Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
bocs hogy ezt mondom de én megraktam a Colts-ot 😀 Engem tegnap a nagy zsugától 2 meccs választott el, estin a Tott-Chelsea3 v több gól, éjszakain a Detroit, másik kb 20 meccset eltaláltam, ilyen van. Ezért is játszok több szelvényen, tegnap így is pluszos lett a nap, ha nem is akkorával mint ezzel a 2 meccsel együtt lett volna.Akkor ezzel az erővel semmire sem lenne szabad fogadni 😊 nem azért fogadok én egyébként hogy meggazdagodjak belőle, mindig csak kis összegeket teszek fel, csak egyszerüen rossz érzés amikor az ember eltalál sok nagyobb kockázattal biró és bizonytalanabb meccset, és várja az utolsót, a legalacsonyabb szorzóval a szelvényen, és igy bukik ahogy...gravediggerGyűlölöm hogy a rutintalan Texans D, hülye büntetésekkel odaadta a meccset gyakorlatilag az Indy-nek ( Bár azért természetesen gratuláció illeti Orlovsky-t, meg Wayne-t )és ezzel betette a kaput a nagy pénznek ami tegnap jöhetett volna sportfogadáson...h egy bölcs embert idézzek: "sohase fogadj olyan meccsre aminek nem tudod a végkimenetelét..."Divat
Ilyenkor a legszarabb az egészben hogy az ember eltalál már sokmindent, és a legkisebb szorzó az utolsó meccs a szelvényen, és az megy el...főleg hogy elég nagy pénzről volt szó, és főleg hogy igy kellett elmennie.... :/ 😕gravedigger
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Akkor ezzel az erővel semmire sem lenne szabad fogadni 😊 nem azért fogadok én egyébként hogy meggazdagodjak belőle, mindig csak kis összegeket teszek fel, csak egyszerüen rossz érzés amikor az ember eltalál sok nagyobb kockázattal biró és bizonytalanabb meccset, és várja az utolsót, a legalacsonyabb szorzóval a szelvényen, és igy bukik ahogy...Gyűlölöm hogy a rutintalan Texans D, hülye büntetésekkel odaadta a meccset gyakorlatilag az Indy-nek ( Bár azért természetesen gratuláció illeti Orlovsky-t, meg Wayne-t )és ezzel betette a kaput a nagy pénznek ami tegnap jöhetett volna sportfogadáson...h egy bölcs embert idézzek: "sohase fogadj olyan meccsre aminek nem tudod a végkimenetelét..."Divat
Ilyenkor a legszarabb az egészben hogy az ember eltalál már sokmindent, és a legkisebb szorzó az utolsó meccs a szelvényen, és az megy el...főleg hogy elég nagy pénzről volt szó, és főleg hogy igy kellett elmennie.... :/ 😕gravedigger
több mint 14 éve
Gyűlölöm hogy a rutintalan Texans D, hülye büntetésekkel odaadta a meccset gyakorlatilag az Indy-nek ( Bár azért természetesen gratuláció illeti Orlovsky-t, meg Wayne-t )és ezzel betette a kaput a nagy pénznek ami tegnap jöhetett volna sportfogadáson...h egy bölcs embert idézzek: "sohase fogadj olyan meccsre aminek nem tudod a végkimenetelét..."
