Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Mocskos féreg kommunikáció-elmélet, 10-én vizsgázom belőle, laza bukta lesz
több mint 14 éve
Rohadjon meg a TomTom navigációs rendszer, az inkompetens support teamük meg főleg!diverdocEzeket a hiányosságokat nem kompenzálja megfelelően hogy Vader adja az utasításokat? 😀
több mint 14 éve
Rohadjon meg a TomTom navigációs rendszer, az inkompetens support teamük meg főleg!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Baszódj meg port.hu, hogy felkelek fél11-kor 5 órányi alvás után, hogy lássam az adelbodeni GS-t, erre az csak háromnegyed12-kor kezdődik, most buzi női síugrás van...szerk: Nem baszd meg, ennél sokkal durvább. Megy a verseny, csak az Eurosport a női síugrást adja. Beszarok, ez kész, ekkora szánalmat...
több mint 14 éve
faszomat hogy minden félévben van egy vizsga amire elalvás miatt nem tudok elmenni...eaglesmcnabbkirály, hogy pont most mondtad, mert nekem is sikerült most egy 😀
igaz, hogy olyan fél3 körül feküdtem le, de rohadtul nem voltam fáradt...érdekes, nem szeretem saját magamat szopatni, de mindig sikerül...
több mint 14 éve
kibaszott qrva életbe kell itt vmi idiótának reggel 8-tól fúrnia...ennyit a nyugodt pihizős szabiról...... 😡@@Divaterről ez jut eszembe 😀 😀 😀
több mint 14 éve
faszomat hogy minden félévben van egy vizsga amire elalvás miatt nem tudok elmenni...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
kibaszott qrva életbe kell itt vmi idiótának reggel 8-tól fúrnia...ennyit a nyugodt pihizős szabiról...... 😡@@
|
több mint 14 éve
Olyan boldog lennék ha tudnék aludni hajnali 5kör. 1 hete így megy már ez...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak kimostad a fuled jovanakkor. akkor vagyok en bdse fan amikor a te neved nem ujpesti dozsa jozsua 😛
több mint 14 éve
megcsináltam,kösz a segítségetmondom h mossa fulet 😀Fakemossa fulet !Fakekapd be a farkamJoci
te Budapesti Dózsa Sport Egyesület fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mondom h mossa fulet 😀kapd be a farkamJocia büdös kurva élet bassza meg hogy elbaszódott a hangJocimossa fulet !Fake
több mint 14 éve
kapd be a farkama büdös kurva élet bassza meg hogy elbaszódott a hangJocimossa fulet !Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a büdös kurva élet bassza meg hogy elbaszódott a hangJocimossa fulet !
több mint 14 éve
a büdös kurva élet bassza meg hogy elbaszódott a hang
több mint 14 éve
Nincs kérdés, péntekre itt van.akkor mi a kérdés? 😊Amadeus91ebben van a biznic 😀😀 mindenesetre remélem relatív olcsón megúszúd 😊szampi#3350000ért vettük 5éve.
Most 30000ért javítanák az elektronikai részt.
30ért tudok hozatni németből olyat ami kicsit esztétikai hibás,de vadiúj.Bazzani
Csak elmeséltem.
több mint 14 éve
akkor mi a kérdés? 😊50000ért vettük 5éve.Na a mosógépszerelő 2000Ftért megmondta,hogy a mosógépünk csak gecidrágán javítható.Bazzaniebben van a biznic 😀😀 mindenesetre remélem relatív olcsón megúszúd 😊szampi#33
30ért tudok hozatni németből olyat ami kicsit esztétikai hibás,de vadiúj.Bazzani
több mint 14 éve
50000ért vettük 5éve.Na a mosógépszerelő 2000Ftért megmondta,hogy a mosógépünk csak gecidrágán javítható.Bazzaniebben van a biznic 😀😀 mindenesetre remélem relatív olcsón megúszúd 😊szampi#33
30ért tudok hozatni németből olyat ami kicsit esztétikai hibás,de vadiúj.
több mint 14 éve
:mad: Kurva anyját a netbankos rendszereknek. :mad:
több mint 14 éve
mindig legalább két fontos időpontnak ütköznie kell :mad:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Szórjátok a pénzt!catattackhát miután nem működött én pedig nem tudom megcsinálni,sok másválasztás nincsen 😊
több mint 14 éve
catattack
3 520
Szórjátok a pénzt!3000-ért nézik meg és 3000 pengő után bejelentették hogy sorry de nem tudják mi a baj.fetomyNa a mosógépszerelő 2000Ftért megmondtaBazzaniEZ kb 50.000 HUF. Aszonták vigyem be megnézik. Bevittem, megnézték, majd 3750 HUF(3000+áfa) befizetésekor közölték hogy tényleg ez a baja, és tényleg ennyibe fog kerülni...eaglesmcnabb
több mint 14 éve
2 napja kaja kozben irtozatos modon megharaptam a nyelvem.eleinte nem is fajt, de mostanra ott tartok, h enni, nyelni (!) es beszelni (!!) is csak kinok kozott tudok, annyira faj, ha mozgatom.
tovabba a tortenethez hozzatartozik, h ugyanekkor raharaptam valami kemenyre is (aka kenyer heja), amitol az egyik fogam is szettort, ugyhogy fogorvoshoz is mehetek majd kihuzatni azt, ha ra tudom venni magam a multkoriak utan.
fasz kivan, h nekem mindig szivnom kell valami ilyesmivel. persze az ember ilyenkor egesz nap ehes, es meg ilyenkor vannak finom kajak is itthon, h megjobban szenvedjek.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
2070tételt leltárba venni 7 óra alatt,megfizethetetlen :rolleyes: