NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
fetomy,akkor most sobri komplett hülyét csinált magából?

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
kibaszott szervíz 4ezret kért a semmiért, eddig jól kezdődik...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Kár, hogy nem látod a különbséget egy népcsoporthoz való akaratlan tartozás negatív színbe való feltüntetése, és a népcsoport minden tagjának egy negatív tulajdonság mentén történő általánosítása, és egy pár "újságíró" által akaratlagosan, tematikusan és tudatosan működtetett honlap megnyilvánulásainak minősítése között.Sobri Jóska
Igazából megértem, hogy nem -akarod- látni, hogy mire utaltam 😊

Ha ismerek 100 cigányt, amiből biztosan tudom, hogy mind a 100 tolvaj, szemét, mocskos, stb... akkor sem mondhatom, hogy minden cigány olyan. Ha te ismersz 100 cikket az oldalról, és biztosan tudod, hogy mind a 100 hazug, ferdítő, dolgok felett elsikló, szimplán sárba tipró, akkor kijelentheted, hogy az összes cikkük olyan... Jah, nem ugyanaz, persze.. 😊 Én nem ismerek minden egyes cigányt, de feltételezem, hogy van közöttük igazán rendes ember is. Speciel a kurucinfón olvastam már igaz dolgokat, ezért tudom, hogy az állításod nem igaz.

Általánosítani nem csak népcsoportra nem helyes, hanem semmire. A minden cigány bűnöző nem azért nem igaz, mert ők nem választották a származásukat, hanem mert nem tudhatod mindegyikről, hogy az-e vagy sem. Éppen ezért egy oldal cikkeiről sem tudhatod, hogy az összes hazug szarság-e, amíg nem olvastad el mindet, és nem tudod mindről biztosan, hogy hazugság. Nem értek egyet a kurucinfo által folytatott "hadjárattal", de attól még ha azt mondom, hogy minden cikkük blabla, még ugyanúgy általánosítok.

Hozzáteszem, hogy egy szóval nem mondom, hogy a cikk nem olyan, mint sok másik náluk, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy Te nem az általánosítást ellenzed, mivel ugyanúgy alkalmazod, csak másra mint ami ellen felszólalsz.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 895
Az nem általánosítás, ha valamire, ami szar, azt mondod: szar.Sobri Jóska
Micsoda érv, legközelebb ha valaki cigányozik mondjuk és belekötsz, akkor bemásolom perdöntő érvként neked 😊fetomy
Kár, hogy nem látod a különbséget egy népcsoporthoz való akaratlan tartozás negatív színbe való feltüntetése, és a népcsoport minden tagjának egy negatív tulajdonság mentén történő általánosítása, és egy pár "újságíró" által akaratlagosan, tematikusan és tudatosan működtetett honlap megnyilvánulásainak minősítése között.Sobri Jóska
Szégyellem magam, de most neked adok igazat. 😀
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
Micsoda érv, legközelebb ha valaki cigányozik mondjuk és belekötsz, akkor bemásolom perdöntő érvként neked 😊fetomy
Kár, hogy nem látod a különbséget egy népcsoporthoz való akaratlan tartozás negatív színbe való feltüntetése, és a népcsoport minden tagjának egy negatív tulajdonság mentén történő általánosítása, és egy pár "újságíró" által akaratlagosan, tematikusan és tudatosan működtetett honlap megnyilvánulásainak minősítése között.

több mint 14 éve
Micsoda érv, legközelebb ha valaki cigányozik mondjuk és belekötsz, akkor bemásolom perdöntő érvként neked 😊
több mint 14 éve
http://kuruc.info/r/2/88138/

Az anyátokat.Vrijbloed
Nem ismerem a konkrét sztorit, de ha kurucinfo, akkor vagy kamu, vagy nem így történt, vagy pont a lényeg van elkenve.Sobri Jóska
És mi van azzal, hogy 1,2, 999 példa alapján sem helyes általánosítani, és ezek szerint a kurucinfót nem illeti meg az "ártatlanság vélelme"? 😊fetomy
A kuruc info bizonyítottan nem ártatlan.
Bármit nézel az oldalon, az cigányozik, zsidózik, buzizik, komcsizik, gyűlöletet kelt, és mindezt igazán szarházi ódon.
Az nem általánosítás, ha valamire, ami szar, azt mondod: szar.

több mint 14 éve

Az anyátokat.Vrijbloed
Nem ismerem a konkrét sztorit, de ha kurucinfo, akkor vagy kamu, vagy nem így történt, vagy pont a lényeg van elkenve.Sobri Jóska
És mi van azzal, hogy 1,2, 999 példa alapján sem helyes általánosítani, és ezek szerint a kurucinfót nem illeti meg az "ártatlanság vélelme"? 😊
több mint 14 éve

Az anyátokat.Vrijbloed
Nem ismerem a konkrét sztorit, de ha kurucinfo, akkor vagy kamu, vagy nem így történt, vagy pont a lényeg van elkenve.

