Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem erőltette senki.A garázs meg jó lesz arra,hogy odaköltözzünk ha elviszi a házat a fejünk fölül a Judapest Bank. :/BazzaniNeked kötelező volt kölcsönt felvenned?! Úgy eröltették rád akaratod ellenére? Ráadásul pont a zsidók?
Kemény...Sobri Jóska
Sajnos olyan élethelyzetben voltam,hogy vagy a hitel vagy az albérlet.
Előbbit választottam,bízva abban,hogy így a sajátomat fizetem.
Ettől még elvihetik a házat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😂 😂
több mint 14 éve
rettegve a következményektől, de +1.A garázs meg jó lesz arra,hogy odaköltözzünk ha elviszi a házat a fejünk fölül a Judapest Bank. :/BazzaniNeked kötelező volt kölcsönt felvenned?! Úgy eröltették rád akaratod ellenére? Ráadásul pont a zsidók?
Kemény...Sobri Jóska
több mint 14 éve
A garázs meg jó lesz arra,hogy odaköltözzünk ha elviszi a házat a fejünk fölül a Judapest Bank. :/BazzaniNeked kötelező volt kölcsönt felvenned?! Úgy eröltették rád akaratod ellenére? Ráadásul pont a zsidók?
Kemény...
több mint 14 éve
Két motor, egy ház, egy bringa és egy garázs? Na mi is az apeh száma? 😛 😀fetomyKocsit nem számoltad.
Igaz,hogy a két motort már rég,a kocsit meg mostantól nem használom,a garázst örököltem a lakás meg a Judapest Banké nagy részben,de tényleg gazdagok vagyunk.
😀
több mint 14 éve
Két motor, egy ház, egy bringa és egy garázs? Na mi is az apeh száma? 😛 😀
több mint 14 éve
Bevallom.Garázst örököltem, bringát anyum nyerte tombolán kézimeccsen. 😀BazzaniNem kell kamuzni, ismerd el, hogy burzsuj bringás buzi vagy, akinek még biciklire is telik. 😀fetomy
Sőt azt is,hogy van két használt (igaz romos állapotú) Babettám.
A garázs meg jó lesz arra,hogy odaköltözzünk ha elviszi a házat a fejünk fölül a Judapest Bank. :/
több mint 14 éve
Garázst örököltem, bringát anyum nyerte tombolán kézimeccsen. 😀BazzaniNem kell kamuzni, ismerd el, hogy burzsuj bringás buzi vagy, akinek még biciklire is telik. 😀
több mint 14 éve
😂 😂 😂 😂 😂 😂Garázst örököltem, bringát anyum nyerte tombolán kézimeccsen. 😀BazzaniÉn meg leraktam a kocsit a garázsba és jó alaposan rázártam az ajtót.Óóóó, hát akinek telik garázsra is, meg bringára is......füligjimmy
Innentől biciklivel mindenhová, pedig benzines a kocsim.Bazzani
Addig minden jó, amíg tudunk röhögni magunkon, meg egymáson 😀
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Garázst örököltem, bringát anyum nyerte tombolán kézimeccsen. 😀Óóóó, hát akinek telik garázsra is, meg bringára is......füligjimmyÉs ahogy gyengül a forint, az is megdobja majd, mert a kommunisták a rengeteg magyar kőolajat átjátszották a zsidóknak, szóval azt is külföldről kell venni. Most lesz 310 forint az euró, kíváncsi vagyok, mikor mondanak le ezek a gecik, hogy megalakuljon egy szakértői kormány, hamár annyira forszírozták néhány évvel ezelőtt. Amúgy "lóf*sz a seggükbe" alapon teletankoltam a verdát V-Power akármivel, literje volt 441 forint, meg néhány fillér. Ezért fizettem 22ezer forintot se, a havi fizum hatodát. Szerencsére kajára, fűtésre (arra hejdekíváncsi leszek), villanyra, ilyesmire nem kell költeni. 😀füligjimmyÉn meg leraktam a kocsit a garázsba és jó alaposan rázártam az ajtót.
