Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
http://kuruc.info/r/35/86835/Tökmindegy, hogy azok voltak-e vagy sem. Ezért halálbüntetés jár és pont.
Egyszerűen nem tudom felfogni ép ésszel...
több mint 14 éve
egy gyerekre 10e adójóváirás, kettőre 20e, háromra meg 99e jár - ebből már nem stimmel az utsó oszlopzwei stücken bitte - bruttó, szuperbruttó vagy félszuperbruttó amit csak úgy effektive bruttózunk? me azér az idei bruttó az nem a jövő évi bruttó fogalmat takarja.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Na azért ez odabasz.
több mint 14 éve

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Pedig Sobri azt mondta.
több mint 14 éve
Nem is volt.A Mac már nem menő?fetomyTetves windows...szabaHasználj Ubuntut.tenorx
több mint 14 éve
A Mac már nem menő?Tetves windows...szabaHasználj Ubuntut.tenorx
több mint 14 éve
Tetves windows...
több mint 14 éve
Rohadjon le a keze annak a tetves tolvaj cigánynak (ha nem az akkor is az), aki tavasszal megfújta a bordó leanderünket, illetve mint kiderült az egyik szomszéd két növényét is. Tegnap reggelre a szomszéd két leandere és a mi gumifánk tűnt el. :mad: A forcs fintora, hogy pont pár napja láttam egy cigány picsát egy pár házzal arrébb, amint a babakocsijából egy könnyezőpálma és egy leander figyelt kifele. Még röhögtem is magamban, hogy biztos ő "nevelgette" idáig, és megy egy virágoshoz eladni pár forintért. Erre tessék mi is így jártunk.
több mint 14 éve
A szőröstalpú yeti román kurva anyját baszná telibe aki kitalálta h msc-n is kell mechát tanulnunk...
több mint 14 éve
szánalmas SDA és nem csak az a bizonyos szoftverük...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
várja hátha eccercsak MagyarRózsa csecsei kibuggyannak, ozt megmentik a nemzetetkétségkívül restiben és vottkásüvegben lakni gyakorlatilag nem számít hajléktalanságnak, de azért a helyedben arra se lennék büszke 😛Nem is értem hogy imádhatom ennyire a ködöt/esőt mikor ilyen szintű mocskos fejfájást kell átélnem előtte...fetomymert már hozzá szoktál a hajléktalan éveid alatt 😀Joci
Echo TV-t meg néz valaki? 😮😮 És miért bassza meg azon kívül, hogy művészet, hogy egyáltalán még van? 😀fetomy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
kétségkívül restiben és vottkásüvegben lakni gyakorlatilag nem számít hajléktalanságnak, de azért a helyedben arra se lennék büszke 😛Nem is értem hogy imádhatom ennyire a ködöt/esőt mikor ilyen szintű mocskos fejfájást kell átélnem előtte...fetomymert már hozzá szoktál a hajléktalan éveid alatt 😀Joci
Echo TV-t meg néz valaki? 😮😮 És miért bassza meg azon kívül, hogy művészet, hogy egyáltalán még van? 😀
több mint 14 éve
legalább ránk elmondható vmi... na de rád? már resti is kitagad... 😂te is hajléktalan vagy az tény 😀Jocimert már hozzá szoktál a hajléktalan éveid alatt 😀Jociez ki? ismerjük? 😀Divat
|
több mint 14 éve
Bazdmeg Echo TV. Ekkora trágyát.FaCsak simán kapcsolj el.
több mint 14 éve
te is hajléktalan vagy az tény 😀ez ki? ismerjük? 😀DivatNem is értem hogy imádhatom ennyire a ködöt/esőt mikor ilyen szintű mocskos fejfájást kell átélnem előtte...fetomymert már hozzá szoktál a hajléktalan éveid alatt 😀Joci
több mint 14 éve
ez ki? ismerjük? 😀Nem is értem hogy imádhatom ennyire a ködöt/esőt mikor ilyen szintű mocskos fejfájást kell átélnem előtte...fetomymert már hozzá szoktál a hajléktalan éveid alatt 😀Joci
|
több mint 14 éve
Nem is értem hogy imádhatom ennyire a ködöt/esőt mikor ilyen szintű mocskos fejfájást kell átélnem előtte...fetomymert már hozzá szoktál a hajléktalan éveid alatt 😀
több mint 14 éve
Nem is értem hogy imádhatom ennyire a ködöt/esőt mikor ilyen szintű mocskos fejfájást kell átélnem előtte...
több mint 14 éve
Miért nem lehet azt a kibaszott biztonságiövet bekötni!!!!Uhh... Részvétem.
kolléganőm 15 éves fia tegnaptól nincs közöttünkdiverdoc
több mint 14 éve
Miért nem lehet azt a kibaszott biztonságiövet bekötni!!!!kolléganőm 15 éves fia tegnaptól nincs közöttünk

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
baszódjon meg az egész kurva stream-es buzulás. arra jó hogy minden vasárnap felbassza az agyam :mad: