Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Ésss ismét teljesen meddő, hülye vita alakult ki.tenorx
Komoly lájkcsata fog kialakulni.

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ésss ismét teljesen meddő, hülye vita alakult ki.
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
érdekes, hogy a dohányzók többsége általában tolerálja a nemdohányzók kéréseit (ne itt ne ott), de a nemdohányzók jó náciként nem tolerálnak semmit...

tisztelet a kivételnek.
haromt
na e már, hogy még a nemdohányzók a faszok, mert nem akarják a dohányzókat maguk mellett akkor elviselni, mikor épp cigiznek?... én kérek bocsánatot...
több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
6-ot számoltam. eddig 😛JC6
+1 😀xrace77
+1Cowboykarcsi
Jelen 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nagy felelotlensegnek tartottam akkor is meg tartanam most is foleg ha az en gyerekemnek mondana ezt egy haziorvos
de nekem a haziorvosom es egy haverome is azt mondta kb 15-16 eves korunkban h ha figyelembe veszi azt hol lakunk es az emiatt belelegzett szmog mennyiseget akkor naponta fel doboz cigi sem art meg amellett. nem rabeszelni akart minket a cigire egyik sem de eleg erdekes volt ket doki egybehangzo velemenyet hallani. igaz en jaszainal laktam a haverom pedig a vaci uton. tehat gondolom ha nem a varos egyik leglegszennyezettebb kornyeken laktunk vna hanem mondjuk falun akkor mar kvara nem lett vna mindegy az a napi .5-1 doboz cigi amit elporkoltunk.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Azért ugye nem haragszol meg, hogyha az általad idézett orvosnak jobban hiszek, mint neked?

Annyira imádom azt, hogy az emberek dobálóznak itt számokkal, hogy a szmog mennyivel károsabb, stb., mikor tényleg semmi valós adattal nem tudják alátámasztani az érveiket. De persze, a nemdohányzók a köcsögök.Schleck
Mert apasszív dohányzásra pl. mi a valós adat? Amit a wikipédia ír, az legyen hiteles? Vagy válasszunk ki egy random orvost, akinek majd elhisszük minden szavát, mert a neve előtt ott van, hogy dr.? És mivan ha két doki mást-mást mond? Akkor a kútba ugrunk? Vagy akkor ott elismerjük, hogy nem egyértelmű, de ha egy ORVOS mondja, akkor szophatjuk, ugye? Nyilván nagyobb eséllyel mondja jól az orvos, de szintén jó durva szüklátókörűségre utal, hogy onnantól már tuti neki van igaza...
Semmi bajom diverdoc-al, nem is mondtam neki ellent, mivel én is tudom, hogy 1 dl vörösbor jót tesz. Csak kicsit nekem ez úgy tűnik, mintha egy zsidó azt mondaná, hogy Hitler egy undorító szarházi volt, Sztálin meg tulajdonképp jót tett az emberiséggel...

És tudod az is tudományos adat, hogy -bár több a negatív- a cigarettának is vannak jótékony, hasznos hatásai. Természetesen úgy, ha 1-1 szálról beszélünk időnként, mert ugye remélem, hogy az 1 dl (egy bő korty) borhoz én sem 3 doboz elszívott cigit veszek, hanem mondjuk1-1 szálat időnként...

Mert tudod, ahány olyan ember van, aki konkrétan napi 1 dl bort iszik, mert hasznos, és megáll ennyiben, az nem lesz nagyobb %-ú a többet ivókhoz képest, mint ahány 1-1 szálat elszívó cigis van a többihez képest. Sőőőőőt...

De felőlem Te is lehetsz nyugodtan álszent, és bár semmi hiteles, nem hasraütök szintű statisztikád nincs neked sem, és reklamálhatsz itt a mi statisztikáinkért.

Plusz lehetsz olyan durva szinten beszűkült is, hogy a szmog, a tömény autófüst szerinted nem versenyzik a dohányfüsttel, de akkor javaslom mielőtt a szomszéd elindul otthonról, nyomd oda az orrod a kipufogóhoz... A szmogra legalább annyi statisztika van, mint a dohányzásra. De nyilván mindegy mit mondok, mert a szemellenződ kiszűri azokat a szavakat, amiket jobb nem látnod.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Bocsánat, hogy beleszólok, de a törvénykezés az a bíráskodást jelenti, nem a törvényhozást.
Tudom, hogy a köznyelvben hibásan terjedt el, de most kultúrmissziót teljesítek. 😊vadibandi
Jogos.
Ki se javítom, maradjon így mindenki okulására. 😊

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Bocsánat, hogy beleszólok, de a törvénykezés az a bíráskodást jelenti, nem a törvényhozást.
Tudom, hogy a köznyelvben hibásan terjedt el, de most kultúrmissziót teljesítek. 😊