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

Az anyátokat.
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Azon kívül, hogy Colts hater, VÍZILÓ komája lehet:
Gyuszkó naon yo voltál kicsim , sztem te vagy a legjobb szakkomi 😊😊respectvv4laci
és a logika nagymestere:
Sobri ugyanaz a csapatunk és én is Tebowista vagyok rokonlelkek lehetünk, nem vagy zsidó te is véletlenül?respectvv4laci
Szerencse, hogy nincs akvarista topic, különben kiderítette volna hajnalban, hogy Sobri zsidó buzi. 😂tomi-tomi
Nem akarok bele kezdeni a sárdobálásba neg lehet itt dobálózni, de ilyen alapon akkor te meg nem a Tomi1487 vagy a napiszarrol?respectvv4laci
Nem érzed úgy, hogy életed első hat hozzászólásával ezen a fórumon már el is kezdted a sárdobálást? Btw én nem hasonlítottalak senkihez. Saját kommentjeid hatásaival szembesülhetsz.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 541 — Saturday Night Lights
Gyuszkó naon yo voltál kicsim , sztem te vagy a legjobb szakkomi 😊😊respectvv4laci
és a logika nagymestere:
Sobri ugyanaz a csapatunk és én is Tebowista vagyok rokonlelkek lehetünk, nem vagy zsidó te is véletlenül?respectvv4laci
Szerencse, hogy nincs akvarista topic, különben kiderítette volna hajnalban, hogy Sobri zsidó buzi. 😂tomi-tomi
Nem akarok bele kezdeni a sárdobálásba neg lehet itt dobálózni, de ilyen alapon akkor te meg nem a Tomi1487 vagy a napiszarrol?respectvv4laci
Ne tetézd. Olvasgasd a korábbi hsz-eket a topikban és lődd be a szintet.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
és a logika nagymestere:
Nem akarok bele kezdeni a sárdobálásba neg lehet itt dobálózni, de ilyen alapon akkor te meg nem a Tomi1487 vagy a napiszarrol?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fasszopó geciszáju fasszarcú geciorrú mocskos buzi COLTS ugy utállak téged akar a szart te fasszopó geciarcu mocsok csapatrespectvv4laci
Még egy ilyen hsz és nem leszel hosszú életű a fórumon.somoskovig
Bocsánat én azt hittem h ez egy ilyen gyülölködő topik ahol lehet nyomni mindent , még1szer elnézést :/ 😐 :mad: :mad:
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Na jó ezt nem hiszem el 😀
több mint 14 éve
fasszopó geciszáju fasszarcú geciorrú mocskos buzi COLTS ugy utállak téged akar a szart te fasszopó geciarcu mocsok csapatrespectvv4laci
Amúgy egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez a tag nem vki régimotoros fórumos, csak egy ilyen nick-kel írogat direktbe. 😀szaba
Bevallom én voltam, mert nem akartam lejáratni magam ilyen mocskos beszéddel és végre kimondhattam, hogy utálom a Coltsot anélkül, hogy banolnának 😀
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Vagy csaj, vagy szivárványos, mert pasi ilyeneket nem ír, hogy "cejintem", "buxizva", "szakkomi" 😂

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
és a logika nagymestere:
Szerencse, hogy nincs akvarista topic, különben kiderítette volna hajnalban, hogy Sobri zsidó buzi. 😂

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Már megérte regisztrálni. Valakinek ellensúlyoznia is kell a színvonalas hozzászólásokat, különben túl magasra szökne a színvonal. Hálásak vagyunk Neked Tiszteletvévénégylászló!
😂

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Figo újratöltve? 😀

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ez az avatar is ismerős, mintha láttam volna már valakinél... Aztán lehet hogy a véletlen műve és egy tök "ártatlan" user ugyanezt hordja 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Amúgy egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez a tag nem vki régimotoros fórumos, csak egy ilyen nick-kel írogat direktbe. 😀
több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 527 — Chiefs GM
Még egy ilyen hsz és nem leszel hosszú életű a fórumon.

több mint 14 éve
Az tuti, hogy én vagyok az úszósport Bob Sanders-e... 😕szaba
rajt után kapásból vízbe érkezéskor eltöröd a vállad? 😊JSanyo
Nem, de képes bármilyen testrészem megsérülni...
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
helyes
a Colts is utál téged