Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Nincs is szebb dolog annál, mint ilyenkor még tanulni mint a hülye és a vizsgaidőszak még itt sincs.
több mint 14 éve
hát a Sheldon Cooper teszten én életemben egyszer futottam meg a háromezret, az is hatodik osztályban volt, mikor elhúzódott a serdülő soccer team alapozása 😀hatalmas 😀
utána meg már annyira pengéssé váltam, hogy a futás gyakorlása helyett a kezdőkörben zsebre tett kézzel ugatást gyakoroltam edzésen is, így fokozatosan visszafejlődtem 12. év végére 😀Höri
sebaj, majd megpróbálom később még1szer 😀😐 bocs, ezt elcsesztem 😀Newman150-s felülést általános alsóban lazán kinyomtam, szóval ez sokat nem mond és ott is csak az időkorlát állított meg, akkoriban mondjuk egy freak voltam, a mostani magamhoz képest. 😀Newmanköszi, frankelni akartam egy kicsit. 😀
Amadeus91
több mint 14 éve
hát a Sheldon Cooper teszten én életemben egyszer futottam meg a háromezret, az is hatodik osztályban volt, mikor elhúzódott a serdülő soccer team alapozása 😀utána meg már annyira pengéssé váltam, hogy a futás gyakorlása helyett a kezdőkörben zsebre tett kézzel ugatást gyakoroltam edzésen is, így fokozatosan visszafejlődtem 12. év végére 😀
több mint 14 éve
akkor nem ha kenyai volt az osztalytarsatok.FakeLOL, erről jut eszembe, hogy olyan legendák terjednek errefelé, hogy a pannonhalmi benzés gimnázium nyeri már egy jó ideje a gimnáziumok közti 4*100-as váltót, ugyanis a 4ből minimum 3 mindig feka. Bár nem tudom mennyi valóságtartalma van ennek 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jo de konyorgom ne a godmodehoz kepest osztalyozzanak mar hanem inkabb a halando emberekhez merjenek 😉a magyar evezos szovetseg honlapjan a 18 eves fiuknak 3100 mar kivalonak szamit. az azert mar kb 3.5 perces kilometer ami eleg vidam. ez er otost ?FakeNekem 3500 fölött volt a PR-em általánosban, ami még mindig csak 2. volt az all-time suli ranglistán.szaba
több mint 14 éve
😐 bocs, ezt elcsesztem 😀150-s felülést általános alsóban lazán kinyomtam, szóval ez sokat nem mond és ott is csak az időkorlát állított meg, akkoriban mondjuk egy freak voltam, a mostani magamhoz képest. 😀Newmanköszi, frankelni akartam egy kicsit. 😀
Amadeus91
több mint 14 éve
a magyar evezos szovetseg honlapjan a 18 eves fiuknak 3100 mar kivalonak szamit. az azert mar kb 3.5 perces kilometer ami eleg vidam. ez er otost ?FakeNekem 3500 fölött volt a PR-em általánosban, ami még mindig csak 2. volt az all-time suli ranglistán.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akkor nem ha kenyai volt az osztalytarsatok.
