NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 066 — #neverpunt
ha van valami, ami előhozza a bennem igen mélyen lakozó antiszemitát, akkor az ez
http://bookline.hu/product/product/home!execute.action?_v=Paul_Lendvai_Az_eltekozolt_orszag&id=101078&type=22JJ
Nem azzal kell foglalkozni, hogy zsidó. Hanem azzal, hogy besúgónak jó volt, de embernek szar.

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 290 — Saturday Night Lights
ha van valami, ami előhozza a bennem igen mélyen lakozó antiszemitát, akkor az ez
http://bookline.hu/product/product/home!execute.action?_v=Paul_Lendvai_Az_eltekozolt_orszag&id=101078&type=22JJ
Ne bántsd Pali bácsit, ő legalább még eredeti III-as ügyosztályi jelentésekből dolgozhatott 😛

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
catattack 3 520
Szétb.sz az ideg! Mi a retkes f.sznak kell hazudozni a múltról? Megbízol a másikban és ezt kapod!
Semmi jelentősége a dolognak, csak a hazugságnak!
Baszott szarul esett!!
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Belőlem is. + Háború a nemzet ellen film.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
sikerült elbukni a legfosabb tantárgyat basszameg. jövö félévben is lent rohadhatok a laborban napi 6 órát... :cool:Duff
Legalább a napi 6 óra labor illik az avatarodhoz

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
sikerült elbukni a legfosabb tantárgyat basszameg. jövö félévben is lent rohadhatok a laborban napi 6 órát... :cool:
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
http://bookline.hu/product/product/home!execute.action?_v=Paul_Lendvai_Az_eltekozolt_orszag&id=101078&type=22

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
A Microsoft Wordnél rosszabb program nem létezik. EZ 100%. Nagyon felbaszott megint ez a szar...Schleck
Dehogynem. Az excel 😀Matthew99
v a windows... 😀

|
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
A Microsoft Wordnél rosszabb program nem létezik. EZ 100%. Nagyon felbaszott megint ez a szar...Schleck
Dehogynem. Az excel 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A Microsoft Wordnél rosszabb program nem létezik. EZ 100%. Nagyon felbaszott megint ez a szar...

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
mintha csak magamat hallanám...Cowboykarcsi
Szombaton mondom nekiállok megcsinálni a beadandót. Nah ez most úgy áll hogy majd holnap 😀Hanni
beadványnak szigorúan utolsó nap, minél későbbi órában kell nekiállni.

egyik tanárom több tantárgyból is tanított, kérdezte utsó nap délután, hogy ki hogyan áll. persze én akkor még erősen ráértem (15.00, ergo még 9 óra volt a deadline-ig). Erre átküldött a könyvtárba, hogy álljak neki azonnal 😀Höri
Mindezzel semmi gond, hanem társul kórosan szar memóriával, mivel így lecsúsztam egy határidőről, ami ráadásul olyan tárgy, amit 3adszorra vettem fel 😛 De a tanár rendes volt, adott erre a hétre haladékot, úgyhogy valamelyik nap majd elkezdem 😂
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Szombaton mondom nekiállok megcsinálni a beadandót. Nah ez most úgy áll hogy majd holnap 😀Hanni

egyik tanárom több tantárgyból is tanított, kérdezte utsó nap délután, hogy ki hogyan áll. persze én akkor még erősen ráértem (15.00, ergo még 9 óra volt a deadline-ig). Erre átküldött a könyvtárba, hogy álljak neki azonnal 😀Höri
Nekem ma 8-ig kell postára adnom a Legfelsőbb Bíróságra egy felülvizsgálati kérelmet.
Lassan neki kéne látnom.

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
lassan akkor elkezdek örülni,hogy a BME vsz bukó lesz 😀 még biztos ami biztos elcseszem az infót is egy kicsit....na jó,nem :rolleyes:Newman
Nem véletlenül van értéke a BMEs diplomának 😊
több mint 13 éve

egyik tanárom több tantárgyból is tanított, kérdezte utsó nap délután, hogy ki hogyan áll. persze én akkor még erősen ráértem (15.00, ergo még 9 óra volt a deadline-ig). Erre átküldött a könyvtárba, hogy álljak neki azonnal 😀

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
Szombaton mondom nekiállok megcsinálni a beadandót. Nah ez most úgy áll hogy majd holnap 😀
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Utálom, hogy lusta vagyok és mindig mindent halogatok. :/

Most nincs kedvem leírni miért, majd később... 😀fetomy
mintha csak magamat hallanám...

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
lassan akkor elkezdek örülni,hogy a BME vsz bukó lesz 😀 még biztos ami biztos elcseszem az infót is egy kicsit....na jó,nem :rolleyes:

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Utálom, hogy lusta vagyok és mindig mindent halogatok. :/

Most nincs kedvem leírni miért, majd később... 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
mentetek volna bölcsésznekHöri
Pedig kurva jó a lenne a suli. Csak A pénzügy szakosodáshoz is kell a számvitel... Innentől fos az egész...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
mentetek volna bölcsésznek

több mint 13 éve
Áh, ez már ergonómia pót, mert elbuktam az elsőt, az nagyobb szopás, mint a második, ami valóban olyan 😀
Műszaki angolra ez a pót-pót beadási határidő 😀
A prog vs fizika meg tényleg nagy szívás. De a prog jobban érdekel sokkal, a 20ból egy 13 pontot ha összeszedek akkor már elvileg 5ös vagyok.
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Amikor majd egyfolytában házit kell csinálni az még sokkal szarabb lesz...
Erogonómia ZH olyan lesz, h ott lesz a TV a hűtőben, a fogkrém a WCben a mikró a fürdőben és hogyan tudnád ergonómikusabbá tenni, szal no para at all
Műszaki angolt szvsz akármeddig pótolhatod, mondjuk tanár függő...
Prog vs Fizika nagy szívás. De progból 2-est 3-ast össze lehet kaparni minimális tanulással is, fizika meg így is úgy is esélytelen 😊
Amikor majd ZH-k helyett egyfolytában házik lesznek, az sokkal szarabb lesz...

Aki meg VBKnak megy az meg is érdemli 😛

De sok sikert mindkettőtöknek.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Én is csatlakoznék.

több mint 13 éve
Hétfőn ergonómia, keddre műszaki angolra kell esszé, szerdán két vállalkozásgazdaságtan és memedzsment zh, csütörtökön programozás és fizik zh
BME I'm lovin' it!
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Kibaszott Számviteleaglesmcnabb
az nekem a hét második felére marad, addig még írok 4 vállalatgazdaságtan, egy projektmenedzsment, egy környezetmenedzsment ZH-t, illetve be kell fejeznem egy 15-20 oldalas projektfeladatot. BME, én így szeretlek