Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
catattack 3 520
nézz NCAA-t
aztán ha az is divat lesz, nézz high school focit, aztán ha az is, még mindig ott a pee weeJJ
Ott nagyobb a rotáció, amit az agyam már nem tud feldolgozni!
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 864 — no es importante
Sok kibaszott divatszurkoló! Leabálom mindet! Lövése nincs a sportról (ahogy nekem sem) és okoskodik!
Nem akarom, hogy divat legyen az NFL Magyarországon!!!!!catattack
nézz NCAA-t
aztán ha az is divat lesz, nézz high school focit, aztán ha az is, még mindig ott a pee wee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
catattack 3 520
Dehogynem, legyen csak minél nagyobb divat!
Le az elitizmussal!Sobri Jóska
Pont ez teszi őket elitté!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Faszbukkos okosság. A Simpson TD-vel kezdődött...
Olyan vagyok, mint William Foster az Összeomlásból!catattack
Hirtelen nagyot nőtt a Bengals fanok száma ? 😊
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 189 — #NoStress
Sok kibaszott divatszurkoló! Leabálom mindet! Lövése nincs a sportról (ahogy nekem sem) és okoskodik!
Dehogynem, legyen csak minél nagyobb divat!
Le az elitizmussal!

több mint 14 éve
catattack 3 520
Faszbukkos okosság. A Simpson TD-vel kezdődött...
Olyan vagyok, mint William Foster az Összeomlásból!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megosztod velünk az élményt ami ezt kihozta belőled ? 😊
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
nyugiii, nem én leszek az NFL kishazánkban... 😉

|
több mint 14 éve
catattack 3 520
Nem akarom, hogy divat legyen az NFL Magyarországon!!!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tudom, ez nektek az SB volt, de nekem pl. kellett egy jó hét, meg más elfoglaltság, mire nagyjából teljesen túltettem magam az AFC döntőn. 😊 😉

"Szivbemarkoló, és igen fájdalamas érzés kerülget"-> engem is, de az én helyzetem sokkal rosszabb, hidd el. 😉 😀Vrijbloed
Mindenkinek máshogy, de ha valaki igazán szurkol egy csapatnak, akkor a a vereség nagyon tud fájni, főleg ilyen fontos pillanatokban 😕gravedigger
Persze, még friss az élmény. Alszol rá 1-2-t és sokkal jobb lesz. 😉Vrijbloed
Remélem 😊 Volt már pár csalódásban részem, csak kiheverem valahogy 😊 És előjön a boldogság, mert azért van sok dolog ami miatt örülhetünk az idei Patriots-nak 😊
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Szivbemarkoló, és igen fájdalamas érzés kerülget...gyűlölöm hogy igy kell nekivágni a fél éves böjtnek... :mad:gravedigger
Tudom, ez nektek az SB volt, de nekem pl. kellett egy jó hét, meg más elfoglaltság, mire nagyjából teljesen túltettem magam az AFC döntőn. 😊 😉

"Szivbemarkoló, és igen fájdalamas érzés kerülget"-> engem is, de az én helyzetem sokkal rosszabb, hidd el. 😉 😀Vrijbloed
Mindenkinek máshogy, de ha valaki igazán szurkol egy csapatnak, akkor a a vereség nagyon tud fájni, főleg ilyen fontos pillanatokban 😕gravedigger
Persze, még friss az élmény. Alszol rá 1-2-t és sokkal jobb lesz. 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szivbemarkoló, és igen fájdalamas érzés kerülget...gyűlölöm hogy igy kell nekivágni a fél éves böjtnek... :mad:gravedigger

Mindenkinek máshogy, de ha valaki igazán szurkol egy csapatnak, akkor a a vereség nagyon tud fájni, főleg ilyen fontos pillanatokban 😕
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

"Szivbemarkoló, és igen fájdalamas érzés kerülget"-> engem is, de az én helyzetem sokkal rosszabb, hidd el. 😉 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szivbemarkoló, és igen fájdalamas érzés kerülget...gyűlölöm hogy igy kell nekivágni a fél éves böjtnek... :mad:
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Azért bámulatos hétvége megkoronázásaként SB felénél elment az áram,amit vissza se tudtam varázsolni, nagyon fasza!

Mondjuk mikor half time showban megjelent az a két szar azzal az elképesztő módon felkapott ótvar számmal úgyis kinyomtam volna a TV-t úgyhogy majdnem mindegy is...
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
Ez a SB olyan volt mint az egész szezon. Elb@szott szar!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
😕Joco
😕

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
😕

több mint 14 éve
catattack 3 520
A hétvégén csak a hópihe vonatok közlekednekJJ
7köznapra is csak 2 óránként írja.
Nagykőrösről 20:00-kor megy az utolsó. Jó ez egy fos falu, de egy Kecskemétről 19:47-kor elmegy az utolsó, az kriminális!!
Fuck You MÁV!!
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 864 — no es importante
Mondja má meg valaki, hogy a szájbabaszott MÁV mikor ritkította meg a Szeged-Pest vonalat?
Fórumtali kilőve...catattack
A hétvégén csak a hópihe vonatok közlekednek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
catattack 3 520
Mondja má meg valaki, hogy a szájbabaszott MÁV mikor ritkította meg a Szeged-Pest vonalat?
Fórumtali kilőve...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tetves digi, és qrva roma... 😡@@ rem este még aza buzi pecc is nyerni fog...Divat
Mi is... 😉 😊
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 530
brrrr egész nap -10 alatt itt Lipcsében... +1 bukott állásinterjú. Legalább a SB legyen ma jó....
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
öröm bódottá...lesz ez még így se... 😀

|
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
tetves digi, és qrva roma... 😡@@ rem este még aza buzi pecc is nyerni fog...Divat
egy tökéletes napomat foglaltad össze 😛

JT Daniels fan