Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
mind-mind mások vagyunk, kinek mi jön be... 😀Divat
Így van, hiszen míg Optimus Prime-ot bizonyára veszettül felizgatja egy Polski szűk csomagtere, nálam ez kifejezetten hátrányos 😂

Egyébként az igazán kemény az, aki nem ilyen liftajtókat köpköd le, hanem olyat aki vissza tud ütni. Magyarán az igazán kemények az utcán sétálva pofánköpik az embereket. Ennek a hardcore ultimate pro változata, ha egy norvég raj egy elemét találja telibe.

"nyál nyúlványt nyel a nyúl
ám nyúlós nagyon a nyál
1 köpés és megszabadúúúúúúl nyálterhétől a nyúúúúl
s repül a szélben a nyááál"
fetomy
Laár András a legjobb 😀 Bár én DSRt is nagyon kedvelem

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hú baszd meg, kb egy hónap után először kimentem az utcára, volt egy kis komplexusom. 😀TheMileHighCity
Mit csináltál 1 hónapig?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Hú baszd meg, kb egy hónap után először kimentem az utcára, volt egy kis komplexusom. 😀

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
mind-mind mások vagyunk, kinek mi jön be... 😀Divat
Így van, hiszen míg Optimus Prime-ot bizonyára veszettül felizgatja egy Polski szűk csomagtere, nálam ez kifejezetten hátrányos 😂

Egyébként az igazán kemény az, aki nem ilyen liftajtókat köpköd le, hanem olyat aki vissza tud ütni. Magyarán az igazán kemények az utcán sétálva pofánköpik az embereket. Ennek a hardcore ultimate pro változata, ha egy norvég raj egy elemét találja telibe.

"nyál nyúlványt nyel a nyúl
ám nyúlós nagyon a nyál
1 köpés és megszabadúúúúúúl nyálterhétől a nyúúúúl
s repül a szélben a nyááál"
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Nem vagyok kurva!
A nyálam a testem része, és nem bocsátom áruba a testem.Sobri Jóska
Érdekes nekem a nyálképződésemet nem indítja be egy liftgomb látványa, csak valami jó kaja vagy egyes női alkatrészek!vadibandi
mind-mind mások vagyunk, kinek mi jön be... 😀

|
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Nem vagyok kurva!
A nyálam a testem része, és nem bocsátom áruba a testem.Sobri Jóska
Érdekes nekem a nyálképződésemet nem indítja be egy liftgomb látványa, csak valami jó kaja vagy egyes női alkatrészek!

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 202 — #NoStress
Nem vagyok kurva!
A nyálam a testem része, és nem bocsátom áruba a testem.

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Én is mindig lecsulázok mindent. A saját nyálam nem taszít, az egyszer lecsulázott liftgombot meg már nem csulázza felül senki.
Elsőnek csulázni preventív.Sobri Jóska
nyálgép 😉sutianap
Ne is mondd! Ha nincs mit lecsulázni 30-40 percig elönt a nyál. Ezért mindig van nálam pár centrumos nejlonzacskó, és azokba gyűjtöm, hogy ne vesszen kárba a nyál. Otthon biztonságba helyezem, már egy fél szoba tele van nyállaltöltött marmonkannákkal.
Nem szeretném, ha nyálonlőnének vadnyugati emberek.Sobri Jóska
aszittem eladod a pályamellett, hogy mindig lehessen a snitteknél féllityósat csulázni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Én is mindig lecsulázok mindent. A saját nyálam nem taszít, az egyszer lecsulázott liftgombot meg már nem csulázza felül senki.
nyálgép 😉sutianap
Ne is mondd! Ha nincs mit lecsulázni 30-40 percig elönt a nyál. Ezért mindig van nálam pár centrumos nejlonzacskó, és azokba gyűjtöm, hogy ne vesszen kárba a nyál. Otthon biztonságba helyezem, már egy fél szoba tele van nyállaltöltött marmonkannákkal.
Nem szeretném, ha nyálonlőnének vadnyugati emberek.Sobri Jóska
Mit mondjon akkor szegény nyálon lőtt lány....
több mint 14 éve
nyálgép 😉sutianap
Nem szeretném, ha nyálonlőnének vadnyugati emberek.

