NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 556
No doubt. 😀you gotta love this place 😀pc_xHahaha, ha már csajok: TF >>>>>> bármelyik másik egyetempc_xMert oda felveszik a szépeket is, nem csak az okosokat 😀szaba
több mint 13 éve
Két észrevétel1.) A BME mérnökinfon már 2005ben elindult a bolognai szar., de ez csak részletkérdés
2.) A munkakeresés bme-s diákként olyan mint socceristaként spanyol útlevelért folyamodni: mész az utcán és fejbe dobnak 3-mal. Interview-n megkérdezték h tényleg BME-s vagyok e, kérdeztek egy két tárgyról, h ki tartja, nosztalgiáztak kicsit, másnap meg már kezdhettem is. Ez csak elég erős érv a BME mellett...
Ja GDF-es önéletrajzokat meg el se olvasunk 😊 Szóval hiába lenne sokkal könnyebb, valamennyire megéri 5,5+X évet szopni az egyetemen...
Hozzátartozik, h egyelőre gyakornok vagyok, nem fő állású, de a program egyik célja, h főállásban is itt dolgozzak majd...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
you gotta love this place 😀Hahaha, ha már csajok: TF >>>>>> bármelyik másik egyetempc_xMert oda felveszik a szépeket is, nem csak az okosokat 😀szaba
több mint 13 éve
szaba
10 556
Hahaha, ha már csajok: TF >>>>>> bármelyik másik egyetempc_xMert oda felveszik a szépeket is, nem csak az okosokat 😀
több mint 13 éve
Na akkor itt a válasz, akkor ez még osztatlan, szóval az MSChez kell mérni.Igen. Bsc 3 és fél, mester 2. Abban nem vagyok biztos, hogy ez az ábra BSC vagy MSC végzetteket mutatja-e (nekem gyanús amúgy, hogy csak bsc)tenorx2007-ben még nem végzett Bsc-s évfolyam ugyanis a Bsc-s képzés 2006-ban indult 😊empty taxi
több mint 13 éve
Igen. Bsc 3 és fél, mester 2. Abban nem vagyok biztos, hogy ez az ábra BSC vagy MSC végzetteket mutatja-e (nekem gyanús amúgy, hogy csak bsc)tenorx2007-ben még nem végzett Bsc-s évfolyam ugyanis a Bsc-s képzés 2006-ban indult 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Ezt a képet nemrég rakta ki a Simonyi szakkoli facebookra, nyilván nem ezzel van teleplakátolva a szobám fala (de hozzáteszem a szakom választását nagyban megkönnyítette, hogy az állásbörzén a munkaadók közel 50%a csak villamosmérnököt vagy mérnök informatikust keresett)
több mint 13 éve
én se láttam soha azelőtt hasonló grafikont, azt tanulom, ami érdekel, és mellesleg meg is lehet élni belőle.haromt: azért itt a BME GTK-n sem szűkölködünk 😉
több mint 13 éve
a piacképes diploma és a végzettek átlagkeresete nem ugyanazt jelenti...az előbbi lehet racionális döntés eredménye, az utóbbi délibábkergetés
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a bgf nem egyetem. meg különben sem versenyzik egy ELTE kommunikáció szakkal, de még a magyarral vagy a nyelv szakokkal sem. de én sem értem mi a baj abban, hogy az fiatalok piacképes diplomát szeretnének és nem csak fétisüket ápolni 5 éven keresztül
több mint 13 éve
Ezt fejtsd már ki bővebben, mert tényleg nem értem a felháborodottságod.
több mint 13 éve
az se nyert, mert abban a kategóriában a BGF a no.1., de most nem is ez a lényegén igen.szerintem az emberek 90%-t ez motiválja az egyetem választásnál.most így hirtelen nem tudok elképzelni olyan grafikont, amivel arra rávehettek volna (no offense tényleg)Szobi22
A maradék bölcsésznek megy 😛haromt
jó nők mennyisége az egyes egyetemeken. Abban nyer a BTK ez 100%. Főleg ilyen TTK és BME-vel szemben 😛haromt
mikor 24 éves haveromtól olyat hallok, hogy szeretne már gyereket, mert "jó lenne megérni az UNOKÁIM felnövését", akkor eléggé kedvem van fejbe lőni magamat, és ez is egy ilyen pillanat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én igen.most így hirtelen nem tudok elképzelni olyan grafikont, amivel arra rávehettek volna (no offense tényleg)Szobi22valakit ez a statisztika motivál, nem semmiJJszerintem az emberek 90%-t ez motiválja az egyetem választásnál.
jó nők mennyisége az egyes egyetemeken. Abban nyer a BTK ez 100%. Főleg ilyen TTK és BME-vel szemben 😛
több mint 13 éve
most így hirtelen nem tudok elképzelni olyan grafikont, amivel arra rávehettek volna (no offense tényleg)valakit ez a statisztika motivál, nem semmiJJszerintem az emberek 90%-t ez motiválja az egyetem választásnál.
több mint 13 éve
szörnyű dolog ez
---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
valakit ez a statisztika motivál, nem semmiJJszerintem az emberek 90%-t ez motiválja az egyetem választásnál.
A maradék bölcsésznek megy 😛
több mint 13 éve
valakit ez a statisztika motivál, nem semmi
---
több mint 13 éve
szaba
10 556
Nyilván.mesterképzéssel együtt 5 és fél?Newmannyilván,azt a 4 év szopást azért illik megfizetni 😀Newman5 és fél az a 4 év 😀
De legalább van értelme:
tenorx
több mint 13 éve
Igen. Bsc 3 és fél, mester 2. Abban nem vagyok biztos, hogy ez az ábra BSC vagy MSC végzetteket mutatja-e (nekem gyanús amúgy, hogy csak bsc)
több mint 13 éve
mesterképzéssel együtt 5 és fél?5 és fél az a 4 év 😀Nem véletlenül van értéke a BMEs diplomának 😊tenorxnyilván,azt a 4 év szopást azért illik megfizetni 😀Newman
De legalább van értelme:
tenorx
több mint 13 éve
5 és fél az a 4 év 😀nyilván,azt a 4 év szopást azért illik megfizetni 😀Newmanlassan akkor elkezdek örülni,hogy a BME vsz bukó lesz 😀 még biztos ami biztos elcseszem az infót is egy kicsit....na jó,nem :rolleyes:NewmanNem véletlenül van értéke a BMEs diplomának 😊tenorx
De legalább van értelme:
több mint 13 éve
nyilván,azt a 4 év szopást azért illik megfizetni 😀lassan akkor elkezdek örülni,hogy a BME vsz bukó lesz 😀 még biztos ami biztos elcseszem az infót is egy kicsit....na jó,nem :rolleyes:NewmanNem véletlenül van értéke a BMEs diplomának 😊tenorx
több mint 13 éve
Fábry, valahol a siralmas és a nevetséges között.http://index.hu/kultur/cinematrix/kritika/2011/05/11/fabry_kepes_az_onkritikara/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyébként én sem értem miért a zsidóság jön elő. Ez egy sima fasz. Nem sok köze van ahhoz hogy ZS.ha van valami, ami előhozza a bennem igen mélyen lakozó antiszemitát, akkor az ezNem azzal kell foglalkozni, hogy zsidó. Hanem azzal, hogy besúgónak jó volt, de embernek szar.atapapa
http://bookline.hu/product/product/home!execute.action?_v=Paul_Lendvai_Az_eltekozolt_orszag&id=101078&type=22JJ