Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Valaki nem tudná megmondani, hogy mi a retkes faszért kell újraszinkronizálni egy filmet?? Ace Ventura 2 megy a universal channelen és valami elképesztően szörnyű, hogy a korszakos poénok 90%-át átírták... Legalább a hangok ugyanazok, de hogy miért kellett átírni a szöveget.. :/
több mint 14 éve
Másodállás és első állás között bekapott ebéd alatt 50 cm-es mély pocsolyában parkolva sikerült megvágatnam magam a parkolóőrökkel. 300 m-es körzetben nincs fizetőautomata. Fasza 😕

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
pedig lehet segítene....de azért készítjük Jay és Al bácsi monologját! 😉
|
több mint 14 éve
Bejezetlen sztorikat nem szeretek elmesélni, de valószínűleg kedden vége lesz, majd akkor, talán.... :/Most olyan idegállapotban vagyok, hogy legszívesebben szétverném a polcos szekrényt a koliban, de edzettem egy picit és jobban vagyok....de azért veszek majd egy boxzsákot, az a biztos 😛Mesélj.Vrijbloed
Ja igen, ekkora egy fos hulladék 2 napot, mint ez a tegnapi meg a mai...Newman
több mint 14 éve
Most olyan idegállapotban vagyok, hogy legszívesebben szétverném a polcos szekrényt a koliban, de edzettem egy picit és jobban vagyok....de azért veszek majd egy boxzsákot, az a biztos 😛Mesélj.
több mint 14 éve
egyik kedvenc magyar számom... 😊 (és még csak nem is a témája miatt 😀 )Most olyan idegállapotban vagyok, hogy legszívesebben szétverném a polcos szekrényt a koliban, de edzettem egy picit és jobban vagyok....de azért veszek majd egy boxzsákot, az a biztos 😛utóbbi napokban sokat szól nálam 😀
http://www.youtube.com/watch?v=DymRP8ssL_M&feature=relatedBébé
de am szerintem kedden jöhet nekem majd a gyűlölködjünk topik legnépszerűbb linkelése is....
több mint 14 éve
Most olyan idegállapotban vagyok, hogy legszívesebben szétverném a polcos szekrényt a koliban, de edzettem egy picit és jobban vagyok....de azért veszek majd egy boxzsákot, az a biztos 😛utóbbi napokban sokat szól nálam 😀
http://www.youtube.com/watch?v=DymRP8ssL_M&feature=related
több mint 14 éve
Most olyan idegállapotban vagyok, hogy legszívesebben szétverném a polcos szekrényt a koliban, de edzettem egy picit és jobban vagyok....de azért veszek majd egy boxzsákot, az a biztos 😛Ja igen, ekkora egy fos hulladék 2 napot, mint ez a tegnapi meg a mai...
több mint 14 éve
Szard le ez a hepjük . Szeszlér végig kérdezett anno tőlem 3 tételt . 30 perc után azt mondja nagyon jó, de volt az a mondat . Bele kérdezett egy 20 perccel ezelőtti tétel részletben és mivel nem jutott eszembe a szakszó kivágott . Ügyesen kell helyezkedni és elkerülni őket 😊Na nekem a nő volt. A saját tételemet elmondtam teljesen jól, aztán meg még össze-vissza kérdezett a többi tételből. Igazából már arra se emlékszek, hogy mi nem ment, olyan ideges voltam (talán összecseréltem a kis-fermat tételt az euler-fermattal) és mondta h köszöni, majd találkozunk.ChevyCsak nem a szemüveges nő?ChevySpeciel ez Szeszlér volt 😀 De szemüveges nyanyához is volt szerencsém...Toca
több mint 14 éve
Na nekem a nő volt. A saját tételemet elmondtam teljesen jól, aztán meg még össze-vissza kérdezett a többi tételből. Igazából már arra se emlékszek, hogy mi nem ment, olyan ideges voltam (talán összecseréltem a kis-fermat tételt az euler-fermattal) és mondta h köszöni, majd találkozunk.Speciel ez Szeszlér volt 😀 De szemüveges nyanyához is volt szerencsém...TocaCsak nem BME ? 😀Csak nem a szemüveges nő?Chevy
