Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Ezt a szar hetet, minden foson megbukok amin át kellene mennem. Ha a pénteki fizikát is elbaszom akkor összehozok egy gyönyörű -12 kreditet a félévre...tenorx
Ilyesmi a helyzet itt is. Volt egy vizsgám hétfőn délben, amit valamiért úgy gondoltam, hogy kedden lesz...hétfőn 1-kor indultam vissza Szegedre busszal, akkor vettem észre, hogy elnéztem a dátumot... 😀
Szerencse (pff vagy nem is biztos hogy az) hogy a hétre fel tudtam venni egy másik vizsgát, most arra készülök...hát... jah 😀
több mint 14 éve
tenorx 14 111 — fő libsi
Ezt a szar hetet, minden foson megbukok amin át kellene mennem. Ha a pénteki fizikát is elbaszom akkor összehozok egy gyönyörű -12 kreditet a félévre...
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"
24 óráig nincs wikipedia!!!!Deny
van csak szylvipedia-ként 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
24 óráig nincs wikipedia!!!!
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 457
Imádok fél12ig dolgozni...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Meg nekem is. 😕Vrijbloed
http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOA
😕
Mi történt?
(Az én történetemnek még mindig nincs vége, egyre érdekesebb lesz....viszont könnyen meglehet, hogy a "halálos" ítélemet fogalmaztam meg, amit már csak alá kell írni....remélem nem így lesz, ennyire már régen nem reméltem semmit)

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Meg nekem is. 😕
több mint 14 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Na azt hiszem megelőlegezhetünk Newmannek egy gyűlölködököt 😀 😀 😀
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Kurva nénikéjét a kibaszott digiszarnak (Real-Barca) :mad:JoeyPorter
meg jo h mondod mert kulonben hnap rendesen beszoptam vna ...Fake
Én is most kerestem utána,mert kisebb időzavarban vagyok és azt hittem ma lesz 😕

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kurva nénikéjét a kibaszott digiszarnak (Real-Barca) :mad:JoeyPorter
meg jo h mondod mert kulonben hnap rendesen beszoptam vna ...
több mint 14 éve
Kurva nénikéjét a kibaszott digiszarnak (Real-Barca) :mad:

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nem akarok hülyeséget írni de sztem ezt menet közben (értsd dec 31 és kb jan 10 között) változhatott meg. Az édesanyámnak sikerül kiváltania a hitelét és én sem nagyon értettem hogy miért mond először február végét utána meg január végét, neki szerencséje volt mert a pénz jan 12-én megérkezett de sokaknak szívás lesz ez. Ha jól vettem ki a szavaiból ezt az időpontot a bankok változtatták meg...davemayer
igen ez friss módosítás. Nem tudni mennyire végleges, mert állítólag elég sok a reklamáció, mivel aki úgy kötött szerződést a lakása eladásáról, hogy a pénz utolsó részlete februárban jön, az ugye már nem tudja így eladni, ha viszont ugye már volt szerződés és foglalózás, akkor a foglaló dupláját kell visszafizetnie..
Szerencsére nekünk még ilyen nincsen, csak azért nagyon nem mindegy, hogy van 1 hetünk kb. eladni vagy bő egy hónap.

De már így is kibaszás, hogy csak készpénzesnek lehet eladni, mert aki úgy venné meg, hogy hitelt vesz fel rá, annak a hitelátfutási idő minimum 60-90 nap ami alapból nem fér bele február végéig, szóval azért faszán ki van találva.
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
De szeretem, hogy ebben a szar országban ilyen kurvajól működik minden...

De lehet, hogy csak én vagyok hülye. Valaki elmondaná nekem, hogy mi értelme volt azt mondani, hogy az embernek 60 napja van végtörleszteni,ha igazából csak 30 van? Azt mondták december végén, hogy el kell indítani a folyamatot és akkor február végéig lehet elintézni, erre most kiderül, hogy január végén nem elég az adás-vételi szerződés, hanem igazolni kell, hogy van annyi pénzem. Ennek mi értelme van? Ha meglenne már most az a pénzem, akkor minek tartogatnám februárig hát nem kifizetném most??

