NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Én pont úgy vagyok vele, mint minden más TV műsorral ami nem érdekel: elkapcsolom. Legyen az Vili bácsi, VV4..123, hercegi esküvő, vagy kórház a farkam szélén. Nem is igen kommentálom, ez most kivételes eset volt. Elnézést érte.
több mint 13 éve
Beszarok JJ, hogy állandóan, minden 2. hsz-edben a filmes hozzászólásom miatt említesz meg.Sex jibe husband murders wife
Engem hidegen hagy az esküvő, bár nagyon ki vagyok erre a buzi felhajtásra, ami körülötte van. Milyen menü lesz, ki van ott, ki nincs ott, ki mit vesz fel, ki mit nem vesz fel, ááááááááá... szarok rá! Míg emberek halnak meg, földindulások vannak, tornádók pusztítanak, polgárháború küszöbén van sok ország, és akkor ezek 30 mp-ben el vannak intézve, míg az esküvőről fél óra van...kapják be!JC6
Bomb blast victim fights for life
Girl thirteen attacked with knife
Princess Di is wearing a new dress
Jet airliner shot from sky
Famine horror millions die
Earthquake terror figures rise
Princess Di is wearing a new dress
1986, Depeche Mode New dress, csak akkor még Diana, most Kate, de a mondanivaló ugyanaz
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Beszarok JJ, hogy állandóan, minden 2. hsz-edben a filmes hozzászólásom miatt említesz meg.Engem hidegen hagy az esküvő, bár nagyon ki vagyok erre a buzi felhajtásra, ami körülötte van. Milyen menü lesz, ki van ott, ki nincs ott, ki mit vesz fel, ki mit nem vesz fel, ááááááááá... szarok rá! Míg emberek halnak meg, földindulások vannak, tornádók pusztítanak, polgárháború küszöbén van sok ország, és akkor ezek 30 mp-ben el vannak intézve, míg az esküvőről fél óra van...kapják be!
több mint 13 éve
Gogo: A magyar szolgáltatásban, akár eladó, akár valamilyen ügyintéző-asszisztens esetén egyértelmű, hogy a vásárló-ügyfél sokadlagos. Hányszor volt már, hogy ott állok/ülök, és hallgatom, hogy Segíthetek Julcsi éppen Nemsegítek Marival társalog arról, hogy mit főzött a barátok köztben vili bá magdi néni halotti torán Gézának...fetomyMost azért általánosítasz megint, mert szar, szemét rasszista vagy mi?
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Hmm, a 3-ast és 5-öst megnéztem a listából.. most szégyellem magam 😕 (diplomatikus terelés, erről a dögunalmas esküvői bizbazról 😛)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Lyézusoom 😀 Hát Sarka Kata nem véletlen HP nője...Én valahogy nem sajnálom, hogy lecsúsztam 😛 Sőt, én saaajnos erről is lecsúsztam 😛😀
Hogyne hallottam volna, meg hát azt én értem teljesen, hogy minden tökéletes legyen, csak azért ez komikus volt 😊 Jóhogy azt nem vették pontba, hogy hánykor köszörülheti meg a torkát, és hány tizedmásodpercen át Villy.
Egyébként hogyne, azt aláírom, hogy megnézni egy összefoglalót, vagy ilyesmi, az nem gáz, hiszen ennyi értéke egyértelműen van. Nekem az a sok, hogy ultrasok ember végignézi a több órás közvetítést...
Egyébként Sarka Kata miféle látványelemre gondolt? Tudtommal az esküvőnek nem az a lényege, hogy mindenfelé figyeljél csak a lényegre nem 😊 De pont itt fogta meg SK a lényeget: Egy esküvő, órákon keresztül: UNALMAS!!! 😀
Gogo: A magyar szolgáltatásban, akár eladó, akár valamilyen ügyintéző-asszisztens esetén egyértelmű, hogy a vásárló-ügyfél sokadlagos. Hányszor volt már, hogy ott állok/ülök, és hallgatom, hogy Segíthetek Julcsi éppen Nemsegítek Marival társalog arról, hogy mit főzött a barátok köztben vili bá magdi néni halotti torán Gézának...
több mint 13 éve
Magyar kereskedelem...Bemegyek a boltba, köszönök, udvariasan megkérdezem a pult mögött álló "sales executive" (mert hogy nem egy mezei eladó a munkája megnevezése, abban biztos vagyok) hölgyet, hogy vannak-e térképeik és merre keresgéljek. Válaszként elmond egy fél mondatot: "ott szemben az újságoktól..." majd jobbról megérkezik férfi kollégája, innentől a hölgy teljes és osztatlan figyelme az övé, aminek meg is van az eredménye, egy darab teszkó gazdaságos túrórudi-utánzat képében. A válaszreakció azonnali: "jaaaaj de ééééédi vaaaagy...".
