Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Logikus, hogy azok brunzolják össze a teret akik ott laknak.en biztos nem mondtam h a ciganyoktol mivel sztem kb ugyanannyi cigany lakik ott mint nemcigany es sosem lattam ciganyt nyiltszinen pisalni arrafele.
Ha ez a Kálvária tér, és ezek éppen cigányok nem az az oka viselkedésüknek, hogy cigányok, hanem az, hogy nincs agyuk.
Csak ebben lesz köztünk vita, a kiváltó okokban. Én is járok Pesten sokfelé, én is látom az ótvart, bár tegnap éjjel 1 körül a nyugatinál nem egy cigány hányt össze mindent, amit ért, hanem három atomrészeg tinicsajból az egyik. Teljesen rasszfüggetlenül.Sobri Jóska
latod sobri ezek a csunya prekoncepciok h alatehetnek az ember velemenyenek 😀
de toljunk csak egy setat es reprezentativ mintat is vehetunk utkozben h ki hova hugyozik.
több mint 14 éve
iodjhoietsjiogiohnoajhiáohnjngijvváváváváváváváváábaazszazzazazazdemmmmmeeeeg vévévávávávááv oks bann csá bebasztam minek írok ide XD lol oks bocs sokkal jobban vagyok márkurva anyád world
több mint 14 éve
Ha pedig a népcsoportok gyalázásáról van szó, mindig ugyanaz a két kategória reprezentálja felül magát, az egyik az agynélküli ostoba hülyék, a másikat gondolom kitalálod...Láttam.Hogy a te retorikáddal éljek, akkor is ugyanez lenne a véleményem, ha történetesen a magyarországi jász, sváb, üzbég stb kisebbségből kerültek volna ki ezek a bizonyos egyének. Sőt, ha magyar mondaná, akkor is ez lenne a véleményem, ez nálam súrolja a hazaárulás kategóriáját. Gusztustalan dolog elvileg a saját hazádat külföldön mocskolni meg leégetni, arra bőven ott vannak a politikusaink. Nehogy már én tehessek arról is, hogy történetesen megint áldott jó romáink teszik/tették ezt. 😀
Egy ilyen beírás teljesen egyértelmű.
Módom nincs kimoderálni az ilyen rasszista fröcsögést (egyébként tőlem maradhat is, a szólásszabadság része szerintem a gyűlölet- és hangulatkeltés rasszista alapon), komolyan venni mókás lenne, leginkább ahhoz a vicchez hasonlít, melynek poénja az, hogy "annyira utálom az agressziót, baseball ütővel vernék agyon minden agresszív barmot".Sobri Jóska
Erről az egészről egy tanmese jut eszembe:
A kis nyű kidugja a fejét a trágyából, és ezt kérdezi a mamájától:
- Anyuci! Mi az a csodálatos kék felettünk?
- Az, az ég, kisfiam.
- S mi az a ragyogó sárga az égen?
- Az a nap, kisfiam.
- És az a pompás zöld körülöttünk?
- Az a fű, kisfiam.
- Anyuci, ha minden olyan csodálatos kint, akkor mi miért élünk itt a szarban?
- Ez a hazánk, kisfiam!
De, hogy azért ne okozzak neked csalódást, ha arányaiban megnézzük, ha a magyar szülőhaza gyalázásáról van szó, akkor az esetek túlnyomó többségében, véletlenül mindig ugyanaz a két népcsoport reprezentálja felül magát. Az egyik a romák, a másikat gondolom kitalálod...Dub
több mint 14 éve
Logikus, hogy azok brunzolják össze a teret akik ott laknak.Ha ez a Kálvária tér, és ezek éppen cigányok nem az az oka viselkedésüknek, hogy cigányok, hanem az, hogy nincs agyuk.
Csak ebben lesz köztünk vita, a kiváltó okokban. Én is járok Pesten sokfelé, én is látom az ótvart, bár tegnap éjjel 1 körül a nyugatinál nem egy cigány hányt össze mindent, amit ért, hanem három atomrészeg tinicsajból az egyik. Teljesen rasszfüggetlenül.
több mint 14 éve
Láttam.Hogy a te retorikáddal éljek, akkor is ugyanez lenne a véleményem, ha történetesen a magyarországi jász, sváb, üzbég stb kisebbségből kerültek volna ki ezek a bizonyos egyének. Sőt, ha magyar mondaná, akkor is ez lenne a véleményem, ez nálam súrolja a hazaárulás kategóriáját. Gusztustalan dolog elvileg a saját hazádat külföldön mocskolni meg leégetni, arra bőven ott vannak a politikusaink. Nehogy már én tehessek arról is, hogy történetesen megint áldott jó romáink teszik/tették ezt. 😀
Módom nincs kimoderálni az ilyen rasszista fröcsögést (egyébként tőlem maradhat is, a szólásszabadság része szerintem a gyűlölet- és hangulatkeltés rasszista alapon), komolyan venni mókás lenne, leginkább ahhoz a vicchez hasonlít, melynek poénja az, hogy "annyira utálom az agressziót, baseball ütővel vernék agyon minden agresszív barmot".Sobri Jóska
Erről az egészről egy tanmese jut eszembe:
A kis nyű kidugja a fejét a trágyából, és ezt kérdezi a mamájától:
- Anyuci! Mi az a csodálatos kék felettünk?
