Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
catattack
3 520
nézz NCAA-tOtt nagyobb a rotáció, amit az agyam már nem tud feldolgozni!
aztán ha az is divat lesz, nézz high school focit, aztán ha az is, még mindig ott a pee weeJJ
több mint 14 éve
Sok kibaszott divatszurkoló! Leabálom mindet! Lövése nincs a sportról (ahogy nekem sem) és okoskodik!nézz NCAA-t
Nem akarom, hogy divat legyen az NFL Magyarországon!!!!!catattack
aztán ha az is divat lesz, nézz high school focit, aztán ha az is, még mindig ott a pee wee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
catattack
3 520
Dehogynem, legyen csak minél nagyobb divat!Pont ez teszi őket elitté!
Le az elitizmussal!Sobri Jóska
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Faszbukkos okosság. A Simpson TD-vel kezdődött...Hirtelen nagyot nőtt a Bengals fanok száma ? 😊
Olyan vagyok, mint William Foster az Összeomlásból!catattack
több mint 14 éve
Sok kibaszott divatszurkoló! Leabálom mindet! Lövése nincs a sportról (ahogy nekem sem) és okoskodik!Dehogynem, legyen csak minél nagyobb divat!
Le az elitizmussal!
több mint 14 éve
catattack
3 520
Faszbukkos okosság. A Simpson TD-vel kezdődött... Olyan vagyok, mint William Foster az Összeomlásból!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sok kibaszott divatszurkoló! Leabálom mindet! Lövése nincs a sportról (ahogy nekem sem) és okoskodik!Megosztod velünk az élményt ami ezt kihozta belőled ? 😊
több mint 14 éve
catattack
3 520
Sok kibaszott divatszurkoló! Leabálom mindet! Lövése nincs a sportról (ahogy nekem sem) és okoskodik! Nem akarom, hogy divat legyen az NFL Magyarországon!!!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Remélem 😊 Volt már pár csalódásban részem, csak kiheverem valahogy 😊 És előjön a boldogság, mert azért van sok dolog ami miatt örülhetünk az idei Patriots-nak 😊Persze, még friss az élmény. Alszol rá 1-2-t és sokkal jobb lesz. 😉VrijbloedTudom, ez nektek az SB volt, de nekem pl. kellett egy jó hét, meg más elfoglaltság, mire nagyjából teljesen túltettem magam az AFC döntőn. 😊 😉Mindenkinek máshogy, de ha valaki igazán szurkol egy csapatnak, akkor a a vereség nagyon tud fájni, főleg ilyen fontos pillanatokban 😕gravedigger
"Szivbemarkoló, és igen fájdalamas érzés kerülget"-> engem is, de az én helyzetem sokkal rosszabb, hidd el. 😉 😀Vrijbloed
több mint 14 éve
Persze, még friss az élmény. Alszol rá 1-2-t és sokkal jobb lesz. 😉Mindenkinek máshogy, de ha valaki igazán szurkol egy csapatnak, akkor a a vereség nagyon tud fájni, főleg ilyen fontos pillanatokban 😕gravediggerSzivbemarkoló, és igen fájdalamas érzés kerülget...gyűlölöm hogy igy kell nekivágni a fél éves böjtnek... :mad:gravediggerTudom, ez nektek az SB volt, de nekem pl. kellett egy jó hét, meg más elfoglaltság, mire nagyjából teljesen túltettem magam az AFC döntőn. 😊 😉
"Szivbemarkoló, és igen fájdalamas érzés kerülget"-> engem is, de az én helyzetem sokkal rosszabb, hidd el. 😉 😀Vrijbloed
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mindenkinek máshogy, de ha valaki igazán szurkol egy csapatnak, akkor a a vereség nagyon tud fájni, főleg ilyen fontos pillanatokban 😕Szivbemarkoló, és igen fájdalamas érzés kerülget...gyűlölöm hogy igy kell nekivágni a fél éves böjtnek... :mad:gravediggerTudom, ez nektek az SB volt, de nekem pl. kellett egy jó hét, meg más elfoglaltság, mire nagyjából teljesen túltettem magam az AFC döntőn. 😊 😉
több mint 14 éve
Szivbemarkoló, és igen fájdalamas érzés kerülget...gyűlölöm hogy igy kell nekivágni a fél éves böjtnek... :mad:gravediggerTudom, ez nektek az SB volt, de nekem pl. kellett egy jó hét, meg más elfoglaltság, mire nagyjából teljesen túltettem magam az AFC döntőn. 😊 😉
"Szivbemarkoló, és igen fájdalamas érzés kerülget"-> engem is, de az én helyzetem sokkal rosszabb, hidd el. 😉 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szivbemarkoló, és igen fájdalamas érzés kerülget...gyűlölöm hogy igy kell nekivágni a fél éves böjtnek... :mad:
több mint 14 éve
Azért bámulatos hétvége megkoronázásaként SB felénél elment az áram,amit vissza se tudtam varázsolni, nagyon fasza!Mondjuk mikor half time showban megjelent az a két szar azzal az elképesztő módon felkapott ótvar számmal úgyis kinyomtam volna a TV-t úgyhogy majdnem mindegy is...
több mint 14 éve
Ez a SB olyan volt mint az egész szezon. Elb@szott szar!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
catattack
3 520
A hétvégén csak a hópihe vonatok közlekednekJJ7köznapra is csak 2 óránként írja.
Nagykőrösről 20:00-kor megy az utolsó. Jó ez egy fos falu, de egy Kecskemétről 19:47-kor elmegy az utolsó, az kriminális!!
Fuck You MÁV!!
több mint 14 éve
Mondja má meg valaki, hogy a szájbabaszott MÁV mikor ritkította meg a Szeged-Pest vonalat?A hétvégén csak a hópihe vonatok közlekednek
Fórumtali kilőve...catattack

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
catattack
3 520
Mondja má meg valaki, hogy a szájbabaszott MÁV mikor ritkította meg a Szeged-Pest vonalat?Fórumtali kilőve...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tetves digi, és qrva roma... 😡@@ rem este még aza buzi pecc is nyerni fog...DivatMi is... 😉 😊
több mint 14 éve
brrrr egész nap -10 alatt itt Lipcsében... +1 bukott állásinterjú. Legalább a SB legyen ma jó....
több mint 14 éve
tetves digi, és qrva roma... 😡@@ rem este még aza buzi pecc is nyerni fog...Divategy tökéletes napomat foglaltad össze 😛

JT Daniels fan
|