Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak kimostad a fuled jovanakkor. akkor vagyok en bdse fan amikor a te neved nem ujpesti dozsa jozsua 😛
több mint 14 éve
megcsináltam,kösz a segítségetmondom h mossa fulet 😀Fakemossa fulet !Fakekapd be a farkamJoci
te Budapesti Dózsa Sport Egyesület fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mondom h mossa fulet 😀kapd be a farkamJocia büdös kurva élet bassza meg hogy elbaszódott a hangJocimossa fulet !Fake
több mint 14 éve
kapd be a farkama büdös kurva élet bassza meg hogy elbaszódott a hangJocimossa fulet !Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a büdös kurva élet bassza meg hogy elbaszódott a hangJocimossa fulet !
több mint 14 éve
a büdös kurva élet bassza meg hogy elbaszódott a hang
több mint 14 éve
Nincs kérdés, péntekre itt van.akkor mi a kérdés? 😊Amadeus91ebben van a biznic 😀😀 mindenesetre remélem relatív olcsón megúszúd 😊szampi#3350000ért vettük 5éve.
Most 30000ért javítanák az elektronikai részt.
30ért tudok hozatni németből olyat ami kicsit esztétikai hibás,de vadiúj.Bazzani
Csak elmeséltem.
több mint 14 éve
akkor mi a kérdés? 😊50000ért vettük 5éve.Na a mosógépszerelő 2000Ftért megmondta,hogy a mosógépünk csak gecidrágán javítható.Bazzaniebben van a biznic 😀😀 mindenesetre remélem relatív olcsón megúszúd 😊szampi#33
30ért tudok hozatni németből olyat ami kicsit esztétikai hibás,de vadiúj.Bazzani
több mint 14 éve
50000ért vettük 5éve.Na a mosógépszerelő 2000Ftért megmondta,hogy a mosógépünk csak gecidrágán javítható.Bazzaniebben van a biznic 😀😀 mindenesetre remélem relatív olcsón megúszúd 😊szampi#33
30ért tudok hozatni németből olyat ami kicsit esztétikai hibás,de vadiúj.
több mint 14 éve
:mad: Kurva anyját a netbankos rendszereknek. :mad:
több mint 14 éve
mindig legalább két fontos időpontnak ütköznie kell :mad:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Szórjátok a pénzt!catattackhát miután nem működött én pedig nem tudom megcsinálni,sok másválasztás nincsen 😊
több mint 14 éve
catattack
3 520
Szórjátok a pénzt!3000-ért nézik meg és 3000 pengő után bejelentették hogy sorry de nem tudják mi a baj.fetomyNa a mosógépszerelő 2000Ftért megmondtaBazzaniEZ kb 50.000 HUF. Aszonták vigyem be megnézik. Bevittem, megnézték, majd 3750 HUF(3000+áfa) befizetésekor közölték hogy tényleg ez a baja, és tényleg ennyibe fog kerülni...eaglesmcnabb
több mint 14 éve
2 napja kaja kozben irtozatos modon megharaptam a nyelvem.eleinte nem is fajt, de mostanra ott tartok, h enni, nyelni (!) es beszelni (!!) is csak kinok kozott tudok, annyira faj, ha mozgatom.
tovabba a tortenethez hozzatartozik, h ugyanekkor raharaptam valami kemenyre is (aka kenyer heja), amitol az egyik fogam is szettort, ugyhogy fogorvoshoz is mehetek majd kihuzatni azt, ha ra tudom venni magam a multkoriak utan.
fasz kivan, h nekem mindig szivnom kell valami ilyesmivel. persze az ember ilyenkor egesz nap ehes, es meg ilyenkor vannak finom kajak is itthon, h megjobban szenvedjek.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
2070tételt leltárba venni 7 óra alatt,megfizethetetlen :rolleyes:
több mint 14 éve
mondjak jobbat? Bevittem laptopot, azt mondták 3000-ért nézik meg, hogy mi baja. Ott hagytam másfél hétre, mert ők úgy érnek rá és amúgyis chuck norris, majd másfél hét és 3000 pengő után bejelentették hogy sorry de nem tudják mi a baj.nekem laptop viccesebb volt.Na a mosógépszerelő 2000Ftért megmondta,hogy a mosógépünk csak gecidrágán javítható.BazzaniAz ilyet nagyonbírom...😀fetomy
írtam e-mailt aszonták valószínüleg a panel hibásodott meg meg valami alkatrész. EZ kb 50.000 HUF. Aszonták vigyem be megnézik. Bevittem, megnézték, majd 3750 HUF(3000+áfa) befizetésekor közölték hogy tényleg ez a baja, és tényleg ennyibe fog kerülni...eaglesmcnabb
több mint 14 éve
nekem laptop viccesebb volt.Na a mosógépszerelő 2000Ftért megmondta,hogy a mosógépünk csak gecidrágán javítható.BazzaniAz ilyet nagyonbírom...😀fetomy
írtam e-mailt aszonták valószínüleg a panel hibásodott meg meg valami alkatrész. EZ kb 50.000 HUF. Aszonták vigyem be megnézik. Bevittem, megnézték, majd 3750 HUF(3000+áfa) befizetésekor közölték hogy tényleg ez a baja, és tényleg ennyibe fog kerülni...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Na a mosógépszerelő 2000Ftért megmondta,hogy a mosógépünk csak gecidrágán javítható.BazzaniAz ilyet nagyonbírom...😀
több mint 14 éve
Na a mosógépszerelő 2000Ftért megmondta,hogy a mosógépünk csak gecidrágán javítható.Bazzaniebben van a biznic 😀😀 mindenesetre remélem relatív olcsón megúszúd 😊
több mint 14 éve
Na a mosógépszerelő 2000Ftért megmondta,hogy a mosógépünk csak gecidrágán javítható.
több mint 14 éve
a telibe vert kibaszott kurva anyját ennek a geci napnak....
több mint 14 éve
Megbasztak záróvizsgán :mad:Basszus az anyag 80%-ét tudtam, értettem, meg minden erre nyomorult faszságokat elnézek (melyek hamisnál az igazakat jelölöm, vagy egyszerűen fel vannak sorolva függések, és az egyik fölött véletelnül átsiklok stb...)
Annyira rohadtul ideges vagyok, magamra meg mindenkire a világon.
Kurva élet, idén azaz tavaly nem volt Karácsonyom mert tanultam, nem volt szilveszterem mert tanulatm, egy hónapja nincs gyakorlatilag életem, erre fel megbasznak, de még csak nem is azért, mert nehéz volt, vagy nem tudtam, hanem olyan figyelmetlenségekből amiket óvodásként nem lenne szabad elkövetnem....
Kurvára magam alatt vagyok... Robbanjon fel az egész mocskos BME sok nyomorult fasszal együtt...
A BME-t pedig úgy tudnám legjobban jellemezni, h ki van írva 4-re a megtekintés, erre 7-kor kezdődött, és egyesével mehetnek be az emberek, kb 150... Asszem ez a tény jellemzi legjobban, ennél értelmetlenebb szopatás nem tudom, h létezik-e...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
catattack
3 520
Az összes panelt felrobbantani a picsába!!! A tököm kivan mostmá'!