Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
az előbb hazafelé a metrón felébresztett egy nyugdíjas nő, hogy ne terpeszkedjek el, mert ő így nem tud kényelmesen hátradőlni, majd utána még nekiállt pofázni, hogy ő rákbeteg, stb.. szerencséjére nem nagyon fogtam fel, amit mond..
több mint 14 éve
Bria, nem gondolkodtál még el egy "Bria - The Man, The Myth, The Legend of Bowl.hu" pólón? 😀DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 14 éve
köcsög adsense...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Én most nagyon boldog vagyok a "tehenemmel"(kopp-kopp)és jól is tejel 😛 De nem akarok itt lándzsát törni egyik szemlélet mód mellett sem,mindenki úgy csinálja ahogy neki jól esik 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Bár ezzel együtt jegyzem meg hogy én is a hosszútávú és komoly kapcsolatok híve vagyok inkább 😊CowboykarcsiDrága édesapám mondta jó 20 évvel ezelőtt: "Édes fiam ha tejet akarsz inni tejet vegyél, ne tehenet."
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Igen, a válaszok pedig tőle származtak! Tegnap este hívtam, nem vett fel, majd kaptam a fenti szöveget smsben.Aztán jött tegnap este az sms... :/Ácsi bácsi!
adyno12
Jól értem, ez te voltál:
Találkozunk a hétköznap valamikor?
Lesz szombaton koncert, lenne kedved eljönni velem?catattack
több mint 14 éve
erről az erkölcsi fertőről hallani sem akarok többet,fújj,borzasztóak vagytok! 😛 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
catattack
3 520
minden este más nővel lefeküdni....Borzalom lehet 😀 😛.. és elárulom neked, hogy a két dolog nem zárja ki egymást! 😛
Bár ezzel együtt jegyzem meg hogy én is a hosszútávú és komoly kapcsolatok híve vagyok inkább 😊Cowboykarcsi
több mint 14 éve
Ki mondta, hogy az? Én csak adtam példát a csalódás elkerülésére.Nem hiszem el, hogy bria mester élete nem tud követendő példa lenni előttetek. Nem tudlak sajnálni titeket.szabaNe mondja nekem senki, hogy az a boldogság! 😐
😂catattack
több mint 14 éve
Ja én sajnálom is Briát nagyon,minden este más nővel lefeküdni....Borzalom lehet 😀 😛Bár ezzel együtt jegyzem meg hogy én is a hosszútávú és komoly kapcsolatok híve vagyok inkább 😊
több mint 14 éve
catattack
3 520
Nem hiszem el, hogy bria mester élete nem tud követendő példa lenni előttetek. Nem tudlak sajnálni titeket.szabaNe mondja nekem senki, hogy az a boldogság! 😐
😂
több mint 14 éve
"Nem szeretnélek becsapni azzal, hogy érdeklődök utánad, de sajnos mostanában nem fér bele senki az életembe. Nagyon aranyos vagy, és ezért nem szeretném, hogy rám pazarold az energiád...feleslegesen!"örülj neki h nem hónapok vagy évek után.
Mindezt közel 2 hét beszélgetés, nevetgélés, kedveskedés, stb. után. Ezeket a sablon szövegeket, smseket gyűjtik biztosan valahol. Igen, van toll a hátamon, de ettől még nem vagyok madár...
Tököm kivan, hogy mindig elb.sszák valamivel az ember kedvét, napját...adyno12
nekem anno jó fej volt a csaj, legalább szakításkor magával hozta a még nála lévő ételhordóimat. Elmosogatva natürlich. 😀
egyébként meg ehhez a dologhoz, hogy tuti gyűjtik ezeket a hüle dumákat h "maradjunk inkább csak..." azért nekünk is van ilyen nem? "Szeretnék inkább nyitottabb kapcsolatban élni". 😀
több mint 14 éve
Nem hiszem el, hogy bria mester élete nem tud követendő példa lenni előttetek. Nem tudlak sajnálni titeket.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Aztán jött tegnap este az sms... :/Ácsi bácsi!
adyno12
Jól értem, ez te voltál:
Találkozunk a hétköznap valamikor?
