NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
345
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
176
23
22:25
RedZone week 16
90
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
17
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
😕tenorxteljes mértékben átérzem a problémádat. :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nő. Zhból van pót (meg pótpót is).😕tenorxNő? Vagy elbukott zh?Vrijbloed
több mint 14 éve
😕
több mint 14 éve
de jó, hétfő 8:00 az átadási határidő, és most derült ki, h az egyik munkatárs teljes eddigi munkája mehet a kukába, mert úgy ahogy van szar. Hulla fáradt vagyok, de hétvégén egy 40 órát szophatok vele. Pedig a Skyrimmal akartam játszani...Utálom a világot!
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
A Kurva anyádat UPC...
több mint 14 éve
Igen. De ez még nem bizonyítja, hogy ez a legfontosabb szempont a maximális sebességhatárok felállításánál, hogy mennyi a bevételindukáló potenciálja.
több mint 14 éve
Pedig ez nem titok. Az ORFK költségvetésének x százalékát magának kell előteremteni bírságokkal. Jogtalanul nyilván nem büntethet, a legkézenfekvőbb/legegyszerűbb az autósok lehúzása vagy ahogy ők fogalmaznak "a gyorshajtás és a halálos közúti balesetek visszaszorítása." Nem azt mondom hogy nincs szükség valamilyen visszatartó erőre de ami az elmúlt pár évben megy az röhej...A lendületes, sportos vezetés marhára nem egyenlő a notoriuous forma1-es versenyzőkkel. A KRESZ szerinti sebességkorlátok egyáltalán nem a hatékony gördülékeny de veszélytelen közlekedést támogatják mégis a büntetések szerintem 90%-a innen ered... Ugyanazok a szabályok vannak mint 30 éve és azért a technika már nagyon más, teljes biztonságban lehet közlekedni ugy 20-30%-al gyorsabban is. Persze hatalmas bevétel van ebben és erre a sünök is rájöttek...JayBHa a sünök bevételi forrása lenne a legfontosabb szempont, akkor miért nem viszik le 40-re a városon belüli, és mondjuk 70-re a kívüli maximális sebességet? Abban több bevétel lenne, nem?
Vagy 20-ra , esetleg 10-re, és akkor plusz bevételi forrás lehetne a kígyózó kocsisorok között árusított sünburger, sünhotdog, sünfrissító, vagy sünkrumpli.Sobri Jóska
több mint 14 éve
A lendületes, sportos vezetés marhára nem egyenlő a notoriuous forma1-es versenyzőkkel. A KRESZ szerinti sebességkorlátok egyáltalán nem a hatékony gördülékeny de veszélytelen közlekedést támogatják mégis a büntetések szerintem 90%-a innen ered... Ugyanazok a szabályok vannak mint 30 éve és azért a technika már nagyon más, teljes biztonságban lehet közlekedni ugy 20-30%-al gyorsabban is. Persze hatalmas bevétel van ebben és erre a sünök is rájöttek...JayBHa a sünök bevételi forrása lenne a legfontosabb szempont, akkor miért nem viszik le 40-re a városon belüli, és mondjuk 70-re a kívüli maximális sebességet? Abban több bevétel lenne, nem?
Vagy 20-ra , esetleg 10-re, és akkor plusz bevételi forrás lehetne a kígyózó kocsisorok között árusított sünburger, sünhotdog, sünfrissító, vagy sünkrumpli.
több mint 14 éve
A lendületes, sportos vezetés marhára nem egyenlő a notoriuous forma1-es versenyzőkkel. A KRESZ szerinti sebességkorlátok egyáltalán nem a hatékony gördülékeny de veszélytelen közlekedést támogatják mégis a büntetések szerintem 90%-a innen ered... Ugyanazok a szabályok vannak mint 30 éve és azért a technika már nagyon más, teljes biztonságban lehet közlekedni ugy 20-30%-al gyorsabban is. Persze hatalmas bevétel van ebben és erre a sünök is rájöttek...
több mint 14 éve
Igazad van.
több mint 14 éve
Én 15 éven át napi rendszereséggel vezettem. Sosem értettem, hogy hova siet valaki a megengedett sebesség fölött. Nem arra gondolok, hogy az Árpád-hídon a teljes forgalom - ha tud - 90el megy, és ott az a hülye, aki 70el tötyörög, hanem arra, hogy mondjuk két kis falu között 100-110-el repesztenek az amúgy is szar, kanyargós úton, ahol a 80 teljesen jó. Volt párszor olyan, hogy egy ilyen repesztős, előzgetős kocsi megelőzött, majd valahova beérve ugyanannál a lámpánál állt, mint én, igaz 5 kocsival előrébb.Ha pl a sztrádán 170el megy 130 helyett, akkor egy másfél órás úton nyer 20 percet? Autóúton 40-50km-es utakon lehet fogni 5-8 perceket? Megéri, tényleg?
Valamint ha nem büntetnék a gyorshajtást, ittas vezetést, táblák figyelmen kívül hagyását, és mindazokat, amiket a KRESZ szerint büntetnek, akkor miért tartaná be bárki is?
Valamint 50km/h helyett 95-el menni, avgy STOP táblánál nem megállni mennyiben másabb szabályszegés mint a hülye Stohl drogos vezetése? Ő se azért karambolozott, mert drogos vagy piás volt, hanem azért, mert gyorsan ment. Ha 20al megy bepiálva nem lett volna baj.
több mint 14 éve
Amúgy abszolút nem kötekedésből, de miből gondolod, hogy őt nem fotózták le? 😊Egyébként nekem is az a bajom, hogy k.vasokat kell fizetni olyanért is, ami gyakorlatilag semmi veszélyt nem hordoz magában..
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ugyan az, fetomy. 100 - 117, 100 - 113. Itt Nógrádban 65-ig nem büntetnek, állítólag. Volt, hogy 66 km/h-val kaptak el. 30.000 HUF. Köszönöm. Életveszélyesen közlekedtem, nem is tudom engednek-e még autóba ülni. De mondom a legdurvább most ez volt, és nagyon felcseszett, hogy beérek az egyik faluba, ahol van egy emelkedő. Gurulok szépen 70-80 km/h-ról le 50-re, ami 20m-en belül meg is van... 50 méterrel hagyom el a falutáblát, és úgy, hogy még mennek is előttem...Hogy mi a rákért nem őt fotózták le? Ráadásul mondom, HÁTULRÓL. Ma jött egy másik is, ami a születésnapomkor készült. Szopogassanak le...
szerk.: értem én, jogszabály, meg minden. Legyen 10.000 vagy 15.000... de 30??? Nem keresek havi 5k, hogy nevetve kifizethetném...
több mint 14 éve
kösz, de már végeztem. Meg amúgyis az a gond, hogy 50+ éves, és éppen ezért nem lehet neki megmagyarázni, hogy pl. gmail-ra regisztrálni nagyjából semmivel nem bonyolultabb mint citromailre, és akkor nem egy ócska hulladék helyen lenne..Istenem bazmeg, hogy küldhetek egyesével 30 képet valakinek, mert kibaszottt citromailt képes csak használni...fetomyhttp://www.toldacuccot.hu/ és bíbelődjön vele ő.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Istenem bazmeg, hogy küldhetek egyesével 30 képet valakinek, mert kibaszottt citromailt képes csak használni...fetomyhttp://www.toldacuccot.hu/ és bíbelődjön vele ő.
több mint 14 éve
A büdös kurva életbe hogy elbaszódott ez a kurva laptop. Remélem lesz vagy 40k a javítás...+ kibaszott 99 is hogy enélkül már nem is élet az élet?...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ismerős érzés, ma megyek a postára az újabb ajánlott csekkért. Négy eljárás folyt/folyik ellenem gyorshajtásért, nem vagyok rá büszke, életszagúan, de biztonságosan vezetek, ez van.DzsokijuingDettó. De én csak addig mentem így amíg el nem értem kb. 2 hónapon belül a 200k-t, utána valahogy már nem volt kedvem gyorsan menni.
