NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 486 — no es importante
remélem azért nem én vagyok az első aki magát szidja ebben a topicban 😛Hall Of Green
nem, de ha véletlenül fetomy-nak néz valaki, ne lepődj meg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
mi a faszt érdekel engem hogy az a csaj aki már egy párszor lekoptatott kivel kavar meg kivel nem? röhögök magamon 😒' szóval igazábol kurva anyámat 😀

remélem azért nem én vagyok az első aki magát szidja ebben a topicban 😛

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 770 — StuG Life
...fetomy
jó kis last.fm-es emlékek most feltörtek

több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 539
😀 😀 😀

Szerintem fetomy most tört össze valamit a szobájában 😀JC6
Tegyük hozzá teljesen jogosan. De inkább nem is írok semmit, mert csak egy újabb parttalan 3 oldalas vita lenne, amire rengeteg időt pocsékolnék.
Sobrival vitázni olyan mint sajtreszelővel rejszolni. Először izgalmas és érdekes, de utána inkább csak fájdalmas.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😀 😀 😀

Szerintem fetomy most tört össze valamit a szobájában 😀
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
...
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
A témát lezártam.

más:
Kibaszottul gyűlölöm, hogy nem lehet ezt a szarrábaszott topicot használni arra, amire ki lett találva. Visszasírom azokat az időket, amikor még kiírhattam magamból ide ami épp idegesít, és valamennyire levezettem vele a dühömet, nem jött senki, hogy mégjobban felbassza az agyamat.....szuper.fetomy
Oké, lezárva.

Más:
Vedd úgy, hogy én meg azt írtam, hogy én meg a póráz nélküli kutyákat, és a felelőtlen gazdáikat utálom.
És bár ez az én gyűlölködésem kimaradt, de technikailag ebből alakult ki ez a beszélgetés.

több mint 13 éve
A témát lezártam.

más:
Kibaszottul gyűlölöm, hogy nem lehet ezt a szarrábaszott topicot használni arra, amire ki lett találva. Visszasírom azokat az időket, amikor még kiírhattam magamból ide ami épp idegesít, és valamennyire levezettem vele a dühömet, nem jött senki, hogy mégjobban felbassza az agyamat.....szuper.
több mint 13 éve
Egy köcsög kutyáról vitatkozni 2 oldalon keresztül, amikor nem is csinált semmit... Óriási 😀 Ráadásul nem is egy véreb 😀JC6
Nem konkrétan a kutya a lényeg, hanem a szituáció.
Én a belvárosban sokszor találkozom póráz nélküli kutyákkal, és mikor szólok a gazdájuknak, akkor a legtöbbször csak néznek hülyén. Ha meg konkrétan konfrontálódok is, akkor meg még nekik áll feljebb.Sobri Jóska
mindenki ellened van...briareos
Nem érzem így.
És meg is lepne, ha így lenne.

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 770 — StuG Life
Egy köcsög kutyáról vitatkozni 2 oldalon keresztül, amikor nem is csinált semmit... Óriási 😀 Ráadásul nem is egy véreb 😀JC6
Én a belvárosban sokszor találkozom póráz nélküli kutyákkal, és mikor szólok a gazdájuknak, akkor a legtöbbször csak néznek hülyén. Ha meg konkrétan konfrontálódok is, akkor meg még nekik áll feljebb.Sobri Jóska
mindenki ellened van...

több mint 13 éve
Én a belvárosban sokszor találkozom póráz nélküli kutyákkal, és mikor szólok a gazdájuknak, akkor a legtöbbször csak néznek hülyén. Ha meg konkrétan konfrontálódok is, akkor meg még nekik áll feljebb.