Arra, hogy ezalatt én ott ácsorgok a pult előtt, magasról tesznek.
Mindegy, nekem annyira nem fontos. Majd megveszem máshol.
(Nem reprezentatív, de igen gyors felmérésemből azt a következtetést vonhatjuk le, hogy kis hazánk kiesebb városaiban nagyobb érdeklődésre tart számot Párizs turistatérképe, mint a Karancs-Medvesé...)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Egyébként az úgy érdekelne, hogy aki mondjuk végignézte nemtomhány órán át ezt a dolgot, az tulajdonképpen miért tette? Mert azért egy sportesemény, vagy pl. a bányászok kimentése vonzza az embereket, hiszen azok érdekes dolgok, de most ez egy szimpla esküvő. Vagy mindenki arra számít, hogy megéri végignézni az X órát, hátha lesz valami terrortámadás, vagy hasonló izgalom??"egy esküvőn mindennek tökéletesnek kell lennie", szerintem ezt még a közeli hölgyismerőseidtől is hallottad párszor
Egyébként akkor röhögtem fel, mikor a tvt kapcsolgatva éppen arra kapcsoltam oda, hogy "1 óra 25 perckor lesz az integetés, amikoris a pár kiáll az erkélyre és integet a közönségnek." 😂 Szóval tudomén, hogy egy esküvő szervezése bonyolult meg minden, és benne vannak, hogy mikor vonulnak itt-ott, stb, de hogy egy integetést is meg kell ilyen szinten tervezni... 😂fetomy
nekem az arányokkal van a nagy bajom, mert azt még el is tudnám fogadni, ha pár romantikus, álmodozó fiatal tini belenéz pár percre az egészbe, de a kétmilliárd ember kígyózó sorokkal meg minden más szarral leírhatatlanul durva és szörnyű
mondjuk csak azt tudom mondani, mint a soccerre, azért kell ez az embereknek, mert ezt fogják fel, még sarka kata is szakértő lehet pár perc erejéig:
Szerencsések vagyunk, hogy egyáltalán megélhettük a királyi esküvőt, hiszen Diana és Károly '81-es ceremóniájáról sokan lecsúsztunk, képekben pedig nem olyan. Egy picit talán többet vártam, nagyobb felhajtást. Úgy éreztem, hogy nem kalkulálták bele eléggé az élő közvetítést, kevés volt a látványos elem, ezért nekünk, tévénézőknek egy kicsit vontatott volt. A ruhában egy kicsit csalódtam, de Kate-ben nem, most is gyönyörű volt. Vilmost továbbra sem tartom jó pasinak, ráadásul a közvetítésben a legelőnytelenebb szögekből - például felülről - mutatták, a helyükben erre is odafigyeltem volna, mert így nagyon feltűnő volt, hogy mennyire kopaszodik.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyébként az úgy érdekelne, hogy aki mondjuk végignézte nemtomhány órán át ezt a dolgot, az tulajdonképpen miért tette? Mert azért egy sportesemény, vagy pl. a bányászok kimentése vonzza az embereket, hiszen azok érdekes dolgok, de most ez egy szimpla esküvő. Vagy mindenki arra számít, hogy megéri végignézni az X órát, hátha lesz valami terrortámadás, vagy hasonló izgalom??én sem tudom felfogni de erre van igény.
Egyébként akkor röhögtem fel, mikor a tvt kapcsolgatva éppen arra kapcsoltam oda, hogy "1 óra 25 perckor lesz az integetés, amikoris a pár kiáll az erkélyre és integet a közönségnek." 😂 Szóval tudomén, hogy egy esküvő szervezése bonyolult meg minden, és benne vannak, hogy mikor vonulnak itt-ott, stb, de hogy egy integetést is meg kell ilyen szinten tervezni... 😂fetomy
több mint 13 éve
Egyébként az úgy érdekelne, hogy aki mondjuk végignézte nemtomhány órán át ezt a dolgot, az tulajdonképpen miért tette? Mert azért egy sportesemény, vagy pl. a bányászok kimentése vonzza az embereket, hiszen azok érdekes dolgok, de most ez egy szimpla esküvő. Vagy mindenki arra számít, hogy megéri végignézni az X órát, hátha lesz valami terrortámadás, vagy hasonló izgalom??Egyébként akkor röhögtem fel, mikor a tvt kapcsolgatva éppen arra kapcsoltam oda, hogy "1 óra 25 perckor lesz az integetés, amikoris a pár kiáll az erkélyre és integet a közönségnek." 😂 Szóval tudomén, hogy egy esküvő szervezése bonyolult meg minden, és benne vannak, hogy mikor vonulnak itt-ott, stb, de hogy egy integetést is meg kell ilyen szinten tervezni... 😂
több mint 13 éve
