Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
A garázs meg jó lesz arra,hogy odaköltözzünk ha elviszi a házat a fejünk fölül a Judapest Bank. :/Bazzani
Neked kötelező volt kölcsönt felvenned?! Úgy eröltették rád akaratod ellenére? Ráadásul pont a zsidók?
Kemény...Sobri Jóska
Nem erőltette senki.
Sajnos olyan élethelyzetben voltam,hogy vagy a hitel vagy az albérlet.
Előbbit választottam,bízva abban,hogy így a sajátomat fizetem.
Ettől még elvihetik a házat.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😂 😂
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
A garázs meg jó lesz arra,hogy odaköltözzünk ha elviszi a házat a fejünk fölül a Judapest Bank. :/Bazzani
Neked kötelező volt kölcsönt felvenned?! Úgy eröltették rád akaratod ellenére? Ráadásul pont a zsidók?
Kemény...Sobri Jóska
rettegve a következményektől, de +1.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Kemény...

több mint 14 éve
Két motor, egy ház, egy bringa és egy garázs? Na mi is az apeh száma? 😛 😀fetomy
Kocsit nem számoltad.
Igaz,hogy a két motort már rég,a kocsit meg mostantól nem használom,a garázst örököltem a lakás meg a Judapest Banké nagy részben,de tényleg gazdagok vagyunk.
😀

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Két motor, egy ház, egy bringa és egy garázs? Na mi is az apeh száma? 😛 😀
több mint 14 éve
Garázst örököltem, bringát anyum nyerte tombolán kézimeccsen. 😀Bazzani
Nem kell kamuzni, ismerd el, hogy burzsuj bringás buzi vagy, akinek még biciklire is telik. 😀fetomy
Bevallom.
Sőt azt is,hogy van két használt (igaz romos állapotú) Babettám.
A garázs meg jó lesz arra,hogy odaköltözzünk ha elviszi a házat a fejünk fölül a Judapest Bank. :/

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nem kell kamuzni, ismerd el, hogy burzsuj bringás buzi vagy, akinek még biciklire is telik. 😀
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Én meg leraktam a kocsit a garázsba és jó alaposan rázártam az ajtót.
Innentől biciklivel mindenhová, pedig benzines a kocsim.Bazzani
Óóóó, hát akinek telik garázsra is, meg bringára is......füligjimmy
😂 😂 😂 😂 😂 😂

Addig minden jó, amíg tudunk röhögni magunkon, meg egymáson 😀

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
És ahogy gyengül a forint, az is megdobja majd, mert a kommunisták a rengeteg magyar kőolajat átjátszották a zsidóknak, szóval azt is külföldről kell venni. Most lesz 310 forint az euró, kíváncsi vagyok, mikor mondanak le ezek a gecik, hogy megalakuljon egy szakértői kormány, hamár annyira forszírozták néhány évvel ezelőtt. Amúgy "lóf*sz a seggükbe" alapon teletankoltam a verdát V-Power akármivel, literje volt 441 forint, meg néhány fillér. Ezért fizettem 22ezer forintot se, a havi fizum hatodát. Szerencsére kajára, fűtésre (arra hejdekíváncsi leszek), villanyra, ilyesmire nem kell költeni. 😀füligjimmy
Óóóó, hát akinek telik garázsra is, meg bringára is......füligjimmy
Garázst örököltem, bringát anyum nyerte tombolán kézimeccsen. 😀

több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Minden mással együtt. :/Gabesz92
És ahogy gyengül a forint, az is megdobja majd, mert a kommunisták a rengeteg magyar kőolajat átjátszották a zsidóknak, szóval azt is külföldről kell venni. Most lesz 310 forint az euró, kíváncsi vagyok, mikor mondanak le ezek a gecik, hogy megalakuljon egy szakértői kormány, hamár annyira forszírozták néhány évvel ezelőtt. Amúgy "lóf*sz a seggükbe" alapon teletankoltam a verdát V-Power akármivel, literje volt 441 forint, meg néhány fillér. Ezért fizettem 22ezer forintot se, a havi fizum hatodát. Szerencsére kajára, fűtésre (arra hejdekíváncsi leszek), villanyra, ilyesmire nem kell költeni. 😀füligjimmy
Óóóó, hát akinek telik garázsra is, meg bringára is......

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Ukrajnában jelenleg asszem 170Ftal olcsóbb a gázolaj mint nálunk, osztrákoknál 40el.
Egyébként januártól az ÁFA emelkedés hatására újra nő.Bazzani
Innentől biciklivel mindenhová, pedig benzines a kocsim.

több mint 14 éve
lassan mehetek szloviba tankolni...JC6
Ukrajnában jelenleg asszem 170Ftal olcsóbb a gázolaj mint nálunk, osztrákoknál 40el.
És ahogy gyengül a forint, az is megdobja majd, mert a kommunisták a rengeteg magyar kőolajat átjátszották a zsidóknak, szóval azt is külföldről kell venni. Most lesz 310 forint az euró, kíváncsi vagyok, mikor mondanak le ezek a gecik, hogy megalakuljon egy szakértői kormány, hamár annyira forszírozták néhány évvel ezelőtt. Amúgy "lóf*sz a seggükbe" alapon teletankoltam a verdát V-Power akármivel, literje volt 441 forint, meg néhány fillér. Ezért fizettem 22ezer forintot se, a havi fizum hatodát. Szerencsére kajára, fűtésre (arra hejdekíváncsi leszek), villanyra, ilyesmire nem kell költeni. 😀

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Minden mással együtt. :/

több mint 14 éve
Egyébként januártól az ÁFA emelkedés hatására újra nő.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem csak vicc volt, de értelmes embert nem érinti mert mezőgazdasági vállalkozó 😛
mennyivel változott most 1 km ára? jó 1 Ft-tal?KGB
így is fel lehet fogni...
több mint 14 éve
KGB 79
Holnaptól 16 forinttal drágul a gázolaj,

A QRVA ANYÁTOK!!!JC6
nyugi ez még nem a végeKGB
ne, ez komoly?JC6
nem csak vicc volt, de értelmes embert nem érinti mert mezőgazdasági vállalkozó 😛
mennyivel változott most 1 km ára? jó 1 Ft-tal?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Majd ha lesz autónk, mi úgy tankolunk mint az új Citroën reklámba! Veszek három mopszot és betanítom őket egymás hátára állva tankolni! 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
lassan mehetek szloviba tankolni...
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

A QRVA ANYÁTOK!!!JC6
benzin változik?Joci
Az nagyjából marad, ha jól tudom.
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach

A QRVA ANYÁTOK!!!JC6
benzin változik?

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 892

A QRVA ANYÁTOK!!!JC6
Az adó miatt?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

A QRVA ANYÁTOK!!!JC6
nyugi ez még nem a végeKGB
ne, ez komoly?
több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
a qrvaistenbasszameg azt akinek nincs jobb dolga, minth hajnalban szétbassza a kocsimat....................biztos adót fizető jómunkásember/ek csinálták...hihetetlen h a város közepén egy kivilágított helyen lévő parkolóban nem lehet nyugodtan ott hagyni a kocsit.................

kár az cirka 30k, érdemes ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni? v csak fölöslegesen futkosnék a kapitányságra?Divat
Én egy hasonló esetben tettem feljelentést, a rendőr beszélt le róla, azzal, hogy úgysem kapnak el senkit, kocsi bizonyíték, nem tudsz vele közlekedni, javíttatni stb. 😕

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
KGB 79

A QRVA ANYÁTOK!!!JC6
nyugi ez még nem a vége