Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Miért, van tarcsi szemüveged? 😀KölcsönTV-n, koszos ruhában, fogfájósan nézem ha minden így halad. 😀BazzaniTönkrement a mosógépünk, szétment a szemüvegem, haldoklik a TV-nk, fogorvoshoz kelenne mennem, szarakszik a sütő.De a Lions ott van a rájátszásban! 😉Gabesz92
Olcsó lesz az év eleje... :mad:Bazzani

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
KölcsönTV-n, koszos ruhában, fogfájósan nézem ha minden így halad. 😀Tönkrement a mosógépünk, szétment a szemüvegem, haldoklik a TV-nk, fogorvoshoz kelenne mennem, szarakszik a sütő.De a Lions ott van a rájátszásban! 😉Gabesz92
több mint 14 éve
Én is alig várom már a vasárnapot, a meccsek miatt. Holnap kb. 7 év után nem megyek Szilveszterezni. Nem is ezzel van a gond, mert nincs "szilveszteri" hangulatom, meg már eljutottam odáig, hogy alapvetően tojok rá. A gond csak az, hogy azért nem megyek, mert hiába akartam én, a barátok meg nem. 😕 :/ Kurva nagy pofon volt, de tanul belőle az ember, tényleg csak magunkra számíthatunk.
több mint 14 éve
Tönkrement a mosógépünk, szétment a szemüvegem, haldoklik a TV-nk, fogorvoshoz kelenne mennem, szarakszik a sütő.De a Lions ott van a rájátszásban! 😉
több mint 14 éve
Tönkrement a mosógépünk, szétment a szemüvegem, haldoklik a TV-nk, fogorvoshoz kelenne mennem, szarakszik a sütő.Mi folyik itt? Nekünk is az utóbbi pár hónapban halt meg a mosogatógép/tv/mikró kombó, és nekem is szar a fogam 😀 Úgy tűnik egységcsomagban ömlik a szar mindenhova 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
de magamra ismertem ebben az írásban. Nekem sem volt karácsonyi hangulatom, sem szilveszteri nincs, sőt már a névnapomhoz sem volt...oly annyira, hogy a saját magamét el is felejtettem. Nagyanyám egy köcsög. Legdrágább ajándék amit 20 év alatt kaptam tőle az 1 kurva SMS volt. (nem az ára a lényeg) Persze egy ideig azt is illedelmesen meg kellett neki köszönni, hogy volt olyan fáradtságos és 6x évesen megtanulta bekapcsolni a "Motorolát" és szíveskedett 40 forint értékben rám áldozni. Mostanság fel sem hívjuk egymást az öreglánnyal. Ha mégis, akkor elkezd froclizni, hogy a faszért nem szakmunkásnak mentem az egyetem helyett, hiszen csak az a "tüchtig munka ami a szalag mellett zajlik". Mondanom sem kell évek óta nem találkoztunk, úgy, hogy a tudatánál volt. Amikor kórházba vitték hasnyálmirigy gyulladással és majdnem ott is maradt, akkor persze berohantunk hozzá a kórházba, s mikor már hazaengedték telefonon megjegyezte, hogy biztos azért mentünk mind - értsd: anya+én - mert így tuti olcsóbban jött ki. Apámmal nem tartom a kapcsolatot, fingom sincs, hogy él vagy hal, dolgozik-e, van e nője, gyereke, semmit. Nem is érdekel. Legnagyobb ajándék idén az volt, hogy anyával 2sben tölthettem a karácsonyt minden fölösleges hókuszpók meg kereszt dobálás nélkül és anélkül, hogy abban az áldott 3 napban bárki is felhúzott volna az "Én bezzeg jobban tudom" hülyeségével... ja meg, hogy az Ausztráliában élő unokatesómmal tudtam pár szót váltani... 5 év után újra. Szóval ja, ennyi volt a karácsony és most rohadtul számolok vissza már - hogy hétvége legyen és meccs - hogy végre elteljen ez a kurva év, beköszöntsön a 2012, hátha jobb lesz mint ez.Mondjuk ha a családtagok többszáz kilóméterre vannak egymástól akkor nem olyan egyszerű a dolog. Nálunk a mamák a kislányomról kapott fényképnek (500Ftba került kerettel) örültek a legjobban én meg annak amit a lányom kapott.Nálunk a mamám szebben kezeli a szemetet, mint amit tőlünk kap ajándékba, és mellesleg minden karácsonyt tönkretesz, az ajándékozás neki az, hogy lemegyünk, akkor elővesz egy borítékot, ráírja a nevünket és belerak párezret, apám utoljára kb. 10 éves koromban köszöntött fel bármilyen alkalommal, névnapjaimon általában a "kussoljál úgyis annyi névnapod van mint a szar"-féle mondatokat kapom meg és ha olyan ajándékot szeretnék, ami kicsit is mond valamit, akkor külön kérni kell (leszámítva két embert). Éppen ezért inkább hagyom a picsába, adják a tusfürdőt meg a zoknit aztán találkozunk jövőre.
