Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
szerencsére megvan eredetiben mindkettő.
De ha a Dumb és Dumbert is átszinkronizálják eret vágok. :mad:eaglesmcnabb
Hehe.
Nekem megvan a Dumb és Dumber olyan verziója DVD-n (szinkronos),amiben olyan jelenetek is benne vannak amik a TVben nem lettek leadva.
Ne kérdezzétek hogy csináltam,mert fogalmam sincs. 😀
A nejem nézte meg a múltkor és ő vette észre.Bazzani
jó de TV-ben rendszeresen kivágnak a filmekből. Én is Dumb és Dumberen meg Ace Venturán vettem észre, annyiszor láttam ezeket, hogy ezeknél volt feltűnő, de gondolom más filmekben is ezt csinálják. Valahogy be kell préselni a reklámok közé 😀eaglesmcnabb
Korosztályi beosztás miatt csinálják, így le tudják adni főműsoridőben.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 124 — je suis poloska
Persze van kivétel, a LOTR trilógiát is szinkronosan szeretem, de hát így pl. az Ace Ventura már nem jó szinkronosan. Jó lenne ha így látnám először, de az előzőhöz képest szar, a jövőben pedig már mindent eredetiben fogok megszokni tehát nem lesz ilyen gondom 😀fetomy
Hehe.
Nekem megvan a Dumb és Dumber olyan verziója DVD-n (szinkronos),amiben olyan jelenetek is benne vannak amik a TVben nem lettek leadva.
A nejem nézte meg a múltkor és ő vette észre.Bazzani
jó de TV-ben rendszeresen kivágnak a filmekből. Én is Dumb és Dumberen meg Ace Venturán vettem észre, annyiszor láttam ezeket, hogy ezeknél volt feltűnő, de gondolom más filmekben is ezt csinálják. Valahogy be kell préselni a reklámok közé 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 115 — Axel Foley
Persze van kivétel, a LOTR trilógiát is szinkronosan szeretem, de hát így pl. az Ace Ventura már nem jó szinkronosan. Jó lenne ha így látnám először, de az előzőhöz képest szar, a jövőben pedig már mindent eredetiben fogok megszokni tehát nem lesz ilyen gondom 😀fetomy
Hehe.
A nejem nézte meg a múltkor és ő vette észre.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 124 — je suis poloska
De ha a Dumb és Dumbert is átszinkronizálják eret vágok. :mad:

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Persze van kivétel, a LOTR trilógiát is szinkronosan szeretem, de hát így pl. az Ace Ventura már nem jó szinkronosan. Jó lenne ha így látnám először, de az előzőhöz képest szar, a jövőben pedig már mindent eredetiben fogok megszokni tehát nem lesz ilyen gondom 😀
több mint 14 éve
Valaki nem tudná megmondani, hogy mi a retkes faszért kell újraszinkronizálni egy filmet?? Ace Ventura 2 megy a universal channelen és valami elképesztően szörnyű, hogy a korszakos poénok 90%-át átírták... Legalább a hangok ugyanazok, de hogy miért kellett átírni a szöveget.. :/fetomy
biztos a nyelvezete túlhaladt a 12-es karikán. a rendőrakadémiát is átszinkronizálták, nem is nézem azóta 😀Höri
hát abban az időben amikor egy általános iskolában 5-6. osztályosok durvábban káromkodnak mint fake mikor felidegesítik, aztán nagyon vigyázni kell az Ace Ventura nyelvezetére 😂

Na mindegy, ezért jó, hogy már jó ideje igyekszem nem nézni szinkronos filmet, csak hát felbosszant mikor belefutok egy ilyenbe...fetomy
Azért vannak filmek aminek a varázsát pont a szinkron adja meg (sztem).
Ilyen az Ace Ventura vagy például a Bud Spencer&Terrence Hill filmek.

több mint 14 éve
Valaki nem tudná megmondani, hogy mi a retkes faszért kell újraszinkronizálni egy filmet?? Ace Ventura 2 megy a universal channelen és valami elképesztően szörnyű, hogy a korszakos poénok 90%-át átírták... Legalább a hangok ugyanazok, de hogy miért kellett átírni a szöveget.. :/fetomy
biztos a nyelvezete túlhaladt a 12-es karikán. a rendőrakadémiát is átszinkronizálták, nem is nézem azóta 😀Höri
hát abban az időben amikor egy általános iskolában 5-6. osztályosok durvábban káromkodnak mint fake mikor felidegesítik, aztán nagyon vigyázni kell az Ace Ventura nyelvezetére 😂

Na mindegy, ezért jó, hogy már jó ideje igyekszem nem nézni szinkronos filmet, csak hát felbosszant mikor belefutok egy ilyenbe...

Bazzani: Az egyet egyszer én is néztem ott. A Universal channel egyetlen pozitívuma, hogy át lehet állítani a nyelvet angolra, meg is néztem akkor úgy 😊
több mint 14 éve
Múltkorában én ugyanezt végigéltem az első résszel ugyanezen a csatornán.
Olyan poénok is átíródtak,aminek semmi köze nincs a korhatárhoz.
Amúgy ez a Universal nézhetetlen. Múltkor megpróbáltam egy Vészhelyzet részt megtekinteni,de abbahagytam amikor az 5perc film 5perc reklám váltakozás teljesen beidegelt.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
biztos a nyelvezete túlhaladt a 12-es karikán. a rendőrakadémiát is átszinkronizálták, nem is nézem azóta 😀

több mint 14 éve
Valaki nem tudná megmondani, hogy mi a retkes faszért kell újraszinkronizálni egy filmet?? Ace Ventura 2 megy a universal channelen és valami elképesztően szörnyű, hogy a korszakos poénok 90%-át átírták... Legalább a hangok ugyanazok, de hogy miért kellett átírni a szöveget.. :/
több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Másodállás és első állás között bekapott ebéd alatt 50 cm-es mély pocsolyában parkolva sikerült megvágatnam magam a parkolóőrökkel. 300 m-es körzetben nincs fizetőautomata. Fasza 😕