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
nyálgép 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Elsőnek csulázni preventív.

több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 300 — Vikings fan
Én letörném a fejét és belehugyoznék a tüdejébe!vadibandi
Pár hete WestEndben szemtanúja voltam ahogy a kis cigányfattyak a kólát sercintgették a mozgólépcsőről a kajás szektorba tartók felé. Senki nem mert közbelépni.Hanni
Én Miskolcon anno megkérdeztem egy "kedves" bizti őrt hasonlónál, nyöszörögve annyit mnodott hogy hú mindjárt rájuk szólok...
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 865 — no es importante
Mikor elkezdesz egy rövid ismertetőt írni a bowlokról és a második mondatnál már a kubai Bacardi Bowlnál tartasz, miközben 52 ablak van megnyitva a böngészőben, sejtheted hogy valami nem stimmel... 😊
áááááá

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
Ha elkapom azt a kis gecit, aki leköpködi a liftgombokat, tökönrúgom, aztán szájába hugyozok. Így majd megtanulja magában tartani a testnedveit. Ezek a panelban felnőtt kis csótányszerű mocskok sajna megúszák ezeket. :mad: De egyszer kerüljön a kezem közé egy ilyen kis féreg, kitöltöm rajta a dühömet. Mocskos kis gecik. Lecsulázni azt, amihez mások kénytelenek hozzáérni.... ráadásul egy néni szállt be előttem, el is volt bambulva, puff, beletenyerelt rendesen.füligjimmy
hasonló volt nálunk is, több héten keresztül voltak csulafoltok a liftünk falán. egyszer aztán kiderült, ki a királycsávó. a házban lakó, elvileg jól szituált fehér család "jólnevelt" kölyke a társaival indult bulizni, pechükre este 11-kor pont találkoztunk a földszinten, amikor ők még a liftben jókat csuláztak a falra. pachükre mindent lehetett hallani, a liftajtó jó sokára old ki, így miután kinyílt az ajtó, csak vissza kellett lökni a vasat, majd szinte suttogva leordítani a korpát a hajukról. akkor letörölték a liftet a zsepijükkel, azóta meg nincs csula a liftben.
sajna nap mint nap azt látni, hogy nemcsak a norvégok viselkednek állat módjára, hanem a magyarok is, beleértve a köpködést, a csikkek látványos eldobálását az utcán, a boltban a többiek leszarását amikor sorba kéne állni, a nem köszönést (beleértve a vissza-nem-köszönést).
megöregedtem...

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 645 — Poloska confirmed
Én letörném a fejét és belehugyoznék a tüdejébe!vadibandi
Pár hete WestEndben szemtanúja voltam ahogy a kis cigányfattyak a kólát sercintgették a mozgólépcsőről a kajás szektorba tartók felé. Senki nem mert közbelépni.
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Ha elkapom azt a kis gecit, aki leköpködi a liftgombokat, tökönrúgom, aztán szájába hugyozok. Így majd megtanulja magában tartani a testnedveit. Ezek a panelban felnőtt kis csótányszerű mocskok sajna megúszák ezeket. :mad: De egyszer kerüljön a kezem közé egy ilyen kis féreg, kitöltöm rajta a dühömet. Mocskos kis gecik. Lecsulázni azt, amihez mások kénytelenek hozzáérni.... ráadásul egy néni szállt be előttem, el is volt bambulva, puff, beletenyerelt rendesen.füligjimmy
Én letörném a fejét és belehugyoznék a tüdejébe!

több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ha elkapom azt a kis gecit, aki leköpködi a liftgombokat, tökönrúgom, aztán szájába hugyozok. Így majd megtanulja magában tartani a testnedveit. Ezek a panelban felnőtt kis csótányszerű mocskok sajna megúszák ezeket. :mad: De egyszer kerüljön a kezem közé egy ilyen kis féreg, kitöltöm rajta a dühömet. Mocskos kis gecik. Lecsulázni azt, amihez mások kénytelenek hozzáérni.... ráadásul egy néni szállt be előttem, el is volt bambulva, puff, beletenyerelt rendesen.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
Nekünk konkrétan egy szakmánkhoz közelálló tantárgyunk van MSc-n... Nevetségespc_x
Ami pedig még jobban felbasz, hogy csomó tárgy átfedésben van bsc-s tárggyal. Pl. Üzemeltetés elmélete az egy az egyben Üzemeltetés fenntartás 1. Egyszer is elég volt azt végighallgatni, hát még másodszor (oké most nemigen jártam be...). Másik minőségmenedzsment. Ami abból áll, hogy meg kell csinálnunk két beadandót. Ráadásul első beadandó az egy az egyben bsc-s minőségbiztosítás beadandója volt. Erre az volt a kifogás, hogy azért mert volt aki nem tanulta ezt eddig...Na és hát azért is kapjuk a pontokat, hogy ott vagyunk órán :mad: 😂Asbee
Jajaja, ugyanez: jogi alapismeretek, kultúrtörténet, egészségtudomány, szociológia (wtf?), a tantárgyaink 70%-a ismétlés, a maradék 30%-nak meg még ennyi köze sincs a szakmánkhoz... mindegy, amíg ingyen van (sőt fizetnek érte....) 😀

