Gyűlölködjünk
38 feliratkozó
több mint 14 éve
az ilyen "sport embereket" mint Artest utálom.amit csinált az minden idők egyik leggusztustalanabb jelenete volt sport pályán.

több mint 14 éve
catattack
3 520
Év elején a fogorvosomat elhagyta a neje. Csórikám teljesen maga alá került. Iszik és a munkáját is teljesen leszarja...Állítólag félelmetes amit most csinál. Teljesen szétszórt és nem látja, hogy mit csinál és ráadásul ezt mondja is a páciensnek... 😂
Kurvajó szakember volt. Soha semmi panaszom nem volt a munkássága kapcsán...
Tudván ezeket kb. 3 hete egy másik fogorvoshoz mentem el, mert a fogam fele letört.
Ma este vacsora után tapasztalom, hogy valami nincs rendben. Tükörbe pillantva azt tapasztaltam, hogy a tömés egyszerűen félbetört.
Szétbasz az ideg, hogy a fogorvosom szakmailag leépítette magát én pedig rátaláltam egy lelkes amatőr fogászra. Holnapra ki kellene találnom, hogy mi a g.cit tegyek...
több mint 14 éve
Szeretném újfent közzétenni, hogy a jó retkes büdös kurva anyját bassza meg a upc magyarország.
több mint 14 éve
3-as gyilkosság Balatonakarattyán, pár házra a nyaralónktól :mad: :mad:LakiMenő volt olvasni, hogy "egy idős nő és egy házaspár...az Árpád utcában" miután anyám húga a férjével ott lakik és a mamám is gyakran van ott velük. Képet meg látom, ha jól emlékszem ők is csak 1-2 házzal lakhatnak odébb...
Amúgy valaki nagyon szeretné híressé tenni Balatonakarattyát. Múltkor a hummer, most ez, pár hónap aztán oda zuhan le valami műhold, vagy mifasz..
több mint 14 éve
3-as gyilkosság Balatonakarattyán, pár házra a nyaralónktól :mad: :mad:LakiKicsit kezd megőrülni pár ember Mo.-n is.
több mint 14 éve
3-as gyilkosság Balatonakarattyán, pár házra a nyaralónktól :mad: :mad:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
catattack
3 520
Ezt a g.ci hideget b.z+!
több mint 14 éve
Én csak eccer változtattam a Sanyi két ójára adtak egy ert, na meg egy dét 😉legalább saját magadnak fizettél jogdíjat? az az igazán menőJSanyoén már gondoltam rá, hogy a való életben is átnevezem magam JSanyo-ra, de a család nem fogadta túlságosan kitörő örömmel a hírt 😊JSanyoén már annyiszor váltottam nevet, hogy a 30 ezer forintos extra ügyintézési költségnél is többet kell fizetnem, nem is beszélve a jogdíjakróljjncaa

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
legalább saját magadnak fizettél jogdíjat? az az igazán menőén már annyiszor váltottam nevet, hogy a 30 ezer forintos extra ügyintézési költségnél is többet kell fizetnem, nem is beszélve a jogdíjakróljjncaaegy internetes fórumon ki nem "névtelen köcsög"? vagy neked Amadeus a leánykori neved is?jjncaaén már gondoltam rá, hogy a való életben is átnevezem magam JSanyo-ra, de a család nem fogadta túlságosan kitörő örömmel a hírt 😊JSanyo
több mint 14 éve
én már annyiszor váltottam nevet, hogy a 30 ezer forintos extra ügyintézési költségnél is többet kell fizetnem, nem is beszélve a jogdíjakrólén már gondoltam rá, hogy a való életben is átnevezem magam JSanyo-ra, de a család nem fogadta túlságosan kitörő örömmel a hírt 😊JSanyoColts topikból. Csak nem akartam ott offolni.Amadeus91egy internetes fórumon ki nem "névtelen köcsög"? vagy neked Amadeus a leánykori neved is?jjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
én már gondoltam rá, hogy a való életben is átnevezem magam JSanyo-ra, de a család nem fogadta túlságosan kitörő örömmel a hírt 😊egy internetes fórumon ki nem "névtelen köcsög"? vagy neked Amadeus a leánykori neved is?jjncaamost ez mi?jjncaaColts topikból. Csak nem akartam ott offolni.Amadeus91
több mint 14 éve
de jó is lenne...Vagy a kislány mellbősége!vadibandiJa. Amadeus 91.Bár a németem szar, de akkor Amadeus Ájnundnojncig? 😀
Mint Ochocinco-nak. 😊Atari
De nem amúgy szerintem a 91 az az életkora.fetomy
több mint 14 éve
Ne túlozzunk...Bár a németem szar, de akkor Amadeus Ájnundnojncig? 😀Vagy az IQ-ja? 😀JC6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bár a németem szar, de akkor Amadeus Ájnundnojncig? 😀Vagy az IQ-ja? 😀
több mint 14 éve
Vagy a kislány mellbősége!Bár a németem szar, de akkor Amadeus Ájnundnojncig? 😀az utóbbi. 😊Amadeus91Ja. Amadeus 91.

több mint 14 éve
Bár a németem szar, de akkor Amadeus Ájnundnojncig? 😀az utóbbi. 😊Amadeus91Ja. Amadeus 91.
De nem amúgy szerintem a 91 az az életkora.
több mint 14 éve
az utóbbi. 😊Amadeus91Ja. Amadeus 91.
Mint Ochocinco-nak. 😊
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
az utóbbi. 😊egy internetes fórumon ki nem "névtelen köcsög"? vagy neked Amadeus a leánykori neved is?jjncaamost ez mi?jjncaaColts topikból. Csak nem akartam ott offolni.Amadeus91
több mint 14 éve
egy internetes fórumon ki nem "névtelen köcsög"? vagy neked Amadeus a leánykori neved is?most ez mi?jjncaaColts topikból. Csak nem akartam ott offolni.Amadeus91

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
most ez mi?jjncaaColts topikból. Csak nem akartam ott offolni.
több mint 14 éve
most ez mi?

---
több mint 14 éve
névtelen köcsögök. ( 😉 )igen en is pont ebben a stilusban tettem szova a nyomorom mint ti vmint stez is pont igy reagalt ra. sikerult megfogni a lenyeget. oszinten gratulalok mindnyajotoknak. igerem ezentul akkor csak ugy teszek barmilyen hasonlo engem zavaro dologra megjegyzest ha elobb 15 percet ulok a hsz folott kizarva a helyesirasi- es fogalmazasi hibakat h nehogy vmi troll belebirjon kotniTeljesen felesleges volt a hozzászólásod. Kb. minden második fórumozó így használja. Úgyhogy nem értem, miért vagy felháborodva, ha előbújik a többiekből a troll ennek láttán? 😮
delonso te szerencsetlen neked meg kulon jar a dicseret mert az egybites agyaddal csak erre vagy kepes h bebasszal egy agrolszakadt smileyt.Fake
SmAsH
több mint 14 éve
Az a baj, hogy tudom mitől van.... és nem fog elmúlni... legalábbis mostanában.😕 :/ Sok sikert hozzá, remélem sikerül.
Mindegy, majd megerőszakolom magam!catattack
több mint 14 éve
catattack
3 520
Az a baj, hogy tudom mitől van.... és nem fog elmúlni... legalábbis mostanában.Mindegy, majd megerőszakolom magam!