Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
dr peppert meg még nem ittam, és már vagy 5 éve vágyom rá 😀 Ha valaki tud fellelhetőséget, az ne habozzon szólni 😛fetomyWestendbe ami van alul supermarket Match talán vagy nem tudom. Ott láttam a múltkor irtózatos áron 😀
Jah ami még N°1 az az epres-guavás Jana :cool:
több mint 13 éve
Mellesleg erről jut eszembe, hogy kurvára utálom a szezonális meg promóciós meg satöbbi újdonságokat, amiket csokiknál meg üdítőknél nyomatnak. Bejön egy új íz, kurvafinom, aztán két hónap múlva már nem forgalmazzák... :mad:dr peppert meg még nem ittam, és már vagy 5 éve vágyom rá 😀 Ha valaki tud fellelhetőséget, az ne habozzon szólni 😛
több mint 13 éve
Sebii
3 539
Ha már zöld meg tea, akkor san benedetto 😊😊pc_xHatalmas +1. Isteni nedű, csak kevés helyen lehet kapni errefelé és nem a legolcsóbb.
több mint 13 éve
sosem iszok kólát, alkalomadtán bulikon Dr. Peppert szoktam elszürcsölni 😊 anno a vaníliás Coca-Colát imádtam, sajnos kivonták a forgalombólJJaz mekkora volt atyaég
dr pepper meg igenis király
több mint 13 éve
Mi a faszt csinaltatok a gyűlölködőből?
több mint 13 éve
Ezekkel viszont az a bajom, hogy túlságosan csúsznak, húzóra megiszok akármennyit, ami az én szomjammal társulva anyagi csőd 😀fetomyKedvencem a barackos-dinnyés Cappy. Egy félidő alatt megiszom a 1,5 littyót :rolleyes:
több mint 13 éve
Ők is így mondták volna a meséjükben 😛 😀Szar mese.😂 😂Szobi22
"Tudtunkra jutott, hogy a jószágok gazdája nem EU komfort ólban tartja őket, és egészségtelen táplálékkal igyekszik őket hízlalni. Mivel A Disznó Is Ember, így nagy állatvédőként azonnal a PETA virginiai központjába szállítottuk volna az állatokat, ha nincs ez az orvtámadés ellenünk"Höri
egyébként piában a "Nyestlé zöldteja" a tutkó. AMúgy mindegy, csak ne Fanta legyen, mert attól hányok. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
A Kofola nekem van mikor ízlik, van mikor nem 😛 Viszont kizárólag hidegen jó. Nagyjából citromos kólához tudnám hasonlítani, valóban kicsit "fanyar" íze van, ami viszont hidegen sztem kifejezetten jó frissítő. Szerintem jó cucc.Egyébként nálam a Sprite és a Gyömbér és CherryCoke a nevesek közül, de legtöbbet kólát szoktam inni, viszont higítva szeretem. Jah, és a Schweppes szőlő is nagyon jó még. Nem szénsavas üdítőket nagyon szeretem, leggyakrabban a barackot, illetve az ice teát és a multivitaminos hülyeségeket. Ezekkel viszont az a bajom, hogy túlságosan csúsznak, húzóra megiszok akármennyit, ami az én szomjammal társulva anyagi csőd 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 539
Ha már szénsavas üdítő, akkor gyömbér.
több mint 13 éve
Én üdítőital tekintetében a Traubisodára szavazok. (Csakis a kóserre 😊 )De pl a jó Sió kajszibaracklé, vagy 100%-os almalé felülmúlhatatlan.
több mint 13 éve
sosem iszok kólát, alkalomadtán bulikon Dr. Peppert szoktam elszürcsölni 😊 anno a vaníliás Coca-Colát imádtam, sajnos kivonták a forgalomból
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Sebii
3 539
A kofola simán felfér az emberiség ellen elkövetett 100 legnagyobb bűntény listájára.Hallottam van valami cseh (vagy szlovák?) nevű borzalom, a Kofola arról tudna mesélni valaki valamit?AsbeeNem iszok sok kólát, de ha már iszok, akkor inkább a jobbat 😛, hiába Pepsi Center a Pepsi Center 😊Black_AdderPróbáljátok ki a Profi Light kólát! Régebben én is Cocát ittam, de ez jobban ízlik. És csak 119 ft! 😀catattack
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ittam olyat, (am szlovák) szerintem semmi köze sincs a kólához, csak a színe ugyanaz. Az íze pocsék, ilyen kesernyés-savanyú fos.Hallottam van valami cseh (vagy szlovák?) nevű borzalom, a Kofola arról tudna mesélni valaki valamit?AsbeeNem iszok sok kólát, de ha már iszok, akkor inkább a jobbat 😛, hiába Pepsi Center a Pepsi Center 😊Black_AdderPróbáljátok ki a Profi Light kólát! Régebben én is Cocát ittam, de ez jobban ízlik. És csak 119 ft! 😀catattack
Viszont a Pepper meg kurvafinom, olyasmi, mint a Cherry Coke, csak nincs benne cherry 😊 Csak mondjuk elég drága is...
több mint 13 éve
szaba
10 556
A Kofola-t nem ismerem, bár ittam sokfajta "ál"kólát életem során, mindolyan, hogy vagy bejön az íze, vagy nem, de az eredetire nem igazán hasonlít, édes lötty.Dr Pepper asszem Rajna fétise. Nekem úgy elmegy, de nem iszom kólát amúgy.
Viszont biztos ittak páran Dr.Peppert, na azt nehéz elképzelni, higy ízlik bárkinek is, brrrrr, de persze USA-ban népszerű ital, és tuti lesz itt is, akinek bejön.Sobri Jóska
több mint 13 éve
A Kofola-t nem ismerem, bár ittam sokfajta "ál"kólát életem során, mindolyan, hogy vagy bejön az íze, vagy nem, de az eredetire nem igazán hasonlít, édes lötty.Viszont biztos ittak páran Dr.Peppert, na azt nehéz elképzelni, higy ízlik bárkinek is, brrrrr, de persze USA-ban népszerű ital, és tuti lesz itt is, akinek bejön.
több mint 13 éve
Hallottam van valami cseh (vagy szlovák?) nevű borzalom, a Kofola arról tudna mesélni valaki valamit?Nem iszok sok kólát, de ha már iszok, akkor inkább a jobbat 😛, hiába Pepsi Center a Pepsi Center 😊Black_AdderPróbáljátok ki a Profi Light kólát! Régebben én is Cocát ittam, de ez jobban ízlik. És csak 119 ft! 😀catattack
több mint 13 éve
Szar mese.😂 😂
"Tudtunkra jutott, hogy a jószágok gazdája nem EU komfort ólban tartja őket, és egészségtelen táplálékkal igyekszik őket hízlalni. Mivel A Disznó Is Ember, így nagy állatvédőként azonnal a PETA virginiai központjába szállítottuk volna az állatokat, ha nincs ez az orvtámadés ellenünk"Höri
több mint 13 éve
és Hollandiacsak az alkoholStezmeg a nagy csöcsökAsbee
or
és a Michelle Wild
örülök h vannak mások is akik ismerik... 😛 😊
|
több mint 13 éve
Meghallgatásukkor azt mondták: sérülten találták a disznót a földúton, felrakták a platóra, majd tovább kocsikáztak, de elakadtak. Ekkor támadtak rájuk.Szar mese.
LOL
kiszökött a házidisznó a sok moslék közül és elment inkább makkért, de közben egy náci eltörte a lábát, a szegény norvég megsajnálta és mivel pont egy platós kocsival volt, gondolta elviszi állatorvoshoz szegény állatot.haromt
"Tudtunkra jutott, hogy a jószágok gazdája nem EU komfort ólban tartja őket, és egészségtelen táplálékkal igyekszik őket hízlalni. Mivel A Disznó Is Ember, így nagy állatvédőként azonnal a PETA virginiai központjába szállítottuk volna az állatokat, ha nincs ez az orvtámadés ellenünk"
több mint 13 éve
az 😐Úristennnnnnn 😀 😀JC6A Suliba 70% csaj, Jó eséllyel kevesebbet szopok eaglesmcnabb😂 😂Hurka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
catattack
3 520
Nem iszok sok kólát, de ha már iszok, akkor inkább a jobbat 😛, hiába Pepsi Center a Pepsi Center 😊Black_AdderPróbáljátok ki a Profi Light kólát! Régebben én is Cocát ittam, de ez jobban ízlik. És csak 119 ft! 😀
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 915
Meghallgatásukkor azt mondták: sérülten találták a disznót a földúton, felrakták a platóra, majd tovább kocsikáztak, de elakadtak. Ekkor támadtak rájuk.azért egyenként megemelni, kicipelni a kocsiba azt a 3db 100 kilós malacot. 😀 Meg volt a kondi.
LOL
kiszökött a házidisznó a sok moslék közül és elment inkább makkért, de közben egy náci eltörte a lábát, a szegény norvég megsajnálta és mivel pont egy platós kocsival volt, gondolta elviszi állatorvoshoz szegény állatot.haromt
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Meghallgatásukkor azt mondták: sérülten találták a disznót a földúton, felrakták a platóra, majd tovább kocsikáztak, de elakadtak. Ekkor támadtak rájuk.LOL
kiszökött a házidisznó a sok moslék közül és elment inkább makkért, de közben egy náci eltörte a lábát, a szegény norvég megsajnálta és mivel pont egy platós kocsival volt, gondolta elviszi állatorvoshoz szegény állatot.
több mint 13 éve
A fő kérdés, hogy milyen ruhában tartották őket vissza? Remélem nem terepszínűben, vagy feketében mert még fel is akasztják a renitens tulajokat.. 😀 Szegény lopósok biztos megijedtek, rettegtek, meg voltak félemlítve, és ijedtükben elloptak pár cocát. Amik valahogy kerítésen kívülre kerültek, sérülést okoztak maguknak, és az áldott lelkek csak állatorvoshoz akarták vinni az elbitangolt állatokat. Éjjel. Rossz az aki rosszra gondol.Amikor a fagyi visszanyal....Csak visszatartották az elkövetőket. Akinek eltörik a lábát, az nem tud elfutni.vadibandi
Durván elvertek három disznótolvajt
A tulajdonodat megvédeni? Ugyan már.... :rolleyes:apeszos