Lesz szombaton koncert, lenne kedved eljönni velem?
több mint 14 éve
😀 Érdekes lenne az biztos, ha egyről beszélnénk! 😀"Nem szeretnélek becsapni azzal, hogy érdeklődök utánad, de sajnos mostanában nem fér bele senki az életembe. Nagyon aranyos vagy, és ezért nem szeretném, hogy rám pazarold az energiád...feleslegesen!"Ez a szöveg szerintem már az én esetemben is csak idő kérdése, hogy az arcomba kapjam. 😂 :/Vrijbloed
Mindezt közel 2 hét beszélgetés, nevetgélés, kedveskedés, stb. után. Ezeket a sablon szövegeket, smseket gyűjtik biztosan valahol. Igen, van toll a hátamon, de ettől még nem vagyok madár...
Az a "vicces" az egészben, amikor a fent idézett szöveget szembeállítod a korábbiakban elmondottakkal.
Hétvége: Találkozunk a hétköznap valamikor? Persze, csak még nem tudom, hogy a melyik nap, mert bérszámfejtés van... Mondom ok.
Hétfő: Lesz szombaton koncert, lenne kedved eljönni velem? Persze beszélhetünk róla, igaz suliban leszek, de este már szabad vagyok.
Aztán jött tegnap este az sms... :/
Az elmúlt 1 év tapasztalatai alapján már baromira nem tudom eldönteni, hogy mi az igazság, mi a hihető, mi a púder. Kezdek bizalmatlan lenni, pedig megéltem már egyet, s mást ez alatt a 25 év alatt és mégsem voltam még ilyen lelki állapotban mint most.
Mondogathatom, hogy jön másik, blabla közhelyek, de ettől még sikerélmény nélkül mehet az ember a holdra.
"Aranyos vagy..." - Jah, persze. A kiskutyák azok aranyosak. (Azt hiszem filmben is elhangzott ez a mondat valahol.)
több mint 14 éve
A fenét. 😀 😂Ugyanaz a csaj? 😀kittli"Nem szeretnélek becsapni azzal, hogy érdeklődök utánad, de sajnos mostanában nem fér bele senki az életembe. Nagyon aranyos vagy, és ezért nem szeretném, hogy rám pazarold az energiád...feleslegesen!"Ez a szöveg szerintem már az én esetemben is csak idő kérdése, hogy az arcomba kapjam. 😂 :/Vrijbloed
Csak hasonló szituban vagyok/leszek nemsokára. Erős megérzés. 😂 😊
több mint 14 éve
Ugyanaz a csaj? 😀"Nem szeretnélek becsapni azzal, hogy érdeklődök utánad, de sajnos mostanában nem fér bele senki az életembe. Nagyon aranyos vagy, és ezért nem szeretném, hogy rám pazarold az energiád...feleslegesen!"Ez a szöveg szerintem már az én esetemben is csak idő kérdése, hogy az arcomba kapjam. 😂 :/Vrijbloed
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
"Nem szeretnélek becsapni azzal, hogy érdeklődök utánad, de sajnos mostanában nem fér bele senki az életembe. Nagyon aranyos vagy, és ezért nem szeretném, hogy rám pazarold az energiád...feleslegesen!"Ez a szöveg szerintem már az én esetemben is csak idő kérdése, hogy az arcomba kapjam. 😂 :/
több mint 14 éve
De jajj de jó, hogy hiába küldözgetem facebook-on a jelszó törlő e-mailt, mert basznak kiküldeni...
több mint 14 éve
Örülj neki hogy a "azért barátok még lehetünk",vagy a "velem van a baj nem veled" sláger mondatokat nem vette elő 😛 Nekem azok a kedvenceim.Amugy jobbulást,majd jön másik 😊 😉CowboykarcsiKöszi, bízom benne! Inkább a dolog mikéntje húzott, dühített fel...
