Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
DiamondsHead44: ez kiütött 😀 😀 😀JC6
hát vannak benne satarjánban is tapasztalható dolgok, nem?

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
DiamondsHead44: ez kiütött 😀 😀 😀
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 482 — no es importante
ha arra gondolok, hogy a "TV, rádió" a fórum egyik legolvasottabb topicja, egy kicsit elviselhetőbbé válik a dolog

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
Ragozás

Én tanulok,
te tanulsz,
ő lóg.

Én vizsgázom,
te vizsgázol,
ő nem buktatható.

Én dolgozom,
te dolgozol,
ő hátrányos.

Én spórolok,
te spórolsz,
ő segélyt kér.

Én építek,
te építesz,
ő igényel (és kap is).

Én gyereket szülök,
te gyereket nemzel (annyit, amennyit el tudunk tartani),
ő világra potyogtatja tucatjával, és eltartatja velünk.

Én nevelem a gyerekemet,
te neveled a gyerekedet,
ő megveri a gyerekeinket.

Én megvásárolom,
te megvásárolod,
ő kirabol.

Én kertészkedem,
te kertészkedsz,
ő ellopja.

Én állatot tenyésztek,
te állatot tenyésztesz,
ő elhajtja.

Én továbbképzem magam,
Te továbbképzed magad,
ő segélyt kap.

Én adót fizetek,
te adót fizetsz,
ő visszaigényel.

Én nyugdíjjárulékot fizetek,
te nyugdíjjárulékot fizetsz,
ő méltányossági nyugdíjat kap.

Én korán meghalok,
te korán meghalsz,
ő a társadalom áldozata, ha korán meghal,

Az én hamvaimat szétszórják,
a te hamvaidat, kicsi betonfalba falazzák,
ő családi márványozott, aranyozott,
étellel, itallal, pénzzel, arannyal megrakott
kriptában tér örök nyugalomra!

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Kurva StarcraftII.... Nem tudom működésre bírni.... :rolleyes:apeszos
Pedig istentelen jó játék. Képes voltam a megjelenés napján éjfélkor elmenni érte a boltba.Sebii
Mióta megjelent az SC + Brood War azóta játszom vele. 😊 De ez így van a Blizzard játékokkal általában..

Add fel, próbáld a Dawn of War II-t. 😀 gyeek
Szó sem lehet róla... :o
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 190 — Faith, Fight, Fold
Add fel, próbáld a Dawn of War II-t. 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 539
Pedig istentelen jó játék. Képes voltam a megjelenés napján éjfélkor elmenni érte a boltba.
több mint 13 éve
Kurva StarcraftII.... Nem tudom működésre bírni.... :rolleyes:
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
zuglóban, de a madárdombon nőttem fel, muterék még ott nőnek, úgyh pár hetente járok csak arra.gabtsi
Na én meg a helikopter lakóparkban, szemben a a madárdombbal 😊 off vége
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
zuglóban, de a madárdombon nőttem fel, muterék még ott nőnek, úgyh pár hetente járok csak arra.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Lomtalanítás van, beindult az invázió. Fél percénként sasolok ki a kocsira, tavaly ilyenkor elindulás után kifordult a bal első és a többi is megvolt lazítva...JayB
3 hét után pénteken hazaértem keresztúrra, úgy felkúrt 3 perc alatt ami megy, hogy az eszméletlen. beérek az utcába, egy roma ott alszik az utca elején egy a lomok között egy matracon, felette a kerítésen nagy kartontábla "FOGLALT". másnap becsöngetnek, hogy nem e lehetne vinni valamit, mindenhol cigányok (kénytelen vagyok ezt írni, tényleg csak ők), sátraznak a házak körül, és le-fel járkálnak a családok. nyilván tele is szar mindent, persze a kutya rögtön megtalálja...

