Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 176
ezek szerint en csak ertelmesekkel vagyok korulveve. (hal' istennek.)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
De bírom, amikor egy csaj poénkodik, feladja a magas labdát és amikor azt leütöm akkor a viccen megsértődik!
Hülye picsák!catattack
Direkt csinálják. Tudják, hogy magas labda, tudják, hogy emiatt te le fogod csapni, de imádnak ezen megsértődni, és téged hibáztatni a hülyeségeikért.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 287
De bírom, amikor egy csaj poénkodik, feladja a magas labdát és amikor azt leütöm akkor a viccen megsértődik!
Hülye picsák!catattack
Szard le. Le kell csapni. 😀
több mint 14 éve
catattack 3 520
Hülye picsák!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😀 Hát most sem vagyok tőle elszállva 😊 Főleg hogy reggel 9 óta ötször ellapátoltam már, de kb 5 perc elmúlik, kinézek az ablakon és olyan mintha semmit sem csináltam volna :mad:gravedigger
Hosszú évek tapasztalatából mondom, hogy addig nem kezdjük el lapátolni, míg esik. Max. akkor, ha épp ki vagy be kell állni a kocsival. Az, hogy 30 vagy 50cm lesz az ellapátolandó mennyiség szinte teljesen mindegy.

u.i.: most szívesen laknék Dél-Európában :/gdavid
Igazából sosem értettem azokat, akik szakadó hóban kimennek havat lapátolni.. Az hogy az utcán letolják autóval érthető, de hogy lapátolgatni a ház előtt, ami ha elég nagy terület, akkor mire végzel, az elejét már rég belepte, hát szerintem hülyeség 😀 Mondjuk most nálam nem téma, mert itt nem esik :/

Egyébként nyugi, a pokolban jó meleg lesz 😛 😀

u.i.: most -is- szívesen laknék Észak-Európában 😀fetomy
Azért lapátolom mert a kocsival muszáj valahogy kiállni a garázsból meg aztán ugye vissza is, és az az egészben a legrosszabb, hogy ki kell az egészet hordanom egészen az utcára, mert nincs elég hely a kocsibejáró mellett 😊 szóval nem kedvtelésből csinálom én sem 😊
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nyáron hogy utálnád. 😛Sobri Jóska
😀 Hát most sem vagyok tőle elszállva 😊 Főleg hogy reggel 9 óta ötször ellapátoltam már, de kb 5 perc elmúlik, kinézek az ablakon és olyan mintha semmit sem csináltam volna :mad:gravedigger
Hosszú évek tapasztalatából mondom, hogy addig nem kezdjük el lapátolni, míg esik. Max. akkor, ha épp ki vagy be kell állni a kocsival. Az, hogy 30 vagy 50cm lesz az ellapátolandó mennyiség szinte teljesen mindegy.

Igazából sosem értettem azokat, akik szakadó hóban kimennek havat lapátolni.. Az hogy az utcán letolják autóval érthető, de hogy lapátolgatni a ház előtt, ami ha elég nagy terület, akkor mire végzel, az elejét már rég belepte, hát szerintem hülyeség 😀 Mondjuk most nálam nem téma, mert itt nem esik :/

Egyébként nyugi, a pokolban jó meleg lesz 😛 😀

u.i.: most -is- szívesen laknék Észak-Európában 😀
több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
volt osztálytársam barcelonában él és ott is havazik 😊.brk
Még délebbre gondoltam! Sevilla, Szicília, Lisszabon, Ciprus. Vagy a Déli Félteke, és félévente csere 😀

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
volt osztálytársam barcelonában él és ott is havazik 😊
több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Gyűlölöm a hólapátolást... :mad:gravedigger

u.i.: most szívesen laknék Dél-Európában :/

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😀 Hát most sem vagyok tőle elszállva 😊 Főleg hogy reggel 9 óta ötször ellapátoltam már, de kb 5 perc elmúlik, kinézek az ablakon és olyan mintha semmit sem csináltam volna :mad:
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 189 — #NoStress
Nyáron hogy utálnád. 😛

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gyűlölöm a hólapátolást... :mad:
több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
A két héttel ezelötti számítógépes rendszerleállás miatt nem tudott egyetemünk bérszámfejteni, és így a jogos jussunkat számlánkra eljuttatni. Ezzel csak az a baj, hogy sem a CIB bankot (akié a lakásom), sem az Unicreditet (akié a kocsim) ez nem hatja meg, részleteket behajtják. Ja és a Tescoban sem értenék meg, amikor vásárolok, azt mondanám, hogy bocs, de a munkahelyemen szoftverhiba volt 2 hete. :o :o

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Hajrá tökmagok, nekem egyszer sikerült konvertálnom egy 3rd downt február 3-án, államvizsga tárgyból, ott is egy év volt a tét 😊 ráadásul kapásból 4essel, úgyhogy kitartás elvtársak, kitartás 😊
(mondjuk megköszönhetem a tanárnak, hogy nem SB után hétfő reggelre rakta 😛 )

több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Akkor kell neked egy lelki erőleves! 😊

