NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
23
7
2:20, ARENA4
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
kedves tomi-tomi!miért kéne egy mosolygó fejet kitörölnöm?
több mint 14 éve
Okok, meggyőztél 😀Baszki, hihetetlen, hogy n+1-edszer is képesek vagytok lefutni ugyanazokat a köröket ebben a témában, amikor egyértelmű, hogy egyik fél sem meggyőzhető 😊Miért ne lehetne? Én már meg is győződtem ^^fetomy
http://www.youtube.com/watch?v=3khTntOxX-kBálesz

több mint 14 éve
Joci, töröld légy oly kedves ezt az izét! (8788 hsz)itt nem a cigánynak születés a probléma, hanem a cigányként viselkedés (valamint ezen állapot megszüntetésre való törekvés teljes hiánya)kristofhttp://www.warrelics.eu/forum/military_photos/discussions/43872d1246208545-hitlers-mustache-hitler-smiley..jpgJoci
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
én is írok neked egy kérdéscsokrot, mutasd meg fetomynak milyen egy érett (cseppet sem szűk látókörű) felnőtt válaszaJó.
Miért nem próbálnak asszimilálódni?
Miért nem használják ki a kedvezményes oktatás lehetőségeit, hogy netalántán ne naplopóként, hanem a társadalom hasznos tagjaiként éljenek?
Miért nem tesznek a körülöttük lerobbanó környezet pusztulásának visszafordításáról?
Miért rasszizmus a cigányok elleni bűncselekmény és fordítva miért nem cigány bűnözés?
Az utcán kötekedő, késelő, ordítozó, rabló, kulturálatlan csürheként viselkedő csoportok 90+%a miért cigány?kristof
"Miért nem próbálnak asszimilálódni?" - miért próbálnának? Szerinted ezt kéne tenniük? Te ezt tennéd a helyükben? Szerinted csak ez a megoldás?
"Miért nem használják ki a kedvezményes oktatás lehetőségeit, hogy netalántán ne naplopóként, hanem a társadalom hasznos tagjaiként éljenek?" - ez a kérdésfeltevés több véleményt tartalmaz, tényként állítasz be vélt valótlanságokat, kb. úgy, mintha azt kérdezném tőled, hogy "miért vagy tolvaj, miért lopsz?". Fogalmazd át.
"Miért nem tesznek a körülöttük lerobbanó környezet pusztulásának visszafordításáról?" - nincs meg rá az anyagi lehetőségük. Ahogy mondjuk rengeteg nemcigány közösségnek sincs.
"Miért rasszizmus a cigányok elleni bűncselekmény" - azért, mert faji alapon történik.
"és fordítva miért nem cigány bűnözés?" - mert nem faji alapon bűnöznek, hanem szociális helyzetük miatt. (Szakcsi Lakatos Béla is jár lopni, vagy markecol, szerinted?)
"Az utcán kötekedő, késelő, ordítozó, rabló, kulturálatlan csürheként viselkedő csoportok 90+%a miért cigány?" - itt is tényként állítasz be vélelmezést. Mutass arra nézve korrekt adatot, ami egy ilyen arányszámot igazol.
több mint 14 éve
Baszki, hihetetlen, hogy n+1-edszer is képesek vagytok lefutni ugyanazokat a köröket ebben a témában, amikor egyértelmű, hogy egyik fél sem meggyőzhető 😊Miért ne lehetne? Én már meg is győződtem ^^
http://www.youtube.com/watch?v=3khTntOxX-kBálesz
több mint 14 éve
Baszki, hihetetlen, hogy n+1-edszer is képesek vagytok lefutni ugyanazokat a köröket ebben a témában, amikor egyértelmű, hogy egyik fél sem meggyőzhető 😊http://www.youtube.com/watch?v=3khTntOxX-k

több mint 14 éve
és hogy szüntetnéd meg ezt az állapotot?itt nem a cigánynak születés a probléma, hanem a cigányként viselkedés (valamint ezen állapot megszüntetésre való törekvés teljes hiánya)kristofSzerinted.
Szerintem a probléma az ostoba rasszistaként való viselkedés, és ezen állapot megszüntetésére való törekvés teljes hiánya.Sobri Jóska
több mint 14 éve
szerintem is meg kéne szüntetni azt hogy a cigányok ne legyenek rasszisták,de ezt sajna sosem fogjuk elérni,mert mindig irigyek lesznek a magyarokra mert besztebbek vagyunk nálukitt nem a cigánynak születés a probléma, hanem a cigányként viselkedés (valamint ezen állapot megszüntetésre való törekvés teljes hiánya)kristofSzerinted.
