Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem igaz hogy itt kell Halló!!-zni baszdmeg,még annyira sem telik ezektől hogy megnyomják azt a kurva csengőt és ne ordibáljanak másfél órán keresztül.Egyébként is olyan szarul vagyok hiányzik még hallgatni egész nap az acsarkodásukat.Hogy dögölne meg mind!
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
a meccs után konkrétan nem tudtunk rá felszállni, annyira tele volt hétközben a munkában megfáradt, és szombat este a heti feszültséget levezetni kívánó norvégokkal... mondjuk az öltöző feltörése után nem biztos, hogy hagytam volna szó nélkül, ha belém kötnek...egyszer utaztam rajta úgy hogy éppen lomtalanítás volt a nyóckerben. Na az gyönyörű volt.haromt99es busz. a fegyencjárat. az a jó benne, hogy nem csak a blaha to népliget rész durva. hanem utána is. Népliget to határ út szintén csak norvégok. aztán még Erzsébeten is útba ejti a cigánynegyedetharomtHaverom erzsébeten lakik és gyakran azzal megy haza. Mondta, h már leköpték, megrugdosták, megprobálták kirabolni stbstb... Azért 1x ki kell probalni azt a buszt 😀Duff
több mint 13 éve
Reméltem, hogy veszed a lapot.
több mint 13 éve
Nem veszünk Sobrinak egy bérletet rá? 😀😀GRAFIHa eljössz velem, tőlem mehetünk egy kört.
Bár alapból nem utazom buszon, nem szeretem, de a "móka" kedvéért mehetünk egy kört, ha tudsz viselkedni. 😊
több mint 13 éve
Nem veszünk Sobrinak egy bérletet rá? 😀😀
több mint 13 éve
a 99es blahától második megállójától laktam 10 méterre, gyakran utaztam vele haveromhoz a Határ útra, sosem történt velem semmi "érdekes"...egyszer utaztam rajta úgy hogy éppen lomtalanítás volt a nyóckerben. Na az gyönyörű volt.haromt99es busz. a fegyencjárat. az a jó benne, hogy nem csak a blaha to népliget rész durva. hanem utána is. Népliget to határ út szintén csak norvégok. aztán még Erzsébeten is útba ejti a cigánynegyedetharomtHaverom erzsébeten lakik és gyakran azzal megy haza. Mondta, h már leköpték, megrugdosták, megprobálták kirabolni stbstb... Azért 1x ki kell probalni azt a buszt 😀Duff
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyszer utaztam rajta úgy hogy éppen lomtalanítás volt a nyóckerben. Na az gyönyörű volt.Haverom erzsébeten lakik és gyakran azzal megy haza. Mondta, h már leköpték, megrugdosták, megprobálták kirabolni stbstb... Azért 1x ki kell probalni azt a buszt 😀DuffSrácok sajnálom, hogy a győztes meccs utáni örömbe, ennyi üröm vegyült. Viszont csodálkozom, hogy mindez nem történ meg még korábban. Az a környék valami nagyon durva. A Sportteleptől a Blaháig tartó úton kb. úgy éreztem magam, mintha Harlem utcáin kellett volna keresztűl menni. Cigány, cigány hátán. És nem a becsületesebb fajtából való.99es busz. a fegyencjárat. az a jó benne, hogy nem csak a blaha to népliget rész durva. hanem utána is. Népliget to határ út szintén csak norvégok. aztán még Erzsébeten is útba ejti a cigánynegyedetharomt
Mondjuk JJ biztos örült volna neki, mert az egyik tuti nagy NCAA fan lehetett. Iszonyat komoly Razorbacks bőrkabátban nyomult. 😀GRAFI
több mint 13 éve
Duff
3 133
