Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Valaki nem tudná megmondani, hogy mi a retkes faszért kell újraszinkronizálni egy filmet?? Ace Ventura 2 megy a universal channelen és valami elképesztően szörnyű, hogy a korszakos poénok 90%-át átírták... Legalább a hangok ugyanazok, de hogy miért kellett átírni a szöveget.. :/
több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Másodállás és első állás között bekapott ebéd alatt 50 cm-es mély pocsolyában parkolva sikerült megvágatnam magam a parkolóőrökkel. 300 m-es körzetben nincs fizetőautomata. Fasza 😕

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
pedig lehet segítene....de azért készítjük Jay és Al bácsi monologját! 😉

|
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Most olyan idegállapotban vagyok, hogy legszívesebben szétverném a polcos szekrényt a koliban, de edzettem egy picit és jobban vagyok....de azért veszek majd egy boxzsákot, az a biztos 😛
Ja igen, ekkora egy fos hulladék 2 napot, mint ez a tegnapi meg a mai...Newman
Mesélj.Vrijbloed
Bejezetlen sztorikat nem szeretek elmesélni, de valószínűleg kedden vége lesz, majd akkor, talán.... :/

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Most olyan idegállapotban vagyok, hogy legszívesebben szétverném a polcos szekrényt a koliban, de edzettem egy picit és jobban vagyok....de azért veszek majd egy boxzsákot, az a biztos 😛
Mesélj.
több mint 14 éve
utóbbi napokban sokat szól nálam 😀
http://www.youtube.com/watch?v=DymRP8ssL_M&feature=relatedBébé
egyik kedvenc magyar számom... 😊 (és még csak nem is a témája miatt 😀 )
de am szerintem kedden jöhet nekem majd a gyűlölködjünk topik legnépszerűbb linkelése is....

több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 545 — rabszolga
utóbbi napokban sokat szól nálam 😀
http://www.youtube.com/watch?v=DymRP8ssL_M&feature=related
több mint 14 éve
Ja igen, ekkora egy fos hulladék 2 napot, mint ez a tegnapi meg a mai...

