Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
a következő párbeszéd zajlott a minap suliban:"-Ha 5-ödjére sem lesz meg a matek1, akkor mi történik?
-Akkor kibasznak!
-Végül is akkor a holnapi mateknak nincs nagy tétje számomra! "
azt nem tudom hogy meglett-e neki 😀
Newman: szarni bele! ha most nem csúszol akkor jövőre fogsz. Tök8, egyszer ígyis-úgyis utolér a végzet . tapasztalatból mondom 😀
utolsó VK-m holnap lesz, hazajöttem előzőről, és azóta ezt tanulom, szerencsére délután 2-kor lesz, addig még van egy rakat idő 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Be clutch.Nekem a holnap do or die dönti el, hogy nyerek-e egy évet. Nem parázok, áh dehogy.... 😐NewmanNyertem egy extra félévet ma.HanniÖröm az ürömben hogy nálunk nincs ilyen. Ha nyersz, akkor minimum 1 évet. Mondanom se kell már tavaly megnyertem .eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Nekem a holnap do or die dönti el, hogy nyerek-e egy évet. Nem parázok, áh dehogy.... 😐Nyertem egy extra félévet ma.HanniÖröm az ürömben hogy nálunk nincs ilyen. Ha nyersz, akkor minimum 1 évet. Mondanom se kell már tavaly megnyertem .eaglesmcnabb
több mint 14 éve
4 nap alatt 5 UVm volt. Abból ma kettő, a reggeli egy éves lett volna az meglett, a délutáni utolsóra fogyott el a comeback szufla. Azért 4/5 nem rossz eredmény végülis. Jah és tegnap Tebowingoltam.Nyertem egy extra félévet ma.HanniÖröm az ürömben hogy nálunk nincs ilyen. Ha nyersz, akkor minimum 1 évet. Mondanom se kell már tavaly megnyertem .eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Nyertem egy extra félévet ma.HanniÖröm az ürömben hogy nálunk nincs ilyen. Ha nyersz, akkor minimum 1 évet. Mondanom se kell már tavaly megnyertem .
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nyertem egy extra félévet ma.
több mint 14 éve
official fórumon kutakodhatsz még hátha...Az, 1.3-as patch-csel. C'est la vie.Corrupted data.eredeti, patchelve?
De úgy, hogy kinyírta a 24-i, 27-i, 28-i mentésemet.. viszont megmaradt egy január 6-i, és a húgom 29-i karaktere.
Sztem a Blackreach-es liftek miatt... de azokat speciel csak 27-én játszottam, és utána, pénteken/szombaton is simán visszatöltött, le ismentettem másképp direkt, mert hallottam (aztán saját szemmel tapasztaltam), hogy bugos. Szóval nem értem...
Egyelőre guglizok mint állat... és WTF.Igor
én eddig kurva mákos voltam , semmilyen komoly bugba nem futottam bele... kivéve egy side-quest-et nem tudtam volna befejezi console command nélkül, de ettől eltekintve.... szívás igor.briareos
Állítólag kijön/kijött már az 1.4... de ez is egyelőre béta, és itt is nagy túróst írnak a nagy liftekről.
Áhh, nem is tudom.Igor
http://forums.bethsoft.com/index.php?/forum/117-v-skyrim/
több mint 14 éve
Az, 1.3-as patch-csel. C'est la vie.eredeti, patchelve?mé mi történt?briareosCorrupted data.
De úgy, hogy kinyírta a 24-i, 27-i, 28-i mentésemet.. viszont megmaradt egy január 6-i, és a húgom 29-i karaktere.
Sztem a Blackreach-es liftek miatt... de azokat speciel csak 27-én játszottam, és utána, pénteken/szombaton is simán visszatöltött, le ismentettem másképp direkt, mert hallottam (aztán saját szemmel tapasztaltam), hogy bugos. Szóval nem értem...
én eddig kurva mákos voltam , semmilyen komoly bugba nem futottam bele... kivéve egy side-quest-et nem tudtam volna befejezi console command nélkül, de ettől eltekintve.... szívás igor.briareos
Állítólag kijön/kijött már az 1.4... de ez is egyelőre béta, és itt is nagy túróst írnak a nagy liftekről.
Áhh, nem is tudom.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Aztakurvaeget!azt hiszitek mashol csupa remek ember el ?Fakenem, csak tudjuk hogy itt milyenek 😀
Viccet félretéve kint sem habostorta, ráadásul nem mindenkinek megy olyan könnyen hogy itt hagyjon csapot-papot és egyik pillanatról a másikra kimenjen. Úgy hogy itt vannak az ember szerettei, és minden ide köti az illetőt.
szerk.: azért a vénkurva megint kitett magáért: http://tv2.hu/mokka/video/hoffmann-rozsa-csacsi-erv-hogy-az-egyetemista-nem-kereso-ember
nem akarom idézni, de volt 1-2 aranyköpés.eaglesmcnabb
A diákhitellel kapcsolatban a joghallgatók szóba kerültek. Hogy 3 hónap alatt találnak munkát, magasabb keresettel, mint az átlagfizetés.
Két jogász barátom van. Az egyik ügyvéd mellett van, nettó 90. A másik megyei bíróságon, nettó 110.
Mi a faszról beszélünk akkor?
Be kéne verni az orrát az ilyeneknek.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
eredeti, patchelve?Corrupted data.Efff you Sony és Bethesda, 70 órányi Skyrim elment a semmibe.. jdgljhdflgdjg!mé mi történt?briareos
Ha csak egyszerűen szar lenne a játék.... de így hogy isteni, és utána b@szódik el, billiónyiszor olyan bosszantó.Igor
én eddig kurva mákos voltam , semmilyen komoly bugba nem futottam bele... kivéve egy side-quest-et nem tudtam volna befejezi console command nélkül, de ettől eltekintve.... szívás igor.
több mint 14 éve
Efff you Sony és Bethesda, 70 órányi Skyrim elment a semmibe.. jdgljhdflgdjg!Esbern?
Ha csak egyszerűen szar lenne a játék.... de így hogy isteni, és utána b@szódik el, billiónyiszor olyan bosszantó.Igor
elvileg van rá megoldás, de sajna gépem ami elfuttatja nem rendelkezik nettel, úgyh majd ha hazamegyek viszem a patchet
több mint 14 éve
Corrupted data.Efff you Sony és Bethesda, 70 órányi Skyrim elment a semmibe.. jdgljhdflgdjg!mé mi történt?briareos
Egyelőre guglizok mint állat... és WTF.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Efff you Sony és Bethesda, 70 órányi Skyrim elment a semmibe.. jdgljhdflgdjg!mé mi történt?
több mint 14 éve
Efff you Sony és Bethesda, 70 órányi Skyrim elment a semmibe.. jdgljhdflgdjg!Ha csak egyszerűen szar lenne a játék.... de így hogy isteni, és utána b@szódik el, billiónyiszor olyan bosszantó.
több mint 14 éve
ugye csak vicc az oldal baszakodása az SB hét alatt? (na meg persze holnap NSD)kristofaz NSD lesz az oka, a szerver nem volt felkészülve a magyar szurkolók ekkora mértékű érdeklődésére

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
ugye csak vicc az oldal baszakodása az SB hét alatt? (na meg persze holnap NSD)kristofilyenkor szokott 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ugye csak vicc az oldal baszakodása az SB hét alatt? (na meg persze holnap NSD)
több mint 14 éve
Helytálló a Díszpinty rang 😊Bazdmeg nem hiszem el, hogy mekkora fasz vagyok!....catattackTe egy arc vagy. 😀szaba
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem tudom hallottatok-e róla, elég durva...Istenem de rossz ilyet olvasni... 😕
http://infopapa.hu/hir_olvas/permalink:veszprem-megyei-kettos-halal-csaladi-tragedia-tortent-az-erdoben-2012-01-29-143328/
ráadásul ismertem is, emelt törin csoporttársam volt...Hurka
több mint 14 éve
nem tudom hallottatok-e róla, elég durva...http://infopapa.hu/hir_olvas/permalink:veszprem-megyei-kettos-halal-csaladi-tragedia-tortent-az-erdoben-2012-01-29-143328/
ráadásul ismertem is, emelt törin csoporttársam volt...
