Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Vettem egy üveg Amstelt (kedvenc söröm), belekortyoltam, hát valami nem stimmel. Ránézek, kishazánkban gyártották. Gondolom megvették a licenszet. Hát most vagyok olyan rosszul, hogy az valami hihetetlen.füligjimmy
Átéltem már én is hasonlót csak a Heineken-el 😊 Nem valami jó érzés
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Vettem egy üveg Amstelt (kedvenc söröm), belekortyoltam, hát valami nem stimmel. Ránézek, kishazánkban gyártották. Gondolom megvették a licenszet. Hát most vagyok olyan rosszul, hogy az valami hihetetlen.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 607 — je suis poloska
Nálunk egy "kicst" elborultabb a helyzet, tesóm bejött, mert visszaakarta venni azt a pénzt, amit édesanyám adott nekem (koli díj+névnapi pénz), azért mert én meg segíteni akartam tesómnak (a múlt idő nagyon fontos, amilyen bunkó volt, a franc se fog segíteni rajta) az apám által adott gyerektartásból (amit én kezelek, nem kicsit járok jobban így)....Így úgy gondolta, hogy ezt ő megsürgeti. Egy jó adag balhézás után egy müanyag vödröt húzott a fejemre, én meg kilöktem a szobámból (kb fél méterre van a laptoptól a kijárat), ő meg eltanyált. Na most ebből persze egyből az jött le, hogy én mekkora egy idegbeteg állat vagyok, pedig aztán tényleg nem löktem erősen (vagy ennyit számít a kondi? 😛 ), az persze le van szarva, hogy az egész akciózást ő kezdte.
Na ezt űbereljétek! 😂Newman
az enyém lenyúlt tőlem 15 ezer forintot, majd majdnem szétverte a lakást, hogy én ezt mégis hogyan merem számon kérni rajta, amire én az összes pankrációs tudásommal lefogtam, ez pedig úgy lett előadva, hogy én megvertem őt 😀 😀 mondjuk ez már sok-sok hónapja történt, azóta már megszakítottam vele minden kapcsolatot, de ez egy másik történet 😀shawnka
na menjetek a faszomba ez mi? 😂
óriási szerencsémre ikertesóm van, azzal meg általában jó az ember kapcsolata 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
az alkohol rossz 😕

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
"Bejött a szobába, bejött a szobába az őrjárat,
Láttam a hátukon, a hátukon láttam a vödröket."

http://www.youtube.com/watch?v=_lmNy9x002A

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Vazzeg, én még azt hittem, hogy nekem szar a viszonyom a tesómmal. De ezekhez képest egy álom. 😀

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
MŰANYAG VÖDÖR??? 😂 😂 😂 😂

szakadok, a tesód nagyon eredeti 😀shawnka
De valahogy nem bírom elképzelni hogy tesóm berushol egy műanyag vödörrel és ráhúzza a fejemre 😂 😂

shawnka: Felsikítottam a csárlis aládon 😀😀Hanni
de egyébként valóban zseniális jelenet lehetett 😀
a lökés meg érthető, ha nem látnék egy vödörtől az arcomban, akkor én is biztosan kalimpálnék a félelemtől. az, hogy a tesód rosszkor volt rossz helyen, nem a te hibád 😀shawnka
Így van, ez csak fatális véletlenek sorozata lehetett... 😂
Az eredetiségét mondjuk annyira nem értékeltem.... 😛

több mint 14 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 719 — Tyrone Creek
MŰANYAG VÖDÖR??? 😂 😂 😂 😂

De valahogy nem bírom elképzelni hogy tesóm berushol egy műanyag vödörrel és ráhúzza a fejemre 😂 😂

shawnka: Felsikítottam a csárlis aládon 😀😀Hanni
de egyébként valóban zseniális jelenet lehetett 😀
a lökés meg érthető, ha nem látnék egy vödörtől az arcomban, akkor én is biztosan kalimpálnék a félelemtől. az, hogy a tesód rosszkor volt rossz helyen, nem a te hibád 😀
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 801 — Poloska confirmed
MŰANYAG VÖDÖR??? 😂 😂 😂 😂

