Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Most lennének dohányzó és nemdohányzó helyek? Hogy is van ez? Melyik lenne dohányzó és melyik lenne nemdohányzó? Ezeknek az aránya szabályozva lenne? És ha egy társaság fele dohányzik fele nem, akkor hova mennek?Azért ennyire nem lehet leegyszerűsíteni...AsbeeMiért nem?apeszos
több mint 13 éve
Gondolod az kellene? Valamit akartam még mondani.... Mit is? Elfelejtettem.....Betiltatnám a Cavintont is, így nem is emlékeznél, hogy mit nem veszel be. 😊Sobri JóskaNem az alkohol veszélyes mások egészségére, hanem a szívgyógyszer. Be is kéne tiltani mindenféle szívgyógyszert izibe!Sobri JóskaKöszi, hogy ilyen jót akarsz nekem.... 😀apeszos
több mint 13 éve
Betiltatnám a Cavintont is, így nem is emlékeznél, hogy mit nem veszel be. 😊Nem az alkohol veszélyes mások egészségére, hanem a szívgyógyszer. Be is kéne tiltani mindenféle szívgyógyszert izibe!Sobri JóskaKöszi, hogy ilyen jót akarsz nekem.... 😀apeszos
több mint 13 éve
Nem az alkohol veszélyes mások egészségére, hanem a szívgyógyszer. Be is kéne tiltani mindenféle szívgyógyszert izibe!Sobri JóskaKöszi, hogy ilyen jót akarsz nekem.... 😀
Azért ennyire nem lehet leegyszerűsíteni...AsbeeMiért nem?
több mint 13 éve
Valszeg túl eccerű megoldás lenne, hogy a dohányzó helyekre/helyiségekre nagy betűvel kiírják, hogy dohányzó és akit zavar, nem megy be. Illetve fordítva.DzsokijuingAzért ennyire nem lehet leegyszerűsíteni...
több mint 13 éve
most az hogy a MAGYAR ember segghülye és leszarja hogy mindent szétszemetel egy dolog.jól van, gratulálok neked, hogy átmész személyeskedésbe, büszke lehetsz magadra
én spec nem azért élek hogy minél tovább húzzam.... ha nekem az esik jól, hogy elszívjak 2 doboz cigit egy bebaszás alatt akkor ne kössön bele senki. tisztában vagyok vele, hogy hamarabb megdöglök. és akkor mi van? megdögleni 40 évesen sokkal menőbb, mint 95 évesen az öregek otthonában.
persze az olyan sótlan arcoknak, mint hurka ez az életcél. én ezt tiszteletben tartom, de magamban kurva jót röhöhök rajta,haromt
életedben nem láttál még, és így mondasz rám valamit, de tényleg, én sokkal hülyébb vagyok, mint a nagy vezér, óó, bocsáss meg...
több mint 13 éve
Valszeg túl eccerű megoldás lenne, hogy a dohányzó helyekre/helyiségekre nagy betűvel kiírják, hogy dohányzó és akit zavar, nem megy be. Illetve fordítva.DzsokijuingNade ez egy életszerű, megvalósítható megoldás.
Gyökeresen ellenkezik mindenféle magyarországi gyakorlattal.
több mint 13 éve
Valszeg túl eccerű megoldás lenne, hogy a dohányzó helyekre/helyiségekre nagy betűvel kiírják, hogy dohányzó és akit zavar, nem megy be. Illetve fordítva.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Nem az alkohol veszélyes mások egészségére, hanem a szívgyógyszer. Be is kéne tiltani mindenféle szívgyógyszert izibe!
több mint 13 éve
És az alkohol nem káros mások egészségére:"Egy 51 éves asszony havi 15 ezer forintért kiadta egyik szobáját egy 17 éves fiúnak és 33 éves élettársának. A trió aztán folyamatosan együtt italozott, naponta részegedve le. Az albérlőkhöz csatlakozott egyikük 18 éves hozzátartozója, egy másik fiú. Március 23-án ismét együtt ivott a társaság, csak ezúttal a háziasszony az erős szívgyógyszerét is körbekínálta, amire aztán nagy mennyiségű alkoholt hörpintettek. Eközben a 18 éves fiú egy hegyes eszközzel halálra szurkálta a háziasszonyt."
