Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Laár András a legjobb 😀 Bár én DSRt is nagyon kedvelemmind-mind mások vagyunk, kinek mi jön be... 😀DivatÍgy van, hiszen míg Optimus Prime-ot bizonyára veszettül felizgatja egy Polski szűk csomagtere, nálam ez kifejezetten hátrányos 😂
Egyébként az igazán kemény az, aki nem ilyen liftajtókat köpköd le, hanem olyat aki vissza tud ütni. Magyarán az igazán kemények az utcán sétálva pofánköpik az embereket. Ennek a hardcore ultimate pro változata, ha egy norvég raj egy elemét találja telibe.
"nyál nyúlványt nyel a nyúl
ám nyúlós nagyon a nyál
1 köpés és megszabadúúúúúúl nyálterhétől a nyúúúúl
s repül a szélben a nyááál"fetomy
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Hú baszd meg, kb egy hónap után először kimentem az utcára, volt egy kis komplexusom. 😀TheMileHighCityMit csináltál 1 hónapig?
több mint 14 éve
Hú baszd meg, kb egy hónap után először kimentem az utcára, volt egy kis komplexusom. 😀
több mint 14 éve
mind-mind mások vagyunk, kinek mi jön be... 😀DivatÍgy van, hiszen míg Optimus Prime-ot bizonyára veszettül felizgatja egy Polski szűk csomagtere, nálam ez kifejezetten hátrányos 😂
Egyébként az igazán kemény az, aki nem ilyen liftajtókat köpköd le, hanem olyat aki vissza tud ütni. Magyarán az igazán kemények az utcán sétálva pofánköpik az embereket. Ennek a hardcore ultimate pro változata, ha egy norvég raj egy elemét találja telibe.
"nyál nyúlványt nyel a nyúl
ám nyúlós nagyon a nyál
1 köpés és megszabadúúúúúúl nyálterhétől a nyúúúúl
s repül a szélben a nyááál"
több mint 14 éve
mind-mind mások vagyunk, kinek mi jön be... 😀Nem vagyok kurva!Érdekes nekem a nyálképződésemet nem indítja be egy liftgomb látványa, csak valami jó kaja vagy egyes női alkatrészek!vadibandi
A nyálam a testem része, és nem bocsátom áruba a testem.Sobri Jóska
|
több mint 14 éve
Nem vagyok kurva!Érdekes nekem a nyálképződésemet nem indítja be egy liftgomb látványa, csak valami jó kaja vagy egyes női alkatrészek!
A nyálam a testem része, és nem bocsátom áruba a testem.Sobri Jóska

több mint 14 éve
Nem vagyok kurva!A nyálam a testem része, és nem bocsátom áruba a testem.
több mint 14 éve
aszittem eladod a pályamellett, hogy mindig lehessen a snitteknél féllityósat csulázniNe is mondd! Ha nincs mit lecsulázni 30-40 percig elönt a nyál. Ezért mindig van nálam pár centrumos nejlonzacskó, és azokba gyűjtöm, hogy ne vesszen kárba a nyál. Otthon biztonságba helyezem, már egy fél szoba tele van nyállaltöltött marmonkannákkal.Én is mindig lecsulázok mindent. A saját nyálam nem taszít, az egyszer lecsulázott liftgombot meg már nem csulázza felül senki.nyálgép 😉sutianap
Elsőnek csulázni preventív.Sobri Jóska
Nem szeretném, ha nyálonlőnének vadnyugati emberek.Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Mit mondjon akkor szegény nyálon lőtt lány....Ne is mondd! Ha nincs mit lecsulázni 30-40 percig elönt a nyál. Ezért mindig van nálam pár centrumos nejlonzacskó, és azokba gyűjtöm, hogy ne vesszen kárba a nyál. Otthon biztonságba helyezem, már egy fél szoba tele van nyállaltöltött marmonkannákkal.Én is mindig lecsulázok mindent. A saját nyálam nem taszít, az egyszer lecsulázott liftgombot meg már nem csulázza felül senki.nyálgép 😉sutianap
Nem szeretném, ha nyálonlőnének vadnyugati emberek.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Ne is mondd! Ha nincs mit lecsulázni 30-40 percig elönt a nyál. Ezért mindig van nálam pár centrumos nejlonzacskó, és azokba gyűjtöm, hogy ne vesszen kárba a nyál. Otthon biztonságba helyezem, már egy fél szoba tele van nyállaltöltött marmonkannákkal.Én is mindig lecsulázok mindent. A saját nyálam nem taszít, az egyszer lecsulázott liftgombot meg már nem csulázza felül senki.nyálgép 😉sutianap
Nem szeretném, ha nyálonlőnének vadnyugati emberek.
több mint 14 éve
Én is mindig lecsulázok mindent. A saját nyálam nem taszít, az egyszer lecsulázott liftgombot meg már nem csulázza felül senki.nyálgép 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Én is mindig lecsulázok mindent. A saját nyálam nem taszít, az egyszer lecsulázott liftgombot meg már nem csulázza felül senki.Elsőnek csulázni preventív.
több mint 14 éve
Én Miskolcon anno megkérdeztem egy "kedves" bizti őrt hasonlónál, nyöszörögve annyit mnodott hogy hú mindjárt rájuk szólok...Én letörném a fejét és belehugyoznék a tüdejébe!vadibandiPár hete WestEndben szemtanúja voltam ahogy a kis cigányfattyak a kólát sercintgették a mozgólépcsőről a kajás szektorba tartók felé. Senki nem mert közbelépni.Hanni
több mint 14 éve
Mikor elkezdesz egy rövid ismertetőt írni a bowlokról és a második mondatnál már a kubai Bacardi Bowlnál tartasz, miközben 52 ablak van megnyitva a böngészőben, sejtheted hogy valami nem stimmel... 😊áááááá