Ez is egy nagy meddő vita, de az sokat elmond, hogy még JJ is belátja, vagy tudja, hogy bizonyos dolgokra -amiket pl. írt- igenis hasznos/érdekes lehet az a műsor 😊 Nem kell mindenre, amit nem szeretünk, azonnal ráhúzni a lepedőt, nehogy még valami pozitívat is lássunk rajta 😊nem, nagyobb
Egyébként a királyi esküvő ilyen szintű felhajtása nevetséges. Oké, hogy világceleb, meg minden, de olyanból is van már millió, akiknek habár a felhajtás nagy, azért közel sem ilyen szintű. Érdekes hír, mivel a királyi családdal kapcsolatos házasság mindig az, de az, hogy kb. akkora a felhajtás, mint mikor meghalt a pápa...fetomy
facebookon már írtam
6. Az Apollo-11 holdraszállása (1969) - 600 millió néző
5. Olaszország-Franciaország soccer VB-döntő (2006) - 715 millió
4. Károly herceg és Diana hercegnő esküvője (1981) - 750 millió
3. A pekingi olimpiai játékok megnyitója (2008) - 1 milliárd
3. A chilei bányászok kimentése (2010) - 1 milliárd
2. Vilmos herceg esküvője (2011) - 2 milliárd
1. Diana hercegnő temetése (1997) - 2,5 milliárd
és akkor csodálkozik jc6 mikor kiröhögöm azon érvelését pl. a remény rabjai film értékelésénél, hogy "ennyi ember nem tévedhet"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ez is egy nagy meddő vita, de az sokat elmond, hogy még JJ is belátja, vagy tudja, hogy bizonyos dolgokra -amiket pl. írt- igenis hasznos/érdekes lehet az a műsor 😊 Nem kell mindenre, amit nem szeretünk, azonnal ráhúzni a lepedőt, nehogy még valami pozitívat is lássunk rajta 😊Egyébként a királyi esküvő ilyen szintű felhajtása nevetséges. Oké, hogy világceleb, meg minden, de olyanból is van már millió, akiknek habár a felhajtás nagy, azért közel sem ilyen szintű. Érdekes hír, mivel a királyi családdal kapcsolatos házasság mindig az, de az, hogy kb. akkora a felhajtás, mint mikor meghalt a pápa...
több mint 13 éve
Szerintem ne akarj. Az csak egy "szórakoztató" műsor. Egynémely lakótelepen is van hasonló.... és azt el sem lehet kapcsolni.szégyenkezve mondom, de ennél még az is jobb, ha nagyon bele akarok látni értéket, akkor pszichológiai és szociális megfigyelésre akár még el is mehetJJművilág műmosolya, két milliárd nézővel bazdmegEz a Való Világ 2011-ben..apeszos
ez a világ 2011-ben
JJ
több mint 13 éve
szégyenkezve mondom, de ennél még az is jobb, ha nagyon bele akarok látni értéket, akkor pszichológiai és szociális megfigyelésre akár még el is mehetművilág műmosolya, két milliárd nézővel bazdmegEz a Való Világ 2011-ben..apeszos
ez a világ 2011-ben
JJ
---
több mint 13 éve
művilág műmosolya, két milliárd nézővel bazdmegEz a Való Világ 2011-ben..
ez a világ 2011-ben
JJ
több mint 13 éve
művilág műmosolya, két milliárd nézővel bazdmegez a világ 2011-ben
---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De hát vicces volt 😀
több mint 13 éve
JJ, gyanús vagy nekem.... 😛 😀 Meg a fél fórum... 😀 Ki írta ezt?Antibarnamedvizmus
Ennyit a "véderőről":
Vizelés miatt tört ki a balhé Gyöngyöspatán
Gyöngyöspata: ki hazudik?
"Itt valaki hazudik. Vagy a rendőrség (és a térfigyelő kamerák), vagy a cigányok"😀 😀
több mint 13 éve
szaba
10 556
Troll-face 😀Nem tudom mi ez, de nekem az Avast morci rá.SchleckMjad mindjárt jön soBri, és megmagyarázza miért is azGRAFIEzt ismered?
gyeek
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Höri 😀 +1
több mint 13 éve
Gyűlölöm a UPC-t. Az még ok, hogy nincs magyar fogható csatorna a BL meccsre, de okosan átforgattaták pár hónapja a tányérokat, hogy nehogy a SAT1-on megnézhessem a meccset. 2 éves hűségnyilatkozatom van, cseszhetem.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Meg nem erősített források szerint haromt tűnt fel a véderő tagjai között 😂JC6pedig nem Vader ő
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Meg nem erősített források szerint haromt tűnt fel a véderő tagjai között 😂
több mint 13 éve
Nem tudom mi ez, de nekem az Avast morci rá.Mjad mindjárt jön soBri, és megmagyarázza miért is azGRAFIEzt ismered?
gyeek