Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Kibaszottul televan a faszom azzal, hogy egyik ismerős sem képes eltolni a képét egy szaros koncertre...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 115 — Axel Foley
Ilyen alapon fölöslegesek a születésnapok,meg minden más ünnep is.Bazzani
Egyébként azok. Tudom, hogy sokan szeretik, hogy végre együtt a család meg minden, biztos hogy jó annak, akinek a tág család is egyébként úgymond összetartó, de engem csak taszít ez a rádmosolygok és adok ajándékot, de az év többi napján szarok rád jelenség. Ráadásul a stabil 3-4 emberen kívül még nem nagyon kaptam olyan ajándékot, amin éreztem volna, hogy ezt bizony nekem választották. Pedig nekem k.vára nem számít, hogy mennyibe kerül, vagy mennyire használható csak érezzem rajta, hogy foglalkozott velem az illető annyira, hogy lealább egy 5 percig gondolkodott, hogy mi lenne jó nekem.fetomy
Mondjuk ha a családtagok többszáz kilóméterre vannak egymástól akkor nem olyan egyszerű a dolog. Nálunk a mamák a kislányomról kapott fényképnek (500Ftba került kerettel) örültek a legjobban én meg annak amit a lányom kapott.
Most 3 napig nem foglalkoztam azzal,hogy vajon lesz e munkám jövő ilyenkor,vagyhogy mennyi a svájci frank árfolyama.
Hidd el egész más ez a dolog ha van gyereked,én minden pillanatát élveztem az idei ünnepnek.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyébként azok. Tudom, hogy sokan szeretik, hogy végre együtt a család meg minden, biztos hogy jó annak, akinek a tág család is egyébként úgymond összetartó, de engem csak taszít ez a rádmosolygok és adok ajándékot, de az év többi napján szarok rád jelenség. Ráadásul a stabil 3-4 emberen kívül még nem nagyon kaptam olyan ajándékot, amin éreztem volna, hogy ezt bizony nekem választották. Pedig nekem k.vára nem számít, hogy mennyibe kerül, vagy mennyire használható csak érezzem rajta, hogy foglalkozott velem az illető annyira, hogy lealább egy 5 percig gondolkodott, hogy mi lenne jó nekem.fetomy
+1
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
amíg volt családi összetartás, meg nagyszülők addig szerettem nagyon a karácsonyt, most már semmivel sem másabb, mint egy átlagos vasárnap és kicsit sajnálom is, hogy szülők meg sem próbálják mássá tenni. karácsony előtti nap érkeztem haza november eleje óta először, és annyira 0 karácsony hangulatom volt, hogy rossz belegondolni. erre még rátett egy lapáttal, hogy pont ellentétes esete vagyok a legtöbbek bajának, sokak rühellik a kötelező rokonlátogatásokat meg ilyeneket, én meg pont, hogy hiányolom őket, mivel nálunk már semmi nincs, konkrétan el sem hagytam a házat 3 napja. nyilván mindenkit az zavar, ami aktuálisan érinti, meg gondolom a vizsgaidőszak is nagyban rátesz a dologra, de akkor is...
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
divatbuziMikey
én nem is vok buzi...miért kell mindig összekeverni józsua "barátunkkal"? 😕

|
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ilyen alapon fölöslegesek a születésnapok,meg minden más ünnep is.Bazzani
Egyébként azok. Tudom, hogy sokan szeretik, hogy végre együtt a család meg minden, biztos hogy jó annak, akinek a tág család is egyébként úgymond összetartó, de engem csak taszít ez a rádmosolygok és adok ajándékot, de az év többi napján szarok rád jelenség. Ráadásul a stabil 3-4 emberen kívül még nem nagyon kaptam olyan ajándékot, amin éreztem volna, hogy ezt bizony nekem választották. Pedig nekem k.vára nem számít, hogy mennyibe kerül, vagy mennyire használható csak érezzem rajta, hogy foglalkozott velem az illető annyira, hogy lealább egy 5 percig gondolkodott, hogy mi lenne jó nekem.
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 178
a karacsonnyal alapesetben valoban semmi baj nincs.
sot, ahogy irod bazzani, nalunk is ilyenkor van az, h egyutt van az egesz csalad.
epp most keszulodok mamamhoz, ahova jon mindenki, es leszunk vagy 15-20-an.
beszelgetunk, eszunk, iszunk. es senki nem ad senkinek semmit 2 puszin kivul.
egesz evben kb. ketszer latom oket, abbol az egyik most van.

csak azzal a resszel van baj, h ugy altalaban elment arrafele a karacsony, h csak az szamit, milyen erteku ajandekot kapsz.
en speciel leszarom, de a tobbseg igy van ezzel. es a tevebol, radiobol, netrol is ez folyik.

en kaptam batyamtol es sogornomtol egy nagyjabol 1500 ft-os polot shut the fuck up felirattal, es annyi.
ellenben ugy orulok neki, mint majom a farkanak.
mert a hozzaallasomat jol leirja... 😀

szoval lenyeg a lenyeg, ilyenkor annak kell orulni, h olyanokat latsz, akiket maskor nem.
a sok divatbuzival meg nem kell foglalkozni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
...Bazzani
Komolyra fordítva a szót, nem csak karácsonykor kell a szeretteinkre gondolni. Nekem ez a véleményem. Az év többi napján a halászlé büdös? 😀
Adni meg bármelyik nap jó...JC6
Igaz ez is,de.
Az év többi napján nálunk például esély sincs arra,hogy a család így együtt legyen.
Mindenki dolgozik,ha nem akkor épp dolga van.
Gyerekek iskolában, óvodában, akárhol.
Van aki külföldön dolgozik és csak ilyenkor jön haza.

Nem,nem büdös a halászlé máskor sem,de ilyenkor valahogy varázsa van.
Bejgli,sok sütemény.

Lényeg,hogy én szeretem.
És az,hogy Karácsonyor mégjobban kimutatod a szereteted az nem baj. Ettől még ugyanúgy lehet szeretni az év bármely más napján.
Ilyen alapon fölöslegesek a születésnapok,meg minden más ünnep is.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
...Bazzani
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső.Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, elválok, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, elválok, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, elválok, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik.Megyünknagyihoz, nemakarok, akkor elválok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka.

Komolyra fordítva a szót, nem csak karácsonykor kell a szeretteinkre gondolni. Nekem ez a véleményem. Az év többi napján a halászlé büdös? 😀
Adni meg bármelyik nap jó...
több mint 14 éve
buzi karácsonyJC6
Nem az tehet róla.szaba
amúgy sem bírom, álszent egy ünnep. ez a vereség csak rátett egy lapáttal erre a szar napra.JC6
Olyan az ünnep amilyenné teszed.
Nekem például semmmi álszent nincs abban,hogy a szeretteim körében békésen eltöltünk egy estét,ami nem a gondokról meg a veszekedésről szól.
Halászlét eszünk,ajándékokat adunk egymásnak.
Én nagyon szeretem a Karácsonyt.
Igaz mi POba jutottunk,ez is dob kicsit rajta. 😀

több mint 14 éve
]Neki a dec 24-i Christmas már nem ünnep, ő az augusztus 14-i Tebowmast tartja 😉fetomy
Pontosan. Megkaptad az üdvözlő lapomat? 😀JC6
Nem, valószínűleg interceptálta egy postás 😉 Asszem vissza is hordta a ti területetekre.. 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
]Neki a dec 24-i Christmas már nem ünnep, ő az augusztus 14-i Tebowmast tartja 😉fetomy
Pontosan. Megkaptad az üdvözlő lapomat? 😀
több mint 14 éve
buzi karácsonyJC6
A rangkiírásod alapján csodálkozom ezen. Na mindegy.Vrijbloed
Neki a dec 24-i Christmas már nem ünnep, ő az augusztus 14-i Tebowmast tartja 😉
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 290
buzi karácsonyJC6
Nem az tehet róla.szaba
amúgy sem bírom, álszent egy ünnep. ez a vereség csak rátett egy lapáttal erre a szar napra.JC6
Attól még illik megünnepelni egy bizonyos dolgot. Tudom, hogy sok fals adat, meg eltorzult kultúra, stb, de akkor is. Nézd meg Tebow mit írt ki face-re.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
buzi karácsonyJC6
A rangkiírásod alapján csodálkozom ezen. Na mindegy.Vrijbloed
PM 😊
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
buzi karácsonyJC6
A rangkiírásod alapján csodálkozom ezen. Na mindegy.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
buzi karácsonyJC6
Nem az tehet róla.szaba
amúgy sem bírom, álszent egy ünnep. ez a vereség csak rátett egy lapáttal erre a szar napra.
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
buzi karácsonyJC6
Nem az tehet róla.szaba
Tibó keveset imádkozott

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 290
buzi karácsonyJC6
Nem az tehet róla.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
buzi karácsony
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 178
szenteste napjan tulorazni, es ennek ellenere is mindent felbehagyva hazajonni: PRICELESS!

az elmult 2 nap nagyon meghozta a karacsonyi hangulatomat. oo... nem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 283 — Invisible man
Rohadt szar év, egy rohadt szar karácsonnyal megkoronázva... Köszönöm 2011...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Nagyon szeretem, hogy a tömött parkolókban mindig van néhány idióta, aki egyáltalán nem tud betalálni a két vonal közé... Ennél már csak az volt szebb, mikor a "dobozos autóval" keresztbe álltak be 3 helyre..
több mint 14 éve
csak a gyáva, homokos passzjáték működik... fetomy
Én megértelek. Ahol 20 éve nem volt irányító ott kialakulnak az emberben bizonyos szemléletmódok 😊JayB
Nem volt, mert mi inkább férfimódra szeretünk küzdeni. 😊
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
csak a gyáva, homokos passzjáték működik... fetomy
Én megértelek. Ahol 20 éve nem volt irányító ott kialakulnak az emberben bizonyos szemléletmódok 😊JayB
auch 😀