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gyűlölöm hogy a rutintalan Texans D, hülye büntetésekkel odaadta a meccset gyakorlatilag az Indy-nek ( Bár azért természetesen gratuláció illeti Orlovsky-t, meg Wayne-t )és ezzel betette a kaput a nagy pénznek ami tegnap jöhetett volna sportfogadáson...Ilyenkor a legszarabb az egészben hogy az ember eltalál már sokmindent, és a legkisebb szorzó az utolsó meccs a szelvényen, és az megy el...főleg hogy elég nagy pénzről volt szó, és főleg hogy igy kellett elmennie.... :/ 😕
több mint 14 éve
volt azért egy sexyrexy... 😀csak a gyáva, homokos passzjáték működik... fetomyÉn megértelek. Ahol 20 éve nem volt irányító ott kialakulnak az emberben bizonyos szemléletmódok 😊JayB
|
több mint 14 éve
csak a gyáva, homokos passzjáték működik... fetomyÉn megértelek. Ahol 20 éve nem volt irányító ott kialakulnak az emberben bizonyos szemléletmódok 😊
több mint 14 éve
mert nálatok azt se tudjátok, mi az a futás, csak a gyáva, homokos passzjáték működik... fetomy😀 😀 😀
Ezek szerint az egyik leginkább antihomokos csapat a niners! Csak nehogy olvassa vki a friscoi Castro negyedben ezt 😀 😀

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
ha egyszer kuka a csapatod, azon nincs mit magyarázni 😛HurkaJa, látszott a KC ellen, hogy mi van ha kiesik 1-2 ember tőletek.. 😀 úgyhogy én nem villognék, mert ti 2 OL, Aaron, Jennings és mondjuk Finley kiesésével b.hatnátok ugyanúgy 😀 Grant kiesése mondjuk mindegy lenne, mert nálatok azt se tudjátok, mi az a futás, csak a gyáva, homokos passzjáték működik... Csak nehogy ez a szarrásérült Bears, amiben csoda, hogy egyáltalán a front7-ben még van olyan emberünk, aki alapból is kezdő, simán lealázzon, aztán gondolkodhassál, hogy mennyire bénák vagytok 😛
Ja, és a Hester return TD-nél majd vedd figyelembe, hogy ő is sérült 😉
több mint 14 éve
Egyértelmű... 😊money?empty taxiNem tudom, nekem ez morbid lenne. Egyrész, hogy én a csajommal éljek szüleimmel és tesómmal. Másrészt hogy apám ezt megengedje. Előbb költözhetne be egy jegesmedve hozzá, mint hogy én egy barátnőmmel. 😀szabamiért nem mennek albérletbe?Amadeus91
Tesóm ugye nem rég előröl kezdte az egyetemet, mégpedig olyan dologgal, amit szeret is csinálni és azóta mondhatni szárnyal ott, barátja dolgozik (mondjuk most rúgták ki). Olyan szinten húzza vissza tesómat, hogy rossz nézni....abban reménykedem, hogy egyszer rájön erre, mert rajta kívűl ezt már mindenki észrevette. 😕
több mint 14 éve
Hát az alap, hogy megnézem 😊 Lett volna esélyünk. Csak most ugye no1 QB nincs, a no2 annyira szar (pedig csak 3 pick/meccs a mérlege..), hogy új QB lesz, a no1 RB Forte kiesett, a no2 RB is kiesett, így a no3 RB fog játszani, a no1 WR kiesett, bár mondjuk ez talán jobb is így (csak van kábé 3 egészséges WR), a védelem pedig teljesen hitét vesztette, miután az elmúlt, általuk már megnyert 3-4 meccset mindet leadta simán az offense, úgyhogy őszintén szólva így már nem gondolom, hogy mi megfogjuk őket, de hát azért nézni kell persze 😊fetomyha egyszer kuka a csapatod, azon nincs mit magyarázni 😛
több mint 14 éve
Hát az alap, hogy megnézem 😊 Lett volna esélyünk. Csak most ugye no1 QB nincs, a no2 annyira szar (pedig csak 3 pick/meccs a mérlege..), hogy új QB lesz, a no1 RB Forte kiesett, a no2 RB is kiesett, így a no3 RB fog játszani, a no1 WR kiesett, bár mondjuk ez talán jobb is így (csak van kábé 3 egészséges WR), a védelem pedig teljesen hitét vesztette, miután az elmúlt, általuk már megnyert 3-4 meccset mindet leadta simán az offense, úgyhogy őszintén szólva így már nem gondolom, hogy mi megfogjuk őket, de hát azért nézni kell persze 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha a Chiefs megverte őket akkor nektek is van sanszotok 😊 meg amúgy mindenképp megéri megnézni az NFL legnagyobb tradicióval biró rangadóját nem ? Én semlegesként is tuti virrasztani fogok 😊ha nem számítanék olyan 0-90-re, akkor még vigasztalna is 😂fetomyNekem csak azzal van bajom, hogy rendesen 7kor lesznek a meccsek, amikor még bőven lehet számítani a közös családi baromságra :/fetomyLegalább a Bears vasárnap játszik 😊gravedigger
