Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
De figyi, aki nem ért a kutyákhoz, annak kutya-kutya.Honnan kéne tudni, hogy egy ugatva felém rohanó kutya mit akar tőlem?
El nem mondja.
Nem a kutya tehet róla, a gazdájáé a felelősség.
Városban, emberek között igenis kösse meg.
Tökmindegy, mi a fajtája, ha nem ismerem, és gondolom más nemkutyás se.
Egyébként engem harapott meg öklömnyi tacskó. Odaszaladt hozzám, ugatott, én le se szartam, és már kaffantott is. Nem haltam bele, persze, de amíg csak ugat, és rohan, nem lehet tudni a szándékait. Lásd be.
Ha meg pórázra van kötve nem árthat senkinek, és neki se árthat senki.
Talán ezért is kötelező?
több mint 13 éve
Igazad van. A parkban, két egymással, melletted játszó, cipő méretű kutya halálos fenyegetés rád nézve. Rúgd agyon, aztán tépd fel a száját, és szarjál bele, hogy kimutasd a dominanciádat, és jelezd a többi tömeggyilkos öleb számára, hogy ha rád néznek, gyakorlatilag már meg is döglöttek, hisz az vagy nekik, mint rosszfiúnak Chuck Norris, vagy a vámpíroknak Wesley Snipes.Hagyjuk tudom, a húgom volt az idióta, hogy a gyilkos véryorkit merte elengedni a parkban játszani, kockáztatva ezzel a 3. világháború kirobbanását. Szégyellem is magam miatta, ha hazajön a barátjától neki is belerúgok négyet a fejébe.
De mondjuk így, hogy már tudom, hogy ilyen szintű ferdült emberek járkálnak az utcákon, inkább rárakjuk a pórázt, nehogy valami vadbarom agyonrugdalja, mert elmert mellette menni. Ja, és bocs, hogy potenciálisan eddig is súlyos életveszélyben voltál miattunk.
több mint 13 éve
Azért egy kutya legyen megkötve.Nekem is rontott már a körút közepén kutya, lóbaszó nagy dög, én ösztönösen fejberúgtam, erre jön a tulaj, hogy én vagyok a fasz, nem bánt a kutya. Hát engem biztos nem, mert nem hagyom magam, de honnan tudjam én, hogy mit akar? Játszani, vagy rámtámadni? Közterületen a póráz kötelező, ez alap.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Öcsém.........Szegény ottani iskolás gyerekek....
Van egy kiskutyánk. Tesómék ki szokták vinni játszani a parkba, ahol sok hasonló van. Egyáltalán nem agresszív, a legdurvább amit csinál, hogy ugat (na jó, meg néha megkúrja a lábakat 😂 ). Épp most meséli, hogy egy faszkalap, a suli gondnoka, ami ott van, mikor előtte volt a kiskutya, rábaszott egyet egy szöges dróttal.... A rendőröknek persze azt mondta, hogy a kutya rátámadt... (a kutya Yorki, pici és baromi barátságos..)
Jah, a rendőrök azért jöttek ki, mert az egyik kutyatulajdonos odament "reklamálni" a faszinál, aki pedig az illetőt is megbaszta a szögesdróttal.
Kérdem én, ilyen elmebeteg ember hogy a faszomba dolgozhat iskolában?? Akkora az a kutya mint egy cipő bazmeg...fetomy
több mint 13 éve
Öcsém.........Van egy kiskutyánk. Tesómék ki szokták vinni játszani a parkba, ahol sok hasonló van. Egyáltalán nem agresszív, a legdurvább amit csinál, hogy ugat (na jó, meg néha megkúrja a lábakat 😂 ). Épp most meséli, hogy egy faszkalap, a suli gondnoka, ami ott van, mikor előtte volt a kiskutya, rábaszott egyet egy szöges dróttal.... A rendőröknek persze azt mondta, hogy a kutya rátámadt... (a kutya Yorki, pici és baromi barátságos..)
Jah, a rendőrök azért jöttek ki, mert az egyik kutyatulajdonos odament "reklamálni" a faszinál, aki pedig az illetőt is megbaszta a szögesdróttal.
Kérdem én, ilyen elmebeteg ember hogy a faszomba dolgozhat iskolában?? Akkora az a kutya mint egy cipő bazmeg...
több mint 13 éve
fetomy az a jó h neked még akkor is járna konstans 99 amikor épp kapcsolatban vagy 😀briareos😂 Hát hiába, király vagyok, na 😂
több mint 13 éve
fetomy az a jó h neked még akkor is járna konstans 99 amikor épp kapcsolatban vagy 😀
több mint 13 éve
Kösz 😂
több mint 13 éve
catattack
3 520
Sok sikert és boldogságot!
