Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
catattack 3 520
Bazdmeg nem hiszem el, hogy mekkora fasz vagyok!

A lakásunkban van egy ajtó (üveges) amelyiken rossz a kilincs és csak kulccsal lehet kinyitni. Becsukni be tudod, ha jól megnyomod, mert a nyelv beleugrik a helyére.

Jövök haza a melóból. Nagy csönd otthon. Látom, hogy ég a villany abban a bizonyos szobába az ajtó csukva, de a kulcs kívül!!
Elfordítom a kulcsot, kinyitom. Bent ül a feleségem és a fiam.
Kérdezem, hogy mi történt? A feleségem mondja, hogy pakolászott a szobába, a kisfiam utánajött a szobába és egy mozdulattal becsapta az ajtót és nem tudtak kijönni.
Kérdezem:
-Mióta vagytok bent?
-Másfél órája.
-Telefon?
-Kint van a konyhában.
-De hogy tudta ilyen erősen becsapni az ajtót, hogy a nyelv beugrott?

...és én FASZ azzal a mozdulattal belülről magunkra csaptam az ajtót! (Gratulálok te faszkalap)

szerencsére nálam volt a telefon és a sógorékat áthívtuk, hogy nyissa ki az ajtót. (Ha nincs más lehetőség nyilván kirúgom a picsába...)
Sírni tudnék...
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Úgy látszik az entrópia az emberekre is érvényes elég rendesen. 1 hétre szabadon marad a szoba egyik szobatársra és a cuccaival van szanaszét minden. Hihetetlen, hogy nem lehet erre figyelni. Máskor el lehet férni, ilyenkor miért nem? :rolleyes:

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Gyűlölőm, hogy dél-szláv EB Döntő lesz.FViktor93
Hát szar ja, de csak magunknak köszönhetjük, pedig még a bírók is mindent elkövettek, hogy nyerjünk, de most ez is kevés volt
De ahogy írva vagyon, inkább az olimpián 😊

több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Én is. 😕Vrijbloed
én meg pont, hogy féltem, hogy megnyerjük az EB-t, mert az azt jelentette volna, hogy rosszul sikerült a formaidőzítés. úgyhogy én azért örülök, mert nyilvánvalóan Olimpia>>>>>>>>>>>>>eb

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 192 — #NoStress
a sírást meg nem értem, ez még mindig a lehetőségek országa, csak élni kell vele.gabtsi
Ez bizony maximálisan így van.
Minél több a kiskapu, annál több a rés, ahol lehet osonni befele a tutiba.
Minél zavarosabb a víz, annál inkább lehet benne halászni.
Minél nagyobb a káosz, annál könnyebb lehetőségeket találni és érvényesülni.

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Én is. 😕
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Gyűlölőm, hogy dél-szláv EB Döntő lesz.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 644 — Poloska confirmed
Fake: Nem hiszem, hogy máshol csupa remek ember él, csak azt, hogy a mézeskalácsházak kerítése kolbászból van, és naponta jön egy gyönyörű szűzlány akit megdughatok. 😉fetomy
Elég szar lehet minden nap megtanítani dugni valakit.
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 897
Frankó hogy jelenleg Magyarországon gyakorlatilag nincs mód arra hogy költségtérítéssel tanuljak közgazdaságot valamely felsőoktatási intézményben... Több tízezer hallgató van és az egész országban 250 (!) állami hely. Értem én hogy dunát lehet rekeszteni közgazdászból de ez azért a másik véglet.JayB
elmondta a (helyettes?) államtitkár ÚR az ESTÉben, hogy azt, hogy a diákok adóelkerülést (!!!) tanulnak, nehogy már az állam finanszírozza, de ha ezzel a tudással a NAV-hoz megy melózni, hogy a kiskapukat bezárja, akkor természetes, hogy azt az állam utólag ki fogja fizetni, hiszen a javára válik.
nyilván előbb utóbb mérnök hely se lesz, nehogy bombákat gyártsál amivel később a parlamentet robbantod fel.

én még jobban megvágnám a keretszámokat, és zéró általánosan ingyenes oktatás, de ez egy kibaszott vicc, amin még röhögnék is ha nem gondolná komolyan.

a sírást meg nem értem, ez még mindig a lehetőségek országa, csak élni kell vele.gabtsi
Semmi para van jó diákhitel. Életed egzisztenciailag legnehezebb szakaszát kezd rögtön milliós adóssággal a nyakadban. 😉
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Frankó hogy jelenleg Magyarországon gyakorlatilag nincs mód arra hogy költségtérítéssel tanuljak közgazdaságot valamely felsőoktatási intézményben... Több tízezer hallgató van és az egész országban 250 (!) állami hely. Értem én hogy dunát lehet rekeszteni közgazdászból de ez azért a másik véglet.JayB
elmondta a (helyettes?) államtitkár ÚR az ESTÉben, hogy azt, hogy a diákok adóelkerülést (!!!) tanulnak, nehogy már az állam finanszírozza, de ha ezzel a tudással a NAV-hoz megy melózni, hogy a kiskapukat bezárja, akkor természetes, hogy azt az állam utólag ki fogja fizetni, hiszen a javára válik.
nyilván előbb utóbb mérnök hely se lesz, nehogy bombákat gyártsál amivel később a parlamentet robbantod fel.