Most 3 napig nem foglalkoztam azzal,hogy vajon lesz e munkám jövő ilyenkor,vagyhogy mennyi a svájci frank árfolyama.
Hidd el egész más ez a dolog ha van gyereked,én minden pillanatát élveztem az idei ünnepnek.Bazzani
Ettől függetlenül úgy 3-4-en a szűk családdal karácsonyozunk és jó is a hangulat, van sok kaja meg minden, de ennyiben ki is merül. És őszintén szólva mivel enyhén antiszociális vagyok, nem is nagyon hiányzik ez az egész mű műsor. De mondom, ebbe nem tartozik bele a távoli rokon, akivel csak ilyenkor lehet találkozni, amennyiben az illető nem szarik amúgy a fejedre, csak szimplán keveset találkoztok. Az nyilván más téma.
Ha kisgyereked van nyilván más a helyzet, de kisgyerekkel is inkább azt szorgalmaznám, hogy azok legyenek akik tényleg szeretteink, és nem csak azért vannak itt, mert karácsonykor ez a szokás. Nem a karácsonnyal van gondom, hanem a mű kapcsolatokkal, amik ilyenkor tetőznek és magukra húzzák a tökéletes rokonság álcáját. Karácsonyi hangulatom pedig azért nincs, mert az igazi szeretteimmel -szerencsére- egyébként is tudom tartani a kapcsolatot, még ha nem is minden nap pl, így a karácsony vagy bármi más ünnep csak kis körítésben különbözik a többitől, érzelmileg ugyanaz.fetomy
több mint 14 éve
Tönkrement a mosógépünk, szétment a szemüvegem, haldoklik a TV-nk, fogorvoshoz kelenne mennem, szarakszik a sütő.Ilyen ez a szopóág...
több mint 14 éve
Tönkrement a mosógépünk, szétment a szemüvegem, haldoklik a TV-nk, fogorvoshoz kelenne mennem, szarakszik a sütő.Olcsó lesz az év eleje... :mad:
több mint 14 éve
Nekem eddig karácsonyig pont ennyi volt 😀 6ezerért 1 Mbit és nem tudtál mást választani,mert még invitel volt ami nálunk kilőve vonalas telefon híján :rolleyes: Most felvitték elvileg 5 Mbitre,ami a gyakorlatban olyan 2,5-3 :oMár az is nevetséges, hogy 6ezerért 1 Mbit-et kapsz, az csak a bónusz, hogy még szar is.Elvileg 15 mbitesnek kéne lennie (ehelyett kapok jelenleg 1-et), sajnos ez ilyen családi házas övezet, ennyit tud a rendszer. De legalább ezt nyújtanák akkor üzembiztosan...Dub
UPC-nél 6000-ért 120/10 MBitet kapsz.fetomy
több mint 14 éve
benyaltam vmit, két napja fosok, 5 m-es körzeten belül kell tudnom a rötyit. Holnap, meg Szilveszter, amikor is ügyelek. Csodás évzárás.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Szerencs, T-mobil, szintén 5kért 5megabites netem van, fent a Schönherzben 100/100 megabites félévente 5kért.
több mint 14 éve
Már az is nevetséges, hogy 6ezerért 1 Mbit-et kapsz, az csak a bónusz, hogy még szar is.Elvileg 15 mbitesnek kéne lennie (ehelyett kapok jelenleg 1-et), sajnos ez ilyen családi házas övezet, ennyit tud a rendszer. De legalább ezt nyújtanák akkor üzembiztosan...
UPC-nél 6000-ért 120/10 MBitet kapsz.fetomy
több mint 14 éve
Már az is nevetséges, hogy 6ezerért 1 Mbit-et kapsz, az csak a bónusz, hogy még szar is.UPC-nél 6000-ért 120/10 MBitet kapsz.
több mint 14 éve
tekintve, hogy a T billentyű igen közel van az R-hez, gondolom egy elütés miatt lett Kábelszat a cég neve.
több mint 14 éve
Hogy baszná meg az anyját ez a Drávanet nevezetű fasszopó brigád, aki jelenleg 1 mbitel "szolgáltatja" a netem... Havi majdnem 6 ezer ftért van pofájuk ilyen lófasz sebességet nyújtani, hogy még a meccseket se tudjam nézni, hát dögöljenek meg. Egyszer bemegyek a retkes ügyfélszolgálatukra és szétverek mindent. Nem akarom elhinni, hogy ez normális országokban is így működik, hogy minden utolsó tetü paraszt "szolgáltató" ilyen lófasz szinvonalon képes csak a szarját nyújtani... és ráadásul ez már a sokadik ilyen eset...Duba kábelszat pontosan ugyanilyen Pápán... jelen pillanatban csak magyar oldalakon tudok böngészni, semmi más nem jön be

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Hogy baszná meg az anyját ez a Drávanet nevezetű fasszopó brigád, aki jelenleg 1 mbitel "szolgáltatja" a netem... Havi majdnem 6 ezer ftért van pofájuk ilyen lófasz sebességet nyújtani, hogy még a meccseket se tudjam nézni, hát dögöljenek meg. Egyszer bemegyek a retkes ügyfélszolgálatukra és szétverek mindent. Nem akarom elhinni, hogy ez normális országokban is így működik, hogy minden utolsó tetü paraszt "szolgáltató" ilyen lófasz szinvonalon képes csak a szarját nyújtani... és ráadásul ez már a sokadik ilyen eset...