én nem akarom elhinni, hogy ennek ez a módja, és felháborító, hogy ezt engedik ebben a formában.gabtsi
Újak utca környékén laksz? 😊
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nálunk nem kell lomtalanítás legyen, elég ha nyitva a kapu 😀 Ide költözésünk 1. évében volt, hogy nyitott kapukkal pakoltunk, és épp a hátsó épületben volt anyám, mi meg a teraszon (a nyílt kapu takart) kajáltunk. Véletlenülsemcigány barátunk jön befelé azonnal az udvaron, és megindul a bringa felé. Aztán mikor szólunk, hogy tán nem kéne indokolatlanul a világon... illetve az udvaron rontania a levegőt (két haverom és én), akkor persze hebegve magyarázott, hogy neki ide, a 33-ba mondtak autómosót, és azt keresi. (Nem zavartatta, hogy 1) gyalog volt, 2) a páros oldalon próbálkozik 3) nincs is annyi ház az utcában 4) nyilvánvaló, hogy az udvarban semmi hely az autómosónak, és ki sincs írva 😊)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Haver nagymuterjához csöngettek be falun hogy: "Csóóóóukolom ván é válámi vásfííííle". Két nappal rá eltűnt az alumínium ereszcsatorna a házról. De itt is voltak már szép történetek, mikor mi pakoltunk ki a tárolóból faterral...Hanni
igen van. Ólommal tudnék szolgálni.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 312 — Je suis kobranadrág
Haver nagymuterjához csöngettek be falun hogy: "Csóóóóukolom ván é válámi vásfííííle". Két nappal rá eltűnt az alumínium ereszcsatorna a házról. De itt is voltak már szép történetek, mikor mi pakoltunk ki a tárolóból faterral...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sobri 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Én 2-3 éve mentem a Ráday utcában, épp akkor volt lomtalanítás. Régen (80as évek közepén) szerettem a lomtalanítást, faterral mindig járkáltunk itt a belvárosban, könyveket lehetett jókat találni, meg fater szeretett régi székeket feltunningolni, abból is vittünk mindig haza 1-2-t évente. Ez gyerekként jó buli volt.
Szóval mentem a Ráday utcában, látok egy irgalmatlan lomot, benne rengeteg könyvvel, ösztönösen fölé hajoltam , belenéztem, mik vannak kidobva.
Erre egyből ott termett egy cigánypasi, hogy "tessék választani, 100 forint darabja".
Mondom neki, ember, ez lomtalanítás, mire mondja, hogy ez az egész kupac az övé. 😊
Gondoltam, ez mókás, mondom akkor kérek Turgenyevtől valamit (a la Sose halunk meg).
Ember csak nézett rám, és mondja, hogy bármelyiket elvihetem 100ért. Mondom, oké, de én Turgenyevet keresek, és ha az övé a kupac, akkor bizonyára előkeresi nekem, én mintha ott az alján láttam volna egyet, de ha az övé, akkor nem nyúlok hozzá. Ember értetlenkedett, én mondom neki, hogy jó, akkor hagyjuk, pedig a Turgenyevért az antikváriumban tuti fizetnek 2-3ezer forintot, ilyen pirosasbarna, és mintha láttam volna a kupacban, és most megyek, de ha megkeresi mire jövök visszafele, akkor 200 ft-ot is adok érte.
Én elmentem az ember meg ott maradt, és nekiállt Turgenyevet keresni. 😊

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Még egyszer ősszel előttünk is ment a "buli" igaz kisebb méretben. De már az kegyetlenül irritáló volt. Aztán valaki rendesen rájuk szólhatott, mert az utolsó szálig vittek hál istennek mindent...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
nem tiltani szeretném, hanem olyan keretek közé szorítani, hogy ne egy tatárjárásra emlékeztessen, sejted mennyi szemetet hagynak ott 4-5 nap sátrazás után.

több mint 13 éve
Lomtalanítás van, beindult az invázió. Fél percénként sasolok ki a kocsira, tavaly ilyenkor elindulás után kifordult a bal első és a többi is megvolt lazítva...JayB
3 hét után pénteken hazaértem keresztúrra, úgy felkúrt 3 perc alatt ami megy, hogy az eszméletlen. beérek az utcába, egy roma ott alszik az utca elején egy a lomok között egy matracon, felette a kerítésen nagy kartontábla "FOGLALT". másnap becsöngetnek, hogy nem e lehetne vinni valamit, mindenhol cigányok (kénytelen vagyok ezt írni, tényleg csak ők), sátraznak a házak körül, és le-fel járkálnak a családok. nyilván tele is szar mindent, persze a kutya rögtön megtalálja...

én nem akarom elhinni, hogy ennek ez a módja, és felháborító, hogy ezt engedik ebben a formában.gabtsi
Próbáld nekik megtiltani... Rasszista... 😀 😀
több mint 13 éve

én nem akarom elhinni, hogy ennek ez a módja, és felháborító, hogy ezt engedik ebben a formában.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyébként pénteken azért volt 3 órás várakozás a Budapest-Fehérvár vonalon, mert ellopták a kábeleket...

haromt: kifelejtetted, hogy a zsebedben a telefon is lom 😀fetomy
pénztárcád is mert közterületen tartózkodik
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egyébként pénteken azért volt 3 órás várakozás a Budapest-Fehérvár vonalon, mert ellopták a kábeleket...

haromt: kifelejtetted, hogy a zsebedben a telefon is lom 😀
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Anyagilag le vagyok égve, a munkámban el vagyok akadva, a házimhoz hozzá se tudok kezdeni a ZHmat elbasztam...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
lomtalanítás = waiver

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
rasszista.haromt
Mondjuk ők még a jobb fajta, próbál valamiből megélni. Találkoztam már telljesen korrekt arcokkal is de volt hogy a kertből akarták elvinni a téligumikat mert azthitték majd úgyis ki lesz rakva...JayB
ki van rakva.
mint ahogy a vasúti vezeték is lomnak van kirakva, akár csak a transzormátorok és a közúti táblák. Nem is beszélve a fénysorompók alkatrészeiről.

sőt. a ház előtt parkoló kocsik is lomok. ezért viszik csak el