Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem tudom, nekem ez morbid lenne. Egyrész, hogy én a csajommal éljek szüleimmel és tesómmal. Másrészt hogy apám ezt megengedje. Előbb költözhetne be egy jegesmedve hozzá, mint hogy én egy barátnőmmel. 😀Mi ebben a durva? 😀NewmanNem sokáig, egész pontosan nyáron válnak el útjaink.NewmanSweet Jesus. 😀 Az azért igencsak durva sztem.szaba
több mint 14 éve
Mi ebben a durva? 😀Sweet Jesus. 😀 Az azért igencsak durva sztem.szabaÉs komolyan veletek laknak egy háztartásban?szabaNem sokáig, egész pontosan nyáron válnak el útjaink.Newman
több mint 14 éve
Sweet Jesus. 😀 Az azért igencsak durva sztem.Nem sokáig, egész pontosan nyáron válnak el útjaink.Newman23NewmanÉs komolyan veletek laknak egy háztartásban?szaba
több mint 14 éve
Nem sokáig, egész pontosan nyáron válnak el útjaink.És komolyan veletek laknak egy háztartásban?szabaTesód meg párja mennyi idősek?szaba23Newman
több mint 14 éve
És komolyan veletek laknak egy háztartásban?23NewmanEszméletlen, hogy mennyit tanultam tesóm és a barátja kapcsolatáról. Tökéletesen megtanultam, hogy szülőként majd mit nem szabad megengednem. (barátot/barátnőt tilos a házadba fogadni (értsd beköltöztetni), legalábbis házasság előtt semmiképp, ez az egyik legfontosabb)Tesód meg párja mennyi idősek?szaba
Természetesen azért ide írom, mert tesómat leszámítva, az egész család gyűlöli. 😀Newman
több mint 14 éve
az dózsatitisenem törődött semmivel, még a családjával se, csak a fradival. bele is halt. JC6akut ujpestitise volt talán?JSanyo
több mint 14 éve
23Eszméletlen, hogy mennyit tanultam tesóm és a barátja kapcsolatáról. Tökéletesen megtanultam, hogy szülőként majd mit nem szabad megengednem. (barátot/barátnőt tilos a házadba fogadni (értsd beköltöztetni), legalábbis házasság előtt semmiképp, ez az egyik legfontosabb)Tesód meg párja mennyi idősek?szaba
Természetesen azért ide írom, mert tesómat leszámítva, az egész család gyűlöli. 😀Newman
több mint 14 éve
Eszméletlen, hogy mennyit tanultam tesóm és a barátja kapcsolatáról. Tökéletesen megtanultam, hogy szülőként majd mit nem szabad megengednem. (barátot/barátnőt tilos a házadba fogadni (értsd beköltöztetni), legalábbis házasság előtt semmiképp, ez az egyik legfontosabb)Tesód meg párja mennyi idősek?
több mint 14 éve
Eszméletlen, hogy mennyit tanultam tesóm és a barátja kapcsolatáról. Tökéletesen megtanultam, hogy szülőként majd mit nem szabad megengednem. (barátot/barátnőt tilos a házadba fogadni (értsd beköltöztetni), legalábbis házasság előtt semmiképp, ez az egyik legfontosabb)Természetesen azért ide írom, mert tesómat leszámítva, az egész család gyűlöli. 😀
több mint 14 éve
nem törődött semmivel, még a családjával se, csak a fradival. bele is halt. JC6akut ujpestitise volt talán?
több mint 14 éve
Nyilván mikor 10kor el akarok menni vásárolni ajándékot akkor behívnak 3ig dolgozni. Hogy a Tebow mindenit.
több mint 14 éve
én csak és kizárólag melegjocis mezt vennék, akár 60k-ért is...
|
több mint 14 éve
http://www.footballfanatics.com/NFL_Denver_Broncos/Denver_Broncos__Number_15_Tim_Tebow_24kt_Gold_Coin_Player_PhotomintDe csak Tebow éri meg. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez mennyibe volt ? Persze nem Tebow kéne 😊Sobri meg a nagy művész. az egész fizetését Tebow ereklyékre költi. és attól boldogabb.JC6Akkor tudod is a választ, hogy ki vesz xy mezt.
Aki ettől boldogabb.
Vegyél te is egy ilyet, orcád felderül:
Januárban lesz dedikált is, minden hívő falán ott a helye egynek.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Minden pont annyiba kerül amennyiért megveszik.Ez pl Elway aláírással 600 dollár, Tebowal lesz jövőre, kötelező darab.
