NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jó hát az más kérdés hogy kurva nehéz elhappolni, de ha kisebb könyvtárba vagy beiratkozva és spanolsz a könyvtárossal akkor elteszi neked.
de az én felvetésem arra vonatkozott, hogy egyből megvannak az új könyvek, mert ugyan úgy nagykerből rendel már minden könyvtár, mint a könyvesboltok, így kb pont ugyan akkor érkezik oda is.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
hát a szerda pont nem jó :/ még nem tudom melyik napra veszek fel vizsgát, de aznap semmilyen nincs. K-Cs-P-Szo (kecsapszósz 😀) napokon vannak vizsgáim, elég sok van, úgyhogy sztem minden héten több nap is megyek fel, csak szerdán pont nem.
Ha hamarabb szeretnéd, vagy soká mész fel legközelebb, elküldhetem postán is, még a héten (holnap-holnapután) 😊

amerikaifocis könyv miatt később lehet, hogy megkereslek, de most kezdődik a vizsgaidőszak, nem annyira olvasok :/
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 508 — no es importante
Könyvtár?
Az is egy jó megoldás, ha nem bízol a kritikákban, és csak a beiratkozásnál kell fizetni...BMG
A legujabb konyvek nem hiszem, hogy kivehtok konyvtarbol azonnal.zavi27
könyvtára válogatja. A Hajnalhasadás pl. 1-2 hónappal a megjelenés után meg volt két példányban is. Van amit később, van amit előbb de a lényeg, hogy simán vannak új könyvek is.

Egyébként én szerencsés vagyok, nem sok könyvet hagytam félbe, azt sem én vettem, hanem kaptam. Ha veszek egy könyvet, általában érdekel annyira, hogy minimum végigolvasom. És a zenekiadókkal ellentétben az írókat szívesebben támogatom a könyv megvételével. Az meg speciális buzulás, hogy szeretem hogy ott vannak a polcon 😛

JJ: http://tlwww.vmmk.hu/cgi-bin/tlwww.cgi?show=b104290 ha gondolod, elvileg jövő héten megyek pestre, meg vizsgaidőszak is lesz, kiveszem és elviszemfetomy
király, szerdán leszek fent, ha aznap ráérsz, akkor cserébe mondjuk vinnék is valamit (pl. a másik topicba linkelt amfocis könyveim közül)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
...sok konyv van amikrol jokat olvastam, belecsapnek, de lhet 100 oldal utan nem tetszne, azt kidobtam erte 3-4000ezret...zavi27
Könyvtár?
Az is egy jó megoldás, ha nem bízol a kritikákban, és csak a beiratkozásnál kell fizetni...BMG
könyvtára válogatja. A Hajnalhasadás pl. 1-2 hónappal a megjelenés után meg volt két példányban is. Van amit később, van amit előbb de a lényeg, hogy simán vannak új könyvek is.

Egyébként én szerencsés vagyok, nem sok könyvet hagytam félbe, azt sem én vettem, hanem kaptam. Ha veszek egy könyvet, általában érdekel annyira, hogy minimum végigolvasom. És a zenekiadókkal ellentétben az írókat szívesebben támogatom a könyv megvételével. Az meg speciális buzulás, hogy szeretem hogy ott vannak a polcon 😛

JJ: http://tlwww.vmmk.hu/cgi-bin/tlwww.cgi?show=b104290 ha gondolod, elvileg jövő héten megyek pestre, meg vizsgaidőszak is lesz, kiveszem és elviszem
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 508 — no es importante
Könyvtár?
pedig deharomt
valahogy ezek a könyvek meg a felkapottabb régiek sosincsenek bent...
én A nagy Gatsby után nyomozok már régóta, előre lefoglalni se lehet, mert akkora iránta a kereslet (egy fiókkönyvtárba kellene beiratkoznom pluszba tudom, ahhoz viszont lusta vagyok)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
...sok konyv van amikrol jokat olvastam, belecsapnek, de lhet 100 oldal utan nem tetszne, azt kidobtam erte 3-4000ezret...zavi27
Könyvtár?
pedig de
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 915 — Amerikai sportok rajongója
Könyvtár?
A legujabb konyvek nem hiszem, hogy kivehtok konyvtarbol azonnal.
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 682
Könyvtár?
Az is egy jó megoldás, ha nem bízol a kritikákban, és csak a beiratkozásnál kell fizetni...
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 915 — Amerikai sportok rajongója
aki nem akar könyvespolcok között élni azt meg kell ölni 😛

