NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
48
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Utálok beteg lenni, nyilván a szülinapomkor leszek a legszarabbul.tenorxÉn szünetekre szoktam tartogatni. Most húsvétkor is beteg voltam, azelőtt pedig a síszünetben voltam. :/ Mindenesetre jobbulást! 😉
több mint 13 éve
Utálok beteg lenni, nyilván a szülinapomkor leszek a legszarabbul.
több mint 13 éve
Érdekes ma meg egyből olyan emberhez bírtak irányítani, aki nem szarozott hanem megcsinálta 5 azaz öt perc alatt. Én ezt nem értem. Nem lenne jobb reklám nekik, ha mindig így menne?Matthew99Hát feltételezem a dolgozóik nem feltétlenül elkötelezett hívei a cégnek... Manapság mindenki olyan munkát csinál amit talál, és kicsit sem szeret. Össze-vissza keverednek a munkahelyek, senki nem azt csinálja, amit szeretne, így senki nem is végzi rendesen... Ezért vannak gyerekeket és a tanítást utáló tanárok, beleszarós ügyintézők, számolni nem tudó pénztárosok és satöbbi... Ha olyan ügyfélszolgálatost fogsz ki, aki szereti a munkáját, és szeretné minél jobban végezni, tényleg segíteni, akkor nem lesz gond, ellenkező esetben megy a szopatás... :/
Az általam használt "senki" szó természetesen nem azt jelenti,hogy tényleg senki, csak így rövidebb és egyszerűbb leírni 😛
több mint 13 éve
Érdekes ma meg egyből olyan emberhez bírtak irányítani, aki nem szarozott hanem megcsinálta 5 azaz öt perc alatt. Én ezt nem értem. Nem lenne jobb reklám nekik, ha mindig így menne?Matthew99Gyakran nem szokásuk olyasmibe belegondolni h mitől elégedett a fogyasztó...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Érdekes ma meg egyből olyan emberhez bírtak irányítani, aki nem szarozott hanem megcsinálta 5 azaz öt perc alatt. Én ezt nem értem. Nem lenne jobb reklám nekik, ha mindig így menne?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Akkor csak nekem fura, hogy eddig 90%-ban tudtak segíteni, gyorsan, normálisan (T-Mobile, Vodafone, Beltáv, Externet, T-Home...). Egyedül a HP volt béna, de utólag kiderült annak is az oka.
több mint 13 éve
Nem hasonlóak a hsz-eim, pont az általad is leírt okból kifolyólag.Ezt te se gondolod komolyan.Sobri Jóskaugyanezt szoktam érezni a hasonló hszeid után, azzal a különbséggel, hogy veled ellentétben én nem teszem 😊kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ezt te se gondolod komolyan.Sobri Jóskaugyanezt szoktam érezni a hasonló hszeid után, azzal a különbséggel, hogy veled ellentétben én nem teszem 😊
több mint 13 éve
Az neked mitől jó ügymenet, hogy mindegyik megkérdezi a rohadt azonosítóm és mondjam már el mi a probléma? Átkapcsolnak valakihez aki szintúgy továbbkapcsol, míg végül tök hülyének néznek és rájönnek, hogy az elejétől máshova kellett volna kapcsolni. Én szerencsére nem sokszor találkozom velük, de még sose sikerült gyorsan, gördülékenyen megoldani a gondom. Ellenben felcseszni az agyam már többször is.Matthew99Az ilyen ügyfélszolgálatok úgy vannak kialakítva, hogy a problémát lényegében oldd meg magadnak, addig bolyongasz a rendszerben a sok inkompetens -bár valóban nagyon kedves- alkalmazott között, míg vagy végképp nem megy, vagy befáradsz személyesen, de a lényeg, semmi felelősség ne keletkezzen az ügyfélszolgálat oldalán. amolyan ütközőzónap az ügyfél és a valós problémakezelés között.