több mint 13 éve
De nem én leszek a bíró.
És itt egyértelmű, hogy te ártó szándékkal mentél, és így felmentve se leszel.
De ha valakire rátámad egy kutya, akkor neki ijedtségében nem kell optimális helyzetelemzést készítenie, és megint csak félelmében, ha önvédelmi reakcióra ragadtatja magát, ami a kutya épségét veszélyezteti, akkor őt jó eséllyel felmentik. És a felelős a kutya gazdája lesz. Mintahogy számos kutyatámadásos esetben, perben a kutya tulajdonosa, gazdája volt a felelős. Kutyát tartani felelősség.Sobri Jóska
Ahamm, és ha én azt mondom, hogy véletlenül épp arra jártam, és a 8 kutya egyszerre nekem támadt, vérben forgó szemekkel, és szerencse, hogy szeretem a Chuck Norris filmeket, és megtanultam onnan a körbepörgőrúgást? Mert hát én sem úgy terveztem, hogy azt mondom, hogy odamentem kutyát ölni, hanem hogy a gyilkos vérebek, mármár Rommeli taktikával támadtak rám.

A húgom abban volt hibás, hogy nem számított rá, hogy egy elmebeteg gondnok szögesdróttal fogja verni a kutyáját, csak mert az mellette játszik egy másik kutyával. Valóban egy felelőtlen barom a húgom, hisz ki ne gondolna erre, elvégre két, egymással játszó kiskutya egyértelműen vehető agresszív támadásnak is.fetomy
Azt mondasz amit akarsz, pont ez a lényege a jogrendszernek.
Aztán majd a bíró a hatályos törvények, jogszabályok alapján szétválogatja.
AÉrtem, hogy elfogult vagy, és a hugodról van szó, de a kutyát közterületen, és lakott területen belül (kivéve az erre kijelölt területeket) pórázon kell tartani.
Értem, hogy a ti kutyátok kicsi, és nem veszélyes, de a törvény nem szelektál méret és veszélyesség szerint, mivel te is tudod, hogy a kutya valós veszélyessége a neveltetésén múlik.
Vagyis lehet egy rotweiler is szelíd, és senkit nem bánt, és lehet vad, agró, idegileg labilis, veszélyes. Egy kivülálló nem tudhatja melyik, ezért kell a póráz, biztos ami biztos alapon.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy köcsög kutyáról vitatkozni 2 oldalon keresztül, amikor nem is csinált semmit... Óriási 😀 Ráadásul nem is egy véreb 😀
több mint 13 éve
De nem én leszek a bíró.
De ha valakire rátámad egy kutya, akkor neki ijedtségében nem kell optimális helyzetelemzést készítenie, és megint csak félelmében, ha önvédelmi reakcióra ragadtatja magát, ami a kutya épségét veszélyezteti, akkor őt jó eséllyel felmentik. És a felelős a kutya gazdája lesz. Mintahogy számos kutyatámadásos esetben, perben a kutya tulajdonosa, gazdája volt a felelős. Kutyát tartani felelősség.Sobri Jóska
Ahamm, és ha én azt mondom, hogy véletlenül épp arra jártam, és a 8 kutya egyszerre nekem támadt, vérben forgó szemekkel, és szerencse, hogy szeretem a Chuck Norris filmeket, és megtanultam onnan a körbepörgőrúgást? Mert hát én sem úgy terveztem, hogy azt mondom, hogy odamentem kutyát ölni, hanem hogy a gyilkos vérebek, mármár Rommeli taktikával támadtak rám.

A húgom abban volt hibás, hogy nem számított rá, hogy egy elmebeteg gondnok szögesdróttal fogja verni a kutyáját, csak mert az mellette játszik egy másik kutyával. Valóban egy felelőtlen barom a húgom, hisz ki ne gondolna erre, elvégre két, egymással játszó kiskutya egyértelműen vehető agresszív támadásnak is.
több mint 13 éve
Az a vicces, hogy minden olyan cselekedet, amely veszélyezteti a gerinces állatok testi épségét, 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető, tehát ha én fogom magam, lemegyek a parkba, ahol 8-10 kutya naponta szaladgál szabadon, és agyonrúgom mindet, akkor ha Sobri lesz a bíró a perben, akkor velem semmi nem történik, a 8-10 gazdát viszont bebörtönzik, mivel azzal, hogy nem kötötték meg, ezt okozták.fetomy
De nem én leszek a bíró.
De ha valakire rátámad egy kutya, akkor neki ijedtségében nem kell optimális helyzetelemzést készítenie, és megint csak félelmében, ha önvédelmi reakcióra ragadtatja magát, ami a kutya épségét veszélyezteti, akkor őt jó eséllyel felmentik. És a felelős a kutya gazdája lesz. Mintahogy számos kutyatámadásos esetben, perben a kutya tulajdonosa, gazdája volt a felelős. Kutyát tartani felelősség.

