NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 710
most voltam fogásznál.... aszittem sima tömés, erre lehet, hogy gyökérkezelni kell :mad: :mad: :mad: Ápolom, ahogy kell, nem dohányzok, vitaminokat szedek, és rohadnak a fogaim 30 évesen. Ráadásul be vagyok kekszelve, hogy mennyire fog fájni. Pénzről nem is beszélve, egy ilyen extra kiadás kurvára hiányzott.füligjimmy
Bátyámnak már 18 évesen, pedig ő ápolta rendesen a fogait...
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
most voltam fogásznál.... aszittem sima tömés, erre lehet, hogy gyökérkezelni kell :mad: :mad: :mad: Ápolom, ahogy kell, nem dohányzok, vitaminokat szedek, és rohadnak a fogaim 30 évesen. Ráadásul be vagyok kekszelve, hogy mennyire fog fájni. Pénzről nem is beszélve, egy ilyen extra kiadás kurvára hiányzott.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Tessék, kis segítség a következő alkalomhoz:
Wyatt -> Bp. 4. kerület -> kód: 104
Schleck -> Kazinczbarcika -> kód: 370
😊Rataxes
na már csak el kell költöznie Schleknek Sajószentpéterről és meg is van oldva.

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Tessék, kis segítség a következő alkalomhoz:
Wyatt -> Bp. 4. kerület -> kód: 104
Schleck -> Kazinczbarcika -> kód: 370
😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Jah, persze 😀
0,1%
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
0,001% esélyed volt, jó vagy 😀tenorx
én ezt azért átgondolnám még egyszer 😛Szobi22
Most buktam meg valszámból valószínűleg, de miért? 😀
1/10^3 nem?tenorx
Annyi ink a %-os kifejezés sántít 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Megalol
Véletlenszerűen elkezdtem beütögetni kódokat, hát nem eltalálom? 😂
De legalább megy... 😛Wyatt
én ezt azért átgondolnám még egyszer 😛Szobi22
Most buktam meg valszámból valószínűleg, de miért? 😀
1/10^3 nem?
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Megalol
én ezt azért átgondolnám még egyszer 😛

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Megalol
Nem akarlak elkeseríteni, de múltkor a miénk is valami ilyesmit csinált és elfogadta a random beütött kódot. Szóval vagy csodás tippelők vagyunk mindketten, vagy bármit elfogad. 😀Schleck
Hát, a 888 nem tetszett neki, de mivel hagyta, hogy próbálkozzak, gondoltam nekikezdek 001-től 999-ig, csak elfogy előbb utóbb 😀
Hát a 001-nél elfogyott, pedig újpesti vagyok 😀
És igen, UPC 😊

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Megalol
igazából ez alapbeállítás szerint az irányítószám első három számjegye 😀 mert ha jól sejtem a leírtakból én is, akkor ez UPC lesz 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Megalol
Nem akarlak elkeseríteni, de múltkor a miénk is valami ilyesmit csinált és elfogadta a random beütött kódot. Szóval vagy csodás tippelők vagyunk mindketten, vagy bármit elfogad. 😀

több mint 14 éve
Megalol
0,001% esélyed volt, jó vagy 😀
több mint 14 éve
Megalol
De legalább megy... 😛

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Olyan kibaszott jó lenne, ha ma véletlenül valami úgy alakulna végre, ahogy akarom...
Fogja magát az utolsó előtti percben a tv és kikapcsol, mert x ideje nem kapott parancsot, aztán bekapcsolni meg baszik utána... Kihúzás után meg lófaszt se csinál, de én keressek valami 3jegyű telepítő kódot, amit kb 3 éve csináltak anno, hát a faszom szopkodja keresztbe minden már...Wyatt
Ismerős... Csaknem UPC? 😊 (InIt felirat a kijelzőn, stb.)

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Olyan kibaszott jó lenne, ha ma véletlenül valami úgy alakulna végre, ahogy akarom...
Fogja magát az utolsó előtti percben a tv és kikapcsol, mert x ideje nem kapott parancsot, aztán bekapcsolni meg baszik utána... Kihúzás után meg lófaszt se csinál, de én keressek valami 3jegyű telepítő kódot, amit kb 3 éve csináltak anno, hát a faszom szopkodja keresztbe minden már...

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
szájbavert életbe, hogy az ember kidob x ezer forintot netért, azt egy rohadt meccset nem tud megnézni, érdekes tavaly sosem akadtam, bezzeg 10 után már minden jó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Törött kulcscsonttal ülök egész rajzórán, nem tudok semmit sem csinálni, mennék kifele de rám szól a tanár, hogy radírozzam le a firkát a padról mert az tegnap még nem volt ott. Elég valószínű, hogy én voltam, aki csak ült és lesett...Amúgy is utálom azt a nőt. :mad:
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
hogy mennyire kibaszott kurva módon rühellem, hogy nem lehet egy retkes meccset nézni, mert 5-ből 5 stream kurvaszar... főleg hogy még a képminőség is szar, de úgy se tud stabil lenni... :mad: :mad:
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
baszódjon meg a sportorvos hogy elkúrja az igazolásom..

