Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Paks verhetetlen. Itt a gyalogos van a hierarchia csúcsán. Ha a hegyen megy vki a zebrához már csak közel is, az autós már lenn fékez, és engedi át. Félelmetes. Pesten sztem kihalnának az őspaksiak.szabaBudán meg pont a homlok ellentéte van. Budaörsi út, 2x2 sávot keresztülszeli egy zebra. Ha oda kerül egy gyalogos akkor kb jobban jár ha hív egy taxit mert mire átér lemegy a nap. Pont tavaly nyáron volt olyan hogy rendes akart lenni az autós,meg akart állni a zebránál erre a mögötte lévő telibe trafálta.
több mint 14 éve
Paks verhetetlen. Itt a gyalogos van a hierarchia csúcsán. Ha a hegyen megy vki a zebrához már csak közel is, az autós már lenn fékez, és engedi át. Félelmetes. Pesten sztem kihalnának az őspaksiak.szabaMert az a nyugalom szigete. Nem is ütnek el minden nap gyalogost mint Pécsen. Te meg törött kézzel ne száguldozz ott fent nálunk 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Úgy hívják a dombtetőt a paksiak, mert az menő.Paks verhetetlen. Itt a gyalogos van a hierarchia csúcsán. Ha a hegyen megy vki a zebrához már csak közel is, az autós már lenn fékez, és engedi át. Félelmetes. Pesten sztem kihalnának az őspaksiak.szabamióta van nálatok hegy?Höri
több mint 14 éve
én azt bírom qrvára mikor a sok buzi úgy áll meg a lámpánál h még véletlenül se tudjak behajtani a kapuba...magamhoz képest kérdően kulturáltan megérdeklődöm, h hát akkor most miújság, és hát b.meg még ezeknek a parasztoknak állfeljebb...és ami legjobb, h ezek után mögöttem úgy feltorlódik a sor h a kereszteződésbe meg dugó alakul ki, egész szép kis duda-koncert szokott lenni, és mindez egy idióta gyökér miatt, aki nem képes üresen hagyni a kapubejárót...ritka mikor elsőre akadály nélkül betudok kanyarodni az udvarunkba.
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a medve asta.Paks verhetetlen. Itt a gyalogos van a hierarchia csúcsán. Ha a hegyen megy vki a zebrához már csak közel is, az autós már lenn fékez, és engedi át. Félelmetes. Pesten sztem kihalnának az őspaksiak.szabamióta van nálatok hegy?Höri
több mint 14 éve
Paks verhetetlen. Itt a gyalogos van a hierarchia csúcsán. Ha a hegyen megy vki a zebrához már csak közel is, az autós már lenn fékez, és engedi át. Félelmetes. Pesten sztem kihalnának az őspaksiak.szabamióta van nálatok hegy?
több mint 14 éve
Paks verhetetlen. Itt a gyalogos van a hierarchia csúcsán. Ha a hegyen megy vki a zebrához már csak közel is, az autós már lenn fékez, és engedi át. Félelmetes. Pesten sztem kihalnának az őspaksiak.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
haha a gyalogosban kicsit magamra ismertem 😀 mondjuk én csak ritkán alkalmazom, és más módon a módszert, akkor is a suli mögötti kétsávoson, paraszt jön kb 80al, gyorsan lelépek a zebrára, hogy azért én ott mégiscsak átmennék, majd mikor az ő sávjában vagyok öreganyák tempójára váltok, volt már, hogy majdnem hozzámért az első lökhárító, de azért egy kis utcában, két iskola környékén, zebránál figyeljünk már a sebességhatárra a fetomys esetben, pedig pont, hogy megköszönöm az autósnak és sietősebbre veszem, hogy ő is mehessen a dolgára 😊
több mint 14 éve
Ugyanmár, ők nem szoktak a zebránál állni, mert csoda ha az épületekbe nem autóval mennek be 😊Meg különben is, az emberek annyira sietnek, hogy képesek lennének embert ölni is, csak a piros lámpánál 15 centivel előrébb álljanak. Hát rendszeres jelenet, hogy az egyetlen várakozó autót a bekötőútról nem engedi be senki, miközben lépésben van csak haladás.
Hozzáteszem gyalogosoktól is van ám rendes, amikor lelép a zebrára, szépen megállok, és látom hogy amikor eléri az autóm síkját (csak én voltam, semmi más kocsi sehol) fogja magát és belassít mint a szar...
