Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
http://index.hu/video/2011/10/11/lezerblokkolo/ a kurva anyjukat.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Beszarás, hogy egy napot nem lehet értelmesen megtervezni, mindig bekavarnak valamit...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Kinyírom a Malekot. A szívgörcsöt hozta rám.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Bassza meg a kurva élet, hogy mindig fel tudok kelni a kibaszott ébresztőre, csak pont a Ducks meccs előtt nem. :mad:Schleck
A szurkolásod nélkül is nyertek!vadibandi
Tudom, ez volt az első felkelés után, hogy megnéztem az eredményt. De már nagyon idegesít, hogy idén eddig másfél meccset láttam összesen a kedvenc NCAA csapatomtól.

több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Bassza meg a kurva élet, hogy mindig fel tudok kelni a kibaszott ébresztőre, csak pont a Ducks meccs előtt nem. :mad:Schleck
A szurkolásod nélkül is nyertek!

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Bassza meg a kurva élet, hogy mindig fel tudok kelni a kibaszott ébresztőre, csak pont a Ducks meccs előtt nem. :mad:

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
utálom a keddet.

5 órám van, reggel 8-tól du. 18-ig, és az elsőre nem is járok, az utolsó meg elmaradt 3 hétig, mégis széjjel vagy baszva testileg, annyira megerőltetőHöri
miért nem jársz más naponta kondizni?

Jó fizikális állapot biztos alap, a jó mentális teljesítményhez.Amadeus91
hogy tudjál futball cikkeket olvasniHöri
ez mehet az aranyköpésekbe 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
utálom a keddet.

5 órám van, reggel 8-tól du. 18-ig, és az elsőre nem is járok, az utolsó meg elmaradt 3 hétig, mégis széjjel vagy baszva testileg, annyira megerőltetőHöri

Jó fizikális állapot biztos alap, a jó mentális teljesítményhez.Amadeus91
hogy tudjál futball cikkeket olvasni

több mint 14 éve
utálom a keddet.

Jó fizikális állapot biztos alap, a jó mentális teljesítményhez.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Bakács Tibor meg kb. semmit nem kapott ugyanezért. Gondolom a miskolci faszinak ez volt az első lopása...
Másrészt pedig jó kis csúsztatás ez a kép 😊
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Én meg már itt rohadok a kibaszott kurva vonaton...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
utálom a keddet.

én hétfőn és szerdán is 8-tól 18-ig vagyok, tehát ne panaszkodj 😀Newman
te kicsi vagy még, élvezzed, hogy collegeba járhatsz

több mint 14 éve
A rencer nem szereti az ékezetet, ezért a 1780 Hasri a tuti!
több mint 14 éve
utálom a keddet.

Add a számlaszámot, megy az adomány.szaba
1780 Höri

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
utálom a keddet.

én hétfőn és szerdán is 8-tól 18-ig vagyok, tehát ne panaszkodj 😀

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 892
utálom a keddet.

Add a számlaszámot, megy az adomány.
több mint 14 éve
utálom a keddet.

5 órám van, reggel 8-tól du. 18-ig, és az elsőre nem is járok, az utolsó meg elmaradt 3 hétig, mégis széjjel vagy baszva testileg, annyira megerőltető

több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Én is a postásra gyanakodtam, de van alibije: később jár. Múltkor pont ilyenkorra vártunk háznézőket, ezért vagy fél órán át kint voltam az ablakban, a kutyák végig ugattak, de még csak egy autó, kisgyerek vagy akár egy elhagyatott szalmagombolyag se gurult végig az utcán. Azt gyanítom,hogy az utca végén levő indiántemető a ludas, amire éppen most építkeznek. :/fetomy
Az ördögszekér,tudom szőr szálat hasogatok 😛

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
hát még mindig pár házzal lejjebb lakik Disztl, lehet neki üzennek minden nap, hogy küldjék el szózát 😀 De igen, még mindig remélem, hogy nem erről van szó 😛

btw akkor az a görény/macska/akármi jó kis napi rutinnal rendelkezik, hogy minden nap kb. ugyanakkoreljön erre 😀 Egyébként nyilván nincs benne misztikum,csak egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért minden nap ugyanakkor ugat az összes kutya. Meg akkor miért nem ugat a mienk -hála az égnek.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
v azt ugatták h szóza takaroggy...v még mindig nem aktuális? 😊

|
több mint 14 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Lehet, hogy a gyereket ugatták az ablakban, aki bámulja őket... 😀
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
macska, görény ilyesmi a tudományos magyarázat. Holisztikusan sátáni az egész, lehet egy gömbvillámtól mentettek meg.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Én is a postásra gyanakodtam, de van alibije: később jár. Múltkor pont ilyenkorra vártunk háznézőket, ezért vagy fél órán át kint voltam az ablakban, a kutyák végig ugattak, de még csak egy autó, kisgyerek vagy akár egy elhagyatott szalmagombolyag se gurult végig az utcán. Azt gyanítom,hogy az utca végén levő indiántemető a ludas, amire éppen most építkeznek. :/
több mint 14 éve
Jajj de baromira imádom, mikor hajnali 10órakor történik egy párhuzamos dimenziós tér-idő törés és az utca összes kutyája -kivéve persze a miénket- megbarmul, és fél órán át egyhuzamban ugat.fetomy
😀