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
De gondolom, ha ezért majd megbüntetik, az már nem fogja se a kutya fájdalmát, se fetomy dühét csillapítani.
Vagyis ami valóban hasznos lett volna az az, ha pórázon van a kutya.
Sobri Jóska
http://www.youtube.com/watch?v=9rmUZQrvF5o 😀

több mint 13 éve
Az a vicces, hogy minden olyan cselekedet, amely veszélyezteti a gerinces állatok testi épségét, 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető, tehát ha én fogom magam, lemegyek a parkba, ahol 8-10 kutya naponta szaladgál szabadon, és agyonrúgom mindet, akkor ha Sobri lesz a bíró a perben, akkor velem semmi nem történik, a 8-10 gazdát viszont bebörtönzik, mivel azzal, hogy nem kötötték meg, ezt okozták.
több mint 13 éve
szobi22, nem jogszerű.
Rendőrt kell hívni, fel kell jelenteni azt, aki ilyet tesz.
De gondolom, ha ezért majd megbüntetik, az már nem fogja se a kutya fájdalmát, se fetomy dühét csillapítani.
Vagyis ami valóban hasznos lett volna az az, ha pórázon van a kutya.

JayB, ismered a feltételes módot? Ismered a fikciót, az irodalmat?

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Lehet 0.5 kilo alatt nem kell pórázolni, de a kutya érdekében szerencsésebb lett volna.

Én nem.
Sobri Jóska
O.J. vazzesapka
Őt felmentette az esküdtszék. Vagyis nem bűnös.Sobri Jóska
http://konyvkapu.hu/simpson-o-j-ha-en-tettem-volna-jlx-kiado-9633052655.html
több mint 13 éve
Lehet 0.5 kilo alatt nem kell pórázolni, de a kutya érdekében szerencsésebb lett volna.

biztos ez?
lol, én már olyanról is hallottam, hogy bebizonyosodott valakiről, hogy lelőtte a feleségét mégsem kapott semmitsapka
Én nem.
Sobri Jóska
O.J. vazzesapka
Őt felmentette az esküdtszék. Vagyis nem bűnös.

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
És olyanról nem is hallottam, hogy BEBIZONYOSODOTT hogy valaki lopott, és mégsem kapott büntetést.Sobri Jóska
biztos ez?
lol, én már olyanról is hallottam, hogy bebizonyosodott valakiről, hogy lelőtte a feleségét mégsem kapott semmitsapka
Én nem.
Sobri Jóska
O.J. vazze

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
És olyanról nem is hallottam, hogy BEBIZONYOSODOTT hogy valaki lopott, és mégsem kapott büntetést.Sobri Jóska
biztos ez?
illetve a 20k alatt lopásért sem jár semmi. vannak akik ezt ki is használják. na meg a 14 év alatt nem büntethetőt.

14 év alatt nem büntethető az olyan mint hogy 0,5 kiló alatt nem kell pórázolni a "kutyádat"
több mint 13 éve
biztos ez?
Én nem.
Ha tudsz ilyenről Magyarországon, akkor jelentsd, állampolgári kötelességed.

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
biztos ez?
lol, én már olyanról is hallottam, hogy bebizonyosodott valakiről, hogy lelőtte a feleségét mégsem kapott semmit

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Minden érthető. Mint tudjuk, ha sétálok az utcán, és agyonlőnek, szerinted akkor is az én hibám. Kivéve, ha cigány vagyok, mert akkor azé aki lőtt.

Nem kell leírni ugyanazt mégegyszer, felfogtam, hogy a testvérem volt a hibás. Tökéletesen igazad van, mint mindig.fetomy
Rendben. Valóban ő volt. Ha pórázon van a kutya, ez nem történik meg.