NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
a magyarok nem viselkednek úgy külföldön mint a cigányok.

Menj ki Münchenben a HBF környékére 23 óra után, kb. úgy fognak a cigányok (törökök) föl-le mászkálni meg rajoskodni mint Békésen a cigánysoron. Dolgozni bezzeg már az új generációnak büdös. Nem vagyok rasszista (távolról sem) de ami sok az sok.

Egyébként még sehol nem láttam ekkora indirekt szegregációt a világon mint Németországban.Amadeus91
Ez mindenhol így van. Bizonyos nép kultúrájának az alapja...De inkább befogom 😀Asbee
Kísérteties. Voltam hétfőn pl az Olympia Zentrumban (kurva nagy pláza) és ott is totál mint Békésben; papucsban, retkesen pofozkodik a bevándorló gyerek sorban állás közben, meg bezzeg folyékonyan káromkodik. (mást nem tud németül egyébként). Aztán jön az anyja, szoknyában, akkora karika fülbevalóval, hogy átférne rajta a combom azt mögötte meg jön a többi pulya a már a boltban rágcsálni kezdett kiflivel a szájában. 16-18 évesen aztán jön a rajkorszak. Német nyelvtudás kb. az A1 szinten marad, ohne érettségi, hátranyalt haj, csúcsos orrú cipő, koppincsgyémántfüllbevaló meg a Hartz segély. Azt most már ott tartunk, hogy a német ha látja, hogy Gásztárbájter van előtte a mozgólépcsőn akkor vár 5-10 másodpercet, hogy ne mögötte kelljen állni. Ha bemész a HBF környékén a (most már) török negyedbe, akkor ott is kb. mindenfele csak kebabost találsz meg úgy egyébként térdig jársz a mocsokban. Meg nem mondanád, hogy ugyanaz a város, ahol az LMU vagy épp az Odeons Platz található.

Egyébként a napokban robbant ki egy kurva kemény botrány, mivel ráleltek egy elég kemény neonáci szervezetre amelyik már 10 bevándorlót tett hidegre... azért Thilo Sarrazin valamit nagyon tudott.
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Menj ki Münchenben a HBF környékére 23 óra után, kb. úgy fognak a cigányok (törökök) föl-le mászkálni meg rajoskodni mint Békésen a cigánysoron. Dolgozni bezzeg már az új generációnak büdös. Nem vagyok rasszista (távolról sem) de ami sok az sok.

Egyébként még sehol nem láttam ekkora indirekt szegregációt a világon mint Németországban.Amadeus91
Ez mindenhol így van. Bizonyos nép kultúrájának az alapja...De inkább befogom 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Szeretjük a török gásztárbájtereket, szeretjük, szeretjük.....Amadeus91
És a magyart? 😊Asbee

Egyébként még sehol nem láttam ekkora indirekt szegregációt a világon mint Németországban.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Le lett zsírozva egy osztálytalálkozó, fb-on szerveztük, pontos hely és idő mindenkinek meglegyen és ne legyen probléma.
Erre látom, hogy az egyetlen személy akit ki nem állhatók a volt 27 fős közösségből meghívta 5 csoporttársát az OSZTÁLYTalálkozóra.
miután megemlítem a "kedves": "már megijedtem hogy ennyien vagyunk akik nem jól értelmezik az OSZTÁLYtalálkozót, de akkor csak én vagyok a hülye" gondolatomat, egyből gyökereznek, és nekem ugranak hogy "ezt a csabi gyereket rakjuk már ki a csoportból mert ez nem állapot"

kurvára nem voltam kedves, ez tény, de
1.:MI ALAPON GYÖKEREZNEK LE ENGEM olyan emberek akik nem ismernek,
2.:Kurvára igazam volt.
3.: Tényleg mi a faszt keresnek ott egy osztálytalálkozón?

hihetetlen hogy milyen közönséges emberek között élünk, annak ellenére, hogy én sem vagyok egy ártatlan lélek, fölháborítónak, ugyanakkor szánalmasnak tartom ezt a viselkedést.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 859
Egyszerűen képtelen vagyok megtanulni ezt az anyagot... Miért kell nekem ilyen faszságokat tudni, miért nem elég a gyakorlat? Ott meg tudom csinálni a dolgokat és értem miről van szó.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Sikerült megfertőznöm az egész családot ezzel a rohadt megfázással/influenzával egy éjszaka alatt. Holnap kurva nehéz napom lesz,erre mehetek betegen. :mad:

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szeretjük a török gásztárbájtereket, szeretjük, szeretjük.....Amadeus91
És a magyart? 😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Szeretjük a török gásztárbájtereket, szeretjük, szeretjük.....
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
jaja, meg kell jelölni a területünket
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
szerintem mocskos fuckeyes,mocskos ohioJoci
fetomy
túl teng az IQ szint a fucks drukkerek köreiben eszerint :rolleyes:
kutyáink vagytok mind,a jelölés már megy 😉

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
szerintem mocskos fuckeyes,mocskos ohioJoci
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Szerintem egy fognál többet számít, hogy mit örökölsz, mint hogy hogyan ápolod. Legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják nekem 😊fetomy
off de a siged ÁLLAT 😉davemayer
jóhogy, hisz Medve 😂 Kösz egyébként 😊