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
A passzív dohányzás veszélyes, ez nem vitatéma. Józan paraszti ésszel is belátható.
De hogy mennyire, miként, stb. erre nézve nem létezik érdemi vizsgálati eredmény, mivel senkinek sem volt érdeke ilyet készíttetni. És egy ilyen évtizedes kutatás finanszírozása nem kevés dollár.
A kóla is veszélyes, a mekikaja is, lehet, még a szilva vagy a joghurtos tejcsoki is.
De mivel úgysem élünk örökké, ezek a veszélyek tulajdonképpen irrelevánsak. A beteggé válás csak az örök élet esetén lenne kellemetlen kilátás.
Az átlag magyar férfi elél 60-70 évig, ha hiperegészséges életet él, akkor lehet adott feltételek mellett pár évvel tovább, mint egy azonos körülmények között élő passzív dohányos, mekiben is evő, néha bebaszó férfi. Sokan meg se érik azt a kort, hogy mondjuk egy passzív dohányzás valóban éreztetni kezdje a hatását.
Mivel nem lehet pontosan tudni, hogy egy sajtburger minusz 30 perc, egy bebaszás, minusz 1 óra 40 perc, egy doboz cigi minusz 14óra a hátralévő életünkből, ezért felesleges ezzel foglalkozni is ilyen szintén, hogy szmog vs. cigi.
Ez a dohányzásellenes mizéria a törvénykezésben tipikus látszatmegoldás, gumicsont a néptömegeknek, valójában semmin se változtat, nem lesz ettől egészségesebb a nép, még a törvény megszavazói is bőszen dohányoznak, mikor azt hiszik nem látják őket, szóval egy újabb álszent álmegoldás.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Mint már mondtam nem dohányzok de ebben a passzív dohányzásban nem hiszek. Valamilyen szinten oké hogy károsít de hogy abból ténlyeg komoly egészségügyi probléma legyen... Sőt szerintem rendes dohányosokra sem olyan szinten veszélyes mint amennyire beharangozzák én legalább is ezt veszem észre a környezetemben élőkön. Amiért a dohányrendelet jó az az hogy másokat tényleg zavarhat de hogy kinyír mindenkit---> hülyeség.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
szeretném a hiteles adatokat a passzív dohányzás vs. szmog versenyben schleck.
egyikről sincs rendes kimutatás.

a dohányzás ellen is olyan kampány folyik mint a 10-20as évek amerikájában az alkohol ellen.

pont annyira döglik bele mindenki a passzív dohányzásba, mint hogy a világ megrontója a szeszharomt
ez az elejétől a végéig óriási +1

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szeretném a hiteles adatokat a passzív dohányzás vs. szmog versenyben schleck.
egyikről sincs rendes kimutatás.

a dohányzás ellen is olyan kampány folyik mint a 10-20as évek amerikájában az alkohol ellen.

pont annyira döglik bele mindenki a passzív dohányzásba, mint hogy a világ megrontója a szesz
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Vagy a pia tán nem durván egészségkárosító?fetomy
Már napi 1 szál cigi bizonyítottan káros. Napi 1 dl vörösbor bizonyítottan egészséges.
De nem erről van szó és meghajlok érveitek előtt. Mindenki szívja, fújja ahol és amennyit bír!
diverdoc
A kocsmába általában 1 dl vörösborért megy az ember...
Lehet egy szót kiragadni,aztán abba belekötni, teljesen jó érvelési módszer. Ilyen alapon mondom, hogy a cigi is jó, az emésztésre pl. jótékony hatásai vannak.

Persze tudom, a cigi fúj, a pia nem baj. Holott mindkettő egészségtelen, mindkettőnek komoly egészségügyi hátrányai vannak, nem is beszélve az egyéb rossz hatásokról. Csak én pl. belátom, hogy egyik sem jobb a másiknál, miközben néhányan ráállnak a cigire, a többivel meg nincsen baj. Na ez a beszűkült látásmód a másik, amit nem szeretek.fetomy
Azért ugye nem haragszol meg, hogyha az általad idézett orvosnak jobban hiszek, mint neked?

Annyira imádom azt, hogy az emberek dobálóznak itt számokkal, hogy a szmog mennyivel károsabb, stb., mikor tényleg semmi valós adattal nem tudják alátámasztani az érveiket. De persze, a nemdohányzók a köcsögök.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
érdekes, hogy a dohányzók többsége általában tolerálja a nemdohányzók kéréseit (ne itt ne ott), de a nemdohányzók jó náciként nem tolerálnak semmit...

tisztelet a kivételnek.

főleg ez az álszenteskedő, de a az egy pohár bor jó, szöveg kibaszott ciki.
több mint 13 éve
Az alkohol is károsítja a környezetet, ha részegen betöröm valaki orrát. 😀

több mint 13 éve
triangle 1 283
Már napi 1 szál cigi bizonyítottan káros. Napi 1 dl vörösbor bizonyítottan egészséges.
De nem erről van szó és meghajlok érveitek előtt. Mindenki szívja, fújja ahol és amennyit bír!
diverdoc
Lehet egy szót kiragadni,aztán abba belekötni, teljesen jó érvelési módszer. Ilyen alapon mondom, hogy a cigi is jó, az emésztésre pl. jótékony hatásai vannak.