több mint 14 éve
Óóóó, hát akinek telik garázsra is, meg bringára is......Én meg leraktam a kocsit a garázsba és jó alaposan rázártam az ajtót.Minden mással együtt. :/Gabesz92És ahogy gyengül a forint, az is megdobja majd, mert a kommunisták a rengeteg magyar kőolajat átjátszották a zsidóknak, szóval azt is külföldről kell venni. Most lesz 310 forint az euró, kíváncsi vagyok, mikor mondanak le ezek a gecik, hogy megalakuljon egy szakértői kormány, hamár annyira forszírozták néhány évvel ezelőtt. Amúgy "lóf*sz a seggükbe" alapon teletankoltam a verdát V-Power akármivel, literje volt 441 forint, meg néhány fillér. Ezért fizettem 22ezer forintot se, a havi fizum hatodát. Szerencsére kajára, fűtésre (arra hejdekíváncsi leszek), villanyra, ilyesmire nem kell költeni. 😀füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Én meg leraktam a kocsit a garázsba és jó alaposan rázártam az ajtót.És ahogy gyengül a forint, az is megdobja majd, mert a kommunisták a rengeteg magyar kőolajat átjátszották a zsidóknak, szóval azt is külföldről kell venni. Most lesz 310 forint az euró, kíváncsi vagyok, mikor mondanak le ezek a gecik, hogy megalakuljon egy szakértői kormány, hamár annyira forszírozták néhány évvel ezelőtt. Amúgy "lóf*sz a seggükbe" alapon teletankoltam a verdát V-Power akármivel, literje volt 441 forint, meg néhány fillér. Ezért fizettem 22ezer forintot se, a havi fizum hatodát. Szerencsére kajára, fűtésre (arra hejdekíváncsi leszek), villanyra, ilyesmire nem kell költeni. 😀füligjimmyUkrajnában jelenleg asszem 170Ftal olcsóbb a gázolaj mint nálunk, osztrákoknál 40el.Minden mással együtt. :/Gabesz92
Egyébként januártól az ÁFA emelkedés hatására újra nő.Bazzani
Innentől biciklivel mindenhová, pedig benzines a kocsim.
több mint 14 éve
És ahogy gyengül a forint, az is megdobja majd, mert a kommunisták a rengeteg magyar kőolajat átjátszották a zsidóknak, szóval azt is külföldről kell venni. Most lesz 310 forint az euró, kíváncsi vagyok, mikor mondanak le ezek a gecik, hogy megalakuljon egy szakértői kormány, hamár annyira forszírozták néhány évvel ezelőtt. Amúgy "lóf*sz a seggükbe" alapon teletankoltam a verdát V-Power akármivel, literje volt 441 forint, meg néhány fillér. Ezért fizettem 22ezer forintot se, a havi fizum hatodát. Szerencsére kajára, fűtésre (arra hejdekíváncsi leszek), villanyra, ilyesmire nem kell költeni. 😀Minden mással együtt. :/Gabesz92lassan mehetek szloviba tankolni...JC6Ukrajnában jelenleg asszem 170Ftal olcsóbb a gázolaj mint nálunk, osztrákoknál 40el.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Minden mással együtt. :/lassan mehetek szloviba tankolni...JC6Ukrajnában jelenleg asszem 170Ftal olcsóbb a gázolaj mint nálunk, osztrákoknál 40el.
több mint 14 éve
lassan mehetek szloviba tankolni...JC6Ukrajnában jelenleg asszem 170Ftal olcsóbb a gázolaj mint nálunk, osztrákoknál 40el.
Egyébként januártól az ÁFA emelkedés hatására újra nő.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem csak vicc volt, de értelmes embert nem érinti mert mezőgazdasági vállalkozó 😛így is fel lehet fogni...
mennyivel változott most 1 km ára? jó 1 Ft-tal?KGB
több mint 14 éve
KGB
79
nem csak vicc volt, de értelmes embert nem érinti mert mezőgazdasági vállalkozó 😛ne, ez komoly?JC6Holnaptól 16 forinttal drágul a gázolaj,nyugi ez még nem a végeKGB
A QRVA ANYÁTOK!!!JC6
mennyivel változott most 1 km ára? jó 1 Ft-tal?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Majd ha lesz autónk, mi úgy tankolunk mint az új Citroën reklámba! Veszek három mopszot és betanítom őket egymás hátára állva tankolni! 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
lassan mehetek szloviba tankolni...
több mint 14 éve
Az nagyjából marad, ha jól tudom.Holnaptól 16 forinttal drágul a gázolaj,benzin változik?Joci
A QRVA ANYÁTOK!!!JC6
több mint 14 éve
Holnaptól 16 forinttal drágul a gázolaj,benzin változik?
A QRVA ANYÁTOK!!!JC6
több mint 14 éve
Holnaptól 16 forinttal drágul a gázolaj,Az adó miatt?
A QRVA ANYÁTOK!!!JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ne, ez komoly?Holnaptól 16 forinttal drágul a gázolaj,nyugi ez még nem a végeKGB
A QRVA ANYÁTOK!!!JC6
több mint 14 éve
a qrvaistenbasszameg azt akinek nincs jobb dolga, minth hajnalban szétbassza a kocsimat....................biztos adót fizető jómunkásember/ek csinálták...hihetetlen h a város közepén egy kivilágított helyen lévő parkolóban nem lehet nyugodtan ott hagyni a kocsit.................Én egy hasonló esetben tettem feljelentést, a rendőr beszélt le róla, azzal, hogy úgysem kapnak el senkit, kocsi bizonyíték, nem tudsz vele közlekedni, javíttatni stb. 😕
kár az cirka 30k, érdemes ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni? v csak fölöslegesen futkosnék a kapitányságra?Divat

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
KGB
79
Holnaptól 16 forinttal drágul a gázolaj,nyugi ez még nem a vége
A QRVA ANYÁTOK!!!JC6