NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Meg szokták mondani hogy a cigiről való leszokás a világ legkönnyebb dolga. Nekem már 23x sikerült 😀Én sosem szoktam rá. 😀
Hanni
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
olyan, mint az én kapcsolatom az alkohollal 😊15-16 évesen kőkemény voltam és bagzottam elég sokat de benőtt a fejem lágya, 4 éve egy slukk cigit se szívtam, hálisten nem sikerült rászokni, szokták mondani hogy aki dohányzott az minidg érez egy kis késztetést de nálam semmi ilyen nincs.JayBMeg szokták mondani hogy a cigiről való leszokás a világ legkönnyebb dolga. Nekem már 23x sikerült 😀Hanni
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hanni, te nem vagy százas 😀
több mint 13 éve
ugyanpapucs 😀Már én sem dohányzom néhány hónapja, bár 7 évig dohányoztam és most is asszony miatt szoktam le 😀Stezfúj. Csak Bria meg ne lássa 😛eaglesmcnabb
normál ember az asszony miatt szokik rábriareos
hadd legyen egy jó napja neki is 😀
több mint 13 éve
papucs 😀Már én sem dohányzom néhány hónapja, bár 7 évig dohányoztam és most is asszony miatt szoktam le 😀Stezfúj. Csak Bria meg ne lássa 😛eaglesmcnabb
normál ember az asszony miatt szokik rá
több mint 13 éve
15-16 évesen kőkemény voltam és bagzottam elég sokat de benőtt a fejem lágya, 4 éve egy slukk cigit se szívtam, hálisten nem sikerült rászokni, szokták mondani hogy aki dohányzott az minidg érez egy kis késztetést de nálam semmi ilyen nincs.JayBMeg szokták mondani hogy a cigiről való leszokás a világ legkönnyebb dolga. Nekem már 23x sikerült 😀
több mint 13 éve
hozzon magával mindenki mégegy embert 😉fetomyIdevág, ez errefele úgy szól, hogy mindenki menjen a picsába és vigyen magával még egy embert.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
15-16 évesen kőkemény voltam és bagzottam elég sokat de benőtt a fejem lágya, 4 éve egy slukk cigit se szívtam, hálisten nem sikerült rászokni, szokták mondani hogy aki dohányzott az minidg érez egy kis késztetést de nálam semmi ilyen nincs.
több mint 13 éve
hozzon magával mindenki mégegy embert 😉Sokan de nem elegen 😀HanniBowl.hu fórum antidohányosai egyesüljetek!JC6Vajon mennyien is vagyunk? 😊 😂Vrijbloed
több mint 13 éve
van az a csaj ... 😂Már én sem dohányzom néhány hónapja, bár 7 évig dohányoztam és most is asszony miatt szoktam le 😀Stezfúj. Csak Bria meg ne lássa 😛eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Stez, Asbee, gyeek: majd megvitatom a srácokkal, felvehetünk-e titeket a csoportba. Kár, nagy kár, hogy már szívtatok, de hátha elnézőek lesznek a fiúk... 😀JC6Szerintem ugrik az én tagságom is, 1-2 éve n+4 sör után előszeretettel kunyeráltam 1-1 szálat haveroktól...
több mint 13 éve
Már én sem dohányzom néhány hónapja, bár 7 évig dohányoztam és most is asszony miatt szoktam le 😀Stezfúj. Csak Bria meg ne lássa 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ne erőltessük a klubtagságom, fél órája dekkeltem el egy szálat.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Stez, Asbee, gyeek: majd megvitatom a srácokkal, felvehetünk-e titeket a csoportba. Kár, nagy kár, hogy már szívtatok, de hátha elnézőek lesznek a fiúk... 😀
több mint 13 éve
én sosem szívtam egy slukkot se, de mivel szüleim dohányoznak és a vendéglátásban dolgozom, passzívan egy életrevaló szerintem elfüstöltem már 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
+1+1 😀xrace77Vajon mennyien is vagyunk? 😊 😂Vrijbloed6-ot számoltam. eddig 😛JC6
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Én csak piálás mellé toltam nagyon sokáig. Aztán angliai munkahelyemen néhány honfitársam konstans panasz-áradata kikényszerített a kantinból. A dohányzóban kötöttem ki.
több mint 13 éve
Én sem dohányzom...Bár anno 8-dik végén felejthetetlen élmény volt beleszívni párat suli előtt 😀 Aztán láttam, hogy nem nyújt számomra semmit, ezért hagytam is.
több mint 13 éve
Már én sem dohányzom néhány hónapja, bár 7 évig dohányoztam és most is asszony miatt szoktam le 😀
több mint 13 éve
xrace77
4 515
+1 😀6-ot számoltam. eddig 😛JC6Bowl.hu fórum antidohányosai egyesüljetek!JC6Vajon mennyien is vagyunk? 😊 😂Vrijbloed
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
6-ot számoltam. eddig 😛Bowl.hu fórum antidohányosai egyesüljetek!JC6Vajon mennyien is vagyunk? 😊 😂Vrijbloed
több mint 13 éve
Sokan de nem elegen 😀Bowl.hu fórum antidohányosai egyesüljetek!JC6Vajon mennyien is vagyunk? 😊 😂Vrijbloed
több mint 13 éve
Bowl.hu fórum antidohányosai egyesüljetek!JC6Vajon mennyien is vagyunk? 😊 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bowl.hu fórum antidohányosai egyesüljetek!
több mint 13 éve
igazéból fb csoport ki és visszalépés megoldotta, MSN-ezni meg nem akarom úgyse, elég ha PM-ben zaklatnak GM-ek 😀egyszer akarom tényleg képfeltöltésre használni facebook csoportot, erre beszart. Twitteren szólnék az illetékes adminnak, erre twtitter is beszart. MSN-em meg ezer éve szar...DenyMsn-hez van egy cucc ami kijavítja hibát, nekem anno nem jelentkezett be, és az segített.Asbee