NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
108
15
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
40
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
5
3
22:25
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Na ez a másik amitől agyvérzést kapok. És azt nem bírják felfogni az agyukkal, hogy ez diákjárat és nem nyuggerjárat. Aztán meg fel vannak háborodva ha nem adod át a helyed. Egy órával később már felrobbantják a piacot vagy mi? Nem elhanyagolható, hogy ma ugyanaz történt ami tegnap és ezt már végképp nem tudom megérteni. Ugyanúgy 15-en vettel bérletet és persze egynél se volt véletlen se apró... mert az olyan menő, hogy épphogy beesünk a suliba. Végülis kit érdekel az, hogy emiatt negyed órát késik egy 40 perces úton a busz...Matthew99én ezt nem menőségből csinálom, csak éppen nehezemre esik nem elaludni reggelente 😀 egyébként az sem jobb amikor egy fél nyugdíjas hadosztály felszáll a buszra, megveszi a regisztrációs szarját, kikaparja az apróját a kosarából és még kedélyesen el is beszélget a sofőrrel, aki persze haladna mert így is már 20 percet késik a busz, de nem tud mert Bözsi néni éppen meséli neki hogy a tojás mennyibe kerül a piacon. és ebből legalább megállónként 5 😀 dehát Volán én így szeretlek!Hall Of Green

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
ezt neked kell tudni... 😀😀 most erre mit lehet mondani?!Amadeus91De tele van a faszom bassza meg.....Amadeus91hát könnyíts magadon... 😀Divat
|
több mint 14 éve
Az a baj, hogy a meccsen a fasz rossz végén voltál, és így nem sikerült kiadni magadból.. :/😀 most erre mit lehet mondani?!Amadeus91De tele van a faszom bassza meg.....Amadeus91hát könnyíts magadon... 😀Divat
több mint 14 éve
😀 most erre mit lehet mondani?!De tele van a faszom bassza meg.....Amadeus91hát könnyíts magadon... 😀Divat
több mint 14 éve
De tele van a faszom bassza meg.....Amadeus91hát könnyíts magadon... 😀
|
több mint 14 éve
Jah nekem múlt hónapban volt 5 éves, csodálkoztam is h mennyi emberrel tudtam értelmesen kommunikálni.bebaszna 😀 😀 végzős vagyok és persze ilyenkor jön a szalagavató de a sok hülye picsa variál orrba szájba ... meg eleve az osztályközösségről annyit h mindenki mosolyog a másik szemébe de amint hátat fordít belabaszna egy baltát a hátába 😀 az oszt.főről ne is beszéljünk ...csak áll és vigyorog ... ja meg néha csitteg ... néha 😀Dripmajd az 5-10 éves érettségi évfordulóra megszeretitek egymást 😀JSanyo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
.. mert az olyan menő, hogy épphogy beesünk a suliba. Végülis kit érdekel az, hogy emiatt negyed órát késik egy 40 perces úton a busz...Matthew99én ezt nem menőségből csinálom, csak éppen nehezemre esik nem elaludni reggelente 😀 egyébként az sem jobb amikor egy fél nyugdíjas hadosztály felszáll a buszra, megveszi a regisztrációs szarját, kikaparja az apróját a kosarából és még kedélyesen el is beszélget a sofőrrel, aki persze haladna mert így is már 20 percet késik a busz, de nem tud mert Bözsi néni éppen meséli neki hogy a tojás mennyibe kerül a piacon. és ebből legalább megállónként 5 😀 dehát Volán én így szeretlek!
több mint 14 éve
itt is 😀 kurvára idegesítő. eleinte még próbáltam legalább ötleteket adni hogyan kéne megoldani 1-2 dolgot, de miután kurvára faszfej mindegyik már csak nevetek hogy szenvednek 😀Same here. Hátha megnyugtat egy kicsit. 😀Gabesz92nemmondod hogy tanítasz? 😀eaglesmcnabbbebaszna 😀 😀 végzős vagyok és persze ilyenkor jön a szalagavató de a sok hülye picsa variál orrba szájba ... meg eleve az osztályközösségről annyit h mindenki mosolyog a másik szemébe de amint hátat fordít belabaszna egy baltát a hátába 😀 az oszt.főről ne is beszéljünk ...csak áll és vigyorog ... ja meg néha csitteg ... néha 😀Drip
több mint 14 éve
De tele van a faszom bassza meg.....
több mint 14 éve
csak kicsit 😀Same here. Hátha megnyugtat egy kicsit. 😀Gabesz92nemmondod hogy tanítasz? 😀eaglesmcnabbbebaszna 😀 😀 végzős vagyok és persze ilyenkor jön a szalagavató de a sok hülye picsa variál orrba szájba ... meg eleve az osztályközösségről annyit h mindenki mosolyog a másik szemébe de amint hátat fordít belabaszna egy baltát a hátába 😀 az oszt.főről ne is beszéljünk ...csak áll és vigyorog ... ja meg néha csitteg ... néha 😀Drip
több mint 14 éve
bebaszna 😀 😀 végzős vagyok és persze ilyenkor jön a szalagavató de a sok hülye picsa variál orrba szájba ... meg eleve az osztályközösségről annyit h mindenki mosolyog a másik szemébe de amint hátat fordít belabaszna egy baltát a hátába 😀 az oszt.főről ne is beszéljünk ...csak áll és vigyorog ... ja meg néha csitteg ... néha 😀Dripmajd az 5-10 éves érettségi évfordulóra megszeretitek egymást 😀
több mint 14 éve
Same here. Hátha megnyugtat egy kicsit. 😀bebaszna 😀 😀 végzős vagyok és persze ilyenkor jön a szalagavató de a sok hülye picsa variál orrba szájba ... meg eleve az osztályközösségről annyit h mindenki mosolyog a másik szemébe de amint hátat fordít belabaszna egy baltát a hátába 😀 az oszt.főről ne is beszéljünk ...csak áll és vigyorog ... ja meg néha csitteg ... néha 😀DripFhöjj de utálom az osztályom 😀Dripnemmondod hogy tanítasz? 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
bebaszna 😀 😀 végzős vagyok és persze ilyenkor jön a szalagavató de a sok hülye picsa variál orrba szájba ... meg eleve az osztályközösségről annyit h mindenki mosolyog a másik szemébe de amint hátat fordít belabaszna egy baltát a hátába 😀 az oszt.főről ne is beszéljünk ...csak áll és vigyorog ... ja meg néha csitteg ... néha 😀Fhöjj de utálom az osztályom 😀Dripnemmondod hogy tanítasz? 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Fhöjj de utálom az osztályom 😀Dripnemmondod hogy tanítasz? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Höri 😀JC6am imádom, hogy egy rakás olyan hsz-e van Hörinek, amit ha nem nekem mondana, akkor kurva nagyot röhögnék rajtuk mert epic beszólás egyik-másik. Így is röhögök sokszor, de nem annyira. 😀
több mint 14 éve
A legnagyobb poén ha egy ilyennek 1x idegből visszaadod akk ő van vérig sértve.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Nem hívtuk, ellenfél volt.Azért ha lett volna még egy kis lelkierőd igazán felugorhattál volna, hogy véletlen térdre érkezz, ha már ilyen kedves volt...
Páros lábbal érkezett, egyikkel a sípcsontomat karistolta végig, másikkal meg a bokámat kapta el.Zolika

