Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nem, mert annak lemaradtam az elejéről (és csak úgy nézek, hogy 1/1-től vagy sehogy). Majd bepótolom és fogom azt is ha bejön, de én a Romantikus kalandot (Mondjuk erről most nézem, hogy lemondhatok, mert alapból csak 4 rész készült belőle) és a Luxusdokit nézem. Előbbit gyógyíthatatlan sitcom addikcióm miatt, utóbbiba meg amolyan utánfutóként néztem bele, és mostmár érdekel 😀
Egyébként szeretem a Viasatot, hétköznap Gyilkos számok-jóbarátok-TAAHM-House sorozatban nézem mindet, és mivel tele van reklámmal ezért sem értem, hogy miért nem tudtak legalább annyit beírni, hogy "változik a hétvégi műsorrend" vagy valami, hogy legalább utánanézzek :/
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
A tetves kurva anyját a viasat3-nak. Napi minimum 3 órát nézem a műsorukat, de nem tudnának ám egy 5 mp-es spotot berakni, hogy a hétvégi műsor változik és 1 órával minden előrébb kerül. Neeem minek végülis. Hálistennek így mind a két sorozatról lemaradtam, ami érdekel szombatról. Faszomat bele, hogy senki nem ismeri a TÁJÉKOZTATÁS fogalmát ebben a kurva rencerben...fetomy
nyugi, nem miattad csinálták. Szivek szállodáját nézed te is?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
A tetves kurva anyját a viasat3-nak. Napi minimum 3 órát nézem a műsorukat, de nem tudnának ám egy 5 mp-es spotot berakni, hogy a hétvégi műsor változik és 1 órával minden előrébb kerül. Neeem minek végülis. Hálistennek így mind a két sorozatról lemaradtam, ami érdekel szombatról. Faszomat bele, hogy senki nem ismeri a TÁJÉKOZTATÁS fogalmát ebben a kurva rencerben...
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
De qrvára gyűlölöm, hogy

1) a 30 perc kajaidőmben 15 perc után már siettetnek, hogy menjek már és ne egyek olyan sokáig
2) az a műszakvezető kéri számon az 5 perc kávészünetben* történő kolleginával beszélgetést, aki előtte való nap beérkezése után másfél órát vihogott az irodában két másik társával nem munka témán

Persze értem én, hogy azt szeretnék, ha 8 óra alatt nem ennék, innék, és legalább 9 órát teljesítenék, de hát nem megy.

* a 30 percből direkt meghagyok 10 percet kétszeri kávészünetre, így mindenképpen jogtalan a számonkérés

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
büdös rohadt kurva élet :o meccsen kaptam egy medvepuszit, alig éreztem, aztán ültem fél órát és most rendesen megmozdulni nem bírok...ennyire még nem fájt semmi 😕 ráadásul szülinapomat ünnepelnénk meg ma utólag..KÖSZI

több mint 14 éve
a jó kurva életbe, hogy mindent elfelejtek... fetomy
Honnan tudod?Sobri Jóska
Nemtom, nem emlékszem :/

Egyébként nyilván onnan, hogy később "belefutok".
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
a jó kurva életbe, hogy mindent elfelejtek... fetomy
Honnan tudod?

