NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man
.. mert az olyan menő, hogy épphogy beesünk a suliba. Végülis kit érdekel az, hogy emiatt negyed órát késik egy 40 perces úton a busz...Matthew99
én ezt nem menőségből csinálom, csak éppen nehezemre esik nem elaludni reggelente 😀 egyébként az sem jobb amikor egy fél nyugdíjas hadosztály felszáll a buszra, megveszi a regisztrációs szarját, kikaparja az apróját a kosarából és még kedélyesen el is beszélget a sofőrrel, aki persze haladna mert így is már 20 percet késik a busz, de nem tud mert Bözsi néni éppen meséli neki hogy a tojás mennyibe kerül a piacon. és ebből legalább megállónként 5 😀 dehát Volán én így szeretlek!Hall Of Green
Na ez a másik amitől agyvérzést kapok. És azt nem bírják felfogni az agyukkal, hogy ez diákjárat és nem nyuggerjárat. Aztán meg fel vannak háborodva ha nem adod át a helyed. Egy órával később már felrobbantják a piacot vagy mi? Nem elhanyagolható, hogy ma ugyanaz történt ami tegnap és ezt már végképp nem tudom megérteni. Ugyanúgy 15-en vettel bérletet és persze egynél se volt véletlen se apró.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
De tele van a faszom bassza meg.....Amadeus91
hát könnyíts magadon... 😀Divat
😀 most erre mit lehet mondani?!Amadeus91
ezt neked kell tudni... 😀

|
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
😀 most erre mit lehet mondani?!Amadeus91
Az a baj, hogy a meccsen a fasz rossz végén voltál, és így nem sikerült kiadni magadból.. :/
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
😀 most erre mit lehet mondani?!
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
hát könnyíts magadon... 😀

|
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
bebaszna 😀 😀 végzős vagyok és persze ilyenkor jön a szalagavató de a sok hülye picsa variál orrba szájba ... meg eleve az osztályközösségről annyit h mindenki mosolyog a másik szemébe de amint hátat fordít belabaszna egy baltát a hátába 😀 az oszt.főről ne is beszéljünk ...csak áll és vigyorog ... ja meg néha csitteg ... néha 😀Drip
majd az 5-10 éves érettségi évfordulóra megszeretitek egymást 😀JSanyo
Jah nekem múlt hónapban volt 5 éves, csodálkoztam is h mennyi emberrel tudtam értelmesen kommunikálni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
.. mert az olyan menő, hogy épphogy beesünk a suliba. Végülis kit érdekel az, hogy emiatt negyed órát késik egy 40 perces úton a busz...Matthew99
én ezt nem menőségből csinálom, csak éppen nehezemre esik nem elaludni reggelente 😀 egyébként az sem jobb amikor egy fél nyugdíjas hadosztály felszáll a buszra, megveszi a regisztrációs szarját, kikaparja az apróját a kosarából és még kedélyesen el is beszélget a sofőrrel, aki persze haladna mert így is már 20 percet késik a busz, de nem tud mert Bözsi néni éppen meséli neki hogy a tojás mennyibe kerül a piacon. és ebből legalább megállónként 5 😀 dehát Volán én így szeretlek!

több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
nemmondod hogy tanítasz? 😀eaglesmcnabb
bebaszna 😀 😀 végzős vagyok és persze ilyenkor jön a szalagavató de a sok hülye picsa variál orrba szájba ... meg eleve az osztályközösségről annyit h mindenki mosolyog a másik szemébe de amint hátat fordít belabaszna egy baltát a hátába 😀 az oszt.főről ne is beszéljünk ...csak áll és vigyorog ... ja meg néha csitteg ... néha 😀Drip
Same here. Hátha megnyugtat egy kicsit. 😀Gabesz92
itt is 😀 kurvára idegesítő. eleinte még próbáltam legalább ötleteket adni hogyan kéne megoldani 1-2 dolgot, de miután kurvára faszfej mindegyik már csak nevetek hogy szenvednek 😀

több mint 14 éve
De tele van a faszom bassza meg.....
több mint 14 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 479 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Same here. Hátha megnyugtat egy kicsit. 😀Gabesz92
csak kicsit 😀

több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
majd az 5-10 éves érettségi évfordulóra megszeretitek egymást 😀

több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Fhöjj de utálom az osztályom 😀Drip
Same here. Hátha megnyugtat egy kicsit. 😀

több mint 14 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 479 — Undertaker of the Cleveland graveyard
bebaszna 😀 😀 végzős vagyok és persze ilyenkor jön a szalagavató de a sok hülye picsa variál orrba szájba ... meg eleve az osztályközösségről annyit h mindenki mosolyog a másik szemébe de amint hátat fordít belabaszna egy baltát a hátába 😀 az oszt.főről ne is beszéljünk ...csak áll és vigyorog ... ja meg néha csitteg ... néha 😀