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
pedig lehet segítene....de azért készítjük Jay és Al bácsi monologját! 😉

|
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Most olyan idegállapotban vagyok, hogy legszívesebben szétverném a polcos szekrényt a koliban, de edzettem egy picit és jobban vagyok....de azért veszek majd egy boxzsákot, az a biztos 😛
Ja igen, ekkora egy fos hulladék 2 napot, mint ez a tegnapi meg a mai...Newman
Mesélj.Vrijbloed
Bejezetlen sztorikat nem szeretek elmesélni, de valószínűleg kedden vége lesz, majd akkor, talán.... :/

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Most olyan idegállapotban vagyok, hogy legszívesebben szétverném a polcos szekrényt a koliban, de edzettem egy picit és jobban vagyok....de azért veszek majd egy boxzsákot, az a biztos 😛
Mesélj.
több mint 14 éve
utóbbi napokban sokat szól nálam 😀
http://www.youtube.com/watch?v=DymRP8ssL_M&feature=relatedBébé
egyik kedvenc magyar számom... 😊 (és még csak nem is a témája miatt 😀 )
de am szerintem kedden jöhet nekem majd a gyűlölködjünk topik legnépszerűbb linkelése is....

több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
utóbbi napokban sokat szól nálam 😀
http://www.youtube.com/watch?v=DymRP8ssL_M&feature=related
több mint 14 éve
Ja igen, ekkora egy fos hulladék 2 napot, mint ez a tegnapi meg a mai...

több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 296 — Vikings fan
Csak nem a szemüveges nő?Chevy
Speciel ez Szeszlér volt 😀 De szemüveges nyanyához is volt szerencsém...Toca
Na nekem a nő volt. A saját tételemet elmondtam teljesen jól, aztán meg még össze-vissza kérdezett a többi tételből. Igazából már arra se emlékszek, hogy mi nem ment, olyan ideges voltam (talán összecseréltem a kis-fermat tételt az euler-fermattal) és mondta h köszöni, majd találkozunk.Chevy
Szard le ez a hepjük . Szeszlér végig kérdezett anno tőlem 3 tételt . 30 perc után azt mondja nagyon jó, de volt az a mondat . Bele kérdezett egy 20 perccel ezelőtti tétel részletben és mivel nem jutott eszembe a szakszó kivágott . Ügyesen kell helyezkedni és elkerülni őket 😊
több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Csak nem BME ? 😀
Ez pnot olyan mint mikor BSZből 4-est kaptam anno megkérdezte az oktató eddig hogy kaptam 2 1-est (ugyanazon a héten) mondtam a vizsgáztató nevét és csak egy "jah megértem válasz volt ..."Toca
Speciel ez Szeszlér volt 😀 De szemüveges nyanyához is volt szerencsém...Toca
Na nekem a nő volt. A saját tételemet elmondtam teljesen jól, aztán meg még össze-vissza kérdezett a többi tételből. Igazából már arra se emlékszek, hogy mi nem ment, olyan ideges voltam (talán összecseréltem a kis-fermat tételt az euler-fermattal) és mondta h köszöni, majd találkozunk.
több mint 14 éve
Kicsit se feltűnő, hogy van akit 5-10 perc alatt lerendeznek, engem meg vagy 25 percen át addig kérdeznek amíg valamit nem tudok. Persze utána van a,, hát sajnálom, ez elégtelen". Na ilyenkor ne basszon szét az ideg.Chevy
Csak nem BME ? 😀
Ez pnot olyan mint mikor BSZből 4-est kaptam anno megkérdezte az oktató eddig hogy kaptam 2 1-est (ugyanazon a héten) mondtam a vizsgáztató nevét és csak egy "jah megértem válasz volt ..."Toca
Speciel ez Szeszlér volt 😀 De szemüveges nyanyához is volt szerencsém...
több mint 14 éve
Kicsit se feltűnő, hogy van akit 5-10 perc alatt lerendeznek, engem meg vagy 25 percen át addig kérdeznek amíg valamit nem tudok. Persze utána van a,, hát sajnálom, ez elégtelen". Na ilyenkor ne basszon szét az ideg.Chevy
Csak nem BME ? 😀
Csak nem a szemüveges nő?
több mint 14 éve
Csak nem BME ? 😀
Ez pnot olyan mint mikor BSZből 4-est kaptam anno megkérdezte az oktató eddig hogy kaptam 2 1-est (ugyanazon a héten) mondtam a vizsgáztató nevét és csak egy "jah megértem válasz volt ..."
több mint 14 éve
Kicsit se feltűnő, hogy van akit 5-10 perc alatt lerendeznek, engem meg vagy 25 percen át addig kérdeznek amíg valamit nem tudok. Persze utána van a,, hát sajnálom, ez elégtelen". Na ilyenkor ne basszon szét az ideg.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Rohadjon meg a TomTom navigációs rendszer, az inkompetens support teamük meg főleg!diverdoc
Ezeket a hiányosságokat nem kompenzálja megfelelően hogy Vader adja az utasításokat? 😀Hanni
Óriási 😀
http://www.youtube.com/watch?v=2ljFfL-mL70
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 709 — Whoops, looks like something went wrong.
Mocskos féreg kommunikáció-elmélet, 10-én vizsgázom belőle, laza bukta lesz