Várostábla -házak egy belső útnál, 0 fa/bokor/árok/járda/zebra... tehát 0 veszély- 50 helyett 95kmh: 90.000.- (hozzáteszem már nem nyomtam a gázt, csak gurulva akartam belassulni 60-ra)
M7 100-as korlátozás 130 kmh: 45.000.-
M1M7 4-5 sávos közös szakasz 100 helyett 117kmh: 30.000.-
M1M7 4-5 sávos közös szakasz 100 helyett 113kmh: 30.000.-
(kihalt kereszteződésbe STOPtáblánál lendületből kanyarodtam, tehát nem álltam meg: 5.000.-)
Főleg a két 30e-s baszta ki a biztosítékot, mert én városon belül simán eldöcögök 50-60-al, de egy 4 sávos autópályán, kb semekkora forgalomban 100-al menni idegtépő. De megértettem a büntetést, magamba néztem, és rájöttem, hogy undorító ember vagyok, aki tömegeket sodort halálos veszélybe, és még örültem is, hogy csak 30-at kaptam érte.
több mint 14 éve
Hol a jó édes anyukájukban vannak a rendőrök, amikor mellettem kb. 100 km/h-val húz el valaki, 50-es táblánál?Ismerős érzés, ma megyek a postára az újabb ajánlott csekkért. Négy eljárás folyt/folyik ellenem gyorshajtásért, nem vagyok rá büszke, életszagúan, de biztonságosan vezetek, ez van.
Bezzeg ma én kaptam csekket, mert ahogy egy kisebb lejtőről gurultam le, 68 km/h-ra ugrott az óra, lakott területen belül. Láttam a fényképet, hátulról kaptak le, előttem meg ugyan úgy egy másik kocsi...
Élni sincs kedvem, az összes maradék pénzemről vegyetek le, dögkeselyűk...JC6
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Istenem bazmeg, hogy küldhetek egyesével 30 képet valakinek, mert kibaszottt citromailt képes csak használni...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hol a jó édes anyukájukban vannak a rendőrök, amikor mellettem kb. 100 km/h-val húz el valaki, 50-es táblánál?Bezzeg ma én kaptam csekket, mert ahogy egy kisebb lejtőről gurultam le, 68 km/h-ra ugrott az óra, lakott területen belül. Láttam a fényképet, hátulról kaptak le, előttem meg ugyan úgy egy másik kocsi...
Élni sincs kedvem, az összes maradék pénzemről vegyetek le, dögkeselyűk...
több mint 14 éve
Apeszos: Mocsadék volt a faszi aki odament. Csak azért megverni a srácokat, mert cigányok???Na ja... Csak azért.... 😛 És igen, lassan mi fogjuk vinni. Én amikor kórházban voltam megkérdezték milyen gyógyszereket szedek. Mikor elmondtam, a válasz az volt: akkor hozza be őket, mert az a biztos.
btw ha már volt itt kórház téma. Szakavatottakat kérdezem, hogy csak szerintem hogy is mondjam.. "vicces", hogy a kórházban levő nagynénémnek, aki most szült, a város másik végében levő gyógyszertárból kell hordani a gyógyszereket? Úgy értem hogyhogy ott a kórház és nincs vagy benne, vagy rögtön mellette valami gyógyszertár? Jóhogy az aneszteziológusnak nem mi visszük az altató koktélt..fetomy
több mint 14 éve
Apeszos: Mocsadék volt a faszi aki odament. Csak azért megverni a srácokat, mert cigányok???btw ha már volt itt kórház téma. Szakavatottakat kérdezem, hogy csak szerintem hogy is mondjam.. "vicces", hogy a kórházban levő nagynénémnek, aki most szült, a város másik végében levő gyógyszertárból kell hordani a gyógyszereket? Úgy értem hogyhogy ott a kórház és nincs vagy benne, vagy rögtön mellette valami gyógyszertár? Jóhogy az aneszteziológusnak nem mi visszük az altató koktélt..
több mint 14 éve
Így látjuk mi:😂 😂 😂 Én mint agyhalott vajon ezt hogy értelmezzem?
Aki így menekült státuszt kér, mert hogy itt üldözik, az lenne a minimum, hogy azonnal megvonni tőlük a magyar állampolgárságot. Amúgy azt tudom még hozzátenni, hogy bárcsak üldöznék őket...DubÍgy látja Sobri:
Az a büdös cigány, aki így menekült státuszt kér, mert hogy itt üldözik a tetves roma valagát, az lenne a minimum, hogy azonnal megvonni tőlük a biztosan szintén lopott magyar állampolgárságot. Amúgy azt tudom még hozzátenni, hogy bárcsak üldöznék az összes mocskos tetűfészek cigányt...Dubfetomy
http://www.youtube.com/watch?v=qvwkmxrM7DM&feature=related