Szóval azért az ország 95%-ának kijárna néhány pofon, hogy rájöjjenek, hogy sokkal faszább lenne, ha nem lenne mindenkinek életcélja a minél több emberrel kibaszás. (megint eszembe jut a klasszikus "Minden nemzetnek olyan..." idézet, hiszen hogy várhatnák el az emberek, hogy a kormány ne basszon ki velük rendszeresen ha ők is ezt teszik másokkal)
több mint 14 éve
Magyarország 2012: Főútvonalon haladok,előttem egy zebra melynél várakozik egy gyalogos,közvetlen a zebra előtt egy mellékút, autó indexel,várja hogy kiengedjék,megállok,villogok (egyrészt a gyalogosnak,másrészt a várakozó autónak hogy menjen/jöjjön),erre a mögöttem lévő honfitárs rátenyerel a dudára. Hátrafordultam kérdő tekintettel,széttett kezekkel hogy vajon mi a gondja,erre elkezd mutogatni,magyarázni,szájról is le lehetett olvasni hogy a drága szüleimet emlegeti,pedig nem is ismerem a tagot. Mutattam neki hogy várjon egy pillanatot,elindultam a zebrától,félreálltam már az utcánkban,ő pedig a másik oldalt állt meg,kiszálltam az autóból és elindultam felé,lehúzza az ablakot. Kérdezem tőle: " a zebra az smafu?" Mire jön a válasz elég érdekes hangnemben: "milyen zebra,volt még vagy 10méter a zebráig". Kérdezem tőle hogy és akkor mi a probléma?"Húúú teee,ha lenne időm kiszállnék és szétkapnálak". Elmosolyogtam magam majd közöltem hogy én ráérek,beszéljük meg a közlekedés alapelveit,erre felhúzta az ablakot és elhajtott.Imádom az őstahó embereket,bezzeg ha ő állt volna a zebránál és nem engedi át senki akkor lett volna szitkozódás meg a hozzá társuló kötőszavak.
Pedig tényleg szívesen megbeszéltem volna vele a kérdést 😊
több mint 14 éve
raiders
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
A dec. 28-án boltba visszavitt táblagépem ma azaz MA érkezett meg a szervízbe. ja és a szervízesek nem is tudják, hogy valójában miért is van ott, hiszen a bolt ezt nem közvetítette feléjük :mad:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
+ 1st-ön fent van Fucunak és Tomeeenak hála. 😊KöszMatthew99Hát persze, hogy most veszem észre hogy nem sikerült rögzíteni a Giants- 49ers meccset és persze már nem is lesz a sportcsatornán... 😕 Ha valaki esetleg felvette és el tudja juttatni kérem jelezze...Matthew99Ment pm!JoeyPorter

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
KöszHát persze, hogy most veszem észre hogy nem sikerült rögzíteni a Giants- 49ers meccset és persze már nem is lesz a sportcsatornán... 😕 Ha valaki esetleg felvette és el tudja juttatni kérem jelezze...Matthew99Ment pm!JoeyPorter

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Hát persze, hogy most veszem észre hogy nem sikerült rögzíteni a Giants- 49ers meccset és persze már nem is lesz a sportcsatornán... 😕 Ha valaki esetleg felvette és el tudja juttatni kérem jelezze...Matthew99Ment pm!
több mint 14 éve
Hát persze, hogy most veszem észre hogy nem sikerült rögzíteni a Giants- 49ers meccset és persze már nem is lesz a sportcsatornán... 😕 Ha valaki esetleg felvette és el tudja juttatni kérem jelezze...

több mint 14 éve
Kedves matematika! Üdvözlöm anyád, manapság sokat gondolok rá.
több mint 14 éve
4 napnyi folyamatos tanulás, 37 tétel bevágva a 39ből.... sajnos a 16-os és 33-as tételt nem sikerült megszereznem. Ma vizsga. Kihúztam a 16ost. Dögöljön meg minden és mindenki.