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ha elkapom azt a kis gecit, aki leköpködi a liftgombokat, tökönrúgom, aztán szájába hugyozok. Így majd megtanulja magában tartani a testnedveit. Ezek a panelban felnőtt kis csótányszerű mocskok sajna megúszák ezeket. :mad: De egyszer kerüljön a kezem közé egy ilyen kis féreg, kitöltöm rajta a dühömet. Mocskos kis gecik. Lecsulázni azt, amihez mások kénytelenek hozzáérni.... ráadásul egy néni szállt be előttem, el is volt bambulva, puff, beletenyerelt rendesen.füligjimmyhasonló volt nálunk is, több héten keresztül voltak csulafoltok a liftünk falán. egyszer aztán kiderült, ki a királycsávó. a házban lakó, elvileg jól szituált fehér család "jólnevelt" kölyke a társaival indult bulizni, pechükre este 11-kor pont találkoztunk a földszinten, amikor ők még a liftben jókat csuláztak a falra. pachükre mindent lehetett hallani, a liftajtó jó sokára old ki, így miután kinyílt az ajtó, csak vissza kellett lökni a vasat, majd szinte suttogva leordítani a korpát a hajukról. akkor letörölték a liftet a zsepijükkel, azóta meg nincs csula a liftben.
sajna nap mint nap azt látni, hogy nemcsak a norvégok viselkednek állat módjára, hanem a magyarok is, beleértve a köpködést, a csikkek látványos eldobálását az utcán, a boltban a többiek leszarását amikor sorba kéne állni, a nem köszönést (beleértve a vissza-nem-köszönést).
megöregedtem...
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
Én letörném a fejét és belehugyoznék a tüdejébe!vadibandiPár hete WestEndben szemtanúja voltam ahogy a kis cigányfattyak a kólát sercintgették a mozgólépcsőről a kajás szektorba tartók felé. Senki nem mert közbelépni.
több mint 14 éve
Ha elkapom azt a kis gecit, aki leköpködi a liftgombokat, tökönrúgom, aztán szájába hugyozok. Így majd megtanulja magában tartani a testnedveit. Ezek a panelban felnőtt kis csótányszerű mocskok sajna megúszák ezeket. :mad: De egyszer kerüljön a kezem közé egy ilyen kis féreg, kitöltöm rajta a dühömet. Mocskos kis gecik. Lecsulázni azt, amihez mások kénytelenek hozzáérni.... ráadásul egy néni szállt be előttem, el is volt bambulva, puff, beletenyerelt rendesen.füligjimmyÉn letörném a fejét és belehugyoznék a tüdejébe!

több mint 14 éve
Ha elkapom azt a kis gecit, aki leköpködi a liftgombokat, tökönrúgom, aztán szájába hugyozok. Így majd megtanulja magában tartani a testnedveit. Ezek a panelban felnőtt kis csótányszerű mocskok sajna megúszák ezeket. :mad: De egyszer kerüljön a kezem közé egy ilyen kis féreg, kitöltöm rajta a dühömet. Mocskos kis gecik. Lecsulázni azt, amihez mások kénytelenek hozzáérni.... ráadásul egy néni szállt be előttem, el is volt bambulva, puff, beletenyerelt rendesen.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Jajaja, ugyanez: jogi alapismeretek, kultúrtörténet, egészségtudomány, szociológia (wtf?), a tantárgyaink 70%-a ismétlés, a maradék 30%-nak meg még ennyi köze sincs a szakmánkhoz... mindegy, amíg ingyen van (sőt fizetnek érte....) 😀Nekünk konkrétan egy szakmánkhoz közelálló tantárgyunk van MSc-n... Nevetségespc_xAmi pedig még jobban felbasz, hogy csomó tárgy átfedésben van bsc-s tárggyal. Pl. Üzemeltetés elmélete az egy az egyben Üzemeltetés fenntartás 1. Egyszer is elég volt azt végighallgatni, hát még másodszor (oké most nemigen jártam be...). Másik minőségmenedzsment. Ami abból áll, hogy meg kell csinálnunk két beadandót. Ráadásul első beadandó az egy az egyben bsc-s minőségbiztosítás beadandója volt. Erre az volt a kifogás, hogy azért mert volt aki nem tanulta ezt eddig...Na és hát azért is kapjuk a pontokat, hogy ott vagyunk órán :mad: 😂Asbee