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Höri 😀
több mint 14 éve
Nem hívtuk, ellenfél volt.Hát, hogy a bokájával van a nyűg. Pillanatra nem értettem, hogy a sípcsonton a stopli nyomok, hogy jönnek a bokadagadáshoz. De most már okés.Amadeus91földbe rúgtál?Amadeus91Erre hogy jutottál? Inkább jó nagyot kapott a bokájára mivel nem ugrott fel és hagyta a fenébe a labdát. Nálunk is volt egy ilyen gyerek, egy ideig mi is gátfutottunk aztán inkább nem hívtuk.Matthew99
Páros lábbal érkezett, egyikkel a sípcsontomat karistolta végig, másikkal meg a bokámat kapta el.
több mint 14 éve
sok bundesligaErre hogy jutottál? Matthew99Eljárogatok vasárnaponként focizni, mert jól esik a mozgás, jó a társaság, stb..földbe rúgtál?Amadeus91
Erre jön egy paraszt az ellenfélből, akinek a stupli nyomai itt virítanak a sípcsontomon. A bokám be van dagadva, nem tudom rendesen mozgatni, nehezen tudok menni, mert fáj, ha ránehezedek. 😕
De a lényeg, hogy az a kedves emberke jól érzi magát, mert szerinte az én hibám az egész, mert nem kaptam fel a lábamat, miután elrúgtam a labdát. :oZolika
több mint 14 éve
Hát, hogy a bokájával van a nyűg. Pillanatra nem értettem, hogy a sípcsonton a stopli nyomok, hogy jönnek a bokadagadáshoz. De most már okés.Erre hogy jutottál? Inkább jó nagyot kapott a bokájára mivel nem ugrott fel és hagyta a fenébe a labdát. Nálunk is volt egy ilyen gyerek, egy ideig mi is gátfutottunk aztán inkább nem hívtuk.Matthew99Eljárogatok vasárnaponként focizni, mert jól esik a mozgás, jó a társaság, stb..földbe rúgtál?Amadeus91
Erre jön egy paraszt az ellenfélből, akinek a stupli nyomai itt virítanak a sípcsontomon. A bokám be van dagadva, nem tudom rendesen mozgatni, nehezen tudok menni, mert fáj, ha ránehezedek. 😕
De a lényeg, hogy az a kedves emberke jól érzi magát, mert szerinte az én hibám az egész, mert nem kaptam fel a lábamat, miután elrúgtam a labdát. :oZolika
több mint 14 éve
Erre hogy jutottál? Inkább jó nagyot kapott a bokájára mivel nem ugrott fel és hagyta a fenébe a labdát. Nálunk is volt egy ilyen gyerek, egy ideig mi is gátfutottunk aztán inkább nem hívtuk.Eljárogatok vasárnaponként focizni, mert jól esik a mozgás, jó a társaság, stb..földbe rúgtál?Amadeus91

több mint 14 éve
Eljárogatok vasárnaponként focizni, mert jól esik a mozgás, jó a társaság, stb..földbe rúgtál?
több mint 14 éve
Eljárogatok vasárnaponként focizni, mert jól esik a mozgás, jó a társaság, stb..Erre jön egy paraszt az ellenfélből, akinek a stupli nyomai itt virítanak a sípcsontomon. A bokám be van dagadva, nem tudom rendesen mozgatni, nehezen tudok menni, mert fáj, ha ránehezedek. 😕
De a lényeg, hogy az a kedves emberke jól érzi magát, mert szerinte az én hibám az egész, mert nem kaptam fel a lábamat, miután elrúgtam a labdát. :o