Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nagy különbség nem igazán van, sőt én gyakran vásárolok Magyarországon mert van ami olcsóbb mint itt, viszont vannak dolgok amikre meg forditva igaz, de számottevő eltérés nincsen, csakúgy mint az átlagos életszinvonalban a két ország között, az eu miatt billen talán egy kicsivel Magyarország felé a mérleg nyelve de mondjuk főleg Belgrádban és az ország északi részén az emberek nagy százalékban az átlag felett élnek, tehát megtehetnék hogy elkérnek nagyobb pénzeket a belépőkért, de inkább csak jelképes árakat tesznek zsebre mert nem ettől várják a klubb nagy bevételét és meggazdagodását. Például tavaly amikor a bajnoki cime megvédéséért harcolt a Partizán, az egész tavaszi szezonban az összes hazai meccsre INGYENES volt a belépő, csak hogy minnél többen legyenek kint és hajtsák a csapatot 😊Ja de amire nagyon felfigyeltem, és hogy a kérdésedre is válaszoljak a műszaki cikkek, mondjuk a TV-k, Magyarországon olcsóbbak mint itt
több mint 14 éve
ja, az olyan hétköznapi dolgokra, amit mondjuk egyből megjegyeztél mikor láttad a különbséget.De igen képben vagyok mert elég sokat tartózkodom Magyarországon, de milyen árucikkekre gondolsz ? Pl sportmezek meg hasonlók , vagy egyszerű mindennapi dolgokra ?gravediggerNa de...Ami miatt érdekeltek a jegyárak.ez eddig fasza, de a többi árucikk is olcsóbb? vagy nem vagy képben az itteni árakkal?Höri
Én egy Szerbiában élő magyar ember vagyok és elég sűrűn látogatom a Partizán Belgrád meccseit, mint focit, mint pedig kosárlabdát. Egy átlagos bajnoki meccsre, kb 600 !!!! Forintért be lehet jutni, éves bérletet már lehet venni 6000 ft-ért. A Rangadókra, Partizan-Zvezda , Partizan-Vojvodina , amiket rendre kb 35-40 ezer ember tekint meg élőben olyan 1200 forintért jó helyről lehet nézni. Bajnokok Ligájában tavaly a Partizan - Arsenal meccsre, a főlelátóra fizettem 3000 forintnak megfelelő összeget, ugyanannyit mint egy MTK-ZTE meccsért...gravedigger
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
De igen képben vagyok mert elég sokat tartózkodom Magyarországon, de milyen árucikkekre gondolsz ? Pl sportmezek meg hasonlók , vagy egyszerű mindennapi dolgokra ?Na de...Ami miatt érdekeltek a jegyárak.ez eddig fasza, de a többi árucikk is olcsóbb? vagy nem vagy képben az itteni árakkal?Höri
Én egy Szerbiában élő magyar ember vagyok és elég sűrűn látogatom a Partizán Belgrád meccseit, mint focit, mint pedig kosárlabdát. Egy átlagos bajnoki meccsre, kb 600 !!!! Forintért be lehet jutni, éves bérletet már lehet venni 6000 ft-ért. A Rangadókra, Partizan-Zvezda , Partizan-Vojvodina , amiket rendre kb 35-40 ezer ember tekint meg élőben olyan 1200 forintért jó helyről lehet nézni. Bajnokok Ligájában tavaly a Partizan - Arsenal meccsre, a főlelátóra fizettem 3000 forintnak megfelelő összeget, ugyanannyit mint egy MTK-ZTE meccsért...gravedigger
több mint 14 éve
Na de...Ami miatt érdekeltek a jegyárak.ez eddig fasza, de a többi árucikk is olcsóbb? vagy nem vagy képben az itteni árakkal?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na kb erre is számitottam 😊 Négy évvel ezelőtt faterommal arra jártunk és úgy döntöttünk hogy megnézzük az MTK-ZTE mérkőzést. Amikor odaértem a jegypénztárhoz és azt mondta nekem a jegyárús hogy 3000 ft a jegy majdnem seggre estem. Kb 10 percel a kezdés előtt a hangosbemondó ezekkel a szavakkal üdvözölte a jelenlévőket: Szeretettel köszöntöm a szurkolókat az MTK stadionjában , a létszámra való tekintettel mindenkit akár név szerint is 😀 😀 😀 Majdnem belefulladtam a röhögésbe 😊Parancsolj kérlek: http://www.sportaneten.com/2011/07/16/nb1-merkozes-jegyarak-pecsett-penzehesek-diosgyorben-a-szurkolo-a-fontos/empty taxiazt a pár szerencsétlent ( 😛 ) aki kitart a csapat mellett is hogy lehúzzák... ja hogy zsiványok, tényleg 😉davemayerEz álltalában jellemző az MTK-ra ha jól tudom, nem csak a mezekre de a meccsbelépőkre, inkább attől a kevés embertől elkérik a hatalmas jegyárakat a meccsekre, mintsem kevesebb pénzért több ember legyen a stadionban :/ Mondana valaki egy adatot hogy mennyibe kerülnek a belépők az MTK hazai meccseire ? És egy átlag számot az NB1 összes stadionjában lévő belépőár átlagra. Utána majd mondok én is egy érdekességet, csak előbb ezt tudni akarom 😊gravedigger
Na de...Ami miatt érdekeltek a jegyárak.