én is mindig akartam otthonra valami könyvtárat 😊
de ettől még az okostelefon jó, mert térképen keresgélni körülményes. és mp3 lejátszót sem akarok pluszban magammal vinni.

de a sok e-book buzitól szivesem átveszem az értelmes papír alapú könyveit ingyen és bérmentve 😊haromt
pluszegy 😛

Az okostelefon téma más, mint a könyvnél, mert az okostelefon sokmindent egybefoglal, egy valamit kell hozzájuk tölteni, elővenni és megvenni. Ráadásul ami nekem fontos, hogy érzésben, élményben is ugyanaz mondjuk mp3 lejátszón hallgatni, mint telefonon, vagy a gps-t számológépet, fényképezőt azon csinálni, talán csak a térképnek van még hasonló feelingje, bár arról könnyebben lemondok 😊 Számomra az ebuknak semmi előnye nincsen, mivel ami lenne -kis helyet foglal- nekem nem előny. Legalábbis még max azzal találkoztam, hogy nincs elég könyvem kirakni, olyannal nem, hogy túl sok van 😊 :/fetomy
En is odzkodtam tole, de mostanaban erosen gondolokom majd egy e-book readeren. Az e-inknek koszonhetoen nem bantja a szemet, szinte ma konyvelmeny olvasni, csomo regi konyvet amit most nem lehet kapni megszeezheto ra, elvihetek 4-5 konyvet is egy utra rajta, 4000 ft helyett ingyen van, sok konyv van amikrol jokat olvastam, belecsapnek, de lhet 100 oldal utan nem tetszne, azt kidobtam erte 3-4000ezret, itt meg csak tolom. Ha kicsit olcsobb lesz biztos veszek, persze attol meg konyvet is majd, mert az is elmeny az illataval, boritoval stb. de szerintem igy sokkal tobbet fogok majd az ujsagok mellett, konyveket irokat is olvasni.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
az úgy volt, hogy ezerkiláncszázkörül valami szintén nagyeszűek kiirtották az összes honos rezgőnyárfát megmég az összes kemény- és puhafás árvizi társulást - mert "gyomfának" minősitették. Oztán gyöttek később másik okos, kitaláljátok ugye - MAGYAROK, hogy most akkor baszható az árvizes fatelepités, ám milenneha visszatérnénk a nyárfához - de egy sokkal jobb és sokkal-sokkal nemesebb amerikai hibridhez. No ez betette a kiskaput - és aztán azt is kiókumlálták vizigény ide-oda, hogy nem erdősitésekben, hanem MINDENHOVA - és itt zárult a nagykapu. Mosmár gyakorlatice kiirthatatlan, akárcsak a másik sikersztorink az akác.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Érdekes lenne, hogy ha valami harcos környezet/egészség-védő csoport mondjuk egy éjszaka alatt kivágná az összeset, akkor mi lenne a büntetésük? Fagyilkosok lennének, vagy városképrongálók, esetleg védekezhetnének azzal, hogy a szocializmus utolsó bástyáit akarták kiírtani?Sobri Jóska
előbb utóbb én fogom kiírtani és leszarom minek neveznek majd. csúnya, haszontalan és idegesítő fák.
örülök hogy viszonylag zöldben lakom, de akkor inkább legyen betondzsungel mintsem minden májusban ez a szutyok
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Érdekes lenne, hogy ha valami harcos környezet/egészség-védő csoport mondjuk egy éjszaka alatt kivágná az összeset, akkor mi lenne a büntetésük? Fagyilkosok lennének, vagy városképrongálók, esetleg védekezhetnének azzal, hogy a szocializmus utolsó bástyáit akarták kiírtani?

