Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Bazdmeg Echo TV. Ekkora trágyát.
több mint 14 éve
hang-fuldoklo.FakeSzezon első versenye után ilyen szarul még nem voltam. Mint akit összevertek...szabamilyen verseny?Amadeus91
több mint 14 éve
😂fuldoklo.FakeSzezon első versenye után ilyen szarul még nem voltam. Mint akit összevertek...szabamilyen verseny?Amadeus91

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fuldoklo.Szezon első versenye után ilyen szarul még nem voltam. Mint akit összevertek...szabamilyen verseny?Amadeus91
több mint 14 éve
Szezon első versenye után ilyen szarul még nem voltam. Mint akit összevertek...szabamilyen verseny?
több mint 14 éve
Szezon első versenye után ilyen szarul még nem voltam. Mint akit összevertek...
több mint 14 éve
De bírom mikor valaki képtelen tartani a megbeszélteket és ezen bukik minden...
több mint 14 éve
Mindenkinek kell egy ellenségkép. Neki ez az.jaj ez az NSO-ról az a Royal gyerek? Még mindig ott tart, hogy a Foci(nk) igazából nem is lenne szabad, hogy football legyen, mert nem rúgják a labdát. (homály)A kedvencem az az összeesküvés-elmélet, miszerint itthon a pókerhez hasonlóan akarják titkos erők befuttatni a tojásfocit és ez vajon kinek állhat érdekében...Dzsokijuingazért elég kemény csávó lehet, ha ezt nyilvánosan le merte írni 😀JSanyo
Azt nem értem, hogy egyeseknek miért jó, hogy ha minden áron, 2 kézzel csimpaszkodva, mocskolhatják az amerikai focit?Amadeus91
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
jaj ez az NSO-ról az a Royal gyerek? Még mindig ott tart, hogy a Foci(nk) igazából nem is lenne szabad, hogy football legyen, mert nem rúgják a labdát. (homály)A kedvencem az az összeesküvés-elmélet, miszerint itthon a pókerhez hasonlóan akarják titkos erők befuttatni a tojásfocit és ez vajon kinek állhat érdekében...Dzsokijuingazért elég kemény csávó lehet, ha ezt nyilvánosan le merte írni 😀JSanyo
Azt nem értem, hogy egyeseknek miért jó, hogy ha minden áron, 2 kézzel csimpaszkodva, mocskolhatják az amerikai focit?
több mint 14 éve
A kedvencem az az összeesküvés-elmélet, miszerint itthon a pókerhez hasonlóan akarják titkos erők befuttatni a tojásfocit és ez vajon kinek állhat érdekében...Dzsokijuingazért elég kemény csávó lehet, ha ezt nyilvánosan le merte írni 😀
több mint 14 éve
Már most megvan az első tuf-om... Mecha tanszék <3
több mint 14 éve
A kedvencem az az összeesküvés-elmélet, miszerint itthon a pókerhez hasonlóan akarják titkos erők befuttatni a tojásfocit és ez vajon kinek állhat érdekében...Dzsokijuinglol verjem 😀 😀 😀 ez kész. szerintem belőtt egy 20-as jokert a gyerek...