Persze tudom, a cigi fúj, a pia nem baj. Holott mindkettő egészségtelen, mindkettőnek komoly egészségügyi hátrányai vannak, nem is beszélve az egyéb rossz hatásokról. Csak én pl. belátom, hogy egyik sem jobb a másiknál, miközben néhányan ráállnak a cigire, a többivel meg nincsen baj. Na ez a beszűkült látásmód a másik, amit nem szeretek.fetomy
nagy tételben nyilván mindegyik káros, de míg az alkesz csak magát károsítja, a cigis a környezetében lévőket is (az ittas vezetőket ne keverjük ide). szerintem a szabályozás elsősorban a nemdohányzókat védené, nem a leszoktatás lenne a fő cél.
több mint 13 éve
Ha már Soldi megemlítette az időjárást:
A büdös k. Életbe, hogy március van, és délelőtt 11-kor 1 szál pólóban már meg lehet dögleni.
Mi lesz nyáron bele se merek gondolni. Értem én hogy klíma, de az utcát nem lehet behűteni 😀eaglesmcnabb
Mit sírsz, inkább örülnél, hogy végre jó idő van és nem mínuszok röpködnek, meg esik az eső egész nap. 😊

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ha már Soldi megemlítette az időjárást:
A büdös k. Életbe, hogy március van, és délelőtt 11-kor 1 szál pólóban már meg lehet dögleni.
Mi lesz nyáron bele se merek gondolni. Értem én hogy klíma, de az utcát nem lehet behűteni 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
diverdoc

Persze tudom, a cigi fúj, a pia nem baj. Holott mindkettő egészségtelen, mindkettőnek komoly egészségügyi hátrányai vannak, nem is beszélve az egyéb rossz hatásokról. Csak én pl. belátom, hogy egyik sem jobb a másiknál, miközben néhányan ráállnak a cigire, a többivel meg nincsen baj. Na ez a beszűkült látásmód a másik, amit nem szeretek.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
én szeretnék látni egyetlen zárójelentést amiben az szerepel, hogy PASSZÍV dohányzás miatt halt meg valaki.haromt
Olyant nem ennek az istennek az idejében fogsz látni. Annó a 80-as évek közepén, mikor a bányában dolgoztam, a hajnali munkába induláskor tíz percenként indultak a bányász buszok, egyszerre öt-hat, két órán keresztül. Abban a gázolajfüstben a gázálarc lerohadt volna a képünkről, a melletted állót sem láttad. Mivel három műszak ugye, egész nap füst felleg.... Ez az igazi passzív dohányzás, ha akartad ha nem, szívnod kellett. És az időszakos évenkénti orvosi vizsgálaton teljesen egészségesek voltunk. Húsz éven át. Az akkori tizenöt fős brigádból hárman élünk még. Heten dohányoztak.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
diverdoc
Nem erről beszéltem. Hanem az ittas vezetésről, garázdálkodásról, családirtásról ilyesmikről. És ezek nem ritkák. Azonkívül nem hosszú évek alatt károsítják mások egészségét, hanem azonnal. És ez felettébb gyakran azonnali halálhoz is vezet. Nem beszélve az egzisztencia leépülésről.
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Nem egészségileg zavar, hiszen eleve úgy tervezem, hogy amikor meghalok, nem leszek egészséges. Úgy azért szarabb lenne.
Az zavar, hogy ami kijött az emberből, az csapódik az arcomba.
Azt se szeretem, ha valaki 20 centiről az arcomba liheg.
Levélégetéssel a Nagykörúton kevéssel találkozom, Ikarussal szintúgy. De a felvetés teljesen jogos, elismerem, csak tőlem távoli.Sobri Jóska
Ez is csak kis odafigyelés/kulturáltság kérdése. Ha valaki szembe ül velem, akkor nem szembe a pofájába fújom ki a füstöt, ennyi. Az pedig szintén kiváló felvetés, hogy ennyi erővel az autókat is be lehetne tiltani, hiszen azok kipufogógáza sokkal több káros anyagot tartalmaz az egészségre.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
végig sétálni a nyugatitól az oktogonig cirka 2x károsabb, mint 5 órát ülni egy füstös kocsmában...
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Apropón nem tuggya valaki megmondani a levélégetős népszokás értelmét?sutianap
Lusták/nincs lehetőségük elvinni komposztálni... Azért egy kisebb kertnyi levelet (2-3 zsák) is nehéz elhurcolni annak, akinek nincs autója mondjuk. Ő meggyújtják, és 1 óra alatt volt levél - nincs levél 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P