több mint 14 éve
Kontrolling tanszék, az Isten haragja sújtson le rátok!!! :mad:
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mindkettőre 😊 Fifa Soccerben ha jól tolod már az első évben tudsz pl La Ligat nyerni a Gijon-al... 😊 A Fifa Manager kicsit jobban a helyén van, de nekem az sem érdekes.most a Fifa Soccer-re vagy a Fifa Managerre érted? Én most utóbbit tolom...Amadeus91Haverom BL-t nyert a Győrrel, azóta nem játszom ilyen szarokkal 😂davemayerMég mindig sokkal reálisabb a manager mint mondjuk a Fifa 😊gravedigger
A Football Manager annyiban reálisabb hogy jó pár szezont le kell azért tolni egy középszintű csapattal, és épitgetni a gárdát hogy a bajnoki cim közelébe kerülj, ezért élvezetesebb számomra, több az izgalom 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Utálom h 1-2 troll szétbassza a csapattopikokat a semmitmondo hsz.kel. Az utobbi időbe én is kevesebbet szoltam hozzá ami nem szakmai , a nézeteltéréseimet ügyes bajos dolgaimat PM-be intézem (ugy cattattackjót dumáltunk cimbi és még 1szer kössz a jótanácsot)
több mint 14 éve
nekem is meglett a BL az MTK-val 2028-ra 😀Haverom BL-t nyert a Győrrel, azóta nem játszom ilyen szarokkal 😂davemayerén voltam a ráczok HC-ja és az EB selejtezők folytak.az utolsó forduló előtt az olaszok voltak az elsők 22 ponttal,az észak írek voltak a 2. 19 ponttal, és én a 3. szintén 19 ponttal.az uccsó fordulóban az olaszok az észak írekkel játszottak,én a szlovénekkel.ja aszittem elbuktad a BL döntőt a Fradival 😀eaglesmcnabb
és akkor itt jön ami kurvára kiverte nálam a biztosítékot,a csapatomban végig voltak sérültek meghatározó emberek,de amit a végén dobott ki a gép azon nagyon kiakadtam 😀
sérült vagy eltiltott volt: stojkovic,ivanovic,kolarov,vidic(tehát kb az egész hátsó szekcióm...),krasic,milan jovanovic és dejan stanko
az olaszok kiütötték 5-0ra az észak íreket tehát egy X is elég lett volna,de engem meg a szlovénok 4-0ra bealáztak(vagyis hát a B csapatomat 😊 ) ,így kis is rúgtak az állásombólJoci
kiscsapatokkal nem elég élethű, viszonylag könnyen meg lehet "gazdagodni" és stabil BL résztvevővé válni, onnan viszont nagyon nehéz feljebb lépni, Reallal pl. 3. évben sikerült csak BL-t nyernem 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
most a Fifa Soccer-re vagy a Fifa Managerre érted? Én most utóbbit tolom...Még mindig sokkal reálisabb a manager mint mondjuk a Fifa 😊gravediggerja aszittem elbuktad a BL döntőt a Fradival 😀eaglesmcnabbHaverom BL-t nyert a Győrrel, azóta nem játszom ilyen szarokkal 😂davemayer
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Még mindig sokkal reálisabb a manager mint mondjuk a Fifa 😊Haverom BL-t nyert a Győrrel, azóta nem játszom ilyen szarokkal 😂davemayerén voltam a ráczok HC-ja és az EB selejtezők folytak.az utolsó forduló előtt az olaszok voltak az elsők 22 ponttal,az észak írek voltak a 2. 19 ponttal, és én a 3. szintén 19 ponttal.az uccsó fordulóban az olaszok az észak írekkel játszottak,én a szlovénekkel.ja aszittem elbuktad a BL döntőt a Fradival 😀eaglesmcnabb
és akkor itt jön ami kurvára kiverte nálam a biztosítékot,a csapatomban végig voltak sérültek meghatározó emberek,de amit a végén dobott ki a gép azon nagyon kiakadtam 😀
sérült vagy eltiltott volt: stojkovic,ivanovic,kolarov,vidic(tehát kb az egész hátsó szekcióm...),krasic,milan jovanovic és dejan stanko
az olaszok kiütötték 5-0ra az észak íreket tehát egy X is elég lett volna,de engem meg a szlovénok 4-0ra bealáztak(vagyis hát a B csapatomat 😊 ) ,így kis is rúgtak az állásombólJoci
több mint 14 éve
Rohadna meg az a semmitérő egyetemi tanár, aki kijelenti, hogy péntek du. fent lesznek az eredmények, de még mindig semmi. Az ember meg lerágja a kézfejét azon, hogy vajon megvágták-e a suli egyik halál tárgyából, vagy meggörbül neki. :mad:tüsi91a bme style az, h kiírják 4-re a megtekintést, és 7 után egyesével kezdik behívni az embereket.
Ez még egy lehetőség a szopatásra, a sok rohadt köcsög faszszopó geci ki nem hagyná a világért se...
Fizikából meg úgy kellett annó nyilatkozni a pótZH-ról, h nem tudtuk az eredeti eredményt. 1 órát késett a ZH, és közvetlen előtte küldött körbe egy lapot h kinek hány pontos lett. Megtekintés természetesen kizárva...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data