több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 529 — Vikings fan
Csak nem a szemüveges nő?Chevy
Speciel ez Szeszlér volt 😀 De szemüveges nyanyához is volt szerencsém...Toca
Na nekem a nő volt. A saját tételemet elmondtam teljesen jól, aztán meg még össze-vissza kérdezett a többi tételből. Igazából már arra se emlékszek, hogy mi nem ment, olyan ideges voltam (talán összecseréltem a kis-fermat tételt az euler-fermattal) és mondta h köszöni, majd találkozunk.Chevy
Szard le ez a hepjük . Szeszlér végig kérdezett anno tőlem 3 tételt . 30 perc után azt mondja nagyon jó, de volt az a mondat . Bele kérdezett egy 20 perccel ezelőtti tétel részletben és mivel nem jutott eszembe a szakszó kivágott . Ügyesen kell helyezkedni és elkerülni őket 😊
több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Csak nem BME ? 😀
Ez pnot olyan mint mikor BSZből 4-est kaptam anno megkérdezte az oktató eddig hogy kaptam 2 1-est (ugyanazon a héten) mondtam a vizsgáztató nevét és csak egy "jah megértem válasz volt ..."Toca
Speciel ez Szeszlér volt 😀 De szemüveges nyanyához is volt szerencsém...Toca
Na nekem a nő volt. A saját tételemet elmondtam teljesen jól, aztán meg még össze-vissza kérdezett a többi tételből. Igazából már arra se emlékszek, hogy mi nem ment, olyan ideges voltam (talán összecseréltem a kis-fermat tételt az euler-fermattal) és mondta h köszöni, majd találkozunk.
több mint 14 éve
Kicsit se feltűnő, hogy van akit 5-10 perc alatt lerendeznek, engem meg vagy 25 percen át addig kérdeznek amíg valamit nem tudok. Persze utána van a,, hát sajnálom, ez elégtelen". Na ilyenkor ne basszon szét az ideg.Chevy
Csak nem BME ? 😀
Ez pnot olyan mint mikor BSZből 4-est kaptam anno megkérdezte az oktató eddig hogy kaptam 2 1-est (ugyanazon a héten) mondtam a vizsgáztató nevét és csak egy "jah megértem válasz volt ..."Toca
Speciel ez Szeszlér volt 😀 De szemüveges nyanyához is volt szerencsém...
több mint 14 éve
Kicsit se feltűnő, hogy van akit 5-10 perc alatt lerendeznek, engem meg vagy 25 percen át addig kérdeznek amíg valamit nem tudok. Persze utána van a,, hát sajnálom, ez elégtelen". Na ilyenkor ne basszon szét az ideg.Chevy
Csak nem BME ? 😀
Csak nem a szemüveges nő?
több mint 14 éve
Csak nem BME ? 😀
Ez pnot olyan mint mikor BSZből 4-est kaptam anno megkérdezte az oktató eddig hogy kaptam 2 1-est (ugyanazon a héten) mondtam a vizsgáztató nevét és csak egy "jah megértem válasz volt ..."
több mint 14 éve
Kicsit se feltűnő, hogy van akit 5-10 perc alatt lerendeznek, engem meg vagy 25 percen át addig kérdeznek amíg valamit nem tudok. Persze utána van a,, hát sajnálom, ez elégtelen". Na ilyenkor ne basszon szét az ideg.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Rohadjon meg a TomTom navigációs rendszer, az inkompetens support teamük meg főleg!diverdoc
Ezeket a hiányosságokat nem kompenzálja megfelelően hogy Vader adja az utasításokat? 😀Hanni
Óriási 😀
http://www.youtube.com/watch?v=2ljFfL-mL70
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 48 333 — Whoops, looks like something went wrong.
Mocskos féreg kommunikáció-elmélet, 10-én vizsgázom belőle, laza bukta lesz

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 688 — Poloska confirmed
Rohadjon meg a TomTom navigációs rendszer, az inkompetens support teamük meg főleg!diverdoc
Ezeket a hiányosságokat nem kompenzálja megfelelően hogy Vader adja az utasításokat? 😀
több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Rohadjon meg a TomTom navigációs rendszer, az inkompetens support teamük meg főleg!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Baszódj meg port.hu, hogy felkelek fél11-kor 5 órányi alvás után, hogy lássam az adelbodeni GS-t, erre az csak háromnegyed12-kor kezdődik, most buzi női síugrás van...

szerk: Nem baszd meg, ennél sokkal durvább. Megy a verseny, csak az Eurosport a női síugrást adja. Beszarok, ez kész, ekkora szánalmat...

több mint 14 éve
faszomat hogy minden félévben van egy vizsga amire elalvás miatt nem tudok elmenni...eaglesmcnabb
király, hogy pont most mondtad, mert nekem is sikerült most egy 😀
igaz, hogy olyan fél3 körül feküdtem le, de rohadtul nem voltam fáradt...érdekes, nem szeretem saját magamat szopatni, de mindig sikerül...

több mint 14 éve
asserossz 😀

|
több mint 14 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 359
kibaszott qrva életbe kell itt vmi idiótának reggel 8-tól fúrnia...ennyit a nyugodt pihizős szabiról...... 😡@@Divat
erről ez jut eszembe 😀 😀 😀

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 343 — je suis poloska
faszomat hogy minden félévben van egy vizsga amire elalvás miatt nem tudok elmenni...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
kibaszott qrva életbe kell itt vmi idiótának reggel 8-tól fúrnia...ennyit a nyugodt pihizős szabiról...... 😡@@

|
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 009
Olyan boldog lennék ha tudnék aludni hajnali 5kör. 1 hete így megy már ez...
  Felkapott fórum témák