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyébként csak azt sérelmezem, hogy túl nagy az osztálylétszám. 34-en vannak, mert a tavaszi beiratkozás előtt hirtelen csomóan átjelentkeztek a körzetbe, most meg persze ismét a távoli lakcímet tüntetik fel a közös szülői adattáblázaton.
Ez közokirathamisítás, már persze, ha nem laktak itt egyáltalán.
vadibandi
megkérdezhetem, hogy itt akkor miért a gyerekekre haragszol? úgy értem a szülők felelősek ezértkristof
nem a gyerekekre haragszik csak a szuleiket hiaba irtana ki attol meg a kolkok ugyanoda jarnanak iskolaba.
igy praktikusan a fia osztalytarsaival akar vegezni h a gyerekenek tobb mozgastere legyen. ertheto.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyébként csak azt sérelmezem, hogy túl nagy az osztálylétszám. 34-en vannak, mert a tavaszi beiratkozás előtt hirtelen csomóan átjelentkeztek a körzetbe, most meg persze ismét a távoli lakcímet tüntetik fel a közös szülői adattáblázaton.
vadibandi
megkérdezhetem, hogy itt akkor miért a gyerekekre haragszol? úgy értem a szülők felelősek ezért
több mint 14 éve
a jó kurva életbe, hogy mindent elfelejtek... És persze hálistennek rá is baszok mindig.
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Legszívesebben, megölném fiam kb. 10 osztálytársát!vadibandi
mi történt?
egyébként ne feledd. a legjobbakat sehol sem szeretik.eaglesmcnabb
Most a másik fiam osztályáról van szó.

Ez azért probléma, mert a fiam csökött és ebben a tömegben esélye sincs, hogy normálisan teljesítsen.
Most persze mehet a többi csökött közé a speciális iskolába, amit nem kéne megtennie, ha kevesebben lennének.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Legszívesebben, megölném fiam kb. 10 osztálytársát!vadibandi
mi történt?
egyébként ne feledd. a legjobbakat sehol sem szeretik.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Legszívesebben, megölném fiam kb. 10 osztálytársát!

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ma van a szülinapom. 23:50 van, és én itt rühedek a munkahelyemen egyedül, dolgozok...
csodálatosBlack_Adder
HB! 😀

én is egyedül vagyok, reggel 8-ra mindenki elment a dolgára órára, én megpattantam 11-kor, de azóta sehol senki.
igaz, hogy 17-ig aludtam és talán ezalatt minden lány hazajött, összeszedte a cókmókját és elhúzott, de akkor is furcsa.

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 327 — we almost always almost win
ma van a szülinapom. 23:50 van, és én itt rühedek a munkahelyemen egyedül, dolgozok...
csodálatos

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
úristen mi lesz most??? milyen lesz élet zöld pardon nélkül?
hol lesz vizezett sör? hol lehet majd felszedni részeg tinilányokat?

ja hogy bárhol máshol?briareos
kultiplex > zp es azt is tulelte mindenki sztem ...Fake
fake lehetnél toleránsabb az évente valaminek a megmentéséért tüntető emberekkel.
sláger, zp, jövőre majd meglássuk mi leszbriareos
en teljesen tolerans vagyok. epp ezert csak fogom a fejem hasonlo esetekben de inkabb mar azt sem.
lehet h immunis lettem a butasagra ? vagy meg rosszabb ? 😊
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

kultiplex > zp es azt is tulelte mindenki sztem ...Fake
fake lehetnél toleránsabb az évente valaminek a megmentéséért tüntető emberekkel.
sláger, zp, jövőre majd meglássuk mi lesz

több mint 14 éve
Törölt felhasználó

kultiplex > zp es azt is tulelte mindenki sztem ...
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

ja hogy bárhol máshol?

több mint 14 éve
Sőt egyenesen egymillióan voltak. 😉GRAFI
Dehogy voltak annyian, nem fidesz naggyűlés volt 😛
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Sőt egyenesen egymillióan voltak. 😉
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
A kurva anyját annak a pár faszkalapnak aki leszarta a 110ezer tiltakozó embert és öncélúan bezáratta a zöld pardont. Ilyen is csak magyarországon van.
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 097 — Invisible man
Megerősítve, nálam legalábbis jó a google.Rataxes
Ráerősítve...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Megerősítve, nálam legalábbis jó a google.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Erősítsetek meg, ugye kizárólag nálam van az, hogy a google képkeresőjében akármire keresek rá, csak 2-3 képet ad be, a többi helyett szürkeség van? És faithbookon ugyanez, csak leszámítva, hogy az első kb. 2 sor képet adja be, alatta nem.