Szerintem a probléma az ostoba rasszistaként való viselkedés, és ezen állapot megszüntetésére való törekvés teljes hiánya.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én is írok neked egy kérdéscsokrot, mutasd meg fetomynak milyen egy érett (cseppet sem szűk látókörű) felnőtt válasza Miért nem próbálnak asszimilálódni?
Miért nem használják ki a kedvezményes oktatás lehetőségeit, hogy netalántán ne naplopóként, hanem a társadalom hasznos tagjaiként éljenek?
Miért nem tesznek a körülöttük lerobbanó környezet pusztulásának visszafordításáról?
Miért rasszizmus a cigányok elleni bűncselekmény és fordítva miért nem cigány bűnözés?
Az utcán kötekedő, késelő, ordítozó, rabló, kulturálatlan csürheként viselkedő csoportok 90+%a miért cigány?
több mint 14 éve
Várom átgondolt, megfontolt, felnőtt válaszod.A válaszom pontosan olyan mértékben volt releváns és az az előtti hsz-hez passzoló, amennyire a tiéd. Belefáradtam az átgondolt, megfontolt, felnőtt érvelésre veled szemben, mivel te képtelen vagy hasonló színvonalú válaszokra. Legalábbis időnként és most éppen időnként vagyunk.
Ha ez már az volt, nem szóltam.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Várom átgondolt, megfontolt, felnőtt válaszod.Értem.Bár nem vagyok teljesen biztos benne, de úgy körülbelülre azt tudom válaszolni, hogy világoskék, néhol sárgásbarna pöttyökkel.fetomy
Szerinted minden cigány bűnöző, pusztán azért, mert cigány, ez a véleményed.
Akkor csak egy kérdéscsokorra válaszolj:
Mit tettél azért, hogy ne cigány legyél?
Hogy intézted úgy, hogy magyarnak szüless?
Értem, hogy ezáltal különbnek érzed magad, de mit kellett volna tennie annak az embernek, aki cigánynak született? Hogy kerülhette volna ezt el?
Mit kell csinálni lélekként, spermaként, vagy egyéb általad preferált karakterként, hogy ne cigánynak szülessen az ember?Sobri Jóska
Ha ez már az volt, nem szóltam.
több mint 14 éve
itt nem a cigánynak születés a probléma, hanem a cigányként viselkedés (valamint ezen állapot megszüntetésre való törekvés teljes hiánya)kristofSzerinted.
Szerintem a probléma az ostoba rasszistaként való viselkedés, és ezen állapot megszüntetésére való törekvés teljes hiánya.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
itt nem a cigánynak születés a probléma, hanem a cigányként viselkedés (valamint ezen állapot megszüntetésre való törekvés teljes hiánya)
több mint 14 éve
Értem.Bár nem vagyok teljesen biztos benne, de úgy körülbelülre azt tudom válaszolni, hogy világoskék, néhol sárgásbarna pöttyökkel.
Értem, hogy ezáltal különbnek érzed magad, de mit kellett volna tennie annak az embernek, aki cigánynak született? Hogy kerülhette volna ezt el?
Mit kell csinálni lélekként, spermaként, vagy egyéb általad preferált karakterként, hogy ne cigánynak szülessen az ember?Sobri Jóska
több mint 14 éve
Értem.Sobri: Nem csak az kell, hogy a cikkeiket elolvasd, hanem az is, hogy ismerd az adott ügyek pontos részleteit. De gondolom ezeket is mind ismered, így nem is folytatnám. És akkor ezáltal meg is van az általánosítás fogalma: "Általánosításnak nevezzük azt a jelenséget, amit Sobri Jóska bowl.hu-s felhasználó annak tekint." Alkalomadtán jelezni fogom az illetékesek felé, hogy írják át a lexikonokat 😉Nos Sobri "Az nem általánosítás, ha valamire, ami szar, azt mondod: szar." véleménye alapján abszolút igazad van!fetomyHa mindet ismerné igaza lenne, valóban.