több mint 14 éve
Hehe, ez nagyon jó, még életemben nem hallottam én se.... 😀a faszomat hogy sietne az ember elfele otthonról, de nem tud, mert a kibaszott mosógép már vagy 2 órája slugybolja a ruhát, de még mindig nem akarja befejezni.eaglesmcnabbSlugybolni 😀 Ez jó, ezt a szót nem ismertem 😊 Gondolom afféle hangutánzó szó lehet 😊Rataxes
több mint 14 éve
a faszomat hogy sietne az ember elfele otthonról, de nem tud, mert a kibaszott mosógép már vagy 2 órája slugybolja a ruhát, de még mindig nem akarja befejezni.eaglesmcnabbSlugybolni 😀 Ez jó, ezt a szót nem ismertem 😊 Gondolom afféle hangutánzó szó lehet 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
a faszomat hogy sietne az ember elfele otthonról, de nem tud, mert a kibaszott mosógép már vagy 2 órája slugybolja a ruhát, de még mindig nem akarja befejezni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
nesztek: http://www.youtube.com/watch?v=YcRL2idVKyohttp://www.youtube.com/watch?v=9PrNnVq3CAQ
http://www.youtube.com/watch?v=EhtWYJr0u2Q

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
nem. ugy ertettem, h olyan klip, amiben jay-z piros sapiban nyomja a megszokott szoveget. ugy tokeletesen illene temahoz es alkalomhoz is. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
a topik legnepszerubb szamanak nincs karacsonyi verzioja?Mikey99 problems but XMas aint one.
több mint 14 éve
a topik legnepszerubb szamanak nincs karacsonyi verzioja?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Mondjuk ha a családtagok többszáz kilóméterre vannak egymástól akkor nem olyan egyszerű a dolog. Nálunk a mamák a kislányomról kapott fényképnek (500Ftba került kerettel) örültek a legjobban én meg annak amit a lányom kapott.Nálunk a mamám szebben kezeli a szemetet, mint amit tőlünk kap ajándékba, és mellesleg minden karácsonyt tönkretesz, az ajándékozás neki az, hogy lemegyünk, akkor elővesz egy borítékot, ráírja a nevünket és belerak párezret, apám utoljára kb. 10 éves koromban köszöntött fel bármilyen alkalommal, névnapjaimon általában a "kussoljál úgyis annyi névnapod van mint a szar"-féle mondatokat kapom meg és ha olyan ajándékot szeretnék, ami kicsit is mond valamit, akkor külön kérni kell (leszámítva két embert). Éppen ezért inkább hagyom a picsába, adják a tusfürdőt meg a zoknit aztán találkozunk jövőre.
Most 3 napig nem foglalkoztam azzal,hogy vajon lesz e munkám jövő ilyenkor,vagyhogy mennyi a svájci frank árfolyama.
Hidd el egész más ez a dolog ha van gyereked,én minden pillanatát élveztem az idei ünnepnek.Bazzani
Ettől függetlenül úgy 3-4-en a szűk családdal karácsonyozunk és jó is a hangulat, van sok kaja meg minden, de ennyiben ki is merül. És őszintén szólva mivel enyhén antiszociális vagyok, nem is nagyon hiányzik ez az egész mű műsor. De mondom, ebbe nem tartozik bele a távoli rokon, akivel csak ilyenkor lehet találkozni, amennyiben az illető nem szarik amúgy a fejedre, csak szimplán keveset találkoztok. Az nyilván más téma.
Ha kisgyereked van nyilván más a helyzet, de kisgyerekkel is inkább azt szorgalmaznám, hogy azok legyenek akik tényleg szeretteink, és nem csak azért vannak itt, mert karácsonykor ez a szokás. Nem a karácsonnyal van gondom, hanem a mű kapcsolatokkal, amik ilyenkor tetőznek és magukra húzzák a tökéletes rokonság álcáját. Karácsonyi hangulatom pedig azért nincs, mert az igazi szeretteimmel -szerencsére- egyébként is tudom tartani a kapcsolatot, még ha nem is minden nap pl, így a karácsony vagy bármi más ünnep csak kis körítésben különbözik a többitől, érzelmileg ugyanaz.
több mint 14 éve
Kibaszottul televan a faszom azzal, hogy egyik ismerős sem képes eltolni a képét egy szaros koncertre...Asbeehányszor voltam egyedül Tesco Disco-n. Te JóIsten. ÉS tényleg szar 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!