több mint 14 éve
há mert nálunk volt egy full gambling gyerek, szó szerint, aztán lógott mikor felmérés volt, utólag küldte ki a tanár egy párunkkal, hogy futtassuk levele a Coopert. Mondhatom, hogy 1 mérte a 8ból a többi pofázott a lelátón. Aztán mikor kérdezte a tanár az öltözőben akkor a srác lazán bemondta, hogy 4200 méter. 😀 😀 😀Mi egyébként nem Cooper-t futottunk, hanem szigetkört időre, ami két sprintből állt, látótávolságon kívülre/és a beérkezésnél felbukkanva, valamint kellemes sétálgatásból, meg 15 perc szotyizásból. 😊Sobri Jóskasok eszetek volt 😀 minek kellett a sprinteles ? gondoltad nem volt gyanus a tanarnak h az 5.2 kmes szigetkort 50 perc alatt tudjatok le ? 😀Fake
Szerinted feltűnt a tanárnak? 😀
több mint 14 éve
Mi voltunk a focisták. 😊Mi egyébként nem Cooper-t futottunk, hanem szigetkört időre, ami két sprintből állt, látótávolságon kívülre/és a beérkezésnél felbukkanva, valamint kellemes sétálgatásból, meg 15 perc szotyizásból. 😊Sobri Jóskasok eszetek volt 😀 minek kellett a sprinteles ? gondoltad nem volt gyanus a tanarnak h az 5.2 kmes szigetkort 50 perc alatt tudjatok le ? 😀Fake
Persze, hogy a tanár mindent vágott, de azt hittük milyen jól kiterveltük. Akkor jó ötletnek tűnt. 😊
több mint 14 éve
150-s felülést általános alsóban lazán kinyomtam, szóval ez sokat nem mond és ott is csak az időkorlát állított meg, akkoriban mondjuk egy freak voltam, a mostani magamhoz képest. 😀Newmanköszi, frankelni akartam egy kicsit. 😀
am nálunk ez a 150 kiemelkedő volt középsuliban... vakok közt a félszemű mi? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mi egyébként nem Cooper-t futottunk, hanem szigetkört időre, ami két sprintből állt, látótávolságon kívülre/és a beérkezésnél felbukkanva, valamint kellemes sétálgatásból, meg 15 perc szotyizásból. 😊Sobri Jóskasok eszetek volt 😀 minek kellett a sprinteles ? gondoltad nem volt gyanus a tanarnak h az 5.2 kmes szigetkort 50 perc alatt tudjatok le ? 😀
több mint 14 éve
150-s felülést általános alsóban lazán kinyomtam, szóval ez sokat nem mond és ott is csak az időkorlát állított meg, akkoriban mondjuk egy freak voltam, a mostani magamhoz képest. 😀
több mint 14 éve
Viccen kívül kérdezem: számít valaki hányast kap tesiből gimiben?! Beleszámít most valahova?Hogyne számítana. Rendvédelmi suliknál azt hiszem nézik, sőt külön fizikai felvételi van+ sok helyre követelik a tesi érettségit.
A mi időnkben (gimiben) a sportolók 5-öst kaptak automatice, a maradék 2 meg csinált valami gimnasztikát asszem, és kapot 4est vagy 5öst. De a tesiosztályzat sehova sem számított az égvilágon. Max annak, aki TF-re ment tovább. De lehet még annak se, erre már nem emlékszem.
Mi egyébként nem Cooper-t futottunk, hanem szigetkört időre, ami két sprintből állt, látótávolságon kívülre/és a beérkezésnél felbukkanva, valamint kellemes sétálgatásból, meg 15 perc szotyizásból. 😊Sobri Jóska
Egyébként én mindig király voltam az ilyenekben, 5 év alatt mind az 5ször 5sre futottam a Q/t, 2szer 3k fölött. 200-t, 400-t is jól futottam, 60 méteren ritka lassú vagyok...
Nálunk felmérték még a fekvőt, felülést, hátizom meg helyből távolt is, értelemszerűen amit lehetett időre. Felülésnél 150nél szóltak, hogy elég lesz mert megvan a 3 5-shöz a kellő mennyiség...
...viszont mielőtt azt hinnétek, hogy szuperatléta vagyok, talaj és szertornából full kettes voltam. Egyedül a szekrényugrás ment 5sre (kis macska, nagy macska) minden mástól féltem mint az állat. Fizikai rosszul lét kerülgetett ha már bukfencezni kellett, ilyen fóbiaszerű.
Egyébként néha ledöbbentem, hogy egy-két volt osztálytársam milyen szar edzettségi állapotban van.
több mint 14 éve
Viccen kívül kérdezem: számít valaki hányast kap tesiből gimiben?! Beleszámít most valahova?A mi időnkben (gimiben) a sportolók 5-öst kaptak automatice, a maradék 2 meg csinált valami gimnasztikát asszem, és kapot 4est vagy 5öst. De a tesiosztályzat sehova sem számított az égvilágon. Max annak, aki TF-re ment tovább. De lehet még annak se, erre már nem emlékszem.