- Az, az ég, kisfiam.
- S mi az a ragyogó sárga az égen?
- Az a nap, kisfiam.
- És az a pompás zöld körülöttünk?
- Az a fű, kisfiam.
- Anyuci, ha minden olyan csodálatos kint, akkor mi miért élünk itt a szarban?
- Ez a hazánk, kisfiam!
De, hogy azért ne okozzak neked csalódást, ha arányaiban megnézzük, ha a magyar szülőhaza gyalázásáról van szó, akkor az esetek túlnyomó többségében, véletlenül mindig ugyanaz a két népcsoport reprezentálja felül magát. Az egyik a romák, a másikat gondolom kitalálod...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
en csak veled szeretnek setalni es kozben jokat elmelkedni arrol h vajon kiktol lehet az a konstans hugyszag a kalvaria ter kornyeken. az utolso mondatod viszont utott sztem bejatszom ha odaig jutunk 😀
csak nem arghhhhhhh lesz hanem kabooom a vege ha nem banod.
több mint 14 éve
amugy azt vagod h masnak van annyi agya felnott letere h nem kell hozza link sem meg ertelmezo keziszotar sem h eltudjon olvasni 3 magyarul irt mondatot majd ertelmezni is tudja ?Ha nincs jobb dologod, tőlem aztán...
ezekutan nem lesznek tevkepzeteim de ugy gondoltam h ennel te komplikaltabb feladatokat is eltudsz latni es nem vagy megcsak uldozesi manias sem. na mindegy.
mas : all meg az ajanlatod h menjunk setalni budapest varos hatramaradottabb reszeire ? folyamatban van egy kivalo utvonaltervem.Fake
Csak már nem emlékszem mire lenne ez bizonyíték.
Ha túléljük, akkor minden kóser?
Vagy ha nem, akkor még a végén utolsó lehelleteddel elhörgöd: "nekem volt igazam...arghhhhhh"?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
amugy azt vagod h masnak van annyi agya felnott letere h nem kell hozza link sem meg ertelmezo keziszotar sem h eltudjon olvasni 3 magyarul irt mondatot majd ertelmezni is tudja ?ezekutan nem lesznek tevkepzeteim de ugy gondoltam h ennel te komplikaltabb feladatokat is eltudsz latni es nem vagy megcsak uldozesi manias sem. na mindegy.
mas : all meg az ajanlatod h menjunk setalni budapest varos hatramaradottabb reszeire ? folyamatban van egy kivalo utvonaltervem.
több mint 14 éve
amugy azt vagod h semmifele etnikai vagy vallasi megkulonboztetest nem tett dub csak te kepzeled hozza ...FakeAmúgy azt vágod, hogy ha elolvasod a linkelt cikket, az sokat segít értelmezni a leírtakat?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
amugy azt vagod h semmifele etnikai vagy vallasi megkulonboztetest nem tett dub csak te kepzeled hozza ...
több mint 14 éve
Láttam.Csak nehogy ezt Sóbri meglássa, mert jön a több napos polémia ide-oda 😊diverdochttp://www.origo.hu/nagyvilag/20111107-magyar-szereplok-kanada-legnagyobb-emberkereskedelmi-ugyeben-riport-hamiltonbol.htmlRataxesAki így menekült státuszt kér, mert hogy itt üldözik, az lenne a minimum, hogy azonnal megvonni tőlük a magyar állampolgárságot. Amúgy azt tudom még hozzátenni, hogy bárcsak üldöznék őket...Dub
Módom nincs kimoderálni az ilyen rasszista fröcsögést (egyébként tőlem maradhat is, a szólásszabadság része szerintem a gyűlölet- és hangulatkeltés rasszista alapon), komolyan venni mókás lenne, leginkább ahhoz a vicchez hasonlít, melynek poénja az, hogy "annyira utálom az agressziót, baseball ütővel vernék agyon minden agresszív barmot".
több mint 14 éve
Csak nehogy ezt Sóbri meglássa, mert jön a több napos polémia ide-oda 😊http://www.origo.hu/nagyvilag/20111107-magyar-szereplok-kanada-legnagyobb-emberkereskedelmi-ugyeben-riport-hamiltonbol.htmlRataxesAki így menekült státuszt kér, mert hogy itt üldözik, az lenne a minimum, hogy azonnal megvonni tőlük a magyar állampolgárságot. Amúgy azt tudom még hozzátenni, hogy bárcsak üldöznék őket...Dub

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
http://www.origo.hu/nagyvilag/20111107-magyar-szereplok-kanada-legnagyobb-emberkereskedelmi-ugyeben-riport-hamiltonbol.htmlRataxesAki így menekült státuszt kér, mert hogy itt üldözik, az lenne a minimum, hogy azonnal megvonni tőlük a magyar állampolgárságot. Amúgy azt tudom még hozzátenni, hogy bárcsak üldöznék őket...
