Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
ja, bocs. 10-17 éves koromig vettem - kaptam, és hordtam KÜLFÖLDI csapatok mezeit, a kedvenceimet. de magyart sose. hú, most nem vagyok magyar.Most akkor Te menőbb vagy azért mert Neked külföldi csapat volt a kedvenced és nem magyar? 😀 Vagy csak simán nem vagy hülye azért mert vettél külföldi mezt, de aki magyar mezt vesz az nem normális... Értem 😊
a másik: mit érek vele? azzal megmutatom hogy hűdemekkoranagy fanatik vagyok, ha rajtam van a ETO meze? 17 ezer forintért? inkább teletankolom a kocsim...
JC6
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Ki az aki egy Győr mezért 17K-t ad? Amadeus91mennyiért adja, 1700-ért? Lehet akkor tízszer ennyi fogyna 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ja, bocs. 10-17 éves koromig vettem - kaptam, és hordtam KÜLFÖLDI csapatok mezeit, a kedvenceimet. de magyart sose. hú, most nem vagyok magyar.a másik: mit érek vele? azzal megmutatom hogy hűdemekkoranagy fanatik vagyok, ha rajtam van a ETO meze? 17 ezer forintért? inkább teletankolom a kocsim...
Sobri meg a nagy művész. az egész fizetését Tebow ereklyékre költi. és attól boldogabb.
több mint 14 éve
Nézd mit találtam.Régi szar szövetanyag.
Össze is van gányolva.
Szerinted megér 5ezret?
több mint 14 éve
Joci 😀 Ezzel az erővel a magyar mezt vásárló magyar focidrukker meg kérdezheti azt hogy miért vesz valaki Magyarországom amerikai focis mezt 10-15-20 ezer forintért, lol. 5-8 ezer forintért ma egy márkás pólót kapsz, én ha gazdag lennék ( 😊 ) valószínű megvenném duplaennyiért (jó, lehet hogy tripla) a kedvenc csapatom mezét, függetlenül attól hogy az épp egy nb1-es csapat, az FC Barcelona, vagy a Philadelphia Eagles.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
sobri rommá szopatja jc6-ot a bizonyítékkal 😀
több mint 14 éve
Ja, tök igazad van.Ez meg, persze az eredeti, régi szar vászon, kis festék (még kék sincs benne), 5 ezret ha ér.
Valami hülye meg kicsit többet adott érte, tiszta hülye.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azért lol, mert hülyeség. egy ilyen mez 5 ezret, ha ér. nem látom értelmét, főleg most Magyarországon... 10-15-20? kicsit meleg ez az ár...Mezes téma: azt megérteném, ha az 1980-90-es években lennénk és magyar csapat mezt szeretnénk vásárolni. De manapság... Jó, valaki fanatikus, de 10-15k-ért mezt? LOLJC6miért lol??Joci
több mint 14 éve
jogos, de 17 ezer forintért? Az egy kész vagyon.... (nézőpont kérdése persze)egy Győr fanatikus talán?JJEgyébként egyszer voltam hasonló helyzetben, ott azt a megoldást eszközöltem, hogy letöltöttem a címert jó minőségben pendrive-ra, és vettem C&A-ban egy megfelelő méretű pólót, majd elvittem a Westendben lévő pólókészítőhöz, aki 2-3ezerért rányomta, valamint a hátuljára nevet és számot. 5 rugóból megvolt a névre szóló címeres mez, megfelelő méret, jó minőség, igaz, nem official.Sobri JóskaKi az aki egy Győr mezért 17K-t ad?
http://www.lionsport.hu/catalog/index.php?cPath=102_104_161_286Amadeus91
most érted egy outletben leárazva 1-2 évvel ezelőtti mezt megveszel 6-8-10 ezer forintért, esetleg nyaralsz és Barcelonaban a fan shopban elköltöd minden apród és megveszed életed ajándékát az egy dolog, de 17k egy Győri Eto mezre... nem megbántva a Győri Eto szurkolóit.
több mint 14 éve
Mezes téma: azt megérteném, ha az 1980-90-es években lennénk és magyar csapat mezt szeretnénk vásárolni. De manapság... Jó, valaki fanatikus, de 10-15k-ért mezt? LOLJC6miért lol??