De nem ismeri mindet, így hazudik, tehát igaza sincs.Sobri Jóska
Honnan tudod, hogy nem ismeri mindet? És honnan tudod, hogy azok akiket ismersz és rendesek, igazából nem bűnözők pl.? LEhet, hogy csak nem tudsz bizonyos titkaikról, mert nem reklámozzák.fetomy
Mit kell csinálni lélekként, spermaként, vagy egyéb általad preferált karakterként, hogy ne cigánynak szülessen az ember?
több mint 14 éve
Sobri: Nem csak az kell, hogy a cikkeiket elolvasd, hanem az is, hogy ismerd az adott ügyek pontos részleteit. De gondolom ezeket is mind ismered, így nem is folytatnám. És akkor ezáltal meg is van az általánosítás fogalma: "Általánosításnak nevezzük azt a jelenséget, amit Sobri Jóska bowl.hu-s felhasználó annak tekint." Alkalomadtán jelezni fogom az illetékesek felé, hogy írják át a lexikonokat 😉Ha mindet ismerné igaza lenne, valóban.én meg ismerem az összes Magyarországon élő cigányt,és mind bűnöző,így ha azt mpndom h mind bűnöző,igazam van.JociNos Sobri "Az nem általánosítás, ha valamire, ami szar, azt mondod: szar." véleménye alapján abszolút igazad van!fetomy
De nem ismeri mindet, így hazudik, tehát igaza sincs.Sobri Jóska
Honnan tudod, hogy nem ismeri mindet? És honnan tudod, hogy azok akiket ismersz és rendesek, igazából nem bűnözők pl.? LEhet, hogy csak nem tudsz bizonyos titkaikról, mert nem reklámozzák.
több mint 14 éve
Ha mindet ismerné igaza lenne, valóban.én meg ismerem az összes Magyarországon élő cigányt,és mind bűnöző,így ha azt mpndom h mind bűnöző,igazam van.JociNos Sobri "Az nem általánosítás, ha valamire, ami szar, azt mondod: szar." véleménye alapján abszolút igazad van!fetomy
De nem ismeri mindet, így hazudik, tehát igaza sincs.
több mint 14 éve
én meg ismerem az összes Magyarországon élő cigányt,és mind bűnöző,így ha azt mpndom h mind bűnöző,igazam van.JociNem. Így ha ezt mondod, akkor hazudsz.
Tudok olyan cigányt mutatni, akit nem ismersz. Mutass te olyan cikket, amit nem olvastam az elmúlt 4 évből.
több mint 14 éve
én meg ismerem az összes Magyarországon élő cigányt,és mind bűnöző,így ha azt mpndom h mind bűnöző,igazam van.JociNos Sobri "Az nem általánosítás, ha valamire, ami szar, azt mondod: szar." véleménye alapján abszolút igazad van!
Sobri: Nem csak az kell, hogy a cikkeiket elolvasd, hanem az is, hogy ismerd az adott ügyek pontos részleteit. De gondolom ezeket is mind ismered, így nem is folytatnám. És akkor ezáltal meg is van az általánosítás fogalma: "Általánosításnak nevezzük azt a jelenséget, amit Sobri Jóska bowl.hu-s felhasználó annak tekint." Alkalomadtán jelezni fogom az illetékesek felé, hogy írják át a lexikonokat 😉
több mint 14 éve
én meg ismerem az összes Magyarországon élő cigányt,és mind bűnöző,így ha azt mpndom h mind bűnöző,igazam van.
több mint 14 éve
Pedig ez nem általánosítás, mint mondtam, kár, hogy nem látod a különbséget.Kár, hogy nem látod a különbséget egy népcsoporthoz való akaratlan tartozás negatív színbe való feltüntetése, és a népcsoport minden tagjának egy negatív tulajdonság mentén történő általánosítása, és egy pár "újságíró" által akaratlagosan, tematikusan és tudatosan működtetett honlap megnyilvánulásainak minősítése között.Sobri JóskaIgazából megértem, hogy nem -akarod- látni, hogy mire utaltam 😊
Ha ismerek 100 cigányt, amiből biztosan tudom, hogy mind a 100 tolvaj, szemét, mocskos, stb... akkor sem mondhatom, hogy minden cigány olyan. Ha te ismersz 100 cikket az oldalról, és biztosan tudod, hogy mind a 100 hazug, ferdítő, dolgok felett elsikló, szimplán sárba tipró, akkor kijelentheted, hogy az összes cikkük olyan... Jah, nem ugyanaz, persze.. 😊 Én nem ismerek minden egyes cigányt, de feltételezem, hogy van közöttük igazán rendes ember is. Speciel a kurucinfón olvastam már igaz dolgokat, ezért tudom, hogy az állításod nem igaz.
