Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
brrrr egész nap -10 alatt itt Lipcsében... +1 bukott állásinterjú. Legalább a SB legyen ma jó....
több mint 14 éve
tetves digi, és qrva roma... 😡@@ rem este még aza buzi pecc is nyerni fog...Divategy tökéletes napomat foglaltad össze 😛

JT Daniels fan
több mint 14 éve
tetves digi, és qrva roma... 😡@@ rem este még aza buzi pecc is nyerni fog...
|
több mint 14 éve
flecktomy bazmeeg 😂 😂 😂 btw ""P.J. called today and said he does not feel he's ready to be an offensive coordinator,"" hát én nem teljesen így "emlékszem", de maradjon a békesség 😀
több mint 14 éve
Jééé de 😮 😮http://espn.go.com/chicago/ncf/story/_/id/7538868/pj-fleck-resigns-northern-illinois-huskies-offensive-coordinator-one-day
Csak aztán odarepültem gondold el, kimentem edzésre, megnéztem kikről is lenne szó, majd
fetomy
flecktomy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Jééé de 😮 😮 Csak aztán odarepültem gondold el, kimentem edzésre, megnéztem kikről is lenne szó, majd
több mint 14 éve
Húde kurvára nagyon elegem van... Szopjon le minden kihasználós faszköcsög.. :mad:csak nem te vagy/voltál a Northern Illinois offenzív koordinátora??? 😮 😮
De legalább -saját- rekordot állítottam fel azzal, hogy kevesebb mint egy napig dolgoztam egy helyen :cool:
p.s. szopóág rulez!fetomy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Húde kurvára nagyon elegem van... Szopjon le minden kihasználós faszköcsög.. :mad: De legalább -saját- rekordot állítottam fel azzal, hogy kevesebb mint egy napig dolgoztam egy helyen :cool:
p.s. szopóág rulez!
több mint 14 éve
+1..-5 fokban vicces 😀De jó, hogy emiatt a hideg miatt focizni sem tudok elmenni, mert nincs fűtés a suliban...SebiiCsütörtökön mi úgy toltuk, kicsit meg is fáztam 😀empty taxi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
SHOOT ME
több mint 14 éve
De jó, hogy emiatt a hideg miatt focizni sem tudok elmenni, mert nincs fűtés a suliban...SebiiCsütörtökön mi úgy toltuk, kicsit meg is fáztam 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
De jó, hogy emiatt a hideg miatt focizni sem tudok elmenni, mert nincs fűtés a suliban...
több mint 14 éve
Jajam. 😊 Elhiszem. Reméltem, hogy ismét lesz Ravens-Giants, és akkor kapnád az ívet, de így nem, mert most nektek szurkolok. 😀Problémák itt is-ott is. De az igazán fontos dolgok úgy néz ki megoldódtak...áhh...Asbee?Vrijbloed
Egyébként de kurva lassan megy az idő most. Ennyire én még nem voltam rákattanva meccsre, mint most. Pedig azért 2 éve zp-ben komoly hangulatot csináltunk 😀Asbee
Háhá, multi elemében volt. 😀 Emlékszem vége lett a meccsnek, adtam is a pálinkámból gyorsan. 😀
több mint 14 éve
Problémák itt is-ott is. De az igazán fontos dolgok úgy néz ki megoldódtak...áhh...Asbee?Vrijbloed
Egyébként de kurva lassan megy az idő most. Ennyire én még nem voltam rákattanva meccsre, mint most. Pedig azért 2 éve zp-ben komoly hangulatot csináltunk 😀
több mint 14 éve
képessport, sportszelep, lfl...ölni tudnék

---
több mint 14 éve
áhh...
több mint 14 éve
catattack
3 520
hát a múltkori kulcstackle-öd után amit kiosztottál .brk-nak kezdem egy kicsit félteni a csajt 😀eaglesmcnabbNe is mondd!
Volt az a k.rva nagy perecem, amikor ugrottam valaki után...
Na azt a vállsérülést talán mostanra sikerült 90%-osra feljavítani!
több mint 14 éve
hát a múltkori kulcstackle-öd után amit kiosztottál .brk-nak kezdem egy kicsit félteni a csajt 😀Nem izgat! Túlfejlett a humorérzékem és ennyivel lerendezem.De bírom, amikor egy csaj poénkodik, feladja a magas labdát és amikor azt leütöm akkor a viccen megsértődik!Szard le. Le kell csapni. 😀szaba
Hülye picsák!catattack
Például most derült ki az egyik csajról akivel K1 edzésre járok, hogy a kollégám (és jóbarátom) lakótársa. Mondtam is a barátomnak, hogy: Mondd meg a lakótársadnak, pénteken szét lesz bombázva!
Jó amikor így összefutnak a szálak...catattack
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
catattack
3 520
Nem izgat! Túlfejlett a humorérzékem és ennyivel lerendezem.De bírom, amikor egy csaj poénkodik, feladja a magas labdát és amikor azt leütöm akkor a viccen megsértődik!Szard le. Le kell csapni. 😀szaba
Hülye picsák!catattack
Például most derült ki az egyik csajról akivel K1 edzésre járok, hogy a kollégám (és jóbarátom) lakótársa. Mondtam is a barátomnak, hogy: Mondd meg a lakótársadnak, pénteken szét lesz bombázva!
Jó amikor így összefutnak a szálak...
több mint 14 éve
en most csak az emlitett esetbol indultam ki.feldobott magaslabda, lecsapas, meg-nem-sertodes.
mert egyebkent termeszetes h nem mindegyik ertelmes.
nem vagyok naiv ha nokrol van szo. 😉
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Hát igen, de szép is volt, míg még én is abban a hitben voltam mint Mikey 😀ezek szerint en csak ertelmesekkel vagyok korulveve. (hal' istennek.)Mikey😂Fake
több mint 14 éve
Gyűlölöm a hólapátolást... :mad:gravediggerÉn még mindig jobban szeretem, mint például a fűnyírást.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ezek szerint en csak ertelmesekkel vagyok korulveve. (hal' istennek.)Mikey😂