több mint 14 éve
Nekünk konkrétan egy szakmánkhoz közelálló tantárgyunk van MSc-n... Nevetségespc_xAmi pedig még jobban felbasz, hogy csomó tárgy átfedésben van bsc-s tárggyal. Pl. Üzemeltetés elmélete az egy az egyben Üzemeltetés fenntartás 1. Egyszer is elég volt azt végighallgatni, hát még másodszor (oké most nemigen jártam be...). Másik minőségmenedzsment. Ami abból áll, hogy meg kell csinálnunk két beadandót. Ráadásul első beadandó az egy az egyben bsc-s minőségbiztosítás beadandója volt. Erre az volt a kifogás, hogy azért mert volt aki nem tanulta ezt eddig...Na és hát azért is kapjuk a pontokat, hogy ott vagyunk órán :mad: 😂
több mint 14 éve
Nekünk konkrétan egy szakmánkhoz közelálló tantárgyunk van MSc-n... NevetségesFizika itt nagyon laza (bár amilyen keményen tanították gimiben várható volt h nekem lazábban is fog menni, mint másoknak). Bsc-n mechákkal különösebb bajom nem volt, itt egyszer azért buktam tavaly, mert elsőt elszámoltam, aztán kb feladtam egészet...Matek volt még msc-n nehéz ügy, éppen hogy meglett. Mondjuk azt nem értem minek berakni nekünk ilyen fos gazdász tárgyakat pl, meg egyéb mindenféle szart. Nyomassák itt keményen már csak szakmai tárgyakat + esetleg valami szakmai nyelv + számítógépes alkalmazások...AsbeeNa még egy kolléga 😀 Én meg bassza meg mechával szenvedek, kicsit sok ez, hogy kb összes részét belerakják egy félévbe :rolleyes:Asbeenálunk a fizika a szopatós (mondjuk mecha se rossz), évenkénti átlagban kb. 10% megy át rajta 😀Newman

több mint 14 éve
Fizika itt nagyon laza (bár amilyen keményen tanították gimiben várható volt h nekem lazábban is fog menni, mint másoknak). Bsc-n mechákkal különösebb bajom nem volt, itt egyszer azért buktam tavaly, mert elsőt elszámoltam, aztán kb feladtam egészet...Matek volt még msc-n nehéz ügy, éppen hogy meglett. Mondjuk azt nem értem minek berakni nekünk ilyen fos gazdász tárgyakat pl, meg egyéb mindenféle szart. Nyomassák itt keményen már csak szakmai tárgyakat + esetleg valami szakmai nyelv + számítógépes alkalmazások...nálunk a fizika a szopatós (mondjuk mecha se rossz), évenkénti átlagban kb. 10% megy át rajta 😀NewmanközlekedésmérnökNa még egy kolléga 😀 Én meg bassza meg mechával szenvedek, kicsit sok ez, hogy kb összes részét belerakják egy félévbe :rolleyes:Asbee
és akkor egy ON
Nincs annyi trágár szó, amennyit most rá tudnék sütni erre a nyomorult 5. (azaz utolsó) beadandóra, műszaki ábrázolásból...gyűlölöm ezt a szart...Newman
több mint 14 éve
nálunk a fizika a szopatós (mondjuk mecha se rossz), évenkénti átlagban kb. 10% megy át rajta 😀közlekedésmérnökNa még egy kolléga 😀 Én meg bassza meg mechával szenvedek, kicsit sok ez, hogy kb összes részét belerakják egy félévbe :rolleyes:Asbee
és akkor egy ON
Nincs annyi trágár szó, amennyit most rá tudnék sütni erre a nyomorult 5. (azaz utolsó) beadandóra, műszaki ábrázolásból...gyűlölöm ezt a szart...Newman
több mint 14 éve
közlekedésmérnökNa még egy kolléga 😀 Én meg bassza meg mechával szenvedek, kicsit sok ez, hogy kb összes részét belerakják egy félévbe :rolleyes:
és akkor egy ON
több mint 14 éve
közlekedésmérnökBeszoptam, fél4-kor, bealudtam, na nem szándékosan. 10 mp nem kellett hozzá, egy pislogás és már vége volt a dalnak...haverom felhívott reggel, csak ezért értem be zh-ra. 😀Milyen szak?Asbee
Viszont a számolásokat nem néztem át, így szoptam vsz (btw, közlekedéstanról van szó), ezért lesz még egy vizsgám januárban (Y)Newman
és akkor egy ON
Nincs annyi trágár szó, amennyit most rá tudnék sütni erre a nyomorult 5. (azaz utolsó) beadandóra, műszaki ábrázolásból...gyűlölöm ezt a szart...