Nagyanyám szerint meg pénzkidobás. Én meg ezért nem fizetnék ki több tízezret:
.jpg)
Egyelőre.
több mint 14 éve
majd a Head Coach 😀a mega igazán hardcore fant nem elviszi a csapatbusz,hanem ő maga vezeti azt!JociÉs akkor ki fog inni? 😀Rataxes
több mint 14 éve
jó, csak a CSKA-ra meg a Bayernre van igény, az Etóra meg nincs. Ergo tök mindegy mennyi az ára. Ha meg mégis van valami balek, aki vesz, az nem mondja azt, hogy neki max 15 ezret ér, kicsenget 17-et is.összehasonlításképp megnéztem a Bayern mezeket a Fan Shopban jelenlegi forint árfolyammal és olcsóbb (igaz kb 200 forinttal....) mint a Győri Eto mez.Ki az aki egy Győr mezért 17K-t ad? Amadeus91mennyiért adja, 1700-ért? Lehet akkor tízszer ennyi fogyna 😀Höri
Nekem tényleg nincs bajom, hogy van Győr mez, meg azzal sincs, hogy megveszik akár ennyiért is, csak nem igen értem, hogy tud (már ha tud) elegendő mennyiségben fogyni Magyarországon? (máshol meg kinek kéne..)
de pl egy CSKA Moszkva mez is már 14 ezerért (2090 rubel) elmegy. (kint) (van olcsóbb is)
http://www.pfc-cska.com/shopping/?lang=rusAmadeus91
több mint 14 éve
Nézd mit találtam.olasz tudósok pont ma bizonyították, hogy nem hamisítvány, így én adok érte hatot is
Régi szar szövetanyag.
Össze is van gányolva.
Szerinted megér 5ezret?
Sobri Jóska
amúgy Fradi mezemet még 2006-ban 16 ezerért vettem, de nem bántam meg, persze azt az XXL-es Wake Forest mezt 15-ért ami még hálóingnek is nagy rám kicsit igen 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
a mega igazán hardcore fant nem elviszi a csapatbusz,hanem ő maga vezeti azt!JociÉs akkor ki fog inni? 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
összehasonlításképp megnéztem a Bayern mezeket a Fan Shopban jelenlegi forint árfolyammal és olcsóbb (igaz kb 200 forinttal....) mint a Győri Eto mez.Ki az aki egy Győr mezért 17K-t ad? Amadeus91mennyiért adja, 1700-ért? Lehet akkor tízszer ennyi fogyna 😀Höri
Nekem tényleg nincs bajom, hogy van Győr mez, meg azzal sincs, hogy megveszik akár ennyiért is, csak nem igen értem, hogy tud (már ha tud) elegendő mennyiségben fogyni Magyarországon? (máshol meg kinek kéne..)
de pl egy CSKA Moszkva mez is már 14 ezerért (2090 rubel) elmegy. (kint) (van olcsóbb is)
http://www.pfc-cska.com/shopping/?lang=rus
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez különbözteti meg a szurkolót a divat drukkertől.a szurkoló 17-ért is megveszi a szeretett csapata mezét,és nem benzint vesz a kocsijábaJociigaz. haverom - Isten nyugosztalja - megdöglött a Ferencvárosért, minden évben megvette a mezt, ereklyéi voltak, meccsre járt, stb. a lakása viszont hányinger volt, nem takarította, az igénytelenség szinte a plafonig "hatolt". nem törődött semmivel, még a családjával se, csak a fradival. bele is halt.
most lehet itt vitatkozni, én csak leírtam a véleményem. nem vagyok divatdrukker, 99-ben megtetszett a Barcelona, azóta is nekik szorítok. viszont mezt sose vettem tőlük. csak kaptam. egyszerűen fölösleges pénzkidobásnak találom. ennyi. van, aki elfogadja, van, aki nem. nem sértődök meg és eéfogadom a ti érveiteket illetve meghallgatom (olvasom) a véleményetek.
de ez a Sobri, egy fogalom, én mondom... Sorbi Jóska művész úr.
több mint 14 éve
a mega igazán hardcore fant nem elviszi a csapatbusz,hanem ő maga vezeti azt!ez különbözteti meg a szurkolót a divat drukkertől.a szurkoló 17-ért is megveszi a szeretett csapata mezét,és nem benzint vesz a kocsijábaJociAz igazán hardcore arcnak nem is kell kocsi. Elviszi a csapatbusz .Höri
több mint 14 éve
ez különbözteti meg a szurkolót a divat drukkertől.a szurkoló 17-ért is megveszi a szeretett csapata mezét,és nem benzint vesz a kocsijábaJociAz igazán hardcore arcnak nem is kell kocsi. Elviszi a csapatbusz .
több mint 14 éve
Sobri meg a nagy művész. az egész fizetését Tebow ereklyékre költi. és attól boldogabb.JC6Akkor tudod is a választ, hogy ki vesz xy mezt.
Aki ettől boldogabb.
Vegyél te is egy ilyet, orcád felderül:
Januárban lesz dedikált is, minden hívő falán ott a helye egynek.
több mint 14 éve
ja, bocs. 10-17 éves koromig vettem - kaptam, és hordtam KÜLFÖLDI csapatok mezeit, a kedvenceimet. de magyart sose. hú, most nem vagyok magyar.ez különbözteti meg a szurkolót a divat drukkertől.a szurkoló 17-ért is megveszi a szeretett csapata mezét,és nem benzint vesz a kocsijába
a másik: mit érek vele? azzal megmutatom hogy hűdemekkoranagy fanatik vagyok, ha rajtam van a ETO meze? 17 ezer forintért? inkább teletankolom a kocsim...
Sobri meg a nagy művész. az egész fizetését Tebow ereklyékre költi. és attól boldogabb.JC6