És az ilyenek napi szinten.... A Stohl félékről nem is beszélve....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most az hogy a MAGYAR ember segghülye és leszarja hogy mindent szétszemetel egy dolog.én spec nem azért élek hogy minél tovább húzzam.... ha nekem az esik jól, hogy elszívjak 2 doboz cigit egy bebaszás alatt akkor ne kössön bele senki. tisztában vagyok vele, hogy hamarabb megdöglök. és akkor mi van? megdögleni 40 évesen sokkal menőbb, mint 95 évesen az öregek otthonában.
persze az olyan sótlan arcoknak, mint hurka ez az életcél. én ezt tiszteletben tartom, de magamban kurva jót röhöhök rajta,
több mint 13 éve
Gipsy Kings 8000 Huf 😕
több mint 13 éve
Kár hogy nincs benne színesfém, akkor azonnal össze lenne gyűjtve mind 😀Black_AdderValamelyik országban fizetnek érte, így sikerült elérni hogy pár hét alatt teljesen megtisztult 1-1 város a csikkektől :rolleyes:
több mint 13 éve
Nem cigizek, soha nem is hiányzott. Drága és leírhatatlanul büdös, semmi el nem veszi a szagát és beleivódik a ruhába is.De ami alapvetően zavar benne, amikor bokáig kell másznom a csikkekben, mert (majdnem) mindenki ott pöcköli el, ahol épp véget ér... //Kár hogy nincs benne színesfém, akkor azonnal össze lenne gyűjtve mind 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
...fetomyPM
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Hónapokkal ezelőtt olvastam több helyen, hogy evés után 1 szál cigaretta jót tesz, mert csökkenti a fáradtságérzetet, illetve gyorsítja az emésztőrendszer munkáját, segíti az emésztést. Emellett gyomorégésre is jó, amit a tapasztalatom is megerősít. Mivel nem hiszek el rögtön mindent, ami a neten van, két orvost is megkérdeztem. Mindkettő azt mondta, hogy valóban igaz, amit leírtak. Ettől függetlenül természetesen a dohányzás káros, és nagyobb mennyiségben végképp. DE emellett ez a jótékony hatása megvan, ahogyan az is, hogy serkenti az agyműködést, szellemi munkához hasznos. Persze én elhiszem, hogy napi egy doboz cigi pl. már kártékony emésztésre, és mindenre, de ha az alkohol témában vehetjük azt, hogy 1 dl borig jótékony, akkor gondolom a ciginél sem kell a láncdohányos mennyiséget venni szembeállításként...Én elismerem bárki véleményét, elismerem a tapasztalatát, a szakmai tudását. De mivel ez is olyan téma, mint ahogyan a legtöbb, hogy ahány ember, annyi vélemény, vagy épp ahány doktor annyi vélemény, remélem nem probléma, ha nem kötelezően egy emberét fogadom el, hanem feltételezem azt, hogy másnak is lehet igaza.
És mégegyszer mondom, tudom, hogy a cigi az egyik legkárosabb dolog. Csak emellett igyekszem nem beszűkült lenni, és látom a többi problémát is, amik nem feltétlenül kisebbek. Épp erről szól az egész mondani valóm. Nem a cigi védelméről, hanem arról, hogy ne úgy kezeljük, mintha a káros dolgok skáláján a cigi elfoglalna 95%, és 5% lenne minden egyéb káros dolog... Persze az is igaz, hogy nem vagyok megrögzött dohányzásellenes, tehát nem esik nehezemre szemellenző nélkül véleményt formálni.
több mint 13 éve
..........diverdoc"A washingtoni Howard University kutatói kimutatták, hogy a belélegzett levegőnek legalább 3 százaléka olyan szuperoxid, amely a fő károkozó. A szuperoxidok ugyanis közreműködnek a ROS-nak (Reactive Oxygen Species) nevezett mérgező molekula kialakulásában, amely különösen káros az izomszövetre és elvezethet a rák, a Parkinson-kór kifejlődéséhez, azonkívül hogy a korai öregedésért, gyengeségért is felelős." Orvosok a szmog káros hatásai ellen
több mint 13 éve
én szeretnék látni egyetlen zárójelentést amiben az szerepel, hogy PASSZÍV dohányzás miatt halt meg valaki.haromtKedves haromt!
Ilyen zárójelentést nem nagyon fogsz találni. Igazán nem is nagyon akartam én erre a témára visszatérni, de egyrészt azzal jött fetomy, hogy szavakat ragadok ki, másrészt Te lecikizted amit mondtam.
Amit Te ciki mondatnak tartottál az a bizonyítékon alapuló orvoslás szerint 1 szintű evidencia, megelőzésben A szintű ajánlás.
Hosszú, de olvasd el légyszíves!
Secondhand smoke is a toxic cocktail consisting of poisons and carcinogens. There are over 4000 chemical compounds in secondhand smoke; 200 of which are known to be poisonous, and upwards of 60 have been identified as carcinogens.
When a cigarette is smoked, about half of the smoke is inhaled / exhaled (mainstream smoke) by the smoker and the other half floats around in the air (sidestream smoke). The combination of mainstream and sidestream smoke makes up environmental tobacco smoke (ETS).
Also known as secondhand smoke, ETS plays a part in more health problems than you might realize. The following facts point out why it is so important to have smoking bans in place. No one should be forced to breathe in air tainted with cigarette smoke.
Secondhand Smoke and Cancer
The U.S. Environment Protection Agency (EPA) has classified secondhand smoke as a Group A carcinogen.
