NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Meg szokták mondani hogy a cigiről való leszokás a világ legkönnyebb dolga. Nekem már 23x sikerült 😀
Hanni
Én sosem szoktam rá. 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
15-16 évesen kőkemény voltam és bagzottam elég sokat de benőtt a fejem lágya, 4 éve egy slukk cigit se szívtam, hálisten nem sikerült rászokni, szokták mondani hogy aki dohányzott az minidg érez egy kis késztetést de nálam semmi ilyen nincs.JayB
Meg szokták mondani hogy a cigiről való leszokás a világ legkönnyebb dolga. Nekem már 23x sikerült 😀Hanni
olyan, mint az én kapcsolatom az alkohollal 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hanni, te nem vagy százas 😀
több mint 13 éve
Már én sem dohányzom néhány hónapja, bár 7 évig dohányoztam és most is asszony miatt szoktam le 😀Stez
fúj. Csak Bria meg ne lássa 😛eaglesmcnabb
papucs 😀
normál ember az asszony miatt szokik rábriareos
ugyan
hadd legyen egy jó napja neki is 😀

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 770 — StuG Life
Már én sem dohányzom néhány hónapja, bár 7 évig dohányoztam és most is asszony miatt szoktam le 😀Stez
papucs 😀
normál ember az asszony miatt szokik rá

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 312 — Je suis kobranadrág
15-16 évesen kőkemény voltam és bagzottam elég sokat de benőtt a fejem lágya, 4 éve egy slukk cigit se szívtam, hálisten nem sikerült rászokni, szokták mondani hogy aki dohányzott az minidg érez egy kis késztetést de nálam semmi ilyen nincs.JayB
Meg szokták mondani hogy a cigiről való leszokás a világ legkönnyebb dolga. Nekem már 23x sikerült 😀
több mint 13 éve
hozzon magával mindenki mégegy embert 😉fetomy
Idevág, ez errefele úgy szól, hogy mindenki menjen a picsába és vigyen magával még egy embert.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
15-16 évesen kőkemény voltam és bagzottam elég sokat de benőtt a fejem lágya, 4 éve egy slukk cigit se szívtam, hálisten nem sikerült rászokni, szokták mondani hogy aki dohányzott az minidg érez egy kis késztetést de nálam semmi ilyen nincs.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Bowl.hu fórum antidohányosai egyesüljetek!JC6
Vajon mennyien is vagyunk? 😊 😂Vrijbloed
Sokan de nem elegen 😀Hanni
hozzon magával mindenki mégegy embert 😉
több mint 13 éve
van az a csaj ... 😂

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Stez, Asbee, gyeek: majd megvitatom a srácokkal, felvehetünk-e titeket a csoportba. Kár, nagy kár, hogy már szívtatok, de hátha elnézőek lesznek a fiúk... 😀JC6
Szerintem ugrik az én tagságom is, 1-2 éve n+4 sör után előszeretettel kunyeráltam 1-1 szálat haveroktól...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
fúj. Csak Bria meg ne lássa 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ne erőltessük a klubtagságom, fél órája dekkeltem el egy szálat.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Stez, Asbee, gyeek: majd megvitatom a srácokkal, felvehetünk-e titeket a csoportba. Kár, nagy kár, hogy már szívtatok, de hátha elnézőek lesznek a fiúk... 😀
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
én sosem szívtam egy slukkot se, de mivel szüleim dohányoznak és a vendéglátásban dolgozom, passzívan egy életrevaló szerintem elfüstöltem már 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
6-ot számoltam. eddig 😛JC6
+1 😀xrace77
+1

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Én csak piálás mellé toltam nagyon sokáig. Aztán angliai munkahelyemen néhány honfitársam konstans panasz-áradata kikényszerített a kantinból. A dohányzóban kötöttem ki.

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Én sem dohányzom...Bár anno 8-dik végén felejthetetlen élmény volt beleszívni párat suli előtt 😀 Aztán láttam, hogy nem nyújt számomra semmit, ezért hagytam is.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Már én sem dohányzom néhány hónapja, bár 7 évig dohányoztam és most is asszony miatt szoktam le 😀

több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
6-ot számoltam. eddig 😛JC6
+1 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
6-ot számoltam. eddig 😛
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 312 — Je suis kobranadrág
Sokan de nem elegen 😀
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Vajon mennyien is vagyunk? 😊 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bowl.hu fórum antidohányosai egyesüljetek!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
egyszer akarom tényleg képfeltöltésre használni facebook csoportot, erre beszart. Twitteren szólnék az illetékes adminnak, erre twtitter is beszart. MSN-em meg ezer éve szar...Deny
Msn-hez van egy cucc ami kijavítja hibát, nekem anno nem jelentkezett be, és az segített.Asbee
igazéból fb csoport ki és visszalépés megoldotta, MSN-ezni meg nem akarom úgyse, elég ha PM-ben zaklatnak GM-ek 😀