Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
közlekedésmérnökBeszoptam, fél4-kor, bealudtam, na nem szándékosan. 10 mp nem kellett hozzá, egy pislogás és már vége volt a dalnak...haverom felhívott reggel, csak ezért értem be zh-ra. 😀Milyen szak?Asbee
Viszont a számolásokat nem néztem át, így szoptam vsz (btw, közlekedéstanról van szó), ezért lesz még egy vizsgám januárban (Y)Newman
és akkor egy ON
Nincs annyi trágár szó, amennyit most rá tudnék sütni erre a nyomorult 5. (azaz utolsó) beadandóra, műszaki ábrázolásból...gyűlölöm ezt a szart...
több mint 14 éve
Beszoptam, fél4-kor, bealudtam, na nem szándékosan. 10 mp nem kellett hozzá, egy pislogás és már vége volt a dalnak...haverom felhívott reggel, csak ezért értem be zh-ra. 😀Milyen szak?
Viszont a számolásokat nem néztem át, így szoptam vsz (btw, közlekedéstanról van szó), ezért lesz még egy vizsgám januárban (Y)Newman
több mint 14 éve
Na, holnap tanárverés lesz. 😀szabaaz már elavult, most az agyonlövés van soron 😉
több mint 14 éve
Na, holnap tanárverés lesz. 😀
több mint 14 éve
Nekem ma csak 1 volt, holnap nem lesz!!! Cserébe kb. 3 beadandó van tarsolyban, kurva jó.Hétfőn csak 3 zh-t írok, nem 4-et, ezaz! 😂NewmanNa viszont ez így elég szar, hogy ennek így kell örülnöm....szopóág ez az mmk, ja és persze kedden megírjuk a 4.zh-t, úgy, hogy előtte levő nap szakest lesz, ergó józanság kizárva, másnaposság rulez.
több mint 14 éve
Ma dupla, holnap szimpla, majd jövőhéten 3 nap alatt 4. Pfejjj.
több mint 14 éve
ZH-k.. Minden nap lájtosan 2-3 (L)+1. Holnap is duplázok, plusz beadandó. Ma is dupláztam.
kezd tele lenni velük a tökömStez
több mint 14 éve
ZH-k.. Minden nap lájtosan 2-3 (L)kezd tele lenni velük a tököm
több mint 14 éve
Beszoptam, fél4-kor, bealudtam, na nem szándékosan. 10 mp nem kellett hozzá, egy pislogás és már vége volt a dalnak...haverom felhívott reggel, csak ezért értem be zh-ra. 😀Viszont a számolásokat nem néztem át, így szoptam vsz (btw, közlekedéstanról van szó), ezért lesz még egy vizsgám januárban (Y)
több mint 14 éve
10kor számtud pótpót 😀
több mint 14 éve
Én se alszok, 8tól valszám pótpótZh 😊
több mint 14 éve
MMK-soknak nem csak lazázásból áll a suli... 😛Cumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀De utálom a do-or-die ZH-kat...szaba+1
Ma is lesz egy 8-tól, ergó ma nem alszok. Király...Newman
Nekem csak egytől van. Meg persze borkultúra 😀Double B
Am meg a borkultúra most a legkevésbé érdekel, majd előtte lévő órán tanulok rá... (ha meg bukok, legalább jövőre is mehetek inni) 😛
több mint 14 éve
Cumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀De utálom a do-or-die ZH-kat...szaba+1
Ma is lesz egy 8-tól, ergó ma nem alszok. Király...Newman
Nekem csak egytől van. Meg persze borkultúra 😀
több mint 14 éve
De utálom a do-or-die ZH-kat...szaba+1
Ma is lesz egy 8-tól, ergó ma nem alszok. Király...
több mint 14 éve
De utálom a do-or-die ZH-kat...
több mint 14 éve
http://www.kemma.hu/komarom-esztergom/kek-hirek-bulvar/fegyvert-szoritott-tanara-fejehez-a-tatabanyai-diak-417177Fasza úton halad a magyar társadalom 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
úgy szeretek a város egyik végéről a másikba utazni, miközben egy kisfiú a kiskarácsonyt énekli folyamatosan, úgy hogy nincs semmi köze a dallamhoz.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Komolyan mondom, hogy a büdös redvás életbe lehet egy ekkora büdös gyökeret berakni egy töltelék tárgyhoz (kommunikáció 2 kredit)???Az 1.zh-t még megúsztam (azon is meghúzta az elsős mmk-sok 70%-át), na de amit ma leművelt, az mindennek a legalja. Rohadj meg te büdös kurva!!! :mad:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez akkor adja, ha tényleg buliztam volna 3 napot, ehelyett efelett a szar felett görcsöltem (bár eredmény szempontjából akár le is mehettem volna a kocsmába tegnap este, 80 volt a kislaza 😕 )tenorxvag az eszed mint a beretva.
több mint 14 éve
Ez akkor adja, ha tényleg buliztam volna 3 napot, ehelyett efelett a szar felett görcsöltem (bár eredmény szempontjából akár le is mehettem volna a kocsmába tegnap este, 80 volt a kislaza 😕 )
több mint 14 éve
a mega ütőkártyahttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=268703#p268703jöttél volna inkább fórumfocira, kár volt éjjel-nappal tanulni.eaglesmcnabbHát sok mindent csinálhattam volna 3 nap tanulás helyett.tenorx
oh wait 😀Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=268703#p268703Hát sok mindent csinálhattam volna 3 nap tanulás helyett.tenorxBekaphatja a faszomat Levendovszky. Pótzhn 125ől 9 ember ment át...tenorxjöttél volna inkább fórumfocira, kár volt éjjel-nappal tanulni.eaglesmcnabb
oh wait 😀
több mint 14 éve
Hát sok mindent csinálhattam volna 3 nap tanulás helyett.Bekaphatja a faszomat Levendovszky. Pótzhn 125ől 9 ember ment át...tenorxjöttél volna inkább fórumfocira, kár volt éjjel-nappal tanulni.eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Én is ez a szar miatt nem mentem. Nagyon megérte... 😂Bekaphatja a faszomat Levendovszky. Pótzhn 125ől 9 ember ment át...tenorxjöttél volna inkább fórumfocira, kár volt éjjel-nappal tanulni.eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Bekaphatja a faszomat Levendovszky. Pótzhn 125ől 9 ember ment át...tenorxjöttél volna inkább fórumfocira, kár volt éjjel-nappal tanulni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!