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 14 éve
Faragó Ricsi és Korda Gyuri kartellgyanús tevékenységet folytat 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
"Nem az a lényeg, hogy mit mondanak, hanem hogy beszéljenek rólam" - tartja a régi celebmondás. Így is népszerűsíthető a kedvenc sportunk. Persze, írják a sok okosságot, de legalább olvassák is a másét, ami okosabb (remélhetőleg). A kedvencem az az összeesküvés-elmélet, miszerint itthon a pókerhez hasonlóan akarják titkos erők befuttatni a tojásfocit és ez vajon kinek állhat érdekében...óóó az problemo hogy felkúrják az agyam ezzel a sok hülye beszűkült kommentel ami a nemzetisport.hu/gömbfoci vs tojásfoci témában megy. olyanokat olvasok, hogy letépném magamról a ruhát...Nem érdemes. Úgyse tudják/tudjátok egymást meggyőzni. Az egyik ezt szajkózza a másik azt de véletlen se próbálja megérteni az ellent.Matthew99
jó pofán kéne rugni pár embertVentura
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
óóó az problemo hogy felkúrják az agyam ezzel a sok hülye beszűkült kommentel ami a nemzetisport.hu/gömbfoci vs tojásfoci témában megy. olyanokat olvasok, hogy letépném magamról a ruhát...Nem érdemes. Úgyse tudják/tudjátok egymást meggyőzni. Az egyik ezt szajkózza a másik azt de véletlen se próbálja megérteni az ellent.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
óóó az problemo hogy felkúrják az agyam ezzel a sok hülye beszűkült kommentel ami a nemzetisport.hu/gömbfoci vs tojásfoci témában megy. olyanokat olvasok, hogy letépném magamról a ruhát...mi tart vissza? 😀
|
több mint 14 éve
óóó az problemo hogy felkúrják az agyam ezzel a sok hülye beszűkült kommentel ami a nemzetisport.hu/gömbfoci vs tojásfoci témában megy. olyanokat olvasok, hogy letépném magamról a ruhát... jó pofán kéne rugni pár embert
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 14 éve
Miért lenne nagy különbség? Ha engedélyezve van, akkor felrakhatod, mehetsz vele, semmi bajod nem lesz. Ha nincs tiltva, akkor felrakhatod, mehetsz vele, semmi bajod nem lesz 😊 És ha jól emlékszem (nem biztos) a riporter is úgy mondta, hogy XY óta vannak engedélyezve. Nyilván más az, ha semmi nincs róla, vagy hogy ki van mondva, hogy szabad, de a gyakorlatban ugyanazt jelenti.A törvényjavaslat szerint a definíció:
A CD meg gondolom fényvisszaverése miatt volt, így nem azt kellett volna megtiltani, hogy CD nem lehet ott, hanem fényvisszaverő tárgy.
Definíció a tiltásra? "Tilos a járműre olyan berendezést szerelni/szereltetni, amely a traffipax működését zavarja". Azon csodálkozom, hogy nincs még ilyen. Mivel ugye ezzel sem az a baj, hogy jelez ha trafi van, hanem hogy pár másodpercre bezavarja azt, amíg az ember lelassíthat.fetomy
“A gépjárműben a gépjármű sebességét mérő készüléket jelző vagy zavaró technikai eszköz – így különösen radar- és lézerdetektor, lézerblokkoló – nem működtethető, és csak működtetésre alkalmatlan módon, a gépjármű csomagterében, lezárt dobozban tárolható vagy szállítható.”
De a törvénymódosító javaslatot elutasította az országgyűlés jegyzője:
“SCHVÁB ZOLTÁN helyettes államtitkár (Nemzeti Fejlesztési Minisztérium): Közlekedésszabályozási megfontolások miatt az eszköz birtoklásának a tilalma jelenleg nincs jogszabályban elrendelve, és a KRESZ szabályai között ilyen eszközbirtoklási tilalom nem is rendelhető el, épp ezért a javaslat szerinti szabályozás önmagával sem koherens, a közúti közlekedésről szóló törvény szabályozási elvei közé egyáltalán nem illeszthető be, és így nem lehet alkalmas a szabályozási megoldás a célzott joghatás kiváltására, illetve kodifikációs szempontból is hibás, hiszen 21/c. pontot a közúti közlekedési törvény már tartalmaz.“
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Ez hülyén hangzik, de így van.Sobri sztem "sobrisan" azt akarta mondani hogy ha valami engedélyezve van akkor már rendelkeztek a létjogosultságáróldavemayerŐőő... Ez most úgy hangzott mintha minden egyes használati tárgy/dolog/akármi létjogosultságáról rendelkezne valaki 😊Rataxes
Pl a drogokat ugye nagyrészt tiltják.