Én egy Szerbiában élő magyar ember vagyok és elég sűrűn látogatom a Partizán Belgrád meccseit, mint focit, mint pedig kosárlabdát. Egy átlagos bajnoki meccsre, kb 600 !!!! Forintért be lehet jutni, éves bérletet már lehet venni 6000 ft-ért. A Rangadókra, Partizan-Zvezda , Partizan-Vojvodina , amiket rendre kb 35-40 ezer ember tekint meg élőben olyan 1200 forintért jó helyről lehet nézni. Bajnokok Ligájában tavaly a Partizan - Arsenal meccsre, a főlelátóra fizettem 3000 forintnak megfelelő összeget, ugyanannyit mint egy MTK-ZTE meccsért...
több mint 14 éve
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀Hát ez LOL 😂gravediggerA Retkes Kurva Faszba, hogy SEHOL, ismétlem SEHOL nem lehet kapni MTK mezt. Hogy dél óta talpon vagyok, és sehol sincs ez már röhej. Bemegyek személyesen a klub irodájába, és közlik hogy csak a tavalyi Fradi elleni meccsen viselt retro mez van, az meg 30k. Annyi pénzem meg nincs. Vicc!eaglesmcnabbAzért az nem meglepő, hogy az MTK-nál nem készülnek a karácsonyra.. 😉 😊Szokol
több mint 14 éve
Parancsolj kérlek: http://www.sportaneten.com/2011/07/16/nb1-merkozes-jegyarak-pecsett-penzehesek-diosgyorben-a-szurkolo-a-fontos/Ez álltalában jellemző az MTK-ra ha jól tudom, nem csak a mezekre de a meccsbelépőkre, inkább attől a kevés embertől elkérik a hatalmas jegyárakat a meccsekre, mintsem kevesebb pénzért több ember legyen a stadionban :/ Mondana valaki egy adatot hogy mennyibe kerülnek a belépők az MTK hazai meccseire ? És egy átlag számot az NB1 összes stadionjában lévő belépőár átlagra. Utána majd mondok én is egy érdekességet, csak előbb ezt tudni akarom 😊gravediggerAz a vicc hogy megvenném 30ért is, ha lenne annyi pénzem. De most Karácsonyi bevásárlás után nincs 😀eaglesmcnabbazt a pár szerencsétlent ( 😛 ) aki kitart a csapat mellett is hogy lehúzzák... ja hogy zsiványok, tényleg 😉davemayer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát ez LOL 😂A Retkes Kurva Faszba, hogy SEHOL, ismétlem SEHOL nem lehet kapni MTK mezt. Hogy dél óta talpon vagyok, és sehol sincs ez már röhej. Bemegyek személyesen a klub irodájába, és közlik hogy csak a tavalyi Fradi elleni meccsen viselt retro mez van, az meg 30k. Annyi pénzem meg nincs. Vicc!eaglesmcnabbAzért az nem meglepő, hogy az MTK-nál nem készülnek a karácsonyra.. 😉 😊Szokol
több mint 14 éve
A Retkes Kurva Faszba, hogy SEHOL, ismétlem SEHOL nem lehet kapni MTK mezt. Hogy dél óta talpon vagyok, és sehol sincs ez már röhej. Bemegyek személyesen a klub irodájába, és közlik hogy csak a tavalyi Fradi elleni meccsen viselt retro mez van, az meg 30k. Annyi pénzem meg nincs. Vicc!eaglesmcnabbAzért az nem meglepő, hogy az MTK-nál nem készülnek a karácsonyra.. 😉 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez álltalában jellemző az MTK-ra ha jól tudom, nem csak a mezekre de a meccsbelépőkre, inkább attől a kevés embertől elkérik a hatalmas jegyárakat a meccsekre, mintsem kevesebb pénzért több ember legyen a stadionban :/ Mondana valaki egy adatot hogy mennyibe kerülnek a belépők az MTK hazai meccseire ? És egy átlag számot az NB1 összes stadionjában lévő belépőár átlagra. Utána majd mondok én is egy érdekességet, csak előbb ezt tudni akarom 😊azt a pár szerencsétlent ( 😛 ) aki kitart a csapat mellett is hogy lehúzzák... ja hogy zsiványok, tényleg 😉davemayerhát a játékosok alapból kapnak ugye, rajtuk kívül aki meg venni akar nyilván már teljesen kiütötte magát, úgyhogy nekik úgyis mindegy 😀 Ja, és ha meg valaki annyira hárdkór, hogy valóban, józanon is venne MTK mezt, az van annyira hárdkór, hogy megvegye 30ért is 😀Az a vicc hogy megvenném 30ért is, ha lenne annyi pénzem. De most Karácsonyi bevásárlás után nincs 😀eaglesmcnabb
Érdekelne egy adat amúgy, hogy a 30.000 forintba kerülő MTK, ismétlem MTK mezből eddig mennyit adtak el... Pontosabban a bemutatópéldányon kívül egyáltalán gyártottak-e le belőle 1 darabot is 😂fetomy