több mint 14 éve
http://www.origo.hu/nagyvilag/20111107-magyar-szereplok-kanada-legnagyobb-emberkereskedelmi-ugyeben-riport-hamiltonbol.html
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
megint kezdődik...olyan szar zéhát írtam, hogy az már pofátlanság, pedig ebből csak egyszer hiányoztam és tele írtam a füzetet.
pedig azt hittem idén másképp lesz 😊
jövőre is meghírdetik!
több mint 14 éve
Büdös kurva élet, nem elég hogy kiszopunk a Bearstől, még el is alszok, pedig fontos lett volna bemennem 9.40re. :mad:eaglesmcnabbÉpp ezért 9.58-kor gép elé ültél. 😛
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Büdös kurva élet, nem elég hogy kiszopunk a Bearstől, még el is alszok, pedig fontos lett volna bemennem 9.40re. :mad:
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Na ez a másik amitől agyvérzést kapok. És azt nem bírják felfogni az agyukkal, hogy ez diákjárat és nem nyuggerjárat. Aztán meg fel vannak háborodva ha nem adod át a helyed. Egy órával később már felrobbantják a piacot vagy mi? Nem elhanyagolható, hogy ma ugyanaz történt ami tegnap és ezt már végképp nem tudom megérteni. Ugyanúgy 15-en vettel bérletet és persze egynél se volt véletlen se apró... mert az olyan menő, hogy épphogy beesünk a suliba. Végülis kit érdekel az, hogy emiatt negyed órát késik egy 40 perces úton a busz...Matthew99én ezt nem menőségből csinálom, csak éppen nehezemre esik nem elaludni reggelente 😀 egyébként az sem jobb amikor egy fél nyugdíjas hadosztály felszáll a buszra, megveszi a regisztrációs szarját, kikaparja az apróját a kosarából és még kedélyesen el is beszélget a sofőrrel, aki persze haladna mert így is már 20 percet késik a busz, de nem tud mert Bözsi néni éppen meséli neki hogy a tojás mennyibe kerül a piacon. és ebből legalább megállónként 5 😀 dehát Volán én így szeretlek!Hall Of Green

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
ezt neked kell tudni... 😀😀 most erre mit lehet mondani?!Amadeus91De tele van a faszom bassza meg.....Amadeus91hát könnyíts magadon... 😀Divat
|
több mint 14 éve
Az a baj, hogy a meccsen a fasz rossz végén voltál, és így nem sikerült kiadni magadból.. :/😀 most erre mit lehet mondani?!Amadeus91De tele van a faszom bassza meg.....Amadeus91hát könnyíts magadon... 😀Divat
több mint 14 éve
😀 most erre mit lehet mondani?!De tele van a faszom bassza meg.....Amadeus91hát könnyíts magadon... 😀Divat
több mint 14 éve
De tele van a faszom bassza meg.....Amadeus91hát könnyíts magadon... 😀
|
több mint 14 éve
Jah nekem múlt hónapban volt 5 éves, csodálkoztam is h mennyi emberrel tudtam értelmesen kommunikálni.bebaszna 😀 😀 végzős vagyok és persze ilyenkor jön a szalagavató de a sok hülye picsa variál orrba szájba ... meg eleve az osztályközösségről annyit h mindenki mosolyog a másik szemébe de amint hátat fordít belabaszna egy baltát a hátába 😀 az oszt.főről ne is beszéljünk ...csak áll és vigyorog ... ja meg néha csitteg ... néha 😀Dripmajd az 5-10 éves érettségi évfordulóra megszeretitek egymást 😀JSanyo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
.. mert az olyan menő, hogy épphogy beesünk a suliba. Végülis kit érdekel az, hogy emiatt negyed órát késik egy 40 perces úton a busz...Matthew99én ezt nem menőségből csinálom, csak éppen nehezemre esik nem elaludni reggelente 😀 egyébként az sem jobb amikor egy fél nyugdíjas hadosztály felszáll a buszra, megveszi a regisztrációs szarját, kikaparja az apróját a kosarából és még kedélyesen el is beszélget a sofőrrel, aki persze haladna mert így is már 20 percet késik a busz, de nem tud mert Bözsi néni éppen meséli neki hogy a tojás mennyibe kerül a piacon. és ebből legalább megállónként 5 😀 dehát Volán én így szeretlek!
több mint 14 éve
itt is 😀 kurvára idegesítő. eleinte még próbáltam legalább ötleteket adni hogyan kéne megoldani 1-2 dolgot, de miután kurvára faszfej mindegyik már csak nevetek hogy szenvednek 😀Same here. Hátha megnyugtat egy kicsit. 😀Gabesz92nemmondod hogy tanítasz? 😀eaglesmcnabbbebaszna 😀 😀 végzős vagyok és persze ilyenkor jön a szalagavató de a sok hülye picsa variál orrba szájba ... meg eleve az osztályközösségről annyit h mindenki mosolyog a másik szemébe de amint hátat fordít belabaszna egy baltát a hátába 😀 az oszt.főről ne is beszéljünk ...csak áll és vigyorog ... ja meg néha csitteg ... néha 😀Drip