Haverom erzsébeten lakik és gyakran azzal megy haza. Mondta, h már leköpték, megrugdosták, megprobálták kirabolni stbstb... Azért 1x ki kell probalni azt a buszt 😀Srácok sajnálom, hogy a győztes meccs utáni örömbe, ennyi üröm vegyült. Viszont csodálkozom, hogy mindez nem történ meg még korábban. Az a környék valami nagyon durva. A Sportteleptől a Blaháig tartó úton kb. úgy éreztem magam, mintha Harlem utcáin kellett volna keresztűl menni. Cigány, cigány hátán. És nem a becsületesebb fajtából való.99es busz. a fegyencjárat. az a jó benne, hogy nem csak a blaha to népliget rész durva. hanem utána is. Népliget to határ út szintén csak norvégok. aztán még Erzsébeten is útba ejti a cigánynegyedetharomt
Mondjuk JJ biztos örült volna neki, mert az egyik tuti nagy NCAA fan lehetett. Iszonyat komoly Razorbacks bőrkabátban nyomult. 😀GRAFI
több mint 13 éve
A Práter egy részét ismeem. Heti egyszer 2 éven át oda jártam a fotós suliba. Az volt az egyetlen kultúrált épület azon a szakaszon. 😀
több mint 13 éve
.brk
1 890
Itt felénk a Práter is kész ghetto. Tiszta szerencse, hogy nem lopták el semmim, és még belém sem kötöttek. De nincsenek illúzióim, ami késik nem múlik 😊eaglesmcnabbazt tudtam h közel lakunk, de hogy egy utcában az azért erős 😀
mondjuk én itt az elején lakom, úgyh ez teljesen jó környék, beljebb tényleg húzósabb kicsit.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=z86R6B9m0FEItt felénk a Práter is kész ghetto. Tiszta szerencse, hogy nem lopták el semmim, és még belém sem kötöttek. De nincsenek illúzióim, ami késik nem múlik 😊eaglesmcnabbSrácok sajnálom, hogy a győztes meccs utáni örömbe, ennyi üröm vegyült. Viszont csodálkozom, hogy mindez nem történ meg még korábban. Az a környék valami nagyon durva. A Sportteleptől a Blaháig tartó úton kb. úgy éreztem magam, mintha Harlem utcáin kellett volna keresztűl menni. Cigány, cigány hátán. És nem a becsületesebb fajtából való.99es busz. a fegyencjárat. az a jó benne, hogy nem csak a blaha to népliget rész durva. hanem utána is. Népliget to határ út szintén csak norvégok. aztán még Erzsébeten is útba ejti a cigánynegyedetharomt
több mint 13 éve
Itt felénk a Práter is kész ghetto. Tiszta szerencse, hogy nem lopták el semmim, és még belém sem kötöttek. De nincsenek illúzióim, ami késik nem múlik 😊Srácok sajnálom, hogy a győztes meccs utáni örömbe, ennyi üröm vegyült. Viszont csodálkozom, hogy mindez nem történ meg még korábban. Az a környék valami nagyon durva. A Sportteleptől a Blaháig tartó úton kb. úgy éreztem magam, mintha Harlem utcáin kellett volna keresztűl menni. Cigány, cigány hátán. És nem a becsületesebb fajtából való.99es busz. a fegyencjárat. az a jó benne, hogy nem csak a blaha to népliget rész durva. hanem utána is. Népliget to határ út szintén csak norvégok. aztán még Erzsébeten is útba ejti a cigánynegyedetharomt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Srácok sajnálom, hogy a győztes meccs utáni örömbe, ennyi üröm vegyült. Viszont csodálkozom, hogy mindez nem történ meg még korábban. Az a környék valami nagyon durva. A Sportteleptől a Blaháig tartó úton kb. úgy éreztem magam, mintha Harlem utcáin kellett volna keresztűl menni. Cigány, cigány hátán. És nem a becsületesebb fajtából való.99es busz. a fegyencjárat. az a jó benne, hogy nem csak a blaha to népliget rész durva. hanem utána is. Népliget to határ út szintén csak norvégok. aztán még Erzsébeten is útba ejti a cigánynegyedet