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gyűlölöm a kibaszott kurva nyárfát.
természetesen nálunk fél angyalföld azzal van beültetve, pedig az egyik legrondább fa a világon. Nem tudom kinek az ötlete volt de a kurva anyját. Nem vagyok alergiás semmire csak erre a fehér szarra.haromt
„Lombhullató, többnyire repedezett, világos kérgű fák… kétlaki virágaik lombfakadás előtt csüngő barkákban nyílnak…A fehér repítőszőrös magvak a levelek teljes kifejlődése előtt megérnek. Az erdőgazdálkodás távlati terveinek legjelentősebb fafaja gyors növőképessége és egyre szélesebb körű ipari felhasználhatósága alapján. Az ország erdőterületének és fatömegének 3,6-3,8 %-át képviseli, de mint gyors növésű fafaj az összes erdők évi növedékének 7,6 %-át adja….A népgazdaságigényeinek megfelelően, a 15 éves távlati terv szerint nyárasaink területe az erdőkön kívüli nyárfásításokkal együtt megnégyszereződik és ezen túlmenően az erdőgazdaságok mintegy 160 000 ha-on telepítenek nyárfát előhasználati állományként más fafajok állományaiba. Így a nyárak fahozama a terv befejeztéig az 1960-as mennyiségnek nyolcszorosára emelkedik. Az erdészeti kutatás széleskörű nemesítési munkát végzett, hogy megfelelő nyárhibridekkel lássa el a gyakorlatot, részben a hazai nyárak alkalmazkodóképességének és a nagyobb fahozamú külföldi nyárak jó tulajdonságainak összekapcsolásával, részben a nyárfabetegségekkel szemben ellenálló változatok kiválogatásával.” -1963 kertyészti lexiológus
ÉÉÉÉÉÉÉS TAPS! 😂sutianap
csodálatos. Csak a Rákos-patak partja kurvára nem erdőgazdaság. Leszarom ha "telehavazza" a börzsönyt, de a városban elbaszottul idegesítő.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
természetesen nálunk fél angyalföld azzal van beültetve, pedig az egyik legrondább fa a világon. Nem tudom kinek az ötlete volt de a kurva anyját. Nem vagyok alergiás semmire csak erre a fehér szarra.haromt
„Lombhullató, többnyire repedezett, világos kérgű fák… kétlaki virágaik lombfakadás előtt csüngő barkákban nyílnak…A fehér repítőszőrös magvak a levelek teljes kifejlődése előtt megérnek. Az erdőgazdálkodás távlati terveinek legjelentősebb fafaja gyors növőképessége és egyre szélesebb körű ipari felhasználhatósága alapján. Az ország erdőterületének és fatömegének 3,6-3,8 %-át képviseli, de mint gyors növésű fafaj az összes erdők évi növedékének 7,6 %-át adja….A népgazdaságigényeinek megfelelően, a 15 éves távlati terv szerint nyárasaink területe az erdőkön kívüli nyárfásításokkal együtt megnégyszereződik és ezen túlmenően az erdőgazdaságok mintegy 160 000 ha-on telepítenek nyárfát előhasználati állományként más fafajok állományaiba. Így a nyárak fahozama a terv befejeztéig az 1960-as mennyiségnek nyolcszorosára emelkedik. Az erdészeti kutatás széleskörű nemesítési munkát végzett, hogy megfelelő nyárhibridekkel lássa el a gyakorlatot, részben a hazai nyárak alkalmazkodóképességének és a nagyobb fahozamú külföldi nyárak jó tulajdonságainak összekapcsolásával, részben a nyárfabetegségekkel szemben ellenálló változatok kiválogatásával.” -1963 kertyészti lexiológus
ÉÉÉÉÉÉÉS TAPS! 😂

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Jogos, csak én annyi zenét hallgatok, hogy sosem tudom melyikhez lesz majd éppen kedvem. Egyébként ha már lesznek 32 GB-os mobilok, akkor szerintem már nem lesz ipodom. Az már elég lenne.Sebii
pluszegy 😀 sose tudtam mikor mit vegyek le, mert tuti, hogy ha olyanom volt, hogy na most zenét hallgatok, akkor tuti mindig olyat akartam a leginkább ami nem volt rajta 😀fetomy
Egyébként tudtok mondani jó ingyenes zeneletöltős oldalakat? Amiket eddig használtam már nem túl jók.

több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 190 — Faith, Fight, Fold
Valaki tud értelmes magyarázatot adni arra, hogy ha angol IPről egy BP-London 40'000Ft, akkor magyar IPről ugyanez miért 70'100Ft? MALÉV ráadásul. :mad:

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Jogos, csak én annyi zenét hallgatok, hogy sosem tudom melyikhez lesz majd éppen kedvem. Egyébként ha már lesznek 32 GB-os mobilok, akkor szerintem már nem lesz ipodom. Az már elég lenne.Sebii
pluszegy 😀 sose tudtam mikor mit vegyek le, mert tuti, hogy ha olyanom volt, hogy na most zenét hallgatok, akkor tuti mindig olyat akartam a leginkább ami nem volt rajta 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
természetesen nálunk fél angyalföld azzal van beültetve, pedig az egyik legrondább fa a világon. Nem tudom kinek az ötlete volt de a kurva anyját. Nem vagyok alergiás semmire csak erre a fehér szarra.
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 540
Jogos, csak én annyi zenét hallgatok, hogy sosem tudom melyikhez lesz majd éppen kedvem. Egyébként ha már lesznek 32 GB-os mobilok, akkor szerintem már nem lesz ipodom. Az már elég lenne.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

de ettől még az okostelefon jó, mert térképen keresgélni körülményes. és mp3 lejátszót sem akarok pluszban magammal vinni.