shawnka: Felsikítottam a csárlis aládon 😀😀
több mint 14 éve
Nálunk egy "kicst" elborultabb a helyzet, tesóm bejött, mert visszaakarta venni azt a pénzt, amit édesanyám adott nekem (koli díj+névnapi pénz), azért mert én meg segíteni akartam tesómnak (a múlt idő nagyon fontos, amilyen bunkó volt, a franc se fog segíteni rajta) az apám által adott gyerektartásból (amit én kezelek, nem kicsit járok jobban így)....Így úgy gondolta, hogy ezt ő megsürgeti. Egy jó adag balhézás után egy müanyag vödröt húzott a fejemre, én meg kilöktem a szobámból (kb fél méterre van a laptoptól a kijárat), ő meg eltanyált. Na most ebből persze egyből az jött le, hogy én mekkora egy idegbeteg állat vagyok, pedig aztán tényleg nem löktem erősen (vagy ennyit számít a kondi? 😛 ), az persze le van szarva, hogy az egész akciózást ő kezdte.
Na ezt űbereljétek! 😂Newman
MŰANYAG VÖDÖR??? 😂 😂 😂 😂

szakadok, a tesód nagyon eredeti 😀
több mint 14 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Sokszor még 1el isJoeyPorter
Sokszor érzem azt, hogy én vagyok a bunkó, lehet most is az voltam, de egész egyszerűen, amit művelnek (kiváltképp tesóm), azt egyszerűen nem tudom elviselni.Newman
az enyém lenyúlt tőlem 15 ezer forintot, majd majdnem szétverte a lakást, hogy én ezt mégis hogyan merem számon kérni rajta, amire én az összes pankrációs tudásommal lefogtam, ez pedig úgy lett előadva, hogy én megvertem őt 😀 😀 mondjuk ez már sok-sok hónapja történt, azóta már megszakítottam vele minden kapcsolatot, de ez egy másik történet 😀shawnka
Amióta a bátyám Tarragona-ban dolgozik nyolc heteket és csak egyet van itthon, tökre megszerettem 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 14 éve
Na ezt űbereljétek! 😂

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Még jó, hogy te nem profi bokszot nézel... 😂

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Elviselhetetlen az élet 2 nővel, elviselhetetlen....Newman
Sokszor érzem azt, hogy én vagyok a bunkó, lehet most is az voltam, de egész egyszerűen, amit művelnek (kiváltképp tesóm), azt egyszerűen nem tudom elviselni.Newman
az enyém lenyúlt tőlem 15 ezer forintot, majd majdnem szétverte a lakást, hogy én ezt mégis hogyan merem számon kérni rajta, amire én az összes pankrációs tudásommal lefogtam, ez pedig úgy lett előadva, hogy én megvertem őt 😀 😀 mondjuk ez már sok-sok hónapja történt, azóta már megszakítottam vele minden kapcsolatot, de ez egy másik történet 😀
több mint 14 éve
Sokszor érzem azt, hogy én vagyok a bunkó, lehet most is az voltam, de egész egyszerűen, amit művelnek (kiváltképp tesóm), azt egyszerűen nem tudom elviselni.

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 650 — Volt egy kis zápor
Sokszor még 1el is

több mint 14 éve
Elviselhetetlen az élet 2 nővel, elviselhetetlen....

több mint 14 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 187 — Browns GM
puncs

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
sajnos igen, bár nálunk 10nél megállt a számlálóJSanyo
ez érdekes. nálunk benne van a házirendben, hogy egy diáknak nem lehet egy tanítási napon hétnél több.shawnka
faktHöri
az beleszámít a 7-be.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ez legális középiskolában?shawnka
ez érdekes. nálunk benne van a házirendben, hogy egy diáknak nem lehet egy tanítási napon hétnél több.shawnka
fakt

több mint 14 éve
holnap 11 órám lesz a suliban, de várom 😊 😊Hurka
ez érdekes. nálunk benne van a házirendben, hogy egy diáknak nem lehet egy tanítási napon hétnél több.
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
sajnos igen, bár nálunk 10nél megállt a számláló

több mint 14 éve
ez legális középiskolában?
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
holnap 11 órám lesz a suliban, de várom 😊 😊
több mint 14 éve
kittli Pittsburgh Steelers 3 000 — Steelers fan
Én most nagyon boldog vagyok a "tehenemmel"(kopp-kopp)és jól is tejel 😛 De nem akarok itt lándzsát törni egyik szemlélet mód mellett sem,mindenki úgy csinálja ahogy neki jól esik 😊Cowboykarcsi
Mert szerinted én hallgattam az öregre? Na de Ő sem 20 évesen világosodott meg. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.