertek, megfenyegettek, elüldöztek, ...

És akkor most azt hagyjuk is amikor 1 cigány egy egész várost úgy lejárat, h máig zavarban vagyok ha megkérdezik, hogy hol lakok. De tudom nélküle és showja nélkül sokkal szegényebb lenne a világ.

Egyébként a szomszédban egy teljesen normális cigány család élt, törvényesen. becsületesen , és nem loptak csaltak bűnöztek...

szerk: De akkor az is lehet h nem vagyok rasszista, csak a bűnözőket utálom, akiknek történetesen az elsöprő többségében van 1 közös dolog, és nem az h FViktor93mat próbálták kirabolni. És vissza is, akik meg bírnak ezzel a közös attribútummal azoknak az elsöprő többsége bűnöző...

szerk2: Ja mégis, mert a Budapesti cigányokat is utálom... 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szar a rasszizmusunk sry Sobri 😕 de ha annyira toleráns vagy velük akkor ebben a témában velünk legyél az 😉
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Borsodban vannak faluk, ahol 50%+ feletti az arány, és egyre nő 😊
Nagyi utcájába beköltöztek, azóta 0-24 ordítoznak, és most már a telkeket se lehet ott eladni normális áron.
Én egyáltalán nem tartom magam rasszistának, mert vannak jó ismerőseim, akik különbek a legtöbb magyarnál, de be kell látni, hogy ha kirabolnak, akkor jó eséllyel cigány tette.
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Sobri költözz Mátraverebélybe, Ózdra, Nagybátonyba, vagy Salgótarján egykét szép részére /*van bőven*/ vagy valami hasonló helyre és onnan védd őket. Belvárosi liberálisnak, aki nem látta még, hogy tesznek évről-évre teljesen tönkre egy egész várost, nem élt rettegésben gyerekként, nem kerül akaratlanul összetűzésbe velük napról-napra, annak könnyű élni a rózsaszín mesevilágában, és védeni őket...Black_Adder
Szerintem a rasszizmusnak az a lényege, hogy MINDEN cigányra vonatkozik.
Ha a pestiekre meg nem, akkor milyen egy szar rasszizmus az?
Mindent cigányt gettóbe, kivéve...?!?!?
Mindent cigány bűnöző, kivéve....?!?!?
Minden cigányt kiírtani, kivéve...?!?!?!
Gagyi ez így.

Valamint örülök, hogy átmennek az írásaim, és ebből egy rózsaszín mesevilág képét vízionálod. Majd igyekszem ezentúl jobban fogalmazni.
És csak mint érdekesség kérdezem, te laktál 1 évig egy szobában, egy légtérben 3 cigánnyal?
Mert ha nem, és ez lenne a rózsaszín mesevilág, akkor a tied aranycsillámpónimályva színű?Sobri Jóska
Kezdésnek elég lenne eltakarítani a putrikat, a "lakosait" meg kitoloncolni az országból...

Black: Püspökladányt kihagytad... 15000 lakosából 6000 dél-svéd...eaglesmcnabb
Ez nem is annyira komoly arány.. Végig lehet menni a Nyírségen, BAZ-on, az összes megyén ott. Püspökladány teljesen más vidék speciel, mint a Black-Adder által említett többi város és érdekes módon, ott sem volt gond 40-50 éven át. (2000 óta nem jártam arrafele, előtte azért elég gyakran.. 90-2000 között nem volt semmi gond..)

Érdekes mód, amióta bejött a szélsőjobb, azóta van itt balhé, minden héten X alkalommal... kettőn áll a vásár itt is.
Persze a szociális rendszer totális átalakítása sem ártana amúgy, és az is megszüntetne egy-két problémát.. de szép lenne, ha csak ezen múlna.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
semmi sem számít csak a név: JSanyó,ettől fosik be mind 😛

Sobri,velem is eljössz sétálni? 😀Joci
ennyi b*zmeg 😊 hazafelé még a Meleget is megvédem 😀

JJ: http://www.youtube.com/watch?v=zHFVXuxTnAg 😉

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
hallgassátok meg ezt a számot és lépjünk tovább
http://www.youtube.com/watch?v=2wYoLQc-x5gJJ
azt hittem ez lesz 😀 http://www.youtube.com/watch?v=23i_pqSBuUE

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 484 — no es importante
hallgassátok meg ezt a számot és lépjünk tovább
http://www.youtube.com/watch?v=2wYoLQc-x5g

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Sobri költözz Mátraverebélybe, Ózdra, Nagybátonyba, vagy Salgótarján egykét szép részére /*van bőven*/ vagy valami hasonló helyre és onnan védd őket. Belvárosi liberálisnak, aki nem látta még, hogy tesznek évről-évre teljesen tönkre egy egész várost, nem élt rettegésben gyerekként, nem kerül akaratlanul összetűzésbe velük napról-napra, annak könnyű élni a rózsaszín mesevilágában, és védeni őket...Black_Adder
Gagyi ez így.

Valamint örülök, hogy átmennek az írásaim, és ebből egy rózsaszín mesevilág képét vízionálod. Majd igyekszem ezentúl jobban fogalmazni.
És csak mint érdekesség kérdezem, te laktál 1 évig egy szobában, egy légtérben 3 cigánnyal?
Mert ha nem, és ez lenne a rózsaszín mesevilág, akkor a tied aranycsillámpónimályva színű?Sobri Jóska
Kezdésnek elég lenne eltakarítani a putrikat, a "lakosait" meg kitoloncolni az országból...

Black: Püspökladányt kihagytad... 15000 lakosából 6000 dél-svéd...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Gagyi ez így.

Mert ha nem, és ez lenne a rózsaszín mesevilág, akkor a tied aranycsillámpónimályva színű?