én még jobban megvágnám a keretszámokat, és zéró általánosan ingyenes oktatás, de ez egy kibaszott vicc, amin még röhögnék is ha nem gondolná komolyan.

a sírást meg nem értem, ez még mindig a lehetőségek országa, csak élni kell vele.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azt hiszitek mashol csupa remek ember el ?Fake
van ahol ez kevésbé zavaróJJ
igen ezzel egyetertek de sztem ez kisebb mertekben az ott elo emberek es nagyobb reszt
az egyeb korulmenyek kozti kulonbseg miatt van.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Fake: Nem hiszem, hogy máshol csupa remek ember él, csak azt, hogy a mézeskalácsházak kerítése kolbászból van, és naponta jön egy gyönyörű szűzlány akit megdughatok. 😉
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
nem, csak tudjuk hogy itt milyenek 😀

Viccet félretéve kint sem habostorta, ráadásul nem mindenkinek megy olyan könnyen hogy itt hagyjon csapot-papot és egyik pillanatról a másikra kimenjen. Úgy hogy itt vannak az ember szerettei, és minden ide köti az illetőt.eaglesmcnabb
Én pl. nem tudok elmenni, tehát marad a szívás. Úgy gondoltam, egy idő után hozzá lehet szokni, ám tévedtem...
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
Alig várom, hogy elhúzzak ebből a kibaszott mocskos geci országból. Minden nap képesek meglepni, hogy igazából még szarabb emberek léteznek itt, mint eddig hittem. El kéne törölni ezt az egész szart, felszántani és beszórni sóval az egészet, hogy véletlenül se jöhessen itt létre újra valami...fetomy
Bezony... de 2 év barátaim, 2 év és viszlát kishazám...

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 124 — je suis poloska
nem, csak tudjuk hogy itt milyenek 😀

Viccet félretéve kint sem habostorta, ráadásul nem mindenkinek megy olyan könnyen hogy itt hagyjon csapot-papot és egyik pillanatról a másikra kimenjen. Úgy hogy itt vannak az ember szerettei, és minden ide köti az illetőt.

szerk.: azért a vénkurva megint kitett magáért: http://tv2.hu/mokka/video/hoffmann-rozsa-csacsi-erv-hogy-az-egyetemista-nem-kereso-ember
nem akarom idézni, de volt 1-2 aranyköpés.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 864 — no es importante
van ahol ez kevésbé zavaró

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azt hiszitek mashol csupa remek ember el ?
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Csatlakozom...
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Alig várom, hogy elhúzzak ebből a kibaszott mocskos geci országból. Minden nap képesek meglepni, hogy igazából még szarabb emberek léteznek itt, mint eddig hittem. El kéne törölni ezt az egész szart, felszántani és beszórni sóval az egészet, hogy véletlenül se jöhessen itt létre újra valami...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
van mod csak gigamegapuncsosnak kell hozza lenni. nagy kulonbseg. a masik veglet meg azert van mert eddig volt az egyik veglet sajnos.
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 897
Frankó hogy jelenleg Magyarországon gyakorlatilag nincs mód arra hogy költségtérítéssel tanuljak közgazdaságot valamely felsőoktatási intézményben... Több tízezer hallgató van és az egész országban 250 (!) állami hely. Értem én hogy dunát lehet rekeszteni közgazdászból de ez azért a másik véglet.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 192 — #NoStress
Én még fiatal vagyok, élnék pár évet.
Jó, én se örülök mindennek 2012-ben, de http://www.youtube.com/watch?v=22lBDWoS8uU&feature=related .

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 457
Úgy tűnik 2012 még 2011-et is alulmúlja.

Remélem a maják, ha a saját végzetüket nem is látták a világvége időpontját eltalálták és idén véget ér ez az egész szar.

szerk.: tudom h a maják nem a világvégét jósolták meg, ne köss bele, mert anélkül is kurvára ideges vagyok...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 531

....
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 287
Paks verhetetlen. Itt a gyalogos van a hierarchia csúcsán. Ha a hegyen megy vki a zebrához már csak közel is, az autós már lenn fékez, és engedi át. Félelmetes. Pesten sztem kihalnának az őspaksiak.szaba
Mert az a nyugalom szigete. Nem is ütnek el minden nap gyalogost mint Pécsen. Te meg törött kézzel ne száguldozz ott fent nálunk 😊Matthew99
Igen? 😀 Akkor van egy alteregóm? 😀