Cancers linked to passive smoking include: • Lung cancer - 3000 nonsmokers die every year from lung cancer caused by ETS
• Nasal sinus cavity cancer
• Cervical Cancer
• Bladder cancer
How Secondhand Smoke Can Affect the Heart
• Heart disease mortality - an estimated 35,000 to 62,000 deaths are caused from heart disease in people who are not current smokers, but who are exposed to ETS
• Acute and chronic coronary heart disease
• Passive smoking has been linked to the narrowing of the carotid arteries, which carry blood to the brain
• Exposure to secondhand smoke hastens hardening of the arteries, a condition known as artherosclerosis
• Continual exposure to ETS has been shown to nearly double the chance of heart attack
A képet amit a ciki szövegemnél csatoltam picit elmagyarázom. Egy általam kivett hólyag méhhel, petefészkekkel, húgycsővel, hüvely mellső fallal. 30 évig szívta a láncdohányos férje passzív füstjét, miután férje tüdőrákban meghalt 3 évvel rá derült ki a néni hólyagdaganat betegsége. A kivett nyirokcsomóiból 12-ben volt már áttét. Kemoterápián már túl van, 22 hónapos túlélő. Statisztikailag az 5 évre 10% körüli esélye van.
Igazad van kedves haromt nem írtam rá a záróra, hogya PASSZÍV dohányzás okozta.
Hólyagdaganatokkal viszonylag behatóan foglakozom elsősorban radikális kismedencei sebész vagyok, PhD címemet is hólyagdaganatok diagnosztikája témakörben szereztem. Rákkutatásban eltöltött időm (egy általam kidolgozott hólyagdaganat diagnosztikai eljárást a világirodalom a nevemhez köt), a sok-sok hólyagrákos beteg kezelése, világirodalmi tények alapján bátran merem állítani A PASSZÍV DOHÁNYZÁS IS ÖL!!!! :mad:
Lehet jönni itt mindenféle más környezeti ártalmakkal, zsíros étrenddel, smoggal, alkohollal, de ez demagógia. Apropo alkohol, csak hogy visszatérjek a ciki mondatomhoz: Prostatarák tekintetében a vörösbor jótékony hatású (menj fel pubmed search likopin, antioxidans, mediteran like diet címszavakkal)! Mellesleg a dohányzás emésztésre gyakorolt hatásáról írt vélemény: ahogy itt sokan írnák megalol( keresés: dohányzás, mesenterialis ischemia, bélműködés)
Ahogy nézem az avatarod egy idézet jut eszembe " rák,rák végbélrák rajta piros anorák". Annak idején ezek csak vicces soroknak tüntek nekem. ma amikor naponta látom haldokolni ezeket a szerencsétleneket már mást jelent. Bocsánat a rohadt hosszú tirádáért. Ha egy ember ezek után leteszi a cigit már megérte.
Részemről ebből kiszáltam.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Mi a fene az a user karma? Cikinek tartottam eddig megkérdezni, de ha már eltűnt, kezd hiányozni.Száműzésre került, mert nem kompatibilis a fórumlátogatók viselkedési szokásaival. Kiderült, hogy van annál is lejjebb, mint amikor egyesek minden hozzászólását sikerült mínuszozni.gsnKomoly lájkcsata fog kialakulni.StezApropó. Hova lett a User Karma?Sebii
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Mindig van lejjebb. Ez a képzéscsoportom mottója 😀
több mint 13 éve
gsn
3 548
Száműzésre került, mert nem kompatibilis a fórumlátogatók viselkedési szokásaival. Kiderült, hogy van annál is lejjebb, mint amikor egyesek minden hozzászólását sikerült mínuszozni.Apropó. Hova lett a User Karma?SebiiÉsss ismét teljesen meddő, hülye vita alakult ki.tenorxKomoly lájkcsata fog kialakulni.Stez
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Sebii
3 539
Apropó. Hova lett a User Karma?Ésss ismét teljesen meddő, hülye vita alakult ki.tenorxKomoly lájkcsata fog kialakulni.Stez
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem errol van szo. csak ha egy nemdohanyzo bemegy egy kocsmaba pl ahol 40 eve dohanyoznak es a falakbol arad a nikotinérdekes, hogy a dohányzók többsége általában tolerálja a nemdohányzók kéréseit (ne itt ne ott), de a nemdohányzók jó náciként nem tolerálnak semmit...na e már, hogy még a nemdohányzók a faszok, mert nem akarják a dohányzókat maguk mellett akkor elviselni, mikor épp cigiznek?... én kérek bocsánatot...Hurka
tisztelet a kivételnek.
haromt
ott lehetoseg szerint ne hapogjon h a nemdohanyzok jogai meg igy meg ugy. kulonben meg a nem dohanyzoknak ugyanannyi joga van mint a dohanyzoknak. csak ezt nehez toleralni gondolomen azert ilyen agressziv a hangnem.
több mint 13 éve
Jaja, hol vannak már a lájkok 😀Ésss ismét teljesen meddő, hülye vita alakult ki.tenorxKomoly lájkcsata fog kialakulni.Stez