Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 528
Át tudom érezni a helyzetedet. Nekem is hasonló volt amikor nyílt törésem volt, a kezem kb Z alakban és vérzett mint a szar, elmentünk kistarcsai kórházba faterral (azért nem mentőt hívtunk mert az hatvanba vitt volna, ami nem éppen egy életbiztosítás) ott vártunk kb másfél órát, mire kivártuk elküldtek a Balesetire mondván hogy ők nem tudnak mit csinálni vele, ott is vártunk olyan 3 órát, mire kivártuk annyit csináltak, hogy az orvos kinyomkodta kb egyenesre, hogy be tudják gipszelni valahogy majd közölték hogy 2 nap múlva menjünk vissza műteni 😀 Amúgy szeretem a balesetit, mert vele szemben ott a Kerepesi temető, szóval sokat nem kell utazni ha valami probléma merülne fel. Orvos meg is jegyezte hogy szemben ott a konkurens vállalat, csak nekik kicsit jobban megy 😀eaglesmcnabb
Fú, nem irigyellek. 😀
De azért kajakra durva, hogy én azt hinném azért kell annyit várni mert kemény munka folyik bent, erre mire behívnak 5 percet se maradok bent csak elmondják ami a lapra van írva (biztos azt gondolták nem tudok olvasni) és rám se bagóznak aztán menjek Isten hírével. De amúgy tényleg, a másfél órás várakozásból kb. 5 percet töltöttem röntgennel meg az orvosi szobában. Ráadásul ebből ők szépen meggazdagodnak... Sz*r az egész úgy ahogy van. 😀bfrenk
azért hozzátenném, hogy gyakran 1 orvos jut annyi munkára, amennyire 5 kéne, mert aki ügyeletben van mondjuk a balesetin, az van, hogy rohannia kell az intenzívre is. Emlékszem anno volt, hogy gasztron aki kezelt orvos, az volt a gyerek intenzíven is és folyamatosan mennie kellett, nálunk pedig nem haladt a sor... másik érdekes példa, hogy olyan orvos látott el egyszer sürgősségin este 19:30kor, akinek 16:00kor járt le a szoli..csak épp nem volt váltás....

Szóval tényleg rossz az egészségügy, de nem mindig az orvos miatt.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Át tudom érezni a helyzetedet. Nekem is hasonló volt amikor nyílt törésem volt, a kezem kb Z alakban és vérzett mint a szar, elmentünk kistarcsai kórházba faterral (azért nem mentőt hívtunk mert az hatvanba vitt volna, ami nem éppen egy életbiztosítás) ott vártunk kb másfél órát, mire kivártuk elküldtek a Balesetire mondván hogy ők nem tudnak mit csinálni vele, ott is vártunk olyan 3 órát, mire kivártuk annyit csináltak, hogy az orvos kinyomkodta kb egyenesre, hogy be tudják gipszelni valahogy majd közölték hogy 2 nap múlva menjünk vissza műteni 😀 Amúgy szeretem a balesetit, mert vele szemben ott a Kerepesi temető, szóval sokat nem kell utazni ha valami probléma merülne fel. Orvos meg is jegyezte hogy szemben ott a konkurens vállalat, csak nekik kicsit jobban megy 😀eaglesmcnabb
Fú, nem irigyellek. 😀
De azért kajakra durva, hogy én azt hinném azért kell annyit várni mert kemény munka folyik bent, erre mire behívnak 5 percet se maradok bent csak elmondják ami a lapra van írva (biztos azt gondolták nem tudok olvasni) és rám se bagóznak aztán menjek Isten hírével. De amúgy tényleg, a másfél órás várakozásból kb. 5 percet töltöttem röntgennel meg az orvosi szobában. Ráadásul ebből ők szépen meggazdagodnak... Sz*r az egész úgy ahogy van. 😀
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 293 — Vikings fan
Utálom a magyar orvosokat! Tegnap edzésen eltört a kulcscsontom, erre 1 óra várakozásra a kórházban kaptam egy papírt, egy röntgenfelvételt meg egy sima felkötést. A papíron az áll, hogy jegeljem és tornáztassam, csak épp azt nem mondták el, hogy hogy tornáztassam...Meg vissza kell menni egy hét múlva valami Baleseti osztályra és azt se mondták meg hol van, így majd keresgélhetek. Istenem, hol élünk?bfrenk
Ezért alkalmazzák ismerőseim ilyenkor a odaviszik a korházhoz az embert majd berohannak hogy nagyon sérült a srác kimennek érte hordággyal/tolószékkel és soron kívül beviszik. 😊
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 122 — je suis poloska
Utálom a magyar orvosokat! Tegnap edzésen eltört a kulcscsontom, erre 1 óra várakozásra a kórházban kaptam egy papírt, egy röntgenfelvételt meg egy sima felkötést. A papíron az áll, hogy jegeljem és tornáztassam, csak épp azt nem mondták el, hogy hogy tornáztassam...Meg vissza kell menni egy hét múlva valami Baleseti osztályra és azt se mondták meg hol van, így majd keresgélhetek. Istenem, hol élünk?bfrenk
Át tudom érezni a helyzetedet. Nekem is hasonló volt amikor nyílt törésem volt, a kezem kb Z alakban és vérzett mint a szar, elmentünk kistarcsai kórházba faterral (azért nem mentőt hívtunk mert az hatvanba vitt volna, ami nem éppen egy életbiztosítás) ott vártunk kb másfél órát, mire kivártuk elküldtek a Balesetire mondván hogy ők nem tudnak mit csinálni vele, ott is vártunk olyan 3 órát, mire kivártuk annyit csináltak, hogy az orvos kinyomkodta kb egyenesre, hogy be tudják gipszelni valahogy majd közölték hogy 2 nap múlva menjünk vissza műteni 😀 Amúgy szeretem a balesetit, mert vele szemben ott a Kerepesi temető, szóval sokat nem kell utazni ha valami probléma merülne fel. Orvos meg is jegyezte hogy szemben ott a konkurens vállalat, csak nekik kicsit jobban megy 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Utálom a magyar orvosokat! Tegnap edzésen eltört a kulcscsontom, erre 1 óra várakozásra a kórházban kaptam egy papírt, egy röntgenfelvételt meg egy sima felkötést. A papíron az áll, hogy jegeljem és tornáztassam, csak épp azt nem mondták el, hogy hogy tornáztassam...Meg vissza kell menni egy hét múlva valami Baleseti osztályra és azt se mondták meg hol van, így majd keresgélhetek. Istenem, hol élünk?
több mint 14 éve
Nincs is jobb mint olyan emberrel gyúrni, aki 200-zal szériázik fekve, de nekem kell segíteni kiszámolni, hogy hány tárcsát tegyen fel, mert 80nál megáll a tudomány.... 😀Amadeus91
és ebbe mi a gyűlölni való? 😀Divat
idegel a mentalitása. Nagyarcú, nemtörődöm, az a tipikus pulykanyakú köcsög.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Nincs is jobb mint olyan emberrel gyúrni, aki 200-zal szériázik fekve, de nekem kell segíteni kiszámolni, hogy hány tárcsát tegyen fel, mert 80nál megáll a tudomány.... 😀Amadeus91
és ebbe mi a gyűlölni való? 😀

|
több mint 14 éve
Nincs is jobb mint olyan emberrel gyúrni, aki 200-zal szériázik fekve, de nekem kell segíteni kiszámolni, hogy hány tárcsát tegyen fel, mert 80nál megáll a tudomány.... 😀
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
akkor jó tudni, hogy kb. csak mi nem mehetünk vele 😀

Egyébként ezzel kapcsolatban fasza emlék 1-2 évvel ezelőttről, mikor ugyanígy nem mehettünk, de mégis el kellett menni a Tescoba, megyünk szépen a parkolóba, majd -gondoltuk a végére parkolunk- a vége felé nagyjából 6 rendőrautó és 10 rendőr állt/beszélgetett ott.. 😀 Mégse vásároltunk 😀
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 894
Mellesleg tök jó ez a szmogriadó csak kár, hogy több autó van mint egyébként. Alig találni parkolóhelyet..fetomy
Alig van már autó ami piros vagy fekete plakettes, főleg itt a városban. A 14 éves katalizátor nélküli szívódízelem is kék 😊
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Rohadjon meg a liga szakszervezet és mindenki aki részt vett a mai városmegbénításban!JayB
rohadjon meg a fityesz

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Mert ilyen helyzetekben előbb távozom, mintsem kiverném a balhét, plusz általában nőkkel verbálisan sem keménykedem. 3 nővel élek együtt, megtanultam már magamban -és itt 😀- lerendezni a női logikát -enyhén paradox szókapcsolat.. 😛-, így csak egy szimpla hát bazmeg kíséretében kiviharzottam.
fetomy
Mondjuk banki sorfeltartásban nekem is van rutinom, évente gyszer be szoktam rakni a kb. 10-20 ezer forintnyi aprómat, az ügyfelek hatalmas megelégedésére 😀 de hát most nem hagyom a huszasokat ott rohadni a polcomon...Rajna
haha fehérváron a postán egy külön ajtónál intézik, így fel sem tart senkit 😀 Mikor boltunk volt, hetente jártam oda kb.

A nő is úgy gondolta, hogy hát most nem hagyja a huszasokat ott 😀
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 8 007 — Nega Scott
Mert ilyen helyzetekben előbb távozom, mintsem kiverném a balhét, plusz általában nőkkel verbálisan sem keménykedem. 3 nővel élek együtt, megtanultam már magamban -és itt 😀- lerendezni a női logikát -enyhén paradox szókapcsolat.. 😛-, így csak egy szimpla hát bazmeg kíséretében kiviharzottam.
fetomy
Mondjuk banki sorfeltartásban nekem is van rutinom, évente gyszer be szoktam rakni a kb. 10-20 ezer forintnyi aprómat, az ügyfelek hatalmas megelégedésére 😀 de hát most nem hagyom a huszasokat ott rohadni a polcomon...

több mint 14 éve
....
Mellesleg tök jó ez a szmogriadó csak kár, hogy több autó van mint egyébként. Alig találni parkolóhelyet..fetomy
😀 😀 Péntek van...apeszos
én általában pénteken járok ügyeket intézni, mert itt fehérváron olyankor nincsen senki, ellenben hétfő-kedden mozdulni nem lehet kb. Most meg akkora tömeg van a városban, mintha jövő hétvégén lenne karácsony, vagy legalábbis holnap bezárna minden 4 napra.
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
....
😀 😀 Péntek van...
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mert ilyen helyzetekben előbb távozom, mintsem kiverném a balhét, plusz általában nőkkel verbálisan sem keménykedem. 3 nővel élek együtt, megtanultam már magamban -és itt 😀- lerendezni a női logikát -enyhén paradox szókapcsolat.. 😛-, így csak egy szimpla hát bazmeg kíséretében kiviharzottam.fetomy
Három nő végtelen bölcsességgel ruházza fel az embert. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve

Mellesleg tök jó ez a szmogriadó csak kár, hogy több autó van mint egyébként. Alig találni parkolóhelyet..
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Rata: Én is épp azon gondolkodtam, hogy így a bank csak kibaszik a többi emberrel, mert aki 2 milliót le akar venni kártyával ezek szerint ugyanúgy le tud, csak kurvasok idő, ami az illetőt nem zavarja, de a 2 fokban ácsorgókat lehet igen.fetomy
Van az a foka a hülyeségnek, ami előre nem belőhető. Az automata limitje együtt a kártya limitjével a felhasználók (100%-1 darab)-jának fontos és hasznos. Te belefutottál abba az egybe, aki a hasábot tolja, a kereket meg felemeli. Miért nem zavartad el a pics@ba?

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 894
Rohadjon meg a liga szakszervezet és mindenki aki részt vett a mai városmegbénításban!
több mint 14 éve
Rata: Én is épp azon gondolkodtam, hogy így a bank csak kibaszik a többi emberrel, mert aki 2 milliót le akar venni kártyával ezek szerint ugyanúgy le tud, csak kurvasok idő, ami az illetőt nem zavarja, de a 2 fokban ácsorgókat lehet igen.

Apeszos: Hát amilyen idegállapotban voltam, nem sokon múlott, hogy nem kiabáltam el magam, hogy "Sehol egy norvég mikor szükség lenne rá???" 😀 Egyébként ott van a bank mellett kb. 2 ajtóval egy pénzváltó, ami előtt rendszeresen basszák át a naivokat és veszik el a pénzüket, de még ha ez nem is lenne, már csak azért sem így venném le a lóvét, mert nagyon könnyen szemet szúrhat valakinek, hogy fél óráig veszem le a lóvét, akkor valószínű, hogy rendesen ki leszek tömve kifele jövet...

JC6: Én kicsit sem vagyok az a verekedős fajta, de ha ott még kimegyek és engem akar lehúzni valaki, nem garantálom, hogy nem megyek neki a 150 kilómmal 😀😀
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 185 — #NoStress
Azt meg Sobri ne mond hogy az államnak az jó lesz ha a devizahitelek sorra bedőlnek, senki nem azt várja az államtól hogy fizesse ki helyette, de igenis is bekéne avatkozni alsó szinteken is és nem látszatintézkedésekkel butítani a népet.Toca
Nem mondom.
De azt se, hogy annyira rossz lenne.
Az államnak tök mindegy, én azt mondom, hiszen az állam nem ember, csak egy intézmény.
És ha a kormányzatra gondolsz, hát nekik is mindegy, mert ők bár emberek, de az ő anyagi helyzetükben nem érinti meg őket se pro, se kontra a szitu.
És hogy konstruktívak legyünk: vázold, hogyan kéne alsó szinteken beaavtkoznia az államnak?

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Még jó hogy nem járt arra egy "norvég vendégmunkás". Segített volna neki levenni. 😛apeszos
Akkor tuti fetomy-t húzta volna le az a norvég 😀 látszik rajta, mennyire szereti őket 😀
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ilyet se basztam még... Elszaladok a CIB automatához -ha már bankok-, és bazdmeg vagy 15 percig álltam ott amíg meg nem untam... 1 nő csak amíg én ott voltam -tehát előtte X utána Y ideig szintén- 12ször vett le 200.000 forintot... Mert ugye annyi a limit egyszerre, de hát ő 10 millát akar levenni, és mindezt nem lehet pénztárnál intézni... Biztos megvolt az oka, de hát ez hihetetlen azért, hogy ott áll fél óráig és 200anként veszi le a milliókat, mi meg már vagy 6-an várunk rá... Ha már ekkora melót végez, engedné mozogni a sort, főleg, hogy 3-an férnek el az épületben, a többiek kint álltak előtte..fetomy
Még jó hogy nem járt arra egy "norvég vendégmunkás". Segített volna neki levenni. 😛
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Ilyet se basztam még... Elszaladok a CIB automatához -ha már bankok-, és bazdmeg vagy 15 percig álltam ott amíg meg nem untam... 1 nő csak amíg én ott voltam -tehát előtte X utána Y ideig szintén- 12ször vett le 200.000 forintot... Mert ugye annyi a limit egyszerre, de hát ő 10 millát akar levenni, és mindezt nem lehet pénztárnál intézni... Biztos megvolt az oka, de hát ez hihetetlen azért, hogy ott áll fél óráig és 200anként veszi le a milliókat, mi meg már vagy 6-an várunk rá... Ha már ekkora melót végez, engedné mozogni a sort, főleg, hogy 3-an férnek el az épületben, a többiek kint álltak előtte..fetomy
Az gyönyörű 😊 Tudnám ilyen formán mi értelme van a limitnek, ha 3 részletben ugyanúgy ki tudnak fosztani. A sikeres bankok napi limitet állítanak be 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
...szóval szerintem itt elszámolta magát a kormány.Rajna
Mondj 1 dolgot, ahol nem számolták el magukat. Belekaptak kismillió dologba, közben meg tiszta káosz az egész ország...