Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 186 — #NoStress
http://kuruc.info/r/2/88138/

Az anyátokat.Vrijbloed
Nem ismerem a konkrét sztorit, de ha kurucinfo, akkor vagy kamu, vagy nem így történt, vagy pont a lényeg van elkenve.

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
http://kuruc.info/r/2/88138/

Az anyátokat.
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Azon kívül, hogy Colts hater, VÍZILÓ komája lehet:
Gyuszkó naon yo voltál kicsim , sztem te vagy a legjobb szakkomi 😊😊respectvv4laci
és a logika nagymestere:
Sobri ugyanaz a csapatunk és én is Tebowista vagyok rokonlelkek lehetünk, nem vagy zsidó te is véletlenül?respectvv4laci
Szerencse, hogy nincs akvarista topic, különben kiderítette volna hajnalban, hogy Sobri zsidó buzi. 😂tomi-tomi
Nem akarok bele kezdeni a sárdobálásba neg lehet itt dobálózni, de ilyen alapon akkor te meg nem a Tomi1487 vagy a napiszarrol?respectvv4laci
Nem érzed úgy, hogy életed első hat hozzászólásával ezen a fórumon már el is kezdted a sárdobálást? Btw én nem hasonlítottalak senkihez. Saját kommentjeid hatásaival szembesülhetsz.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 266 — Saturday Night Lights
Gyuszkó naon yo voltál kicsim , sztem te vagy a legjobb szakkomi 😊😊respectvv4laci
és a logika nagymestere:
Sobri ugyanaz a csapatunk és én is Tebowista vagyok rokonlelkek lehetünk, nem vagy zsidó te is véletlenül?respectvv4laci
Szerencse, hogy nincs akvarista topic, különben kiderítette volna hajnalban, hogy Sobri zsidó buzi. 😂tomi-tomi
Nem akarok bele kezdeni a sárdobálásba neg lehet itt dobálózni, de ilyen alapon akkor te meg nem a Tomi1487 vagy a napiszarrol?respectvv4laci
Ne tetézd. Olvasgasd a korábbi hsz-eket a topikban és lődd be a szintet.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
és a logika nagymestere:
Nem akarok bele kezdeni a sárdobálásba neg lehet itt dobálózni, de ilyen alapon akkor te meg nem a Tomi1487 vagy a napiszarrol?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fasszopó geciszáju fasszarcú geciorrú mocskos buzi COLTS ugy utállak téged akar a szart te fasszopó geciarcu mocsok csapatrespectvv4laci
Még egy ilyen hsz és nem leszel hosszú életű a fórumon.somoskovig
Bocsánat én azt hittem h ez egy ilyen gyülölködő topik ahol lehet nyomni mindent , még1szer elnézést :/ 😐 :mad: :mad:
több mint 14 éve
tenorx 14 107 — fő libsi
Na jó ezt nem hiszem el 😀
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
fasszopó geciszáju fasszarcú geciorrú mocskos buzi COLTS ugy utállak téged akar a szart te fasszopó geciarcu mocsok csapatrespectvv4laci
Amúgy egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez a tag nem vki régimotoros fórumos, csak egy ilyen nick-kel írogat direktbe. 😀szaba
Bevallom én voltam, mert nem akartam lejáratni magam ilyen mocskos beszéddel és végre kimondhattam, hogy utálom a Coltsot anélkül, hogy banolnának 😀
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
Vagy csaj, vagy szivárványos, mert pasi ilyeneket nem ír, hogy "cejintem", "buxizva", "szakkomi" 😂

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
és a logika nagymestere:
Szerencse, hogy nincs akvarista topic, különben kiderítette volna hajnalban, hogy Sobri zsidó buzi. 😂

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
Már megérte regisztrálni. Valakinek ellensúlyoznia is kell a színvonalas hozzászólásokat, különben túl magasra szökne a színvonal. Hálásak vagyunk Neked Tiszteletvévénégylászló!
😂

