Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Mi mondtuk nekik, hogy ha lehozzák a szekrényeket a 3. emeletről elvihetik. Még szerencse, hogy csak lent esett szét teljesen 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Mondjuk ők még a jobb fajta, próbál valamiből megélni. Találkoztam már telljesen korrekt arcokkal is de volt hogy a kertből akarták elvinni a téligumikat mert azthitték majd úgyis ki lesz rakva...Lomtalanítás van, beindult az invázió. Fél percénként sasolok ki a kocsira, tavaly ilyenkor elindulás után kifordult a bal első és a többi is megvolt lazítva...JayBrasszista.haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lomtalanítás van, beindult az invázió. Fél percénként sasolok ki a kocsira, tavaly ilyenkor elindulás után kifordult a bal első és a többi is megvolt lazítva...JayBrasszista.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Lomtalanítás van, beindult az invázió. Fél percénként sasolok ki a kocsira, tavaly ilyenkor elindulás után kifordult a bal első és a többi is megvolt lazítva...
több mint 13 éve
a vonatokon, péntek este 10-től vasárnap éjfélig, de nem hiszem hogy a buszokon is lenne ez a kedvezmény26 ev alatt meg mindig van kedvezmeny.FakePasszívon vagy Höri? :oszabarosszabb. végeztem nyáronHöri
több mint 13 éve
Meg 65 felett26 ev alatt meg mindig van kedvezmeny.FakePasszívon vagy Höri? :oszabarosszabb. végeztem nyáronHöri
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
26 ev alatt meg mindig van kedvezmeny.Passzívon vagy Höri? :oszabarosszabb. végeztem nyáronHöri
több mint 13 éve
Fogfájás.Ha nem akarsz maszekra költeni -> Csütörtök 13:00 után Ságvári úti kórház, 1. emelet, a lépcsőn jobbra. Mosonyi doktor úr rendel, szerintem vagy 100 éve főorvos (mutert is Ő kezelte még lánykorában) - egy szadista állat ugyan, de jól végzi a dolgát (értsd fájni fog de meggyógyulsz) 😊
Főleg, hogy nekem még sose fájt.
Borzasztó rossz már eleve erre ébredni.
Pedig szép az idő, végre csak egy kicsit vagyok depis, tegnap este run fesztivált tartott a White Sox... hiába, kellett valami, hogy ne legyen olyan jó nekem. Csak a miheztartás végett gondolom, nehogy azt higgyem még a végén, hogy az élet tud szép és jó is lenni.
:mad: :mad:Mikey
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
utálom, hogy öreg vagyok.😂 😂 😂
alig várom, hogy jövőre ismét fiatal legyekHöri
több mint 13 éve
szaba
10 556
Passzívon vagy Höri? :o
több mint 13 éve
a BP-Kelebia járat itt megy a szerb határ felé, szóval tudnék vonatozni, de az sem olcsóbb, mert onnan ugyanúgy buszozni kéne, csak még plusz 2-3 óra az út 😀Fuck, majdnem. Nem tudtam hogy ilyen fejletlen tömegközlekedési hálózattal rendelkező részen éled életed.SchleckVonatjegy?SchleckBusz.
Holnap WrestleMania @Pécs, Konqueror PalaceHöri
Sokkal szarabb volt a helyzet, mikor még a dunaújvárosi híd se volt meg pár éve.
több mint 13 éve
Fuck, majdnem. Nem tudtam hogy ilyen fejletlen tömegközlekedési hálózattal rendelkező részen éled életed.Busz.utálom, hogy öreg vagyok.Vonatjegy?Schleck
Holnap WrestleMania @Pécs, Konqueror PalaceHöri
több mint 13 éve
Busz.utálom, hogy öreg vagyok.Vonatjegy?Schleck
Holnap WrestleMania @Pécs, Konqueror Palace
több mint 13 éve
utálom, hogy öreg vagyok.Vonatjegy?
több mint 13 éve
utálom, hogy öreg vagyok.alig várom, hogy jövőre ismét fiatal legyek
több mint 13 éve
Hát ez az.Pálinka hatására milyen probléma esetén múlik el?Ha simán lukas, akkor nem fáj. Ott be kell gyulladni valaminek szerintem, hogy fájjon. Azon pedig segíthet a pálinka. Én még mondjuk nem próbáltam, mert általában megyek rögtön fogorvoshoz, ha szar.Schleck
Sima gyulladás?
Mert gondolom ha lukas, szuvas, vagy hasonlók, azon a pálesz nem segít. De akkor min igen?Sobri Jóska
Én is szakemberre szoktam bízni, elvégre ezért vannak ugyebár.
több mint 13 éve
Pálinka hatására milyen probléma esetén múlik el?Ha simán lukas, akkor nem fáj. Ott be kell gyulladni valaminek szerintem, hogy fájjon. Azon pedig segíthet a pálinka. Én még mondjuk nem próbáltam, mert általában megyek rögtön fogorvoshoz, ha szar.
Sima gyulladás?
Mert gondolom ha lukas, szuvas, vagy hasonlók, azon a pálesz nem segít. De akkor min igen?Sobri Jóska
több mint 13 éve
Pálinka hatására milyen probléma esetén múlik el?Sima gyulladás?
Mert gondolom ha lukas, szuvas, vagy hasonlók, azon a pálesz nem segít. De akkor min igen?
több mint 13 éve
Dub
1 019
Fogfájás.Pálinka, ha pár nap után se múlik el, akkor nem kerülhető el a fogászat.
Főleg, hogy nekem még sose fájt.
Pedig szép az idő, végre csak egy kicsit vagyok depis, tegnap este run fesztivált tartott a White Sox... hiába, kellett valami, hogy ne legyen olyan jó nekem. Csak a miheztartás végett gondolom, nehogy azt higgyem még a végén, hogy az élet tud szép és jó is lenni.
:mad: :mad:Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 756
Fogfájás.Főleg, hogy nekem még sose fájt.
:mad: :mad:
több mint 13 éve
bkv :mad:
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
De minden esetben ez se igaz...Felénk van egy elég felkapott hely ott van külön dohányzó és nemdohányzó részleg is. És működik simán. Inkább ennek lenne nagyobb életképessége szvsz.AsbeeIgen, egyébként tényleg ez lenne a legjobb szerintem is. Bár az is igaz, hogy ahol dohányzó meg nemdohányzó is van, ott a nemdohányzóban azért eléggé érezhető a füst általában. (De mondjuk ha egy társaságról beszélünk, az nem fog szétszakadni szerintem)
több mint 13 éve
De minden esetben ez se igaz...Felénk van egy elég felkapott hely ott van külön dohányzó és nemdohányzó részleg is. És működik simán. Inkább ennek lenne nagyobb életképessége szvsz.Most lennének dohányzó és nemdohányzó helyek? Hogy is van ez? Melyik lenne dohányzó és melyik lenne nemdohányzó? Ezeknek az aránya szabályozva lenne? És ha egy társaság fele dohányzik fele nem, akkor hova mennek?Asbeedohányzóba, mert attól még nem kötelező dohányozni; és ha egy társaság, akkor meg tudnak egyezni. szóval ez pont nem jó példaSzobi22
több mint 13 éve
Most lennének dohányzó és nemdohányzó helyek? Hogy is van ez? Melyik lenne dohányzó és melyik lenne nemdohányzó? Ezeknek az aránya szabályozva lenne? És ha egy társaság fele dohányzik fele nem, akkor hova mennek?Asbeedohányzóba, mert attól még nem kötelező dohányozni; és ha egy társaság, akkor meg tudnak egyezni. szóval ez pont nem jó példa