Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
igazán másnaposan maximum a WCig tudok kimenni.
aki képes elmenni sportolni, sőt egyáltalán megfordul a fejében hogy másnaposan elmenjen, az nem is ivott eleget.haromt
Nem is hozzád mérjük magunkat Tibi 😛 😀

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igazán másnaposan maximum a WCig tudok kimenni.
aki képes elmenni sportolni, sőt egyáltalán megfordul a fejében hogy másnaposan elmenjen, az nem is ivott eleget.
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Személyes statokat kérnénk szépen a meccsről 😛JayB
meg fogsz lepődni de nyertünk és még jól is játszottam 😀 mondjuk ez is olyan hogy néha jól megy másnaposan, de legtöbbször szarul 😀Hall Of Green
Fú én abszolut használhatatlan vagyok akármire is másnaposan,a legnagyobb dolog amit véghez vittem másnaposan az volt amikor egyszer be mentem a fizetésemért egy hétfő reggelen,egy iszonyat vasárnap éjszaka után,munkatársaim fel se ismertek először 😀Cowboykarcsi
1x elmentem edzeni másnaposan. Kb. 30 percig bírtam, majd behánytam, aztán alig sikerült felállnom és végül lehugyoztam a gatyámat. 😀
több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
meg fogsz lepődni de nyertünk és még jól is játszottam 😀 mondjuk ez is olyan hogy néha jól megy másnaposan, de legtöbbször szarul 😀Hall Of Green
Fú én abszolut használhatatlan vagyok akármire is másnaposan,a legnagyobb dolog amit véghez vittem másnaposan az volt amikor egyszer be mentem a fizetésemért egy hétfő reggelen,egy iszonyat vasárnap éjszaka után,munkatársaim fel se ismertek először 😀Cowboykarcsi
hát a fizetésért én is beszenvedném magam valahogy 😀 de szépen nézhettél ki 😊

több mint 13 éve
annyira utálom magam...megint jól bebasztam, tiszta másnapos vagyok és meccsem van 3 óra mulva..Hall Of Green
Fú én abszolut használhatatlan vagyok akármire is másnaposan,a legnagyobb dolog amit véghez vittem másnaposan az volt amikor egyszer be mentem a fizetésemért egy hétfő reggelen,egy iszonyat vasárnap éjszaka után,munkatársaim fel se ismertek először 😀

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
annyira utálom magam...megint jól bebasztam, tiszta másnapos vagyok és meccsem van 3 óra mulva..Hall Of Green
meg fogsz lepődni(én is csodálkoztam 😛 ) de nyertünk és még jól is játszottam 😀 mondjuk ez is olyan hogy néha jól megy másnaposan, de legtöbbször szarul 😀

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Személyes statokat kérnénk szépen a meccsről 😛
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Komolyan nem gondoltam volna, hogy egy tv csatornát lehet ennyire gyűlölni, de ez a digisport nevű szánalom mindent visz....
Végre a szolgáltatónk is felvette a csatornát, erre ezen a szaron megy a motogp 125-ös futamának ismétlése, közben meg a digisport+-ra tették a romai teniszdöntőt...

több mint 13 éve
annyira utálom magam...megint jól bebasztam, tiszta másnapos vagyok és meccsem van 3 óra mulva..

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Büdöspicsa, bedagadt az állkapcsom mintaz ökör 😮 Nem tudom mi történt, gondolom a légkondi megfújta az alatt a kb. 2 perc alatt amíg ment egyik nap, de kiba szar érzés.

Azt meg bírom, hogy:

Én: Bakker nagyon durván begyulladt a torkom..
Bnőm: Jézusom, de ugye nem agyhártyagyulladás? :/
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
amúgy meg rohadt allergiaSzobi22
Én aug közepétől szept közepéig konkrétan haldoklom. mindenre allergiás vagyok, ami akkor virágzik. Kurva parlagfü. Ki kéne irtani az egészet.Duff
nekem ez a tavasz vége nyár eleje para. az utóbbi években mondjuk jobb volt, de idén megint nagyon szar.

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
amúgy meg rohadt allergiaSzobi22
Én aug közepétől szept közepéig konkrétan haldoklom. mindenre allergiás vagyok, ami akkor virágzik. Kurva parlagfü. Ki kéne irtani az egészet.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Citromos kofola nekem is bejön 😀

amúgy meg rohadt allergia

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Kofola the best 😀JC6
Távozz tőlem sátán!Sebii
Focistának így mondjuk: Távozz tőlem sántán! 😊

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Képmutatás, álszentség magas fokon....
Pintér Sándor elment, a feszültség maradt
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 540
Kofola the best 😀JC6
Távozz tőlem sátán!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kofola the best 😀
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Becses családom utálatos szokása, hogy mindég megissza a kólámat. Direkt erre a célra vettem egy literes Kofolát, hogy majd a palackba jól átöntöm és akkor senki hozzá nem nyúl. A Kofola egyébként fekete fotokartonból készül. Dr. Peppert meg szintén lehet Szlovákba' venni, Magyarországon egy kis pécsi cég forgalmazza (http://www.drpeppershop.com/index.html). A Steelers-Rebels meccsen volt a büfében. 😊
Gyűlölöm, hogy folyton reklámozzák a KFC-t, az meg legközelebb Pesten, Debrecenben meg Katowicében van.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Sokszor elgondolkodom rajta hogy miért van ilyen fasz családom,kiborítóak....Cowboykarcsi
hát engem is jól megajándékozott velük a sors...kristof
tesók vagytok? 😮Höri
csak apa-fia szerintem

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Sokszor elgondolkodom rajta hogy miért van ilyen fasz családom,kiborítóak....Cowboykarcsi
hát engem is jól megajándékozott velük a sors...kristof
tesók vagytok? 😮

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát engem is jól megajándékozott velük a sors...
több mint 13 éve
Sokszor elgondolkodom rajta hogy miért van ilyen fasz családom,kiborítóak....

több mint 13 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hogy ott baszná meg az ég ezt a hetet ahol van 😊 😊 😊

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
de mi ez a paleolit étrend? Pattintott köveket eszel?haromt
Nagyjából azt eszel, amit az ősemberek, mert ők biztos kurva egészségesek voltak.Schleck
geci drága lehet a mamuthús.haromt
Igazából arról szól, hogy azt egyuk ami "ki lett nekünk találva". Más Crohnosok ajanlottak, hogy tényleg annyira beválik, hogy egyrészt jobb az ember közérzete, meg lehet, hogy el tudnám hagyni a gyógyszerereket. Szendi Gábor írt könyveket a témában egyébként.
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Mit csinálsz 1 kg hamburgerrel?catattack
megeszem, majd ledőlök aludni 😀briareos
marika néni 😊
egyébként sztem bűnrossz az a hamburger, de tény, hogy 800 ft a békeburger, és ha betolok egyet, egy napig nem kívánok semmit enni. vizsgaidőszakban jó 😀