Szóval valaki magyarázza már meg nekem hogy ebben mi a logika, mert én nagyon nem látom...fetomy
ügyvéd-ügyvéd-ügyvéd
plussz belógatni egy Pszáfos feljelentést

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"
Nem akarok hülyeséget írni de sztem ezt menet közben (értsd dec 31 és kb jan 10 között) változhatott meg. Az édesanyámnak sikerül kiváltania a hitelét és én sem nagyon értettem hogy miért mond először február végét utána meg január végét, neki szerencséje volt mert a pénz jan 12-én megérkezett de sokaknak szívás lesz ez. Ha jól vettem ki a szavaiból ezt az időpontot a bankok változtatták meg...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Talán Orbán tudja. Vagy nem?
több mint 14 éve
De szeretem, hogy ebben a szar országban ilyen kurvajól működik minden...

De lehet, hogy csak én vagyok hülye. Valaki elmondaná nekem, hogy mi értelme volt azt mondani, hogy az embernek 60 napja van végtörleszteni,ha igazából csak 30 van? Azt mondták december végén, hogy el kell indítani a folyamatot és akkor február végéig lehet elintézni, erre most kiderül, hogy január végén nem elég az adás-vételi szerződés, hanem igazolni kell, hogy van annyi pénzem. Ennek mi értelme van? Ha meglenne már most az a pénzem, akkor minek tartogatnám februárig hát nem kifizetném most??

Szóval valaki magyarázza már meg nekem hogy ebben mi a logika, mert én nagyon nem látom...
több mint 14 éve
Hasonlóm nekem is volt 😀 Igaz nekem már 7:40-kor elküldték,hogy jégtánc VB miatt nincs tanítás, csak pech, hogy 7:45-ös órára utaztam le másfél óra alatt Dunaújvárosba péntek reggel 1 buzi zh miatt..fetomy
Wtf?!Asbee
Talán nem írtál még jégcsarnokban zh-t? 😀Gabesz92
nem jégcsarnokbanvolt 😀 btw fingom nincs mi volt az összefüggés, de ezek szerint volt 😛
több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Hasonlóm nekem is volt 😀 Igaz nekem már 7:40-kor elküldték,hogy jégtánc VB miatt nincs tanítás, csak pech, hogy 7:45-ös órára utaztam le másfél óra alatt Dunaújvárosba péntek reggel 1 buzi zh miatt..fetomy
Wtf?!Asbee
Talán nem írtál még jégcsarnokban zh-t? 😀

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Wtf?!

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Nem tudtam eldönteni,hogy viccek topicba vagy ide postoljam :mad:
11:30kor hoz a postás egy levelet,hogy 9:30ra jelenésem van "x" helyen...JoeyPorter
Pfffff.

Ez olyan kb, amikor egyszer reggel 8-tól volt vizsgám, és 9-ig vártunk, majd közölték, hogy a vizsga 12-től lesz, s erről a tanár AZNAP(!) 8:50-kor küldött neptunon értesítést...Vrijbloed
Hasonlóm nekem is volt 😀 Igaz nekem már 7:40-kor elküldték,hogy jégtánc VB miatt nincs tanítás, csak pech, hogy 7:45-ös órára utaztam le másfél óra alatt Dunaújvárosba péntek reggel 1 buzi zh miatt..
több mint 14 éve
11:30kor hoz a postás egy levelet,hogy 9:30ra jelenésem van "x" helyen...JoeyPorter
Pfffff.

Ez olyan kb, amikor egyszer reggel 8-tól volt vizsgám, és 9-ig vártunk, majd közölték, hogy a vizsga 12-től lesz, s erről a tanár AZNAP(!) 8:50-kor küldött neptunon értesítést...Vrijbloed
Aztán persze telefonálgatok délután ez ügyben és még én vagyok a f@sz, meg mit képzelek én magamról,hogy kérdőre merek vonni ezt-azt...Nem is Magyarország lenne :rolleyes:JoeyPorter
Ismerős, maximálisan át tudom érezni.
több mint 14 éve
Pfffff.

Aztán persze telefonálgatok délután ez ügyben és még én vagyok a f@sz, meg mit képzelek én magamról,hogy kérdőre merek vonni ezt-azt...Nem is Magyarország lenne :rolleyes:

több mint 14 éve
Pfffff.

Ez olyan kb, amikor egyszer reggel 8-tól volt vizsgám, és 9-ig vártunk, majd közölték, hogy a vizsga 12-től lesz, s erről a tanár AZNAP(!) 8:50-kor küldött neptunon értesítést...
több mint 14 éve
11:30kor hoz a postás egy levelet,hogy 9:30ra jelenésem van "x" helyen...

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 283 — Invisible man
Rakjam telibe a rohadt t-homeos setopboxot, hogy pont az szarakodik amelyikkel fel lehet venni. Remélem ma már nem lesz időm megnézni a tegnapi meccseket...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.