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
nemmondod hogy tanítasz? 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Fhöjj de utálom az osztályom 😀

több mint 14 éve
Höri 😀JC6
am imádom, hogy egy rakás olyan hsz-e van Hörinek, amit ha nem nekem mondana, akkor kurva nagyot röhögnék rajtuk mert epic beszólás egyik-másik. Így is röhögök sokszor, de nem annyira. 😀
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
A legnagyobb poén ha egy ilyennek 1x idegből visszaadod akk ő van vérig sértve.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Nem hívtuk, ellenfél volt.
Páros lábbal érkezett, egyikkel a sípcsontomat karistolta végig, másikkal meg a bokámat kapta el.Zolika
Azért ha lett volna még egy kis lelkierőd igazán felugorhattál volna, hogy véletlen térdre érkezz, ha már ilyen kedves volt...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Höri 😀
több mint 14 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978
földbe rúgtál?Amadeus91
Erre hogy jutottál? Inkább jó nagyot kapott a bokájára mivel nem ugrott fel és hagyta a fenébe a labdát. Nálunk is volt egy ilyen gyerek, egy ideig mi is gátfutottunk aztán inkább nem hívtuk.Matthew99
Hát, hogy a bokájával van a nyűg. Pillanatra nem értettem, hogy a sípcsonton a stopli nyomok, hogy jönnek a bokadagadáshoz. De most már okés.Amadeus91
Nem hívtuk, ellenfél volt.
Páros lábbal érkezett, egyikkel a sípcsontomat karistolta végig, másikkal meg a bokámat kapta el.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Eljárogatok vasárnaponként focizni, mert jól esik a mozgás, jó a társaság, stb..
Erre jön egy paraszt az ellenfélből, akinek a stupli nyomai itt virítanak a sípcsontomon. A bokám be van dagadva, nem tudom rendesen mozgatni, nehezen tudok menni, mert fáj, ha ránehezedek. 😕
De a lényeg, hogy az a kedves emberke jól érzi magát, mert szerinte az én hibám az egész, mert nem kaptam fel a lábamat, miután elrúgtam a labdát. :oZolika
földbe rúgtál?Amadeus91
Erre hogy jutottál? Matthew99
sok bundesliga

több mint 14 éve
Eljárogatok vasárnaponként focizni, mert jól esik a mozgás, jó a társaság, stb..
Erre jön egy paraszt az ellenfélből, akinek a stupli nyomai itt virítanak a sípcsontomon. A bokám be van dagadva, nem tudom rendesen mozgatni, nehezen tudok menni, mert fáj, ha ránehezedek. 😕
De a lényeg, hogy az a kedves emberke jól érzi magát, mert szerinte az én hibám az egész, mert nem kaptam fel a lábamat, miután elrúgtam a labdát. :oZolika
földbe rúgtál?Amadeus91
Erre hogy jutottál? Inkább jó nagyot kapott a bokájára mivel nem ugrott fel és hagyta a fenébe a labdát. Nálunk is volt egy ilyen gyerek, egy ideig mi is gátfutottunk aztán inkább nem hívtuk.Matthew99
Hát, hogy a bokájával van a nyűg. Pillanatra nem értettem, hogy a sípcsonton a stopli nyomok, hogy jönnek a bokadagadáshoz. De most már okés.
több mint 14 éve
földbe rúgtál?Amadeus91
Erre hogy jutottál? Inkább jó nagyot kapott a bokájára mivel nem ugrott fel és hagyta a fenébe a labdát. Nálunk is volt egy ilyen gyerek, egy ideig mi is gátfutottunk aztán inkább nem hívtuk.

több mint 14 éve
földbe rúgtál?
több mint 14 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978
De a lényeg, hogy az a kedves emberke jól érzi magát, mert szerinte az én hibám az egész, mert nem kaptam fel a lábamat, miután elrúgtam a labdát. :o