Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"
Gyűlölöm hogy a rutintalan Texans D, hülye büntetésekkel odaadta a meccset gyakorlatilag az Indy-nek ( Bár azért természetesen gratuláció illeti Orlovsky-t, meg Wayne-t )és ezzel betette a kaput a nagy pénznek ami tegnap jöhetett volna sportfogadáson...
Ilyenkor a legszarabb az egészben hogy az ember eltalál már sokmindent, és a legkisebb szorzó az utolsó meccs a szelvényen, és az megy el...főleg hogy elég nagy pénzről volt szó, és főleg hogy igy kellett elmennie.... :/ 😕gravedigger
h egy bölcs embert idézzek: "sohase fogadj olyan meccsre aminek nem tudod a végkimenetelét..."Divat
Akkor ezzel az erővel semmire sem lenne szabad fogadni 😊 nem azért fogadok én egyébként hogy meggazdagodjak belőle, mindig csak kis összegeket teszek fel, csak egyszerüen rossz érzés amikor az ember eltalál sok nagyobb kockázattal biró és bizonytalanabb meccset, és várja az utolsót, a legalacsonyabb szorzóval a szelvényen, és igy bukik ahogy...gravedigger
bocs hogy ezt mondom de én megraktam a Colts-ot 😀 Engem tegnap a nagy zsugától 2 meccs választott el, estin a Tott-Chelsea3 v több gól, éjszakain a Detroit, másik kb 20 meccset eltaláltam, ilyen van. Ezért is játszok több szelvényen, tegnap így is pluszos lett a nap, ha nem is akkorával mint ezzel a 2 meccsel együtt lett volna.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gyűlölöm hogy a rutintalan Texans D, hülye büntetésekkel odaadta a meccset gyakorlatilag az Indy-nek ( Bár azért természetesen gratuláció illeti Orlovsky-t, meg Wayne-t )és ezzel betette a kaput a nagy pénznek ami tegnap jöhetett volna sportfogadáson...
Ilyenkor a legszarabb az egészben hogy az ember eltalál már sokmindent, és a legkisebb szorzó az utolsó meccs a szelvényen, és az megy el...főleg hogy elég nagy pénzről volt szó, és főleg hogy igy kellett elmennie.... :/ 😕gravedigger
h egy bölcs embert idézzek: "sohase fogadj olyan meccsre aminek nem tudod a végkimenetelét..."Divat
Akkor ezzel az erővel semmire sem lenne szabad fogadni 😊 nem azért fogadok én egyébként hogy meggazdagodjak belőle, mindig csak kis összegeket teszek fel, csak egyszerüen rossz érzés amikor az ember eltalál sok nagyobb kockázattal biró és bizonytalanabb meccset, és várja az utolsót, a legalacsonyabb szorzóval a szelvényen, és igy bukik ahogy...
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
h egy bölcs embert idézzek: "sohase fogadj olyan meccsre aminek nem tudod a végkimenetelét..."

|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ilyenkor a legszarabb az egészben hogy az ember eltalál már sokmindent, és a legkisebb szorzó az utolsó meccs a szelvényen, és az megy el...főleg hogy elég nagy pénzről volt szó, és főleg hogy igy kellett elmennie.... :/ 😕
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
csak a gyáva, homokos passzjáték működik... fetomy
Én megértelek. Ahol 20 éve nem volt irányító ott kialakulnak az emberben bizonyos szemléletmódok 😊JayB
volt azért egy sexyrexy... 😀

|
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 900
csak a gyáva, homokos passzjáték működik... fetomy
Én megértelek. Ahol 20 éve nem volt irányító ott kialakulnak az emberben bizonyos szemléletmódok 😊
több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
mert nálatok azt se tudjátok, mi az a futás, csak a gyáva, homokos passzjáték működik... fetomy
😀 😀 😀
Ezek szerint az egyik leginkább antihomokos csapat a niners! Csak nehogy olvassa vki a friscoi Castro negyedben ezt 😀 😀

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
ha egyszer kuka a csapatod, azon nincs mit magyarázni 😛Hurka
Ja, látszott a KC ellen, hogy mi van ha kiesik 1-2 ember tőletek.. 😀 úgyhogy én nem villognék, mert ti 2 OL, Aaron, Jennings és mondjuk Finley kiesésével b.hatnátok ugyanúgy 😀 Grant kiesése mondjuk mindegy lenne, mert nálatok azt se tudjátok, mi az a futás, csak a gyáva, homokos passzjáték működik... Csak nehogy ez a szarrásérült Bears, amiben csoda, hogy egyáltalán a front7-ben még van olyan emberünk, aki alapból is kezdő, simán lealázzon, aztán gondolkodhassál, hogy mennyire bénák vagytok 😛

Ja, és a Hester return TD-nél majd vedd figyelembe, hogy ő is sérült 😉
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nem tudom, nekem ez morbid lenne. Egyrész, hogy én a csajommal éljek szüleimmel és tesómmal. Másrészt hogy apám ezt megengedje. Előbb költözhetne be egy jegesmedve hozzá, mint hogy én egy barátnőmmel. 😀szaba
miért nem mennek albérletbe?Amadeus91
money?empty taxi
Egyértelmű... 😊
Tesóm ugye nem rég előröl kezdte az egyetemet, mégpedig olyan dologgal, amit szeret is csinálni és azóta mondhatni szárnyal ott, barátja dolgozik (mondjuk most rúgták ki). Olyan szinten húzza vissza tesómat, hogy rossz nézni....abban reménykedem, hogy egyszer rájön erre, mert rajta kívűl ezt már mindenki észrevette. 😕

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Hát az alap, hogy megnézem 😊 Lett volna esélyünk. Csak most ugye no1 QB nincs, a no2 annyira szar (pedig csak 3 pick/meccs a mérlege..), hogy új QB lesz, a no1 RB Forte kiesett, a no2 RB is kiesett, így a no3 RB fog játszani, a no1 WR kiesett, bár mondjuk ez talán jobb is így (csak van kábé 3 egészséges WR), a védelem pedig teljesen hitét vesztette, miután az elmúlt, általuk már megnyert 3-4 meccset mindet leadta simán az offense, úgyhogy őszintén szólva így már nem gondolom, hogy mi megfogjuk őket, de hát azért nézni kell persze 😊fetomy
ha egyszer kuka a csapatod, azon nincs mit magyarázni 😛
több mint 14 éve
Hát az alap, hogy megnézem 😊 Lett volna esélyünk. Csak most ugye no1 QB nincs, a no2 annyira szar (pedig csak 3 pick/meccs a mérlege..), hogy új QB lesz, a no1 RB Forte kiesett, a no2 RB is kiesett, így a no3 RB fog játszani, a no1 WR kiesett, bár mondjuk ez talán jobb is így (csak van kábé 3 egészséges WR), a védelem pedig teljesen hitét vesztette, miután az elmúlt, általuk már megnyert 3-4 meccset mindet leadta simán az offense, úgyhogy őszintén szólva így már nem gondolom, hogy mi megfogjuk őket, de hát azért nézni kell persze 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem csak azzal van bajom, hogy rendesen 7kor lesznek a meccsek, amikor még bőven lehet számítani a közös családi baromságra :/fetomy
Legalább a Bears vasárnap játszik 😊gravedigger
ha nem számítanék olyan 0-90-re, akkor még vigasztalna is 😂fetomy
Ha a Chiefs megverte őket akkor nektek is van sanszotok 😊 meg amúgy mindenképp megéri megnézni az NFL legnagyobb tradicióval biró rangadóját nem ? Én semlegesként is tuti virrasztani fogok 😊
több mint 14 éve
Nekem csak azzal van bajom, hogy rendesen 7kor lesznek a meccsek, amikor még bőven lehet számítani a közös családi baromságra :/fetomy
Legalább a Bears vasárnap játszik 😊gravedigger
ha nem számítanék olyan 0-90-re, akkor még vigasztalna is 😂
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
MÁV
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Legalább a Bears vasárnap játszik 😊
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 223 — Eagles fan
Ebben van valami... Attól tartok két választási lehetőség marad (legalábbis számomra 😊 ): vagy a család viseli el hogy az unalmas karácsonyi dallamok helyett focimeccs megy háttérzajnak, vagy én szarom le a közös családi baromságot 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Nekem csak azzal van bajom, hogy rendesen 7kor lesznek a meccsek, amikor még bőven lehet számítani a közös családi baromságra :/
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 223 — Eagles fan
Én most még egyelőre lájkolom a dolgot, csak aztán nehogy elcsesszék a szentestémet 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
faszomat abba, aki kitalálta, hogy 24-én legyen ez a forduló...
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
Mi ebben a durva? 😀Newman
Nem tudom, nekem ez morbid lenne. Egyrész, hogy én a csajommal éljek szüleimmel és tesómmal. Másrészt hogy apám ezt megengedje. Előbb költözhetne be egy jegesmedve hozzá, mint hogy én egy barátnőmmel. 😀szaba
miért nem mennek albérletbe?Amadeus91
money?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"
nem hiszem el hogy ez a 2 buzi csapat ( Tottenham és a Chelsea) nem képes még egy gólt lőni 1-1es félidő után 20 helyzetből :mad: :mad: :mad:

még az utolsó 3 percre is jutott 2 ziccer b+... persze hogy azt raktam hogy legalább 3 gól lesz :/ (aki látta: ramires a K. anyád)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
Sweet Jesus. 😀 Az azért igencsak durva sztem.szaba
miért nem mennek albérletbe?
több mint 14 éve
Nekem az is bőven sok volt, amíg húgom faszija 1-1 éjszakát itt aludt, vagy most hogy átjönnek pár órára, nemhogy itt lakjanak vazeg 😀
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A szüleim 14 éve elváltak, édesanyámmal élek. Amúgy az én apám se engedte volna be, ha velünk élne, kb. olyan szinten mozog, mint a tiéd.... 😀

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 290
Nem sokáig, egész pontosan nyáron válnak el útjaink.Newman
Nem tudom, nekem ez morbid lenne. Egyrész, hogy én a csajommal éljek szüleimmel és tesómmal. Másrészt hogy apám ezt megengedje. Előbb költözhetne be egy jegesmedve hozzá, mint hogy én egy barátnőmmel. 😀