de a sok e-book buzitól szivesem átveszem az értelmes papír alapú könyveit ingyen és bérmentve 😊haromt
Sajnos még nem találtak fel olyan okostelefont, ami befogadná az én 60 GB zenémet, így kénytelen vagyok egy ipodot cipelni mindenhova. 😊Sebii
60 giga zenét nem viszek magammal. annyi itthon van a gépemen. Nem hiszem hogy egy 16 gigás memóriakártyával használhatatlan lenne egy okostelefon.

Nekem még a 2 giga is bőven elég a magammal vitt zenére. Ha kell valami akkor bedugom az itthoni gépre és kicserélem azt amit meguntam.
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 540

Sajnos még nem találtak fel olyan okostelefont, ami befogadná az én 60 GB zenémet, így kénytelen vagyok egy ipodot cipelni mindenhova. 😊
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Brrr gépemet visszaküldhetnék már lassan...Kezdek megkattanni...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve

pluszegy 😛

Az okostelefon téma más, mint a könyvnél, mert az okostelefon sokmindent egybefoglal, egy valamit kell hozzájuk tölteni, elővenni és megvenni. Ráadásul ami nekem fontos, hogy érzésben, élményben is ugyanaz mondjuk mp3 lejátszón hallgatni, mint telefonon, vagy a gps-t számológépet, fényképezőt azon csinálni, talán csak a térképnek van még hasonló feelingje, bár arról könnyebben lemondok 😊 Számomra az ebuknak semmi előnye nincsen, mivel ami lenne -kis helyet foglal- nekem nem előny. Legalábbis még max azzal találkoztam, hogy nincs elég könyvem kirakni, olyannal nem, hogy túl sok van 😊 :/
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 297 — Saturday Night Lights
Vagy én pl. mindig elfelejtettem feladni az ötöslottómat, és utána izgulhattam hogy ne húzzák ki a számaimat... Most már a telóm minden pénteken automatikusan feladja helyettem 😊Rataxes
Igazi kétélű fegyver. Amióta használom a telefonos szervezőmet és megszűnt a napi agytorna a rutinügyekben, szinte mindent elfelejtek, amit nem írok be, úgyhogy most az új telómnál szándékosan limitálom ezt a szolgáltatást.

A fiam leckéjénél meg együtt gyakorlom vele a írásképemet, ami a word áldása miatt iszonyú csúnya lett.

Ne értsetek félre, nem vagyok luddita, de a kütyüket sztem jó a helyén kezelni. Pl. nem e-bankolok, mert így is gép előtt növesztem a seggem. Inkább átsétálok ügyintézni a 10 percre található bankfiókba, levegőn is vagyok, a csajok is jók 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 176 — Eagles fan
haromt
+1
Fel lehet úgy fogni hogy csomó fölösleges alkalmazást kínál, szerintem meg ezek az alkalmazások egy csomó egyéb cuccot kiváltanak amire szükséged lehet, de fölösleges magaddal hurcolni ha van egy ilyen telefonod:

Térkép és mp3 lejátszó és internetelérés mellett: számológép, fényképező/kamera, iránytű, vízszintmérő, jegyzetfüzet, rádió, zseblámpa, ébresztő, stopper, szkenner (korlátozottan), játékok 😛, naptár (ami rögtön, magától befrissül az online naptárba, ez pl. több személyes irodák munkafolyamatainak szervezésében nem egy utolsó szempont 😊 ), stb. Ezekkel kb. egy hátizsákot meg lehetne tölteni, okostelefonként meg simán elfér a zsebedben 😊
És még egy csomó mindenre jó, pl. billentyű/egér kombót, webcamot pótolhatja PC-n, de akár security cam-ként is használható.
Vagy én pl. mindig elfelejtettem feladni az ötöslottómat, és utána izgulhattam hogy ne húzzák ki a számaimat... Most már a telóm minden pénteken automatikusan feladja helyettem 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes