Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Amikor a fagyi visszanyal....Csak visszatartották az elkövetőket. Akinek eltörik a lábát, az nem tud elfutni.
Durván elvertek három disznótolvajt
A tulajdonodat megvédeni? Ugyan már.... :rolleyes:apeszos
több mint 13 éve
Amikor a fagyi visszanyal....Durván elvertek három disznótolvajt
A tulajdonodat megvédeni? Ugyan már.... :rolleyes:
több mint 13 éve
csak az alkoholStezmeg a nagy csöcsök
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úristennnnnnn 😀 😀A Suliba 70% csaj, Jó eséllyel kevesebbet szopok eaglesmcnabb😂 😂Hurka
több mint 13 éve
alapból gyűlölöm a kólát. nagyjából évente iszom 1 litert. akkor is vagy pepsit vagy cherry coke-ot. a sima coke szerintem szar. ásványvíz, gyümölcslé vagy sör. ha már szénsavas szar akkor almdudler vagy traubi 😊haromtÉn Coca-Colát iszom, de ilyen melegben már nem. Hozzáöregedtem a Kinley tonikhoz.
több mint 13 éve
hahahaha 😂A Suliba 70% csaj, Jó eséllyel kevesebbet szopok eaglesmcnabb😂 😂Hurka
több mint 13 éve
A Suliba 70% csaj, Jó eséllyel kevesebbet szopok eaglesmcnabb😂 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
alapból gyűlölöm a kólát. nagyjából évente iszom 1 litert. akkor is vagy pepsit vagy cherry coke-ot. a sima coke szerintem szar. ásványvíz, gyümölcslé vagy sör. ha már szénsavas szar akkor almdudler vagy traubi 😊
több mint 13 éve
És az sem mindegy, hogy Európa melyik felén iszod ugyanazt (?) a kólát.A Pepsi mindennek a legalja 😀 Milliószor a Coca Cola. Az új üveg viszont tényleg idegesítő. Sokkal jobb volt a régebbi.visi_bne igyál kólát. Vagy mint denveri inkább igyál Pepsit 😛haromtNem iszok sok kólát, de ha már iszok, akkor inkább a jobbat 😛, Pepsi Center ide vagy oda 😛Black_Adder
http://ujszo.com/napilap/szolgaltato-oldal/2011/04/15/csalas-vagy-amitas-a-coca-cola-eltero-ize?mini=calendar/2011/07/all&
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
A Pepsi mindennek a legalja 😀 Milliószor a Coca Cola. Az új üveg viszont tényleg idegesítő. Sokkal jobb volt a régebbi.Nem iszok sok kólát, de ha már iszok, akkor inkább a jobbat 😛, Pepsi Center ide vagy oda 😛Black_AdderAz új CocaCola-s 2l-es flakon pont nem fér be a hűtőmbe, túl magas lett :mad:ne igyál kólát. Vagy mint denveri inkább igyál Pepsit 😛haromt
200 évig jó volt a régi dizájn fasznak kellett áttervezni, buzi marketingesek!
Nem baj a sör még belefér, az a lényegBlack_Adder
több mint 13 éve
Nem iszok sok kólát, de ha már iszok, akkor inkább a jobbat 😛, hiába Pepsi Center a Pepsi Center 😊Az új CocaCola-s 2l-es flakon pont nem fér be a hűtőmbe, túl magas lett :mad:ne igyál kólát. Vagy mint denveri inkább igyál Pepsit 😛haromt
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az új CocaCola-s 2l-es flakon pont nem fér be a hűtőmbe, túl magas lett :mad:ne igyál kólát. Vagy mint denveri inkább igyál Pepsit 😛
több mint 13 éve
Az új CocaCola-s 2l-es flakon pont nem fér be a hűtőmbe, túl magas lett :mad:200 évig jó volt a régi dizájn fasznak kellett áttervezni, buzi marketingesek!
Nem baj a sör még belefér, az a lényeg
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
http://index.hu/kulfold/2011/05/12/bin_laden_hatalmas_verfurdot_akart/A CIA elővette a Battle: L.A. forgatókönyvét és átírta szakállasra.
Menekülés New Yorkból után Menekülés Los Angelesből 😀
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Annyira nem vészes, meg volt ennél most fontosabb dolog is az életemben, de akkor is. Még ezt még azt, meg még amazt, azt nem, azt sem, őrjítő.Két héttel államvizsga előtt kezd el az összes tanár faszkodni, hogy ez is kell ehhez a tételhez, amaz meg nem kell, ez még is kell, nem is az a tételsor, jaaah, de mégis az, a faszom ki van már az egésszel. 21. század, van egy közös levlista, de baszna bármelyikük is időben elküldeni egy levelet, hogy pontosan mi a szitu. Elegem van, csak legyek már túl rajta...VrijbloedNálam nem lehetsz nagyobb szarban. Nagyon durva volt a december...De nálunk legalább tisztán le volt írva, hogy mik a tételek, azok kellenek és pont.Asbee
több mint 13 éve
Két héttel államvizsga előtt kezd el az összes tanár faszkodni, hogy ez is kell ehhez a tételhez, amaz meg nem kell, ez még is kell, nem is az a tételsor, jaaah, de mégis az, a faszom ki van már az egésszel. 21. század, van egy közös levlista, de baszna bármelyikük is időben elküldeni egy levelet, hogy pontosan mi a szitu. Elegem van, csak legyek már túl rajta...VrijbloedNálam nem lehetsz nagyobb szarban. Nagyon durva volt a december...De nálunk legalább tisztán le volt írva, hogy mik a tételek, azok kellenek és pont.
több mint 13 éve
A Suliba 70% csaj, Jó eséllyel kevesebbet szopok (időben 😀) mint egy BME-s, és ha megvan a diploma 99% százalék hogy el is tudok helyezkedni. Egyszóval Nem irigykedek egy BME-sre sem.1.) Erre a 99%-ra azért kíváncsi vagyok miután lediplomáztál. Jelenleg a pénzügyesek 99% tuti nem tud rögtön elhelyezkedni, vagy az ismeretségem mind az 1%-ba esik...
...
Az meg hogy lenézik egyesek a másik suliját, vagy szakmáját... Hát nem tudom mi szükség van rá...eaglesmcnabb
2.)Ez tart életben minket. Mi értelme lenne tűrni a napi szívatást, ha senkit se nézhetnénk le mellette? 'Kedvenc' tanáromtól bőven tudnék bölcsész, humán, közgazdász alázásokat is idézni...
Azért tény h vannak jóval könnyebb egyetemek a BMEnél, akárki akármilyen statisztikát keres vagy nem keres elő, ez tény. Ismerek olyan már diplomás tanulókat, akikről tudom, h az érettségi mekkora nehézséget okozott nekik, amit minden olvasni tudó embernek simán le kéne tudnia rakni...
Szóval úgyérzem joggal vannak lenézve a Gyöngyösiek vagy a GDFesek, de a tarjáni PSZFre is jártak olyan arcok... A BME inforól az ilyenek 1. évben kibuknak mint a szar...
több mint 13 éve
Két héttel államvizsga előtt kezd el az összes tanár faszkodni, hogy ez is kell ehhez a tételhez, amaz meg nem kell, ez még is kell, nem is az a tételsor, jaaah, de mégis az, a faszom ki van már az egésszel. 21. század, van egy közös levlista, de baszna bármelyikük is időben elküldeni egy levelet, hogy pontosan mi a szitu. Elegem van, csak legyek már túl rajta...
több mint 13 éve
Amitől a gyomrom kifordul (nem rátok fórumozókra értem), amikor valaki azzal jön, hogy büfé PSZF, bezzeg a BME milyen nehéz, mennyit kell tanulni.eaglesmcnabbLegtöbb bme-s ismerősnél ez jelen van. Lenézik azokat akik máshova járnak, csak ők számítanak más nem. Ez az egy ami nem tetszik. Műszaki szakokat nézve biztosan ott van a legjobb oktatás, azonban én tökéletesen elégedett vagyok itt Győrben. Bele nem halok, plusz még a színvonal is szvsz. megfelelő. Mikor tavaly nyáron gyakorlaton voltam, akkor meg új dolgot nemigazán tudtak mondani. Ez meg azért csak jelenthet valamit...
Nagy pechem az, hogy ami engem igazán érdekel (városi közösségi közlekedés), ott nagyon nehéz elhelyezkedni. És szerintem full nem az számítana, hogy honnan jöttem, hanem hogy mekkora a hátszelem.
több mint 13 éve
Jó most kereshetünk statisztikákat.A pénzügyi szektorban dolgozók havi átlagkeresete 289.000 HUF. Ebben benne van a takarítók bére is. Ez az összes szektort figyelembe véve a legnagyobb átlagjövedelem.
A Suliba 70% csaj, Jó eséllyel kevesebbet szopok (időben 😀) mint egy BME-s, és ha megvan a diploma 99% százalék hogy el is tudok helyezkedni. Egyszóval Nem irigykedek egy BME-sre sem.
De egyébként fölösleges ilyen statisztikákat gyűjtögetni, egy kis kereséssel mindenki talál olyat amiben az ő sulija van az első helyen. És nem utolsósorban, van aki azt csinálja amit szeret.
Amitől a gyomrom kifordul (nem rátok fórumozókra értem), amikor valaki azzal jön, hogy büfé PSZF, bezzeg a BME milyen nehéz, mennyit kell tanulni. Egyrészt nem volt kötelező oda menni, másrészt a jó diplomának ára van, mint ahogyan már azt elmondtátok.
Az meg hogy lenézik egyesek a másik suliját, vagy szakmáját... Hát nem tudom mi szükség van rá...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Én azért mentem a Kodolányira, mert ide járt a Gombos Edina meg a Zazurák Csaba és itt tanít Pély Barna is, tehát TOP fősuli 😂mikor 24 éves haveromtól olyat hallok, hogy szeretne már gyereket, mert "jó lenne megérni az UNOKÁIM felnövését", akkor eléggé kedvem van fejbe lőni magamat, és ez is egy ilyen pillanatJJEzzel amúgy mi a baj?
Egyébként abban egyetértek, hogy mindenki azt csinálja, amit szeret, amire elhivatott. Manapság pont azért -is- van tele minden unott, ideges, köcsög kiszolgálószemélyzettel, mert mindenki azt csinálja, amit talál, nem amit szeret.
több mint 13 éve
az mind szép és jó, csak hihetetlen leegyszerűsítése a dolgoknakén is örömmel lennék orvos, ha nem kellene hozzá kémia és biológia, sőt még olyan mérnöknek is elmennék, ahol nem feltétel az alap szintű rajzkészség és a matematikai kompetencia 😊
kurva közhelyes és idealista elképzelés, de én tartom, hogy az ember azt csinálja az életében, amihez ért, illetve amit szeret, hacsak nem úgy akarja végezni, mint Lester Burnham
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Két észrevétel"Tényleg BME-s vagyok-e" 😀 Ez mekkora.
1.) A BME mérnökinfon már 2005ben elindult a bolognai szar., de ez csak részletkérdés
2.) A munkakeresés bme-s diákként olyan mint socceristaként spanyol útlevelért folyamodni: mész az utcán és fejbe dobnak 3-mal. Interview-n megkérdezték h tényleg BME-s vagyok e, kérdeztek egy két tárgyról, h ki tartja, nosztalgiáztak kicsit, másnap meg már kezdhettem is. Ez csak elég erős érv a BME mellett...
Ja GDF-es önéletrajzokat meg el se olvasunk 😊 Szóval hiába lenne sokkal könnyebb, valamennyire megéri 5,5+X évet szopni az egyetemen...
Hozzátartozik, h egyelőre gyakornok vagyok, nem fő állású, de a program egyik célja, h főállásban is itt dolgozzak majd...Black_Adder