Legyen bank, mobilcég, netszolgáltató, mind ugyanazt a struktúrát alkalmazzák, sőt, van ahol el se jutsz az élő emberig, csak nyomogatod a telefon gombját, csatangolsz a menüpontok között esélytelenül.
több mint 13 éve
Ezt te se gondolod komolyan. De ha mégis, írd meg PM-ben pontosan mit szeretnél.Igen, mindhárommal. Különben honnan tudnám?És egy rossz élmény után egyből váltottál, vagy mi indokolta a váltást?
Sajnos nincs kivétel, mert az ügyintézők lehetnek kedvesek, együttműködőek -és a legtöbb ilyen- de maguk az ügyfélszolgálatok úgy vannak felépítve -tehát így alakították ki őket, nem pedig így születtek meg a semmiből- hogy semmit nem lehet elintézni normális ügymenetben. Ilyen a Pannon is, a Vodafone is, és még sok ilyen gigacég.Sobri Jóska
Miért lennének így felépítve az ügyfélszolgálatok? Mindenkinek az a legjobb ha az ügyfél problémája gyorsan megoldódik, hisz akkor boldog és fizet, a cég pedig kapja a pénzét. Miért ne lehetne elintézni normális ügymenetben? Nekem, hogy sikerült ez többször több céggel is? Ne haragudj, hogy ezt feltételezem, de nem lehet, hogy Miattad nem sikerült megoldani a problémát? De mutathatnál valami pontos kimutatást, miszerint a gigacégek szopatják az embereket, érdekelne.kristof
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 915
Az neked mitől jó ügymenet, hogy mindegyik megkérdezi a rohadt azonosítóm és mondjam már el mi a probléma? Átkapcsolnak valakihez aki szintúgy továbbkapcsol, míg végül tök hülyének néznek és rájönnek, hogy az elejétől máshova kellett volna kapcsolni. Én szerencsére nem sokszor találkozom velük, de még sose sikerült gyorsan, gördülékenyen megoldani a gondom. Ellenben felcseszni az agyam már többször is.Matthew99ez már csak akkor buli, amikor a kórházban csinálják veled. 😉
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Az neked mitől jó ügymenet, hogy mindegyik megkérdezi a rohadt azonosítóm és mondjam már el mi a probléma? Átkapcsolnak valakihez aki szintúgy továbbkapcsol, míg végül tök hülyének néznek és rájönnek, hogy az elejétől máshova kellett volna kapcsolni. Én szerencsére nem sokszor találkozom velük, de még sose sikerült gyorsan, gördülékenyen megoldani a gondom. Ellenben felcseszni az agyam már többször is.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Nyilván hiába mondom, hogy a sok rossz mellett azért volt több jó tapasztalatom is ügyfélszolgálatokkal kapcsolatban 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Igen, mindhárommal. Különben honnan tudnám?És egy rossz élmény után egyből váltottál, vagy mi indokolta a váltást?
Sajnos nincs kivétel, mert az ügyintézők lehetnek kedvesek, együttműködőek -és a legtöbb ilyen- de maguk az ügyfélszolgálatok úgy vannak felépítve -tehát így alakították ki őket, nem pedig így születtek meg a semmiből- hogy semmit nem lehet elintézni normális ügymenetben. Ilyen a Pannon is, a Vodafone is, és még sok ilyen gigacég.Sobri Jóska
Miért lennének így felépítve az ügyfélszolgálatok? Mindenkinek az a legjobb ha az ügyfél problémája gyorsan megoldódik, hisz akkor boldog és fizet, a cég pedig kapja a pénzét. Miért ne lehetne elintézni normális ügymenetben? Nekem, hogy sikerült ez többször több céggel is? Ne haragudj, hogy ezt feltételezem, de nem lehet, hogy Miattad nem sikerült megoldani a problémát? De mutathatnál valami pontos kimutatást, miszerint a gigacégek szopatják az embereket, érdekelne.
