Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
igazán másnaposan maximum a WCig tudok kimenni.Nem is hozzád mérjük magunkat Tibi 😛 😀
aki képes elmenni sportolni, sőt egyáltalán megfordul a fejében hogy másnaposan elmenjen, az nem is ivott eleget.haromt
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igazán másnaposan maximum a WCig tudok kimenni.aki képes elmenni sportolni, sőt egyáltalán megfordul a fejében hogy másnaposan elmenjen, az nem is ivott eleget.
több mint 13 éve
Duff
3 133
1x elmentem edzeni másnaposan. Kb. 30 percig bírtam, majd behánytam, aztán alig sikerült felállnom és végül lehugyoztam a gatyámat. 😀Fú én abszolut használhatatlan vagyok akármire is másnaposan,a legnagyobb dolog amit véghez vittem másnaposan az volt amikor egyszer be mentem a fizetésemért egy hétfő reggelen,egy iszonyat vasárnap éjszaka után,munkatársaim fel se ismertek először 😀CowboykarcsiSzemélyes statokat kérnénk szépen a meccsről 😛JayBmeg fogsz lepődni de nyertünk és még jól is játszottam 😀 mondjuk ez is olyan hogy néha jól megy másnaposan, de legtöbbször szarul 😀Hall Of Green
több mint 13 éve
hát a fizetésért én is beszenvedném magam valahogy 😀 de szépen nézhettél ki 😊Fú én abszolut használhatatlan vagyok akármire is másnaposan,a legnagyobb dolog amit véghez vittem másnaposan az volt amikor egyszer be mentem a fizetésemért egy hétfő reggelen,egy iszonyat vasárnap éjszaka után,munkatársaim fel se ismertek először 😀CowboykarcsiSzemélyes statokat kérnénk szépen a meccsről 😛JayBmeg fogsz lepődni de nyertünk és még jól is játszottam 😀 mondjuk ez is olyan hogy néha jól megy másnaposan, de legtöbbször szarul 😀Hall Of Green
több mint 13 éve
Fú én abszolut használhatatlan vagyok akármire is másnaposan,a legnagyobb dolog amit véghez vittem másnaposan az volt amikor egyszer be mentem a fizetésemért egy hétfő reggelen,egy iszonyat vasárnap éjszaka után,munkatársaim fel se ismertek először 😀meg fogsz lepődni de nyertünk és még jól is játszottam 😀 mondjuk ez is olyan hogy néha jól megy másnaposan, de legtöbbször szarul 😀Hall Of Greenannyira utálom magam...megint jól bebasztam, tiszta másnapos vagyok és meccsem van 3 óra mulva..Hall Of GreenSzemélyes statokat kérnénk szépen a meccsről 😛JayB
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
meg fogsz lepődni(én is csodálkoztam 😛 ) de nyertünk és még jól is játszottam 😀 mondjuk ez is olyan hogy néha jól megy másnaposan, de legtöbbször szarul 😀annyira utálom magam...megint jól bebasztam, tiszta másnapos vagyok és meccsem van 3 óra mulva..Hall Of GreenSzemélyes statokat kérnénk szépen a meccsről 😛JayB
több mint 13 éve
JéBé
7 035
annyira utálom magam...megint jól bebasztam, tiszta másnapos vagyok és meccsem van 3 óra mulva..Hall Of GreenSzemélyes statokat kérnénk szépen a meccsről 😛
több mint 13 éve
Komolyan nem gondoltam volna, hogy egy tv csatornát lehet ennyire gyűlölni, de ez a digisport nevű szánalom mindent visz....Végre a szolgáltatónk is felvette a csatornát, erre ezen a szaron megy a motogp 125-ös futamának ismétlése, közben meg a digisport+-ra tették a romai teniszdöntőt...
több mint 13 éve
annyira utálom magam...megint jól bebasztam, tiszta másnapos vagyok és meccsem van 3 óra mulva..
több mint 13 éve
Büdöspicsa, bedagadt az állkapcsom mintaz ökör 😮 Nem tudom mi történt, gondolom a légkondi megfújta az alatt a kb. 2 perc alatt amíg ment egyik nap, de kiba szar érzés.Azt meg bírom, hogy:
Én: Bakker nagyon durván begyulladt a torkom..
Bnőm: Jézusom, de ugye nem agyhártyagyulladás? :/
több mint 13 éve
nekem ez a tavasz vége nyár eleje para. az utóbbi években mondjuk jobb volt, de idén megint nagyon szar.amúgy meg rohadt allergiaSzobi22Én aug közepétől szept közepéig konkrétan haldoklom. mindenre allergiás vagyok, ami akkor virágzik. Kurva parlagfü. Ki kéne irtani az egészet.Duff
több mint 13 éve
Duff
3 133
amúgy meg rohadt allergiaSzobi22Én aug közepétől szept közepéig konkrétan haldoklom. mindenre allergiás vagyok, ami akkor virágzik. Kurva parlagfü. Ki kéne irtani az egészet.
több mint 13 éve
Focistának így mondjuk: Távozz tőlem sántán! 😊Kofola the best 😀JC6Távozz tőlem sátán!Sebii
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kofola the best 😀
több mint 13 éve
Becses családom utálatos szokása, hogy mindég megissza a kólámat. Direkt erre a célra vettem egy literes Kofolát, hogy majd a palackba jól átöntöm és akkor senki hozzá nem nyúl. A Kofola egyébként fekete fotokartonból készül. Dr. Peppert meg szintén lehet Szlovákba' venni, Magyarországon egy kis pécsi cég forgalmazza (http://www.drpeppershop.com/index.html). A Steelers-Rebels meccsen volt a büfében. 😊Gyűlölöm, hogy folyton reklámozzák a KFC-t, az meg legközelebb Pesten, Debrecenben meg Katowicében van.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
csak apa-fia szerintemtesók vagytok? 😮HöriSokszor elgondolkodom rajta hogy miért van ilyen fasz családom,kiborítóak....Cowboykarcsihát engem is jól megajándékozott velük a sors...kristof
több mint 13 éve
tesók vagytok? 😮Sokszor elgondolkodom rajta hogy miért van ilyen fasz családom,kiborítóak....Cowboykarcsihát engem is jól megajándékozott velük a sors...kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sokszor elgondolkodom rajta hogy miért van ilyen fasz családom,kiborítóak....Cowboykarcsihát engem is jól megajándékozott velük a sors...
több mint 13 éve
Sokszor elgondolkodom rajta hogy miért van ilyen fasz családom,kiborítóak....
több mint 13 éve
Hogy ott baszná meg az ég ezt a hetet ahol van 😊 😊 😊
több mint 13 éve
Igazából arról szól, hogy azt egyuk ami "ki lett nekünk találva". Más Crohnosok ajanlottak, hogy tényleg annyira beválik, hogy egyrészt jobb az ember közérzete, meg lehet, hogy el tudnám hagyni a gyógyszerereket. Szendi Gábor írt könyveket a témában egyébként.geci drága lehet a mamuthús.haromtde mi ez a paleolit étrend? Pattintott köveket eszel?haromtNagyjából azt eszel, amit az ősemberek, mert ők biztos kurva egészségesek voltak.Schleck
több mint 13 éve
.brk
1 890
marika néni 😊Mit csinálsz 1 kg hamburgerrel?catattackmegeszem, majd ledőlök aludni 😀briareos
egyébként sztem bűnrossz az a hamburger, de tény, hogy 800 ft a békeburger, és ha betolok egyet, egy napig nem kívánok semmit enni. vizsgaidőszakban jó 😀