De meg kell határozni egzaktul, milyen vegyület minősül drognak, és az azzal kereskedő, felhasználó, stb ellen lehet eljárni. (Ezért lehet legálisan venni un. dizájner drogokat, mert nem mint drog hozzák forgalomba, hanem xyz12 hatóanyagú nővényvédőszer, mondjuk. Az xyz12 nem szerepel a tiltólistán. Ha rákerül, akkor jön xy32xyz22 hatóanyagú, és úja vásárolható legálisan.)
Vagy pl. a doppingnál is. Nem attól dopping valami, hogy teljesítményt fokoz. Hanem attól, hogy rajta van egy listán, amin ami rajta van, az a definiált dopping. És ez a lista véges. Ami nincs rajta, az nem dopping.
több mint 14 éve
Sobri sztem "sobrisan" azt akarta mondani hogy ha valami engedélyezve van akkor már rendelkeztek a létjogosultságáróldavemayerŐőő... Ez most úgy hangzott mintha minden egyes használati tárgy/dolog/akármi létjogosultságáról rendelkezne valaki 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Sobri sztem "sobrisan" azt akarta mondani hogy ha valami engedélyezve van akkor már rendelkeztek a létjogosultságáról de ha nincs tiltva abban benne van hogy még nem volt róla semmilyen értekezés - ilyen most az online póker pl.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Miért lenne nagy különbség? Ha engedélyezve van, akkor felrakhatod, mehetsz vele, semmi bajod nem lesz. Ha nincs tiltva, akkor felrakhatod, mehetsz vele, semmi bajod nem lesz 😊 És ha jól emlékszem (nem biztos) a riporter is úgy mondta, hogy XY óta vannak engedélyezve. Nyilván más az, ha semmi nincs róla, vagy hogy ki van mondva, hogy szabad, de a gyakorlatban ugyanazt jelenti.A CD meg gondolom fényvisszaverése miatt volt, így nem azt kellett volna megtiltani, hogy CD nem lehet ott, hanem fényvisszaverő tárgy.
Definíció a tiltásra? "Tilos a járműre olyan berendezést szerelni/szereltetni, amely a traffipax működését zavarja". Azon csodálkozom, hogy nincs még ilyen. Mivel ugye ezzel sem az a baj, hogy jelez ha trafi van, hanem hogy pár másodpercre bezavarja azt, amíg az ember lelassíthat.
több mint 14 éve
Azt hittem ezeket tilos használni, máskülönben tényleg ökörség az egész traffipax, felszereletetek én is egyet aztán büntessenek mást 😛Nem engedélyezve vannak, hanem nincsenek tiltva.
Btw a fideszes faszinak abban igaza van, hogy ha kovács józsi felrakhatja, a képviselő sem különb. Egyébként pedig max azon lehet fennakadni, hogy miért vannak engedélyezve, azon sztem nem,hogy képviselő is használja. Nem példát kell mutatniuk, hogy bár lehetne, de mi nem használjuk, hanem ha "nem szép dolog", akkor tiltsák be.fetomy
Nagy különbség. 😊
Amúgy érdekes lenne egy definíció, hogy miként lehetne iltani.
Régebben a tükrön lógó CD-lemez volt az "okosság" traffipax ellen, szép lett volna betiltani, "Tilos gépjármű belső terében tok, vagy egyéb zárható készség nélkül, és azon kívül CD-lemezt szállítani, tartani." alapon. 😊
több mint 14 éve
ahhoz képest h nincs törvény ami tiltja, múltkor mégis lehetett olyat olvasni neten, h vki pert bukott, mert iennel zavarta a rendőrség rendszerét, v vmi iesmi volt, nem emléxem pontosan.
|
több mint 14 éve
Azt hittem ezeket tilos használni, máskülönben tényleg ökörség az egész traffipax, felszereletetek én is egyet aztán büntessenek mást 😛Btw a fideszes faszinak abban igaza van, hogy ha kovács józsi felrakhatja, a képviselő sem különb. Egyébként pedig max azon lehet fennakadni, hogy miért vannak engedélyezve, azon sztem nem,hogy képviselő is használja. Nem példát kell mutatniuk, hogy bár lehetne, de mi nem használjuk, hanem ha "nem szép dolog", akkor tiltsák be.