Mondjuk ebben igazad van, falra tudok mászni az általad idézett mondatoktól!
több mint 14 éve
hát bazdmeg lassan én is elszámolok a kedvenc számunkhoz.............de addig is szeretettel küldöm magamnak, ha már vok ien hülye fasz: http://www.youtube.com/watch?v=FaA9OOng2igde sebaj azért még futok pár kört, h aztán még jobb legyen............
|
több mint 14 éve
Örülj neki hogy a "azért barátok még lehetünk",vagy a "velem van a baj nem veled" sláger mondatokat nem vette elő 😛 Nekem azok a kedvenceim.Amugy jobbulást,majd jön másik 😊 😉
több mint 14 éve
"Nem szeretnélek becsapni azzal, hogy érdeklődök utánad, de sajnos mostanában nem fér bele senki az életembe. Nagyon aranyos vagy, és ezért nem szeretném, hogy rám pazarold az energiád...feleslegesen!"Mindezt közel 2 hét beszélgetés, nevetgélés, kedveskedés, stb. után. Ezeket a sablon szövegeket, smseket gyűjtik biztosan valahol. Igen, van toll a hátamon, de ettől még nem vagyok madár...
Tököm kivan, hogy mindig elb.sszák valamivel az ember kedvét, napját...
több mint 14 éve
catattack
3 520
Sobri!Szépeket írtál!
De nekem nem ez volt a gondom, hanem az, hogy a null tudású nagyképűen
okoskodik.
Ebből a rétegből nehezen emelkedik ki valaki, mert többnyire jól érzi magát ebben a szerepben.
több mint 14 éve
Ne vedd magadra amit írni fogok, nem személyes.És körbe is értünk.Sobri! Forogjál körbe-körbe!
A≠ASobri Jóska
Úgy látom nem olvasol a sorok között és a szádba kell rágni mindent. A két hozzászólásom nem azonos, ha kiragadsz két mondatot akkor sem.
1. Dühítő, ha valaki mögött nulla tudás van és veri a mellét, hogy mekkora szakértő. Elkerülhetetlen, hogy ez a sport is egyre népszerűbb és egyre több hülyét vonz be. Én ha valamihez nem értek, akkor nem okoskodok ész nélkül.
2. Annak viszont örülök, hogy ezen az oldalon többen kiemelkedően magas színvonalon foglalkoznak a focival. Hozzászólásaik mögött van tudás. Nekik hálás vagyok, mert tőlük tanulhat az ember.
Ez az egész dolog már nem annyira zavaró az értetlenkedő viselkedésed után.
Írj bátran, ha még mindig azonosságot vélsz felfedezni.catattack
A két hozzászólásod persze, hogy nem azonos, mondhatni tökéletesen ellentmondasz magadnak, de ez a személyes vonal nem fontos. Ami fontos:
1. Szerintem szerencsés, ha egyre több hülyét vonz be a sportág. Senki sem okosként kezdte. A hülyékből lesznek az okosok, rengetegen dolgoznak azon, hogy minél többen ismerjéék meg ezt a sportot.
Ha minden 99 hülyére jut 1 nemhülye, már megérte.
2. Ennek az oldalnak a fórumrészén nema tudás a kritérium. Valóban jobb, ha valakinek a hsz-e mögött nagyfokú tudás van, de ebben a témában ulpianus írta meg a lényeget, ami minden ilyen, és ehhez hasonló fórum mottója is lehetne egyben:
Miért kéne szakmailag bárhol lenni? Ez egy rajongói fórum. Véleménye mindenkinek lehet. Maximum nem tetszik.ulpianusBiztos van olyan ember, aki jelen pillanatban semmit se tud erről a sportról, nem is érdekli, de az egyre növekvő népszerűség miatt nemsokára megtetszik neki, beleássa magát, és lehet 2-3 év múlva ennek az oldalnak az egyik legaktívabb, leghozzáértőbb tagjaként szórakoztat téged is az írásaival.
Nem megéri akkor, hogy népszerűsödik az NFL?