Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem mentolos az. Ha jól rémlikk valami 3-4 féle gyümölcsből meg talán karamellből (vagy vaníliából) és valami gyógynövényből is van. Picsába, megkívántam 😀
több mint 13 éve
Mit csinálsz 1 kg hamburgerrel?catattackfaljuk fel magyarországot játszik 😀
több mint 13 éve
Mit csinálsz 1 kg hamburgerrel?catattackmegeszem, majd ledőlök aludni 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Mit csinálsz 1 kg hamburgerrel?
több mint 13 éve
a dr.pepper kurva rossz.angyal utca, marika néni hamburgere.
egyszer vettem de nem bírtam meginni a 0,33ast sem. Pedig kurvára beleéltem magam Forest Gump szerepébe 😛
na most ilyen retroburgerből 3x ekkorát, fele ennyiért minden metro/hév megállóban kapsz.haromt
1200 ft- 1 kilós zsemle, tele cuccal 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a dr.pepper kurva rossz.egyszer vettem de nem bírtam meginni a 0,33ast sem. Pedig kurvára beleéltem magam Forest Gump szerepébe 😛
na most ilyen retroburgerből 3x ekkorát, fele ennyiért minden metro/hév megállóban kapsz.
több mint 13 éve
Kofola Mentolos, ha jól emlékszem, de a második kortyot már nem sikerült lenyelni belőle...Ittam olyat, (am szlovák) szerintem semmi köze sincs a kólához, csak a színe ugyanaz. Az íze pocsék, ilyen kesernyés-savanyú fos.Próbáljátok ki a Profi Light kólát! Régebben én is Cocát ittam, de ez jobban ízlik. És csak 119 ft! 😀catattackHallottam van valami cseh (vagy szlovák?) nevű borzalom, a Kofola arról tudna mesélni valaki valamit?Asbee
Viszont a Pepper meg kurvafinom, olyasmi, mint a Cherry Coke, csak nincs benne cherry 😊 Csak mondjuk elég drága is...Duff
Szlovákia nemzeti büszkesége 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mi a baj ezekkel?tudod az a baj veluk h van akinek nem az az izles netovabbja ha mindent amit megeszik a bo olajbol veszik ki
Gondolom te is végigkóstoltad őket.
Szerintem a lángos szar, a somlói semmilyen, a krumpli fasza.
De az igyekezet mindenesetre dícsérendő.
A retroburger meg egyenesen kurva jó.
Mint régen volt a City Grilles, nyami.
Megyek, eszek is egyet, rákívántam. 😊Sobri Jóska
de neked ettol meg hajra jo etvagyat hozza.
gyulolom h nem lehet az osszes embert instant lebeszelni a trashfoodrol.
felreertes ne essek nem a gyorskajaval van bajom. de ez a szar amit csak azert gyartanak h elegendo papirszemetet termeljen hat ez sztem emberisegellenes buntett. en allatot nem taplalnek vele.
több mint 13 éve
Hát ahol van 2-3 kamionnyi csalamádé, ott lehetnek még csodák 😀😀😀
több mint 13 éve
Hát én Fehérváron még sehol nem láttam Peppert 😛 Akkor keresek valami smatchot 😀 Egyébként nem utálom, hogy nem mindig ízlik a kofola, mert akkor ha mindig ízlene, akkor az is hiányozna, pedig azt aztán végképp nem kapni itt, az ország szívében 😀A mekis meg no comment. Ilyenekért hótziher, hogy nem a mekibe megyek... De kétségkívül, az ötlet nem rossz.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Mi a f.sz az a tejfölös fokhagymás öntet és zöldfűszeres mártogatós ? Nagymamáink biztos tudják!
több mint 13 éve
Mi a baj ezekkel?Gondolom te is végigkóstoltad őket.
Szerintem a lángos szar, a somlói semmilyen, a krumpli fasza.
De az igyekezet mindenesetre dícsérendő.
A retroburger meg egyenesen kurva jó.
Mint régen volt a City Grilles, nyami.
Megyek, eszek is egyet, rákívántam. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jo hat ez az egesz komolytalan. ellenben megneznem azt a magyar nagymamat aki zoldfuszeres "martogatost" csinal a sultkrumplihoz! 😂
hazai izek rofl
több mint 13 éve
Haver evett múltkor olyan kis lángost, azt mondta életében kevés ilyen szart evett...házias hasábburgonya = amerikai sült krumpli
De cserébe ha ezeket az Astoriánál fogyasztod még az üszkös lábú csövessel is találkozhatsz :cool:
több mint 13 éve
ez a durva, és nem vicc"bemegyek a mekibe és betolok egy somlóit"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
en meg azt utalom basszak meg h a zold san benedetto valoban nagyon finom,Mi a faszt csinaltatok a gyűlölködőből?tenorxSobri utálja, hogy a kóser Traubin kívül van más Traubi is
Sebi és Asbee számára a Kofala jelenti a megtestesült gyűlöletet
fetomy utálja, hogy még nem ihatott Dr. Peppert
fetomy utálja valószínűleg azt is, hogy van mikor a Kofala ízlik neki, de van mikor nem
eaglesmcnabb a fantától kap hányingert
Hanni szívfájdalma, hogy szervezete a barackos-dinnyés cappy-ből képes akár 1.5 litert is elnyelni rövid idő alatt
pc_x a san benedettora esküszik, de minden bizonnyal egyetért Sebivel abban, hogy csak kevés helyen lehet kapni errefelé és nem a legolcsóbb
fetomy kurvára utálja a szezonális meg promóciós meg satöbbi újdonságokat
a megszokott kerékvágásban haladnak a dolgokJJ
ellenben magyarorszagon - kb tavaly januar ota - lengyelorszagban gyartott import barackos san benedetott cimkeznek at
es arusitjak verdekent. itthon mar nem lehet verdet kapni hacsak nem full olasz karalas van a cimken amugy barackos tea az. ez mi ha nem a pofatlansag netovabbja ?