több mint 14 éve
Bazdmeg nem hiszem el, hogy mekkora fasz vagyok!Te egy arc vagy. 😀
A lakásunkban van egy ajtó (üveges) amelyiken rossz a kilincs és csak kulccsal lehet kinyitni. Becsukni be tudod, ha jól megnyomod, mert a nyelv beleugrik a helyére.
Jövök haza a melóból. Nagy csönd otthon. Látom, hogy ég a villany abban a bizonyos szobába az ajtó csukva, de a kulcs kívül!!
Elfordítom a kulcsot, kinyitom. Bent ül a feleségem és a fiam.
Kérdezem, hogy mi történt? A feleségem mondja, hogy pakolászott a szobába, a kisfiam utánajött a szobába és egy mozdulattal becsapta az ajtót és nem tudtak kijönni.
Kérdezem:
-Mióta vagytok bent?
-Másfél órája.
-Telefon?
-Kint van a konyhában.
-De hogy tudta ilyen erősen becsapni az ajtót, hogy a nyelv beugrott?
...és én FASZ azzal a mozdulattal belülről magunkra csaptam az ajtót! (Gratulálok te faszkalap)
szerencsére nálam volt a telefon és a sógorékat áthívtuk, hogy nyissa ki az ajtót. (Ha nincs más lehetőség nyilván kirúgom a picsába...)
Sírni tudnék...catattack
több mint 14 éve
catattack
3 520
Bazdmeg nem hiszem el, hogy mekkora fasz vagyok!A lakásunkban van egy ajtó (üveges) amelyiken rossz a kilincs és csak kulccsal lehet kinyitni. Becsukni be tudod, ha jól megnyomod, mert a nyelv beleugrik a helyére.
Jövök haza a melóból. Nagy csönd otthon. Látom, hogy ég a villany abban a bizonyos szobába az ajtó csukva, de a kulcs kívül!!
Elfordítom a kulcsot, kinyitom. Bent ül a feleségem és a fiam.
Kérdezem, hogy mi történt? A feleségem mondja, hogy pakolászott a szobába, a kisfiam utánajött a szobába és egy mozdulattal becsapta az ajtót és nem tudtak kijönni.
Kérdezem:
-Mióta vagytok bent?
-Másfél órája.
-Telefon?
-Kint van a konyhában.
-De hogy tudta ilyen erősen becsapni az ajtót, hogy a nyelv beugrott?
...és én FASZ azzal a mozdulattal belülről magunkra csaptam az ajtót! (Gratulálok te faszkalap)
szerencsére nálam volt a telefon és a sógorékat áthívtuk, hogy nyissa ki az ajtót. (Ha nincs más lehetőség nyilván kirúgom a picsába...)
Sírni tudnék...
több mint 14 éve
Úgy látszik az entrópia az emberekre is érvényes elég rendesen. 1 hétre szabadon marad a szoba egyik szobatársra és a cuccaival van szanaszét minden. Hihetetlen, hogy nem lehet erre figyelni. Máskor el lehet férni, ilyenkor miért nem? :rolleyes:
több mint 14 éve
Gyűlölőm, hogy dél-szláv EB Döntő lesz.FViktor93Hát szar ja, de csak magunknak köszönhetjük, pedig még a bírók is mindent elkövettek, hogy nyerjünk, de most ez is kevés volt
De ahogy írva vagyon, inkább az olimpián 😊