Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Egy kicsivel több mint 7 millás új autón is fél millió a regisztrációs adó.... basszák meg a kurva anyjukat... persze kell a pénz gondolom a tetves cigányok eltartásáraDub
Ja, ha nem lennének cigányok Magyarországon, ez lenne a Kánaán, mert tőlük eltekintve már minden rendben van, csak még ezt kéne valahogy megoldani, és mindenkinek lenne 7 milás kocsija, regadó nélkül. Legalább 3 db.Sobri Jóska
Nyilván nem így van, csak iszonyat felkúrja az ember agyát, hogy mindenhonnan lehúzzák az embert, 128 féle címszóval kell minden után adózni, és akkor mindennek a tetejébe semmi látszata sincs az egésznek. Mire költik a regisztrációs adóból befolyó pénzeket? Az utakra? Hát akkor már csak az lenne a kérdésem, hogy az afgán vagy a haiti-i utakat építjük belőle, mert hogy itt ugyanolyan szarok az utak mint 10 éve az biztos (ha nem szarabbak). Azt a rohadt sok államadósságot amit a nyakunkba vartak, azt is szivesen megkérdezném valamelyik nagyokost, hogy ugyan már mesélje el, hogy úgy mégis mi a faszomra költötték azt a kikúrt sok pénzt? Mert rám nem, az egészen biztos és azt sem látom, hogy épülnének mondjuk a mágnesvasutak alapjai... de a 256 ezredik roma felzárkoztató programra valahogy mindig akad pénz, miközben mindenki tudja hogy kb az ablakon kidobott összeg az egész, ebben a formában soha nem is volt és nem is lesz semmilyen eredménye.Dub
Nemzetszínészei havi 500ezer/fő, olimpikonok...BKV, MÁV... mostanság 1-2 stadion. Ment itt a lóvé fosásig, csak nem az átlagemberre.
több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Egy kicsivel több mint 7 millás új autón is fél millió a regisztrációs adó.... basszák meg a kurva anyjukat... persze kell a pénz gondolom a tetves cigányok eltartásáraDub
Ja, ha nem lennének cigányok Magyarországon, ez lenne a Kánaán, mert tőlük eltekintve már minden rendben van, csak még ezt kéne valahogy megoldani, és mindenkinek lenne 7 milás kocsija, regadó nélkül. Legalább 3 db.Sobri Jóska
Nyilván nem így van, csak iszonyat felkúrja az ember agyát, hogy mindenhonnan lehúzzák az embert, 128 féle címszóval kell minden után adózni, és akkor mindennek a tetejébe semmi látszata sincs az egésznek. Mire költik a regisztrációs adóból befolyó pénzeket? Az utakra? Hát akkor már csak az lenne a kérdésem, hogy az afgán vagy a haiti-i utakat építjük belőle, mert hogy itt ugyanolyan szarok az utak mint 10 éve az biztos (ha nem szarabbak). Azt a rohadt sok államadósságot amit a nyakunkba vartak, azt is szivesen megkérdezném valamelyik nagyokost, hogy ugyan már mesélje el, hogy úgy mégis mi a faszomra költötték azt a kikúrt sok pénzt? Mert rám nem, az egészen biztos és azt sem látom, hogy épülnének mondjuk a mágnesvasutak alapjai... de a 256 ezredik roma felzárkoztató programra valahogy mindig akad pénz, miközben mindenki tudja hogy kb az ablakon kidobott összeg az egész, ebben a formában soha nem is volt és nem is lesz semmilyen eredménye.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Ja, ha nem lennének cigányok Magyarországon, ez lenne a Kánaán, mert tőlük eltekintve már minden rendben van, csak még ezt kéne valahogy megoldani, és mindenkinek lenne 7 milás kocsija, regadó nélkül. Legalább 3 db.

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
holnap kelhetek negyed 6-kor, mert 10-kor már meccset játszunk a Vasas ellen, király 😀
több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Egy kicsivel több mint 7 millás új autón is fél millió a regisztrációs adó.... basszák meg a kurva anyjukat... persze kell a pénz gondolom a tetves cigányok eltartására
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Kurva életbe, hogy tud néha ennyire fos lenni minden...tenorx
Úgyis rég volt
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Kurva életbe, hogy tud néha ennyire fos lenni minden...
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ha valakinek kellenek lengyel alábeszélős sons of anarchy részek, tudok segíteni.

alig lepődtem meg mikor Gemma és Tara beszélt az első jelenetben, majd egy kappanhangú lengyel elkezdett beleugatni 😀

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 327 — we almost always almost win
az upc éri meg legjobban szvsz, ha telefon internet tv együtt, és pesten nincs is vele gond, csak a kis szaros tanyákon, mint st, ami meg az ott élő ~40k emberen kívül senkit se érdekel.