Ez pnot olyan mint mikor BSZből 4-est kaptam anno megkérdezte az oktató eddig hogy kaptam 2 1-est (ugyanazon a héten) mondtam a vizsgáztató nevét és csak egy "jah megértem válasz volt ..."Toca
több mint 14 éve
Speciel ez Szeszlér volt 😀 De szemüveges nyanyához is volt szerencsém...Csak nem a szemüveges nő?ChevyKicsit se feltűnő, hogy van akit 5-10 perc alatt lerendeznek, engem meg vagy 25 percen át addig kérdeznek amíg valamit nem tudok. Persze utána van a,, hát sajnálom, ez elégtelen". Na ilyenkor ne basszon szét az ideg.ChevyCsak nem BME ? 😀
Ez pnot olyan mint mikor BSZből 4-est kaptam anno megkérdezte az oktató eddig hogy kaptam 2 1-est (ugyanazon a héten) mondtam a vizsgáztató nevét és csak egy "jah megértem válasz volt ..."Toca
több mint 14 éve
Csak nem a szemüveges nő?Kicsit se feltűnő, hogy van akit 5-10 perc alatt lerendeznek, engem meg vagy 25 percen át addig kérdeznek amíg valamit nem tudok. Persze utána van a,, hát sajnálom, ez elégtelen". Na ilyenkor ne basszon szét az ideg.ChevyCsak nem BME ? 😀
több mint 14 éve
Kicsit se feltűnő, hogy van akit 5-10 perc alatt lerendeznek, engem meg vagy 25 percen át addig kérdeznek amíg valamit nem tudok. Persze utána van a,, hát sajnálom, ez elégtelen". Na ilyenkor ne basszon szét az ideg.ChevyCsak nem BME ? 😀
Ez pnot olyan mint mikor BSZből 4-est kaptam anno megkérdezte az oktató eddig hogy kaptam 2 1-est (ugyanazon a héten) mondtam a vizsgáztató nevét és csak egy "jah megértem válasz volt ..."
több mint 14 éve
Kicsit se feltűnő, hogy van akit 5-10 perc alatt lerendeznek, engem meg vagy 25 percen át addig kérdeznek amíg valamit nem tudok. Persze utána van a,, hát sajnálom, ez elégtelen". Na ilyenkor ne basszon szét az ideg.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Óriási 😀Rohadjon meg a TomTom navigációs rendszer, az inkompetens support teamük meg főleg!diverdocEzeket a hiányosságokat nem kompenzálja megfelelően hogy Vader adja az utasításokat? 😀Hanni
http://www.youtube.com/watch?v=2ljFfL-mL70
több mint 14 éve
Mocskos féreg kommunikáció-elmélet, 10-én vizsgázom belőle, laza bukta lesz
több mint 14 éve
Rohadjon meg a TomTom navigációs rendszer, az inkompetens support teamük meg főleg!diverdocEzeket a hiányosságokat nem kompenzálja megfelelően hogy Vader adja az utasításokat? 😀
több mint 14 éve
Rohadjon meg a TomTom navigációs rendszer, az inkompetens support teamük meg főleg!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Baszódj meg port.hu, hogy felkelek fél11-kor 5 órányi alvás után, hogy lássam az adelbodeni GS-t, erre az csak háromnegyed12-kor kezdődik, most buzi női síugrás van...szerk: Nem baszd meg, ennél sokkal durvább. Megy a verseny, csak az Eurosport a női síugrást adja. Beszarok, ez kész, ekkora szánalmat...
több mint 14 éve
faszomat hogy minden félévben van egy vizsga amire elalvás miatt nem tudok elmenni...eaglesmcnabbkirály, hogy pont most mondtad, mert nekem is sikerült most egy 😀
igaz, hogy olyan fél3 körül feküdtem le, de rohadtul nem voltam fáradt...érdekes, nem szeretem saját magamat szopatni, de mindig sikerül...
több mint 14 éve
kibaszott qrva életbe kell itt vmi idiótának reggel 8-tól fúrnia...ennyit a nyugodt pihizős szabiról...... 😡@@Divaterről ez jut eszembe 😀 😀 😀
több mint 14 éve
faszomat hogy minden félévben van egy vizsga amire elalvás miatt nem tudok elmenni...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
kibaszott qrva életbe kell itt vmi idiótának reggel 8-tól fúrnia...ennyit a nyugodt pihizős szabiról...... 😡@@
|
több mint 14 éve
Olyan boldog lennék ha tudnék aludni hajnali 5kör. 1 hete így megy már ez...