NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
na ien se volt még részemről: de akkor bassza meg a júpiszi a tetves qrva annyját..............Divat
Már működik is 😀 😂

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
na ien se volt még részemről: de akkor bassza meg a júpiszi a tetves qrva annyját..............

|
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Biztos én vagyok a hülye, de mi változott? Látom, hogy valami a news feedel, de hát nekem kb. tök ugyanaz van szerintem. A chat új lett azt tudom, és az orbitális retek, főleg mert állandóan online-nak jelez hiába megyek rá, hogy ne látszódjak, legközelebb újra online vagyok.

Csináld amit én. Hetente 1szer 1 percre felmegyek facebookra, max 2 naponta pár percre twitterre, a többi meg azt se tudom van-e még 😀

Btw. ma végre X Factor US premier, ráadásul 2 órás és habár fingom nincs hol találok Fox streamet, de már most szarakodik a net, ami gyönyörű esélyeket vetít éjjelre...
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 892
most vszeg nem leszek túl népszerű, hogy ilyennel kapcsolatban gyűlölködök, de vicc ez az új facebook újítás, lassan tényleg kezelhetetlen lesz
Barneynak de nincs igaza: http://www.youtube.com/watch?v=fjeeOZradOMHurka
+1
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
most vszeg nem leszek túl népszerű, hogy ilyennel kapcsolatban gyűlölködök, de vicc ez az új facebook újítás, lassan tényleg kezelhetetlen lesz
Barneynak de nincs igaza: http://www.youtube.com/watch?v=fjeeOZradOM
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 097 — Invisible man
csak még egyszer eltörni ne kelljen, az a legrosszabb. kitartás 😊JSanyo
Kiderült hogy a kézközépcsont alja tört el és valószínű el is mozdult. Nagyon reménykedek én is, hogy hamar eszméltem és nem lesz semmi komoly, mert akkor alávágok az orvosnak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Elmondhatatlanul utálom az összes technikai szart, mert egyszerűen semmi sem működik normálisan. Semmi. Faszomat az egészbe.fetomy
+1.

több mint 14 éve
Szeretem, hogy azért mindig van, ami felbasszon. Teljesen jó kedvemben voltam egész nap kb. de az a tetves rohadt geci upc tett róla, hogy ne legyen tovább. Upgradeljétek a mocskos kurva anyátokat.

Elmondhatatlanul utálom az összes technikai szart, mert egyszerűen semmi sem működik normálisan. Semmi. Faszomat az egészbe.
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Mi a geci értelme van a kontrollnak ha az orvos nem csinál semmit? Egy hete eltört a kezem, begipszelték. Most mentem vissza erre az asszisztensnő átkötözte és mondta, hogy jöjjek egy hét múlva. A gipsz le se került a kezemről hogy esetleg megnézzék, hogy nem-e száradt le útközben 2 ujjam. Mondjuk akkor lehet, hogy észrevették, hogy sokkal színesebb a kezem mint egy hete és a kézközépcsont be van esve. Ezért érdemes volt egy nap szabit kivenni.Matthew99
Sajnos igazam lett. Elmentem a háziorvoshoz, hogy mondja már el hogy így kéne-e kinézni a kezemnek. Természetesen nem olyan egyszerű a baj, hogy egy sima gipsszel megúsznám. Holnap másik város traumatológia. Hogy a rohadás verné kettőbe az ilyen mocskos orvosokat...Matthew99
csak még egyszer eltörni ne kelljen, az a legrosszabb. kitartás 😊

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 327 — we almost always almost win
kezdek nagyon kiborulni.
ha én bent maradtok este 10-ig 11-ig dolgozni, hogy másnap lehessen tesztelni, akkor kurvára elvárom, h ők se várassanak órákat a megbeszéléssel. Ők hazhúznak korán, és le se szarják, h én miattuk +2 órát bent szopok. Nem vicces munkából éjszakaival hazamenni...
Kapja be az egész világ.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Boldog névnapot 😀szaba
Kösz. Jó ajándék névnapra egy idegösszeroppanás.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 892
Mi a geci értelme van a kontrollnak ha az orvos nem csinál semmit? Egy hete eltört a kezem, begipszelték. Most mentem vissza erre az asszisztensnő átkötözte és mondta, hogy jöjjek egy hét múlva. A gipsz le se került a kezemről hogy esetleg megnézzék, hogy nem-e száradt le útközben 2 ujjam. Mondjuk akkor lehet, hogy észrevették, hogy sokkal színesebb a kezem mint egy hete és a kézközépcsont be van esve. Ezért érdemes volt egy nap szabit kivenni.Matthew99
Sajnos igazam lett. Elmentem a háziorvoshoz, hogy mondja már el hogy így kéne-e kinézni a kezemnek. Természetesen nem olyan egyszerű a baj, hogy egy sima gipsszel megúsznám. Holnap másik város traumatológia. Hogy a rohadás verné kettőbe az ilyen mocskos orvosokat...Matthew99
Boldog névnapot 😀
több mint 14 éve
Azért ez priceless:
- Miért csak az önök országából lehet követni online a műsorukat?
- Mert csak a mi országunkból lehet követni az online műsorainkat.

Faszomat bele...
több mint 14 éve
Sajnos igazam lett. Elmentem a háziorvoshoz, hogy mondja már el hogy így kéne-e kinézni a kezemnek. Természetesen nem olyan egyszerű a baj, hogy egy sima gipsszel megúsznám. Holnap másik város traumatológia. Hogy a rohadás verné kettőbe az ilyen mocskos orvosokat...

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Baszott jó.
Barátnőmmel néhány hete befizettünk egy Zakynthosi útra, busszal. Már több emailt váltottam a szervezővel, ismerős ajánlotta alapból a csókát, mivel ő már évek óta vele utazik. Két napja még beszéltünk is telefonon, hogy mikor indul a busz budapestről, amire azt mondta, hogy ma megírja emailben a pontos helyet és időt. Erre kapok egy emailt, hogy utashiány és rajtuk kívüli okok miatt az utazás elmarad, a pénzt természetesen visszautalják.
Kibaszott jó mondhatom, pénteken hajnalban indultunk volna, én is és barátnőm is eléggé rá volt már állva az egész útra.
Faszomat az egészbe. :mad:Stez
benzin+éter+aceton - üvegpalack - gyújtó = Molotov sine Ribbentropp

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Na elkaptam valami fosásokádásláz vírust.
10 éve nem voltam táppénzen,most sikerült.
Kurvaannnnnnyát.Bazzani
enterolsutianap
Lépjen be a támadófal ?

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Na elkaptam valami fosásokádásláz vírust.
10 éve nem voltam táppénzen,most sikerült.
Kurvaannnnnnyát.Bazzani
enterol

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Imádom a statikát!Sebii
Hát még a szilárdságtant mennyire fogod... 😛

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Baszott jó.
Barátnőmmel néhány hete befizettünk egy Zakynthosi útra, busszal. Már több emailt váltottam a szervezővel, ismerős ajánlotta alapból a csókát, mivel ő már évek óta vele utazik. Két napja még beszéltünk is telefonon, hogy mikor indul a busz budapestről, amire azt mondta, hogy ma megírja emailben a pontos helyet és időt. Erre kapok egy emailt, hogy utashiány és rajtuk kívüli okok miatt az utazás elmarad, a pénzt természetesen visszautalják.
Kibaszott jó mondhatom, pénteken hajnalban indultunk volna, én is és barátnőm is eléggé rá volt már állva az egész útra.
Faszomat az egészbe. :mad:

több mint 14 éve
Hogy baszná már meg magát a jupiszi a tetves állandó szoftverfrissítéseivel... Harmadszor állok neki fél órán át tekerni, hogy onnan folytassam a felvételt, ahol abbahagytam..
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 859
Imádom a statikát!
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
elegem vanBlack_Adder
Mi az? Már ha publikus.
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 327 — we almost always almost win
elegem van

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 168 — #NoStress
Ez a 2-0 átok. 10 évente egyszer belefér 😊

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Pedig elég messze vagyunk egymástól...