több mint 14 éve
Nekünk konkrétan egy szakmánkhoz közelálló tantárgyunk van MSc-n... Nevetségespc_x
Ami pedig még jobban felbasz, hogy csomó tárgy átfedésben van bsc-s tárggyal. Pl. Üzemeltetés elmélete az egy az egyben Üzemeltetés fenntartás 1. Egyszer is elég volt azt végighallgatni, hát még másodszor (oké most nemigen jártam be...). Másik minőségmenedzsment. Ami abból áll, hogy meg kell csinálnunk két beadandót. Ráadásul első beadandó az egy az egyben bsc-s minőségbiztosítás beadandója volt. Erre az volt a kifogás, hogy azért mert volt aki nem tanulta ezt eddig...Na és hát azért is kapjuk a pontokat, hogy ott vagyunk órán :mad: 😂

több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
Na még egy kolléga 😀 Én meg bassza meg mechával szenvedek, kicsit sok ez, hogy kb összes részét belerakják egy félévbe :rolleyes:Asbee
nálunk a fizika a szopatós (mondjuk mecha se rossz), évenkénti átlagban kb. 10% megy át rajta 😀Newman
Fizika itt nagyon laza (bár amilyen keményen tanították gimiben várható volt h nekem lazábban is fog menni, mint másoknak). Bsc-n mechákkal különösebb bajom nem volt, itt egyszer azért buktam tavaly, mert elsőt elszámoltam, aztán kb feladtam egészet...Matek volt még msc-n nehéz ügy, éppen hogy meglett. Mondjuk azt nem értem minek berakni nekünk ilyen fos gazdász tárgyakat pl, meg egyéb mindenféle szart. Nyomassák itt keményen már csak szakmai tárgyakat + esetleg valami szakmai nyelv + számítógépes alkalmazások...Asbee
Nekünk konkrétan egy szakmánkhoz közelálló tantárgyunk van MSc-n... Nevetséges

több mint 14 éve
közlekedésmérnök

és akkor egy ON
Nincs annyi trágár szó, amennyit most rá tudnék sütni erre a nyomorult 5. (azaz utolsó) beadandóra, műszaki ábrázolásból...gyűlölöm ezt a szart...Newman
Na még egy kolléga 😀 Én meg bassza meg mechával szenvedek, kicsit sok ez, hogy kb összes részét belerakják egy félévbe :rolleyes:Asbee
nálunk a fizika a szopatós (mondjuk mecha se rossz), évenkénti átlagban kb. 10% megy át rajta 😀Newman
Fizika itt nagyon laza (bár amilyen keményen tanították gimiben várható volt h nekem lazábban is fog menni, mint másoknak). Bsc-n mechákkal különösebb bajom nem volt, itt egyszer azért buktam tavaly, mert elsőt elszámoltam, aztán kb feladtam egészet...Matek volt még msc-n nehéz ügy, éppen hogy meglett. Mondjuk azt nem értem minek berakni nekünk ilyen fos gazdász tárgyakat pl, meg egyéb mindenféle szart. Nyomassák itt keményen már csak szakmai tárgyakat + esetleg valami szakmai nyelv + számítógépes alkalmazások...

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
közlekedésmérnök

és akkor egy ON
Nincs annyi trágár szó, amennyit most rá tudnék sütni erre a nyomorult 5. (azaz utolsó) beadandóra, műszaki ábrázolásból...gyűlölöm ezt a szart...Newman
nálunk a fizika a szopatós (mondjuk mecha se rossz), évenkénti átlagban kb. 10% megy át rajta 😀

több mint 14 éve
közlekedésmérnök

és akkor egy ON
Na még egy kolléga 😀 Én meg bassza meg mechával szenvedek, kicsit sok ez, hogy kb összes részét belerakják egy félévbe :rolleyes:

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Beszoptam, fél4-kor, bealudtam, na nem szándékosan. 10 mp nem kellett hozzá, egy pislogás és már vége volt a dalnak...haverom felhívott reggel, csak ezért értem be zh-ra. 😀
Viszont a számolásokat nem néztem át, így szoptam vsz (btw, közlekedéstanról van szó), ezért lesz még egy vizsgám januárban (Y)Newman
Milyen szak?Asbee
közlekedésmérnök

és akkor egy ON
Nincs annyi trágár szó, amennyit most rá tudnék sütni erre a nyomorult 5. (azaz utolsó) beadandóra, műszaki ábrázolásból...gyűlölöm ezt a szart...