Egész hétvégére Három lételememből 2-től megfosztottak, az internettől és a tvtől. Ha nem az önsajnálat lenne a harmadik, már rég a zagyvába vetettem volna magamat 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Akármennyire rühellem a upct még mindig az a legjobb döntés szvsz.
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Nekem a Digivel 3+ év alatt egyszer volt gondom, mikor 1 napra elszállt a net, mert még beszereléskor nem megfelelően kötöttek be valami kábelt, és kicsúszott a helyéről. Legalábbis a hivatalos indoklás ez volt. Igazából nem is érdekel. 3+ év alatt 1 nap belefér.

(Persze tuti, hogy most ezt beírtam, rövid időn belül beüt a krach, és hetekre elszáll a netem.)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
a t-home biztosan nem

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez a tetves upc... Black, neked is?JC6
tegnap este tele volt a facebook timeline-om vele, kb minden miskolci és nyíregyházi upc-s ismerősöm kiírta (vagy okostelefonról, v miután visszajött) h mekkora foshalom az egész.kristof
azért valamilyen szinten érthető, amikor melóznál a gépeden, és több, mint 3 órára elkúszik a net a píbe... digi, t-home, melyik a legjobb, amelyikben lehet bízni?

az a sírás meg, ami megy fb-n, hát, szánalom...
több mint 14 éve
catattack 3 520
2 (!) busz jár vasárnaponként kunszentmiklósról kecskemétre.
reggel 7-kor, meg du. 5-kor 1-1
Höri
😂
Részvétem a 7végi kunszentmiklósi közlekedés miatt.
A Kunság Volánnál melózom! 😂
több mint 14 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
...Óránként jár, és húgom 8:10-re ér be vele, és szólt a tanár, hogy nem késhet. Persze hozzátartozik, hogy ha 1 órával előbbivel megy, akkor 40 percet vár az épület előtt, mire kinyitják.fetomy
Nálunk a melóhelyen az a főnöki hepp most, hogy szigorúan 7:30-ra be kell érni és 16:15-ig meló. Bejáró kolega busza 7:40-re ér be -> "Nem jó, tessen a korábbival jönni!" Az senkit nem érdekel, hogy du. 17-kor tud elmenni.
Mint ahogy az sem érdekelt senkit, amikor nekem hétvégén temetésről kellett bemennem, mert akkor jöttek telefonközpontot szerelni a hivatalba.
Én mindenesetre ezentúl még a telefonomat sem fogom felvenni munkaidőn kívül, ha a főnökség keresne.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A vonatmenetrenddel én is szívok rendesen, főleg Nyíregyházától Debrecenig. 11 percen belül megy két vonat (óra 35-kor és 46-kor), utánna 49 percen át semmi, mondanom se kell, hogy a 46-os vonatot 2-3 percekkel szoktam lekésni a busz miatt.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez a tetves upc... Black, neked is?JC6
tegnap este tele volt a facebook timeline-om vele, kb minden miskolci és nyíregyházi upc-s ismerősöm kiírta (vagy okostelefonról, v miután visszajött) h mekkora foshalom az egész.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
utálom a helyi közlekedési viszonyokatHöri
Pontosabban?Asbee
ezért van az a verzió, hogy 2 átszállást nyomok majd ma, de persze így is 13.20-ra fogok kecskemétre érni, a vonat meg 13.11-kor elmegy. tehát vagy szopok ott 50 percet vagy buszozok és később érek be 20 perccel szegedre. mondjuk a szegedi busz pu. közelebb van a kérómhoz, mint a vasút, ez szerencse LENNE, de a mars térről nincs közvetlen járat a novotelhez, ergo vagy átszállok még szegeden helyközin is, vagy a cuccaimmal a hátamon sétálgatok párszáz métert. utóbbit szoktam.
Höri
9-es troli? Megáll a Mars térnél letesz a Novotelnél 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez a tetves upc... Black, neked is?
több mint 14 éve
Egyébként az a jó, amikor a városon belüli buszok is úgy vannak beállítva, hogy nem érsz oda. Óránként jár, és húgom 8:10-re ér be vele, és szólt a tanár, hogy nem késhet. Persze hozzátartozik, hogy ha 1 órával előbbivel megy, akkor 40 percet vár az épület előtt, mire kinyitják.