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Figo újratöltve? 😀

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Ez az avatar is ismerős, mintha láttam volna már valakinél... Aztán lehet hogy a véletlen műve és egy tök "ártatlan" user ugyanezt hordja 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 285
Amúgy egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez a tag nem vki régimotoros fórumos, csak egy ilyen nick-kel írogat direktbe. 😀
több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 188 — Chiefs GM
Még egy ilyen hsz és nem leszel hosszú életű a fórumon.

több mint 14 éve
Az tuti, hogy én vagyok az úszósport Bob Sanders-e... 😕szaba
rajt után kapásból vízbe érkezéskor eltöröd a vállad? 😊JSanyo
Nem, de képes bármilyen testrészem megsérülni...
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 700 — Whoops, looks like something went wrong.
helyes
a Colts is utál téged

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fasszopó geciszáju fasszarcú geciorrú mocskos buzi COLTS ugy utállak téged akar a szart te fasszopó geciarcu mocsok csapat
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Az tuti, hogy én vagyok az úszósport Bob Sanders-e... 😕szaba
rajt után kapásból vízbe érkezéskor eltöröd a vállad? 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A fehérvári önkormányzatnak olyan jól megy, hogy felvették Supermant parkolóellenőrnek. Leparkoltam egy utcában, konkrétan 2 percig tartott, amíg a 8-10 autónyira levő automatához elmentem jegyért, de mire visszaértem az autóhoz, megbüntettek, amiért nem volt jegyem. Ráadásként pedig látótávolságon kívül is kerültek ezidő alatt.

btw rádiótéma: annyira szar, hogy elkezdődik egy szám, amit imádok, majd 5 mp után kiderül, hogy csak jelezték, hogy néha ezt is adják, majd elkezdődik egy következő, amit szintén szeretek és újra kiderül, hogy csak jelezték, hogy majd egyszer lesz, majd elkezdődik egy szar szám, ami már végig is megy...fetomy
1. rész : ismerős,
2. rész: 😂 😂 😂
több mint 14 éve
Az tuti, hogy én vagyok az úszósport Bob Sanders-e... 😕
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A fehérvári önkormányzatnak olyan jól megy, hogy felvették Supermant parkolóellenőrnek. Leparkoltam egy utcában, konkrétan 2 percig tartott, amíg a 8-10 autónyira levő automatához elmentem jegyért, de mire visszaértem az autóhoz, megbüntettek, amiért nem volt jegyem. Ráadásként pedig látótávolságon kívül is kerültek ezidő alatt.

btw rádiótéma: annyira szar, hogy elkezdődik egy szám, amit imádok, majd 5 mp után kiderül, hogy csak jelezték, hogy néha ezt is adják, majd elkezdődik egy következő, amit szintén szeretek és újra kiderül, hogy csak jelezték, hogy majd egyszer lesz, majd elkezdődik egy szar szám, ami már végig is megy...
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 186 — #NoStress
Amúgy vannak fasza netrádiók (pl: http://psyradio.fm/), de amióta ezt a bejegyzést olvastam, azon tanakodom, hogy ha most akarnék, akkor a netet leszámítva hol tudnék rádiót hallgatni. 😊 Van e olyan eszközöm, ami alkalmas rádióadók vételére.Sobri Jóska
a legtöbb mobil alkalmas ráHöri
Igen, erre jutottam én is, hogy tuti van ehhez valami app, amit letöltve fogható ezernyi rádióadó.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Amúgy vannak fasza netrádiók (pl: http://psyradio.fm/), de amióta ezt a bejegyzést olvastam, azon tanakodom, hogy ha most akarnék, akkor a netet leszámítva hol tudnék rádiót hallgatni. 😊 Van e olyan eszközöm, ami alkalmas rádióadók vételére.Sobri Jóska
a legtöbb mobil alkalmas rá

több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Egyetlen kib...ott rádió sem tudja végigjátszani a November Raint?
Nem véletlen, hogy nem hallgatom őket.catattack
nemhogy ezt a csodát, de egyéb 4 percnél hosszabb dalokat se nagyon... így marad az mp3 😕