több mint 13 éve
Igen, mindhárommal. Különben honnan tudnám?Mire fel ez a nagy általánosítás? Talán mindhárom céggel rossz tapasztalataid voltak? Ne légy buta, lehet, hogy csak rossz ügyintézőt fogtál ki, én pl ismerek egyet aki az egekbe magasztalja a saját munkaadóját, biztos nem véletlenül. 😉kristofBeveheti a T-Home... Háromnegyed óra és 6 ügyintéző után ugyanott tartok ahol elkezdtem.Matthew99És az a durva, hogy ugyanez van a Digitévénél és a UPCnél is. Szarházi bürokrata brigád mind.Sobri Jóska
Sajnos nincs kivétel, mert az ügyintézők lehetnek kedvesek, együttműködőek -és a legtöbb ilyen- de maguk az ügyfélszolgálatok úgy vannak felépítve -tehát így alakították ki őket, nem pedig így születtek meg a semmiből- hogy semmit nem lehet elintézni normális ügymenetben. Ilyen a Pannon is, a Vodafone is, és még sok ilyen gigacég.
Na ez a különbség az általánosítás, és a tapasztalat között.Csúnya dolog az általánosítás. Attól, hogy neked rossz tapasztalatod volt velük, még nem szemét mind. Bár azt hittem ezt nem neked kell majd magyarázni.FViktor93Beveheti a T-Home... Háromnegyed óra és 6 ügyintéző után ugyanott tartok ahol elkezdtem.Matthew99És az a durva, hogy ugyanez van a Digitévénél és a UPCnél is. Szarházi bürokrata brigád mind.Sobri Jóska
Nekem mindhárom céggel volt személyes tapasztalatom, nem is egyszer, és mindháromról (valamint a még megemlített kettőről) megalapozott, alátámasztható véleményem van. De nem mondanám azt, hogy minden egyes szolgáltatónál ez a helyzet, de akinél ez, annál kénytelen vagyok ezt mondani.
Vagyis ez nem általánosítás, hanem konkrét tényállítás.
Az élet bizony ilyen apró finomságokból áll össze, tisztában vagyok vele, hogy nehéz szétválasztani, de majd belejössz, aggodalomra semmi ok.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Csúnya dolog az általánosítás. Attól, hogy neked rossz tapasztalatod volt velük, még nem szemét mind. Bár azt hittem ezt nem neked kell majd magyarázni.Beveheti a T-Home... Háromnegyed óra és 6 ügyintéző után ugyanott tartok ahol elkezdtem.Matthew99És az a durva, hogy ugyanez van a Digitévénél és a UPCnél is. Szarházi bürokrata brigád mind.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mire fel ez a nagy általánosítás? Talán mindhárom céggel rossz tapasztalataid voltak? Ne légy buta, lehet, hogy csak rossz ügyintézőt fogtál ki, én pl ismerek egyet aki az egekbe magasztalja a saját munkaadóját, biztos nem véletlenül. 😉Beveheti a T-Home... Háromnegyed óra és 6 ügyintéző után ugyanott tartok ahol elkezdtem.Matthew99És az a durva, hogy ugyanez van a Digitévénél és a UPCnél is. Szarházi bürokrata brigád mind.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Beveheti a T-Home... Háromnegyed óra és 6 ügyintéző után ugyanott tartok ahol elkezdtem.Matthew99És az a durva, hogy ugyanez van a Digitévénél és a UPCnél is. Szarházi bürokrata brigád mind.
több mint 13 éve
Beveheti a T-Home... Háromnegyed óra és 6 ügyintéző után ugyanott tartok ahol elkezdtem.
több mint 13 éve
Rohadt életbe, RAJ-zás van.
több mint 13 éve
Szar ez a semmilyen idő, így a "nyulak ünnepén", bezzeg Colorado-ban tegnap még havazott, ott van ám az élet. 😀
több mint 13 éve
Bassza már meg a kurva élet, hogy egy retkes napom nincsen, amikor ne basznák el teljesen az egész napra a kedvemet....
több mint 13 éve
remélem egyszer a földközi tenger a Brenner hágóig fog érniharomt😂 Úgy legyen! 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
de bírom, mikor valaki "fogyni akar", és inkább kockáztatja az egészségét szaros gyógyszerekkel, minthogy figyelne a kajára, és mozogna eleget...