Én még a kreditrendszer előtt egyetemistáskodtam és a polgári perrendtartásnak hála évet ismételtem.
A szimpla évismétlésen kívül az alábbiakat szívtam:
1. A képzés ekkor nőtt egy félévnyit, azaz 4 és 1/2-ről 5 évre.
2. Minden közepesnél rosszabb vizsgámat meg kellett ismételnem, ezen belül a büntető eljárásjogból mindkét félévet, melyből a második szigorlat volt. Azért két félévnyit, mert a képzési rendben ekkor került a 3. év 1-2. félévéről 3. év 2. félév- 4. év 1. félévére.
3. Ekkor emelték fel a szakvizsgát megelőző kétéves kötelező szakmai gyakorlatot három évre.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 124 — je suis poloska
És nem hiszem el hogy megbasztak a tegnapiból, megvan a fasza idegállapot a mai vizsgához. Basszák szájba a jó kurva anyjukat megérte ennyit tanulni. Faszom! :mad: :mad:
az első rész 35/60 így 15 pont elég lett volna a ketteshez a 40 pontos ábrákból, és adtak rá kőkemény 6 pontot, amikor 2-őt teljesen tudtam egyet meg félig. Hihetetlen...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Newman: szarni bele! ha most nem csúszol akkor jövőre fogsz. Tök8, egyszer ígyis-úgyis utolér a végzet . tapasztalatból mondom 😀
eaglesmcnabb
Én is így számolok, ezért nem akarok elsőben csúszni. 😀 A holnapi napon meg már csak az égiek segíthetnek...Newman
+1 év, hogy a faszomba talált 4 hibát a beugrómba? (még így is a jobbak között voltam, mert legalább behívott)Rejtély, biztos hibának számította, hogy nem mindenhova írtam vektorjelet, faszom az egészbe. A következő 10 napban asszem kiütöm magam, ez a mai nap megkoronázta az egész januárt. Ilyen szar hónapom nem igen volt még.Newman
kitartást, én tavaly úgy csúsztam egy ponton beugróban, hogy eredetileg megadták, aztán egy másik tanár áthúzta és így egy pont híján nem sikerült, +1 év szintén. némileg összetörtem és barátnőm volt oly drága h rá két hétre szakított velem, mondván h mennyire megváltoztam nem is olyan vagyok, amilyennek megismert 😊
aztán összekaptam magam szép lassan, és esküszöm nagy szerepet tulajdonítok ennek az eseménysorozatnak a jelenlegi személyiségemet illetően.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A következő 10 napban asszem kiütöm magam, ez a mai nap megkoronázta az egész januárt. Ilyen szar hónapom nem igen volt még.Newman
Látszik h elsős vagy 😀empty taxi
Nem csak emiatt, ez még kevés lenne az üdvösséghez....

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 247 — NFL bracket champion '26
A következő 10 napban asszem kiütöm magam, ez a mai nap megkoronázta az egész januárt. Ilyen szar hónapom nem igen volt még.Newman
Látszik h elsős vagy 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Newman: szarni bele! ha most nem csúszol akkor jövőre fogsz. Tök8, egyszer ígyis-úgyis utolér a végzet . tapasztalatból mondom 😀
eaglesmcnabb
Én is így számolok, ezért nem akarok elsőben csúszni. 😀 A holnapi napon meg már csak az égiek segíthetnek...Newman
+1 év, hogy a faszomba talált 4 hibát a beugrómba? (még így is a jobbak között voltam, mert legalább behívott)Rejtély, biztos hibának számította, hogy nem mindenhova írtam vektorjelet, faszom az egészbe. A következő 10 napban asszem kiütöm magam, ez a mai nap megkoronázta az egész januárt. Ilyen szar hónapom nem igen volt még.

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
lehetne már tavasz...Black_Adder
+1

igazából én beérném azzal h ne legyen szibériai hideg...

|
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 456
lehetne már tavasz...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Sztem rohadtul nem kell feladni, meg úgy nekimenni, hogy úgyis csúszol. Bármi történhet vizsgán...Jó ez közhely meg minden de akkor is. Magamból kiindulva szinte minden félévben volt legalább egy olyan tárgy, amin a csúszás múlott, de valahogy csak meglett.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
eaglesmcnabb
Én is így számolok, ezért nem akarok elsőben csúszni. 😀 A holnapi napon meg már csak az égiek segíthetnek...

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 124 — je suis poloska
a következő párbeszéd zajlott a minap suliban:
"-Ha 5-ödjére sem lesz meg a matek1, akkor mi történik?
-Akkor kibasznak!
-Végül is akkor a holnapi mateknak nincs nagy tétje számomra! "
azt nem tudom hogy meglett-e neki 😀

utolsó VK-m holnap lesz, hazajöttem előzőről, és azóta ezt tanulom, szerencsére délután 2-kor lesz, addig még van egy rakat idő 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!