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
http://jogszolgaltatas.blog.hu/2011/11/18/targyalotermi_tudositas_vedtelen_idosek_vegtelen_eroszak
és ezeket etettük, etetjük és etetni is fogjuk.
De azért megkérdeznék egy hardcore jogvédőt, hogy ebben az esetben mivel tudna érvelni a tarkónlövés ellen?gabtsi
Én mindig azzal érvelek a halálbüntetés ellen, hogy kizárja egy esetleges jogorvoslat lehetőségét.
Életszerű példa: 4 tanú egybehangzó véleménye alapján elítélnek, majd pár év múlva kiderül, hogy mind a 4 tanú hamisan tanuskodott.
Ha tarkón vagy lőve akkor, amikor kiderül, hogy tévedés volt az ítélet, már sokkal nehezebb a kompenzáció. Gondolom ezt nem nehéz belátni.
És gondolj arra, hogy halálbüntetés járhatna megannyi olyan dologért, melyben alkalmazhatóak lennének a koncepciós perek.
És mondhatod azt, hogy csak 100%-osan bizonyított esetekben lehessen halálbüntetést alkalmazni, vagy beismerő vallomás esetén, csak ugye nehéz egzaktul definiálni a 100%-os bizonyítottságot, és van olyan helyzet, amikor beismersz bármit.Sobri Jóska
értem, de azt objektívan le lehet írni, hogy melyek azok a bizonyítási eszközök (in flagranti, CCTV felvétel, etc) amelyek alapján egyértelműen megállapítható a történet. ennek a jelenlegi rendszernek - mint a mellékelt ábra bizonyítja - semmilyen elrettentő ereje nincs.gabtsi
Nem lehet, sajna.
Bármilyen megdönthetetlen bizonyítékról a technika és a morál jelenlegi állása szerint elmondom miért nem 100%-os, vagy mi benne a hibázási lehetőség, kiskapu, stb.
Persze a történet megállapítható, sőt már most is az, elég mondjuk 3-4 tanú egybehangzó állítása, pár elsődleges bizonyíték (mondjuk ujjlenyomat, dns a helyszínen. stb.), és van jogerős ítélet.
De mindig kell hagyni kiskaput annak, hogy mi van ha mégsem így történt, a tanúk hamisak voltak, az ujlenyomat manipuláció révén került oda, a dns-mintát úgy vitték oda, a tévéfelvételt manipulálták, stb stb.
(Millió és egy filmnek és regénynek ez a témája Gyilkos nap, Farok csóválja, Hurricane, Szökevény, és akkor ezek a legkomerszebbek, a koncepciós perekről nem is beszélve.)
Valamint ne feledd, ami egy adott beteg rendszerben jogos ítélet (mondjuk az 56 utáni kivégzések), az rá 40 évre már nem az.
És hidd el, ahol van halálos ítélet, ott sincs elrettentő erő.
Ugyanis, ha lenne, akkor nem lenne halálos ítélet, vagyis olyan bűncselekmény, amire ezt szabják ki.

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
http://jogszolgaltatas.blog.hu/2011/11/18/targyalotermi_tudositas_vedtelen_idosek_vegtelen_eroszak
De azért megkérdeznék egy hardcore jogvédőt, hogy ebben az esetben mivel tudna érvelni a tarkónlövés ellen?gabtsi
Én mindig azzal érvelek a halálbüntetés ellen, hogy kizárja egy esetleges jogorvoslat lehetőségét.
Életszerű példa: 4 tanú egybehangzó véleménye alapján elítélnek, majd pár év múlva kiderül, hogy mind a 4 tanú hamisan tanuskodott.
Ha tarkón vagy lőve akkor, amikor kiderül, hogy tévedés volt az ítélet, már sokkal nehezebb a kompenzáció. Gondolom ezt nem nehéz belátni.
És gondolj arra, hogy halálbüntetés járhatna megannyi olyan dologért, melyben alkalmazhatóak lennének a koncepciós perek.
És mondhatod azt, hogy csak 100%-osan bizonyított esetekben lehessen halálbüntetést alkalmazni, vagy beismerő vallomás esetén, csak ugye nehéz egzaktul definiálni a 100%-os bizonyítottságot, és van olyan helyzet, amikor beismersz bármit.Sobri Jóska
értem, de azt objektívan le lehet írni, hogy melyek azok a bizonyítási eszközök (in flagranti, CCTV felvétel, etc) amelyek alapján egyértelműen megállapítható a történet. ennek a jelenlegi rendszernek - mint a mellékelt ábra bizonyítja - semmilyen elrettentő ereje nincs.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Ez tiszta sor, hiába lehet felhozni ezer és egy érvet a halálbüntetés ellen, ez mindig súlyosabb marad azoknál. Már ha van bármiféle morális alapja a társadalomnak.

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
És mondhatod azt, hogy csak 100%-osan bizonyított esetekben lehessen halálbüntetést alkalmazni, vagy beismerő vallomás esetén, csak ugye nehéz egzaktul definiálni a 100%-os bizonyítottságot, és van olyan helyzet, amikor beismersz bármit.

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
De azért megkérdeznék egy hardcore jogvédőt, hogy ebben az esetben mivel tudna érvelni a tarkónlövés ellen?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nem, nem kérünk a testünkön élősködő rákos sejtekből.Vrijbloed
A rákos sejt talán tehet róla, hogy rákos sejtnek született? Ő nem választhatott. Vagy talán ismersz valami módot arra, hogy a rákos sejt megakadályozhassa hogy rákos sejtnek szülessen? Magadban keresd a hibát, ha rákos sejt kerül a testedbe, ne a rákos sejtet.fetomy
Szoktam, van bennem elég, igyekszem azok számát csökkenteni, de most nem rólam volt/van szó.