több mint 14 éve
egy Győr fanatikus talán?Ki az aki egy Győr mezért 17K-t ad?jaja itt is voltam, ez az egy póló volt, és ez is 2 számmal nagyobb mint kéne, de köszi a linket. 😊eaglesmcnabbEgyébként egyszer voltam hasonló helyzetben, ott azt a megoldást eszközöltem, hogy letöltöttem a címert jó minőségben pendrive-ra, és vettem C&A-ban egy megfelelő méretű pólót, majd elvittem a Westendben lévő pólókészítőhöz, aki 2-3ezerért rányomta, valamint a hátuljára nevet és számot. 5 rugóból megvolt a névre szóló címeres mez, megfelelő méret, jó minőség, igaz, nem official.Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mezes téma: azt megérteném, ha az 1980-90-es években lennénk és magyar csapat mezt szeretnénk vásárolni. De manapság... Jó, valaki fanatikus, de 10-15k-ért mezt? LOL
több mint 14 éve
egy olyan Győr szurkoló akinek van rá pénze,meglepő válasz nem?Ki az aki egy Győr mezért 17K-t ad?jaja itt is voltam, ez az egy póló volt, és ez is 2 számmal nagyobb mint kéne, de köszi a linket. 😊eaglesmcnabbEgyébként egyszer voltam hasonló helyzetben, ott azt a megoldást eszközöltem, hogy letöltöttem a címert jó minőségben pendrive-ra, és vettem C&A-ban egy megfelelő méretű pólót, majd elvittem a Westendben lévő pólókészítőhöz, aki 2-3ezerért rányomta, valamint a hátuljára nevet és számot. 5 rugóból megvolt a névre szóló címeres mez, megfelelő méret, jó minőség, igaz, nem official.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Ki az aki egy Győr mezért 17K-t ad?Egyébként egyszer voltam hasonló helyzetben, ott azt a megoldást eszközöltem, hogy letöltöttem a címert jó minőségben pendrive-ra, és vettem C&A-ban egy megfelelő méretű pólót, majd elvittem a Westendben lévő pólókészítőhöz, aki 2-3ezerért rányomta, valamint a hátuljára nevet és számot. 5 rugóból megvolt a névre szóló címeres mez, megfelelő méret, jó minőség, igaz, nem official.Sobri JóskaMondjuk ez nem mez, de egy ilyen póló kellemesebb viselet, a 12 rugó meg ezek szerint nem is sok. (Igaz, ezért kapni FF-en 6-7 NCAA pólót, dehát ízlések és pofonok.)jaja itt is voltam, ez az egy póló volt, és ez is 2 számmal nagyobb mint kéne, de köszi a linket. 😊eaglesmcnabb
http://www.lionsport.hu/catalog/product_info.php?products_id=19181Sobri Jóska
http://www.lionsport.hu/catalog/index.php?cPath=102_104_161_286
több mint 14 éve
Mondjuk egy megtaposás a szemüvegemnek hiányzott mára. 😊
több mint 14 éve
Egyébként egyszer voltam hasonló helyzetben, ott azt a megoldást eszközöltem, hogy letöltöttem a címert jó minőségben pendrive-ra, és vettem C&A-ban egy megfelelő méretű pólót, majd elvittem a Westendben lévő pólókészítőhöz, aki 2-3ezerért rányomta, valamint a hátuljára nevet és számot. 5 rugóból megvolt a névre szóló címeres mez, megfelelő méret, jó minőség, igaz, nem official.Mondjuk ez nem mez, de egy ilyen póló kellemesebb viselet, a 12 rugó meg ezek szerint nem is sok. (Igaz, ezért kapni FF-en 6-7 NCAA pólót, dehát ízlések és pofonok.)jaja itt is voltam, ez az egy póló volt, és ez is 2 számmal nagyobb mint kéne, de köszi a linket. 😊eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Mondjuk ez nem mez, de egy ilyen póló kellemesebb viselet, a 12 rugó meg ezek szerint nem is sok. (Igaz, ezért kapni FF-en 6-7 NCAA pólót, dehát ízlések és pofonok.)jaja itt is voltam, ez az egy póló volt, és ez is 2 számmal nagyobb mint kéne, de köszi a linket. 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Mondjuk ez nem mez, de egy ilyen póló kellemesebb viselet, a 12 rugó meg ezek szerint nem is sok. (Igaz, ezért kapni FF-en 6-7 NCAA pólót, dehát ízlések és pofonok.)http://www.lionsport.hu/catalog/product_info.php?products_id=19181
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Miért ne illene ? Figyelj, nem azért ajánlottam fel ,mert hencegni akarok, hanem mert úgy gondolom tudok segiteni az ügyben és azt nagyon szivesen meg is teszem. Szóval fogadd csak el nyugodtan 😊Szerintem ezt megkaphatja ingyen 😊 csak mondjuk nem karácsonyra, hanem mondjuk valamikor Január elejéngravediggerköszönöm szépen eme nemes gesztust, nem hiszem hogy ezt illik elfogadni.
"már magát a problémát se értem, ugyanis mez kapható, csak nem épp az eaglesmcnabbnek megfelelő áron" hát nagyon szépen köszönöm.
Kibaszott jó hogy elmegyek több budapesti szakboltba, kapok fradi, ute, vidi, kispest, győr, dvtk, loki, gyirmót(!) mezt, mindegyiket 15-18k alatt, de MTK mez nincs, sőt a klub irodájában sincs sima meccs-mez. És közlik velem hogy valószínűleg nem is fogok találni máshol sem. De JJ szavaiból kiszűrve én vagyok a fasz, mert nem vagyok érte hajlandó kicsengetni 30 k-t. Mindegy...eaglesmcnabb
Most december 26-án, hétfőn kezdődik itt nállunk a minden éveben hagyományosan megtartott karácsonyi kispályás labdarúgó torna, amin mindig játszani szokott Könyves Norbi. Beszélek vele, vagyunk annyira jó viszonyban és ismerem annyira hogy tudjam ezt nagyon szivesen megteszi nekem/neked 😊 Ledumálom és valamikor amikor visszautazik , feltételezésem szerint Január elején, valamelyik edzésük előtt elmész a stadionhoz és oda fogja adni 😊 Jó lesz igy ?
több mint 14 éve
Szerintem ezt megkaphatja ingyen 😊 csak mondjuk nem karácsonyra, hanem mondjuk valamikor Január elejéngravediggerköszönöm szépen eme nemes gesztust, nem hiszem hogy ezt illik elfogadni.
"már magát a problémát se értem, ugyanis mez kapható, csak nem épp az eaglesmcnabbnek megfelelő áron" hát nagyon szépen köszönöm.
Kibaszott jó hogy elmegyek több budapesti szakboltba, kapok fradi, ute, vidi, kispest, győr, dvtk, loki, gyirmót(!) mezt, mindegyiket 15-18k alatt, de MTK mez nincs, sőt a klub irodájában sincs sima meccs-mez. És közlik velem hogy valószínűleg nem is fogok találni máshol sem. De JJ szavaiból kiszűrve én vagyok a fasz, mert nem vagyok érte hajlandó kicsengetni 30 k-t. Mindegy...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ezt megkaphatja ingyen 😊 csak mondjuk nem karácsonyra, hanem mondjuk valamikor Január elején
több mint 14 éve
én is tudok mezt szerezni, de már magát a problémát se értem, ugyanis mez kapható, csak nem épp az eaglesmcnabbnek megfelelő áron...Egyébként az MTK-ban focizik egyik ismerősöm ( talán mondhatom barátomnak is ) Könyves Norbert, még gyerekkorunk egy csapatban játszottunk itt nállunk, szóval esetleg szólhatok neki az érdekedben hogy valahonnan szerezzen egy mezt. Intézkedjek ?gravediggerNa kb erre is számitottam 😊 Négy évvel ezelőtt faterommal arra jártunk és úgy döntöttünk hogy megnézzük az MTK-ZTE mérkőzést. Amikor odaértem a jegypénztárhoz és azt mondta nekem a jegyárús hogy 3000 ft a jegy majdnem seggre estem. Kb 10 percel a kezdés előtt a hangosbemondó ezekkel a szavakkal üdvözölte a jelenlévőket: Szeretettel köszöntöm a szurkolókat az MTK stadionjában , a létszámra való tekintettel mindenkit akár név szerint is 😀 😀 😀 Majdnem belefulladtam a röhögésbe 😊a jegyárak tudtommal a legolcsóbbak Mo-n, 700 egy diák, de tavaly NB1ben is csak 800 volt, 1200 a felnőttjegy a tribünön, ennél csak a páholy drágább azt nem tudom mennyi.. azzal nincs gond, egyedül az zavar hogy nincs egy kurva mez, hát most már mindegy.eaglesmcnabb
Na de...Ami miatt érdekeltek a jegyárak.
Én egy Szerbiában élő magyar ember vagyok és elég sűrűn látogatom a Partizán Belgrád meccseit, mint focit, mint pedig kosárlabdát. Egy átlagos bajnoki meccsre, kb 600 !!!! Forintért be lehet jutni, éves bérletet már lehet venni 6000 ft-ért. A Rangadókra, Partizan-Zvezda , Partizan-Vojvodina , amiket rendre kb 35-40 ezer ember tekint meg élőben olyan 1200 forintért jó helyről lehet nézni. Bajnokok Ligájában tavaly a Partizan - Arsenal meccsre, a főlelátóra fizettem 3000 forintnak megfelelő összeget, ugyanannyit mint egy MTK-ZTE meccsért...gravedigger

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyébként az MTK-ban focizik egyik ismerősöm ( talán mondhatom barátomnak is ) Könyves Norbert, még gyerekkorunk egy csapatban játszottunk itt nállunk, szóval esetleg szólhatok neki az érdekedben hogy valahonnan szerezzen egy mezt. Intézkedjek ?a jegyárak tudtommal a legolcsóbbak Mo-n, 700 egy diák, de tavaly NB1ben is csak 800 volt, 1200 a felnőttjegy a tribünön, ennél csak a páholy drágább azt nem tudom mennyi.. azzal nincs gond, egyedül az zavar hogy nincs egy kurva mez, hát most már mindegy.eaglesmcnabbParancsolj kérlek: http://www.sportaneten.com/2011/07/16/nb1-merkozes-jegyarak-pecsett-penzehesek-diosgyorben-a-szurkolo-a-fontos/empty taxiNa kb erre is számitottam 😊 Négy évvel ezelőtt faterommal arra jártunk és úgy döntöttünk hogy megnézzük az MTK-ZTE mérkőzést. Amikor odaértem a jegypénztárhoz és azt mondta nekem a jegyárús hogy 3000 ft a jegy majdnem seggre estem. Kb 10 percel a kezdés előtt a hangosbemondó ezekkel a szavakkal üdvözölte a jelenlévőket: Szeretettel köszöntöm a szurkolókat az MTK stadionjában , a létszámra való tekintettel mindenkit akár név szerint is 😀 😀 😀 Majdnem belefulladtam a röhögésbe 😊
Na de...Ami miatt érdekeltek a jegyárak.
Én egy Szerbiában élő magyar ember vagyok és elég sűrűn látogatom a Partizán Belgrád meccseit, mint focit, mint pedig kosárlabdát. Egy átlagos bajnoki meccsre, kb 600 !!!! Forintért be lehet jutni, éves bérletet már lehet venni 6000 ft-ért. A Rangadókra, Partizan-Zvezda , Partizan-Vojvodina , amiket rendre kb 35-40 ezer ember tekint meg élőben olyan 1200 forintért jó helyről lehet nézni. Bajnokok Ligájában tavaly a Partizan - Arsenal meccsre, a főlelátóra fizettem 3000 forintnak megfelelő összeget, ugyanannyit mint egy MTK-ZTE meccsért...gravedigger
több mint 14 éve
NB1-es szinten az egyik legolcsóbb volt. .Nb1-es csapatnak tekintem az MTK-t 😀. Pécs ellen is látszott az osztálykülönbség. Csak fordítva. 😀jegyárak tudtommal a legolcsóbbak Mo-n, 700 egy diák, de tavaly NB1ben is csak 800 volt, 1200 a felnőttjegy a tribünön, ennél csak a páholy drágább azt nem tudom mennyi.. azzal nincs gond, egyedül az zavar hogy nincs egy kurva mez, hát most már mindegy.eaglesmcnabbNálunk a diák 350, úgyhogy biztos nem a legolcsóbb 😀Asbee
több mint 14 éve
jegyárak tudtommal a legolcsóbbak Mo-n, 700 egy diák, de tavaly NB1ben is csak 800 volt, 1200 a felnőttjegy a tribünön, ennél csak a páholy drágább azt nem tudom mennyi.. azzal nincs gond, egyedül az zavar hogy nincs egy kurva mez, hát most már mindegy.eaglesmcnabbNálunk a diák 350, úgyhogy biztos nem a legolcsóbb 😀