NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
65
10
2:20, ARENA4
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
most voltam fogásznál.... aszittem sima tömés, erre lehet, hogy gyökérkezelni kell :mad: :mad: :mad: Ápolom, ahogy kell, nem dohányzok, vitaminokat szedek, és rohadnak a fogaim 30 évesen. Ráadásul be vagyok kekszelve, hogy mennyire fog fájni. Pénzről nem is beszélve, egy ilyen extra kiadás kurvára hiányzott.füligjimmyBátyámnak már 18 évesen, pedig ő ápolta rendesen a fogait...
több mint 14 éve
most voltam fogásznál.... aszittem sima tömés, erre lehet, hogy gyökérkezelni kell :mad: :mad: :mad: Ápolom, ahogy kell, nem dohányzok, vitaminokat szedek, és rohadnak a fogaim 30 évesen. Ráadásul be vagyok kekszelve, hogy mennyire fog fájni. Pénzről nem is beszélve, egy ilyen extra kiadás kurvára hiányzott.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Tessék, kis segítség a következő alkalomhoz:na már csak el kell költöznie Schleknek Sajószentpéterről és meg is van oldva.
Wyatt -> Bp. 4. kerület -> kód: 104
Schleck -> Kazinczbarcika -> kód: 370
😊Rataxes
több mint 14 éve
Tessék, kis segítség a következő alkalomhoz:Wyatt -> Bp. 4. kerület -> kód: 104
Schleck -> Kazinczbarcika -> kód: 370
😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Annyi ink a %-os kifejezés sántít 😊Most buktam meg valszámból valószínűleg, de miért? 😀0,001% esélyed volt, jó vagy 😀tenorxén ezt azért átgondolnám még egyszer 😛Szobi22
1/10^3 nem?tenorx

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Most buktam meg valszámból valószínűleg, de miért? 😀én ezt azért átgondolnám még egyszer 😛Szobi22Megalol0,001% esélyed volt, jó vagy 😀tenorx
Véletlenszerűen elkezdtem beütögetni kódokat, hát nem eltalálom? 😂
De legalább megy... 😛Wyatt
1/10^3 nem?
több mint 14 éve
én ezt azért átgondolnám még egyszer 😛Megalol0,001% esélyed volt, jó vagy 😀tenorx
több mint 14 éve
Hát, a 888 nem tetszett neki, de mivel hagyta, hogy próbálkozzak, gondoltam nekikezdek 001-től 999-ig, csak elfogy előbb utóbb 😀MegalolNem akarlak elkeseríteni, de múltkor a miénk is valami ilyesmit csinált és elfogadta a random beütött kódot. Szóval vagy csodás tippelők vagyunk mindketten, vagy bármit elfogad. 😀Schleck
Hát a 001-nél elfogyott, pedig újpesti vagyok 😀
És igen, UPC 😊

több mint 14 éve
Megaloligazából ez alapbeállítás szerint az irányítószám első három számjegye 😀 mert ha jól sejtem a leírtakból én is, akkor ez UPC lesz 😀
több mint 14 éve
MegalolNem akarlak elkeseríteni, de múltkor a miénk is valami ilyesmit csinált és elfogadta a random beütött kódot. Szóval vagy csodás tippelők vagyunk mindketten, vagy bármit elfogad. 😀
több mint 14 éve
Megalol0,001% esélyed volt, jó vagy 😀
több mint 14 éve
MegalolVéletlenszerűen elkezdtem beütögetni kódokat, hát nem eltalálom? 😂
De legalább megy... 😛

több mint 14 éve
Olyan kibaszott jó lenne, ha ma véletlenül valami úgy alakulna végre, ahogy akarom...Ismerős... Csaknem UPC? 😊 (InIt felirat a kijelzőn, stb.)
Fogja magát az utolsó előtti percben a tv és kikapcsol, mert x ideje nem kapott parancsot, aztán bekapcsolni meg baszik utána... Kihúzás után meg lófaszt se csinál, de én keressek valami 3jegyű telepítő kódot, amit kb 3 éve csináltak anno, hát a faszom szopkodja keresztbe minden már...Wyatt
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Olyan kibaszott jó lenne, ha ma véletlenül valami úgy alakulna végre, ahogy akarom...Fogja magát az utolsó előtti percben a tv és kikapcsol, mert x ideje nem kapott parancsot, aztán bekapcsolni meg baszik utána... Kihúzás után meg lófaszt se csinál, de én keressek valami 3jegyű telepítő kódot, amit kb 3 éve csináltak anno, hát a faszom szopkodja keresztbe minden már...

több mint 14 éve
szájbavert életbe, hogy az ember kidob x ezer forintot netért, azt egy rohadt meccset nem tud megnézni, érdekes tavaly sosem akadtam, bezzeg 10 után már minden jó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Törött kulcscsonttal ülök egész rajzórán, nem tudok semmit sem csinálni, mennék kifele de rám szól a tanár, hogy radírozzam le a firkát a padról mert az tegnap még nem volt ott. Elég valószínű, hogy én voltam, aki csak ült és lesett...Amúgy is utálom azt a nőt. :mad:
több mint 14 éve
hogy mennyire kibaszott kurva módon rühellem, hogy nem lehet egy retkes meccset nézni, mert 5-ből 5 stream kurvaszar... főleg hogy még a képminőség is szar, de úgy se tud stabil lenni... :mad: :mad:
több mint 14 éve
baszódjon meg a sportorvos hogy elkúrja az igazolásom..
több mint 14 éve
Nem lehet, sajna.értem, de azt objektívan le lehet írni, hogy melyek azok a bizonyítási eszközök (in flagranti, CCTV felvétel, etc) amelyek alapján egyértelműen megállapítható a történet. ennek a jelenlegi rendszernek - mint a mellékelt ábra bizonyítja - semmilyen elrettentő ereje nincs.gabtsihttp://jogszolgaltatas.blog.hu/2011/11/18/targyalotermi_tudositas_vedtelen_idosek_vegtelen_eroszakÉn mindig azzal érvelek a halálbüntetés ellen, hogy kizárja egy esetleges jogorvoslat lehetőségét.
és ezeket etettük, etetjük és etetni is fogjuk.
De azért megkérdeznék egy hardcore jogvédőt, hogy ebben az esetben mivel tudna érvelni a tarkónlövés ellen?gabtsi
Életszerű példa: 4 tanú egybehangzó véleménye alapján elítélnek, majd pár év múlva kiderül, hogy mind a 4 tanú hamisan tanuskodott.
Ha tarkón vagy lőve akkor, amikor kiderül, hogy tévedés volt az ítélet, már sokkal nehezebb a kompenzáció. Gondolom ezt nem nehéz belátni.
És gondolj arra, hogy halálbüntetés járhatna megannyi olyan dologért, melyben alkalmazhatóak lennének a koncepciós perek.
És mondhatod azt, hogy csak 100%-osan bizonyított esetekben lehessen halálbüntetést alkalmazni, vagy beismerő vallomás esetén, csak ugye nehéz egzaktul definiálni a 100%-os bizonyítottságot, és van olyan helyzet, amikor beismersz bármit.Sobri Jóska
Bármilyen megdönthetetlen bizonyítékról a technika és a morál jelenlegi állása szerint elmondom miért nem 100%-os, vagy mi benne a hibázási lehetőség, kiskapu, stb.
Persze a történet megállapítható, sőt már most is az, elég mondjuk 3-4 tanú egybehangzó állítása, pár elsődleges bizonyíték (mondjuk ujjlenyomat, dns a helyszínen. stb.), és van jogerős ítélet.
De mindig kell hagyni kiskaput annak, hogy mi van ha mégsem így történt, a tanúk hamisak voltak, az ujlenyomat manipuláció révén került oda, a dns-mintát úgy vitték oda, a tévéfelvételt manipulálták, stb stb.
(Millió és egy filmnek és regénynek ez a témája Gyilkos nap, Farok csóválja, Hurricane, Szökevény, és akkor ezek a legkomerszebbek, a koncepciós perekről nem is beszélve.)
Valamint ne feledd, ami egy adott beteg rendszerben jogos ítélet (mondjuk az 56 utáni kivégzések), az rá 40 évre már nem az.
És hidd el, ahol van halálos ítélet, ott sincs elrettentő erő.
Ugyanis, ha lenne, akkor nem lenne halálos ítélet, vagyis olyan bűncselekmény, amire ezt szabják ki.
több mint 14 éve
értem, de azt objektívan le lehet írni, hogy melyek azok a bizonyítási eszközök (in flagranti, CCTV felvétel, etc) amelyek alapján egyértelműen megállapítható a történet. ennek a jelenlegi rendszernek - mint a mellékelt ábra bizonyítja - semmilyen elrettentő ereje nincs.http://jogszolgaltatas.blog.hu/2011/11/18/targyalotermi_tudositas_vedtelen_idosek_vegtelen_eroszakÉn mindig azzal érvelek a halálbüntetés ellen, hogy kizárja egy esetleges jogorvoslat lehetőségét.
De azért megkérdeznék egy hardcore jogvédőt, hogy ebben az esetben mivel tudna érvelni a tarkónlövés ellen?gabtsi
Életszerű példa: 4 tanú egybehangzó véleménye alapján elítélnek, majd pár év múlva kiderül, hogy mind a 4 tanú hamisan tanuskodott.
Ha tarkón vagy lőve akkor, amikor kiderül, hogy tévedés volt az ítélet, már sokkal nehezebb a kompenzáció. Gondolom ezt nem nehéz belátni.
És gondolj arra, hogy halálbüntetés járhatna megannyi olyan dologért, melyben alkalmazhatóak lennének a koncepciós perek.
És mondhatod azt, hogy csak 100%-osan bizonyított esetekben lehessen halálbüntetést alkalmazni, vagy beismerő vallomás esetén, csak ugye nehéz egzaktul definiálni a 100%-os bizonyítottságot, és van olyan helyzet, amikor beismersz bármit.Sobri Jóska
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Ez tiszta sor, hiába lehet felhozni ezer és egy érvet a halálbüntetés ellen, ez mindig súlyosabb marad azoknál. Már ha van bármiféle morális alapja a társadalomnak.http://jogszolgaltatas.blog.hu/2011/11/18/targyalotermi_tudositas_vedtelen_idosek_vegtelen_eroszakÉn mindig azzal érvelek a halálbüntetés ellen, hogy kizárja egy esetleges jogorvoslat lehetőségét.
több mint 14 éve
http://jogszolgaltatas.blog.hu/2011/11/18/targyalotermi_tudositas_vedtelen_idosek_vegtelen_eroszakÉn mindig azzal érvelek a halálbüntetés ellen, hogy kizárja egy esetleges jogorvoslat lehetőségét.
És mondhatod azt, hogy csak 100%-osan bizonyított esetekben lehessen halálbüntetést alkalmazni, vagy beismerő vallomás esetén, csak ugye nehéz egzaktul definiálni a 100%-os bizonyítottságot, és van olyan helyzet, amikor beismersz bármit.
több mint 14 éve
http://jogszolgaltatas.blog.hu/2011/11/18/targyalotermi_tudositas_vedtelen_idosek_vegtelen_eroszakés ezeket etettük, etetjük és etetni is fogjuk.
De azért megkérdeznék egy hardcore jogvédőt, hogy ebben az esetben mivel tudna érvelni a tarkónlövés ellen?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Szoktam, van bennem elég, igyekszem azok számát csökkenteni, de most nem rólam volt/van szó.Nem, nem kérünk a testünkön élősködő rákos sejtekből.VrijbloedA rákos sejt talán tehet róla, hogy rákos sejtnek született? Ő nem választhatott. Vagy talán ismersz valami módot arra, hogy a rákos sejt megakadályozhassa hogy rákos sejtnek szülessen? Magadban keresd a hibát, ha rákos sejt kerül a testedbe, ne a rákos sejtet.fetomy