Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
😀 Nem szeretem a pezsgőt. 😀 😂ott legalább lehet pezsgővel érzésteleníteni 😀JSanyoMintha 100 éves lennék, és lenne összesen 2 fogam, az is rossz, úgy eszem a mézes kenyeret. 2×2 cm-es kockákban. Ölni tudnék bazmeg, ölni!!MikeyEzt átéltem én is. Borzalmas volt, de 1-2 nap, és sokkal jobban leszel. Anno nekem utána még táncolnom is kellett szalagtűzőn... 😂 😀Vrijbloed
több mint 14 éve
ott legalább lehet pezsgővel érzésteleníteni 😀Mintha 100 éves lennék, és lenne összesen 2 fogam, az is rossz, úgy eszem a mézes kenyeret. 2×2 cm-es kockákban. Ölni tudnék bazmeg, ölni!!MikeyEzt átéltem én is. Borzalmas volt, de 1-2 nap, és sokkal jobban leszel. Anno nekem utána még táncolnom is kellett szalagtűzőn... 😂 😀Vrijbloed
több mint 14 éve
Mintha 100 éves lennék, és lenne összesen 2 fogam, az is rossz, úgy eszem a mézes kenyeret. 2×2 cm-es kockákban. Ölni tudnék bazmeg, ölni!!MikeyEzt átéltem én is. Borzalmas volt, de 1-2 nap, és sokkal jobban leszel. Anno nekem utána még táncolnom is kellett szalagtűzőn... 😂 😀
több mint 14 éve
Faszomat már a frontérzékenységbe...fetomy+800
több mint 14 éve
De.Mikeyja már voltál is? Azt hittem, hogy a hétfőt várod szenvedve, hogy kihúzzák.
több mint 14 éve
De.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
viszont szó (pénz) nélkül kihúzták a fogamMikeyÉrzéstelenítőt se kaptál?
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Mintha 100 éves lennék, és lenne összesen 2 fogam, az is rossz, úgy eszem a mézes kenyeret. 2×2 cm-es kockákban. Ölni tudnék bazmeg, ölni!!Mikeymég egy napot bírj ki, aztán jöhet a tejbepapi minden mennyiségben 😊
több mint 14 éve
Mintha 100 éves lennék, és lenne összesen 2 fogam, az is rossz, úgy eszem a mézes kenyeret. 2×2 cm-es kockákban. Ölni tudnék bazmeg, ölni!!
több mint 14 éve
Faszomat már a frontérzékenységbe...
több mint 14 éve
Ki fog vajon először ezért beszólni? 😀DenyAki idióta 😀 Én csak alátámasztottam fake állítását.
több mint 14 éve
😛 Mézeskalácsban akarok idén ilyet majd én is karácsonyfára. Arra csillagok úgyis passzolnak 😊Ki fog vajon először ezért beszólni? 😀DenyMost miért? Tök jók ezek a dobócsillag alakú sütemények. 😊Rataxes
több mint 14 éve
Ki fog vajon először ezért beszólni? 😀DenyMost miért? Tök jók ezek a dobócsillag alakú sütemények. 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Ki fog vajon először ezért beszólni? 😀ja de csak azert mert az oregasszony egy szemet rasszista kirekeszto ex-ss tiszt. innen latszik.Fakefetomy
több mint 14 éve
ja de csak azert mert az oregasszony egy szemet rasszista kirekeszto ex-ss tiszt. innen latszik.Fake
több mint 14 éve
itt is helyből mondta az asszisztens, hogy nincs tb-m... viszont szó (pénz) nélkül kihúzták a fogam. ilyen fájdalmat én még nem éreztem, és soha többet nem is akarok.
több mint 14 éve
Most már elméletileg mindenhol bejelentkezéskor van TAJ ellenőrzés, az kidobja, hogy ha van valami bibi, aztán legfeljebb kapsz egy bejelentő lapot és mehetsz a Teve utcába ügyintézni/ráborítani a főnöködre az asztalt, hogy nem fizet utánad tb-tNekem nyáron jelezte a gép a fogászomnál h nincs TB-m.empty taxiadott egy lyukas rágófogam bal oldalt alul. sosem fájt, az elmúlt napokban sem, erre ma arra ébredtem, hogy eléggé látható mértékben be van dagadva a pofám. (a fogam még mindig nem fáj.) szóval tiplizhetek az orvoshoz, persze tb-m még éppen nincsen, így gondolom ötszámjegyű összegbe fog fájni a dolog, hogy stílszerű legyek.MikeyVagy ne mondd meg.