több mint 13 éve
ha még ma leigazoljuk, még bajnok lehet a fradi ^^ugyan, Durica kéne megintHurka1-1 meccsre most is szívesen kimennék, csak már luxus a jelen anyagi helyzetben :/fetomybezzeg ha visszajönne DajicHöri
több mint 13 éve
ugyan, Durica kéne megint1-1 meccsre most is szívesen kimennék, csak már luxus a jelen anyagi helyzetben :/fetomybezzeg ha visszajönne DajicHöri
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1sna hát miatta bérletet is vennék, de rögtön fél fehérvárnak. őt mindenkinek látnia kell!fetomy1-1 meccsre most is szívesen kimennék, csak már luxus a jelen anyagi helyzetben :/fetomybezzeg ha visszajönne DajicHöri
több mint 13 éve
na hát miatta bérletet is vennék, de rögtön fél fehérvárnak. őt mindenkinek látnia kell!1-1 meccsre most is szívesen kimennék, csak már luxus a jelen anyagi helyzetben :/fetomybezzeg ha visszajönne DajicHöri
több mint 13 éve
1-1 meccsre most is szívesen kimennék, csak már luxus a jelen anyagi helyzetben :/fetomybezzeg ha visszajönne Dajic
több mint 13 éve
Pár éve még én is hittem. Anyagi helyzet is jobb volt, kint voltam minden hazai vidi meccsen, és szintén utaztam idegenbe is, ha nem ilyen picsamessze mentünk. De nálam sem csak a meccs maga számított, hanem az egész feeling, az utazás :cool: A svájci kiruccanást a 'Hoppershez külön bírtam, pedig ultrafos volt az út a retek busszal, ami max 80-al ment.. 😀Szeretem a labdarúgást, de a honit inkább csak suckernek hívnám...fetomyNyilván nem egy világszínvonal. Igaz én visszasírom azokat az időket, mikor vártam a szombati bajnokikat, és ahova tudtam utaztam idegenbe is...Asbee
1-1 meccsre most is szívesen kimennék, csak már luxus a jelen anyagi helyzetben :/
több mint 13 éve
Le a kalappal. Ha a helyi játszótéren rúgnák a bőrt, akkor sem mennék el, nemhogy utazni...catattackSpeciel az egész nemcsak a fociról szólt. Minden túra külön történet volt szinte... 😀 Mondjuk az is érdekes, hogy egy átlag bajnokin többen voltak, mint egy női kosárdöntőn. Lehet mondani bármit, de akármilyen szar is a focink, szerethető csapatunk volt, kupagyőzelmet pedig nem hiszem, hogy van olyan soproni aki elfelejtené :cool:
több mint 13 éve
catattack
3 520
Le a kalappal. Ha a helyi játszótéren rúgnák a bőrt, akkor sem mennék el, nemhogy utazni...
több mint 13 éve
Szeretem a labdarúgást, de a honit inkább csak suckernek hívnám...fetomyNyilván nem egy világszínvonal. Igaz én visszasírom azokat az időket, mikor vártam a szombati bajnokikat, és ahova tudtam utaztam idegenbe is...
több mint 13 éve
Lehet, hogy életem döntése, hogy nem mentem ki megnézni a meccset, mert biciklivel mentem volna, mint múltkor.Srácok sajnálom, hogy a győztes meccs utáni örömbe, ennyi üröm vegyült. Viszont csodálkozom, hogy mindez nem történ meg még korábban. Az a környék valami nagyon durva. A Sportteleptől a Blaháig tartó úton kb. úgy éreztem magam, mintha Harlem utcáin kellett volna keresztűl menni. Cigány, cigány hátán. És nem a becsületesebb fajtából való.Ismerős környék 😀 Ott laktam 15 évig, bár ezek szerint mióta elköltöztünk onnan szarabb lett a környék.FViktor93