Mi egyébként nem Cooper-t futottunk, hanem szigetkört időre, ami két sprintből állt, látótávolságon kívülre/és a beérkezésnél felbukkanva, valamint kellemes sétálgatásból, meg 15 perc szotyizásból. 😊
több mint 14 éve
kedvencem a négyütemű fekvőtámasz, 10. alatt fél percig mérték, 22től volt asszem ötös (még a tanár is megemlítette, hogy meg se tudják közelíteni ezt a diákok)kristofnálunk az nem volt időhöz kötve addig csináltad amíg jól esett, abból mindig ötöst kaptam, meg Fleissmannból, abból még iskolarekordom is volt asszem 1 perc alatt 83-al, a felülés is laza volt, viszont a fekvőtámasz az sose ment. A húzódzkodás-tolódzkodásról ne is beszéljünk abból 2esnél nem is volt jobb jegyem 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
ilyen alapon barmilyen futas ami nem megy vegig kokszon (tehat tobb mint 150-200 meter) eszjatek 😀Fakeegyébként az. persze mi számít futásnak, de amíg nem cigiztem, 8-10 km simán ment. több azért nem, mert már untam, pedig 170 kilósan addig 0 mozgással minden voltam csak edzett nem 😀 cooperen is a fél osztályt odavertem, általában csak 2-3 volt aki előttem végzett.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kedvencem a négyütemű fekvőtámasz, 10. alatt fél percig mérték, 22től volt asszem ötös (még a tanár is megemlítette, hogy meg se tudják közelíteni ezt a diákok)kristofebbol az a tanulsag h cooperben kb megalaznal negyutemuben viszont nagyon kiszopatnalak 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kedvencem a négyütemű fekvőtámasz, 10. alatt fél percig mérték, 22től volt asszem ötös (még a tanár is megemlítette, hogy meg se tudják közelíteni ezt a diákok)
több mint 14 éve
amúgy nekünk a volt sulinkban csak 2 tesink volt egy héten, most már 3 van. Úgy nézzétek a tesit mint a többi tárgyat. a 4es az már jó, teszem azt bioszból, kémiából, fizikából felkészülés nélkül nem sokan kapnak 3asnál jobbat, akkor miért kapjanak tesiből?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az kemeny. en csodalkoztam ezen mert mar bocsanat de ez ugy faszsag ahogy van ha ez alapjan osztalyoznak a suliban. persze ha lenne mindennap tesiora a tesiorahoz valo rendesen felszerelt terem es egy megfizetett lelkiismeretes tanar akkor azt mondom h normalis ezt megkovetelni. de ez agyrem.
több mint 14 éve
hát egy evezősnek lehet, hogy már kiváló de nekünk is ez alapján osztályoznak és sztem már ez is halálos adag egy átlagembernek 😀 én ált 2800 körül szoktam futni, 4esértkristofPont ezért írta Fake szerintem. 😊
Egyébként szerintem a 3000-be beleszámolják azt is, hogy a diákok mennyit csalnak átlagosan. 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát egy evezősnek lehet, hogy már kiváló de nekünk is ez alapján osztályoznak és sztem már ez is halálos adag egy átlagembernek 😀 én ált 2800 körül szoktam futni, 4esért
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a magyar evezos szovetseg honlapjan a 18 eves fiuknak 3100 mar kivalonak szamit. az azert mar kb 3.5 perces kilometer ami eleg vidam. ez er otost ?
több mint 14 éve
ja, asszem annyiMennyi kell az 5-öshöz? 3000?szabailyen alapon barmilyen futas ami nem megy vegig kokszon (tehat tobb mint 150-200 meter) eszjatek 😀FakeSzerintem a szintekhez egy jó 500 métert hozzá kellene csapni, és menten másabb lenne 😊eaglesmcnabb