A upc kód-irányítószám dolog lehet, hogy nem mindenhol áll, nekem a upc-nél mondták, hogy általában van úgy, nálunk épp ezért 800 a kód, de könnyen lehet, hogy máshol kitaláltak mást 😊

vrijbloed: Tudom, azért is írtam be, hogy szerintem az igaz is 😊 Mert nem csak az létező dolog, hogy ápolod óvod stb... mégis szar, hanem az is, hogy szarsz bele magasról mégis max 1-1 tömés kell esetleg.fetomy
szerintem mocskos fuckeyes,mocskos ohio

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Szerintem egy fognál többet számít, hogy mit örökölsz, mint hogy hogyan ápolod. Legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják nekem 😊fetomy
off de a siged ÁLLAT 😉davemayer
jóhogy, hisz Medve 😂 Kösz egyébként 😊

A upc kód-irányítószám dolog lehet, hogy nem mindenhol áll, nekem a upc-nél mondták, hogy általában van úgy, nálunk épp ezért 800 a kód, de könnyen lehet, hogy máshol kitaláltak mást 😊

vrijbloed: Tudom, azért is írtam be, hogy szerintem az igaz is 😊 Mert nem csak az létező dolog, hogy ápolod óvod stb... mégis szar, hanem az is, hogy szarsz bele magasról mégis max 1-1 tömés kell esetleg.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Bocs, ha volt ilyenről szó arról lemaradtam 😀 Én az UPC-s kis füzetből néztem ki, abban a 370-es Kazincbarcika után a 380-as Szikszó a következő a listán 😊Rataxes
Jah, értem. Akkor azt hiszem tisztáztuk a félreértéseket. 😀

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
off de a siged ÁLLAT 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Bocs, ha volt ilyenről szó arról lemaradtam 😀 Én az UPC-s kis füzetből néztem ki, abban a 370-es Kazincbarcika után a 380-as Szikszó a következő a listán 😊 (ja, most látom, Fetomy hozzászólását sikerült ignorálnom 😊 )

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
UPC körzetkód nem egyenlő irányítószám 😊Rataxes
De nem arról volt szó, hogy ez a körzetkód az irányítószám első 3 számjegye?

(Egyébként Sajószentpéteren a zseniális parisat nevű szolgáltatónál vagyok, UPC-vel itt Pesten szenvedem, szóval aránylag lényegtelen a kérdés. 😀 )

több mint 14 éve
UPC körzetkód nem egyenlő irányítószám 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
na már csak el kell költöznie Schleknek Sajószentpéterről és meg is van oldva.Höri
Sajószentpéternek asszem nincs saját "körzetkódja", Kazincbarcikáét kell beütni.Rataxes
3770. Sajószentpéter egy világváros. (legalábbis légszennyezés terén biztosan) 😀

több mint 14 éve
na már csak el kell költöznie Schleknek Sajószentpéterről és meg is van oldva.Höri
Sajószentpéternek nincs saját "körzetkódja", asszem Kazincbarcikáét kell beütni (legalábbis tárgyi hsz.-t megelőző 1 perces mininyomozásom alapján erre a következtetésre jutottam)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Szerintem ha fizetős fogorvoshoz mész akkor semmi para nincs, ha minden egyes "cucálás" előtt kapsz érzéstelenítőt akkor tök fájdalommentes a dolog. Én bátran elmentem SZTK-s gyökérkezelésre, a fickó csak az első alkalommal ("feltáráskor") adott zsibbasztót, amikor visszamentem "reszeltetni" a gyökércsatornát akkor már nem... Hát az basszus tényleg fájdalmas volt :/ De nekem csak addig fájt amíg behatolt a fogam belsejébe, előtte/utána semmi...

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ezt mondtam én is. 😛
Én is ezt tapasztalom.
több mint 14 éve
Szerintem egy fognál többet számít, hogy mit örökölsz, mint hogy hogyan ápolod. Legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják nekem 😊
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
most voltam fogásznál.... aszittem sima tömés, erre lehet, hogy gyökérkezelni kell :mad: :mad: :mad: Ápolom, ahogy kell, nem dohányzok, vitaminokat szedek, és rohadnak a fogaim 30 évesen. Ráadásul be vagyok kekszelve, hogy mennyire fog fájni. Pénzről nem is beszélve, egy ilyen extra kiadás kurvára hiányzott.füligjimmy
Üdv a klubban. Sokszor átestem már sajnos ezen, de megmondom őszintén nem annyira vészes.
Pedig nincsenek rossz fogaim, csak általában nekem úgy van, hogy elkezdi fúrni, hogy betömi, aztán rendre kiderül, hogy nagyobb a baj, alárohadt (de szép szó 😂 ) és gyökérkezelni kell. :/ Pedig én is ápolom, nem dohányzok, stb.
Bár sokan mondják, hogy ha olyan fogakat örököltél amilyeneket, akkor aztán moshatod, meg ápolhatod, stb. Van benne valami, de nem vagyok fogorvos.

U.i.: ha kimegy az érzéstelenítő hatása, az eléggé kellemetlen lesz.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ráadásul be vagyok kekszelve, hogy mennyire fog fájni.füligjimmy
hat nem vmi remek erzes de ha a fogorvosod erti a dolgat akkor nem cink.
inkabb az lesz a kellemetlen amikor kimegy az erzestelenito hatasa.