több mint 13 éve
És mrs. Pepperé 😊meg forrest gumpé 😀Hall Of GreenA Kofola-t nem ismerem, bár ittam sokfajta "ál"kólát életem során, mindolyan, hogy vagy bejön az íze, vagy nem, de az eredetire nem igazán hasonlít, édes lötty.Dr Pepper asszem Rajna fétise. Nekem úgy elmegy, de nem iszom kólát amúgy.szaba
Viszont biztos ittak páran Dr.Peppert, na azt nehéz elképzelni, higy ízlik bárkinek is, brrrrr, de persze USA-ban népszerű ital, és tuti lesz itt is, akinek bejön.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Mi a faszt csinaltatok a gyűlölködőből?tenorxSobri utálja, hogy a kóser Traubin kívül van más Traubi is
Sebi és Asbee számára a Kofala jelenti a megtestesült gyűlöletet
fetomy utálja, hogy még nem ihatott Dr. Peppert
fetomy utálja valószínűleg azt is, hogy van mikor a Kofala ízlik neki, de van mikor nem
eaglesmcnabb a fantától kap hányingert
Hanni szívfájdalma, hogy szervezete a barackos-dinnyés cappy-ből képes akár 1.5 litert is elnyelni rövid idő alatt
pc_x a san benedettora esküszik, de minden bizonnyal egyetért Sebivel abban, hogy csak kevés helyen lehet kapni errefelé és nem a legolcsóbb
fetomy kurvára utálja a szezonális meg promóciós meg satöbbi újdonságokat
a megszokott kerékvágásban haladnak a dolgok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
meg forrest gumpé 😀A Kofola-t nem ismerem, bár ittam sokfajta "ál"kólát életem során, mindolyan, hogy vagy bejön az íze, vagy nem, de az eredetire nem igazán hasonlít, édes lötty.Dr Pepper asszem Rajna fétise. Nekem úgy elmegy, de nem iszom kólát amúgy.szaba
Viszont biztos ittak páran Dr.Peppert, na azt nehéz elképzelni, higy ízlik bárkinek is, brrrrr, de persze USA-ban népszerű ital, és tuti lesz itt is, akinek bejön.Sobri Jóska
több mint 13 éve
briós éjjelnappaliban van dobozos meg literes is. smatchokban dettóMellesleg erről jut eszembe, hogy kurvára utálom a szezonális meg promóciós meg satöbbi újdonságokat, amiket csokiknál meg üdítőknél nyomatnak. Bejön egy új íz, kurvafinom, aztán két hónap múlva már nem forgalmazzák... :mad:ha még Pápán is kapható, akkor nem hiszem hogy olyan nagyon nehéz lenne hozzájutni 😛 vagy ha igen, legközelebbi fórumtalálkozóra viszek neked egyet 😀JJ
dr peppert meg még nem ittam, és már vagy 5 éve vágyom rá 😀 Ha valaki tud fellelhetőséget, az ne habozzon szólni 😛fetomy
több mint 13 éve
Mi a faszt csinaltatok a gyűlölködőből?tenorxlegalja bazmeg.
sok jókedvű ember.
utálom
több mint 13 éve
Mellesleg erről jut eszembe, hogy kurvára utálom a szezonális meg promóciós meg satöbbi újdonságokat, amiket csokiknál meg üdítőknél nyomatnak. Bejön egy új íz, kurvafinom, aztán két hónap múlva már nem forgalmazzák... :mad:ha még Pápán is kapható, akkor nem hiszem hogy olyan nagyon nehéz lenne hozzájutni 😛 vagy ha igen, legközelebbi fórumtalálkozóra viszek neked egyet 😀
dr peppert meg még nem ittam, és már vagy 5 éve vágyom rá 😀 Ha valaki tud fellelhetőséget, az ne habozzon szólni 😛fetomy
---
több mint 13 éve
Ásványvízből én a zöldalmás Active O2-re voksolok. Sötétzöld kupakos.
több mint 13 éve
Ha már zöld meg tea, akkor san benedetto 😊😊pc_xdrága, és ráadásul olasz. Szóval nem erőltetem.
Igaz ami igaz mondjuk még nem is kóstoltam 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!