több mint 14 éve
ha nem számítanék olyan 0-90-re, akkor még vigasztalna is 😂Nekem csak azzal van bajom, hogy rendesen 7kor lesznek a meccsek, amikor még bőven lehet számítani a közös családi baromságra :/fetomyLegalább a Bears vasárnap játszik 😊gravedigger
több mint 14 éve
MÁV
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem csak azzal van bajom, hogy rendesen 7kor lesznek a meccsek, amikor még bőven lehet számítani a közös családi baromságra :/fetomyLegalább a Bears vasárnap játszik 😊
több mint 14 éve
Nekem csak azzal van bajom, hogy rendesen 7kor lesznek a meccsek, amikor még bőven lehet számítani a közös családi baromságra :/fetomyEbben van valami... Attól tartok két választási lehetőség marad (legalábbis számomra 😊 ): vagy a család viseli el hogy az unalmas karácsonyi dallamok helyett focimeccs megy háttérzajnak, vagy én szarom le a közös családi baromságot 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Nekem csak azzal van bajom, hogy rendesen 7kor lesznek a meccsek, amikor még bőven lehet számítani a közös családi baromságra :/
több mint 14 éve
Én most még egyelőre lájkolom a dolgot, csak aztán nehogy elcsesszék a szentestémet 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
faszomat abba, aki kitalálta, hogy 24-én legyen ez a forduló...
több mint 14 éve
money?miért nem mennek albérletbe?Amadeus91Mi ebben a durva? 😀NewmanNem tudom, nekem ez morbid lenne. Egyrész, hogy én a csajommal éljek szüleimmel és tesómmal. Másrészt hogy apám ezt megengedje. Előbb költözhetne be egy jegesmedve hozzá, mint hogy én egy barátnőmmel. 😀szaba

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
nem hiszem el hogy ez a 2 buzi csapat ( Tottenham és a Chelsea) nem képes még egy gólt lőni 1-1es félidő után 20 helyzetből :mad: :mad: :mad: még az utolsó 3 percre is jutott 2 ziccer b+... persze hogy azt raktam hogy legalább 3 gól lesz :/ (aki látta: ramires a K. anyád)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
miért nem mennek albérletbe?Nem tudom, nekem ez morbid lenne. Egyrész, hogy én a csajommal éljek szüleimmel és tesómmal. Másrészt hogy apám ezt megengedje. Előbb költözhetne be egy jegesmedve hozzá, mint hogy én egy barátnőmmel. 😀szabaSweet Jesus. 😀 Az azért igencsak durva sztem.szabaMi ebben a durva? 😀Newman
több mint 14 éve
Nekem az is bőven sok volt, amíg húgom faszija 1-1 éjszakát itt aludt, vagy most hogy átjönnek pár órára, nemhogy itt lakjanak vazeg 😀
több mint 14 éve
A szüleim 14 éve elváltak, édesanyámmal élek. Amúgy az én apám se engedte volna be, ha velünk élne, kb. olyan szinten mozog, mint a tiéd.... 😀Nem tudom, nekem ez morbid lenne. Egyrész, hogy én a csajommal éljek szüleimmel és tesómmal. Másrészt hogy apám ezt megengedje. Előbb költözhetne be egy jegesmedve hozzá, mint hogy én egy barátnőmmel. 😀szabaSweet Jesus. 😀 Az azért igencsak durva sztem.szabaMi ebben a durva? 😀Newman
több mint 14 éve
Nem tudom, nekem ez morbid lenne. Egyrész, hogy én a csajommal éljek szüleimmel és tesómmal. Másrészt hogy apám ezt megengedje. Előbb költözhetne be egy jegesmedve hozzá, mint hogy én egy barátnőmmel. 😀Mi ebben a durva? 😀NewmanNem sokáig, egész pontosan nyáron válnak el útjaink.NewmanSweet Jesus. 😀 Az azért igencsak durva sztem.szaba