több mint 14 éve
MTK: Mez a Túlvilágon KaphatóÉs h on is legyek: 0,5 ponttal kikapni, fantasy football én így szeretlek 😕

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
azt a pár szerencsétlent ( 😛 ) aki kitart a csapat mellett is hogy lehúzzák... ja hogy zsiványok, tényleg 😉Az a vicc hogy megvenném 30ért is, ha lenne annyi pénzem. De most Karácsonyi bevásárlás után nincs 😀eaglesmcnabbA Retkes Kurva Faszba, hogy SEHOL, ismétlem SEHOL nem lehet kapni MTK mezt. Hogy dél óta talpon vagyok, és sehol sincs ez már röhej. Bemegyek személyesen a klub irodájába, és közlik hogy csak a tavalyi Fradi elleni meccsen viselt retro mez van, az meg 30k. Annyi pénzem meg nincs. Vicc!eaglesmcnabbhát a játékosok alapból kapnak ugye, rajtuk kívül aki meg venni akar nyilván már teljesen kiütötte magát, úgyhogy nekik úgyis mindegy 😀 Ja, és ha meg valaki annyira hárdkór, hogy valóban, józanon is venne MTK mezt, az van annyira hárdkór, hogy megvegye 30ért is 😀
Érdekelne egy adat amúgy, hogy a 30.000 forintba kerülő MTK, ismétlem MTK mezből eddig mennyit adtak el... Pontosabban a bemutatópéldányon kívül egyáltalán gyártottak-e le belőle 1 darabot is 😂fetomy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Az a vicc hogy megvenném 30ért is, ha lenne annyi pénzem. De most Karácsonyi bevásárlás után nincs 😀A Retkes Kurva Faszba, hogy SEHOL, ismétlem SEHOL nem lehet kapni MTK mezt. Hogy dél óta talpon vagyok, és sehol sincs ez már röhej. Bemegyek személyesen a klub irodájába, és közlik hogy csak a tavalyi Fradi elleni meccsen viselt retro mez van, az meg 30k. Annyi pénzem meg nincs. Vicc!eaglesmcnabbhát a játékosok alapból kapnak ugye, rajtuk kívül aki meg venni akar nyilván már teljesen kiütötte magát, úgyhogy nekik úgyis mindegy 😀 Ja, és ha meg valaki annyira hárdkór, hogy valóban, józanon is venne MTK mezt, az van annyira hárdkór, hogy megvegye 30ért is 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát a játékosok alapból kapnak ugye, rajtuk kívül aki meg venni akar nyilván már teljesen kiütötte magát, úgyhogy nekik úgyis mindegy 😀 Ja, és ha meg valaki annyira hárdkór, hogy valóban, józanon is venne MTK mezt, az van annyira hárdkór, hogy megvegye 30ért is 😀sírok 😂
több mint 14 éve
A Retkes Kurva Faszba, hogy SEHOL, ismétlem SEHOL nem lehet kapni MTK mezt. Hogy dél óta talpon vagyok, és sehol sincs ez már röhej. Bemegyek személyesen a klub irodájába, és közlik hogy csak a tavalyi Fradi elleni meccsen viselt retro mez van, az meg 30k. Annyi pénzem meg nincs. Vicc!eaglesmcnabbhát a játékosok alapból kapnak ugye, rajtuk kívül aki meg venni akar nyilván már teljesen kiütötte magát, úgyhogy nekik úgyis mindegy 😀 Ja, és ha meg valaki annyira hárdkór, hogy valóban, józanon is venne MTK mezt, az van annyira hárdkór, hogy megvegye 30ért is 😀
Érdekelne egy adat amúgy, hogy a 30.000 forintba kerülő MTK, ismétlem MTK mezből eddig mennyit adtak el... Pontosabban a bemutatópéldányon kívül egyáltalán gyártottak-e le belőle 1 darabot is 😂
több mint 14 éve
A Retkes Kurva Faszba, hogy SEHOL, ismétlem SEHOL nem lehet kapni MTK mezt. Hogy dél óta talpon vagyok, és sehol sincs ez már röhej. Bemegyek személyesen a klub irodájába, és közlik hogy csak a tavalyi Fradi elleni meccsen viselt retro mez van, az meg 30k. Annyi pénzem meg nincs. Vicc!eaglesmcnabbÚgyse kéne rajtad kívül senkinek se... 😀
több mint 14 éve
A Retkes Kurva Faszba, hogy SEHOL, ismétlem SEHOL nem lehet kapni MTK mezt. Hogy dél óta talpon vagyok, és sehol sincs ez már röhej. Bemegyek személyesen a klub irodájába, és közlik hogy csak a tavalyi Fradi elleni meccsen viselt retro mez van, az meg 30k. Annyi pénzem meg nincs. Vicc!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nagyon utálom, ha elmondom egy embernek, mit hogyan kell csinálnia, majd miután nem csinálja meg, azt mondja, hogy "hát de ő nem tudta". ... És ezért is rajtam verik el a port.