Egyébként mikor dunaújvárosba jártam is úgy volt behangolva minden óránkénti járat, hogy épp 10 percet késtem, csak ugye eleinte a tanárokat nem zavarta, utána meg engem nem zavartak az órák.
Sosem értettem miért úgy vannak beállítva a buszok, hogy mindenféleképpen pont elkéssél. (még kis távolságokban és menetrendszerint is)
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
egyébként jár közvetlen busz járat is, 15.40-kor indul és 19.15-re van benn szegeden 😀 😀 😀 ilyen rakétára még sose mertem felülni.
Höri
Azigen :o :o Akkor már mehetnél biciklivel 😂 És anno én még a Sopron-Dunaújváros 6 órán panaszkodtam :rolleyes: Azt hiszem bejött itt az élet...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
nem a vonatot kéne eltolni hanem a buszt. azon némileg kevesebben vannak 😊

egyébként jár közvetlen busz járat is, 15.40-kor indul és 19.15-re van benn szegeden 😀 😀 😀 ilyen rakétára még sose mertem felülni.

de nincs gond mert már csak 14 millió ilyen tölcsért kell eladnom én megvehetem a kamionomat.

ja és még el kell mennem a benzinkútra is mert ünnep van és csak az ottani bolt van nyitva, ahol árulnak elemet az mp3asomba. mondanom se kell, hogy a kút is kint van a faszomba.

több mint 14 éve
Tökéletesen értem a problémád...Mondjuk azt kurvára nem értem (hogy csak topicon belül maradjunk), hogy miért nem lehet az egészet összehangolni? :rolleyes: Valahogyan nem tudom elképzelni, hogy az a vonat akkora káoszt okozna ha néhány perccel később indulna...Én múltkor pont fordítva szívtam, hogy Csornán álltunk 15-20 percet, mivel vártuk a BZ-t Szombathelyről. Emiatt majdnem elkéstem, persze annak a 2-3 embernek biztos hasznos volt, hogy bevárta. No meg egyszer 5-6 éve hazafelé meccsről Tatabányán 120 perces késésben volt valami nemzetközi gyors, Győrben mégis ott várt minket a személyvonat...Úgy látszik ez különböző közlekedési módok között nem működik. Az meg vicc, hogy két busz jár vasárnaponként, tutira lenne akkor nagyobb igény, főleg egyetemisták körében, gondolom nem te egyedül utazol arra...Arra figyelj, hogy ami Kunszentmárton és Kecskemét között közlekedik, az a helyközi, ami Szegeden belül az a helyi, ha már megkaptam a szakember megszólítást 😀 (és nem kötözködésképp)

több mint 14 éve
Pontosabban?Asbee
hehe, egy szakember 😀

2 (!) busz jár vasárnaponként kunszentmiklósról kecskemétre.
reggel 7-kor, meg du. 5-kor 1-1
utóbbi persze nekem ideális lenne ha nem akarnék 7-től NFL-t nézni.
mert ugyanis én onnan tovább nyomulok szegedre, ami IC-vel 1 óra, busszal majdnem 2
én nyilván IC-vel akarnék, de pont úgy van, hogy az 2-3 perccel korábban megy el, mint a buszom beérne. persze hivatalosan előtte ér be, de mivel megáll minden fánál, így nem.

ezért van az a verzió, hogy 2 átszállást nyomok majd ma, de persze így is 13.20-ra fogok kecskemétre érni, a vonat meg 13.11-kor elmegy. tehát vagy szopok ott 50 percet vagy buszozok és később érek be 20 perccel szegedre. mondjuk a szegedi busz pu. közelebb van a kérómhoz, mint a vasút, ez szerencse LENNE, de a mars térről nincs közvetlen járat a novotelhez, ergo vagy átszállok még szegeden helyközin is, vagy a cuccaimmal a hátamon sétálgatok párszáz métert. utóbbit szoktam.

de ez nem zavarna ha
a, nem kéne emiatt felkelnem KORA délelőtt.
b, lenne hely a táskámnak is az úton. (jó mondjuk ez most annyira nem gáz, mert csak hazafelé nem szoktam elférni, de hazafelé nem is kell sietnem mert nincs NFL)

több mint 14 éve
Pontosabban?