Szerinted a rendelőben tudja a rendszer, hogy kinek mije van vagy nincs?
Én pl. az egyik orvosnál a teljesen kaotikus rendszer szerint közgyógyellátott vagyok, és az ott felírt gyógyszereknek csak egy töredékét fizetem, míg ha ugyanazt a gyógyszert ugyanabban az épületben másik rendelésen írják fel, akkor teljes árat fizetek, a körzeti orvosom nyilvántartása szerint meg nem is vagyok biztosított.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Nekem nyáron jelezte a gép a fogászomnál h nincs TB-m.adott egy lyukas rágófogam bal oldalt alul. sosem fájt, az elmúlt napokban sem, erre ma arra ébredtem, hogy eléggé látható mértékben be van dagadva a pofám. (a fogam még mindig nem fáj.) szóval tiplizhetek az orvoshoz, persze tb-m még éppen nincsen, így gondolom ötszámjegyű összegbe fog fájni a dolog, hogy stílszerű legyek.MikeyVagy ne mondd meg.
Én pl. az egyik orvosnál a teljesen kaotikus rendszer szerint közgyógyellátott vagyok, és az ott felírt gyógyszereknek csak egy töredékét fizetem, míg ha ugyanazt a gyógyszert ugyanabban az épületben másik rendelésen írják fel, akkor teljes árat fizetek, a körzeti orvosom nyilvántartása szerint meg nem is vagyok biztosított.Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
adott egy lyukas rágófogam bal oldalt alul. sosem fájt, az elmúlt napokban sem, erre ma arra ébredtem, hogy eléggé látható mértékben be van dagadva a pofám. (a fogam még mindig nem fáj.) szóval tiplizhetek az orvoshoz, persze tb-m még éppen nincsen, így gondolom ötszámjegyű összegbe fog fájni a dolog, hogy stílszerű legyek.MikeyVagy ne mondd meg.
Én pl. az egyik orvosnál a teljesen kaotikus rendszer szerint közgyógyellátott vagyok, és az ott felírt gyógyszereknek csak egy töredékét fizetem, míg ha ugyanazt a gyógyszert ugyanabban az épületben másik rendelésen írják fel, akkor teljes árat fizetek, a körzeti orvosom nyilvántartása szerint meg nem is vagyok biztosított.
több mint 14 éve
adott egy lyukas rágófogam bal oldalt alul. sosem fájt, az elmúlt napokban sem, erre ma arra ébredtem, hogy eléggé látható mértékben be van dagadva a pofám. (a fogam még mindig nem fáj.) szóval tiplizhetek az orvoshoz, persze tb-m még éppen nincsen, így gondolom ötszámjegyű összegbe fog fájni a dolog, hogy stílszerű legyek.Mikeyakkor már alapból magánorvoshoz menj.
több mint 14 éve
adott egy lyukas rágófogam bal oldalt alul. sosem fájt, az elmúlt napokban sem, erre ma arra ébredtem, hogy eléggé látható mértékben be van dagadva a pofám. (a fogam még mindig nem fáj.) szóval tiplizhetek az orvoshoz, persze tb-m még éppen nincsen, így gondolom ötszámjegyű összegbe fog fájni a dolog, hogy stílszerű legyek.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ja de csak azert mert az oregasszony egy szemet rasszista kirekeszto ex-ss tiszt. innen latszik.
több mint 14 éve
http://www.bild.de/news/inland/koerperverletzung/fuenf-schueler-haben-mich-so-zugerichtet-21204694.bild.html
hülyére verték az öregasszonyt.... 14-15 éves kölkök. Ami érdekes, hogy a "főtettes" akit előállítottak egy 14 éves bosnyák bevándorló....
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
lol Höri, ez jó volt.
több mint 14 éve
kurva anyádat, kedves egyetem.