több mint 14 éve
1. kurva anyját a hóesésnek.2. basszameg a tesco hogy nincs benne semmi.
3. jó lenne már nem megbukni valamiből. azért ez csücskös hogy a 15 kreditért is izgulni kell 😀 régebben még a naplopás is könnyebb volt.
több mint 14 éve
nekem volt olyan h hazaértem x idő után és a postaláda fölött a nevemhez húzva nyíllal ennyi állt a falon (filccel írva): Te kibaszott faszfejHonnan tudták? 😀 😉
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ezekért érdemes élniAmadeus91
több mint 14 éve
nekem volt olyan h hazaértem x idő után és a postaláda fölött a nevemhez húzva nyíllal ennyi állt a falon (filccel írva): Te kibaszott faszfejHa elkapom azt a kis gecit, aki leköpködi a liftgombokat, tökönrúgom, aztán szájába hugyozok. Így majd megtanulja magában tartani a testnedveit. Ezek a panelban felnőtt kis csótányszerű mocskok sajna megúszák ezeket. :mad: De egyszer kerüljön a kezem közé egy ilyen kis féreg, kitöltöm rajta a dühömet. Mocskos kis gecik. Lecsulázni azt, amihez mások kénytelenek hozzáérni.... ráadásul egy néni szállt be előttem, el is volt bambulva, puff, beletenyerelt rendesen.füligjimmyhasonló volt nálunk is, több héten keresztül voltak csulafoltok a liftünk falán. egyszer aztán kiderült, ki a királycsávó. a házban lakó, elvileg jól szituált fehér család "jólnevelt" kölyke a társaival indult bulizni, pechükre este 11-kor pont találkoztunk a földszinten, amikor ők még a liftben jókat csuláztak a falra. pachükre mindent lehetett hallani, a liftajtó jó sokára old ki, így miután kinyílt az ajtó, csak vissza kellett lökni a vasat, majd szinte suttogva leordítani a korpát a hajukról. akkor letörölték a liftet a zsepijükkel, azóta meg nincs csula a liftben.
sajna nap mint nap azt látni, hogy nemcsak a norvégok viselkednek állat módjára, hanem a magyarok is, beleértve a köpködést, a csikkek látványos eldobálását az utcán, a boltban a többiek leszarását amikor sorba kéne állni, a nem köszönést (beleértve a vissza-nem-köszönést).
megöregedtem...DiamondsHead44
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ezekért érdemes élni
több mint 14 éve
hanem a magyarok is, beleértve a köpködést, a csikkek látványos eldobálását az utcán, a boltban a többiek leszarását amikor sorba kéne állni, a nem köszönést (beleértve a vissza-nem-köszönést).Nálunk is ugyanez.
megöregedtem...DiamondsHead44
Múltkor az egyik ilyen kis takony vagányságból köpködött mindenfelé,majd sikerült leköpnie az arra sétáló feleségemet is. Mivel sokan voltak a nejem csak szóban kérte számon a flegmáskodó hülyegyereket.
Amire én leértem már eltüntek.
Eszméletlenül neveletlenek a mai fiatalok,a trágár beszédstílusról nem is beszélve.
Nálunk a villanykapcsolókat kenték be valamivel,ami leginkább szarra hasonlított.
Megöregedtem...
több mint 14 éve
Kutatta a tibó jelenség magyarázatát.Hú baszd meg, kb egy hónap után először kimentem az utcára, volt egy kis komplexusom. 😀TheMileHighCityMit csináltál 1 hónapig?Asbee
Vagy ami sokkal valószínűbb: http://www.youtube.com/watch?v=w12BCe3TZ2s
Cowboykarcsi: Nekem úgy zusammen a LpL a legbesztebb. Annyit röhögni még semmin nem tudtam, amennyit az ő random bármelyik műsorukon 😊 Éppen ezért legkirályabb csatorna a Comedy Central, mert náluk van 😊