több mint 13 éve
Hihetetlen a sztori. Meghalt 8 házzal lejjebb a bácsi, és 24 órában ez a téma?igen. konkrétan:
...És hogy a családban ez bárkivel megtörténhet? :/catattack
"54 éves volt....-kivárás, hogy mondjak valamit-, a lift előtt esett össze....-kivárás-, a felesége találta meg...-kivárás-, két lánya volt...-kivárás-, még meg se házasodtak...-kivárás-, apa is már 45 éves, és fizikai munkát végez...-kivárás-, én nem tudom mit csinálnék ha blabla-satöbbiiiiiiiii"
De tök mindegy, már hozzászokhattam volna, mert húgom is olyan, hogy ha mondanak egy olyat, hogy Zumbawambában, Udugnibugni fővárosában megmozdult a levegő, akkor a húgom gépére pillantva meg van nyitva a firefox, és a lapok kb: "forgószél - wikipedia, forgószél székesfehérvár - google, forgószél magyarország - google, körbeforgórúgás - chucknorris.hu"... 😛 A nyári vulkánkitörésnél is egy hétig hallgattuk egyfolytában a húgomtól, hogy nem lesz nyár, napot se látunk, megfulladunk mert a hamu és gyémánt...
Nők... mi lenne velünk nélkülük? 😛 (nyugodt napokat élnénk.... 😛)
több mint 13 éve
catattack
3 520
Hihetetlen a sztori. Meghalt 8 házzal lejjebb a bácsi, és 24 órában ez a téma? ...És hogy a családban ez bárkivel megtörténhet? :/
több mint 13 éve
Depresszió egy olyasvalaki miatt, aki véletlenül abba az utcába költözött? Felesleges idegzabálás az egész.catattackHát igen... Ez már nem együttérzés, hanem a saját idegeink kikészítése...
több mint 13 éve
catattack
3 520
Depresszió egy olyasvalaki miatt, aki véletlenül abba az utcába költözött? Felesleges idegzabálás az egész.
több mint 13 éve
Barátnőmék környékén meghalt valaki, ő pedig olyan szinten túlreagálta, hogy azt el sem lehet mondani. Mély depresszió, és különböző családtagjaink halálának vizionálása napokig...A faszomat már. Most komolyan, mi a fasznak csinálja magának az ember a szart??? Ráadásul aztán terjeszti is...fetomyBővebben...catattack
Együtt érzek, meg minden, de túlságosan élénk a képzelőerőm ahhoz, hogy egyfolytában olyanokról "ábrándozzak", hogy össze-vissza kihal a családom...
több mint 13 éve
catattack
3 520
A faszomat már. Most komolyan, mi a fasznak csinálja magának az ember a szart??? Ráadásul aztán terjeszti is...fetomyBővebben...
több mint 13 éve
A faszomat már. Most komolyan, mi a fasznak csinálja magának az ember a szart??? Ráadásul aztán terjeszti is...
több mint 13 éve
Értem. Sajnos az ilyen pályázatoknál, projekteknél sokszor tudják előre ki lesz a nyertes, és a többi pályázó csak a látszat miatt kell.
több mint 13 éve
informatika, és bankok számára készült volna. Jó darabig hitegettek, meg minden aztán mégse...Amennyire nem titok. 😊Ez milyen témakör volt, ha nem titok?Sobri JóskaIgazából valamilyen szinten céges titok, attól függ mennyire érdekel részletesenBlack_Adder
Csak elég a tág téma: építőipar, informatika, kommunikáció, ilyesmi 😊Sobri Jóska
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Amennyire nem titok. 😊Igazából valamilyen szinten céges titok, attól függ mennyire érdekel részletesenBlack_AdderBuktuk a projectet. 153 munkaórám a kukába...Black_AdderEz milyen témakör volt, ha nem titok?Sobri Jóska
Csak elég a tág téma: építőipar, informatika, kommunikáció, ilyesmi 😊
több mint 13 éve
Igazából valamilyen szinten céges titok, attól függ mennyire érdekel részletesenBuktuk a projectet. 153 munkaórám a kukába...Black_AdderEz milyen témakör volt, ha nem titok?Sobri Jóska
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Buktuk a projectet. 153 munkaórám a kukába...Black_AdderEz milyen témakör volt, ha nem titok?
több mint 13 éve
Buktuk a projectet. 153 munkaórám a kukába...
több mint 13 éve
szaba
10 556
Sztem egész MO-n ezen a héten van waiver. Hihetetlen népvándorlás van.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Pont ma van lomtalanítás az utcában is, ráadásul a tv-m is úgy gondolta megajándékoz az elektromos tűz örömeivel így bekapcsolás után, szóval most azon gondolkozom hogy kidobom a g*ciknek a tv-t hátha agyon vág legalább egyet...Hanniahhoz bedugva kell kidobni nem? 😛 és akkor már a kábellel együtt viszik a házat is, mert az is lomnak számít, mert össze van kötve a TV-vel 😛
több mint 13 éve
Pont ma van lomtalanítás az utcában is, ráadásul a tv-m is úgy gondolta megajándékoz az elektromos tűz örömeivel így bekapcsolás után, szóval most azon gondolkozom hogy kidobom a g*ciknek a tv-t hátha agyon vág legalább egyet...