Általánosítani nem csak népcsoportra nem helyes, hanem semmire. A minden cigány bűnöző nem azért nem igaz, mert ők nem választották a származásukat, hanem mert nem tudhatod mindegyikről, hogy az-e vagy sem. Éppen ezért egy oldal cikkeiről sem tudhatod, hogy az összes hazug szarság-e, amíg nem olvastad el mindet, és nem tudod mindről biztosan, hogy hazugság. Nem értek egyet a kurucinfo által folytatott "hadjárattal", de attól még ha azt mondom, hogy minden cikkük blabla, még ugyanúgy általánosítok.
Hozzáteszem, hogy egy szóval nem mondom, hogy a cikk nem olyan, mint sok másik náluk, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy Te nem az általánosítást ellenzed, mivel ugyanúgy alkalmazod, csak másra mint ami ellen felszólalsz.fetomy
Természetesen a kurucinfó minden cikkét elolvastam, legalábbis 2007 elejétől kezdve, így tényként állíthatom, hogy szarházi emberek szarul megírt szar cikkei, melyek mögött szarházi szándék feszül.
Viszont te meggondolatlanul általánosítottál, amikor azt hitted, csak olyan ember mond a kurucinfóról negatív véleményt, aki nem rendszeres olvasójuk.
több mint 14 éve
Nem.fetomy,akkor most sobri komplett hülyét csinált magából?Jocimiért, eddig nem?kristof
Tegyük fel, van 10 ember, amelyikből 9 állít egy dolgot és csak 1 van, aki másképp látja a dolgokat. Akkor biztos, hogy az az 1 az aki a hülye? 😊Amadeus91Nem, egyáltalán nem. (Ez a demokrácia rákfenéje. 😊 ) De annak az egynek törekednie kell arra, hogy meggyőzze a másik kilencet az igazáról. Nem magát kell győzködnie, ismételnie, nem híveket kell gyűjtenie. Megérteni a többit, hogy miért gondolják szerinte rosszul, és ennek megfelelő érveket, gondolatokat bevetnie.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Kár lenne. 😊Szégyellem magam, de most neked adok igazat. 😀szabaMicsoda érv, legközelebb ha valaki cigányozik mondjuk és belekötsz, akkor bemásolom perdöntő érvként neked 😊fetomyKár, hogy nem látod a különbséget egy népcsoporthoz való akaratlan tartozás negatív színbe való feltüntetése, és a népcsoport minden tagjának egy negatív tulajdonság mentén történő általánosítása, és egy pár "újságíró" által akaratlagosan, tematikusan és tudatosan működtetett honlap megnyilvánulásainak minősítése között.Sobri Jóska
Az általánosítás tényét nem befolyásolja, hogy az általánosító szándékot, akaratot vél felfedezni a kifogásolt viselkedésben.
Egy kurucinfos ezt írta volna: Kár, hogy nem látod a különbséget egy népcsoport akaratlagos és tudatos viselkedésének minősítése (tolvaj ez mind, lopni meg nem lehet véletlenül), és egy pár újságíró által működtetett honlap megnyilvánulásainak negatív színbe való feltüntetése, és az oldal minden cikkének egy negatív tulajdonság (hazugság minden cikk, pedig...) mentén történő általánosítása között.
Azt persze mondhatta volna Sobri, hogy a tapasztalatai alapján nem hiszi el azonnal, van-e másik forrás stb. Csak az energiát igényelne, így meg egy "hazugság minden cikk az oldalon" felkiáltással meg is oldotta. Ez meg általánosítás, ahogy fetomy ki is fejtette.
több mint 14 éve
Tegyük fel, van 10 ember, amelyikből 9 állít egy dolgot és csak 1 van, aki másképp látja a dolgokat. Akkor biztos, hogy az az 1 az aki a hülye? 😊fetomy,akkor most sobri komplett hülyét csinált magából?Jocimiért, eddig nem?kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fetomy,akkor most sobri komplett hülyét csinált magából?Jocimiért, eddig nem?