Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
ha nem számítanék olyan 0-90-re, akkor még vigasztalna is 😂Nekem csak azzal van bajom, hogy rendesen 7kor lesznek a meccsek, amikor még bőven lehet számítani a közös családi baromságra :/fetomyLegalább a Bears vasárnap játszik 😊gravedigger
több mint 14 éve
MÁV
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem csak azzal van bajom, hogy rendesen 7kor lesznek a meccsek, amikor még bőven lehet számítani a közös családi baromságra :/fetomyLegalább a Bears vasárnap játszik 😊
több mint 14 éve
Nekem csak azzal van bajom, hogy rendesen 7kor lesznek a meccsek, amikor még bőven lehet számítani a közös családi baromságra :/fetomyEbben van valami... Attól tartok két választási lehetőség marad (legalábbis számomra 😊 ): vagy a család viseli el hogy az unalmas karácsonyi dallamok helyett focimeccs megy háttérzajnak, vagy én szarom le a közös családi baromságot 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Nekem csak azzal van bajom, hogy rendesen 7kor lesznek a meccsek, amikor még bőven lehet számítani a közös családi baromságra :/
több mint 14 éve
Én most még egyelőre lájkolom a dolgot, csak aztán nehogy elcsesszék a szentestémet 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
faszomat abba, aki kitalálta, hogy 24-én legyen ez a forduló...
több mint 14 éve
money?miért nem mennek albérletbe?Amadeus91Mi ebben a durva? 😀NewmanNem tudom, nekem ez morbid lenne. Egyrész, hogy én a csajommal éljek szüleimmel és tesómmal. Másrészt hogy apám ezt megengedje. Előbb költözhetne be egy jegesmedve hozzá, mint hogy én egy barátnőmmel. 😀szaba

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
nem hiszem el hogy ez a 2 buzi csapat ( Tottenham és a Chelsea) nem képes még egy gólt lőni 1-1es félidő után 20 helyzetből :mad: :mad: :mad: még az utolsó 3 percre is jutott 2 ziccer b+... persze hogy azt raktam hogy legalább 3 gól lesz :/ (aki látta: ramires a K. anyád)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
miért nem mennek albérletbe?Nem tudom, nekem ez morbid lenne. Egyrész, hogy én a csajommal éljek szüleimmel és tesómmal. Másrészt hogy apám ezt megengedje. Előbb költözhetne be egy jegesmedve hozzá, mint hogy én egy barátnőmmel. 😀szabaSweet Jesus. 😀 Az azért igencsak durva sztem.szabaMi ebben a durva? 😀Newman
több mint 14 éve
Nekem az is bőven sok volt, amíg húgom faszija 1-1 éjszakát itt aludt, vagy most hogy átjönnek pár órára, nemhogy itt lakjanak vazeg 😀
több mint 14 éve
A szüleim 14 éve elváltak, édesanyámmal élek. Amúgy az én apám se engedte volna be, ha velünk élne, kb. olyan szinten mozog, mint a tiéd.... 😀Nem tudom, nekem ez morbid lenne. Egyrész, hogy én a csajommal éljek szüleimmel és tesómmal. Másrészt hogy apám ezt megengedje. Előbb költözhetne be egy jegesmedve hozzá, mint hogy én egy barátnőmmel. 😀szabaSweet Jesus. 😀 Az azért igencsak durva sztem.szabaMi ebben a durva? 😀Newman
több mint 14 éve
Nem tudom, nekem ez morbid lenne. Egyrész, hogy én a csajommal éljek szüleimmel és tesómmal. Másrészt hogy apám ezt megengedje. Előbb költözhetne be egy jegesmedve hozzá, mint hogy én egy barátnőmmel. 😀Mi ebben a durva? 😀NewmanNem sokáig, egész pontosan nyáron válnak el útjaink.NewmanSweet Jesus. 😀 Az azért igencsak durva sztem.szaba
több mint 14 éve
Mi ebben a durva? 😀Sweet Jesus. 😀 Az azért igencsak durva sztem.szabaÉs komolyan veletek laknak egy háztartásban?szabaNem sokáig, egész pontosan nyáron válnak el útjaink.Newman
több mint 14 éve
Sweet Jesus. 😀 Az azért igencsak durva sztem.Nem sokáig, egész pontosan nyáron válnak el útjaink.Newman23NewmanÉs komolyan veletek laknak egy háztartásban?szaba
több mint 14 éve
Nem sokáig, egész pontosan nyáron válnak el útjaink.És komolyan veletek laknak egy háztartásban?szabaTesód meg párja mennyi idősek?szaba23Newman
több mint 14 éve
És komolyan veletek laknak egy háztartásban?23NewmanEszméletlen, hogy mennyit tanultam tesóm és a barátja kapcsolatáról. Tökéletesen megtanultam, hogy szülőként majd mit nem szabad megengednem. (barátot/barátnőt tilos a házadba fogadni (értsd beköltöztetni), legalábbis házasság előtt semmiképp, ez az egyik legfontosabb)Tesód meg párja mennyi idősek?szaba
Természetesen azért ide írom, mert tesómat leszámítva, az egész család gyűlöli. 😀Newman
több mint 14 éve
az dózsatitisenem törődött semmivel, még a családjával se, csak a fradival. bele is halt. JC6akut ujpestitise volt talán?JSanyo
több mint 14 éve
23Eszméletlen, hogy mennyit tanultam tesóm és a barátja kapcsolatáról. Tökéletesen megtanultam, hogy szülőként majd mit nem szabad megengednem. (barátot/barátnőt tilos a házadba fogadni (értsd beköltöztetni), legalábbis házasság előtt semmiképp, ez az egyik legfontosabb)Tesód meg párja mennyi idősek?szaba
Természetesen azért ide írom, mert tesómat leszámítva, az egész család gyűlöli. 😀Newman
több mint 14 éve
Eszméletlen, hogy mennyit tanultam tesóm és a barátja kapcsolatáról. Tökéletesen megtanultam, hogy szülőként majd mit nem szabad megengednem. (barátot/barátnőt tilos a házadba fogadni (értsd beköltöztetni), legalábbis házasság előtt semmiképp, ez az egyik legfontosabb)Tesód meg párja mennyi idősek?
több mint 14 éve
Eszméletlen, hogy mennyit tanultam tesóm és a barátja kapcsolatáról. Tökéletesen megtanultam, hogy szülőként majd mit nem szabad megengednem. (barátot/barátnőt tilos a házadba fogadni (értsd beköltöztetni), legalábbis házasság előtt semmiképp, ez az egyik legfontosabb)Természetesen azért ide írom, mert tesómat leszámítva, az egész család gyűlöli. 😀
több mint 14 éve
nem törődött semmivel, még a családjával se, csak a fradival. bele is halt. JC6akut ujpestitise volt talán?
több mint 14 éve
Nyilván mikor 10kor el akarok menni vásárolni ajándékot akkor behívnak 3ig dolgozni. Hogy a Tebow mindenit.
több mint 14 éve
én csak és kizárólag melegjocis mezt vennék, akár 60k-ért is...
|
több mint 14 éve
http://www.footballfanatics.com/NFL_Denver_Broncos/Denver_Broncos__Number_15_Tim_Tebow_24kt_Gold_Coin_Player_PhotomintDe csak Tebow éri meg. 😊